Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Clarkson is verloofd

Kelly Clarkson is verloofd

Om Kelly Clarkson te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson (30) is verloofd. Dat maakte ze vandaag zelf bekend via Twitter.

"IK BEN VERLOOFD!!!!! Iedereen mag het weten", klonk het in de tweet. "Gelukkigste avond van mijn leven gisteravond! Ik heb zo veel geluk en ben samen met de geweldigste man ooit."

Kelly vormt sinds eind vorig jaar een koppel met Brandon Blackstock, de 35-jarige zoon van haar manager. Hij heeft twee kinderen.

"Ik ben gek op ze, maar je moet toch afwachten of zij de veranderingen ook oké vinden", zei ze onlangs in nog een interview met Extra TV.

16-12-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu levert Frans paspoort in

Gérard Depardieu levert Frans paspoort in

http://oi49.tinypic.com/wbwimd.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu, die zich "gekwetst" voelt door de kritiek op zijn fiscale vlucht naar België, levert zijn Frans paspoort in. Dat schrijft hij in een open brief gericht aan de Franse premier Jean-Marc Ayrault, die is gepubliceerd in de Journal du dimanche.


"Anderen die Frankrijk hebben verlaten, werden niet zo gekwetst als ik", schrijft Depardieu. Hij kreeg bakken kritiek na zijn verhuis naar België. Ayrault zelf noemde zijn vertrek "nogal armzalig" ("assez minable").

145 miljoen euro belastingen
De acteur schrijft dat hij is beginnen werken toen hij 14 jaar oud was. "Ik heb nooit iemand vermoord, ik heb 145 miljoen euro belastingen betaald in 45 jaar, ik heb 80 mensen tewerkgesteld (...). Ik ben niet beklagens- en niet prijzenswaardig, maar ik weiger het woord 'minable'", klinkt het. "Ik lever mijn paspoort in en mijn sociale zekerheid waarvan ik nooit gebruik heb gemaakt. We hebben niet meer hetzelfde vaderland, ik ben een echte Europeaan, een wereldburger", zo staat nog in de open brief.

Belastingvluchtelingen
De 63-jarige Depardieu kocht onlangs een huis in het Henegouwse Néchin. Hij voegde zich daarmee bij een pak andere Franse "belastingvluchtelingen".

16-12-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon: "Die Michael Douglas kan verdorie kussen"

Matt Damon: "Die Michael Douglas kan verdorie kussen"

http://oi48.tinypic.com/2mpcqxg.jpg

In een interview met Playboy lost acteur Matt Damon wat pittige details over zijn opkomende film 'Behind the Candelabra', waarin hij de partner speelt van Liberace, een homoseksuele artiest, vertolkt door Michael Douglas. "Hoewel ik normaal geen naakt doe, krijg je veel van mij te zien. Het is heel smaakvol, maar toch niet voor iedereen weggelegd", onthult Damon.


Voor de film 'Behind the Candelabra' moesten Matt Damon en Michael Douglas samen een aantal vrij intieme scènes opnemen. Hoewel Matt eigenlijk niet stond te springen om uit de kleren te gaan voor homo-erotische scènes, viel het achteraf gezien allemaal goed mee. "Tijdens het filmen maakte ik me er al een stuk minder druk om", klinkt het.

Gouden raad
Damon had namelijk raad gevraagd aan de inmiddels overleden 'Brokeback Mountain'-acteur Heath Ledger over hoe hij zich goed kan voorbereiden op het filmen van pikante momenten met een andere man. Het advies van Heath: "Wel, ik goot bier naar binnen in mijn trailer, maar je moet er gewoon helemaal voor gaan, Matt".

De kus
Over de pikante kusscène deelde Matt het volgende: "Ik moest uit een zwembad komen, naar Michael wandelen, neerstrijken op een chaise longue en hem kussen. Ik moet zeggen, hij kust echt geweldig".

Homoseksualiteit
In het begin van zijn carrière werd Matt meer dan eens geconfronteerd met geruchten over zijn vermeende homoseksualiteit. "Ik heb die verhalen nooit ontkend, want ik wilde mijn homoseksuele vrienden niet beledigen - alsof gay zijn een fucking ziekte is", klinkt het.

