Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse beweert dochter van Elvis te zijn en eist 96 miljoen

Zweedse beweert dochter van Elvis te zijn en eist 96 miljoen

http://img573.imageshack.us/img573/219/elvism.jpg


Lisa Johansen beweert al twintig jaar dat Lisa Marie Presley haar identiteit gestolen heeft. De Zweedse vrouw beweert de enige echte dochter van Elvis te zijn en eist van de Presley-erven een vergoeding van 130 miljoen dollar (96 miljoen euro) wegens laster en opgelopen emotionele schade. Dat meldt Billboard.

Johansen liep in 1998 voor het eerst in de kijker toen ze het boek 'I, Lisa Marie: The True Story of Elvis Presley's Real Daughter' uitbracht. Daarin stelt ze dat toen Elvis in 1977 overleed, zijn weduwe Priscilla de Verenigde Staten ontvluchtte uit angst voor haar veiligheid en haar dochter een nieuwe identiteit gaf om het kind te beschermen.

Johansen houdt vol dat zij de enige rechtmatige erfgenaam is van Presley's fortuin. Ze zou dat tevens kunnen staven met een analyse van de schedel en het gelaat van Lisa Marie Presley.

Toen haar boek uitkwam, weigerde Johansen een DNA-test die zou uitmaken of ze inderdaad verwant was met Elvis. Dat kwam haar op een rechtszaak te staan: de uitgever van het boek stelde dat haar weigering de boekverkoop onderuit had gehaald. Inmiddels is Johansen wél bereid een DNA-test te ondergaan.

De rechtszaak die Johansen nu aanspant, is een reactie op een brief van de Presley-erven die ze in augustus ontving en waarin ze gewaarschuwd wordt dat "haar kwaadaardige en valse beweringen en aanstootgevend gedrag niet langer zou getolereerd worden en zou uitmonden in verdere rechtsvervolging". Vermoedelijk komt de zaak volgend jaar voor de rechter.


01-12-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West leidt nominaties Grammy Awards

Kanye West leidt nominaties Grammy Awards

http://img534.imageshack.us/img534/9739/kanyewestk.jpg

Kanye West kan met zeven nominaties haast niet meer naast zijn vijftiende Grammy grijpen.

De rapper is met zijn single 'All of the Lights' genomineerd voor 'Song of the Year', 'Best Rap/Sung Collaboration' en 'Best Rap Song'. Zijn nummer 'Otis', dat hij met Jay-Z opnam, is twee keer genomineerd: voor 'Best Rap Performance' en 'Best Rap Song'. Daarnaasst heeft hij twee nominaties in de categorie 'Best Rap Album', voor zijn 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' en voor 'Watch the Throne', zijn samenwerking met Jay-Z. Sinds 2005 vergaarde West al veertien Grammy Awards.

Adele en Foo Fighters mochten elk zes nominaties achter hun naam zetten. Bruno Mars en Lil Wayne werden elk vijf keer genomineerd. Opmerkelijk zijn de relatief weinige nominaties voor veelverkopers Lady Gaga en Taylor Swift, met elk drie nominaties.

De uitreiking van de 54ste Grammy Awards grijpt op 12 februari plaats in Los Angeles.



01-12-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson kan met Kerst vrijkomen

Lijfarts Jackson kan met Kerst vrijkomen


http://img440.imageshack.us/img440/723/conradmurray.jpg
 

Eergisteren werd Michael Jacksons lijfarts Conrad Murray veroordeeld tot vier jaar cel wegens onvrijwillige doodslag, maar zijn familie en vrienden geloven dat hij met Kerst al kan vrijkomen. Hij zou de rest van zijn straf in huisarrest omgezet krijgen omwille van de niet-gewelddadige aard van zijn misdrijf.

"De advocaten van Murray zijn blij dat rechter Pastor hem niet heeft veroordeeld tot gemeenschapsdienst, zoals Lindsay Lohan die in het lijkenhuis moet werken. Dat zou een nachtmerrie geweest zijn voor hem, want hij zou vrijwel zeker uitgelachen worden".

