Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80.000 Pukkelpoppers vragen compensatie festivalticket

80.000 Pukkelpoppers vragen compensatie festivalticket

http://img42.imageshack.us/img42/9110/ramppukkulpop.jpg

Bijna 80.000 mensen die een ticket hadden gekocht voor één of meerdere dagen van het Pukkelpop-festival, dat door de hevige storm vorige zomer vlak na de start werd stopgezet, hebben van de kans gebruikt gemaakt om hun ticketprijs te compenseren met gratis drank- en eetbonnen.

Bijna 80.000 festivalgangers, 79.912 om precies te zijn, hebben gebruikgemaakt van de tegemoetkoming die de organisatie aanbood nadat het festival dit jaar moest onderbroken worden na noodweer. Dat is 87 procent van het totaal. Er waren 10.613 Pukkelpoppers die geheel of gedeeltelijk afstand deden van de drankbonnen om het festival te steunen. "En daar zijn we heel blij mee, ondanks de moddercampagne die sommigen voerden", zegt organisator Chokri Mahassine. Hij interpreteert de massale belangstelling voor de compenserende maatregel als een duidelijke keuze van de festivalgangers om het voortbestaan van Pukkelpop te vrijwaren.
 
Pukkelpop ontving 52 officiële vragen tot terugbetaling van de tickets, waarvan 19 ondertussen gekozen hebben voor de aangeboden tegemoetkoming via drank- en eetbonnen. Een aantal andere aanvragen zullen nog volgen, aangezien de organisatie vandaag een aangetekend schrijven ontving van advocaat Wijnant, die stelt 350 festivalgangers te vertegenwoordigen. "Pukkelpop blijft bij haar standpunt dat deze mensen geen aanspraak kunnen maken op terugbetaling gezien het festival werd stopgezet door een overmachtsituatie", aldus Chokri.  (br.hln)



15-12-2011 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finale Miss België op Live! tv

Finale Miss België op Live! tv

http://img214.imageshack.us/img214/4196/missbelgie.jpg


De finale van Miss België 2012 heeft eindelijk een zender gevonden. De digitale tv-zender Life! tv stuurt de finale op 8 januari de Vlaamse woonkamers in, terwijl aan Waalse zijde de strijd om het kroontje kan gevolgd worden via de livestream op de website van RTL-TVI. Dat heeft het Nationaal Comité Miss België vandaag bekendgemaakt. Omroep RTL-TVI is al jarenlang partner van het comité en zendt in de 14 dagen voor de finale van de nationale schoonheidswedstrijd portretten uit van de kandidates.

Life! tv maakt deel uit van mediagroep Think Media, de groep waartoe ook de tijdschriften P-magazine, Ché en Menzo behoren. De zender richt zich vooral op een mannelijk publiek.
 
Wie wil kijken, stemt af op kanaalnummer 41 bij Telenet. De finale start om 20.30 uur. Twee uur later kennen we de naam van het mooiste meisje van het land.


15-12-2011 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celine Dion heeft 3000 paar schoenen

Celine Dion heeft 3000 paar schoenen


http://img209.imageshack.us/img209/2759/celinedion3.jpg

De Canadese zangeres Celine Dion heeft bekend dat ze geobsedeerd is door schoenen en dat ze ongeveer 3.000 verschillende paren in haar kast heeft staan.

Celine kan niet weerstaan aan een mooi paar schoenen als ze gaat shoppen. Ze voelt zich hier echter niet schuldig over, omdat het haar enige echte verslaving in. "Sommige mensen kopen drugs, ik schoenen. Ik ben erg blij dat ik me dure modellen kan veroorloven."

Celine woont nu in een riante villa in Florida, maar ze groeide op in een klein Canadees stadje. Ze was de jongste van 15 kinderen. "Hoewel mijn ouders niet rijk waren, was het huis steeds gevuld met veel liefde, maar het was wel heel klein. Als baby sliep ik op een kussen in een lade. We deelden met zijn vieren hetzelfde bed."