"De hele situatie was gewoon belachelijk, maar we maken wel vooruitgang. Kijk maar naar hoe Anderson Cooper en Ellen DeGeneres zo mooi en met zoveel kracht hun seksualiteit kunnen uitdragen. We komen er nu achter dat het niemand iets kan schelen en dat is heel erg belangrijk", besluit de Departed-ster.

15-12-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van de Beckhams 10 miljoen minder waard

Huis van de Beckhams 10 miljoen minder waard

http://oi49.tinypic.com/urj9y.jpg

Ook in showbizland heeft de crisis inmiddels toegeslagen, zelfs Victoria en David Beckham ontsnappen er niet aan. Het huis dat het Britse echtpaar in 2007 in Los Angeles kocht voor een bedrag van meer dan 17,5 miljoen dollar (ruim 13,5 miljoen euro) is flink in waarde gedaald. Het zou nu nog bijna 6,5 miljoen dollar (nog geen 5 miljoen euro) opbrengen.


Een bron vertelt aan de Daily Mirror dat het stel daarom heeft besloten om het huis voorlopig nog niet te verkopen. "In eerste instantie wilden ze het huis wel op de markt zetten. Helaas hebben ze het voor de crisis gekocht."

De Beckhams blijven de villa voorlopig gebruiken als ze in de Verenigde Staten zijn. Volgens de insider breekt er nu een spannende tijd aan voor het echtpaar. "De carrière van modeontwerpster Victoria gaat zo goed, ze kan nu overal aan de bak. En ook David kan niet wachten totdat hij aan een nieuwe uitdaging kan beginnen." De twee hoeven zich sowieso geen zorgen te maken. Volgens de krant zijn ze samen zo'n 203 miljoen euro waard.

15-12-2012 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te kleine rok showt de vetrollen van Kim K

Te kleine rok showt de vetrollen van Kim K

http://oi45.tinypic.com/27y5np3.jpg

Een zwart topje, blote buik en een strakke lederen rok met een trendy peplum. Dat lijkt een sexy combinatie, maar met de rondingen van Kim Kardashian werd het een modemisser van formaat.


Nochtans kan je niet zeggen dat Kim Kardashian 'dik' is. Oké, ze heeft rondingen, maar dat siert haar.

Het probleem is dat de realityster haar rok een maatje te klein kocht. Daardoor moest ze hem vrij hoog dragen, bijna op haar buik. Door de combinatie met een topje dat haar buik bloot liet, hing er een vetrolletje over de rok. Het resultaat: een grote modemisser.

"Hoewel ze één van de meest benijde figuren ter wereld heeft, bewijst dit dat zelfs Kim haar kleren moet passen voor ze ze koopt", klinkt het bij The Sun. En daar zijn wij het volmondig mee eens.

15-12-2012 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hugh Grant is een rotzak"

"Hugh Grant is een rotzak"

http://oi49.tinypic.com/307svph.jpg

Op de vraag wie gastheer Jon Stewart absoluut niet meer in zijn Amerikaanse Daily Show wil zien, heeft de presentator onmiddellijk een antwoord klaar: Hugh Grant.


"Hij is echt een enorme rotzak", aldus Stewart aan de New York Post over de verschijning van de acteur in zijn show in 2009. "Hij maakte het iedereen de hele tijd heel moeilijk."

Volgens Stewart begon de acteur al met klagen op het moment dat hij binnenkwam en de clip zag van de film die hij kwam promoten. "Wat is dat voor video? Het is een vreselijke clip", zou Grant hebben gezegd. Daarop reageerde Jon meteen: "Nou, maak dan eens een betere fucking film". Hugh was in de show voor de film Did You Hear About the Morgans? Daarin speelt hij samen met Sarah Jessica Parker.

