Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan kan geen psychiater betalen

Lindsay Lohan kan geen psychiater betalen

http://oi47.tinypic.com/e9uh5x.jpg

De gevallen actrice Lindsay Lohan zou erkend hebben dat ze er slecht aan toe is en professionele hulp nodig heeft, maar ze zou geen geld meer hebben om een psychiater te betalen.


Een bron onthulde aan RadarOnline: "Lindsay vreest dat ze opnieuw naar de gevangenis moet gaan, ze gelooft dat een psychiater haar door deze moeilijke tijd kan helpen. Maar een goede dokter kan er door haar torenhoge schuldenberg niet meer van af. Haar verzekering betaalt slechts 20 procent van de kosten van mentale medische zorg terug. De dokter die ze wil, vraagt minstens 190 euro per uur.

Lindsay Lohan heeft de voorwaarden van haar voorwaardelijke vrijlating geschonden, ze zou tegen de politie gelogen hebben over een auto-ongeluk afgelopen juni. Hierdoor riskeert ze nu dus opnieuw de gevangenis in te vliegen. De openbare aanklager zal er alles aan doen om te bewijzen dat Lindsay regelmatig liegt tegen de politie. De advocaten eisen dat de actrice voor 245 dagen achter de tralies verdwijnt.

19-12-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton trotseert vrieskou met... bikini

Kate Upton trotseert vrieskou met... bikini

http://oi45.tinypic.com/315cz0i.jpg

Je bent een professional of je bent het niet. Voor een covershoot van Sports Illustrated stripte Kate Upton tot op haar bikini, terwijl ze op een boot nabij Antarctica poseerde. Dat is niets, denkt u? Tot je de temperatuur hoor: volgens TMZ vroor het 37 graden.


Kate nam deel aan een tiendaagse cruise tussen Argentinië en Antarctica, voor een geheime covershoot van het sportblad... die niet lang geheim is gebleven. De cruise vond plaats van 29 november tot 9 december.

Op de foto's is Kate te zien in een witte bikini terwijl ze lacht naar de camera. Zoals het hoort dus...

Gelukkig voor Kate hoefde niet de hele tijd in de kou te staan. Het waren iedere keer maar een paar minuten en dan kreeg ze een dikke bontjas aan om op te warmen. Ook haar voetjes bleven warm, in dikke, met bont bezette laarzen.

Er werden zowel foto's genomen van Kate op de boot, waar ze voor enorme ijsschotsen stond, als op het land, waar ze tussen de pinguïns poseerde. Zo belooft TMZ althans...

19-12-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss moet 5 miljoen dollar ophoesten omdat ze Miss USA corrupt noemde

Miss moet 5 miljoen dollar ophoesten omdat ze Miss USA corrupt noemde

http://oi45.tinypic.com/2jg7bjt.jpg

In de VS lachen ze duidelijk niet met smaad, zeker niet aan het adres van een prestigieuze missverkiezing. Een Amerikaanse mediawaakhond heeft Sheena Monnin een monsterboete van liefst 5 miljoen dollar (zo'n 4 miljoen euro) opgelegd omdat ze de verkiezing van Miss USA corrupt en doorgestoken kaart had genoemd. Monnin, die als Miss Pennsylvania deelnam aan Miss USA, uitte haar beschuldigingen in de 'Today Show' en op Facebook.


Een ding is zeker: misskandidaten is de VS zullen na deze uitspraak twee keer nadenken voor ze de organisatie bekritiseren. Sheena Monnin geraakte niet door de voorrondes van de verkiezing en zei dat de top vijf al op voorhand vaststond. Omdat ze vond dat de verkiezing doorgestoken kaart was, besloot ze haar titel van Miss Pennsylvania in te leveren. Ze bekritiseerde de organisatie ook omdat er geen transgender-kandidates werden toegelaten.

"Vals, schadelijk en kwaadaardig"
De beslissing van de mediawaakhond is niet mals. Omdat Monnins beschuldigingen op Facebook en Today Show de organisatie een sponsorcontract van zo'n 5 miljoen kostte, mag zij nu dat gigantische bedrag ophoesten. Volgens het verdict was Sheena Monnin gewoon een slechte verliezer en haar beschuldigingen waren "vals, schadelijk en kwaadaardig."