15-12-2011 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische zakenman: Jongste dochter Claudia Schiffer is van mij

Russische zakenman: "Jongste dochter Claudia Schiffer is van mij"


http://img834.imageshack.us/img834/3612/claudiaschiffer.jpg

Claudia Schiffer zit in een vreemde zaak verwikkeld. Een Russische zakenman beweert plots dat hij de vader van haar jongste dochter Cosima Violet is en heeft zelfs al klacht ingediend bij het Russische gerecht. Aleksander Gavrilov eist dat het topmodel een DNA-test ondergaat om zijn gelijk te bewijzen. "Ik wil graag deel uitmaken van haar opvoeding", klinkt het. Voorlopig haalt de vreemde kerel echter bakzeil: vermits Schiffer in het Verenigd Koninkrijk woont, moet een eventueel proces daar aangespannen worden.

Het 41-jarige topmodel ontkent intussen met klem de aantijgingen. Sterker nog: ze zweert nog nooit van Aleksander uit het verre Tsjoevasjië gehoord te hebben. "Dit verhaal is absolute nonsens", aldus haar woordvoerder.

Gavrilov beweert dat hij Schiffer leren kennen had via het internet, maar totaal niet wist wie ze was. Pas toen hij zag dat de media berichtten over haar zwangerschap besefte hij dat ze een beroemdheid was.

De Duitse heeft samen met haar echtgenoot, de Britse regisseur Matthew Vaughn, drie kinderen. Cosima Violet, die als laatste in het rijtje kwam, is amper 1,5 jaar oud.

In 2002 werd een Italiaanse superfan van haar al eens gearresteerd omdat hij haar negen keer ongewenst bezocht had in Engeland. Later bleek dat hij mentaal niet helemaal in orde was. Hij beweerde zelfs dat de paus hem opgedragen had om met de Duitse schone te trouwen. Enkele jaren later kreeg ze te maken met een Canadese stalker, die haar om de haverklap liefdesbrieven stuurde.


15-12-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.350 gedupeerden eisen 30.000 euro van Pukkelpop

350 gedupeerden eisen 30.000 euro van Pukkelpop

http://img259.imageshack.us/img259/4328/pukkelpopbonnen.jpg


Driehonderdvijftig festivalgangers eisen in totaal zowat 30.000 euro aan tickets en drankbonnetjes terug van de organisatoren van Pukkelpop. Dat zegt Alex Wijnant, de advocaat die de groep gedupeerden vertegenwoordigt, in Het Laatste Nieuws. Organisator Chokri Mahassine wil voorlopig niet reageren op de eis.
 
"Ik heb maandag een ingebrekestelling verstuurd naar de organisatie", legt hij uit. "Pukkelpop heeft acht dagen om op onze eis in te gaan. Anders sturen we een dagvaarding en zullen we ons gelijk proberen te halen voor de rechter."
 
Nog volgens de krant zijn enkele tienduizenden festivalgangers - "de grote meerderheid" - ingegaan op het aanbod van de organisatie om in ruil voor hun ticket van dit jaar drankbonnetjes te bestellen voor de volgende jaren. Mensen konden zich tot maandag middernacht registreren. Hoeveel er dit precies gedaan hebben, wordt later deze week bekendgemaakt.


15-12-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
14-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheens ex in ontwenningskliniek

Charlie Sheens ex in ontwenningskliniek


http://img607.imageshack.us/img607/189/brookemueller.jpg

Brooke Mueller, de ex van Charlie Sheen, heeft zich laten opnemen in een ontwenningskliniek voor een "langetermijnbehandeling". Eerder deze maand werd ze in Aspen, Colorado gearresteerd op verdenking van cocaïne dealen en geweldpleging. Deze week ging ze nog een pistool kopen. 's Avonds mag Mueller naar huis om, onder toezicht, tijd met haar kinderen door te brengen.

"Na grondig zelfonderzoek en overpeinzing heeft Brooke besloten zich terug te trekken uit de spotlights van de media en heeft ze zich laten opnemen in een langetermijn behandelingscentrum waar ze zich zonder afleiding kan concentreren op haar herstel", zo liet haar woordvoerder weten. "Brooke wil clean en nuchter worden en ze is van oordeel dat dit de enige manier is om dat te bereiken".

