Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Twee mannen opgepakt die Justin Bieber wilden vermoorden en castreren

Twee mannen opgepakt die Justin Bieber wilden vermoorden en castreren


http://oi50.tinypic.com/1z3ms5i.jpg


Beroemd zijn heeft ook zo zijn nadelen, weet Justin Bieber. Het tieneridool was het middelpunt van een eng moordcomplot. Dat meldt de lokale zender KRQE News.

De veroordeelde moordenaar Dana Martin vroeg zijn celmaat Mark Staake om na zijn vrijlating Justin Bieber en zijn bodyguard voor hem te vermoorden. Staake riep vervolgens de hulp in van zijn neefje Tanner Ruane. Samen hadden ze het plan opgevat om Justin en diens bodyguard vorige maand te wurgen met een stropdas en daarna beide heren te castreren tijdens één van Justins optredens in Madison Square Garden in New York. Om de één of andere reden besloot Martin de twee mannen te verraden.

Staake werd gearresteerd in de staat Vermont, terwijl zijn neefje Ruane New York nog wist te bereiken. Daar werd hij opgepakt met een kofferbak vol gereedschap en een heggenschaar. Politieagenten zijn ook in het bezit van belastende telefoonopnames tussen hen beiden.

Waarom Martin zijn eigen plan heeft verpest, is niet duidelijk. De politie wist wel te vertellen dat moordenaar geobsedeerd is door Bieber. Hij heeft zelfs een tattoo van de zanger op zijn been. (br.hln)


13-12-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney vervangt Kurt Cobain op Sandy-benefiet

Paul McCartney vervangt Kurt Cobain op Sandy-benefiet


http://oi48.tinypic.com/2zelac5.jpg


Sir Paul McCartney zal vanavond wijlen Kurt Cobain vervangen als voorman van Nirvana tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van orkaan Sandy in Madison Square Garden in New York. De overgebleven leden van de grungeband komen voor het eerst in 20 jaar weer bijeen. Het concert, met ook The Who, The Rolling Stones, Eric Clapton, Coldplay en Bruce Springsteen, is ook in ons land live op televisie te volgen, op het digitaal kanaal Sundance.

De 70-jarige McCartney heeft onlangs in het geheim geoefend met Foo Fighters-zanger Dave Grohl en bassist Krist Novoselic tijdens een studiosessie. De twee speelden ook mee op 'Smells Like Teen Spirit', de grote doorbraak van Nirvana.

Sir Paul werd uitgenodigd door Grohl om "te jammen met enkele vrienden". De ex-Beatle vond zich vervolgens terug in de studio met Grohl, Novoselic en een vierde, onofficieel lid van Nirvana, Pat Smear.

"Jij bent Kurt"
McCartney tegen The Sun: "Ik wist eigenlijk niet eens wie ze waren. Ze vertelden me hoe goed het was weer bij elkaar te zijn. Ik was stomverbaasd dat ze zo lang niet meer samen hadden gespeeld. Iemand zei tegen me: 'Dat is Nirvana en jij bent Kurt. Ik kon het niet geloven'".

Volgens diverse media zijn ook The Rolling Stones van de partij bij het concert in Madison Square Garden in New York. Verder treden ook onder anderen Eric Clapton, Bruce Springsteen, Roger Waters, Bon Jovi, Alicia Keys, Coldplay en The Who op.

Orkaan Sandy trok eind oktober langs de oostkust van de VS. Daarvoor richtte Sandy al schade aan in het Caribisch  gebied. De opbrengsten van het benefiet gaan naar de slachtoffers in de VS en de Cariben.

In België wordt het concert live uitgezonden worden op Sundance Channel op 13 december om 01.30 uur (s nachts) met een heruitzending  op 14 december om 21.00 uur. Sundance Channel vind je in Vlaanderen op kanaal 25 van Telenet, in Brussel op kanaal 117. Wie Belgacom heeft, zapt naar kanaal 195.