19-12-2012 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Papa wil dik verdienen aan dood Jessica Simpson"

"Papa wil dik verdienen aan dood Jessica Simpson"

http://oi46.tinypic.com/2u70tcn.jpg

In het diepste geheim heeft de vader van Jessica Simpson jaren geleden een levensverzekering afgesloten voor de zangeres. Joe Simpson zou omgerekend zo'n 3,3 miljoen dollar vangen wanneer zijn dochter sterft.


Acht jaar terug liet Joe het leven van zijn dochter verzekeren, maar hij vertelde het niet aan de blondine zelf en haar moeder. Vorige week kwamen de twee er dan toch achter, en nu is vooral moederlief woedend. "Tina heeft nog een van Joe's geheimen ontdekt. Ze kon haar oren niet geloven", vertelt een ingewijde aan RadarOnline.

Onlangs kwam pa Simpson ook al in het nieuws omdat hij in het geheim homoseksueel zou zijn, en een mannelijke escort zou hebben ingehuurd. Door de affaire liep zijn huwelijk met Tina op de klippen. "Joe's daden veroorzaken veel stress binnen de familie en dat wordt alleen maar erger", stelt de bron.

Niet op de hoogte
Tina neemt het haar ex vooral kwalijk dat zowel zij als haar dochter niet op de hoogte zijn gesteld van de levensverzekering. Ze is er door haar advocaten op gewezen dat Joe als manager van Jessica alleen maar heeft geprobeerd om zijn belangrijkste bron van inkomsten te beschermen en dat is niet tegen de wet.

Toch zet de ontdekking de onderlinge verhoudingen in de familie Simpson flink onder druk. "Het is niet waarschijnlijk dat Tina en Joe ooit nog op een normale manier met elkaar om zullen kunnen gaan", denkt de insider. "Het lijkt erop dat de rechtszaak rond de scheiding ook behoorlijk vervelend gaat worden."

17-12-2012 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise krijgt voor 37.000 euro kerstcadeaus van Katie

Suri Cruise krijgt voor 37.000 euro kerstcadeaus van Katie

http://oi48.tinypic.com/u902c.jpg

Het is volgende week Kerstmis, en dat zal Suri Cruise weten ook. Katie Holmes gaat haar dochtertje eens flink verwennen. Volgens The Sun heeft de ex van Tom Cruise voor zo'n 37.000 euro aan cadeaus gekocht.

Zo krijgt de kleine Suri een Victoriaans poppenhuis (18.500 euro), een iPad mini, een speelgoed-Mercedes (7.400 euro), een jurk van Ralph Lauren en een bontjas van het merk Chloe.

Papa Tom zal hard zijn best moeten doen om dat te overtreffen.

17-12-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdient 173,3 miljoen aan wereldtournee

Madonna verdient 173,3 miljoen aan wereldtournee

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.

Madonna organiseerde de meest succesvolle tournee van het afgelopen jaar, ze troefde zelfs Justin Bieber, Lady Gaga en Coldplay af. De Queen of Pop trekt al sinds mei de wereld rond met haar show, ze begon in Israël, ging dan naar Europa, Noord-Amerika om te eindigen in Zuid-Amerika. Ze stopt op 22 december in Argentinië.

MDNA heeft de zangeres 173,3 miljoen euro opgebracht, de tournee 'Wrecking Ball' van Bruce Springsteen leverde 151 miljoen op. Rogers Waters van Pink Floyd trekt al sinds 2010 rond, maar dat leverde slechts 141 miljoen op. Op de vierde plaats komt Michael Jackson: The Immortal World Tour door Cirque Du Soleil met 112 miljoen. Lady Gaga streek 94 miljoen op met haar Born This Way Ball Tour, Justin Bieber ontving dankzij zijn concerten 23 miljoen euro.

