Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkje in de toekomst: zal het kindje van Wil & Kate er zo uitzien?

Kijkje in de toekomst: zal het kindje van Wil & Kate er zo uitzien?

http://oi47.tinypic.com/orj7kn.jpg

Er is nog niet eens geweten wanneer de eerste baby van de Britse prins William en Kate zou geboren worden, maar er wordt nu al volop gegokt. Op namen, geslacht, tweeling of niet... en hoe de kleine eruit zal zien. Deze drie (lichtjes angstaanjagende) robotfoto's gemaakt door Amerikaans forensisch artiest Joe Mullins geven alvast een idee.


Optie 1: een mini-William


Het wordt een jongetje en de genen van zijn vader domineren: blond, licht krullend haar, blauwe ogen met een ondeugende blik.

http://oi49.tinypic.com/2qds6c4.jpg

Optie 2: een mini-Kate


Als de eerstgeborene een dochter wordt, zou een genetische combinatie van Kate en William er zo kunnen uitzien: dik, donkerbruin haar en blauwe ogen die open naar de wereld kijken.

http://i49.tinypic.com/11tv9cz_th.jpg

Optie 3: Combinatie van William en Kate

Joe Mullins maakte ook één voorspelling waarbij de genen van Kate en William beter werden gemixt, en niet één helft dominanter lijkt. Het jongetje kreeg niet de volle lokken van zijn mama, maar het dunne haar van papa, in de kleur van zijn moeder. De ogen zijn blauw, de tandjes lichtjes onregelmatig.

Dit kindje is op het eerste zicht minder 'knap' dan de vorige twee, omdat zijn gezicht minder perfect symmetrisch is. Anderzijds: het is wel het meest 'echte' beeld van de drie.

Wat het écht wordt, zal de toekomst uitwijzen.

http://oi49.tinypic.com/2z3yikz.jpg

06-12-2012 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenhuis Kate gefopt door beller die zich voordoet als de Queen

Ziekenhuis Kate gefopt door beller die zich voordoet als de Queen

http://oi49.tinypic.com/sxn3oy.jpg

Het King Edward VII-ziekenhuis waar Kate Middleton is opgenomen, heeft zich laten beetnemen. Een beller die zich voordeed als Queen Elizabeth II, de schoonoma van Kate, heeft gevoelige informatie over de toestand van Kate kunnen ontfutselen. Dat bevestigt het ziekenhuis zelf.


Gelukkig voor het ziekenhuis was het geen tabloidjournalist aan de lijn, maar twee presentatoren van de Australische radiozender 2Day FM, die het gesprek een tijdlang op de website postten.

"Ze slaapt"
De twee wilden eigenlijk Kate zelf spreken, maar kregen na wat doorverbinden 'slechts' een verpleegster aan de lijn. Die deelde met 'de Queen' deelde dat Kate nog sliep, maar een goede nacht achter de rug had.

"Slaap is goed voor haar", verklaarde ze. "Ze is stabiel op dit moment", voegde ze eraan toe, net als dat de hertogin vloeistof kreeg toegediend.

Dat was nodig omdat Kate na een zware aanval van ochtendmisselijkheid was opgenomen in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. Ook krijgt ze voedingssupplementen toegediend om geen tekorten te laten ontstaan.

De verpleegster vertelde om hoe laat prins William de avond voordien bij zijn vrouw was weggegaan, en dat het bezoekuur startte om 9.00 uur. Ze verklapte nog meer intieme details, maar uit privacy-overwegingen kunnen deze niet gepubliceerd worden.

06-12-2012 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro

Planckaerts verkopen vakantiewoning voor 670.000 euro

http://oi47.tinypic.com/2epo9kw.jpg

In Lesterny, een deelgemeente van Nassognes in de provincie Luxemburg, staat de bekende vakantiewoning 'Ten Huize Planckaert'  te koop. Prijskaartje: 670.000 euro. Jarenlang vormde het gastenverblijf het decor van de 'Planckaerts', de realitysoap rond het gezin van Eddy Planckaert. De ex-renner heeft nu echter grootse plannen voor een nieuwe chambre d'hôtes op een domein van vier hectare in Bure, twee dorpjes verderop. Momenteel wachten ze op de nodige vergunningen om de renovatiewerken te starten.

