Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney brengt album met covers uit

Paul McCartney brengt album met covers uit

Klik op de foto om ' Wonderful Christmas Time ' te beluisteren




Paul McCartney loopt al twintig jaar rond met het idee een album op te nemen met zijn favoriete songs en heeft nu besloten dat het tijd is.  Naast klassieke Amerikaanse nummers staan op het nieuwe album twee nieuwe songs met bijdragen van Eric Clapton en Stevie Wonder.

"Toen ik zelf songs begon te schrijven, besefte ik hoe sterk de structuren van die songs zijn en ik denk dat ik veel geleerd heb uit wat ik van anderen hoorde. Ik heb artiesten als Fred Astaire altijd cool gevonden. Schrijvers als Harold Arlon, Cole Porter, al die kerels wiens songs ik magisch vond".

McCartney stelt dat de nummers die hij nu heeft gecoverd niet alleen hem maar ook John Lennon hebben beïnvloed.

Het album, dat op 6 februari uitkomt, werd geproduceerd door Tommy LiPuma en opgenomen met Diana Krall en haar band. McCartney zingt er enkel op.  (br.hln)


20-12-2011 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Venezuela 2000 overlijdt op 28ste aan borstkanker

Miss Venezuela 2000 overlijdt op 28ste aan borstkanker

http://img267.imageshack.us/img267/2590/evaekvall.jpg

Eva Ekvall, een voormalige schoonheidskoningin uit Venezuela, is op haar 28ste bezweken na een twee jaar durende strijd tegen borstkanker. Ekvall overleed zaterdag in Houston, Texas. Als tiener was Ekvall model, daarna werd ze nieuwsanker, auteur en was ze het boegbeeld van goeddoelacties voor kankerpreventie in haar thuisland.

Ekvall heeft een Amerikaanse vader en een Jamaicaanse moeder. Ze werkte in een kledingwinkel in Caracas toen ze werd opgemerkt door een modellenscout. "Dat vond ik belachelijk. Ik vond mezelf te dik, ik dacht niet dat ik model kon worden", vertelde ze eerder dit jaar in een interview in The Guardian. "Maar de dag dat ik ontslagen werd in de winkel, nam ik een taxi naar het modellenagentschap. Toen ze me zagen, zeiden ze meteen dat ik de nieuwe Miss Venezuela zou worden".

Op haar zeventiende, in 2000, werd ze daadwerkelijk Miss Venezuela. Het jaar daarop werd ze derde in Miss Universe.

In februari 2010 werd bij Ekvall borstkanker vastgesteld. Ze onderging een chemokuur, bestraling en een mastectomie. "In het begin twijfelde ik eraan of ik er wel goed uitzag. Maar toen besefte ik dat het daar niet om ging. Ik werd niet verondersteld er goed uit te zien, ik had kanker".

Maanden eerder had ze een knobbeltje in haar borsten gevoeld, maar dat weet ze aan haar zwangerschap. "Ik was boos op mezelf, ik had beter moeten weten. Mijn tante heeft twee keer borstkanker gehad en mijn oma is eraan gestorven. En ik liet kostbare tijd verloren gaan". Ze schreef het boek 'Out of Focus', waarin ze haar strijd tegen de ziekte weergaf. Met eerlijke foto's. "Die waren schokkend omdat niemand me ooit zo had gezien. Kaal, zonder make-up".

Het boek heeft ervoor gezorgd dat steeds meer Venezolaanse vrouwen hun borsten laten controleren. "Het is absurd dat er een taboe zou rusten op borstkanker in een land waar schoonheidskoninginnen grote sterren zijn en borstvergrotingen de gewoonste zaak van de wereld", aldus Ekvall in maart voor BBC Mundo.


20-12-2011 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaz Bono verbreekt verloving

Chaz Bono verbreekt verloving

http://img194.imageshack.us/img194/9036/chazbonojenniferelia.jpg



Chaz Bono heeft zijn verloving met Jennifer Elia verbroken. Chaz, die als dochter van zangeres Cher en Sonny Bono werd geboren maar drie jaar geleden begon met een geslachtsverandering, benadrukt dat hij en Jennifer bevriend blijven. De twee hadden al twaalf jaar een relatie.