Hoe je zelf je steentje kan bijdragen tot het Robin Hood Relief Fonds, vind je op de website www.121212concert.org.  (br.hln)


12-12-2012 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt opent restaurant in Zwitsers skioord

James Blunt opent restaurant in Zwitsers skioord

Klik op de foto om ' You're Beautiful ' te beluisteren





James Blunt is sinds kort restauranthouder. De Britse zanger opende afgelopen zaterdag een eetgelegenheid in het Zwitserse Verbier. Dat meldt de Daily Star.

De You're Beautiful-hitmaker is mede-eigenaar van het restaurant, 'La Vache' genaamd, maar zal zelf niet in de keuken te vinden zijn. Hij weet echter wel een pizza naar zich vernoemd. Blunt heeft een huis in het skigebied en verblijft er gedurende de wintermaanden.

De zanger zegt verliefd te zijn geworden op Zwitserland toen hij er als kind enkele kerstdagen doorbracht. "Er was sneeuw, kadootjes, en een gelukkige familie. Het was gewoonweg de mooiste tijd van het jaar. Dat gevoel komt altijd terug wanneer ik aan Zwitserland denk. Daarnaast ben ik dol op skiën en lekker eten." (br.hln)


12-12-2012 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Legendarische sitarspeler Ravi Shankar overleden

Klik op de foto om Ravi Shankar te beluisteren





De legendarische Indiase sitarspeler Ravi Shankar is dinsdag in de Verenigde Staten overleden. Hij is 92 jaar geworden. Dat hebben verschillende Amerikaanse media gemeld. Shankar werd wereldberoemd dankzij zijn samenwerking met The Beatles. Hij was ook de vader van de bekende Amerikaanse jazz-zangeres Norah Jones.

Shankar, bijgenaamd Pandit, werd op 7 april 1920 in Varanasi geboren als Robindro Shaunkor Chowdhury. Al in zijn jeugd maakte hij met de dansgroep van zijn broer Uday rondreizen door Europa en India. Eind jaren dertig verruilde hij de dans voor de muziek toen hij sitar, het traditionele Indiase snaarinstrument, ging studeren bij Allauddin Khan.

Na voltooiing van zijn studie, in 1944, ging hij onder meer als componist aan de slag. Hij was van 1949 tot 1956 muzikaal directeur bij de Indiase radio. Nadien zou hij als een van de eersten Europa en de Verenigde Staten in contact brengen met de Indiase klassieke muziek, waarvan hij tot zijn dood een van de voornaamste vertolkers zou blijven.

Shankar werd in het Westen vooral beroemd dankzij zijn samenwerking met violist Yehudi Menuhin en, op een heel ander vlak, met Beatles-gitarist George Harrison. Hij schreef tal van concerten voor sitar en orkest en bleef tournees maken. Harrison noemde Ravi Shankar de "peetvader van de wereldmuziek".

De eerste minister van India, Manmohan Singh, toonde zich bedroefd en had het over het verlies van "een nationale rijkdom en een wereldambassadeur van het cultureel erfgoed van India". Ravi Shankar woonde in California. Hij was geboren in de heilige stad Benares, aan de oevers van de Ganges, op 7 april 1920. Hij kwam uit een familie brahmanen, de hoogste kaste in de hindoegemeenschap.

Van 1986 tot 1992 maakte hij deel uit van het Hogerhuis in het Indiase parlement. Hij werd in 1999 onderscheiden met de Bharat Ratna, de hoogste Indiase onderscheiding. Voor zijn muzikale verrichtingen vielen hem tal van prijzen ten deel, waaronder drie Grammy Awards.

