Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johannes Heesters (108) overleden

Johannes Heesters (108) overleden


http://img408.imageshack.us/img408/4299/johanheesters.jpg


De vooral in Duitsland en Oostenrijk populaire Nederlandse acteur en operettezanger Johannes Heesters is overleden. Heesters was op 5 december 108 jaar geworden. Heesters was 's werelds oudste acteur en haalde daarmee het Guinness Book of Records. Hij was de echtgenoot van de Brusselse actrice Louisa 'Wieske' Ghijs, en die de inspiratiebron was voor de naam Wiske uit de 'Suske en Wiske'-reeks van Willy Vandersteen.

In Nederland is hij veelbesproken wegens een - naar eigen zeggen niet vrijwillig - bezoek aan concentratiekamp Dachau gedurende het naziregime.

Heesters was in zijn tweede vaderland, Duitsland, tot op hoge leeftijd zeer beroemd, en geniet er onder jong en oud een ongekende sterrenstatus. Hij heeft naar schatting ruim negenduizend keer op de planken gestaan en in vele (televisie)films gespeeld. Op 16 februari 2008 maakte Heesters zijn comeback in Nederland met een concert in zijn geboortestad Amersfoort.

De Duitsers en Oostenrijkers noemden hem Johannes of Jopie. Vanaf de jaren dertig, toen hij in hun theaters en bioscopen doorbrak, lagen ze aan zijn voeten.

In 1921 maakte Heesters (Amersfoort, 5 december 1903) in Amsterdam zijn debuut bij toneellegende Willem Royaards, 3 jaar later maakte hij zijn filmdebuut naast een andere Nederlandse legende, Louis Bouwmeester. Slechtziend en met probleemknieën, maar met krachtige stem en uitstraling, werd hij zo'n 80 jaar later 's werelds langst actieve entertainer. In de zomer van 2011 speelde hij nog Petrus in een kortfilm. In 1934 maakte hij in de film 'Bleeke Bet' het lied 'O mooie Westertoren' onsterfelijk.

De voornaamste rol van de Nederlander met de mooie dictie was die van Danilo in de operette 'Die Lustige Witwe' van Franz Léhar. Heesters was dé Danilo, dat vond Léhar zelf ook. Het leek of Heesters' uitmonstering voor de rol - hoge hoed, jacquet en witte shawl - voor hem was uitgevonden. Heesters speelde de rol van Danilo Danilowitsch niet minder dan 35 jaar.

Sommige Nederlanders konden Heesters echter niet luchten. Hij was in de oorlog immers in Duitsland blijven werken. Hij staarde zich blind op zijn eigen loopbaan en had extra kansen doordat andere tenoren uit Duitsland waren gevlucht. De weerzin stak overigens pas in de jaren zestig de kop op, toen hij in Nederland anti-nazikapitein Georg Von Trapp in 'The Sound of Music' speelde.

Het zat Heesters erg dwars dat Nederland hem niet zo moest: veelvuldig kreeg hij de spottende bijnaam 'Heesters SS'. In Het Parool zei hij in 1986: "Het is een vreselijk gevoel als je eigen land je uitspuugt. Er zijn echter mensen die verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt. Die denken daaraan, als ze mij zien. Maar ik had daar alles opgebouwd. Ik ben ook in Dachau geweest. De SS had gezegd: Er is geen excuus om verhinderd te zijn." In 2008 vocht hij tevergeefs de beschuldiging aan dat hij tijdens zijn bezoek aan het concentratiekamp ook had gezongen.

Dat jaar was voor hem goed begonnen met een uitnodiging van een theater in Amersfoort voor zijn eerste concert na ruim 40 jaar in Nederland. Het leidde wel tot enige heibel, maar het werd een laaiend succes en de verhouding tussen Heesters en Holland leek flink verbeterd.

Begin dit jaar bleek echter dat dat niet zo ver ging als hij gehoopt had: de Duitse president nodigde hem uit voor een diner met koningin Beatrix, maar de uitnodiging werd ingetrokken. Intussen had hij op tv ook een fikse flater geslagen, door eruit te flappen dat Hitler best aardig was, tegen hém weliswaar.

