Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Bennett plant album met Stevie Wonder

Tony Bennett plant album met Stevie Wonder

Klik op de foto om ' Fly me to the moon ' te beluisteren





De Amerikaanse zangers Tony Bennett (85) en Stevie Wonder (61) plannen een samenwerking. Of er ook ooit echt een cd komt, wil de platenfirma niet bevestigen. "Het project bevindt zich nog in een beginfase", zeggen ze aan de Wall Street Journal.

Het plan is om de beroemdste nummers van beide zangers in een nieuw kleedje te steken. Stevie Wonder zou enthousiast zijn over het project, en zou samen een huis willen huren om intens samen te kunnen werken.
 
Tony Bennett staat de laatste tijd weer in de belangstelling door zijn duet met de onlangs overleden zangeres Amy Winehouse. Dat duet maakte onderdeel uit van de cd Duets II, waar ook samenwerkingen op te horen zijn met Lady Gaga, Carrie Underwood, Mariah Carey, Aretha Franklin en John Mayer.

De cd is een groot succes en staat bovenaan de hitparade. Het was de eerste nummer één-cd voor de 85-jarige Bennett, die in totaal 73 cd's en 3 dvd's op zijn naam heeft staan. "Ik probeerde geen hit te scoren, maar wel een hit-catalogus bij elkaar te schrijven", grapte hij. Over Duets III is hij formeel: "Dat komt er niet."

Duets II werd ook genomineerd voor drie Grammy-awards. De kranige bejaarde geniet van zijn tweede leven: hij werd door de beroemde fotografe Anna Leibovitz gefotografeerd voor Vanity Fair waar hij een naaktportet schetst van de echt naakt poserende Lady Gaga. Niet slecht voor een 85-jarige!


06-12-2011 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk record heeft Adele nu weer verpulverd?

Welk record heeft Adele nu weer verpulverd?

http://img259.imageshack.us/img259/6425/adeled.jpg


Haar stemproblemen niet te na gelaten, is de Britse zangeres Adele aan een bijzonder jaar bezig. Haar cd '21' heeft opnieuw een record gebroken: er werden al 3,4 miljoen exemplaten van gekocht en is daarmee het best verkochte Britse album van de 21ste eeuw. De vorige recordhouder was Amy Winehouse die 3,3 miljoen exemplaren verkocht van de cd 'Back to black'.

Het is niet het eerste record dat de amper 23-jarige zangeres op haar naam heeft staan. Een overzichtje:

- Adele is de eerste levende artieste die tegelijkertijd twee hits heeft staan in zowel de singelijst als de albumlijst sinds de Beatles in 1964.

- Het is de eerste keer in 12 jaar dat één persoon een cd heeft staan op nummer één en nummer twee. De laatste keer dat iemand daar in de Britse hitlijsten in slaagde was door The Corrs in 1999.

- Ze is de langst genoteerde vrouwelijke artieste bovenaan de albumlijst. '21' stond 11 weken bovenaan, dat is twee weken langer dat Madonna's 'The Immaculate Collection' in 1990. Adele werd van de troon gestoten door de nieuwe cd van de Foo Fighters, maar die hield het maar één weekje uit bovenaan. Daarna veroverde '21' nog eens de topplaats voor 5 weken op rij.

- In de VS stond Adele 13 weken op nummer één: een prestatie die niet meer was gebeurd sinds 1998.

- De single 'Someone like you' is meer dan een miljoen keer aangekocht. Dat was de eerste keer in tien jaar dat dat gebeurde in Groot-Brittannië.

- De cd '21' is de eerste Britse cd ooit die drie miljoen exemplaren verkoopt in één kalenderjaar.

- Adele werd in november de eerste Europese artieste die meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht van haar tweede cd via iTunes.

Adele en '21' zijn niet alleen populair bij de Britten, ook wereldwijd is het de meest verkochte cd van het jaar.  Dat legt Adele geen windeieren: ze is samen met Lily Allen en zangeres Duffy de 9de rijkste Brit jonger dan 30.