Stéphanie Planckaert, intussen 23, legt uit waarom ze Lesterny verlaten. "De reservaties lopen goed, we klagen zeker niet. Door hard te werken is het geworden wat het nu is. Maar we wilden uitbreiden en dat kon hier niet. Een tijdje geleden hebben we een boerderij kunnen kopen, twee dorpjes verderop. In Bure, vlak bij de school waar ik vroeger naartoe ging. Een gigantisch domein, prachtig gelegen. Echt een droomlocatie", klinkt het in Het Belang van Limburg.

06-12-2012 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwkomer Samantha Barks: "Les Miserables is de mooiste kans van mijn leven"

Nieuwkomer Samantha Barks: "Les Miserables is de mooiste kans van mijn leven"

http://oi47.tinypic.com/33jnwgn.jpg

Samantha Barks staat op het punt om door te breken in Hollywood, en dat heeft de Britse musicalster allemaal te danken aan haar filmdebuut in 'Les Miserables'. Barks weet maar al te goed dat ze met haar gat in de boter is gevallen: "Dit is de mooiste kans van mijn leven", glundert de actrice.


Barks had voor haar rol in 'Les Miserables' nog nooit voor de camera gestaan. Dat ze voor de opnames van de nieuwste musical van Tom Hooper meteen met grote Hollywoodsterren zoals Anne Hathaway en Hugh Jackman op de set mocht staan, had ze dan ook nooit durven dromen.

Jong geleerd
De 22-jarige actrice, die op het Britse eiland Man opgroeide, zingt en danst al sinds haar derde. Zo volgt ze onder meer ballet, moderne dans, tapdans én zingt ze opera.

Barks is een bekend gezicht in het Londense theaterwereldje. Toen ze 17 jaar was deed ze eveneens mee aan de BBC-talentenjacht 'I'll Do Anything', maar in Hollywood kende niemand haar. Tot nu.

In 2010 kreeg Barks de rol van Eponine te pakken in '25th Anniversary Concert of Les Miserables' in de O2 Arena in Londen, waar ze op de planken stond met onder andere Nick Jonas van de Jonas Brothers. Producer van dienst was Cameron Mackintosh, die bovendien ook aan de film meewerkte.  

Scarlett Johansson
In januari van dit jaar deden verschillende geruchten de ronde dat Scarlett Johansson, Evan Rachel Wood en Lea Michele gecast waren voor de rol van Eponine in 'Les Miserables'. Zelfs de naam van Taylor Swift werd eventjes genoemd, maar de countryzangeres veegde dat gerucht al snel van tafel. De rol ging uiteindelijk naar Barks.

06-12-2012 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Aniston is zwanger"

"Jennifer Aniston is zwanger"

http://oi45.tinypic.com/rmv30m.jpg

Niet alleen bij Kate Middleton komt de ooievaar langs, ook de babywens van Jennifer Aniston (43) gaat eindelijk in vervulling. Volgens het blad InTouch zouden de actrice en haar verloofde Justin Theroux hun eerste kindje verwachten.


Vooral Justin is enthousiast. "Hij vertelt het aan al zijn vrienden", weet een insider. "Jen vindt het ook heel spannend, maar ze maakt zich een beetje zorgen over haar leeftijd en omdat ze nog in heel vroeg stadium van de zwangerschap zit. Ze wil zeker weten dat alles in orde is en focust zich volledig op haar eigen gezondheid."

''Iedereen is zo blij'', gaat de bron verder. ''Het is een hele mooie verrassing.'' Toen Jen vorige week aan het shoppen was, straalde ze helemaal, aldus een ooggetuige. ''Ze verstopte haar buik en zij en Justin konden niet stoppen met glimlachen.''