Heesters bleef trots op zijn Nederlandse afkomst: "Wat ik ben, wat ik kan, heb ik aan Holland te danken."


25-12-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio strikt alweer nieuw Victoria's Secret-model

DiCaprio strikt alweer nieuw Victoria's Secret-model


http://img638.imageshack.us/img638/66/erinheatherton.jpg


Eén van de weinige zekerheden in het leven: Leonardo DiCaprio is verzot op lange blondines, en liefst nog een Victoria's Secret-model ook. Na Gisele Bündchen en Bar Refaeli heeft de succesacteur deze keer de 22-jarige Erin Heatherton in zijn netten gestrikt.

Volgens de 'New York Post' vloog het bloedmooie model naar het Australische Sydney, waar Leonardo op dit moment zijn nieuwe film 'The Great Gatsby' aan het inblikken is. Verwacht wordt dat ze samen naar New York zullen terugkeren.

De tortelduifjes hebben de voorbije weken al verschillende romantische diners achter de rug. En wat meer is: erotische Erin heeft ook al 1.700 dollar (1.300 euro) uitgegeven in een lingeriewinkel. Ofwel is ze bij haar vertrek heel wat vergeten inpakken, ofwel beleeft Leo bijzonder boeiende tijden in bed...


25-12-2011 om 02:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen en Fred Di Bono uit elkaar

Evi Hanssen en Fred Di Bono uit elkaar


http://img521.imageshack.us/img521/7567/evihanssenenfreddibono.jpg


Evi Hanssen en Fred Di Bono hebben besloten een punt te zetten achter hun relatie. Dat laat het BV-koppel via een persbericht weten. Ze willen verder geen commentaar geven.

De 33-jarige zangeres-presentatrice kreeg twee zoontjes met Silverene-zanger Fred Di Bono, ook 33: Scout (bijna 3) en Mac (14 maanden). Het paar was zes jaar getrouwd en acht jaar samen.

24-12-2011 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro (68) opnieuw vader

Robert De Niro (68) opnieuw vader


http://img689.imageshack.us/img689/4843/denirogracehightower.jpg


Robert De Niro is op zijn 68ste opnieuw vader geworden. Dochtertje Helen Grace kwam ter wereld dankzij een draagmoeder, zo bevestigde de agent van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het is het tweede kind voor De Niro en zijn 56-jarige vrouw Grace Hightower. Ze hebben al een zoon, Elliot, die dertien is.
 
Uit zijn vroegere huwelijk met Diahnne Abbott heeft De Niro een volwassen zoon, en bovendien adopteerde hij Drena, de dochter van Abbott. Met zijn ex-vriendin Toukie Smith heeft De Niro een tweeling, die intussen zestien is: Julian en Aaron.


24-12-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-film brengt 2 miljoen euro op tijdens eerste dag in VS

Kuifje-film brengt 2 miljoen euro op tijdens eerste dag in VS


http://img515.imageshack.us/img515/175/hetgeheimvandeeenhoorn.jpg


De film van Kuifje 'Het geheim van de Eenhoorn' van Steven Spielberg heeft op de eerste vertoningsdag al dadelijk 2 miljoen euro aan de kassa opgebracht. De concurrentie is groot voor Kuifje (Tintin), want hij moet het opnemen tegen films als 'Mission Impossible 4: Ghost Protocol', 'Sherlock Holmes: a Game of Shadows' en 'Alvin en de Chipmunks 3'.
 
De lancering van Kuifje in de Verenigde Staten is een uitdaging voor Steven Spielberg, want het personage van Hergé is er nauwelijks bekend. Er dient enkele weken gewacht te worden of de avonturen van de jonge reporter aanslaan bij de Amerikanen. In Québec daarentegen waar Kuifje (Tintin) beter gekend is, voert de film de box-office aan.
 
In Europa boekt de film, die in oktober op de affiches kwam, succes in België, Frankrijk (meer dan vijf miljoen verkochte tickets maar ver achter de verrassende Franse komedie 'Intouchables'), Groot-Brittannië, Spanje en iets minder in Duitsland en Italië. Het vervolg van de filmavonturen van Kuifje is voorzien voor Kerstmis 2014 of begin 2015 en zou draaien rond het album 'De zaak Zonnebloem'.