15-12-2012 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jessica Simpson trouwt volgende week"

"Jessica Simpson trouwt volgende week"

http://oi49.tinypic.com/15q2l2g.jpg

Als we de geruchten mogen geloven, dan gaan Jessica Simpson en haar verloofde Eric Johnson volgende week eindelijk trouwen. Volgens RadarOnline vliegt het koppel op 21 december naar Hawaï, waar ze hun jawoord zullen geven in het bijzijn van familie en een aantal vrienden.


Jessica en Eric zijn ondertussen al twee jaar verloofd en waren oorspronkelijk al van plan om op het einde van dit jaar te trouwen.

"Maar Jessica was druk bezig met het helpen bij de bruiloft van een vriendin, vervolgens werd ze afgeleid door al de problemen met haar vader en daarna ontdekte ze dat ze zwanger was", aldus de bron van RadarOnline. Daardoor raakten haar trouwplannen op de achtergrond.

15-12-2012 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indringer woning Taylor Swift opgepakt

Indringer woning Taylor Swift opgepakt

http://oi46.tinypic.com/296i1xk.jpg

Een 24-jarige man is gearresteerd nadat hij probeerde de woning van Taylor Swift binnen te dringen. De man, Jacob Kulke, is volgens TMZ een bekende van de politie.


Kulke reisde van Wisconsin naar Nashville omdat hij naar eigen zeggen bij de zangeres wilde zijn op haar verjaardag. Hij klom over een hek heen en werd door Taylors veiligheidsmensen aangehouden. Tegenover de politie verklaarde Kulke dat hij het vriendje was van de eigenaar van het huis. De man zou eerder veroordeeld zijn wegens onder meer mishandeling en drugsbezit.

Taylor was overigens niet thuis: ze maakte met haar vriend Harry Styles een romantische trip naar Engeland.

15-12-2012 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hobbit haalt 'amper' 13 miljoen op na middernachtvertoning

The Hobbit haalt 'amper' 13 miljoen op na middernachtvertoning

http://oi50.tinypic.com/2ldvsq1.jpg

De nieuwste film van Peter Jackson ('The Hobbit: an unexpected journey') haalde 13 miljoen dollar op na de eerste middernachtvertoning in de Verenigde Staten. Daarmee haalt de film niet eens de top-10 van beste 'middernachtpremières' ooit, en scoort daarmee onder de verwachtingen.


Toch doet The Hobbit het zeker niet slecht: de laatste Lord of the Rings-film ('Return of the King') was de populairste middernachtvertoning van de drie en raapte toen (2003) 8 miljoen dollar op. Een record, maar niet voor lang.

Sindsdien deden twee Harry Potter-films, vier Twilight-films, 'The Dark Knight Rises', 'The Hunger Games' en 'The Avengers' beter.

De best verdienende middernachtpremière was die van de laatste Harry Potter-film ('Harry Potter and the Deathly Hallows part 2'): die bracht op één nacht 43,5 miljoen dollar in het laatje.

15-12-2012 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12.000 fans wuiven Eddy Wally uit met staande ovatie

12.000 fans wuiven Eddy Wally uit met staande ovatie

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto;


.

Dat Eddy Wally niet aan populariteit heeft ingeboet, is vanavond op de vijfde 'Nacht van de Schlagers' in Kortrijk XPO nogmaals duidelijk geworden. Op de tonen van 'We will rock you' en voorafgegaan door tien danseressen kreeg 'The Voice of Europe' een oorverdovend applaus van de 12.000 aanwezige fans. Eddy Wally neemt vanavond en morgen afscheid van de Vlaamse Showbizz.

Dochter Marina zette haar beste beentje voor, maar ze kreeg pas echt de handen op elkaar toen ze in haar medley ook de grootste hits van haar vader zong. Daarna nam Eddy, vanuit zijn rolstoel, zelf de micro in de hand. In zijn gekende stijl bedankte hij zijn fans voor hun komst. Hij gaf ook de symbolische fakkel door aan zijn dochter Marina.

Het publiek genoot en zong de voetbalhit 'You'll never walk alone' voor de Oost-Vlaming. In een volgende medley playbackte 'The Voice of Europe' zelf zijn gekendste nummers. De 6.000 aanwezigen kregen er niet genoeg van, scandeerden zijn naam en trakteerden hem op een staande ovatie.