"Het zou bovendien niet veilig geweest zijn mocht hij vuilnis moeten opruimen langs de snelweg of graffiti verwijderen", aldus een bron op RadarOnline.com. Gevreesd wordt dat Murray belaagd zal worden door Jacksonfans van zodra hij in de openbaarheid treedt.

De beslissing om Murray onder huisarrest te plaatsen, ligt nu in handen van sheriff Lee Baca. Murrays advocaten hebben er goede hoop op dat dit tegen Kerstmis zal gebeuren. (br.hln - beeld photo news)



01-12-2011 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele

Adele "spreekt" weer dankzij app

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisteren






Zangeres Adele werd onlangs aan haar stembanden geopereerd en dankzij een app op haar smartphone kan ze nu haar boodschappen laten uitspreken door een computerstem.

Twee weken geleden werd de 23-jarige zangeres in Boston geopereerd en hoewel die operatie een succes was, moet ze er op doktersbevel nog enige tijd het zwijgen toe doen.

Een app die de boodschappen uitspreekt die ze op haar gsm intikt, helpt haar nu om koffie te kopen bij Starbucks en taxi's te bestellen. Dat is makkelijker dan alles op te schrijven en het aan mensen te tonen, aldus een bron in The Sun.

Adele laat haar fans weten dat ze herstelt volgens plan. "Maar ik moet volledig herstellen, of ik loop het risico mijn stem onherroepelijk te beschadigen", voegde ze er aan toe.


30-11-2011 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dour haalt legendarische Ministry naar België

Dour haalt legendarische Ministry naar België

Klik op de foto om ' Stigmata ' te beluisteren




Na Rock Werchter pakt ook het Dour Festival met een eerste naam uit voor de volgende editie. De legendarische Amerikaanse industrial groep Ministry brengt op vrijdag 13 juli een exclusieve Belgische show. De groep rond Al Jourgensen stond in 1996 en 1999 ook al eens op Dour.

De 24e editie van Dour Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 juli. Combitickets zijn reeds verkrijgbaar op de website van het festival. Op dagtickets is het nog even wachten.

Meer info op www.dourfestival.be


30-11-2011 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical met hits van David Bowie in de maak

"Musical met hits van David Bowie in de maak"

Klik op de foto om ' Heroes ' te beluisteren




David Bowie is er mee akkoord gegaan dat er een musical gemaakt wordt op basis van zijn grootste hits. Heroes: The Musical moet in maart volgend jaar in Londen in première gaan.

De Britse krant The Guardian meldt dat de musical het verhaal vertelt van Major Tom (uit Space Oddity, Ashes to Ashes en Hallo Spaceboy), de sterrenman uit Starman en van een jongeman die David heet.

Volgens de krant geeft Bowie zelden toestemming om zijn muziek te gebruiken, en is het de eerste keer dat de zanger en componist erin toestemt ze te gebruiken in een musical. Bowie gaat ermee akkoord dat de show eenmalig wordt opgevoerd, waarbij de opbrengsten zullen worden gedoneerd aan een goed doel. Deep Singh, die de musical schreef, hoopt dat de show vaker kan worden opgevoerd als het een succes blijkt.

Overigens is er over die toestemming wat onzekerheid. NME meldt op basis van een statement van Bowies woordvoerder dat de zanger nooit toestemming heeft gegeven om zijn muziek te gebruiken.


29-11-2011 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen in stijl: zo doet Dita Von Teese het

Reizen in stijl: zo doet Dita Von Teese het



http://img440.imageshack.us/img440/3954/ditavonteese.jpg


De burleske ster zal nooit op een modeflater betrapt worden, zelfs haar reiskoffers passen bij haar typische retrostijl. Ze trok in Heathrow (Londen) alle aandacht met haar gigantische stapel lederen vintage reisset, bontmantel en chique zonnebril.