24-12-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlon, Tito, en Jackie Jackson op tournee door Europa

Marlon, Tito, en Jackie Jackson op tournee door Europa

http://img708.imageshack.us/img708/6312/latoyatitojackiemarlonj.jpg



Marlon, Tito en Jackie Jackson vonden hun concert onlangs in Japan zo goed dat ze besloten op tournee te gaan. De broers zijn van plan een twintigtal concerten in Europa te doen.

Twee weken geleden traden Marlon, Tito en Jackie in Tokio op met de lokale popster A.I. Dat viel hen zo goed mee, dat de zangeres meteen mee mag op hun Europese tournee.


23-12-2011 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P!nk redt puppy van de dood

P!nk redt puppy van de dood


http://img713.imageshack.us/img713/2953/pinkwn.jpg


Alecia Beth Moore, beter bekend als zangeres P!nk, liet zien hoe groot haar hart voor dieren is toen ze 5000 dollar betaalde voor het opereren van een puppy in kritieke toestand. Het beestje was in de Los Angeles river gesmeten en voor dood achtergelaten.

Noem het een kerstmirakel want P!nk was maar wat op het internet aan het rondsurfen toen ze het trieste verhaal las van de puppy die 3 gebroken pootjes had opgelopen nadat mensen hem in de L.A river hadden gegooid. Het diertje verkeerde in kritieke toestand en zou sterven als hij niet snel geopereerd zou worden.

P!nk schoot in actie, belde 'Ace of Hearts', een dierenhulporganisatie en stelde zich kandidaat om alle kosten te dekken die nodig waren voor het redden van deze arme puppy. 5000 dollar later was het beestje geopereerd en goed aan het herstellen. Eind goed, al goed, want ondertussen werd de puppy ook al geadopteerd door een liefdevol gezinnetje en ongetwijfeld zal er een groot, sappig knabbelbeen onder de kerstboom liggen...


23-12-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanjaard gearresteerd voor lekken nummer Madonna

Spanjaard gearresteerd voor lekken nummer Madonna

http://img824.imageshack.us/img824/1626/madonnaz.jpg

Een 31-jarige Spanjaard is in Zaragoza aangehouden, aangeklaagd en opnieuw vrijgelaten. De man wordt ervan beschuldigd het nummer 'Gimme All Your Love' in november te hebben gelekt op het internet. Madonna was daarmee allerminst opgezet en ze riep samen met haar manager Guy Oseary haar fans op mee te helpen de onverlaat op te sporen.

Het waren echter de advocaten die Madonna op de zaak had gezet die erin slaagden de oorsprong van het lek in Spanje te lokaliseren. Tijdens een huiszoeking bij de verdachte vond de politie naar verluidt opnames van het bewuste nummer. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Madonna werkt momenteel aan haar twaalfde studioalbum. Aangenomen wordt dat dj Martin Solveig de producer van 'Gimme All Your Love' is. Ook William Orbit werkt opnieuw samen met Madonna, hij producete al nummers op haar 'Ray of Light'-album uit 1998 en 'Music' uit 2000. Verwacht wordt dat Madonna haar nieuwe single zal voorstellen tijdens de rust van de Superbowl in februari.


23-12-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music For Life krijgt toch opvolger

Music For Life krijgt toch opvolger


http://img215.imageshack.us/img215/8931/musicforlife.jpg

De liefdadigheidsactie van Studio Brussel krijgt dan toch een opvolger. Dat laat netmanager Jan Van Biesen tussen de regels verstaan, zo meldt Het Laatste Nieuws.

"MFL, zoals we dat nu kennen, stopt. Maar dat er niks meer gaat zijn volgend jaar, hebben we nooit gezegd", stelde Van Biesen. Ook minister-president Peeters pleit voor een voortzetting.

Dat de zesde editie van Music For Life de laatste is, zint Vlaanderen schijnbaar niet. De voorbije dagen probeerden duizenden luisteraars op de radio of via Facebook de StuBru-top op andere gedachten te brengen.