15-12-2012 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Première Tom Cruise en episode Family Guy geschrapt na schietpartij

Première Tom Cruise en episode Family Guy geschrapt na schietpartij

http://oi48.tinypic.com/2gw5duu.jpg

Naar aanleiding van de schietpartij in Newtown, Connecticut is beslist om de wereldpremière van de nieuwste film van Tom Cruise te schrappen. Ook nieuwe afleveringen van 'Family Guy' en 'American dad' worden uit voorzorg geschrapt.


Tom Cruise speelt in zijn nieuwste film Jack Reacher een ex-militair die een schietpartij onderzoekt, waarbij vijf mensen tijdens een spitsuur worden vermoord.

Wegens de gelijkenis met het drama in Connecticut is beslist om de wereldpremière in Pittsburgh af te gelasten. Dat heeft Studio Paramount Pictures beslist. "De feestelijke bijeenkomst is niet gepast na een schietpartij met 26 slachtoffers", meent de filmmaatschappij.

Of er nog een andere première zal worden georganiseerd is niet duidelijk.

15-12-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young & Crazy Horse op 8 juni in Vorst Nationaal

Neil Young & Crazy Horse op 8 juni in Vorst Nationaal

Klik op de foto om ' Old Man ' te beluisteren





Neil Young komt op 8 juni naar Vorst Nationaal, mét zijn legendarische begeleidingsband Crazy Horse.

Met Crazy Horse bracht nonkel Neil recent twee albums uit: 'Americana' en 'Psychedelic Pill'. In september gooide hij daar nog zijn biografie 'Waging Heavy Peace' tegenaan. Vorst Nationaal is zowat de kleinste zaal die Neil Young & Crazy Horse tijdens deze 'ALchemy Tour' aandoen.

De voorverkoop van dit concert start zaterdag 15 december vanaf 10u op 0900/84 007 of op sherpa.be.


14-12-2012 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arno en The Broken Circle Breakdown in Concert eerste namen Dranouter


Arno en The Broken Circle Breakdown in Concert eerste namen Dranouter


http://oi49.tinypic.com/f09gjt.jpg


Dranouter Festival heeft een eerste lijstje namen vrijgegeven voor de volgende editie. De meest klinkende namen op de affiche zijn Arno en de helden van de film The Broken Circle Breakdown die hun nummers live zullen brengen op het West-Vlaamse muziekfestival.

De protagonisten van de bioscoophit The Broken Circle Breakdown, Veerle Baetens en Johan Heldenberg, zakken af naar Dranouter om er liedjes uit de film te brengen. Eerder dit jaar tourden ze succesvol rond met een band, waardoor opvolging van die tournee niet kon uitblijven. "Festival Dranouter wordt wel het enige muziekfestival waar ze zullen te zien zijn", meent het festival.

Ook Oostendenaar en enfant terrible Arno doet Dranouter aan. "Met een album dat de titel draagt 'Future Vintage', kon Le Plus Beau niet ontbreken op het festival van 'New Tradition'", klinkt het.

Met Fanfara Tirana featuring Transglobal Underground, The Moorings, Roosbeef en Kenston Cobblers' Club lostte Dranouter nog vier namen.

Inmiddels is de voorverkoop al begonnen met een vroegboekactie. Die loopt volgens de organisatoren als een trein, net zoals de voorverkoop van campingtickets.

Het festival vindt in 2013 plaats van 2 tot 4 augustus.


13-12-2012 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Twee mannen opgepakt die Justin Bieber wilden vermoorden en castreren

Twee mannen opgepakt die Justin Bieber wilden vermoorden en castreren


http://oi50.tinypic.com/1z3ms5i.jpg


Beroemd zijn heeft ook zo zijn nadelen, weet Justin Bieber. Het tieneridool was het middelpunt van een eng moordcomplot. Dat meldt de lokale zender KRQE News.