Op persoonlijk vlak gaat het minder goed met Adele. De zangeres moest een operatie ondergaan aan de stembanden. "Ik heb geen keuze: het is dit risico nemen of riskeren dat ik mijn stem kwijtraak voor altijd." Momenteel herstelt ze van de operatie die spoedig is verlopen. 


06-12-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe titel voor Tanja Dexters: Robinson 2011

Nieuwe titel voor Tanja Dexters: Robinson 2011

http://img535.imageshack.us/img535/5122/tanjadexterso.jpg


Tanja Dexters is erin geslaagd om de finale van Expeditie Robinson 2011 te winnen. De Vlaamse babe haalde het van de Nederlandse acteur Sascha Visser en Jim-VJ Niko Van den Driessche. De winst is niet enkel voor de eer: Tanja houdt er maar liefst de mooie som van 50.000 euro aan over.

In de finale slaagde 'la Robinson' erin om als eerste een schietschijf te raken met een pijl. Dat klinkt simpel, maar Expeditie Robinson zou zijn naam niet waarmaken als het niet iets ingewikkelder werd gemaakt.

De schietschijf bewoog en vanop een kruisboog, moest een brandende pijl worden afgevuurd. De eerste die erin slaagde de roos te raken, en dus te doen ontvlammen, won. Tanja bleef koelbloedig, mikte... en schoot raak.

Nochtans zag het er niet zo goed uit voor Tanja. Ze kwam als laatste aan bij de finale proef, maar Sascha verloor veel tijd met de puzzel, waardoor Tanja op de tweede positie kwam. Niko bleef een tijdje op voorsprong, en beiden schoten verschillende keren mis tot Tanja het rake schot afleverde.

De ex-Miss België kon het eerst niet geloven, maar straalde uiteindelijk van geluk. "Zalig, ik heb er gewoon geen woorden. Ik ben er altijd in blijven geloven. Ik ben Robinson, wat er ook gebeurde in het avontuur, ik ben er altijd in blijven geloven dat ik het kon."

Wat ze met de 50.000 euro gaat doen, weet ze ook al. "Het is veel geld, maar het is ook rap op!", zo lacht ze in een exclusief filmpje op de website van zender 2BE. "Ik wil een reis maken met mijn mama en zussen en alle kindjes, een horloge voor mijn vriend en een spaarrekening voor Valentina (haar dochter, red.)..." Aan ideeën duidelijk geen gebrek. Geniet ervan, Tanja.


06-12-2011 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George: Celstraf heeft me goed gedaan

Boy George: "Celstraf heeft me goed gedaan"

Klik op de foto om ' Do You Really Want to Hurt Me ' te beluisteren





Boy George, die vier maanden celstraf kreeg voor het mishandelen en gevangenhouden van een mannelijk escort in december 2008, stelt dat hij in de cel leerde terug van zichzelf te houden.

"Het was de ideale gelegenheid om na te denken over mijn leven. Ik kreeg werk in de keuken, had mijn eigen cel en maakte vrienden in de gevangenis. Ik moest eraan wennen op mijn eentje te zijn, maar ik leerde er mezelf opnieuw graag te zien. Ik zat slechts vier maanden, maar naarmate de dag van mijn vrijlating naderde, sloeg de paniek toe. Ik dacht 'mijn god, als ik buiten ben moet ik weer de draad van mijn leven oppikken, ik weet niet of ik hier wel weg wil'".

"Maar van zodra je echt clean bent en weer bij je volle verstand, begin je je potentieel weer in te zien. Ik ben toen enorm veranderd. Zo besefte ik dat ik al mijn hele volwassen leven in het rond aan het neuken was, en dat het moest ophouden", verklaart George in een interview met The Observer.

George stelt dat hij al twee jaar nuchter en clean is. "Nu ben ik trots op mezelf, en dat voelt enorm goed".


05-12-2011 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag halftime show verzorgen tijdens Super Bowl

Madonna mag halftime show verzorgen tijdens Super Bowl


http://img834.imageshack.us/img834/3879/madonnak.jpg


De halftime show tijdens de Super Bowl, het best bekeken televisiemoment in de Verenigde Staten, wordt deze jaargang verzorgd door Madonna. Ze volgt daarmee in de voetsporen van onder meer Bruce Springsteen, U2, Prince en de Rolling Stones.

