Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Naomi Watts de dood in de ogen keek op de set van 'The Impossible'

Hoe Naomi Watts de dood in de ogen keek op de set van 'The Impossible'

http://oi47.tinypic.com/dmwghe.jpg

Dat Naomi Watts erg diep is gegaan voor de opnames van 'The Impossible', is een understatement. De actrice maakte op een gegeven moment zelf mee hoe het voelt om net iets te lang onder water te blijven. Dat gebeurde toen ze in een watertank op een stoel zat vastgegespt en de riem maar niet loskreeg: "Ik geraakte niet uit de stoel en ik had mijn zuurstofmasker al afgenomen. De regisseur wilde dat ik er extra bang uitzag dus hij verraste mij door de stoel ook nog eens de andere kant op te laten draaien. Toen die eindelijk tot stilstand kwam, veerde ik in volle paniek uit het water. Het is op dat moment dat ik besefte hoe het voelt wanneer je je adem net iets te lang inhoudt." Ik praatte met Watts over haar nieuwste film 'The Impossible', die het waargebeurde verhaal vertelt van een familie die in 2004 de tsunami in Thailand op het nippertje overleefde.


"Blootvoets rondlopen, drijfnatte kleren, vuil water,... Je bent echt tot het uiterste moeten gaan voor 'The Impossible'."


Naomi Watts: (lacht) "Ik wist dat het op lichamelijk gebied heel moeilijk zou zijn, dat zijn alle films waarin water een grote rol speelt. Maar ik vond het verhaal over een natuurramp die aan zoveel mensen het leven heeft gekost en die zoveel mensenlevens heeft veranderd heel belangrijk om te brengen. Je vergeet alle negatieve dingen die bij de opnames komen kijken. Ik herinner me dat ik vlak na de opnames van King Kong volledig uitgeput was. Ik had overal pijn, mijn lichaam kon het niet meer aan. Ik heb toen gezworen dat ik nooit meer in een actiefilm zou meespelen. Maar je vergeet die pijn na een tijdje. Het is een beetje zoals een kind baren, nietwaar? Je zou het achteraf gezien best opnieuw willen doen."

"Een verhaal zoals dit moet als moeder heel moeilijk zijn om te spelen."

Watts: "Toen mijn agent me opbelde en zei dat hij een script voor me had dat over de tsunami ging, was ik absoluut niet geïnteresseerd. Integendeel, ik vond dat allesbehalve een goed idee. Zijn ze van plan om er een rampenfilm van te maken met heel veel geschreeuw? Gaan ze er één spektakel van maken? Het voelde zó verkeerd aan. Als je ziet hoeveel mensen er om het leven zijn gekomen... (onderbreekt zichzelf). Maar van het moment dat ik hoorde dat JA Bayona de film ging regisseren, kreeg ik plots toch interesse in het project. Ik heb het script uiteindelijk gelezen en ik wist na de eerste vier, vijf pagina's dat ik het wilde doen."

"Hoe verliep die eerste ontmoeting met de 'echte' Maria Belon? En wat heb je van haar geleerd?"

Watts: "Ik keek er heel erg naar uit om haar te ontmoeten en ik herinner me dat ik best nerveus was toen ze de kamer kwam binnengelopen. Ik had een half uurtje gekregen om met haar te praten maar ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Ik ben dan ook maar gewoon een actrice en ik was er zeker van dat ze mijn vragen stom zou vinden. Ik ben gaan zitten en ik heb gewacht totdat zij begon te praten. Ze kreeg tranen in haar ogen, en die blik vertelde eigenlijk al meteen het hele verhaal. Ik weet dat dit een beetje melig klinkt, maar we hebben elkaar vervolgens een hele poos omhelsd. Maria heeft een heel andere kijk op het leven. Ik ben heel cynisch terwijl zij juist van elk moment in het leven geniet. Ze heeft geen angst meer."

"Heb je ook met haar kinderen gepraat ter voorbereiding van de opnames?"