Ravi Shankar bleef concerten geven tot het allerlaatst en trad de laatste jaren geregeld op aan de zijde van zijn dochter Anoushka, die als sitarspeler in zijn voetsporen trad. Geethali Norah Jones Shankar, de bekende Amerikaanse jazz-zangeres was een andere dochter van hem. Hij overleed dinsdag in een ziekenhuis in San Diego, waar hij donderdag was opgenomen vanwege ademhalingsmoeilijkheden.  (br.hln)


12-12-2012 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mabel voor het eerst weer in openbaar

Prinses Mabel voor het eerst weer in openbaar


http://oi45.tinypic.com/35c4b44.jpg
Prinses Mabel in mei vorig jaar met haar man Prins Friso, die al 9 maanden in coma ligt na een skiongeval

Prinses Mabel verschijnt vandaag voor het eerst sinds het ski-ongeval van haar man prins Friso weer in het openbaar. Samen met koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien is ze in het Koninklijk Paleis in Amsterdam aanwezig bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs.

De prijs wordt uitgereikt door prins Constantijn, die samen met Friso erevoorzitter is van het Prins Claus Fonds. Friso zou eigenlijk de uitreiking van de prijs voor zijn rekening nemen. De prins ligt sinds 17 februari in coma sinds hij bij het Oostenrijkse Lech onder een lawine belandde.

Mabel heeft sinds het ongeval van haar echtgenoot geen publieke optredens meer verzorgd. Zo was ze niet aanwezig bij de viering van Koninginnedag. In juni woonde ze in het Italiaanse Firenze wel het huwelijk bij van prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer. De Grote Prins Claus (100.000 euro) gaat dit jaar naar de Argentijnse uitgeverij Eloísa Cartonera. Deze non-profitorganisatie geeft handgemaakte boeken uit met omslagen van gerecycled karton. (br.hln)


12-12-2012 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh komt te laat op première musical Viva Forever!

Posh komt te laat op première musical 'Viva Forever!'


http://oi46.tinypic.com/dpzcds.jpg


De Spice Girls waren gisteravond in het Londense West End om de première bij te wonen van de musical die is gebaseerd op hun hits. Zoals het een echte diva betaamt, liet Victoria Beckham op zich wachten. Ze zat vast in het verkeer, het doek kon daardoor pas een kwartier later dan voorzien open.

'Viva Forever!' is geschreven door Jennifer Saunders, bekend van 'Absolutely Fabulous', en vertelt het verhaal van een meisjesgroep die het sterrendom najaagt.

De originele Spice Girls, Melanie C (Sporty Spice), Melanie B (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) en Geri Halliwell (Ginger Spice) spelen zelf niet in de zogenaamde 'jukebox musical'.

Het plot is echter wel gebaseerd op de loopbaan van de groep en bevat hits als 'Wannabe' en 'Stop'.

Na de show kwamen de Spice Girls op het podium en bedankten ze de "geweldige cast". Volgens Mel C hadden ze het "fantastisch gedaan". Na de show verklaarde Halliwell dat de musical "veel goede herinneringen losmaakte".

De Spice Girls werden in 1996 op slag wereldberoemd met hun debuutsingle "Wannabe". Twee succesvolle jaren later verliet Halliwell de groep wegens "te grote meningsverschillen". Het vijftal verzoende zich later weer, met een comeback-tour in 2007 als gevolg.


12-12-2012 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zoon David Bowie trouwt op dag dat verloofde diagnose borstkanker krijgt

Zoon David Bowie trouwt op dag dat verloofde diagnose borstkanker krijgt


http://oi46.tinypic.com/21o7fr4.jpg


Duncan Jones (41), de zoon van David Bowie en diens eerste vrouw Angie Barnett, heeft onthuld dat hij en zijn vriendin Rodene Ronquillo (32) hun trouwplannen hebben bespoedigd nadat begin november bij haar borstkanker werd vastgesteld.

"Ik wil jullie iets vertellen", zo begon de tweet van Jones. "Het zal enkele tweets duren, ik hoop dat jullie me dat zullen vergeven... November was een helse maand. Op 4 november lagen mijn mooie verloofde en ik wat te rotzooien in bed, zoals geliefden doen. Ik ben een borstenman en ontdekte... een knobbeltje".