De halftime show van de Super Bowl, de finale het American Football-seizoen, is zowat het meest prestigieuze televisiemoment in de Verenigde Staten. Begin dit jaar keken ongeveer 162 miljoen mensen naar het optreden van Black Eyed Peas.

De Super Bowl vindt op 5 februari plaats in Indianapolis. Madonna zal voor de gelegenheid samenwerken met de mensen achter Cirque du Soleil en choreograaf Jamie King.


05-12-2011 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy Mondays komen terug samen

Happy Mondays komen terug samen

Klik op de foto om ' Step On ' te beluisteren





Volgend jaar komen de Happy Mondays terug samen. Zanger Shaun Ryder wil de band opnieuw bij elkaar brengen met het oog op een documentaire. Er zijn plannen om samen het The Stone Roses te toeren.
 
"Na het succes van de Stone Roses-reünie, is er weer veel belangstelling voor de Mondays. De groep opnieuw laten toeren en daar een documentaire over maken, daar zien promotoren wel brood in", aldus een bron in The Sun.

Shaun Ryder en zijn broer, bassist Paul, zijn naar verluidt bereid hun ruzie aan de kant te zetten om de band in de originele bezetting te hervormen: gitarist Mark Day, keyboardspeler Paul Davis en drummer Gary Whelan. Sambaballenschudder en 'danser' Mark 'Bez' Berry en zangeres Rowetta Satchell zouden er ook bij zijn.

De reünie staat voor komende zomer gepland en zal voorafgegaan worden door de heruitgave van het album 'Pills 'N' Thrills And Bellyaches' uit 1990. Er komt ook een dvd van de comebackshows.


05-12-2011 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman is een heks

"Nicole Kidman is een heks"

http://img163.imageshack.us/img163/2967/nicolekidmank.jpg

Nicole Kidman heeft nog maar weinig vrienden gemaakt op de set van haar nieuwste film. De actrice verblijft momenteel in Nashville voor de opnames van Stoker, waar ze zich volgens ingewijden als een echte diva zou gedragen.


"Nicole is een echte heks, ze hebben haar zelfs de bijnaam 'Ijskoninging' gegeven", laat een bron weten. "Niemand mag tegen haar praten, behalve haar tegenspelers, de regisseur en de producers."

"Op een dag vroeg ze een glas water en ze werd razend kwaad op de persoon die haar een glas water met ijsblokjes had gebracht. 'Ik drink geen ijswater', brieste Nicole, die een nieuw glas op kamertemperatuur eiste. Iedereen loopt op de toppen van hun tenen omdat ze vrezen dat ze uit haar krammen zal schieten."

"In een ander bizar incident verplaatste iemand een paraplu die Nicole even daarvoor voor een scène had gebruikt. Tijdens de repetities kreeg de arme jongeman een fikse uitbrander en Nicole eiste dat hij de paraplu terug op zijn plaats zette."


05-12-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday blijft in Zwitserland wonen

Johnny Hallyday blijft in Zwitserland wonen

http://img248.imageshack.us/img248/1439/johnnyhallyday.jpg


Johnny Hallyday is niet van plan zijn Zwitserse woonplaats Gstaad te verlaten. De Frans-Belgische oerrocker zei dat nadat een Frans
radiostation gemeld had dat de zanger het ski-oord zou verlaten. "Integendeel, ik heb mijn verblijfskaart voor Zwitserland zelfs verlengd. "Ik ga er zoveel mogelijk", klinkt het.
 
Hallyday heeft het al dertig jaar aan de stok met de Franse fiscus en installeerde zich in 2007 in Zwitserland. Daar genieten buitenlandse rijkaards van een zeer interessant fiscaal forfait.