De veroordeelde moordenaar Dana Martin vroeg zijn celmaat Mark Staake om na zijn vrijlating Justin Bieber en zijn bodyguard voor hem te vermoorden. Staake riep vervolgens de hulp in van zijn neefje Tanner Ruane. Samen hadden ze het plan opgevat om Justin en diens bodyguard vorige maand te wurgen met een stropdas en daarna beide heren te castreren tijdens één van Justins optredens in Madison Square Garden in New York. Om de één of andere reden besloot Martin de twee mannen te verraden.

Staake werd gearresteerd in de staat Vermont, terwijl zijn neefje Ruane New York nog wist te bereiken. Daar werd hij opgepakt met een kofferbak vol gereedschap en een heggenschaar. Politieagenten zijn ook in het bezit van belastende telefoonopnames tussen hen beiden.

Waarom Martin zijn eigen plan heeft verpest, is niet duidelijk. De politie wist wel te vertellen dat moordenaar geobsedeerd is door Bieber. Hij heeft zelfs een tattoo van de zanger op zijn been. (br.hln)


13-12-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney vervangt Kurt Cobain op Sandy-benefiet

Paul McCartney vervangt Kurt Cobain op Sandy-benefiet


http://oi48.tinypic.com/2zelac5.jpg


Sir Paul McCartney zal vanavond wijlen Kurt Cobain vervangen als voorman van Nirvana tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van orkaan Sandy in Madison Square Garden in New York. De overgebleven leden van de grungeband komen voor het eerst in 20 jaar weer bijeen. Het concert, met ook The Who, The Rolling Stones, Eric Clapton, Coldplay en Bruce Springsteen, is ook in ons land live op televisie te volgen, op het digitaal kanaal Sundance.

De 70-jarige McCartney heeft onlangs in het geheim geoefend met Foo Fighters-zanger Dave Grohl en bassist Krist Novoselic tijdens een studiosessie. De twee speelden ook mee op 'Smells Like Teen Spirit', de grote doorbraak van Nirvana.

Sir Paul werd uitgenodigd door Grohl om "te jammen met enkele vrienden". De ex-Beatle vond zich vervolgens terug in de studio met Grohl, Novoselic en een vierde, onofficieel lid van Nirvana, Pat Smear.

"Jij bent Kurt"
McCartney tegen The Sun: "Ik wist eigenlijk niet eens wie ze waren. Ze vertelden me hoe goed het was weer bij elkaar te zijn. Ik was stomverbaasd dat ze zo lang niet meer samen hadden gespeeld. Iemand zei tegen me: 'Dat is Nirvana en jij bent Kurt. Ik kon het niet geloven'".

Volgens diverse media zijn ook The Rolling Stones van de partij bij het concert in Madison Square Garden in New York. Verder treden ook onder anderen Eric Clapton, Bruce Springsteen, Roger Waters, Bon Jovi, Alicia Keys, Coldplay en The Who op.

Orkaan Sandy trok eind oktober langs de oostkust van de VS. Daarvoor richtte Sandy al schade aan in het Caribisch  gebied. De opbrengsten van het benefiet gaan naar de slachtoffers in de VS en de Cariben.

In België wordt het concert live uitgezonden worden op Sundance Channel op 13 december om 01.30 uur (s nachts) met een heruitzending  op 14 december om 21.00 uur. Sundance Channel vind je in Vlaanderen op kanaal 25 van Telenet, in Brussel op kanaal 117. Wie Belgacom heeft, zapt naar kanaal 195.

Hoe je zelf je steentje kan bijdragen tot het Robin Hood Relief Fonds, vind je op de website www.121212concert.org.  (br.hln)


12-12-2012 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt opent restaurant in Zwitsers skioord

James Blunt opent restaurant in Zwitsers skioord

Klik op de foto om ' You're Beautiful ' te beluisteren





James Blunt is sinds kort restauranthouder. De Britse zanger opende afgelopen zaterdag een eetgelegenheid in het Zwitserse Verbier. Dat meldt de Daily Star.

De You're Beautiful-hitmaker is mede-eigenaar van het restaurant, 'La Vache' genaamd, maar zal zelf niet in de keuken te vinden zijn. Hij weet echter wel een pizza naar zich vernoemd. Blunt heeft een huis in het skigebied en verblijft er gedurende de wintermaanden.