Op haar eigen verzoek zal Mueller elke dag getest worden op het gebruik van cocaïne en andere illegale drugs. 's Avonds zal ze immers onder toezicht naar huis mogen om tijd door te brengen met haar kinderen, de tweeling Bob en Max die ze met Charlie Sheen heeft.

De 34-jarige Mueller zal het hoederecht over de kinderen dus blijven delen met Sheen. Eerder leek het erop dat Sheen voltijds de zorg voor de kinderen op zich zou nemen, met hulp van Muellers ouders. "Iedereen beseft dat het best is dat de kinderen in hun routine blijven. Ze zullen verzorgd worden door de nanny die ze gewend zijn en de ouders van Brooke".

Mueller wordt ook gesteund door Sheen, die zelf zijn verslavingen het hoofd bood. Zo betaalde hij enkele weken geleden haar borgsom.

Het is niet de eerste keer dat Mueller in rehab gaat. In februari 2010 liet ze zich al behandelen. Dat was kort na het incident op Kerstmis 2009, toen Sheen haar met een mes had bedreigd. Hij werd toen gearresteerd en liep een voorwaardelijke gevangenisstraf op.



14-12-2011 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons haarlok wordt rouletteballetje

Michael Jacksons haarlok wordt rouletteballetje

http://img97.imageshack.us/img97/9962/michaeljacksonsf.jpg


Een pluk van Michael Jacksons haar zal verwerkt worden in een rouletteballetje. De online gokdienst OnlineGamblingPal.com dokte ruim 10.000 dollar (7.700 euro) voor de lok van Jackson, die hij achterliet in een hotelkamer in New York. Het balletje waar Jackson haar in verwerkt zal worden, is bedoeld als "uniek eerbetoon aan de King of Pop".


"We zijn grote fans van Michael Jackson en we waren heel bedroefd toen hij in 2009 overleed. Om hem te bedanken voor al die jaren dat hij ons entertainde, wilden we een unieke hulde brengen. Toen we vernamen dat een lok van hem zou geveild worden, grepen we deze buitenkans", aldus een woordvoerder van het gokbedrijf.


http://img836.imageshack.us/img836/1862/haarmichaeljacksons.jpg


Het rouletteballetje zal "volgens de strengste professionele" voorschriften vervaardigd worden, zodat het reglementair kan gebruikt worden in elk casino. "Jackson heeft zijn leven gewijd aan het entertainen van miljoenen mensen, en dit balletje zal op zijn beurt hele groepen mensen begeesteren".

Het unieke eerbetoon moet uiteraard ook geld opbrengen. "Elk casino dat dit balletje wil inzetten op zijn roulettetafels, hoeft ons maar te contacteren". Jammer dat hij geen neuskeutel achterliet in die hotelkamer.


14-12-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica brengt EP uit voor 30ste verjaardag

Metallica brengt EP uit voor 30ste verjaardag

Klik op de foto om ' One ' te beluisteren





'Beyond Magnetic' is de EP die Metallica uitbrengt ter gelegenheid van hun dertigste verjaardag. De band vierde die met vier shows in hun thuisstad San Francisco, waar ze telkens een niet eerder uitgebrachte song speelden. Die staan nu samen op 'Beyond Magnetic'.

'Hate Train', 'Just a Bullet Away', 'Hell and Back' en 'Rebel of Babylon' werden opgenomen tijdens de sessies voor Metallica's jongste album, 'Death Magnetic' uit 2008. Op de nieuwe EP staan de ruwe mixen van de songs. Tijdens de vier shows in de Fillmore in San Francisco kreeg Metallica op het podium gezelschap van leden van Black Sabbath, Judas Priest en Faith No More, alsook van hun oorspronkelijke gitarist, Dave Mustaine van Megadeth.


14-12-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
13-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda (73) maakt weer fitnessdvd's

Jane Fonda (73) maakt weer fitnessdvd's

http://img220.imageshack.us/img220/8965/janefonda.jpg


Jane Fonda, die in de jaren tachtig met een reeks instructievideo's mee aan de wieg stond van de fitnessrage, heeft haar gympak vanonder het stof gehaald voor twee nieuwe fitnessdvd's.