05-12-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant grootste tournee ooit met 450 concerten

Lady Gaga plant grootste tournee ooit met 450 concerten

Klik op de foto om ' Judas ' te beluisteren




Lady Gaga werkt aan haar meest ambitieuze plan ooit: ze werkt aan een tournee van twee jaar waarin ze 450 keer zal optreden, hiermee verslaat ze de Britse rockband U2 met de langste concertenreeks.

Lady Gaga gaat in een nog hogere versnelling, ze wil met haar drukke tournee grote artiesten uit de rockgeschiedenis als Michael Jackson, de Rolling Stones en U2 overtreffen. Met deze ambitieuze concertenagenda wil ze echt hoekje van de wereld bezoeken. "Gaga wil volgend jaar beginnen in Azië, India en dan start ze aan een slopende wereldtournee. Het doel is 450 dagen op te treden, dat heeft nog nooit iemand haar voorgedaan, maar dat is voor haar geen reden om het niet te proberen."

De zangeres begon alvast met het ontwerp van het podium. Haar nieuwste videoclip van 14 minuten van de hit 'Marry The Night' werd eerder deze week uitgebracht. Deze lokte heel wat controverse uit door uitdagende naakte scènes en schokkende taferelen.




04-12-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margriet Hermans gaat voor de schoolbanken staan

Margriet Hermans gaat voor de schoolbanken staan


http://img842.imageshack.us/img842/9128/margrietencelien.jpg
Margriet Hermans met haar dochter Celien. 


Zangeres Margriet Hermans gaf vijftentwintig jaar geleden haar carrière als schooljuffrouw op om zangeres te worden. Daarna stortte ze zich tien jaar lang op de politiek, ze was onder andere Vlaams parlementslid en gemeenschapssenator voor Open Vld. En in het weekblad Dag Allemaal heeft de 57-jarige nu aangekondigd dat ze terugkeert naar haar roots: ze gaat opnieuw lesgeven.

"Op de school waar ik Italiaanse les volg, waren ze op zoek naar een leraar Frans voor het eerste jaar tweedekansonderwijs", vertelt ze in Dag Allemaal. "Ze vroegen me of ik dat zag zitten. Eerst schrikte het idee me een beetje af. Het is al zo lang geleden dat ik nog voor de klas gestaan heb. Maar ik zal enkel lesgeven op vrijdagvoormiddag en dat zie ik nog wel zitten. Na de kerstvakantie begin ik eraan."


04-12-2011 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem' wint Europese filmprijs voor beste ontdekking

'Adem' wint Europese filmprijs voor beste ontdekking


http://img585.imageshack.us/img585/2627/adem.jpg


'Le Gamin au Vélo' van de gebroeders Jean-Pierre en Luc Dardenne heeft op de uitreiking van de Europese filmprijzen in Berlijn de award voor beste scenario gekregen . Ook 'Adem', het speelfilmdebuut van Hans Van Nuffel, viel in de prijzen in de categorie beste ontdekking of nieuw talent.

'Le Gamin au Vélo' gaat over de 12-jarige Cyril (gespeeld door Thomas Doret) die in een kindertehuis geplaatst is en op zoek gaat naar zijn vader. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij kapster Samantha (Cécile de France). De prent was ook genomineerd in de categorieën beste film, beste regisseur en beste actrice, maar kon deze nominaties niet verzilveren.

'Adem' vertelt het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze wachten op een longtransplantatie. De film haalde het daarmee van 'Atmen' van Karl Markovics, 'Michael' van Markus Schleinzer, 'Smukke Menesker' van Mikkel Munch-Fals en 'Tilva Ros' van Nikola Lezaic.

'Melancholia' van Lars von Trier heeft de prijs voor beste film gekregen. De prent, die gaat over het einde van de wereld en met acht nominaties de topfavoriet van de avond was, kreeg daarnaast ook de Europese cameraprijs en de prijs voor beste mise-en-scene.