"Bedankt voor jullie bezorgdheid om onze breuk. Ik stel het goed, we blijven bevriend en hebben respect en affectie voor elkaar", liet hij twitterend weten. Chaz was van plan volgend jaar met Jennifer te trouwen.

20-12-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake is nog altijd dol op Leonardo

"Blake is nog altijd dol op Leonardo"


http://img72.imageshack.us/img72/3637/blakelivelyb.jpg
Blake met Leonardo


Blake Lively mag dan vaak gezien worden met Ryan Reynolds, de actrice zou met haar hart nog altijd bij haar ex Leonardo DiCaprio zitten. Dat beweert althans een bron in het tijdschrift In Touch. "Mocht ze het uitmaken met Ryan, dan is Leo bereid haar terug te nemen. Maar momenteel vindt ze het een prettig gevoel dat ze een veiligheidsnet heeft in Ryan. Maar met Leo vloog ze de hele wereld rond in zijn privé-jet en daar houdt Blake wel van. Het hangt helemaal van haar af".



20-12-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez gelast concerten af wegens miskraam moeder

Selena Gomez gelast concerten af wegens miskraam moeder

Klik op de foto om ' Who Says ' te beluisteren




Selena Gomez heeft het voorbije weekend twee concerten afgelast wegens "een noodgeval in de familie". Volgens E! Online annuleerde de 19-jarige actrice/zangeres de optredens nadat ze vernam dat haar moeder Mandy Teefey een miskraam had gekregen.

Vorige maand had Selena nog verklaard hoe blij ze was dat ze "grote zus" ging worden. Selena's moeder, zelf ooit actrice, was met haar vader Ricardo Joel Gomez getrouwd toe Selena vijf was. In 2006 trouwde ze opnieuw.

20-12-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cameron aangeklaagd wegens diefstal idee Avatar

James Cameron aangeklaagd wegens diefstal idee 'Avatar'

http://img412.imageshack.us/img412/8961/avatarvk.jpg

De science fiction-auteur Bryant Moore eist 2,5 miljoen dollar van James Cameron en filmmaatschappij 20th Century Fox. Volgens Moore stal de oscarwinnende regisseur zijn verhaal voor de succesfilm 'Avatar'. Die zou volgens Moore gebaseerd zijn op zijn toneelstukken 'Aquatica' en 'Descendants: The Pollination'.

De advocaat van Cameron oordeelt dat de aanklacht nergens op slaat. "Meneer Cameron was overduidelijk de auteur van 'Avatar'. We kunnen dat bewijzen, en we zullen dat in de rechtszaal ook doen". Een woordvoerder van Fox laat weten dat de rechtszaak ongegrond is en laat weten dat Fox "zijn positie krachtig zal verdedigen".

Moore van zijn kant haalt tal van overeenkomsten aan tussen zijn werk en 'Avatar'. Zo heeft hij het over mist in een bepaalde scène, lichtgevende planten, atmosferen waar de mens niet kan ademen, spirituele connecties met het milieu en reïncarnatie en de blauwe en groen huid van de personages.

Het is de tweede rechtszaak tegen Cameron deze maand. Eerder beweerde scifi-freak Eric Ryder dat de film grotendeels gebaseerd is op zijn verhaal, dat hij voorlegde toen hij voor Camerons productiebedrijf Lightstorm Entertainment werkte.


20-12-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soundgarden op Pinkpop

Soundgarden op Pinkpop

Klik op de foto om ' Fell On Black Days ' te beluisteren




Soundgarden treedt volgend jaar op tijdens Pinkpop. Het is nog niet duidelijk op welke dag de rockband uit Seattle op het podium staat. Vorige maand werd bekend dat Bruce Springsteen & The E Street Band het evenement op de derde en laatste dag afsluiten op het hoofdpodium.
 
Pinkpop 2012 vindt plaats van zaterdag 26 tot en met maandag 28 mei.
Soundgarden treedt volgens zijn website ook aan op de Duitse festivals Rock am Ring en Rock im Park.