Ook Peeters schaarde zich achter de oproep: "Dit is een prachtig initiatief. Ik vind niet dat het na deze editie mag stoppen. Ik doe een oproep aan iedereen om ervoor te zorgen dat er ook in 2012 een editie kan komen", verklaarde de Vlaamse minister-president.

Nethoofd Van Biesen had het gisteren over "andere dingen doen" en "dingen verbeteren", maar concreet loste hij niets.

23-12-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Nielsen gewond na aanrijding

Brigitte Nielsen gewond na aanrijding


http://img804.imageshack.us/img804/918/brigittenielsen.jpg


Rocky IV-actrice Brigitte Nielsen is woensdagavond in Los Angeles aangereden en naar het ziekenhuis gebracht.

De politie vermoedt dat de vrouw die haar aanreed stomdronken was, weet TMZ te melden.

Brigitte reed in haar Porsche toen zij van achteren werd geraakt door een vrouwelijke bestuurder in een Toyota. De politie sloeg de Toyota-bestuurster in de boeien nadat een blaastest werd gedaan.

Brigitte raakte lichtgewond. Ze heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten. Haar woordvoerder laat weten dat ze pijn heeft in haar nek en rug.


23-12-2011 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele krijgt stemtraining in aanloop naar comeback

Adele krijgt stemtraining in aanloop naar comeback

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren





Adele, die vorige maand aan een goedaardig gezwel op haar stembanden werd geopereerd, is gestart met "basis stemtraining" om zich voor te bereiden op haar comeback volgend jaar.

"De eerste drie maanden van 2012 heeft ze nog vrij genomen. Afhankelijk van hoe haar stem evolueert, bestaat de kans dat ze naar de medische stemacademie in Seoul gaat. Ze zou niet de eerste artiest zijn die daar lessen neemt na het verwijderen van poliepen", aldus een bron in US magazine.

Als onderdeel van haar herstel, plant Adele een rustige Kerst thuis bij haar moeder en beperkt ze het drinken en feesten tot een minimum.

Gisteren stuurde Adele nog een tweet naar haar fans met kerstwensen, met daarbij een foto van zichzelf. Gefluisterd wordt dat Adele haar opwachting zal maken tijdens de uitreiking van de BRIT Awards in februari, maar het is nog niet bekend of ze dan ook zal optreden.


23-12-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
22-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slayer, Europe en Pennywise op Graspop Metal Meeting

Slayer, Europe en Pennywise op Graspop Metal Meeting

http://img685.imageshack.us/img685/2721/graspopmetalmeeting.jpg


De organisatie van de Graspop Metal Meeting geeft de fans nog een kerstcadeautje met enkele nieuwe namen op de affiche. Het gaat om Slayer, Europe, Pennywise, Texas in July, As I Lay Dying, Unearth, Ihsahn en Leprous.

Slayer heeft geen introductie meer nodig. De Californische band raast al sinds 1981 op hoge snelheid door de metalwereld, en passeerde al vijf keer eerder op de Graspop Metal Meeting. In november dook Slayer de studio in voor de opnames van zijn twaalfde studioalbum, mét Jeff Hanneman, die tijdelijk de band moest verlaten als gevolg van een infectie met een soort vleesetende bacterie. De ziekte met de naam necrotiserende fasciitis klinkt wel meer metal dan pakweg de windpokken, maar Slayer zag zich er wel door gedwongen een reeks optredens af te werken met als vervanger onder andere Gary Holt van Exodus. Volgende zomer is Hanneman er hopelijk opnieuw bij om de Desselse weide te trakteren op een portie luide thrash.

Europe
Europe is natuurlijk vooral bekend van 'The Final Countdown', maar is veel meer dan een 'one hit wonder'. Alleen al het album 'The Final Countdown' staat vol sterke nummers, en de groep heeft nog zeven andere studioalbums om uit te putten. Het is niet hun eerste vertoon op Belgische festivals, want in 2004 speelden ze het volgelopen terrein van de Lokerse Feesten plat met een ijzersterke show. Dat belooft.