De zanger zegt verliefd te zijn geworden op Zwitserland toen hij er als kind enkele kerstdagen doorbracht. "Er was sneeuw, kadootjes, en een gelukkige familie. Het was gewoonweg de mooiste tijd van het jaar. Dat gevoel komt altijd terug wanneer ik aan Zwitserland denk. Daarnaast ben ik dol op skiën en lekker eten." (br.hln)


12-12-2012 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Klik op de foto om Ravi Shankar te beluisteren





De legendarische Indiase sitarspeler Ravi Shankar is dinsdag in de Verenigde Staten overleden. Hij is 92 jaar geworden. Dat hebben verschillende Amerikaanse media gemeld. Shankar werd wereldberoemd dankzij zijn samenwerking met The Beatles. Hij was ook de vader van de bekende Amerikaanse jazz-zangeres Norah Jones.

Shankar, bijgenaamd Pandit, werd op 7 april 1920 in Varanasi geboren als Robindro Shaunkor Chowdhury. Al in zijn jeugd maakte hij met de dansgroep van zijn broer Uday rondreizen door Europa en India. Eind jaren dertig verruilde hij de dans voor de muziek toen hij sitar, het traditionele Indiase snaarinstrument, ging studeren bij Allauddin Khan.

Na voltooiing van zijn studie, in 1944, ging hij onder meer als componist aan de slag. Hij was van 1949 tot 1956 muzikaal directeur bij de Indiase radio. Nadien zou hij als een van de eersten Europa en de Verenigde Staten in contact brengen met de Indiase klassieke muziek, waarvan hij tot zijn dood een van de voornaamste vertolkers zou blijven.

Shankar werd in het Westen vooral beroemd dankzij zijn samenwerking met violist Yehudi Menuhin en, op een heel ander vlak, met Beatles-gitarist George Harrison. Hij schreef tal van concerten voor sitar en orkest en bleef tournees maken. Harrison noemde Ravi Shankar de "peetvader van de wereldmuziek".

De eerste minister van India, Manmohan Singh, toonde zich bedroefd en had het over het verlies van "een nationale rijkdom en een wereldambassadeur van het cultureel erfgoed van India". Ravi Shankar woonde in California. Hij was geboren in de heilige stad Benares, aan de oevers van de Ganges, op 7 april 1920. Hij kwam uit een familie brahmanen, de hoogste kaste in de hindoegemeenschap.

Van 1986 tot 1992 maakte hij deel uit van het Hogerhuis in het Indiase parlement. Hij werd in 1999 onderscheiden met de Bharat Ratna, de hoogste Indiase onderscheiding. Voor zijn muzikale verrichtingen vielen hem tal van prijzen ten deel, waaronder drie Grammy Awards.

Ravi Shankar bleef concerten geven tot het allerlaatst en trad de laatste jaren geregeld op aan de zijde van zijn dochter Anoushka, die als sitarspeler in zijn voetsporen trad. Geethali Norah Jones Shankar, de bekende Amerikaanse jazz-zangeres was een andere dochter van hem. Hij overleed dinsdag in een ziekenhuis in San Diego, waar hij donderdag was opgenomen vanwege ademhalingsmoeilijkheden.  (br.hln)


12-12-2012 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mabel voor het eerst weer in openbaar

Prinses Mabel voor het eerst weer in openbaar


http://oi45.tinypic.com/35c4b44.jpg
Prinses Mabel in mei vorig jaar met haar man Prins Friso, die al 9 maanden in coma ligt na een skiongeval

Prinses Mabel verschijnt vandaag voor het eerst sinds het ski-ongeval van haar man prins Friso weer in het openbaar. Samen met koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien is ze in het Koninklijk Paleis in Amsterdam aanwezig bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs.

De prijs wordt uitgereikt door prins Constantijn, die samen met Friso erevoorzitter is van het Prins Claus Fonds. Friso zou eigenlijk de uitreiking van de prijs voor zijn rekening nemen. De prins ligt sinds 17 februari in coma sinds hij bij het Oostenrijkse Lech onder een lawine belandde.