De oefeningen zijn gericht op 'babyboomers', zeg maar vrouwen van middelbare leeftijd die niet meer zo actief zijn als vroeger.

"Ik kan ook niet meer alles wat ik vroeger kon", bekende Fonda in 'The Today Show'. "Toen besefte ik dat niemand video's maakt voor mensen als ik. Mensen die niet meer zo fit zijn als vroeger, of mensen die nooit aan fitness hebben gedaan. Het is nooit te laat".

Ze is inmiddels 73 en ze heeft een nieuwe heup en nieuwe knie.

13-12-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave doekt Grinderman op

Nick Cave doekt Grinderman op


http://img840.imageshack.us/img840/6695/grinderman.jpg


Nick Cave heeft de split van zijn Grinderman-project aangekondigd. Cave stelde tijdens het laatste concert van hun tournee door Australië, dit weekend tijdens het Meredith Music Festival, dat de groep er de brui aan geeft.

"Tot zover Grinderman, het is voorbij. Misschien tot over tien jaar, als we nog ouder en lelijker zullen zijn", zei Cave.

Grinderman, met naast Cave ook Warren Ellis, Martyn Casey en Jim Sclavunos, bracht twee albums uit: hun titelloze debuut uit 2007 en 'Grinderman 2' in 2010. De band heeft nog geen officiële mededeling over de split gedaan, de redenen ervoor zijn nog onbekend.


13-12-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse filmcritici kiezen The Artist als beste van 2011

Amerikaanse filmcritici kiezen 'The Artist' als beste van 2011

Klik op de foto om de trailer te bekijken





Naar aloude traditie maken de Amerikaanse filmcritici in de laatste weken van het jaar hun favorieten bekend. De zwijgende zwart-witfilm 'The Artist', een Frans-Amerikaanse coproductie, en het drama 'The Descendants' scoren hoog, net als Brad Pitt die voor zijn rol in 'The Tree of Life' gelauwerd wordt of George Clooney, die in meerdere films schitterde.

'The Artist' en 'The Descendants' hebben bij de belangrijkste Amerikaanse filmcritici de beste indruk nagelaten. Zowel The Boston Society of Film Critics (BSFC) als de New York Film Critics Online (NYFCO) kozen voor 'The Artist' als beste film.

Ook in Los Angeles was er lof voor de stille film, maar het American Film Institute (AFI) kon enkel een speciale award uitreiken omdat de film niet van Amerikaanse makelij is. In Los Angeles ging de prijs voor beste film naar 'The Descendants', een prent met George Clooney en van Alexander Payne (bekend van het hilarische 'Sideways' en de tragikomedie 'About Schmidt').

'The Artist', in zwart-wit geschoten, op het oude beeldformaat 1.33 en (vrijwel) zonder geluid, voert ons mee naar het Hollywood van 1927. De goedlachse George Valentin (Jean Dujardin) is de charismatische ster van de stomme film. George valt voor de charmes van debuterend actrice Peppy Miller (Bérénice Bejo), maar realiseert zich te laat dat de komst van de geluidsfilm zijn leven voorgoed zal veranderen. Niemand wil weten hoe George klinkt, terwijl Peppy heel Hollywood verovert met haar stem in The Sound of Love.

In 'The Descendants' speelt Clooney dan weer een vader die zijn gezin jarenlang in de steek liet maar doordat zijn vrouw in coma valt, toch plots voor de opvoeding van zijn kinderen moet instaan.
Als beste niet-Engelse film werd de Frans-Canadese productie 'Incendies' van Denis Villeneuve bekroond door het BSFC.

De BSFC roemde Brad Pitt voor zijn rol in het poëtische 'The Tree of Life' van Terrence Malick, een eer die hem eerder al te beurt viel vanuit New York. Michelle Williams scoorde dan weer de hoofdprijs voor haar rol als Marilyn Monroe in 'My week with Marilyn'.