06-12-2012 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire buiten strijd na darmoperatie

Jacques Vermeire buiten strijd na darmoperatie

http://oi48.tinypic.com/29nv77s.jpg

Hij had 17 jaar gewacht op zijn rentree. En net nu hij door Vlaanderen scheurt met zijn comedyshow '5 voor 12', moet Jacques Vermeire (61) keihard op de rem gaan staan. Na een routineonderzoek werd bij de bekendste smoelentrekker van België een goedaardig darmgezwel ontdekt. Maandag ging Vermeire onder het mes. Hij moet nu nog twee maanden revalideren.

Op vrijdag 21 december zou hij de eerstvolgende keer optreden met zijn '5 voor 12'-show, maar het gordijn van het ICC in Gent blijft die avond dicht. Alle optredens in december worden verplaatst naar een latere datum en uit voorzorg worden ook die van januari opgeschort. De tickets blijven geldig. De tickethouders worden gecontacteerd en kunnen desgevallend van terugbetaling genieten.

06-12-2012 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk supermodel post deze topless tweet?

Welk supermodel post deze topless tweet?

http://oi45.tinypic.com/2l95esz.jpg

De billenpartij van Bar Refaeli, dit is (onder andere) wat er de voorbije 12 uur viraal gaat in cyberspace. Een strak afgelijnde billenpartij van een supermodel vergezeld van het woord 'topless', dat doet het 'm omzeggens altijd. Zeker als het supermodel in kwestie dan nog eens een ex is van Leonardo DiCaprio.

05-12-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joshua Jackson is vastberaden: "Er komt geen reünie van Dawson's Creek"

Joshua Jackson is vastberaden: "Er komt geen reünie van Dawson's Creek"

http://oi50.tinypic.com/2e5qwlc.jpg

Hoewel Katie Holmes onlangs onthulde dat ze open staat voor een vervolg op Dawson's Creek, lijkt een reünie nog steeds veraf. Haar ex-collega én ex-lief Joshua Jackson liet in een interview met Parade Magazine namelijk verstaan dat een vervolg voor hem uitgesloten is.


Dat wil echter niet zeggen dat de acteur niet met heimwee terugkijkt naar de tijd van de tienerserie, waarin naast Katie Holmes ook Michelle Williams en James Van Der Beek hun carrière begonnen. De populaire serie was op televisie te zien tussen 1998 en 2003.

Liefdevol
"Ik kan onmogelijk beschrijven hoe belangrijk die tijd in mijn leven was. Ik was 19 jaar oud en deed wat ik het liefste doe, samen met een groep acteurs die bijna familie waren. Ik kijk er liefdevol naar terug."

Desondanks ziet Joshua het helemaal niet zitten om zijn rol als Pacey Witter opnieuw te vertolken. "Ik denk niet dat er ooit een reünie zal komen", klinkt het bij hem.

Vakantie
Nochtans zijn de andere castleden wel enthousiast over die mogelijkheid. James Van Der Beek (Dawson) wilde als eerste een reünie organiseren, wat Michelle Williams (Jen) helemaal zag zitten.

Enkele weken geleden zei ook Katie Holmes (Joey) dat ze openstaat voor een vervolg. "Ik hou van iedereen in de serie en we hebben er al wat over gepraat. Maar makkelijk is het niet, want het personage van Michelle overleed op het einde... Misschien moeten we gewoon samen op vakantie gaan en dat filmen", stelde Katie voor.

05-12-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff is haar babykilo's (eindelijk) kwijt

Hilary Duff is haar babykilo's (eindelijk) kwijt

http://oi47.tinypic.com/95pvzk.jpg

Hilary Duff heeft negen maanden na haar zwangerschap weer haar oude figuur terug. De blondine past opnieuw in haar skinny jeans van maatje 34. Hilary twitterde dat al haar gezwoeg in de fitness heeft geloond.

Duff deed er iets langer over dan de gemiddelde celeb om haar streefgewicht te bereiken. ''Ik heb mijn hele leven veel gesport en goed gelet op wat ik at om er fit uit te zien", liet ze eerder weten. "Mijn zwangerschap was als een vrijbrief om te eten wat ik wilde. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik maak me er niet druk om.''