Mabel heeft sinds het ongeval van haar echtgenoot geen publieke optredens meer verzorgd. Zo was ze niet aanwezig bij de viering van Koninginnedag. In juni woonde ze in het Italiaanse Firenze wel het huwelijk bij van prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer. De Grote Prins Claus (100.000 euro) gaat dit jaar naar de Argentijnse uitgeverij Eloísa Cartonera. Deze non-profitorganisatie geeft handgemaakte boeken uit met omslagen van gerecycled karton. (br.hln)


12-12-2012 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh komt te laat op première musical Viva Forever!

Posh komt te laat op première musical 'Viva Forever!'


http://oi46.tinypic.com/dpzcds.jpg


De Spice Girls waren gisteravond in het Londense West End om de première bij te wonen van de musical die is gebaseerd op hun hits. Zoals het een echte diva betaamt, liet Victoria Beckham op zich wachten. Ze zat vast in het verkeer, het doek kon daardoor pas een kwartier later dan voorzien open.

'Viva Forever!' is geschreven door Jennifer Saunders, bekend van 'Absolutely Fabulous', en vertelt het verhaal van een meisjesgroep die het sterrendom najaagt.

De originele Spice Girls, Melanie C (Sporty Spice), Melanie B (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) en Geri Halliwell (Ginger Spice) spelen zelf niet in de zogenaamde 'jukebox musical'.

Het plot is echter wel gebaseerd op de loopbaan van de groep en bevat hits als 'Wannabe' en 'Stop'.

Na de show kwamen de Spice Girls op het podium en bedankten ze de "geweldige cast". Volgens Mel C hadden ze het "fantastisch gedaan". Na de show verklaarde Halliwell dat de musical "veel goede herinneringen losmaakte".

De Spice Girls werden in 1996 op slag wereldberoemd met hun debuutsingle "Wannabe". Twee succesvolle jaren later verliet Halliwell de groep wegens "te grote meningsverschillen". Het vijftal verzoende zich later weer, met een comeback-tour in 2007 als gevolg.


12-12-2012 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zoon David Bowie trouwt op dag dat verloofde diagnose borstkanker krijgt

Zoon David Bowie trouwt op dag dat verloofde diagnose borstkanker krijgt


http://oi46.tinypic.com/21o7fr4.jpg


Duncan Jones (41), de zoon van David Bowie en diens eerste vrouw Angie Barnett, heeft onthuld dat hij en zijn vriendin Rodene Ronquillo (32) hun trouwplannen hebben bespoedigd nadat begin november bij haar borstkanker werd vastgesteld.

"Ik wil jullie iets vertellen", zo begon de tweet van Jones. "Het zal enkele tweets duren, ik hoop dat jullie me dat zullen vergeven... November was een helse maand. Op 4 november lagen mijn mooie verloofde en ik wat te rotzooien in bed, zoals geliefden doen. Ik ben een borstenman en ontdekte... een knobbeltje".

"Het was zondag, dus moesten we wachten op een afspraak voor een biopsie. Woensdag hadden we een antwoord. Kanker. Stadium 2. We waren overweldigd door het nieuws: kanker & verkiezingsdag, dus besloten we er een setje van te maken. We renden naar het stadhuis en trouwden. Dus kanker, verkiezingen, huwelijk. Alles op één dag. Twee dagen later werd Ro geopereerd".

Filmmaker Duncan, die ook wel Zowie Bowie wordt genoemd, scheerde zijn hoofd kaal uit solidariteit met zijn vrouw. De operatie verliep goed, Duncan moedigt iedereen aan waakzaam te zijn voor borstkanker.

"Ik zie mijn vrouw liever dan wie ook. Ze is zo jong. Vrouwen krijgen steeds jonger borstkanker. Vrouwen? Check ook uzelf... mannen. Betast jullie geliefde, je zou  wel eens het leven kunnen redden van de persoon van wie je houdt". (br.hln)


12-12-2012 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!