Pennywise
De heren van Pennywise ademen niet alleen punk, ze zijn ook punk. Sinds het prille begin in 1988 heeft deze Amerikaanse band al een aantal woelige watertjes doorzwommen, maar ze hebben nooit compromissen gesloten: toen punk midden de jaren negentig een revival kende, weigerde de groep te verhuizen naar een groot label. De dood van bassist Thirsk was een zware klap, maar Pennywise weigerde de handdoek te gooien. Het succes en de attitude van deze band inspireerden punkgroepen in de hele wereld, maar ondanks meer dan 3 miljoen verkochte albums houdt de band de voetjes op de grond. Mede-oprichter en zanger Jim Lindberg stapte op in 2009, maar Pennywise zet door en werkt met nieuwe zanger Zoli Teglas aan een nieuw album om volgende zomer de festivalpodia in te palmen.

Texas in July
De leden van Texas in July zien nog een klein beetje groen achter de oren. Ze zaten bij de oprichting van de metalcoregroep in 2007 nog op de middelbare school, maar brachten sindsdien al wel twee studioalbums uit. Ze toerden al met enkele grote namen in het genre, en staan volgens kenners dan ook voor een grote doorbraak.

As I Lay Dying
As I Lay Dying verschijnt volgende zomer voor de vijfde maal op een GMM-podium. Na zes albums klinkt deze Texaanse metalcoregroep ruiger dan ooit, met als vaste ingrediënten een strakke ritmesectie, harde en snelle riffs, toegankelijke refreinen en een combinatie van grunts en cleane zang. Het album 'The Powerless Rise' wordt nu al beschouwd als een klassieker, en de groep is ook op het podium furieus. Fans van metal in het straatje van Unearth en Killswitch Engage mogen alvast deze band aankruisen in hun programmaboekje.

Unearth
Unearth is geworteld in het metalcoremilieu en groeide al snel uit tot een snoeiharde metalband. Veel fans beschouwden hun tweede cd 'The Oncoming Storm' als hun beste, maar dat was zonder hun jongste langspeler 'Darkness in the Light' gerekend. Ingrediënten zijn beukende riffs, vette dubbele gitaarloopjes, rauwe vocalen en tomeloze energie. Na hun twee GMM-concerten in 2007 en 2010 zijn de verwachtingen hoog, maar de heren hebben niet voor niets een ijzersterke livereputatie.

Ihsahn
Liefhebbers van Emperor kunnen uitkijken naar de komst van Ihsahn. Hij is wereldwijd bekend vanwege zijn hoofdrol in de ter ziele gegane blackmetalgrootheid Emperor. Ihsahn ging voort onder eigen naam, en heeft inmiddels vier klappers op zijn naam staan waarop zijn blackmetalroots moeiteloos samenvloeien met complexe progressieve elementen. Live wordt de man ondersteund door de bandleden van de Noorse progressieve metalband Leprous, die hun muzikale opleiding van Ihsahn zelf kregen. Fans kunnen op Graspop ook enkele klassieker van Emperor verwachten.
 
Leprous
Ihsahn-volgelingen Leprous spelen ook onder eigen naam op de Metal Meeting. Ondanks de wat lompe naam puurt de veelzijdige groep invloeden uit zowat elk metalgenre, en wisselt Leprous ook vocaal screams af met cleane zang. Progressieve ritmes maken Leprous geen gemakkelijke band om te verteren, maar de liefhebbers hebben alvast weer iets om naar uit te kijken.


22-12-2011 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strafste actie Music for Life: Jens valt meer dan 25 kilo af

Strafste actie Music for Life: Jens valt meer dan 25 kilo af

Klik op de foto om het filmpje te bekijken



Antwerpenaar Jens Vanpachtenbeke is ongetwijfeld een van de strafste helden van de laatste editie van Music for Life. Met zijn actie 'Losing for Life' koos het jonge zwaargewicht van, negen weken geleden, 128,8 kg ervoor zoveel mogelijk af te vallen en die verloren kilo's te laten sponsoren. Missie meer dan geslaagd, want vandaag weegt Jens 25,5 kg lichter en dat bracht 5.000 euro op.

Hoogtepunt op de Groenplaats gisteravond was, naast de schitterende mini-optredens van Smith & Burrows en Agnes Obel, ene Jens Vanpachtenbeke die het resultaat van zijn bewonderenswaardige goededoelactie kwam meedelen aan Tomas de Soete.