17-12-2012 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff: "Seks is helemaal anders sinds mijn bevalling"

Hilary Duff: "Seks is helemaal anders sinds mijn bevalling"

http://oi46.tinypic.com/2s9dev9.jpg

Sinds zoontje Luca Cruz negen maanden geleden geboren werd, hebben Hilary Duff en Mike Comrie niet veel tijd meer voor zichzelf. Uiteraard heeft dat een grote invloed op hun seksleven. "Het is helemaal anders dan vroeger", bekende de 25-jarige actrice.


"Ik ben 's avonds altijd uitgeput, dus ik heb ik zoiets van: moet dit echt nu gebeuren, terwijl ik zo moe ben", lachte Hilary in een interview. Al wil dat niet zeggen dat zij en haar man helemaal geen tijd meer voor elkaar hebben. "Je vindt andere momenten om het te doen", aldus de vermoeide mama.

Zoontje Luca vraagt dan ook erg veel van zijn mama. "Hij is geïnteresseerd in alles. Ik ren de hele dag door het huis om hem bij te houden. Hij is zo snel... Hij probeert ook al te praten en is een klein beetje agressief", legde ze uit.

Daarom heeft het koppel beslist om nog even te wachten voor ze aan een tweede kindje beginnen. "Mike en ik zijn letterlijk geobsedeerd door Luca. Hij is perfect! We zouden het bij eentje moeten houden", vindt Hilary. "Maar ik denk dat je de babyfase begint te missen als je kind ouder wordt en dat je dan voor een tweede ronde gaat."

17-12-2012 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw onderzoek naar doodsoorzaak Amy Winehouse

Nieuw onderzoek naar doodsoorzaak Amy Winehouse

Om Amy Winehouse te beluisteren druk op de foto.


.

Er komt een nieuw ondezroek naar wat exact de aanleiding was tot de dood van de zangeres Amy Winehouse, dat zeggen de Britse autoriteiten.

Volgens de gemeenteraad van Camden (Londen) beschikte de lijkschouwer die het oorspronkelijk onderzoek naar de dood van Winehouse heeft gedaan niet over de juiste papieren en ze nam ontslag in februari. Het nieuwe onderzoek zal op 8 januari starten. Winehouse stierf in juli 2011, ze was toen 27 jaar. Drie maanden na haar dood oordeelde de lijkschouwer Suzanne Greenway dat ze ten gevolge van accidentele alcoholvergiftiging was overleden.

17-12-2012 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe vriendin

Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe vriendin

http://oi50.tinypic.com/ws207l.jpg

Na relaties met onder andere Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Blake Lively en recent nog Erin Heatherthon heeft Leonardo DiCaprio (38) opnieuw een blonde vriendin. Het gaat om de 22-jarige Australische actrice Margot Robbie, bekend uit Neighbours en Pan Am.


De jonge actrice leerde Leonardo kennen op de set van 'The Wolf Of Wall Street', waarin ze elkaars geliefden spelen. Daar zouden ze dicht naar elkaar toe gegroeid zijn.

Vorige maand werd Margot het eerst in Leonardo's gezelschap gespot, toen ze samen zijn 38ste verjaardag vierden. "Er lijkt een sterke chemie te zijn tussen Leo en zijn nieuwe vriendin. Op het feestje brachten ze heel wat tijd samen door", zei een ooggetuige aan de New York Post. Volgens een andere bron bleef Leonardo vorige week overnachten in het appartement van Margot.

Het ziet er dus naar uit dat zij de volgende langbenige blondine wordt die het hart van Leonardo verovert. Nog niet zo lang geleden leek het er nochtans op dat hij zeer gelukkig was met Victoria's Secret Model Erin Heatherton, maar zij gingen in oktober uiteen na een relatie van tien maanden. Volgens de geruchten zou Leo niet klaar zijn om zich te settelen.

17-12-2012 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift tot over haar oren verliefd op Harry Styles

Taylor Swift tot over haar oren verliefd op Harry Styles

http://oi46.tinypic.com/huqgrk.jpg

De relatie tussen Taylor Swift en One Direction-zanger Harry Styles begint steeds serieuzer te worden. De zangeres heeft zich lovend over haar nieuwste lover uitgesproken weet Heat: "Het is te gek. Hij is fantastisch, ik hou van hem. Hij brengt je echt tot rust. De belichaming van jeugdige energie, dat is erg inspirerend."