"Het was zondag, dus moesten we wachten op een afspraak voor een biopsie. Woensdag hadden we een antwoord. Kanker. Stadium 2. We waren overweldigd door het nieuws: kanker & verkiezingsdag, dus besloten we er een setje van te maken. We renden naar het stadhuis en trouwden. Dus kanker, verkiezingen, huwelijk. Alles op één dag. Twee dagen later werd Ro geopereerd".

Filmmaker Duncan, die ook wel Zowie Bowie wordt genoemd, scheerde zijn hoofd kaal uit solidariteit met zijn vrouw. De operatie verliep goed, Duncan moedigt iedereen aan waakzaam te zijn voor borstkanker.

"Ik zie mijn vrouw liever dan wie ook. Ze is zo jong. Vrouwen krijgen steeds jonger borstkanker. Vrouwen? Check ook uzelf... mannen. Betast jullie geliefde, je zou  wel eens het leven kunnen redden van de persoon van wie je houdt". (br.hln)


12-12-2012 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diva? Pink laat repetities stilleggen voor slapende dochter

Diva? Pink laat repetities stilleggen voor slapende dochter


http://oi46.tinypic.com/209rg5c.jpg


Popzangeres Pink is sinds haar bevalling een echte diva geworden. Op het Jingle Bell Ball liet ze de repetities stilleggen zodat haar eenjarige dochter Willow Sage Hart kon slapen.

De zangeres wandelde in het midden van een optreden van het podium om naar haar dochter te zwaaien en dag te zeggen. Ze bracht op dat moment haar nieuwste single Try. "Ik ben ontzettend graag in Londen tijdens de eindejaarsperiode, mijn baby is hier om de eerste show van haar mama te zien", voegde ze er nog aan toe.


10-12-2012 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Amy Winehouse blijft verkrachting ontkennen

Vriend Amy Winehouse blijft verkrachting ontkennen


http://oi49.tinypic.com/j8mnuc.jpg


De vriend van wijlen Amy Winehouse, Reg Traviss, blijft ontkennen dat hij een vrouw heeft verkracht. Vandaag moest hij opnieuw voor de rechter verschijnen en werd duidelijk dat zij sliep terwijl hij zich aan haar vergreep.

Reg Traviss (35) wordt ervan beschuldigd dat hij een vrouw heeft aangerand die zo dronken was dat ze niet meer recht kon staan, melden Britse media. De filmregisseur was de vriend van Amy Winehouse tot haar dood in juli vorig jaar.

Reg en de vrouw zouden op 30 december vorig jaar hebben alcohol hebben genuttigd in drie café's in Londen voordat ze samen naar zijn huis gingen. Daar, zo luidt haar aanklacht, zou ze twee keer in slaap zijn gevallen en wakker zijn geworden terwijl hij haar verkrachtte. (br.hln)


10-12-2012 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rolling Stones nodigen Lady Gaga uit op podium

Rolling Stones nodigen Lady Gaga uit op podium


http://oi48.tinypic.com/125tj41.jpg

The Rolling Stones hebben verschillende Amerikaanse artiesten uitgenodigd om het podium in Newark met hen te delen. De Britse rockers treden 15 december op in deze stad.

Lady Gaga, Bruce Springsteen en de Black Keys zullen de oude rocksterren op het podium vergezellen. Dat hebben de Stones vandaag bekendgemaakt in een verklaring op hun website. "We vinden het geweldig dat deze buitengewone artiesten ermee hebben ingestemd om ons 50-jarig bestaan met ons te vieren", aldus de Stones. Welke nummers ze samen gaan spelen moet nog beslist worden.