05-12-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zij heeft de mooiste 'Bumbum' van Brazilië

Zij heeft de mooiste 'Bumbum' van Brazilië

http://oi45.tinypic.com/2w4y1jk.jpg

'Bumbum', de kogel is door de kerk! Dit jaar gaat de 25-jarige Carine Felizardo met de titel van 'mooiste bips van Brazilië' lopen.


Wie Brazilië zegt, zegt begeerlijke billen. Je kan je zelfs nauwelijks een Braziliaans strand voorstellen zónder. Om tussen al dat welgevormde billenwerk uitgekozen te worden als allermooiste set billetjes, is dan ook een prestatie waar alle andere 25 kandidates hartstikke jaloers op zijn.

De meest sexy vrouwelijke bips van 2012 hangt dus vast aan het imposante lichaam van model Carine Felizardo uit de deelstaat Para in het noorden van het Zuid-Amerikaanse land. De blondine weende tranen van geluk toen ze van de elfkoppige jury (6 vrouwen en 5 mannen) vernam winnares te zijn. Ze krijgt voor haar voluptueuze derrière onder meer een cheque van 2.000 euro.

Naar verluidt is deze Braziliaanse schone overigens nog vrijgezel...

05-12-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate al minder misselijk

Kate al minder misselijk

http://oi45.tinypic.com/x3cqe.jpg

Het gaat beter met de Britse prinses Kate, die gisteren wegens zwangerschapsmisselijkheid werd opgenomen in een ziekenhuis. Dat melden Britse media op gezag van de familie.


Kate is opgenomen in het King Edward VII Hospital in hartje Londen, waar ze naar verwachting enkele dagen moet blijven. Het is voor het eerst dat Kate een kind krijgt. Dat zal ooit zijn of haar vader, prins William, opvolgen op de Britse troon.

De prinses laat weten intens dankbaar te zijn voor alle goede wensen die haar hebben bereikt.

05-12-2012 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel ziet moederschap wel zitten

Jessica Biel ziet moederschap wel zitten

http://oi45.tinypic.com/242afqw.jpg

Jessica Biel zou het best wel leuk vinden om moeder te worden. Zo zei de kersverse echtgenote van Justin Timberlake in de ontbijtshow 'Good Morning America'.


"Ja hoor", zegt de 30-jarige actrice. "Ik denk dat ik het vooral wil omdat het jongetje dat in mijn nieuwe film 'Playing for Keeps' mijn zoon speelt echt het coolste kind is dat ik ooit heb ontmoet."

Jessica en Justin gaven elkaar in oktober het jawoord in het zuiden van Italië. Het huwelijk bevalt haar vooralsnog prima. "Ik heb het gevoel alsof er niets veranderd is en toch is alles anders", liet ze weten. "Ik kan er mijn vinger niet op leggen. Maar het idee dat je een soort maatje hebt en het woord 'echtgenoot' vind ik fantastisch."

Dit jaar vieren de twee sterren voor het eerst samen Kerstmis als een getrouwd stel. "Ik denk dat we precies hetzelfde gaan doen als de voorgaande jaren: lekker ontspannen met onze familie."

Rustpauze na 'Hitchcock'
Biel liet eerder weten dat ze na de film 'Hitchcock' een rustpauze inlast omdat ze tijd voor zichzelf wil nemen. "Het is leuk om even wat ademruimte te hebben. Na deze prent zal de lat hoog liggen, daarom las ik hierna even een pauze in."

In Hitchcock speelt Jessica de Amerikaanse actrice Vera Miles, Anthony Hopkins vertolkt de rol van de legendarische regisseur Alfred Hitchcock.

05-12-2012 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Véronique De Kock 'betrapt' als consul

Ex Véronique De Kock 'betrapt' als consul

http://oi47.tinypic.com/2zir8uv.jpg

Frank Slaets, de ex van Véronique De Kock, rijdt al jaren rond met een diplomatieke nummerplaat als ereconsul van de West-Afrikaanse republiek Guinee-Conakry. Hoe de 47-jarige zakenman die titel verkreeg, is niet meteen duidelijk. "Hij heeft in de jaren 90 de toenmalige president een dienst bewezen. Als bedankje is hij sinds 1998 ereconsul", zegt zijn advocaat Luc Deleu. Wat die dienst was, kon de raadsman niet vertellen aan Het Laatste Nieuws.