19-12-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabaton komt naar Graspop

Sabaton komt naar Graspop

http://img834.imageshack.us/img834/9500/sabatong.jpg


Sabaton is toegevoegd aan de affiche van de Graspop Metal Meeting. De populaire Zweden staan bekend voor hun energieke optredens, en ook achter het podium zijn de feestbeesten graag geziene gasten in Dessel.

Sabaton lanceerde onlangs nog het livealbum 'World War Live: Battle of the Baltic Sea', en brengt binnenkort zijn achtste cd met als werktitel 'Kings of War' uit. De band heeft net nog over de uitverkochte Trix gewalst.

Het wordt hun vierde optreden op de Graspop Metal Meeting, waar ze inmiddels een echte publiekslieveling zijn geworden. De volkstoeloop die hun handtekeningensessie in 2010 veroorzaakte was ongezien, en zelfs na de officiële signeertijd ging de groep aan de stand ernaast gewoon door om zo nog elke fan ter wille te zijn.

De Graspop Metal Meeting vindt plaats in het festivalpark Stenehei in Dessel van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni. Er zijn optredens van 75 bands op vier podia. Daarnaast vind je er ook heel wat nevenevenementen zoals signeersessies, een festivalkermis en een metalmarket. Vlak naast de festivalweide ligt de festivalcamping, en een kilometer verder de Metal Town, een openluchthotel met festihutten en staanplaatsen voor al wie met de caravan of mobilhome komt


19-12-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Morrison verliest ook geheime zoontje

Van Morrison verliest ook geheime zoontje


http://img522.imageshack.us/img522/7400/vanmorrison.jpg

De Ierse zanger Van Morrison werd het afgelopen jaar getroffen door een dubbele tragedie. Eerst raakte bekend dat zijn geheime Amerikaanse liefde, Gigi Lee, in oktober aan keelkanker stierf, en nu blijkt ook hun liefdeszoontje van dertien maanden te zijn overleden.

George Ivan Morrison III - Little Van - was amper dertien maanden toen hij in januari stierf. Van Morrison heeft altijd ontkend dat hij de vader was van het jongetje, maar Gigi Lee hield vol van wél. De Texaanse Gigi Lee was Van Morrisons voormalige tour manager maar werd ook zijn liefdespartner. Zij overleed op 44-jarige leeftijd in Belfast aan keelkanker.

Lee kreeg voor de geboorte van Little Van te horen dat ze kanker had. De tumor kon niet verwijderd worden. Op 28 december 2009 werd dan Little Van geboren, maar Van Morrison ontkende dus het vaderschap. Hij spendeerde in 2010 zelfs duizenden ponden om het verhaal uit de pers te houden. In april gaf hij die strijd op en sindsdien raakte het nieuws over zijn geliefde Gigi Lee en hun zoontje bekend.


19-12-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste artiest ter wereld (108) weer in het ziekenhuis

Oudste artiest ter wereld (108) weer in het ziekenhuis

http://img408.imageshack.us/img408/4299/johanheesters.jpg


De zanger-acteur Johan Heesters, de oudste actieve artiest ter wereld, ligt sinds zaterdagavond weer in een Duits ziekenhuis. Dat meldt zijn agentschap bij de Duitse krant 'Bild'.
 
Kort voor zijn 108e verjaardag op 5 december lag Heesters ook bijna een week in het hospitaal. Hij kreeg destijds koorts en voelde zich onwel. Door zijn opname moest hij de première van zijn nieuwste film en een verjaardagsconcert afzeggen. Over de huidige gezondheidstoestand van de Nederlander is weinig bekend.

19-12-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts beste acteur op Europees filmfestival Les Arcs

Matthias Schoenaerts beste acteur op Europees filmfestival Les Arcs


http://img215.imageshack.us/img215/7092/matthiasschoenaerts.jpg


Op de derde editie van het Europees Filmfestival in het Franse Les Arcs (10-17 december) heeft Matthias Schoenaerts de prijs voor beste acteur gewonnen voor zijn rol in Michaël R. Roskams filmdebuut Rundskop. De prijs voor beste actrice ging naar Emma Levie voor haar vertolking in Christope Van Rompaeys Lena. Door de extreme weersomstandigheden diende de slotceremonie te worden ontkoppeld, en vond deze in twee op verschillende hoogtes gelegen zalen plaats. Dat meldt de VAF vandaag.