Voor de critici in Los Angeles was Michael Fassbender de beste mannelijke hoofdrolspeler, voor zijn rollen in 'Shame', 'X-Men: First Class', 'A Dangerous Method' en de Charlotte Brönte-verfilming 'Jane Eyre'. De vrijwel onbekende Yun Jung won in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar prestatie in het Zuid-Koreaanse drama 'Poetry' over een oudere dame met beginnende dementie die zich aan het schrijven van natuurpoëzie waagt.

De beste acteurs in New York waren Meryl Streep voor haar rol als Maggie Thatcher in 'The Iron Lady' en Michael Shannon in 'Take Shelter'.

De prijzen van de Amerikaanse filmcritici worden in februari uitgereikt, en gelden vaak als een goede graadmeter voor de Golden Globe Awards (op hun beurt weer graadmeters voor de Oscars, die einddoelen op zich zijn). De nominaties voor de Globes, de prijzen van de buitenlandse filmpers in Hollywood, worden binnenkort bekendgemaakt.


13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barry Manilow geopereerd aan heup en benen

Barry Manilow geopereerd aan heup en benen

http://img860.imageshack.us/img860/7456/barrymanilow.jpg


Barry Manilow is gisteren geopereerd aan een slijmbeursontsteking (bursitis) op zijn heup en aan gescheurde beenspieren. De komende zes weken moet de 68-jarige zanger revalideren.

"Dat krijg je als je dertig jaar lang huppelt op 'Copacabana'. Wens me veel geluk", twitterde Manilow, verwijzend naar zijn grootste hit.

Eergisteren verzorgde Manilow nog zijn duizendste concert in Las Vegas, over een periode van zeven jaar.

Op 2 februari wordt hij voor een concert in Chicago verwacht, daarna staan vier concerten in Radio City Music Hall in New York op de agenda.

13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toyboy van J'Lo mag van haar ex niet met kinderen in auto

Toyboy van J'Lo mag van haar ex niet met kinderen in auto

http://img828.imageshack.us/img828/4870/jenniferlopezt.jpg


Marc Anthony heeft het nieuwe lief van zijn ex Jennifer Lopez verboden te sturen als zijn kinderen in de auto zitten. De 24-jarige Casper Smart heeft een zware voet en er hangen hem nog veroordelingen boven het hoofd.

Danser Casper Smart is al enkele keren aangehouden wegens het deelnemen aan straatraces en flagrante snelheidsovertredingen. Toen dat Anthony ter ore kwam, vaardigde hij prompt het rijverbod uit. Anthony en Lopez hebben een tweeling van drie jaar, Max en Emme.

"Marc was in alle staten toen hij vernam dat Casper een strafblad heeft. Hij heeft Jennifer meteen ingepeperd dat Casper de kinderen nergens naartoe mag voeren. Bovendien haat hij het dat Casper met zijn kinderen omgaat. Hij  is extreem jaloers en vindt dat Jennifer een vergissing begaat met die Casper".

Jennifer (42) is nu al enkele maanden met de 24-jarige dansen en vierde vorige maand Thanksgiving met hem en de tweeling. In juli gingen Marc en Jennifer na zeven jaar huwelijk uit elkaar. Anthony zou overwegen gerechtelijke stappen te ondernemen om te verhinderen dat Casper met de kinderen rondrijdt.

Casper is al twee keer aangehouden wegens snelheidsovertredingen. In 2004, 2005 en 2007 werd hij bovendien aangeklaagd voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Hij is voorwaardelijk vrij nadat hij een borgsom van 26.000 dollar betaalde. Op 5 januari volgend jaar moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen en tegen dan moet hij nog tien dagen gemeenschapsdienst vervullen. Indien hij schuldig wordt bevonden, riskeert hij een maximum celstraf van 90 dagen. (br.hln)


13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech voor Angelina Jolie: meest sexy vrouw aller tijden is ... Jennifer Aniston

Pech voor Angelina Jolie: meest sexy vrouw aller tijden is ... Jennifer Aniston


http://img683.imageshack.us/img683/6364/jenniferanistonu.jpg


De lezers van magazine 'Men's Health' kregen de kans hun stem uit te brengen in de poll die polste naar de meest sexy vrouw op deze aardbol. De 42-jarige Jennifer Aniston eindigde overtuigend (maar verrassend) op kop. Angelina Jolie moest zich tevreden stellen met een tiende plaats... en dat terwijl ze lange tijd bestempeld werd als veel sexyer dan haar grote (liefdes)rivale Aniston.