Dita vliegt niet als de meesten van ons in een makkelijk trainingspak en Ugglaarzen maar zoals altijd met de nodige glamour. Zelfs na een vlucht van negen uur straalt ze nog in een perfecte outfit, gestyled kapsel en foutloze make-up. Ze trok naar de Britse hoofdstad voor de opening van een pop-up Cointreau Privéclub.

Maar we waren nog het meest onder de indruk van haar vintage kofferset, die perfect bij elkaar paste. Ze had checkte er wel negen in. Onlangs beweerde de burleske ster nochtans dat ze niet veel tijd in de badkamer spendeert. Dita zou haar lokken zelf kleuren, zelf haar make-up aanbrengen en nooit beroep doen op een stylist. (br.hln - beeld photo news)


29-11-2011 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste artiest ter wereld Johan Heesters (107) in ziekenhuis

Oudste artiest ter wereld Johan Heesters (107) in ziekenhuis

http://img97.imageshack.us/img97/4299/johanheesters.jpg
Heesters met zijn vrouw Simone Rethel.


Zanger-acteur Johannes Heesters, de oudste artiest ter wereld, is in een ziekenhuis opgenomen. Een week voor zijn 108ste verjaardag kreeg Heesters koorts en voelde zich onwel.

Alle afspraken zijn afgezegd, aldus zijn website. Woensdag zou Heesters bij de première in München van zijn nieuwste film TEN aanwezig zijn. Daarin speelt hij Petrus in een incheckbalie van de hemelpoort. Aanstaande maandag zou hij enkele operetteliederen zingen bij een gala voor zijn verjaardag.
 
Heesters kreeg zondag koorts. "We nemen aan dat het een zwakte van de bloedsomloop was", zegt zijn dochter Wiesje Herold (80) tegen de Duitse krant Bild. "Met 108 jaar moet men altijd bedenken dat zoiets wat gevaarlijker is."
 
De Nederlander Heesters verhuisde halverwege de jaren dertig naar Duitsland, waar hij nog steeds beroemd is. Hij trad ook op tijdens het nazibewind in Duitsland, wat sommigen in Nederland hem verwijten.
In 2008 gaf hij een optreden in zijn geboortestad Amersfoort, wat landelijk tot ophef leidde. In datzelfde jaar kreeg hij boze reacties te verduren toen hij zich in het VARA-programma 'De Wereld Draait Door' de uitspraak liet ontlokken dat Hitler een aardige man kon zijn. Hij vroeg later publiekelijk vergiffenis voor die opmerking.
 
Johan Marius Nicolaas Heesters werd in 1903 geboren in Amersfoort. In 1921 maakte hij in Amsterdam zijn toneeldebuut bij toneellegende Willem Royaards, drie jaar later stond hij in zijn filmdebuut naast een andere Nederlandse legende, Louis Bouwmeester. Hij speelde in talloze televisieseries, (televisie)films en stond duizenden keren op de planken. (br.hln)


29-11-2011 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe vriend Goedele Liekens is een jong veulen

Nieuwe vriend Goedele Liekens is een "jong veulen"

http://img827.imageshack.us/img827/5885/goedeleliekens.jpg


Met haar tweede tv-carrière die wat moeilijk van de grond komt en haar personality magazine 'Goedele' dat er -ondanks een trouw lezerspubliek- vorige maand de brui aangaf, gaat het Goedele Liekens op professioneel vlak niet echt voor de wind. Privé daarentegen lacht het leven Goedele wel toe. Volgens P-Magazine zou de 48-jarige seksuologe en gewezen Miss België een nieuwe vriend hebben. Goedele omschrijft de man in kwestie als een "jong veulen".

Liekens, in 2006 gescheiden van programmamaker Chris Cockmartin, biecht in alle eerlijkheid op dat ze een zwak heeft voor jongere mannen en dat ze ook al eens een scheve schaats heeft gereden. Recent was de presentatrice nog samen met de jonge dertiger Samuel Van Hoegaerden, een zelfstandige kunsthandelaar.