Het blijft onderscheidingen regenen, zowel nationaal als internationaal, voor Matthias Schoenaerts met zijn vertolking van Jacky Vanmarsenille in Rundskop. Volgend jaar zullen we Schoenaerts o.a. te zien krijgen in de langverwachte Amerikaanse remake van Loft, 'The Loft', en in Jacques Audiards 'Rust and Bones'.
 
Voor de debuterende Emma Levie is de prijs in Les Arcs de eerste onderscheiding die ze voor haar vertolking van het hoofdpersonage in Lena in ontvangst mag nemen. Christophe Van Rompaeys tweede speelfilm ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival. Alles draait rond Lena, een mollige 17-jarige, die tot haar verbazing een relatie krijgt met Daan. Verblind door de liefde, komt ze er te laat achter dat haar vriend onbetrouwbaar is.
 
Andere Vlaamse (co)producties die in Les Arcs buiten competitie werden vertoond, waren 'Swooni', het speelfilmdebuut van Kaat Beels, en Rosto's 'Het monster van Nix'. Op de Arc 1950 Coproduction Village, een financieringsplatform voor een select aantal nieuwe filmprojecten, werd 'Deep in a Dream of You' van Caroline Strubbe (Lost Personas Area) voorgesteld.


19-12-2011 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaapverdische zangeres Cesária Évora overleden

Kaapverdische zangeres Cesária Évora overleden

Klik op de foto om ' Besame Mucho  ' te beluisteren





De Kaapverdische zangeres Cesária Évora is vandaag op zeventigjarige leeftijd overledenin een ziekenhuis op het eiland São Vicente. Volgens het Portugese persagentschap Lusa bezweek Évora aan een "acute, zware hart- en ademhalingsinsufficiëntie".
 
Cesária Évora, ook wel 'de blootvoetse diva' genoemd, stond meer dan 45 jaar op het podium. Haar bekendste nummers zijn 'Sangue De Beirona', 'Tchintchirote' en 'Saudade'. Pas op 47-jarige leeftijd nam ze haar eerste studioalbum op en vergaarde ze internationale roem. Later kreeg ze voor haar album Voz d'Amor een prestigieuze Grammy Award.
 
In 2008 kreeg de beroemdste zangeres van Kaapverdië een hartaanval tijdens een toernee in Australië. In mei onderging ze volgens haar officiële website een open hartoperatie. De artsen verboden haar toen nog op te treden. In september kondigde ze daarom haar afscheid van het podium aan.


17-12-2011 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life 2011 gestart in Leuven

Music for Life 2011 gestart in Leuven


http://img832.imageshack.us/img832/7207/siskaschoetersensamdebr.jpg
Siska Schoeters en Sam De Bruyn.


Op het Martelarenplein in Leuven is om 19 uur de allerlaatste editie van Music for Life, de benefiet van Studio Brussel, officieel van start gegaan. Radiomakers Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn namen hun intrek in het Glazen Huis. Ze werden opgesloten door Leuvens burgemeester Louis Tobback.

Het Glazen Huis staat nog tot en met maandagavond opgesteld vlakbij het station van Leuven. Nadien verhuist het naar het Woodrow Wilsonplein in Gent en naar de Groenplaats in Antwerpen. Daarnaast zijn er ook mobiele mini-Glazen Huizen in Hasselt en Kortrijk, waarmee de presentatoren worden verhuisd met steun van verenigingen. Eén van die Glazen VerHuiswagens vertrok vanavond om 19 uur in Hasselt richting Leuven.
 
De drie radio-presentatoren in het Glazen Huis laten zich vrijwillig opsluiten en leven zes dagen enkel op sapjes. Vanuit hun tijdelijke studio draaien ze nonstop verzoekplaten. Nieuw voor de allerlaatste editie is de televisieshow, die wordt gepresenteerd door Steven Van Herreweghe en Sofie Lemaire.
 