Swift lijkt hopeloos verliefd op het meisjesidool. "Hij heeft mijn ogen geopend op zoveel vlakken. We doen normale dingen samen: uit eten gaan, foto's en video's maken. Hij is schattig, ontzettend lekker, ruikt goed en ik geniet van het geflirt", aldus de singer/songwriter.

Onlangs heeft ze zich ook al vleiend uitgesproken over Styles. "Hem ontmoeten was één van de mooiste dingen die mij ooit is overkomen. Het gaat allemaal goed nu." Dat het goed gaat tussen de twee onderstreept Harry's vriend Nick Grimshaw. "Harry vindt Taylor erg leuk, hij is echt voor haar gevallen. Eerst wist ik niet zeker of deze relatie stand zou houden, maar ik heb hem gesproken en het ziet ernaar uit dat zij het echt voor hem is. Voor nu dan, in ieder geval."

17-12-2012 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janice Dickinson (57) verloofd met psycholoog

Janice Dickinson (57) verloofd met psycholoog

http://oi50.tinypic.com/258nv3d.jpg

Janice Dickinson is verloofd. Het 57-jarige voormalige supermodel gaat trouwen met de 67-jarige psycholoog Robert Gerner, meldt website toofab.

De twee leerden elkaar kennen op een blind date. Het koppel is van plan in maart 2013 te trouwen. "Hij is de ying bij mijn yang", aldus Janice. Ze is drie keer eerder getrouwd geweest.

De verloving wordt dit weekend gevierd met vrienden als Karl Lagerfeld, Donatella Versace en Sandra Bullock.

16-12-2012 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen muziek Jack White in Johnny Depp-film

Geen muziek Jack White in Johnny Depp-film

http://oi47.tinypic.com/2jg5duf.jpg

Jack White, bekend van The White Stripes, doet niet meer mee aan de film The Lone Ranger met onder meer Johnny Depp. White zou de filmmuziek verzorgen maar is volgens diverse Amerikaanse media vervangen door een ander.


De nieuwe componist is Hans Zimmer, die eerder onder meer de muziek componeerde voor Pirates of the Carribean. Volgens een persverklaring van filmstudio Walt Disney is de release van de film verplaatst naar juli 2013 en kwam White daardoor in de problemen met zijn andere werkzaamheden. Volgens Amerikaanse filmsites zullen er waarschijnlijk toch nog wel een paar muziekstukken van White in de film opduiken.

The Lone Ranger is van oorsprong een Amerikaans westernverhaal uit de jaren dertig, dat eerst als hoorspel werd uitgezonden en later als tv-serie. Het gaat over een gemaskerde held die op zijn paard Silver het kwaad bestrijdt. Johnny Depp speelt de hoofdrol van Tonto, de Indiaanse metgezel van de Lone Ranger.

16-12-2012 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpleegster Kate wees in afscheidsbrief naar DJ's: "Jullie zijn verantwoordelijk"

Verpleegster Kate wees in afscheidsbrief naar DJ's: "Jullie zijn verantwoordelijk"

http://oi48.tinypic.com/35d50r5.jpg

Er zijn meer details bekend geraakt over de inhoud van de drie zelfmoordbrieven die Jacintha Saldanha (46) had achtergelaten. De verpleegster van Kate Middleton die de telefoon opnam bij de uit de hand gelopen radiograp wijst duidelijk met de vinger naar de twee Australische radio DJ's Mel Greig en Michael Christian. "Jullie zijn verantwoordelijk!", luidt het onverbiddelijk. Volgens The Mail on Sunday blijkt uit de afscheidsbrief ook dat de DJ's een uur na het eerste telefoontje terugbelden naar de verpleegster om te melden dat ze de radiograp zouden uitzenden. Dan zouden bij Jacintha de stoppen doorgeslagen zijn. In een ander zelfmoordbriefje klaagt Saldanha ook haar collega's, oversten en de werking van het King Edward VII Hospital waar Kate verpleegd werd aan. Zo zou ze boze mails gekregen hebben van collega's die haar berispten.