Jens stond te zwaar en dat is niet gezond. Hij moést dus ook wel afvallen. Het idee rijpte om dat in het kader van Music for Life te doen en zo geschiedde. Jens werkte keihard, met een heel team, onder meer ook wetenschappelijke-medische begeleiding. Hij zwaaide zijn afvalkoers uit met grootste onderscheiding: 25,5 kilo's vlogen eraf, dankzij de noeste arbeid van de jongeling. Alles samen goed voor 5.000 euro voor MFL. En of Jens ook zélf daarmee tevreden is.

"Fietsen en bewegen gaan nu veel vlotter, een wereld van verschil met enkele maanden geleden. Daarom ga ik nog enkele weken door, tot de 80 kilo in zicht is." Sterk! (br.hln)


22-12-2011 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele opvallend slanker na operatie

Adele opvallend slanker na operatie

http://img32.imageshack.us/img32/1945/adeleg.jpg
Foto: Twitter.


De keeloperatie van Adele is niet ongemerkt voorbijgegaan. Duizenden fans bleven op hun honger zitten, maar dat geldt blijkbaar ook voor de zangeres zelf. Gisteren twitterde ze een foto de wereld in waarop ze opvallend slanker lijkt. De make-up kon niet verbergen dat haar kaakbeenderen meer uitstaken.

Adele is nu op zoek naar een nieuwe woonst in het graafschap Sussex om te herstellen van de ingreep. "De operatie is goed verlopen, maar ze moet zichzelf nog wel goed verzorgen", aldus een bron in 'The Mirror'. "Ze is een op en top Londense meid, maar maakte daar nooit echt deel uit van het showbizzcircuit. Toen ze het voorstel kreeg om te verhuizen, stemde ze daar onmiddellijk mee in. Bedoeling is om op het platteland te gaan leven, ver weg van de smog en de pollutie in de hoofdstad. Ze doet er alles aan om klaar te zijn voor de Grammy's en zo snel mogelijk opnieuw op het podium te staan." Door de operatie moest Adele heel wat optredens en promoafspraken in de VS en het Verenigd Koninkrijk afzeggen.

22-12-2011 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music For Life begint aan slotstuk in Antwerpen

"Music For Life" begint aan slotstuk in Antwerpen

http://img215.imageshack.us/img215/8931/musicforlife.jpg


Op de Antwerpse Groenplaats hebben duizenden toeschouwers iets na 20.00 uur de drie radiopresentatoren van Studio Brussel verwelkomd die zich nog tot vrijdagavond laten opsluiten voor de "Music For Life"-actie die de radiozender samen met het Rode Kruis organiseert.

Tomas De Soete, Sam De Bruyn en Siska Schoeters werden er bovendien opgewacht door Antwerps burgemeester Patrick Janssens en de drie andere presentatoren die de voorbije jaren deelnamen aan "Music For Life": Peter Van de Veire, Sofie Lemaire en Christophe Lambrecht.
 
Burgemeester Janssens verklaarde dat na Leuven en Gent ook Antwerpen "volledig klaar" is voor nog twee dagen "Music For Life"-gekte. "Het is een jaar geleden, maar het lijkt alsof het gisteren was", verwees Janssens naar de vorige editie, die volledig in Antwerpen plaatsvond.
 
Rond 20.30 uur kon het aanwezige publiek uit de bol beginnen gaan voor het dakconcert van Arsenal bovenop het Glazen Huis. Vanaf 21.15 uur is "Music For Life" overigens ook alweer te volgen op Eén, aangezien door een vakbondsactie de normale programmering beperkt is.
 
"Music For Life" staat dit jaar met de slogan "We do give a shit" in het teken van diarree, dat wereldwijd de voornaamste doodsoorzaak is bij kinderen onder de 5 jaar. Vrijdagavond eindigt de actie met het bekendmaken van het eindresultaat. In tegenstelling tot bij de vorige edities wordt er dit jaar geen tussenstand gegeven, teneinde de spanning op te bouwen tot vrijdag. Studio Brussel kondigde al aan dat de zesde editie ook de allerlaatste wordt.