Beste acteur werd Colin Firth voor zijn rol als de stotterende Britse koning George VI in 'The King's Speech', dat ook de People's Choice Award won. Het beeldje voor beste actrice ging naar Tilda Swinton, de hoofdrolspeelster in Lynne Ramsay's harde, maar ontroerende prent 'We need to talk about Kevin'. De Deense cineaste Susanne Bier kreeg de prijs voor beste regisseur voor 'Haevnen (In a Better World)', een film gebaseerd op een script van Anders Thomas Jensen.

Op het festival werd zoals gewoonlijk ook een lifetime achievement award uitgereikt. Die ging dit jaar naar Stephen Frears, die in het verleden onder andere tekende voor 'Dangerous Liaisons' en 'The Queen'. De Deense acteur Mads Mikkelsen werd gelauwerd voor zijn bijdrage aan de wereldcinema.


04-12-2011 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graf Oscar Wilde krijgt glazen wand en is nu kusbestendig

Graf Oscar Wilde krijgt glazen wand en is nu kusbestendig


http://img443.imageshack.us/img443/996/oscarwildemd.jpg

Het graf van de Ierse schrijver Oscar Wilde op het Parijse kerkhof Père Lachaise heeft een renovatiebeurt ondergaan. Opvallend: voor het graf is een glazen wand geplaatst om de tombe van de illustere dandy te beschermen tegen lippenstift van kussende bewonderaars.

Net als de laatste rustplaats van andere iconen is het graf van Oscar Wilde doorheen de jaren uitgegroeid tot een waar bedevaartsoord. Jarenlang bleef de tombe nagenoeg ongeschonden onder de toeloop, maar sinds 1985 moest steeds vaker graffiti verwijderd worden.
 
Om vandalen af te schrikken met torenhoge boetes besloten de nazaten van Wilde het door Jacob Epstein ontworpen graf tot historisch monument te laten uitroepen. Tot tien jaar geleden iemand op het idee kwam om zijn of haar roodgeverfde lippen tegen het graf te drukken. Het was het begin van een stortvloed aan kussen die het graf letterlijk bedekte onder lippenstift en het gesteente begon aan te vreten.
 
Met steun van de Ierse regering is het graf nu gerenoveerd en is een glazen wand aangebracht om zoeners op afstand te houden. "Mijn grootvader zou de aandacht geweldig hebben gevonden. De aandacht kwam de voorbije dertig jaar in de vorm van teksten en nadien lippenstift, maar nu moet kunst triomferen over aftakeling. Op een dag kunnen we de wand misschien opnieuw weghalen", zo citeerde de krant The Daily Telegraph kleinzoon Merlin Holland bij de onthulling van de opgeknapte grafsteen.


04-12-2011 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy en Russell drukken geruchten scheiding de kop in

Katy en Russell drukken geruchten scheiding de kop in

http://img820.imageshack.us/img820/3305/katyenrussell.jpg

Gisterenavond verschenen Russel Brand en zangeres Katy Perry op de rode loper voor het goede doel, de twee konden hun ogen niet van elkaar afhouden. Het koppel poseerde blij voor de fotografen. Ook verklaarde de 37-jarige komiek eerder deze week dat hij baby's denkt.

De popzangeres liet haar blondere lokken zien, voorheen waren ze felroze. Katy droeg een prachtige lederen jurk aan die haar slanke figuur benadrukte. De combinatie met gouden stiletto's werkte perfect. Russel was minder origineel qua outfit, hij showde zijn borstkas met een witte t-shirt, zwarte broek en vest. Constant circuleren er geruchten over een nakende scheiding, dit komt doordat de twee vaak op een ander continent leven. Eerder deze week ontkende Russel in een talkshow dat er problemen waren.

Hij zei dat hij en Katy samen blijven tot de dood hen scheidt. De komiek liet zelfs uitschijnen dat de twee aan baby's gaan beginnen. "Ik wil graag een kind, ik hou van baby's. Katy en ik zijn meter en peter van een tweeling. In het begin vond ik ze saai, eigenlijk produceerden ze enkel lichaamssappen, en ze hielden geen rekening met wat ik aanhad. Nu zijn ze interessant, ze lachen naar me en observeren ze."