Dat Jacintha Saldanha nog een telefoontje had gekregen van de DJ's is een nieuw element in het onderzoek. Een van hen belde binnen het uur van de eerste oproep al terug naar de verpleegster van Kate. Daarin legde de DJ uit dat ze een radiograp met haar hadden uitgehaald en dat ze op het punt stonden die uit te zenden. Jacintha, die geen ervaring had in de omgang met de media, zou daardoor totaal verward en nerveus gereageerd hebben en in paniek geslagen zijn. De grap zou dus wel degelijk de directe aanleiding van haar zelfmoord geweest zijn. Wellicht daarom schreef Jacintha uitdrukkelijk in haar afscheidsbrief aan de DJ's: "Jullie zijn verantwoordelijk voor mijn zelfmoord."

Op de vingers getikt
Ook twee collega's of oversten krijgen de volle laag in een andere afscheidsbrief. Daarin wijst ze twee collega's met de vinger. Die zouden haar boze mails gestuurd hebben waarin ze haar terechtwezen voor het bewuste telefoontje. Jacintha zou inderdaad op de vingers getikt geweest zijn door haar oversten na de radiograp. De directie van het ziekenhuis wil niet reageren, omdat ze de juiste inhoud van de zelfmoordbriefjes niet kent. Die zijn in handen van Scotland Yard. De relatie tussen de familieleden en het ziekenhuis is overigens heel gespannen omdat ze niet alle gevraagde informatie rond de dood van hun dierbare krijgen.

Eerdere zelfmoordpoging
Er is ook een mogelijke verklaring waarom er niet een maar meer zelfmoordbriefjes gevonden worden: Jacintha zou al eerder geprobeerd hebben zelfmoord te plegen kort na de hand uit de hand gelopen radiograp. Ze probeerde wellicht haar polsen over te snijden. Nadat dat mislukt was, hing ze zich later op aan een sjaal. De lijkschouwer ontdekte inderdaad snijsporen in de polsen van het slachtoffer.

Niet naar huis getelefoneerd
The Mail on Sunday probeert de cruciale uren tussen de telefoongrap en de zelfmoord van Jacintha te reconstrueren. Normaal gezien telefoneerde ze elke avond vanuit Londen naar Bristol, waar haar gezin woonde. Dat deed ze de avond van de radiograp niet. Haar man kreeg ook geen sms. De familie verklaarde eerder al dat ze geen tv hadden gekeken en het nieuws over de radiograp niet meegekregen hadden. Omdat hij ongerust was, belde haar man de volgende morgen naar het ziekenhuis en vroeg een collega verpleegster om te gaan checken hoe het met Jacintha was. Dat zou die verpleegster verzuimd hebben. Een dag later kreeg de man een telefoontje van de politie om te melden dat Jacintha zelfmoord gepleegd had.

16-12-2012 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele nam 'Skyfall' in amper 10 minuten op

Adele nam 'Skyfall' in amper 10 minuten op

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.

De titelsong van Skyfall mag dan wel een grote hit zijn, Adele heeft er niet veel tijd in gestoken. Volgens producer Paul Epworth was de zangeres binnen tien minuten klaar met het opnemen van het nummer.

Naar eigen zeggen nam Epworth wel de tijd om de titelsong voor de nieuwe Bondfilm te schrijven, maar vond hij het resultaat wat te duister. Adele daarentegen was onmiddellijk weg van, dus doken ze meteen de studio in.

"In tien minuten had ze het grootste deel van het nummer al ingezongen", vertelde hij aan Hollywood.com. "Ze leerde de tekst al uit haar hoofd op weg naar de studio. Het was echt absurd. Ze deed het snel, maar het is ook fenomenaal", aldus Epworth.

Door het liedje ontdekte hij ook een verborgen vocaal talent van Adele. "Ik wist niet dat ze de Shirley Bassey-achtige tonen uit het begin aankon. Ze heeft echt veel controle over haar stem. Het gaat niet alleen om energie, ze heeft ook de finesse en de techniek", vindt hij.