Dit jaar speelde Jennifer zonder twijfel haar meest sexy rol in de film 'Horrible Bosses', waarin ze de rol vertolkt van een flirterige tandarts met een vuil mondje. Ze erkent echter zelf dat ze niet altijd de leidende verleidende dame is geweest.

Zelf mocht de winnares van deze toch wel egostrelende titel ook een sexy vrouw uitkiezen. Aniston kon echter de knoop niet doorhakken tussen twee 'old school' schoonheden: Brigitte Bardot en Gloria Steinem. "Als ik dan toch echt had moeten kiezen, zou ik gaan voor Gloria, want zij heeft echt alles in haar mars en dat is verdomd sexy", deelde Jennifer met 'Men's Health'.


Top 10
De top 10 van 'Sexiest Woman of ALL Time' ziet dus zo uit:

1. Jennifer Aniston
2. Raquel Welch
3. Marilyn Monroe
4. Britney Spears
5. Madonna
6. Ursula Andress
7. Bettie Page
8. Pamela Anderson
9. Jane Fonda
10. Angelina Jolie

Het magazine zelf denkt de redenen te weten waarom Jennifer Aniston met deze titel aan de haal ging: "Grappig is sexy en Jennifer is wel degelijk grappig. Haar down-to-earth persoonlijkheid maakt haar bereikbaar. Ze speelt ook zelden een luchthoofd en overdoet ook nooit een rol. Ze is grappig op een rustige, verfrissende en menselijke manier".

Daarbij komt uiteraard ook haar fantastisch lichaam kijken dat ze onderhoudt door regelmatige workouts en een fanatiek eetpatroon.Ze steekt het dan ook niet onder stoelen of banken, bikinifoto's genoeg dus! Ze deed de voorbije jaren ook al enkel naakt shoots voor onder andere Smart Water en GQ.

Ook vriendje Justin Theroux draagt misschien bij aan haar groeiend sex-appeal. Want sinds ze met hem iets is begonnen in mei dit jaar ziet ze er stralend uit. Ze kiest nu ook steeds zwoelere outfits om de lenzen op rode lopers mee te charmeren. Zelfzekerheid troef bij Jennifer!

De sleutel tot Jennifers hart: "Wat een man echt sexy maakt zijn - buiten zijn spieren - humor, medeleven, vriendelijkheid en boven alles het volledig ontbreken van een oversized ego". Dat gaf ze ten slotte nog prijs aan 'Men's Health'.



13-12-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse postuum op 1 in Britse hitlijst

Amy Winehouse postuum op 1 in Britse hitlijst


http://img811.imageshack.us/img811/8858/amywinehousex.jpg


'Lioness: Hidden Treasures', een verzameling van covers, demo's en ander onuitgegeven werk van de betreurde Amy Winehouse, is op nummer 1 binnengekomen in de Britse hitlijst. Het album ging de voorbije week bijna 200.000 keer over de toonbank.

Winehouse overleed op 23 juli op 27-jarige leeftijd aan alcoholvergiftiging. Tot voor kort was de zangeres de best verkopende Britse artiest van deze eeuw, maar die eer is ondertussen weggelegd voor Adele. De opbrengst van 'Lioness: Hidden Treasures' gaat voor een deel naar de Amy Winehouse Foundation.


12-12-2011 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktportret van Lady Gaga onder de hamer

Naaktportret van Lady Gaga onder de hamer


http://img811.imageshack.us/img811/8901/ladygagacp.jpg


Tony Bennett (85) en Lady Gaga (25) namen onlangs samen het nummer 'The Lady Is a Tramp' op voor het 'Duets II'-album van de 55-jarige crooner en op aangeven van fotografe Annie Leibovitz poseerde Gaga ook naakt voor Bennett.