"Nu begint het plezier om te ontdekken welke liedjes het beste zijn om samen uit te voeren." Het concert in Newark is het laatste in de reeks 50 & Counting die de Stones in Londen en New Jersey geven ter ere van hun 50-jarige bestaan als rockband. Het optreden wordt live uitgezonden en fans over heel de wereld kunnen daar tegen betaling van genieten. (br.hln)


10-12-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Hucknall: Neem coveralbum niet al te serieus


Mick Hucknall: Neem coveralbum niet al te serieus

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Voormalig Simply Red-frontman Mick Hucknall maakte een coveralbum: American Soul. Veel nummers komen uit de jaren '60. "Ik ben blij dat ik toen ben opgegroeid", zegt hij. "The Beatles en de Stones hebben de wereld veranderd."

Simply Red scoorde in Nederland hits met eigen nummers als 'Holding Back The Years', 'Something Got Me Started' en 'Fairground', maar ook met de covers 'Money's Too Tight (To Mention)' en 'If You Don't Know Me By Now'. Na zijn in 2008 verschenen eerste soloalbum 'Tribute To Bobby', een eerbetoon aan blueszanger Bobby Bland, nam Hucknall het besluit om in 2010 vaarwel te zeggen tegen de bandnaam Simply Red.

De 52-jarige Engelsman heeft wat American Soul betreft lage verwachtingen. "Ik doe dit vooral om een nieuwe start te maken", zegt hij. "Ik speel in kleinere zalen en wil de mensen vooral meegeven dat ze American Soul niet te serieus moeten nemen. Het is puur voor de lol en uit liefde voor de muziek gemaakt."

Hucknall zocht alle nummers zelf uit, op 'Hope There's Someone' van Antony and the Johnsons na. De eerste was 'Don't Let Me Be
Misunderstood', in de uitvoering van The Animals. "Die had ik vroeger op 45-sporen vinyl, net als 'That's How Strong My Love Is'. Ik ben bekender met de versie van de Rolling Stones dan met die van Otis Redding, maar ik vind ze allebei mooi. Het was niet nodig om de nummers van tevoren terug te luisteren: ik hoor ze al dertig jaar en kon ze zo inzingen."

Eigenlijk maakten Hucknall en zijn muzikanten twee albums tegelijkertijd. "Ik heb twaalf nieuwe nummers geschreven", legt hij uit. "Terwijl we daaraan werkten in de studio kreeg ik uitnodigingen van verschillende leden van de Rolling Stones om met hen op te treden. Ik trad op met Bill Wyman en zijn Rhythm Kings in Amsterdam, daarna vroeg Ronnie Wood me in te vallen voor Rod Stewart tijdens een concert van de Faces en vervolgens werd ik uitgenodigd door Charlie Watts om te zingen in zijn boogie woogie-band. Dat vond ik allemaal zo leuk dat mijn manager zei: waarom neem je die nummers niet op?"

Er staan vijf nummers uit de jaren 60 op American Soul en dat is geen toeval: Hucknall, zelf geboren in 1960, prijst het decennium de hemel in. "Het was een renaissance: The Beatles en de Stones zijn onze Da Vinci en Michelangelo. Over een paar hondend jaar zullen mensen nog steeds zeggen dat wat er destijds gebeurde in Groot-Brittannië de wereld veranderd heeft. Want dat is zo. En nu werk ik met sommige Stones samen; het voelt alsof ik hun nazaat ben."


10-12-2012 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begin van het einde van De Kreuners in overvol Sportpaleis


Begin van het einde van De Kreuners in overvol Sportpaleis


http://oi48.tinypic.com/2iik2s0.jpg


In een uitverkocht Antwerps Sportpaleis hebben De Kreuners gisterenavond de aftrap gegeven van een reeks van drie allerlaatste concerten. Bijna 20.000 trouwe fans juichten Walter Grootaers en co toe tijdens hits als 'Layla' en 'Ik Dans Wel Met Mezelf'. Voor het concert van volgende week vrijdag zijn er nog een duizendtal tickets beschikbaar, het allerlaatste concert de dag nadien is hopeloos uitverkocht.

Voorprogramma De Mens bracht het Sportpaleispubliek gisterenavond al aardig in de juiste stemming, maar toen De Kreuners het podium beklommen brak het feest pas echt los. Na 34 jaar zijn de fans de band duidelijk nog niet beu, maar Grootaers wil naar eigen zeggen nog kunnen stoppen op een hoogtepunt.