Watts: "Ik heb met Lucas (vertolkt door Tom Holland, nvdr) gepraat, maar ik merkte al snel dat Maria er beter over kon praten dan hem. Hij was erg jong toen het allemaal gebeurde. Maria heeft tijdens de opnames van 'The Impossible' enorm lange brieven geschreven. Ze is ons een paar keer op de set in Spanje komen bezoeken, en tijdens de opnames in Thailand is uiteindelijk het hele gezin afgereisd. Wanneer ze niet op de set kon zijn, schreef ze ellenlange e-mails over elke scène. Van zodra we van locatie veranderden, kwam ze met de meest uitgebreide details over die plaats op de proppen. Dat was enorm nuttig voor ons."

24-12-2012 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Megan Fox heeft de beste borsten"

"Megan Fox heeft de beste borsten"

http://oi46.tinypic.com/293wuh4.jpg

De borsten van Megan Fox zijn volgens veel mannen de besten, maar het is nu ook bevestigd door een vrouw: Leslie Mann. Zij mocht Megan betasten in de nieuwe film 'This is 40' en was zeer tevreden over wat ze in haar handen hield. "Megan heeft echt geweldige borsten. De beste die ik ooit gezien heb in mijn leven."


Leslie speelt winkeleigenaar Debbie in de film, Megan is Desi, haar jongere en bloedmooie assistente. Als ze stript tot op het felroze ondergoed, kan Dabbie zich niet inhouden.

"Zijn die écht?" vraagt ze zich luidop af. "Ja hoor, ik ben gewoon jong", antwoordt Desi nonchalant. Dat moet Debbie gewoon voelen, met het nodige bepotel tot gevolg.

Vreemde scène?
Was het niet vreemd om zo'n scène te spelen? "Een tikje. Ik voel me erg beschermend naar jongere actrices toe, omdat ik het zelf zo moeilijk heb gehad in deze business. De scène moest zo snel mogelijk voorbij zijn, omdat ik wist dat het voor haar ongemakkelijk was... waarschijnlijk. Of misschien ook niet.

Maar in die situatie zijn er altijd jongens met vettige ideeën, dus ik wilde dat ze zo snel mogelijk haar T-shirt weer aandeed."

Of misschien voelde je jezelf eerder ongemakkelijk, Leslie?

24-12-2012 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal aan bankautomaten met 'kleverige moes'

Diefstal aan bankautomaten met 'kleverige moes'

http://oi47.tinypic.com/5tvf9.jpg

In de buurt van Sint-Truiden is op verschillende plaatsen een nieuwe variant ontdekt van diefstal aan bankautomaten. Het is een ingenieus systeem waarbij de daders een aluminium plaatje op de geldgleuf plaatsen, met aan het plaatje een kleverige moes", legt Wilfried Baeten van Record Bank uit.


"De klant denkt dan dat er geen geld uit de automaat komt omdat die defect zou zijn, en de klant vertrekt. Dan komen de dieven en die halen de biljetten weg die aan de kleverige moes hangen."

Voorlopig zouden nog maar weinig mensen het slachtoffer zijn geworden van de nieuwe vorm van diefstal. Maar de banken roepen klanten dus op om de politie of het personeel te waarschuwen als er in de buurt van Sint-Truiden geen geld uit de automaat komt. "Elk gestolen biljet is er een te veel", zegt Baeten.

24-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Gevaert bevallen van Lili Daliga Anne

Kim Gevaert bevallen van Lili Daliga Anne

http://oi50.tinypic.com/nz0oo.jpg

Kim Gevaert is donderdag bevallen van haar eerste dochter, Lili Daliga Anne Mambo. Dat meldden de Corelio-kranten vandaag.


Het is reeds het derde kind voor de voormalige sprintster en haar partner Djeke Mambo. Het koppel had met Vince en Romeo al twee zonen. Zowel moeder als dochter stellen het goed.