29-11-2011 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Michael Jackson kent vanavond zijn straf

Lijfarts Michael Jackson kent vanavond zijn straf

http://img853.imageshack.us/img853/723/conradmurray.jpg

De lijfarts van Michael Jackson weet vanavond hoe lang hij naar de cel moet. Conrad Murray (58) was drie weken geleden door een jury al schuldig verklaard aan de dood van de wereldberoemde zanger, een van de succesvolste artiesten ooit.

De lijfarts was voor 150.000 dollar per maand ingehuurd door Jackson, die leed aan ernstige slapeloosheid. De arts diende hem zware narcosemiddelen toe, die de zanger fataal werden. Hij stierf in juni 2009, drie weken voor hij zijn comeback zou maken met grote concerten in Londen. Terwijl de 50-jarige Jackson stierf, belde de lijfarts met enkele vriendinnen.

De openbaar aanklager eiste vorige week de maximumstraf van 4 jaar cel. Ook zou de arts 102 miljoen dollar (76 miljoen euro) moeten betalen aan Jacksons kinderen. Volgens justitie stelde Murray zich niet op als de lijfarts van Jackson, maar als een drugshandelaar. Maar Murrays advocaten vroegen de rechter om een voorwaardelijke straf.

Bij veroordeling tot een celstraf verwachten rechtsexperts dat Murray maar een deel van de straf zal moeten uitzitten. Californië laat veel gedetineerden eerder vrij wegens een cellentekort. Hij kan ook onder huisarrest worden gesteld.


29-11-2011 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss verkiest roken en drinken boven kinderen

Kate Moss verkiest roken en drinken boven kinderen

http://img256.imageshack.us/img256/8293/katemossjamiehince.jpg


Kate Moss heeft haar kersverse echtgenoot Jamie Hince heel wat uit te leggen. Het koppel raakt het maar niet eens over gezinsuitbreiding.

Volgens de laatste geruchten zouden de newlyweds, die in juli trouwen, een fikse ruzie hebben gehad in Paris toen Jamie er met zijn band The Kills in november optrad.

"Kate had Jamie beloofd dat van zodra ze getrouwd waren, ze naar het platteland zou verhuizen, dat ze zou stoppen met roken en drinken om aan kinderen te beginnen", onthult een bron.

"Maar nu puntje bij paaltje komt, weigert ze om Londen te verlaten en drinkt ze zelfs meer dan ooit tevoren. Jamie is hier allesbehalve blij mee."

"Kate vertelt haar vriendinnen dat Jamie het vanzelfsprekend vindt dat ze nu al aan kinderen moeten beginnen." Bovendien zou het Britse topmodel stikjaloers zijn omdat haar man nogal veel tijd doorbrengt met zijn ex, The Kills-zangeres Alison Mosshart. "Ze zegt dat ze gek was dat ze met hem getrouwd is", aldus de vriend.


29-11-2011 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue, Tom Barman en The Subs maken 'Music for life'-single

Selah Sue, Tom Barman en The Subs maken 'Music for life'-single

http://img38.imageshack.us/img38/4245/musicforlifen.jpg


Voor de 'Music for life'-single van 2011 hebben drie artiesten de handen in elkaar geslagen. Zij vertegenwoordigen meteen de drie steden die 'Music for life' dit jaar aandoet: Leuven, Gent en Antwerpen. Het themalied van Music for life 2011 is een samenwerking tussen Selah Sue (Leuven) en Tom Barman van dEUS (Antwerpen) in een productie van The Subs (Gent). 'Zanna' is een cover van de gelijknamige cultklassieker van Luc Van Acker en Anna Domino.

Het Music for life-themalied is vanaf overmorgen, woensdag 30 november, via EMI online te koop voor 1,29 euro op iTunes.