21-12-2011 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstnummer Astrid en 'den John' op 1 in iTunes Jazz

Kerstnummer Astrid en 'den John' op 1 in iTunes Jazz

Klik op de foto om ' Baby It's Cold Outside ' te beluisteren





Het succes lacht de naar LA uitgeweken Merksemse Astrid Bryan alsmaar meer toe. Het duet dat de knappe babe met haar gemaal John Bryan opnam, prijkt op nummer 1 in de jazz-charts van iTunes. Eerder veroverden Astrid en 'den John' ook al YouTube met hun versie van 'Baby it's cold outside'.

Bekende namen uit de muziekwereld namen deze 'evergreen' ook al op in het verleden: Tom Jones, Mariah Carey, Michael Bublé en Norah Jones, bijvoorbeeld. Na amper één week op iTunes voert de uitvoering van Astrid en John Bryan er al meteen de jazz-lijst aan.

De bijhorende clip scoorde op YouTube al meer dan 170.000 hits. "Wat een geluk dat het een winter- en geen kerstsong is", reageert Astrid. "Anders was de tijd voor het liedje al bijna voorbij."

Dat Astrid en 'den John' veel plezier beleefden aan het inblikken van het winterliedje, konden we zien in haar tv-show 'Astrid in Wonderland'. Maar van dit succes hadden ze nooit durven dromen.

Een nieuw duet zit er wel niet meteen aan te komen, maar solo zal Astrid volgend jaar opnieuw haar kans wagen als zangeres. Maar zolang hoeft u niet te wachten op haar verschijning. Ook vanavond al is deze Hollywoodvrouw te bewonderen in 'Blokken for Life', waarin ze het opneemt tegen dat andere Antwerpse zwaargewicht, Bart De Wever.


21-12-2011 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel kostte de verlovingsring van Britney

Zoveel kostte de verlovingsring van Britney

http://img824.imageshack.us/img824/4711/britneyspearssg.jpg

Britney kondigde afgelopen donderdag aan dat ze voor de derde keer in het huwelijksbootje zal stappen. Deze keer ging haar voormalige agent Jason Trewick op de knieën, met een verlovingsring van maar liefst 90.000 dollar of 68.500 euro. Wie zou daar nee tegen zeggen?

Het huwelijksaanzoek gebeurde donderdagavond en werd door Trewick zelf aangekondigd in 'Acces Hollywood', terwijl Britney het nieuws via Twitter de wereld instuurde.

Vrijdagavond vierde het koppel al hun verloving (en de 40ste verjaardag van Jason) in Las Vegas, waar Britney voor het eerst haar 3-karaats diamanten ring showde.

"Ik wist dat Jason geen gigantische steen wilde, maar zich wilde focussen op de kwaliteit en de schoonheid van de platina ring zelf", vertelde juwelenexpert Michael O'Connor aan UsMagazine. "De hele ring is voorzien van diamanten, die ook met platina werden gezet. Dat is het enige edelmetaal die zoveel diamanten kan vasthouden en ook nooit van kleur zal veranderen."

Maar niet alleen de peperdure ring deed Britney schitteren op het verlovingsfeest, want ook haar glimlach was veelbetekenend. "Dit is iets wat ze allebei al lang willen", vertelde een bron aan UsMagazine over de trouwplannen van het koppel. "Ze zijn allebei extreem gelukkig en kunnen niet wachten om man en vrouw te worden."



21-12-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin suggereerde Stephen Fry voor rol in Sherlock Holmes

Chris Martin suggereerde Stephen Fry voor rol in Sherlock Holmes


http://img69.imageshack.us/img69/2667/chrismartinz.jpg


Regisseur Guy Ritchie castte Stephen Fry als Sherlocks intelligente broer, Mycroft, voor de film 'Sherlock Holmes: A Game of Shadows' op aanraden van Coldplayzanger Chris Martin.

"Robert Downey Jr. en ik hebben een gemeenschappelijke vriend. Die kerel Chris Martin van Coldplay. Hij is een echte Sherlockfan, net als Stephen Fry. Het was Chris die Stephen aan Robert voorstelde voor de rol", zegt Guy Ritchie. "Alle goede ideeën in deze film komen van Chris Martin", voegt Robert Downey Jr. eraan toe.