In maart 2011 werd Slaets in zijn Audi Q7 in Antwerpen aan de kant gezet en gecontroleerd door de politie. Hij zwaaide met papieren van de West-Afrikaanse republiek, maar had zijn paspoort niet bij. Het Antwerpse parket dagvaardde Slaets voor het gebruik van de eretitel en voor het misbruik van een diplomatennummerplaat. Strafeis: zes maanden cel én 550 euro boete.

05-12-2012 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer dik aan tussen Justin Bieber en Selena Gomez

Weer dik aan tussen Justin Bieber en Selena Gomez

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto..


.

Justin Bieber werd samen in de auto gespot met Selena Gomez, nadat hij de nacht bij haar thuis had doorgebracht.

De zanger reed eerder deze week in zijn nieuwe witte Ferrari met de zangeres/actrice terug naar zijn huis in Calabasas, Californië. Dit uitje lijkt te bevestigen dat de twee hun geschillen hebben bijgelegd na een korte breuk vorige maand. Die zou er zijn gekomen nadat Justin lingeriemodel Barbara Palvin uitgenodigd had in zijn kleedkamer na de modeshow van Victoria's Secret, waar hij had opgetreden.

Selena kon hem echter vergeven nadat hij op verschillende dates haar smeekte hem terug te nemen. Een bron vertelt: "Na heel wat excuses heeft Serena hem eindelijk vergeven, hij heeft moeten toegeven dat hij het verknoeid heeft. Het is nog vroeg om te zeggen, maar ze heeft hem terug in haar leven aanvaard en hem gezegd dat hij moet veranderen." Nochtans deed hij gisteren sexy danspasjes op het podium in Los Angeles op het Jingle Ball. Justin leek helemaal in zijn element toen hij op het podium betast werd door vrouwelijke danseressen.

05-12-2012 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een ex-minnaar van John Travolta stapt naar de rechter

Nog een ex-minnaar van John Travolta stapt naar de rechter

http://oi49.tinypic.com/14demj7.jpg

Een piloot die beweert dat hij een stomende affaire had met John Travolta spant een rechtszaak aan tegen de advocaten van de acteur.

De ex-minnaar Doug Gotterba zegt dat hij bedreigd werd door het juridische team van John Travolta nadat hij getuigde over hun vermeende relatie die ze in de jaren 80 hadden. Hij klaagt de entourage van de ster aan nadat de advocaten hem zouden hebben beschuldigden van een vertrouwelijke overeenkomst te hebben geschonden. De advocaat van John Travolta Marty Singer zegt dat deze zaak zinloos is en dat Gotterba enkel uit is op zijn eigen moment in de spotlights. Eerder dit jaar spanden drie masseurs een rechtszaak tegen Travolta aan, ze beschuldigden hem van seksuele aanranding. Twee van hen lieten deze zaak ondertussen al vallen.

05-12-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win gezinstickets voor avant-première van 'Wreck-It Ralph'

Win gezinstickets voor avant-première van 'Wreck-It Ralph'

http://oi48.tinypic.com/98b5.jpg

Vanaf 12 december zal de nieuwste Disney film 'Wreck-it Ralph' in de bioscopen te zien zijn, maar wij van HLN.be sturen jou met je gezin al een paar dagen vroeger naar de avant-première in Kinepolis Antwerpen. Op zondag 9 december om 17 om precies te zijn! Dan draaien we de originele versie in 3D voor jou.


Walt Disney Animation Studios en de met een Emmy-bekroonde regisseur Rich Moore presenteren Wreck-it Ralph, een hilarisch arcade-game avontuur. Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-it Felix Jr., de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer het zelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen reusachtige handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn.

Klinkt aanlokkelijk? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd! En dat is ook nog eens uiterst eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrieven. Die vallen dagelijks of wekelijks in je elektronische bus. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op de gezinstickets. Succes!