23-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi en Ashton discussiëren nog over financiën

Demi en Ashton discussiëren nog over financiën

http://oi50.tinypic.com/2ev6i2v.jpg

Demi Moore was het liefst meten na haar breuk met Ashton Kutcher van hem gescheiden. De reden dat ze de papieren na een jaar nog altijd niet had ingediend, is dat de twee het nog niet eens zijn over de financiële details. Dat meldde entertainmentsite TMZ gisteren.

Donderdag diende Ashton de echtscheidingspapieren in. Hij had Demi de waardigheid gegund om dit te doen, omdat hij degene was die naar verluidt vreemdging, maar blijkbaar kon hij niet langer meer wachten.

Omdat het Hollywoodkoppel na hun breuk maar niet officieel ging scheiden, gingen er allerlei roddels de ronde over de reden van het lange wachten. TMZ meldt nu dat Demi zeker geen twijfels heeft. Volgens de bronnen van de entertainmentwebsite is de actrice oprecht gelukkig en heeft ze nergens spijt van.

23-12-2012 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga winkelt met kortingsbonnen

Lady Gaga winkelt met kortingsbonnen

http://oi49.tinypic.com/1ooca0.jpg

Lady Gaga mag dan wel één van de grootste popsterren van het moment zijn, ze gebruikt nog altijd kortingsbonnen als ze gaat winkelen en onderhandelt soms over de prijs. Ze snapt ook niet waarom andere mensen dat gek vinden, zo liet de 26-jarige zangeres weten via Twitter.


"Waarom kijken mensen me aan alsof ik gek ben wanneer ik in de supermarkt kortingsbonnen gebruik of probeer te onderhandelen", vroeg Gaga zich af op Twitter. Zelf denkt ze blijkbaar dat haar zuinige koopgedrag iets met haar geboorteplaats te maken heeft, want ze voegde aan haar tweet toe: "Ik kom uit New York. Waar is het rek met de koopjes?"

Verder gaf de zangeres haar volgers het advies om eens te shoppen in tweedehandswinkeltjes. "De meesten hebben sieraden uit de jaren 50 voor een goede prijs. Geweldige cadeautjes!", liet ze weten.

Eerder dit jaar gaf Gaga ook al toe dat ze weinig geld uitgeeft. "Ik ben niet in de muziekbusiness gegaan voor het geld", verklaarde ze toen in een interview.

23-12-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West viert kerst bij Kardashians

Kanye West viert kerst bij Kardashians

http://oi49.tinypic.com/15kl50.jpg

De Amerikaanse rapper Kanye West brengt de kerstdagen door met de familie van zijn vriendin, Kim Kardashian. Dat heeft haar broer Rob verteld aan E! News.

"Mijn moeder geeft ieder jaar op kerstavond een groot feest", aldus Rob. "We logeren er allemaal en op Kerstmis staan we rond 6 uur op om elkaar cadeautjes te geven." De hele familie, bekend van de realityshow Keeping Up With The Kardashians, is van de partij, waaronder ook de zussen van Kim Khloe en Kourtney. De vrouwen verzorgen vervolgens het ontbijt. Rob verklapte zelfs dat hij erover denkt zich te verkleden als kerstman voor Kourtneys kindjes Mason en Penelope, verklapt hij.

23-12-2012 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaak rond Ark van Zoé krijgt Belgische verfilming

Zaak rond Ark van Zoé krijgt Belgische verfilming

http://oi50.tinypic.com/10d8747.jpg

De Belgische regisseur Joachim Lafosse zal de zaak rond de Ark van Zoé verfilmen. Dat meldt het weekblad Le Film français. Die Franse hulporganisatie probeerde in 2007 vanuit Tsjaad 103 kinderen als zogenaamde wezen van Darfoer over te brengen naar Frankrijk.


"De Belgische cineast Joachim Lafosse zal deze menselijke mislukking in een film gieten, waarbij een Franse distributeur is betrokken die voor het eerst met hem zal samenwerken", aldus het vakblad. De laatste film van de regisseur was de recente 'A perdre la raison', geïnspireerd door een kindermoord.