Stephen Fry speelt dan wel een hoogbegaafde, op een bepaald moment verschijnt hij ook naakt ten tonele. Volgens Guy Ritchie smokkelde de acteur dat zélf in het script. "Op die draaidag stond hij daar, naakt. Niemand ging daar echt tegen in. Ik heb een flauw vermoeden dat het zijn eigen idee was, om zo zonder kleren op te dagen. Het kwam niet van mij."


21-12-2011 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney brengt album met covers uit

Paul McCartney brengt album met covers uit

Klik op de foto om ' Wonderful Christmas Time ' te beluisteren




Paul McCartney loopt al twintig jaar rond met het idee een album op te nemen met zijn favoriete songs en heeft nu besloten dat het tijd is.  Naast klassieke Amerikaanse nummers staan op het nieuwe album twee nieuwe songs met bijdragen van Eric Clapton en Stevie Wonder.

"Toen ik zelf songs begon te schrijven, besefte ik hoe sterk de structuren van die songs zijn en ik denk dat ik veel geleerd heb uit wat ik van anderen hoorde. Ik heb artiesten als Fred Astaire altijd cool gevonden. Schrijvers als Harold Arlon, Cole Porter, al die kerels wiens songs ik magisch vond".

McCartney stelt dat de nummers die hij nu heeft gecoverd niet alleen hem maar ook John Lennon hebben beïnvloed.

Het album, dat op 6 februari uitkomt, werd geproduceerd door Tommy LiPuma en opgenomen met Diana Krall en haar band. McCartney zingt er enkel op.  (br.hln)


20-12-2011 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Venezuela 2000 overlijdt op 28ste aan borstkanker

Miss Venezuela 2000 overlijdt op 28ste aan borstkanker

http://img267.imageshack.us/img267/2590/evaekvall.jpg

Eva Ekvall, een voormalige schoonheidskoningin uit Venezuela, is op haar 28ste bezweken na een twee jaar durende strijd tegen borstkanker. Ekvall overleed zaterdag in Houston, Texas. Als tiener was Ekvall model, daarna werd ze nieuwsanker, auteur en was ze het boegbeeld van goeddoelacties voor kankerpreventie in haar thuisland.

Ekvall heeft een Amerikaanse vader en een Jamaicaanse moeder. Ze werkte in een kledingwinkel in Caracas toen ze werd opgemerkt door een modellenscout. "Dat vond ik belachelijk. Ik vond mezelf te dik, ik dacht niet dat ik model kon worden", vertelde ze eerder dit jaar in een interview in The Guardian. "Maar de dag dat ik ontslagen werd in de winkel, nam ik een taxi naar het modellenagentschap. Toen ze me zagen, zeiden ze meteen dat ik de nieuwe Miss Venezuela zou worden".

Op haar zeventiende, in 2000, werd ze daadwerkelijk Miss Venezuela. Het jaar daarop werd ze derde in Miss Universe.

In februari 2010 werd bij Ekvall borstkanker vastgesteld. Ze onderging een chemokuur, bestraling en een mastectomie. "In het begin twijfelde ik eraan of ik er wel goed uitzag. Maar toen besefte ik dat het daar niet om ging. Ik werd niet verondersteld er goed uit te zien, ik had kanker".

Maanden eerder had ze een knobbeltje in haar borsten gevoeld, maar dat weet ze aan haar zwangerschap. "Ik was boos op mezelf, ik had beter moeten weten. Mijn tante heeft twee keer borstkanker gehad en mijn oma is eraan gestorven. En ik liet kostbare tijd verloren gaan". Ze schreef het boek 'Out of Focus', waarin ze haar strijd tegen de ziekte weergaf. Met eerlijke foto's. "Die waren schokkend omdat niemand me ooit zo had gezien. Kaal, zonder make-up".

Het boek heeft ervoor gezorgd dat steeds meer Venezolaanse vrouwen hun borsten laten controleren. "Het is absurd dat er een taboe zou rusten op borstkanker in een land waar schoonheidskoninginnen grote sterren zijn en borstvergrotingen de gewoonste zaak van de wereld", aldus Ekvall in maart voor BBC Mundo.


20-12-2011 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!