Met 'We do give a shit' als slogan willen de initiatiefnemers diarree onder de aandacht brengen. Het is de grootste doodsoorzaak ter wereld bij kinderen. Elk jaar sterven één miljoen minderjarigen aan de ziekte. De opbrengst van Music for Life gaat naar het Rode Kruis Vlaanderen. Vorig jaar bracht de actie ruim 5 miljoen euro op en dit jaar zijn er opnieuw al zowat 1.900 geregistreerde acties.(br.hln - foto belga)

17-12-2011 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Platina voor Keep You Close van dEUS

Platina voor 'Keep You Close' van dEUS

Klik op de foto om ' keep you close ' te beluisteren




'Keep You Close', het laatste album van dEUS, is in België al 20.000 keer over de toonbank gegaan, goed voor een platina plaat. Dat heeft het management van de Antwerpse rockband meegedeeld.
 
De platina plaat werd aan Tom Barman en co overhandigd in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat gebeurde kort voor de start van het concert dat de band daar gisterenavond gaf.


17-12-2011 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Britney kondigt verloving aan op Twitter

 Britney kondigt verloving aan op Twitter


http://img824.imageshack.us/img824/4711/britneyspearssg.jpg
Derde keer, goede keer voor het pop prinsesje?

De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft zich verloofd met haar vriend en voormalige agent Jason Trawick. Jason Trawick en Britney Spears zijn samen sinds 2009.

Trawick kondigde het heuglijke nieuws aan in de uitzending 'Access Hollywood' en verklaarde dolgelukkig te zijn. La Spears zelf maakte het nieuws wereldkundig met een tweet. "Oh my God, vorige nacht heeft Jason voor een verrassing gezorgd, een cadeau waarop ik hoopte. Ik kan niet wachten om het jullie te tonen! ", twitterde de zangeres, blijkbaar verwijzend naar een verlovingsring.

De 40-jarige Jason Trawick deed het aanzoek naar eigen zeggen volgens de regels van de kunst: op een knie en onder goedkeurend oog van de kinderen van Britney, de 6-jarige Sean Preston en de 5-jarige Jayden James.
 
Eerder trad Spears al in het huwelijksbootje met jeugdvriend Jason Alexander en met Kevin Federline, de vader van haar twee zonen.


17-12-2011 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen verkiezen Tomorrowland tot beste festival

Fransen verkiezen Tomorrowland tot beste festival

Klik op de foto om een filmpje te bekijken




De lezers van het populaire Franse magazine 'Only for dj's' hebben Tomorrowland uitgeroepen tot het beste festival van 2011. 'Votre Palmarès Dancefloor 2011' is een poll waarbij er gestemd wordt op verschillende dance-gerelateerde categorieën, gaande van dj, producer, talent, hit, tot festival. Zo scoorde David Guetta een eerste plaats in de categorie 'DJ Star' en werd 'Levels' van Avicii uitgeroepen tot beste 'Tube Dancefloor d'Année'. De Antwerpse dj's Dimitri Vegas & Like Mike staan in de categorie 'beste dj electro-house' op de vijfde plaats. Via deze link kan u de resultaten van de stemming bekijken.
 
Tomorrowland scoorde met 66 % van de stemmen een eerste plaats  in de categorie "Best festival 2011". Het is de tweede keer op rij dat Tomorrowland verkozen wordt door het Franse magazine. Na Tomorrowland volgden het Duitse Time Warp (12,97 %), het Amerikaanse Burning Man (8,74 %) en Kazantip festival (7,57 %) in Oekraïne. Het Franse Inox festival, Global Gathering uit Engeland en Exit Festival uit Servië haalden dit jaar de top 5 niet.

De officiële aftermovie van Tomorrowland 2011 werd ondertussen al meer dan 10.500.000 (!) keer bekeken. Dat is bijna gelijk aan het aantal inwoners in België (10.839.905). Vanaf 1 januari 2012 worden de eerste namen van Tomorrowland 2012 (27,28,29 juli) bekend gemaakt.(br.hln)


17-12-2011 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Beach Boys vieren 50ste verjaardag met nieuw album én tournee

The Beach Boys vieren 50ste verjaardag met nieuw album én tournee

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





De stichtende leden van The Beach Boys, zonder twijfel één van de meest legendarische bands ooit, hebben zich akkoord verklaard om volgend jaar hun 50Ste verjaardag te vieren met een reünie, een nieuw album en een aansluitende wereldtournee. Dat hebben Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks vandaag bekendgemaakt.