De schets die Bennett van Gaga maakte wordt geveild op eBay, de opbrengst wordt verdeeld tussen goedoelorganisatie Exploring the Arts en Gaga's Born This Way Foundation. Naast het portret worden ook de zonnebril, de oorringen, ring en schoenen geveild die Gaga droeg tijdens een fotosessie met Leibovitz voor het decembernummer van Vanity Fair.

Over haar poseersessie met Bennett verklaarde Gaga: "Ik stapte binnen, zei 'wel, Tony, hier zijn we' en liet mijn badjas vallen. Ik voelde me wel verlegen en dacht 'dat is Tony Bennett, waarom ben ik bloot?' Maar Tony is zo knap. Ik voel me ellendig als zijn vrouw in de buurt is, hij is zo charmant". (br.hln)


12-12-2011 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deadline Pukkelpopbonnen 24 uur opgeschoven

Deadline Pukkelpopbonnen 24 uur opgeschoven

http://img259.imageshack.us/img259/4328/pukkelpopbonnen.jpg


Pukkelpopgangers die als compensatie voor de afgelasting van het festival afgelopen zomer, drank- en eetbonnen willen afprinten, krijgen daar nog de tijd voor tot maandagavond om middernacht. De organisatie heeft de deadline 24 uur opgeschoven om mensen met extra vragen of printerproblemen alsnog te kunnen helpen.
 
Concertgangers die voor de editie 2011 van Pukkelpop een ticket hadden gekocht, konden zoals bekend hun aankoop compenseren door gratis eet- en drankbonnen voor de volgende 3 uitgaves van het festival af te drukken op de website www.pukkelpop.be.
 
Normaal gezien zou de website zondagavond worden afgesloten. Maar omdat er een aantal mensen kampten met printerproblemen of eerst nog bijkomende vragen wilden beantwoord hebben, besloot de organisatie om de deadline met 24 uur op te schuiven.
 
Wie dus nog gebruik wenst te maken van de compenserende maatregelen heeft nog tot middernacht de kans om de bonnen af te drukken. Nadien wordt deze applicatie voorgoed afgesloten en zal er dus geen compensatie voor de ongebruikte tickets meer mogelijk zijn.


12-12-2011 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén biedt Greet Rouffaer excuses aan

Eén biedt Greet Rouffaer excuses aan


http://img37.imageshack.us/img37/4959/greetrouffaer.jpg


Televisiezender Eén en presentator Marcel Vanthilt excuseren zich bij actrice Greet Rouffaer. Dat blijkt uit een mededeling van de VRT. Vanthilt had zaterdag tijdens de liveshow van de MIA's een grap gemaakt waarbij werd verwezen naar het ongeval waarbij de actrice zwaar verbrand raakte.

De grapjes schoten bij velen op Facebook en Twitter in het verkeerde keelgat. "Nog meer vuurwerk en het zou hier naar Greet Rouffaer beginnen te ruiken" én een witz over Pukkelpop kwamen slecht aan. "Te erg", "Geen niveau", "De man is over zijn top", reageerden kijkers op sociaalnetwerksites.
 
De netmanager van Eén, Jean Philip De Tender, en Marcel Vanthilt verontschuldigen nu zich bij alle brandwondenpatiënten en Greet Rouffaer in het bijzonder voor de uitspraak die Vanthilt deed tijdens de uitreiking van de MIA's op Eén, aldus de mededeling.
 
De Tender: "Er is afgelopen zaterdag een inschattingsfout gemaakt. Het is nooit de bedoeling geweest om iemand te kwetsen, maar we beseffen nu dat de uitspraak ongepast was en heel wat brandwondenpatiënten heeft geraakt. We hebben een fout gemaakt en bieden onze oprechte excuses aan."
 
Beiden hebben intussen ook persoonlijk hun excuses aan Greet Rouffaer aangeboden. (br.hln)


12-12-2011 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohans handtas gestolen: 10.000 dollar kwijt

Lindsay Lohans handtas gestolen: 10.000 dollar kwijt

http://img42.imageshack.us/img42/379/lindsaylohany.jpg


Lindsay Lohan  was in alle staten toen ze het voorbije weekend op Hawaï vaststelde dat haar handtas was gestolen. Niet zozeer omdat het een Chanel-tas van 5.000 dollar was, Lindsay heeft heus nog wel een paar sjakossen, maar omdat al haar papieren in de handtas zaten.