Special guest van dienst was gisterenavond Koen Wauters, die twee nummers - één van Clouseau, een van De Kreuners zelf - kwam meezingen. De attractie van de avond bleek echter het verzamelen van een honderdtal vrouwelijke fans op het podium, die even mee mochten feesten met hun eeuwige idolen.

Naast 'Ik Wil Je' uit 1990 scoorden De Kreuners in Vlaanderen nog verschillende hits, zoals 'Layla', 'Zij Heeft Stijl', 'Nee Oh Nee' en 'Verliefd Op Chris Lomme'. Materiaal genoeg om uit te kiezen voor een laatste concertreeks dus, en daarom zal de groep op elk van de drie avonden in het Sportpaleis een enigszins andere setlist brengen.

De aanwezigen kunnen overigens meteen een live-cd kopen van het net afgelopen concert.


09-12-2012 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo lief meisje

Hallo lief meisje

http://oi50.tinypic.com/4vk4dk.jpg

Hallo lief meisje
ik ben er wel
maar je ziet me niet.

Ik ben wat verlegen
dus daarom anoniem
een ik ben op jou.

Hallo lief meisje
hier een kaartje van mij
je maakt me blij.

Ik ben wat verlegen
dus vertel het niet rond
ik vind je lief.

Hallo lief meisje
wil je eens met me uit?
vanavond al misschien?

08-12-2012 om 09:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
06-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon wordt nazi-jager

Matt Damon wordt nazi-jager

http://oi46.tinypic.com/hwml1x.jpg

Matt Damon is waarschijnlijk de volgende ster die toegevoegd wordt aan de toch al indrukwekkende cast van de film The Monuments Men, die geregisseerd wordt door George Clooney. Dit weet Deadline.


De film is gebaseerd op het boek 'The Monuments Men: Allies Heroes, Nazi Thieves And The Greatest Treasure Hunt In History van Robert M Edsel'.

Naast de film regisseren en zelf acteren, heeft Clooney ook het script geschreven. Het verhaal gaat over een groep kunsthistorici en museumcurators die tussen 1944 en 1945 op jacht gaan naar kunstwerken die gestolen zijn door de nazi's, terwijl Hitler's imperium omvalt.

Tot de cast behoren tot nu toe, naast George Clooney en Matt Damon, Daniël Craig, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman, Hugh Bonneville en Jean Dujardin (The Artist).

06-12-2012 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow wil nog een baby

Gwyneth Paltrow wil nog een baby

http://oi46.tinypic.com/2d9198m.jpg

Gwyneth Paltrow wil nog graag een baby, maar de 40-jarige actrice beseft dat ze er te oud voor is. Gwyneth heeft een dochter en een zoon met Coldplay-zanger Chris Martin.


"Mijn verstand zegt dat het genoeg is geweest. Mijn kinderen zijn groot en ik wil niet terug naar de tijd van het verversen van luiers. Maar een deel van mij zou het wel willen." Toch vindt ze haar leven goed zoals het is, omdat ze haar werk met twee kinderen nu perfect kan combineren.

Gwyneth zegt in het interview ook dat ze na de geboorte van zoon Moses een postnatale depressie had. De filmster onthult in het blad dat ze al lang geleden van haar strenge dieet, waarover in de media veel is geschreven, is afgestapt. "Ik was een tijdje heel streng voor mezelf en at een paar jaar macrobiotisch. Toen werd ik zwanger en was ik verslaafd aan ijs. Ik ben echt gek op een vers Frans brood met kaas en een glas rode wijn erbij. En op frietjes, gefrituurde courgette en een kalkoenburger."

06-12-2012 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson viert kerst alleen na pijnlijk familiediner

Robert Pattinson viert kerst alleen na pijnlijk familiediner

http://oi46.tinypic.com/f054s5.jpg

De Britse acteur Robert Pattinson viert dit jaar Kerstmis zonder Kristen Stewart. Het koppel besloot de feestdag niet samen door te brengen na een pijnlijk etentje bij zijn ouders op Thanksgiving.