The Beach Boys plannen een nieuw studioalbum en Capitol/EMI zal hun catalogus opnieuw uitbrengen. Er komt een wereldtournee met 50 optredens die begint in april op het Jazz Fest in New Orleans. De voorbije maanden had Brian Wilson, het brein achter The Beach Boys, al enkele keren gehint dat hij opnieuw met zijn oude makkers wil samenwerken.

"Deze verjaardag is speciaal voor mij omdat ik de jongens mis. Het zal heel bijzonder zijn voor mij om opnieuw een album met hen te maken en met hen op het podium te staan", verklaarde Wilson vandaag in Los Angeles bij de bekendmaking van de reünieplannen.

Mike Love onthulde dat de band al een nieuwe opname van 'Do It Again' heeft ingeblikt.

"Brian en ik schreven die song 44 jaar geleden, en het werd nummer één in Groot-Brittannië, Australië en nog enkele landen. Brian gaf me een compliment toen hij zei 'hoe kan een kerel zoveel jaren later nog altijd zo fantastisch zingen?'. Later, toen we werkten aan de harmonieën voor een nieuwe song die Brian schreef, kreeg ik de kans dat compliment te retourneren. Het was fantastisch om terug rond een piano te staan zingen met Brian, Alan en Bruce en opnieuw te ervaren hoe briljant mijn neef Brian is als het op stemarrangementen aankomt. Ik kijk uit naar de komst van David Marks, die ons weer zal verrassen met zijn surfgitaar".

"Al sinds onze kindertijd is muziek het bindmiddel in onze familie geweest. Die enorme zegening hebben we met de hele wereld kunnen delen. Wouldn't It Be Nice to Do It Again? Absoluut!".

Al Jardine voegde er aan toe: "Onlangs zijn The Beach Boys opgenomen in de California Hall of Fame. Al sinds we als broers, neven en vrienden begonnen, hebben we met plezier de staat Californië geprezen. Ik vind het opwindend dat onze fans ons terug op het podium zullen kunnen zien en samen met ons onze 50ste verjaardag vieren".

The Beach Boys hebben al verscheidene nummers voor hun nieuw album opgenomen. De productie is in handen van Brian Wilson en uitvoerend producer Mike Love.

In 1961 werden The Beach Boys opgericht door de broers Brian, Carl en Dennis Wilson, hun neef Mike Love en schoolvriend Al Jardine. Een jaar later kwam buurjongen David Marks er bij. Hij vertrok in 1963, in 1965 kwam Bruce Johnston bij de band toen Brian Wilson besloot niet langer mee op tournee te gaan maar zich te focussen op songs schrijven en platen produceren voor de band.

Met 36 hits hadden ze meer hits in de Top 40 van Billboard dan eender welke andere Amerikaanse band. Vorige maand kwam nog het album 'The SMiLE Sessions' uit, dat door Rolling Stone wordt uitgeroepen tot de beste heruitgave van het jaar. (br.hln)

17-12-2011 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
16-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love wordt uit huis gezet

Courtney Love wordt uit huis gezet


http://img703.imageshack.us/img703/3347/courtneyloveu.jpg

Courtney Love wordt uit het huis in New York gezet dat ze voor 20.700 euro per maand huurt. Love heeft volgens de eigenares het hele interieur verknoeid en bovendien is ze nog 41.000 euro achterstallige huur verschuldigd.

In juni zou ze bovendien met kaarsen een brand in het huis hebben veroorzaakt, wat Love ten stelligste ontkent. Toen de 60-jarige eigenares, Donna Lyon, een man stuurde om foto's van het interieur te nemen, kon ze haar ogen niet geloven. "Het was gruwelijk. De handgeschilderde en geglazuurde muren had ze behangen en dan nog eens overschilderd in ijsblauw. Het hele interieur is naar de knoppen en ze woont er nog maar tien maanden".