'Skyfall' is één van de 75 filmnummers die genomineerd zijn voor een Oscar in de categorie 'Beste Originele Song'. Het nummer is ook genomineerd voor een Golden Globe.

16-12-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo stuurt Charlie Sheen toch nog een bedankje

LiLo stuurt Charlie Sheen toch nog een bedankje

http://oi45.tinypic.com/2lmw9rn.jpg

Lindsay Lohan heeft Charlie Sheen uiteindelijk toch bedankt voor het geld dat hij haar gaf om een belastingschuld af te lossen. Ze reageert daarmee op Sheens opmerkingen dat de actrice ondankbaar was.


In een interview vertelde Sheen deze week dat hij een cheque van maar liefst 100.000 dollar uitschreef voor Lohan, maar daarvoor nooit een bedankje kreeg. Ze belde niet en stuurde evenmin een sms'je.

Bronnen melden nu aan TMZ dat het niet Lindsays bedoeling was om zo ondankbaar over te komen. Door een defect aan haar telefoon zou ze haar nummers zijn kwijtgeraakt, inclusief dat van Sheen. Bovendien was ze afgeleid door diverse juridische zaken.

Toen ze de klacht van Charlie las, stuurde Lindsay hem naar verluidt meteen een brief met een bos bloemen om het weer goed te maken.

16-12-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Clarkson is verloofd

Kelly Clarkson is verloofd

Om Kelly Clarkson te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson (30) is verloofd. Dat maakte ze vandaag zelf bekend via Twitter.

"IK BEN VERLOOFD!!!!! Iedereen mag het weten", klonk het in de tweet. "Gelukkigste avond van mijn leven gisteravond! Ik heb zo veel geluk en ben samen met de geweldigste man ooit."

Kelly vormt sinds eind vorig jaar een koppel met Brandon Blackstock, de 35-jarige zoon van haar manager. Hij heeft twee kinderen.

"Ik ben gek op ze, maar je moet toch afwachten of zij de veranderingen ook oké vinden", zei ze onlangs in nog een interview met Extra TV.

16-12-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu levert Frans paspoort in

Gérard Depardieu levert Frans paspoort in

http://oi49.tinypic.com/wbwimd.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu, die zich "gekwetst" voelt door de kritiek op zijn fiscale vlucht naar België, levert zijn Frans paspoort in. Dat schrijft hij in een open brief gericht aan de Franse premier Jean-Marc Ayrault, die is gepubliceerd in de Journal du dimanche.


"Anderen die Frankrijk hebben verlaten, werden niet zo gekwetst als ik", schrijft Depardieu. Hij kreeg bakken kritiek na zijn verhuis naar België. Ayrault zelf noemde zijn vertrek "nogal armzalig" ("assez minable").

145 miljoen euro belastingen
De acteur schrijft dat hij is beginnen werken toen hij 14 jaar oud was. "Ik heb nooit iemand vermoord, ik heb 145 miljoen euro belastingen betaald in 45 jaar, ik heb 80 mensen tewerkgesteld (...). Ik ben niet beklagens- en niet prijzenswaardig, maar ik weiger het woord 'minable'", klinkt het. "Ik lever mijn paspoort in en mijn sociale zekerheid waarvan ik nooit gebruik heb gemaakt. We hebben niet meer hetzelfde vaderland, ik ben een echte Europeaan, een wereldburger", zo staat nog in de open brief.

Belastingvluchtelingen
De 63-jarige Depardieu kocht onlangs een huis in het Henegouwse Néchin. Hij voegde zich daarmee bij een pak andere Franse "belastingvluchtelingen".

16-12-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon: "Die Michael Douglas kan verdorie kussen"

Matt Damon: "Die Michael Douglas kan verdorie kussen"

http://oi48.tinypic.com/2mpcqxg.jpg

In een interview met Playboy lost acteur Matt Damon wat pittige details over zijn opkomende film 'Behind the Candelabra', waarin hij de partner speelt van Liberace, een homoseksuele artiest, vertolkt door Michael Douglas. "Hoewel ik normaal geen naakt doe, krijg je veel van mij te zien. Het is heel smaakvol, maar toch niet voor iedereen weggelegd", onthult Damon.