Vanaf vrijdag 9 december kan je in de winkel ook de Muzikale Wenskaarten met cd van Music for life kopen. Kamagurka, Jeroom en Jonas Geirnaert (Kabouter Wesley) zorgden voor drie ontwerpen.  Daarnaast zit er bij iedere kaart een cd met de songs van alle Music for life-edities.

Dit waren alle Music for life-themasongs:

*2006 'What's This?' - Michael Franti, Gabriel Rios & Flip Kowlier
*2007 'Over 't water' - Fixkes & Axelle Red
*2008 'Home' - Tom Helsen & Geike Arnaert
*2009 'When I Lay Beside You' - K's Choice
*2010 'Never Gonna Stop' - Milow
*2011 "Zanna" - Selah Sue, Tom Barman & The Subs

De muzikale wenskaart van Music for life is voor zes euro te koop in de betere platenzaken. Alle opbrengsten gaan integraal naar Music for life 2011. (br.hln)


28-11-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa schrijft boek

Pippa schrijft boek 'zo organiseer je het ultieme feest'


http://img403.imageshack.us/img403/5330/pippa.jpg


Pippa Middleton heeft afgelopen week haar handtekening gezet onder een boekdeal.

Het was vechten om de handtekening van Pippa, maar uitgeverij Penguin wist de strijd met andere uitgeverijen te winnen door Pippa maar liefst 500.000 euro te bieden, schrijft Daily Mail.

"Pippa is nerveus maar ziet er erg naar uit om haar eerste boek te gaan schrijven. Het boek zal gaan over hoe je het perfecte feest en verschillende events organiseert", aldus een vriendin van het feestbeest. Zus Kate Middleton heeft laten weten het idee 'briljant' te vinden.

Het feesten is Pippa met de paplepel ingegeven. Haar ouders hebben namelijk in 1987 Party Pieces opgericht, een postorderbedrijf voor feestartikelen. Party Pieces is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf.


28-11-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Bale stopt met Batman

Christian Bale stopt met Batman

http://img28.imageshack.us/img28/3978/batmanrm.jpg


Christian Bale gaat zijn vleermuizenpak aan spullenhulp meegeven. Bale is pas klaarmet de opnames van zijn derde Batman-film. "Dat was de laatste keer dat ik mijn kostuum uit heb getrokken", vertelt Bale in een Amerikaans interview. "De hele productie is klaar, dat was het. Het einde van dit Batman-tijdperk."

Bale was te zien in 'Batman Begins' (2005), 'The Dark Knight' (2008) - waarvoor Heath Ledger als Joker postuum een Oscar won - en 'The Dark Knight Rises', met regisseur Christopher Nolan. De film verschijnt volgend jaar. In eerste instantie zou Nolan twee Batman-films maken, maar hij ging toch overstag voor deel drie.


28-11-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden Britse regisseur Ken Russell overleden

Omstreden Britse regisseur Ken Russell overleden

http://img412.imageshack.us/img412/3708/kenrussell.jpg

Ken Russell, de Britse controversiële regisseur van onder meer 'Women in Love', 'Tommy' en 'The Devils', is gisteren op 84-jarige leeftijd overleden. Het werk van Russell wordt getypeerd door zijn fascinatie voor seks en geloof.

Russell stond bekend om zijn flamboyante stijl, die hij tijdens het begin van zijn carrière op televisievlak ontwikkelde. 'The Devils', een religieus drama uit 1971 met een controversiële scène waarin Oliver Reed en Vanessa Redgrave de kruisiging seksualiseren, werd aanvankelijk geweigerd door filmmaatschappij Warner Brothers en werd in heel wat landen in de ban geslagen.

'Women In Love' uit 1969 schiep controverse omdat Alan Bates en Oliver Reed er naakt in worstelen. 'Tommy', zijn adaptatie van de gelijknamige rockopera van The Who uit 1976 met onder meer Jack Nicholson, Eric Clapton, Elton John, Tina Turner en Roger Daltrey, was zijn grootste commercieel succes.

In 2007 zat hij in 'Celebrity Big Brother', waar hij na een ruzie met Jade Goody uitstapte.