Er hing duidelijk spanning in de lucht toen Kristen Thanksgiving vierde bij de ouders van Robert. Het was de eerste keer dat de actrice de familie Pattinson onder ogen kwam na haar inmiddels beruchte affaire met regisseur Rupert Saunders, afgelopen juli.

''De familie lachte vriendelijk naar Kristen en oogde heel ontspannen op de rode loper van de première van 'Twilight: Breaking Dawn - Part 2'. Maar een week later lagen de zaken binnenshuis wat gecompliceerder'', onthult een insider. ''Het was zenuwslopend voor Kristen. Ze voelde zich erg ongemakkelijk en de zussen van Robert waren niet echt gastvrij.''

Robert heeft nu besloten om de kerstdagen door te brengen met zijn familie in Londen en het nieuwe jaar te vieren met Kristen in Mexico.

06-12-2012 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkje in de toekomst: zal het kindje van Wil & Kate er zo uitzien?

Kijkje in de toekomst: zal het kindje van Wil & Kate er zo uitzien?

http://oi47.tinypic.com/orj7kn.jpg

Er is nog niet eens geweten wanneer de eerste baby van de Britse prins William en Kate zou geboren worden, maar er wordt nu al volop gegokt. Op namen, geslacht, tweeling of niet... en hoe de kleine eruit zal zien. Deze drie (lichtjes angstaanjagende) robotfoto's gemaakt door Amerikaans forensisch artiest Joe Mullins geven alvast een idee.


Optie 1: een mini-William


Het wordt een jongetje en de genen van zijn vader domineren: blond, licht krullend haar, blauwe ogen met een ondeugende blik.

http://oi49.tinypic.com/2qds6c4.jpg

Optie 2: een mini-Kate


Als de eerstgeborene een dochter wordt, zou een genetische combinatie van Kate en William er zo kunnen uitzien: dik, donkerbruin haar en blauwe ogen die open naar de wereld kijken.

http://i49.tinypic.com/11tv9cz_th.jpg

Optie 3: Combinatie van William en Kate

Joe Mullins maakte ook één voorspelling waarbij de genen van Kate en William beter werden gemixt, en niet één helft dominanter lijkt. Het jongetje kreeg niet de volle lokken van zijn mama, maar het dunne haar van papa, in de kleur van zijn moeder. De ogen zijn blauw, de tandjes lichtjes onregelmatig.

Dit kindje is op het eerste zicht minder 'knap' dan de vorige twee, omdat zijn gezicht minder perfect symmetrisch is. Anderzijds: het is wel het meest 'echte' beeld van de drie.

Wat het écht wordt, zal de toekomst uitwijzen.

http://oi49.tinypic.com/2z3yikz.jpg

06-12-2012 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenhuis Kate gefopt door beller die zich voordoet als de Queen

Ziekenhuis Kate gefopt door beller die zich voordoet als de Queen

http://oi49.tinypic.com/sxn3oy.jpg

Het King Edward VII-ziekenhuis waar Kate Middleton is opgenomen, heeft zich laten beetnemen. Een beller die zich voordeed als Queen Elizabeth II, de schoonoma van Kate, heeft gevoelige informatie over de toestand van Kate kunnen ontfutselen. Dat bevestigt het ziekenhuis zelf.


Gelukkig voor het ziekenhuis was het geen tabloidjournalist aan de lijn, maar twee presentatoren van de Australische radiozender 2Day FM, die het gesprek een tijdlang op de website postten.

"Ze slaapt"
De twee wilden eigenlijk Kate zelf spreken, maar kregen na wat doorverbinden 'slechts' een verpleegster aan de lijn. Die deelde met 'de Queen' deelde dat Kate nog sliep, maar een goede nacht achter de rug had.