04-12-2012 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston viert verloving in stijl

Jennifer Aniston viert verloving in stijl

http://oi46.tinypic.com/30msmtc.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben dit weekend de kurken flink laten knallen. In het bijzijn van veel Hollywoodsterren vierde het koppel hun verlovingsfeestje, dat schrijft de site Showbiz Spy.


Onder anderen Demi Moore, Ben Stiller, Tobey Maguire, Ellen DeGeneres en Portia di Rossi waren van de partij. Aniston en Theroux zijn sinds augustus verloofd, de twee hebben al ongeveer een jaar een relatie.  Volgens een ingewijde was het in eerste instantie de bedoeling dat het een bescheiden feest zou worden. "Maar de plannen worden steeds extravaganter."

"Ze willen graag op het strand trouwen, op Hawaï of in Mexico, zo tegen het einde van het jaar", gaat de bron verder. "Jen wil het feest drie dagen rekken en heel Hollywood zal aanwezig zijn."

04-12-2012 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstplaat John Travolta en Olivia Newton-John is klaar

Kerstplaat John Travolta en Olivia Newton-John is klaar

http://oi48.tinypic.com/5dwe81.jpg

Na dertig jaar pakken John Travolta en Olivia Newton-John de draad weer op. Ze hebben samen een kerstalbum gemaakt, meldt persbureau AFP


De twee zijn altijd goede vrienden gebleven sinds ze de rollen van Danny en Sandy vertolkten in de musicalhit Grease. Ze vinden het geweldig om weer samen te werken.

"Olivia en ik hebben altijd weer samen iets willen doen", aldus Travolta. Waarom de reünie dan zo lang op zich liet wachten? "Het voelt ook alsof je iets forceert en dat wilde ik niet." Travolta vindt het heerlijk om in de studio bezig te zijn. "Ik ben dol op zingen en ik krijg niet vaak de kans om het te doen. Ik kan het nog steeds niet geloven." Het album van het Grease-koppel heet This Christmas.

04-12-2012 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel last rustpauze in

Jessica Biel last rustpauze in

http://oi47.tinypic.com/1zob50y.jpg

De geruchten groeien dat het pasgetrouwde koppel Justin Timberlake en Jessica Biel aan kinderen denken doordat Jessica aankondigde dat ze haar carrière als actrice tijdelijk op een laag pitje zet.

Tijdens de promotie van haar nieuwste film Hitchcock liet Jessica vallen dat ze enige tijd voor zichzelf neemt. De actrice verklaarde: "Het is leuk om even wat ademruimte te hebben. Na deze prent zal de lat hoog liggen, daarom las ik hierna even een pauze in."

In Hitchcock speelt Jessica de Amerikaanse actrice Vera Miles, Anthony Hopkins vertolkt de rol van de legendarische regisseur Alfred Hitchcock. Jessica is nog nooit zo populair geweest, daarom geloven insiders dat ze aan kinderen wil beginnen.

04-12-2012 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jon Bon Jovi niet op de hoogte van druggebruik dochter

Jon Bon Jovi niet op de hoogte van druggebruik dochter

Om Jon Bon Jovi te beluisteren druk op de foto.


.

Jon Bon Jovi wist niets van het overmatige druggebruik van zijn dochter. "Ik had er helemaal geen idee van", zegt de zanger. Stephanie werd vorige maand opgenomen  met een overdosis.

Het nieuws over zijn 19-jarige dochter was een heuse shock, schrijft People. "Ik was net zo geschrokken zoals elke ouder dat zou zijn, ik was totaal niet op de hoogte er geen idee van", aldus de rockster. "Steph is een geweldig kind. Ze deed het goed op school, toen het plots slecht begon te gaan."

Stephanie Rose Bongiovi werd meegenomen door de politie vanwege de overdosis. Ze had ook een grote hoeveelheid drugs op zak. Jon gaat er vanuit dat het goed komt met zijn dochter. "We geven haar alle hulp en liefde en pikken de draad weer op."

04-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!