Eerder deze week lieten de geliefden samen een tattoo zetten in LA door de artiest 'Bang Bang'. Russel liet het embleem van zijn favoriete voetbalploeg zetten West Ham United, Katy ging voor een lachend pepermuntje op haar voet.

De twee trouwden vorig jaar in oktober, sindsdien gonst het van de geruchten over een scheiding. Gisteren luidde het nog dat ze de scheidingspapieren zou hebben ingediend. Op Twitter ontkende de zangeres meteen de geruchten. (br.hln - foto getty)


04-12-2011 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van het jaar 2011: zangeres Taylor Swift

Vrouw van het jaar 2011: zangeres Taylor Swift

Klik op de foto om ' You Belong With Me ' te beluisteren






Voor het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard is Taylor Swift de 'Vrouw van het Jaar 2011'. De 21-jarige blonde country-pop-zangeres werd tijdens het zevende Women in Music-event in New York met die titel bekroond. Rapster-zangeres Nicki Minaj uit Trinidad, 28 lentes jong, werd uitgeroepen tot 'rijzende ster'.
 
Swift, bekend van nummertjes als 'Love Story' en 'Ours', herinnerde er in haar dankrede aan hoe zij als tienermeisje, maanden geleden, in de Billboard bladerde en ervan droomde haar naam in het blad te zien prijken. Onlangs won Swift reeds drie prijzen op de American Music Awards. Voor de Grammy's, die in februari worden toegekend, is zij eveneens driemaal genomineerd.


04-12-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mountain Man uit cultfilm Deliverance overleden

Mountain Man uit cultfilm Deliverance overleden


http://img804.imageshack.us/img804/3716/billmckinney.jpg


De Amerikaanse acteur Bill McKinney is op 80-jarige leeftijd overleden aan kanker, zo heeft zijn familie meegedeeld op Facebook. McKinney gaf in de cultfilm Deliverance gestalte aan één van de meest huiveringwekkende sadisten uit de filmgeschiedenis.

In de bijna veertig jaar oude prent van John Boorman spelen Burt Reynolds, Jon Voight en Ned Beatty de hoofdrollen. McKinney vertolkt Mountain Man, een plaatselijke wildeman die het gemunt heeft op een groepje mannen dat een avontuurlijk weekend wil doorbrengen in de bergen.

In één veelbesproken scène vernedert en verkracht Mountain Man één van de vier mannen. Net voor zijn gruweldaad verzoekt de man zijn slachtoffer 'to squeal like a pig'. Daarmee schopte McKinney, die later zou opduiken in Rambo en films van Clint Eastwood, het volgens kenners tot één van de meest angstaanjagende schurken uit de geschiedenis van het witte doek.


03-12-2011 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florence + the Machine derde naam van Rock Werchter 2012

Florence + the Machine derde naam van Rock Werchter 2012

Klik op de foto om ' What The Water Gave Me  ' te beluisteren




Florence + the Machine staat op zondag 1 juli op de Main Stage van Rock Werchter 2012. De jonge Britse rasentertainer die droomt van een carrière vol creatieve wendingen à la Björk, Kate Bush en PJ Harvey en haar groep is de derde naam van de editie 2012 die de organisatoren vrijgeven. Eerder was de komst van Red Hot Chili Peppers en van Justice aangekondigd.

De ticketverkoop voor het vierdaagse festival (28 juni-1 juli) begint zaterdag 3 december om 9 uur via www.proximusgoformusic.be. Combitickets kosten 195 euro, dagtickets 79 euro.


03-12-2011 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy smokkelt cameo van FC Antwerp in al zijn films

Erik Van Looy smokkelt cameo van FC Antwerp in al zijn films


http://img811.imageshack.us/img811/688/erikvanlooy.jpg

De vijf films van Erik Van Looy hebben één ding gemeen: ze bevatten allemaal verwijzingen naar de geliefde voetbalclub van de regisseur. En dat is FC Antwerp, natuurlijk. Dat vertelde de rood-witte 'hond' zelf aan het Nieuwsblad.