Voor de film 'Behind the Candelabra' moesten Matt Damon en Michael Douglas samen een aantal vrij intieme scènes opnemen. Hoewel Matt eigenlijk niet stond te springen om uit de kleren te gaan voor homo-erotische scènes, viel het achteraf gezien allemaal goed mee. "Tijdens het filmen maakte ik me er al een stuk minder druk om", klinkt het.

Gouden raad
Damon had namelijk raad gevraagd aan de inmiddels overleden 'Brokeback Mountain'-acteur Heath Ledger over hoe hij zich goed kan voorbereiden op het filmen van pikante momenten met een andere man. Het advies van Heath: "Wel, ik goot bier naar binnen in mijn trailer, maar je moet er gewoon helemaal voor gaan, Matt".

De kus
Over de pikante kusscène deelde Matt het volgende: "Ik moest uit een zwembad komen, naar Michael wandelen, neerstrijken op een chaise longue en hem kussen. Ik moet zeggen, hij kust echt geweldig".

Homoseksualiteit
In het begin van zijn carrière werd Matt meer dan eens geconfronteerd met geruchten over zijn vermeende homoseksualiteit. "Ik heb die verhalen nooit ontkend, want ik wilde mijn homoseksuele vrienden niet beledigen - alsof gay zijn een fucking ziekte is", klinkt het.

"De hele situatie was gewoon belachelijk, maar we maken wel vooruitgang. Kijk maar naar hoe Anderson Cooper en Ellen DeGeneres zo mooi en met zoveel kracht hun seksualiteit kunnen uitdragen. We komen er nu achter dat het niemand iets kan schelen en dat is heel erg belangrijk", besluit de Departed-ster.

15-12-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van de Beckhams 10 miljoen minder waard

Huis van de Beckhams 10 miljoen minder waard

http://oi49.tinypic.com/urj9y.jpg

Ook in showbizland heeft de crisis inmiddels toegeslagen, zelfs Victoria en David Beckham ontsnappen er niet aan. Het huis dat het Britse echtpaar in 2007 in Los Angeles kocht voor een bedrag van meer dan 17,5 miljoen dollar (ruim 13,5 miljoen euro) is flink in waarde gedaald. Het zou nu nog bijna 6,5 miljoen dollar (nog geen 5 miljoen euro) opbrengen.


Een bron vertelt aan de Daily Mirror dat het stel daarom heeft besloten om het huis voorlopig nog niet te verkopen. "In eerste instantie wilden ze het huis wel op de markt zetten. Helaas hebben ze het voor de crisis gekocht."

De Beckhams blijven de villa voorlopig gebruiken als ze in de Verenigde Staten zijn. Volgens de insider breekt er nu een spannende tijd aan voor het echtpaar. "De carrière van modeontwerpster Victoria gaat zo goed, ze kan nu overal aan de bak. En ook David kan niet wachten totdat hij aan een nieuwe uitdaging kan beginnen." De twee hoeven zich sowieso geen zorgen te maken. Volgens de krant zijn ze samen zo'n 203 miljoen euro waard.

15-12-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te kleine rok showt de vetrollen van Kim K

Te kleine rok showt de vetrollen van Kim K

http://oi45.tinypic.com/27y5np3.jpg

Een zwart topje, blote buik en een strakke lederen rok met een trendy peplum. Dat lijkt een sexy combinatie, maar met de rondingen van Kim Kardashian werd het een modemisser van formaat.


Nochtans kan je niet zeggen dat Kim Kardashian 'dik' is. Oké, ze heeft rondingen, maar dat siert haar.

Het probleem is dat de realityster haar rok een maatje te klein kocht. Daardoor moest ze hem vrij hoog dragen, bijna op haar buik. Door de combinatie met een topje dat haar buik bloot liet, hing er een vetrolletje over de rok. Het resultaat: een grote modemisser.

"Hoewel ze één van de meest benijde figuren ter wereld heeft, bewijst dit dat zelfs Kim haar kleren moet passen voor ze ze koopt", klinkt het bij The Sun. En daar zijn wij het volmondig mee eens.

15-12-2012 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!