Russell werd in 1927 in Southampton geboren als de zoon van een gewelddadige schoenmaker, zodat Russell en zijn moeder vaak hun toevlucht zochten in de bioscoop. Hij diende bij de RAF, waarna hij aan de slag ging als fotograaf. In 1959 ging hij kunstdocumentaires maken voor de BBC.

Zijn eerste langspeelfilm, de komedie 'French Dressing' uit 1963, werd niet goed onthaald. Maar in 1967 scoorde hij een bescheiden succes met 'Billion Dollar Brain' met Michael Caine in de hoofdrol. 'Women In Love' won een Oscar voor hoofdrolspeelster Glenda Jackson, en werd genomineerd voor cinematografie, script en regie.

'The Devils' was acht weken lang de meestbezochte film in Groot-Brittannië, hoewel de pers de prent neersabelde. Filmcriticus van de krant Evening Standard noemde de film tijdens een tv-interview met Russell "monsterlijk onwegvoeglijk", waarop Russell hem een klap verkocht met een opgerolde Standard.

In de jaren tachtig exploreerde Russell de science fiction: 'Altered States' was een hallucinante fantasie die religie met ruimte verzoende. 'Crimes of Passion' uit 1984 was zijn laatste Hollywoodprent, Russell zou voorgoed terugkeren naar Europa. Hij ging opera's regisseren, tot hij de horrorprenten 'Gothic' (1986) en 'The Lair of the White Worm' (1988) uitbracht, met telkens Hugh Grant.

Russell gaf zichzelf een rolletje in 'Russian House' uit 1990. In 'Prisoner of Honor' (1991) exploreerde hij zijn blijvende belangstelling voor het antisemitisme. In datzelfde jaar bracht hij 'Whore' uit, over het werk van een prostituee. Hij keerde terug naar televisie, om documentaires te maken zoals 'Mindbender' (1996), over illusionist Uri Geller.

Russell overleed gisteren in zijn slaap, zo laat zijn vriend en kunstcriticus Norman Lebrecht weten.


28-11-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen houden van Twilight

Waarom vrouwen houden van Twilight

Klik op de foto om de trailer te bekijken




Niet alleen de films, maar ook de boeken van de Twilight-serie blijken goed te scoren bij volwassen, intelligente en gecultiveerde vrouwen. Niet enkel voor tienermeisjes dus, maar waarom eigenlijk?

Huffington Post auteur Rachel Weight (h)erkent het fenomeen: "Ik kreeg een fantastische opleiding, ik lees de New York Times, ik ben leerkracht Latijn en momenteel verdiept in de Aeneis van Vergilius. Maar toch ... ben ik gek op Twilight."

Ze stelde dan ook een top 10 samen met redenen waarom vrouwen zo zouden houden van Twilight. Eens kijken wat die zijn...

10. We houden van glitter
"Ok dit is een stomme", erkent ze (gelukkig zelf). Maar toch, vrouwen zullen altijd houden van dingen die fantasierijk en/of vrouwelijk zijn: eenhoorns, glitters, vampieren, ... Het is sexy, het is mooi, kortom: we houden ervan.

9. Drama
Een vrouw in nood, met 2 knappe venten die om haar vechten. Fantastisch niet? En daarbovenop nog een conflict tussen papa en vriendje. Klassiek, maar het werkt. Ook het feit dat het zo onrealistisch is en mensen even kunnen ontsnappen van de gebeurtenissen van alledag, maken Twilight zo geliefd.

8. Taylor Lautner's wasbordje
Voor deze buik vallen blijkbaar heel wat dames. Net als voor de andere mannelijke vampen in deze filmreeks. Ze zijn misschien maar 17, maar ze zijn dat al meer dan 100 jaar... niets illegaals meer aan toch?