U moet weten dat Lindsay nog altijd voorwaardelijk vrij is, dat haar tripje naar Hawaï "om wat te bekomen van de heisa rond mijn Playboyfoto's" moest goedgekeurd worden door haar reclasseringsambtenaar en dat ze zonder identiteitspapieren niet terug in Los Angeles zou raken. Woensdag moet ze immers opnieuw voor de rechter komen.

"Ik ga verdomd iemand vermoorden als ik hierdoor een jaar in de cel moet", foeterde LiLo volgens TMZ.com. 

Gisteren kon ze echter opgelucht ademhalen. Haar paspoort en de gerechtelijke toestemming om te reizen kreeg ze een dag later terug van "een eerlijke vinder", samen met haar handtas. Alleen: de 10.000 dollar cash die in haar tas zat, bleek vermist.


12-12-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Van Morrisons geheime zoon overleden op 44ste

Moeder Van Morrisons geheime zoon overleden op 44ste


http://img638.imageshack.us/img638/4426/gigilee.jpg
Van Morrison en de 22 jaar jongere Gigi Lee. Hij probeerde halsstarrig zijn relatie met haar geheim te houden.


Van Morrison (66) rouwt om Gigi Lee, de moeder van zijn jongste kind. De Texaanse, die de muziekwereld schokte toen ze verklaarde dat ze de moeder is van Vans geheime zoon, overleed in Belfast aan keelkanker.

Dat gebeurde twee maanden geleden maar raakte pas nu bekend. Gigi was met Litlle Van naar Ierland verhuisd om dichter bij de vader van het kind te wonen. Ze kregen er vaak bezoek van de zanger, die in Dublin woont met zijn vrouw Michelle Rocca.

Een vriendin van Gigi in de Daily Mail: "Het begon met een klonter in haar nek. In augustus of september 2009 werd kanker vastgesteld. De tumor had zich rond een ader vastgehecht, waardoor een operatie uitgesloten was. Van maakte zich grote zorgen om haar. Ik denk dat hij van haar hield en ik weet dat zij van hem hield".

"Ze had al kanker voor ze zwanger werd. Ze ging akkoord met een chemokuur nadat de dokters haar hadden verzekerd dat de baby er niet onder zou lijden. Ze wilde zelfs nog een kind. Ze was bang. Het is heel triest".

Jarenlang heeft Van Morrison zijn relatie met Gigi verborgen gehouden. Ze beviel in december 2009 en slaagde er na Kerstmis in het nieuws op Morrisons officiële website te laten verschijnen: "Gigi en Van Morrison melden met trots de geboorte van hun eerste zoon, Little Van, geboren op 28 december 2009 - het evenbeeld van zijn papa. Hij is een burger van zowel Noord-Ierland als de Verenigde Staten".

De fans van Morrison hadden er geen flauw idee van dat hij in een nieuwe relatie zat. Morrison heeft een dochter van middelbare leeftijd uit zijn eerste huwelijk, met Janet 'Planet' Rigsbee en twee kinderen met zijn huidige vrouw Michelle Rocca.

Het bericht werd snel weggehaald, Morrison verklaarde dat het een flauwe grap was en dat hij Gigi nooit had ontmoet. "Ik heb mijn management gevraagd een onderzoek uit te voeren naar het hacken van mijn officiële website. Om alle twijfel weg te nemen en in het belang van de duidelijkheid: ik ben gelukkig getrouwd met Michelle Morrison, met wie ik twee kinderen heb. We hebben een rustige Kerst gehad, allemaal samen in Dublin", liet Morrison weten in een communiqué.

Later kwam aan het licht dat Gigi tijdens haar zwangerschap directeur was geworden van veertien van Vans bedrijven. Hij kocht een huis voor haar en zijn zoon in Belfast.


11-12-2011 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!