Love van haar kant beweert dat ze de toestemming van de eigenares had om de muren te herschilderen. Dat ze de huur al enkele maanden niet betaalde, ontkent ze stellig.

"Ik betaal de huur netjes, elke maand. Alleen eist de eigenares nu twee maanden huur vooruit te betalen. Ik wil dat wel doen, maar dan moet ze mijn contract met zes maanden verlengen. Ik heb de muren herschilderd, maar ik vroeg en kreeg haar toestemming en heb een schilder ingehuurd die door haar werd goedgekeurd". Het brandje in juni veroorzaakte volgens Love amper schade, de brandweer wist het immers snel te  blussen.

Volgens de advocaten van Love wil de eigenares met haar beweringen de aandacht op het huis vestigen, dat ze van plan zou zijn te verkopen. "We betreuren het dat mevrouw Lyon en haar advocaat onze cliënt onheus aanvalt in de pers, en we zullen daar op gepaste wijze op reageren. Wat we niet zullen doen, is reageren op een gelijkaardige ongepaste manier", laten Love's advocaten weten. Volgende week komt de zaak van de achterstallige huur voor de rechter.


16-12-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston bekent: Ja, ik heb botoxspuiten gekregen

Jennifer Aniston bekent: "Ja, ik heb botoxspuiten gekregen"


http://img64.imageshack.us/img64/1848/jenniferanistont.jpg


Eerder deze week werd ze nog uitgeroepen tot meest sexy vrouw ooit. Of dat gebeurde door bijziende kappers laten we in het midden, maar haar eerlijkheid siert haar in elk geval. Gevraagd of ze vaak Botox laat inspuiten, bekende de 42-jarige Jennifer Aniston dat ze dat in het verleden wel eens heeft geprobeerd maar dat ze het resultaat "belachelijk" vond.

"Mensen denken dat ik vaak Botox krijg, maar dat is niet het geval. Ik ga niet zeggen dat ik het niet heb geprobeerd, maar ik besef wel dat het een glibberig pad is eens je het inslaat. Al dat cosmetisch gedoe ziet er bij mij belachelijk uit".

Sinds ze merkte dat de tand des tijds ook bij haar zijn werk doet, neemt Aniston haar voorzorgen als ze in de zon zit. "Ik krijg van die kleine zonnevlekjes, en ook de textuur van mijn huid begint te veranderen. Onlangs heb ik die vlekjes laten wegwerken en nu gebruik ik vaker bruinen zonder zon. Als ik op het strand ben, gebruik ik nu zonnecrème met factor 60", verklaart ze in het magazine InStyle.

Aniston voegt er aan toe dat ze niet altijd blaakte van zelfvertrouwen. "Als tiener was ik klein en dik. Mijn moeder was model en voor haar draaide alles rond looks. Dus verzette ik me en werd ik goth. Ik heb er jaren over gedaan vooraleer ik make-up niet meer als een masker gebruikte en ik me eindelijk goed in mijn vel voelde".


16-12-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael mag naar huis voor Kerstmis

George Michael mag naar huis voor Kerstmis

http://img194.imageshack.us/img194/5446/georgemichaeln.jpg


De toestand van George Michael, die vorige maand met een levensbedreigende longontsteking in een ziekenhuis in Wenen werd opgenomen, vordert zo goed dat hij wellicht nog voor Kerstmis naar huis in Engeland zal mogen. Dat stelt zijn vriend Fadi Fawaz.

Enkele weken geleden was de toestand van de zanger nog levensbedreigend, maar inmiddels gaat het almaar beter met Michael.

De 48-jarige 'Last Christmas'-zanger werd vorige maand danig ziek dat hij de rest van de concerten van zijn 'Symphonica Tour' moest afgelasten.

Zijn vriend waakt al die tijd al naast zijn ziekbed en ook zijn vader en twee oudere zussen vlogen naar Wenen om bij hem te zijn. Begin deze maand mocht Michael de afdeling intensieve zorgen verlaten. Vraag blijft of zijn stem permanente schade heeft opgelopen.


16-12-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!