7. Zo slecht dat het goed wordt
Van die slijmerige oneliners als "Jij bent mijn hele bestaan" en de monotone monologen die hier en daar opduiken, de supergekunstelde plots en soms totale voorspelbaarheid... we houden er stiekem wel  van eens de 'hater' te kunnen zijn.

6. Eeuwige jeugd
Wie wil er nu niet eeuwig 18 uit blijven zien, terwijl je mensenkennis en wijsheid gewoon groeit en mee evolueert?

5. Middelbare school nostalgie
De cafetaria, de schooluitstapjes met de vreemde leerkracht fysica, het hangen op de parking, shoppen voor fuifjes met de vriendinnen, ...  De middelbare school laat altijd een stempel achter en het is best leuk terug te blikken vanop een afstand en vooral de awkward momenten en eerste liefdes te zien gebeuren bij anderen (vooral omdat ze eigenlijk achteraf gezien zo onnozel waren).

4. We zijn allemaal Bella
Of de gedachte van zoveel te betekenen voor iemand, prikkelt in elk geval. Iemand die er niet in slaagt weg te blijven ook al zijn we onhandig, geen typische babe en deel van een zwaar verstoorde familie. Mooi, niet waar?

3. Soulmate
Bij hun eerste ontmoeting al zegt Edward dat Bella geen idee heeft hoe lang hij al op haar gewacht heeft. Het idee van die ene, perfecte soulmate die op zoek is naar ons als enige aanvulling... *droom droom droom* De relatie tussen Bella en Edward lijkt opgebouwd te zijn rond meer dan fysieke aantrekking en staarwedstrijden met fantastische soundtracks op de achtergrond. Ze lijken perfect voor elkaar. Wie wil daar nu niet in geloven?

2. Edward
Heeft dit een verklaring nodig? Dacht het niet!

1. Romantiek
Zelf omschrijft Rachel het als "seriously lame yet exciting". Want anders dan in de meeste films waar tieners elkaars kleren meteen van het lijf scheuren, wachten Bella en Edward effectief tot ze gehuwd zijn om zich echt met elkaar te verbinden. De passie bouwt op en de onschuld is - hoe slijmerig ook - eigenlijk best mooi om naar te kijken.


27-11-2011 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina willen nog kind uit Ethiopië adopteren

Brad en Angelina willen nog kind uit Ethiopië adopteren


http://img811.imageshack.us/img811/5284/bradenangelina.jpg


Brad Pitt en Angelina Jolie willen nog een kind adopteren. Ze hebben hun zesjarige adoptiedochter Zahara immers jaren geleden al beloofd dat ze de zorg zouden opnemen over nog een kind uit haar geboorteland Ethiopië.

Het koppel zou ook geloven dat zeven kinderen hen meer geluk zal brengen. "Zeven is altijd al Brads geluksgetal geweest", aldus een bron in de Daily Star.

Brad en Angelina hebben naast biologische kinderen Shiloh (5) en de driejarige tweeling Knox en Vivienne drie adoptiekinderen: Maddox (10) uit Cambodja, Pax (7) uit Vietnam en de Ethiopische Zahara (6).

27-11-2011 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy heeft al nieuw lief

Evy heeft al nieuw lief


http://img854.imageshack.us/img854/9727/evygruyaert.jpg


Erg lang hebben de mannelijke vrijgezellen in Vlaanderen en omstreken niet kunnen dromen: de bevallige Evy Gruyaert is namelijk alweer van de straat. Dat weet de krant Het Laatste Nieuws. Amper een week geleden raakte in dezelfde krant ook al bekend dat Evy's relatie met producer Jan Smekens afgelopen was.

De nieuwe man in het leven van de 32-jarige omroepster is Optima-topman Frederik De Proft (33). In hun vriendenkring is het al een tijdje geen geheim dat de twee een koppel vormen. Zo waren ze onlangs nog samen aanwezig op een babyborrel van een bevriend echtpaar.

Een goede match, zoals de heet, qua interesses. Zo zijn beiden sportief aangelegd. Bovendien heeft De Proft zelfs tv-ervaring: hij greep in 2006 naast de 200.000 euro die de winnaar van het VT4-programma 'De Topmanager' kreeg.