Vanavond begint de voor tv bewerkte miniversie van Loft op Eén. In de originele prent uit 2008 liet Van Looy rood-witte pilletjes sluipen: dat zijn de 'liefdevolle kleuren' van RAFC. "Ook in de Amerikaanse remake van mijn film laat ik de rood-en-witte pilletjes terugkeren. Zolang ik supporter ben van Antwerp - en dat zal nooit meer overgaan, denk ik - zal ik een subtiele hint naar mijn club in mijn films stoppen", zegt hij aan onze collega van Corelio.

Het begon in 1993 met de eersteling van de Antwerpse regisseur: 'Ad Fundum' - vanavond ook al te zien, op VT4. Op de achtergrond hoor je daarin Bert Geenen voetbaluitslagen voorlezen, met als hoogtepunt die van Beerschot-Antwerp: 0-3. Zes jaar later schoot Van Looy 'Shades' met Mickey Rourke en deed hij die Antwerp-cameo nog eens op dezelfde manier over.

In zijn grote doorbraak, 'De Zaak Alzheimer' uit 2003, ging Erik Van Looy nog een stap verder en liet hij Beerschotsupporter Gene Bervoets het clublied van FC Antwerp neuriën, wanneer die op weg is naar de plaats waar hij vermoord zal worden.

Of, met de woorden van wijlen Stafke Fabri: "En zingt, ja, zingt nu allen mee: rood en wit, RAFC"...


02-12-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songschrijfster Nelly Byl overleden

Songschrijfster Nelly Byl overleden

Klik op de foto om ' Draai 797204 ' te beluisteren


Nelly Byl en Jean Kluger, backstage bij Will Tura in Vorst. Archieffoto uit 1998.


Songschrijfster Nelly Byl, die meer dan 2.000 liedjes heeft geschreven, is gisteren overleden. Dat meldt muziekuitgeverij Jean Kluger. 

Byl schreef onder meer de tekst van talloze Will Tura-hits:
Draai 797204,  El Bandido, Heimwee Naar Huis, Arme Joe, M'n Airhostess,  Vergeet Barbara, De Noorderwind, en nog veel meer.

Voor Jimmy Frey schreef ze 'Zo Mooi, Zo Blond en Zo Alleen'  en voor Paul Severs schreef ze 'Geen Wonder dat ik Ween', dat enkele jaren geleden opnieuw werd uitgebracht voor de film 'Firmin'.

Byl kende ook succes in het buitenland: zo konden de Gibson Brothers met Que sera mi vida een internationale hit scoren. 
Nelly Byl, die in Ukkel woonde, overleed daar woensdag in het Edith-Cavellziekenhuis. Ze werd 92 jaar. (br.hln)



01-12-2011 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Appermont nieuwe voorzitter Vlaamse Televisie Academie

Luc Appermont nieuwe voorzitter Vlaamse Televisie Academie


http://img259.imageshack.us/img259/8951/lucappermont.jpg


Luc Appermont is tot nieuwe voorzitter verkozen van de raad van bestuur van de Vlaamse Televisie Academie. Hij volgt Mike Verdrengh op. Dat maakte de Vlaamse Televisie Academie bekend.

01-12-2011 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot Elvis Presleymuseum in Düsseldorf open

Groot Elvis Presleymuseum in Düsseldorf open

http://img502.imageshack.us/img502/8111/elvispresleymuseum.jpg


In de binnenstad van Düsseldorf zijn de deuren opengegaan van een groot museum over Elvis Presley. Het gaat om de grootste Elvisverzameling buiten de Verenigde Staten, meldden de organisatoren.

Ongeveer 1.000 voorwerpen herinneren vooral aan de tijd dat de Amerikaanse artiest doorbracht in de plaats Bad Nauheim bij Frankfurt. Presley was daar gelegerd als militair.

De collectie bevat onder meer een fiets, een familiebijbel en huwelijksgeschenken van de 'King of Rock 'n Roll' (1935-1977). De voorwerpen uit de jaren '50 tot de jaren '70 zijn bijeengebracht door drie verzamelaars. Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977 op 42-jarige leeftijd. (br.hln - foto epa)


01-12-2011 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!