"Slaap is goed voor haar", verklaarde ze. "Ze is stabiel op dit moment", voegde ze eraan toe, net als dat de hertogin vloeistof kreeg toegediend.

Dat was nodig omdat Kate na een zware aanval van ochtendmisselijkheid was opgenomen in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Ook krijgt ze voedingssupplementen toegediend om geen tekorten te laten ontstaan.

De verpleegster vertelde om hoe laat prins William de avond voordien bij zijn vrouw was weggegaan, en dat het bezoekuur startte om 9.00 uur. Ze verklapte nog meer intieme details, maar uit privacy-overwegingen kunnen deze niet gepubliceerd worden.

06-12-2012 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro

Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro

http://oi47.tinypic.com/2epo9kw.jpg

In Lesterny, een deelgemeente van Nassognes in de provincie Luxemburg, staat de bekende vakantiewoning 'Ten Huize Planckaert'  te koop. Prijskaartje: 670.000 euro. Jarenlang vormde het gastenverblijf het decor van de 'Planckaerts', de realitysoap rond het gezin van Eddy Planckaert. De ex-renner heeft nu echter grootse plannen voor een nieuwe chambre d'hôtes op een domein van vier hectare in Bure, twee dorpjes verderop. Momenteel wachten ze op de nodige vergunningen om de renovatiewerken te starten.

Stéphanie Planckaert, intussen 23, legt uit waarom ze Lesterny verlaten. "De reservaties lopen goed, we klagen zeker niet. Door hard te werken is het geworden wat het nu is. Maar we wilden uitbreiden en dat kon hier niet. Een tijdje geleden hebben we een boerderij kunnen kopen, twee dorpjes verderop. In Bure, vlak bij de school waar ik vroeger naartoe ging. Een gigantisch domein, prachtig gelegen. Echt een droomlocatie", klinkt het in Het Belang van Limburg.

06-12-2012 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwkomer Samantha Barks: "Les Miserables is de mooiste kans van mijn leven"

Nieuwkomer Samantha Barks: "Les Miserables is de mooiste kans van mijn leven"

http://oi47.tinypic.com/33jnwgn.jpg

Samantha Barks staat op het punt om door te breken in Hollywood, en dat heeft de Britse musicalster allemaal te danken aan haar filmdebuut in 'Les Miserables'. Barks weet maar al te goed dat ze met haar gat in de boter is gevallen: "Dit is de mooiste kans van mijn leven", glundert de actrice.


Barks had voor haar rol in 'Les Miserables' nog nooit voor de camera gestaan. Dat ze voor de opnames van de nieuwste musical van Tom Hooper meteen met grote Hollywoodsterren zoals Anne Hathaway en Hugh Jackman op de set mocht staan, had ze dan ook nooit durven dromen.

Jong geleerd
De 22-jarige actrice, die op het Britse eiland Man opgroeide, zingt en danst al sinds haar derde. Zo volgt ze onder meer ballet, moderne dans, tapdans én zingt ze opera.

Barks is een bekend gezicht in het Londense theaterwereldje. Toen ze 17 jaar was deed ze eveneens mee aan de BBC-talentenjacht 'I'll Do Anything', maar in Hollywood kende niemand haar. Tot nu.

In 2010 kreeg Barks de rol van Eponine te pakken in '25th Anniversary Concert of Les Miserables' in de O2 Arena in Londen, waar ze op de planken stond met onder andere Nick Jonas van de Jonas Brothers. Producer van dienst was Cameron Mackintosh, die bovendien ook aan de film meewerkte.  

Scarlett Johansson
In januari van dit jaar deden verschillende geruchten de ronde dat Scarlett Johansson, Evan Rachel Wood en Lea Michele gecast waren voor de rol van Eponine in 'Les Miserables'. Zelfs de naam van Taylor Swift werd eventjes genoemd, maar de countryzangeres veegde dat gerucht al snel van tafel. De rol ging uiteindelijk naar Barks.

06-12-2012 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!