Het prille liefdesgeluk wordt echter overschaduwd door het feit dat De Proft nog getrouwd is, en wel met de dochter van de CEO van Optima. Een lastige situatie. Ook zouden Gruyaert en De Proft elkaar via financieel dienstverlener Optima, waar Evy klant is, hebben leren kennen.

Nog opvallend is dat Optima eind augustus het tennistornooi in Knokke met Björn Borg en John McEnroe organiseerde en dat het ook de laatste keer was dat Gruyaert en haar ex Jan Smekens hand in hand werden gezien. Het Laatste Nieuws polste de betrokken partijen voor een reactie, maar die kwam er niet.


26-11-2011 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken fans verwarren Robin Williams vaak met Bono

Dronken fans verwarren Robin Williams vaak met Bono


http://img850.imageshack.us/img850/2488/williamsm.jpg


De 60-jarige acteur Robin Williams werd onlangs in Parijs benaderd door een fan die dacht dat hij de 51-jarige U2-zanger Bono was. "Dat gebeurt alleen als de mensen aan de pillen of aan de drank hebben gezeten", aldus Williams tijdens de release van Happy Feet 2 in Engeland. De animatiefilm gaat morgen ook bij ons in première.

"Er was een kerel in Parijs die op mij toestapte en zei: 'Ben jij Bono?' Daarna zei hij: 'Oh nee, jij bent Bono niet, jij bent Robert Windsor'", grapte Robin Wiliams. "Als ik mijn bril opzet, lijk ik misschien wel wat op Bono. Meestal word ik toch met hem verward vanop verre afstand."

Williams, die nooit om een grap verlegen zit en aardig wat accenten en vertolkingen aankan, slaagt er evenwel niet in een degelijke Bono mét Iers accent neer te zetten. "Dat Iers is nu eenmaal een van die dingen die ik niet onder de knie krijg. Ik begin er wel aan, maar dan verwatert het al snel en neigt het meer naar Schots."

Happy Feet 2 is vanaf 30 november in onze zalen te zien.


26-11-2011 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michaels zware longontsteking is zorgwekkend

George Michaels zware longontsteking is zorgwekkend

http://img228.imageshack.us/img228/8751/georgemichaelw.jpg


George Michael heeft alle concerten voor de rest van het jaar afgelast. Michael wordt sinds maandag op de dienst intensieve zorgen van een ziekenhuis in Wenen behandeld voor wat de dokters een zware longontsteking noemen. Gevreesd wordt dat hij ook hartproblemen heeft. De 48-jarige zanger zal al zeker tot Kerstmis aan zijn bed gekluisterd blijven, zijn fans maken zich grote zorgen.

"Hij heeft veel pijn, zijn toestand is heel ernstig maar hij is in goed handen", verklaarde een vriend van Michael aan The Sun.

Hartspecialisten
De longontsteking veroorzaakt een zuurstoftekort, wat zijn hart zou kunnen aantasten. Volgens een insider in het AKH ziekenhuis in Wenen wordt hij de klok rond in de gaten gehouden door hartspecialisten en internisten. De reeks Britse concerten die gepland stonden, dertien in totaal, is afgelast.

De Oostenrijkse specialisten die hem behandelen, verklaarden gisteravond: "George Michael heeft een zware longontsteking opgelopen. Zijn toestand is gestabiliseerd en hij reageert op de behandeling. Hoe lang hij zal moeten herstellen, is nog onduidelijk. Maar hij zal de rest van de tournee niet meer kunnen optreden. Volledige rust is van levensbelang".

Donderdag werd Michael nog in een hypermodern bed gelegd dat 40 graden roteert om de druk op zijn lichaam te verlichten en hem zo te helpen bij het ademen. Volgens specialisten krijgen enkel patiënten met een heel zware longontsteking in zo'n bed.


26-11-2011 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!