Aan de operatie van de Ark van Zoé kwam op 25 oktober 2007 een einde toen de organisatie met de kinderen in een speciaal gecharterd vliegtuig naar Frankrijk wilde vertrekken. De betrokkenen werden gearresteerd, maar kregen in maart 2008 gratie van het Tsjadische regime voor hun veroordeling tot acht jaar dwangarbeid.

Beschuldigden
Het laatste juridische luik werd deze maand vervolgd voor de correctionele rechtbank van Parijs in afwezigheid van de voornaamste beschuldigden. Dat zijn de voorzitter van de Ark van Zoé, Eric Breteau, en zijn partner Emilie Lelouch. Zij wonen momenteel in Zuid-Afrika.

Tegen hen is drie jaar cel gevorderd waarvan twee jaar effectief. Vier andere leden van de organisatie verschenen wel voor de rechter. Het verdict valt op 12 februari.

Daarnaast eist Tsjaad via de Tsjadische vereniging voor Kinderwelzijn van één van hen een schadevergoeding van 6,3 miljoen euro. Het gaat om dokter Philippe Van Winkelberg, de enige die kredietwaardig lijkt. Hierover beslist het hof van beroep van Aix-en-Provence op 31 januari.

23-12-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charmezanger en zakenman Tony Cabana stapt uit het leven

Charmezanger en zakenman Tony Cabana stapt uit het leven

http://oi46.tinypic.com/vpypad.jpg

Charmezanger en horeca-uitbater Tony Cabana is gisteren uit het leven gestapt in zijn woning in Kessel, bij Nijlen. Dat bevestigt burgemeester Paul Verbeeck, die hem ook persoonlijk kende. "Ik was zeer verbaasd toen ik het nieuws hoorde, want toen ik Tony de laatste maal sprak, zat hij nog vol plannen en ideeën voor zijn zaak in Lier."


Tony Cabana is een geboren en getogen Amsterdammer. Hij wilde als tiener bij Ajax gaan voetballen, maar moest die droom opbergen toen hij blind raakte aan één oog. Hij draaide plaatjes in cafés en besloot om zijn kans in de horeca te wagen.

In de jaren tachtig opende hij de Copacabana in Kessel, wat een succesvolle discotheek werd. "Ik denk dat heel veel mensen leuke herinneringen aan hun tijd in de Copacabana zullen overhouden", zegt de burgemeester.

In de jaren negentig sloot de zaak, maar ze heropende later in Kontich. Hij was ook eigenaar van brasserie Lord Nelson in Mechelen en van 't Schoon Lier in Lier, maar dat nam niet weg dat hij zelf ook nog geregeld op het podium stond om schlagers te zingen.

Enthousiast en gedreven
"Tony was zeer enthousiast en gedreven. Als we samen zaalvoetbal speelden, wilde hij altijd winnen", zegt burgemeester Verbeeck. "Hij was ook goedlachs en goedgezind. Bij hem was het glas altijd halfvol en daarom is zijn beslissing om uit het leven te stappen ook zo'n verrassing."

Tony Cabana was 54. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

23-12-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer ontwerpt gitaar voor Katy Perry

John Mayer ontwerpt gitaar voor Katy Perry

http://oi47.tinypic.com/2ecjgya.jpg

Aangezien John Mayer (35) en Katy Perry (28) hun eerste Kerstmis samen doorbrengen, doet John hard zijn best om Katy te verwennen. Bronnen vertelden aan The Sun dat de muzikant al twee maanden bezig is met het ontwerpen van een speciale gitaar voor haar.


De gitaar zou versierd zijn met onder meer Katy's initialen en de datum waarop ze elkaar hebben ontmoet. "Sinds ze elkaar hebben ontmoet, probeert hij te bewijzen dat hij niet de man is die iedereen zegt dat hij is", aldus een insider. "De gitaar moet dat zeker bewijzen, want elk detail erop laat zien hoeveel hij aan haar denkt."

Vrienden en familie van de 27-jarige zangeres zouden haar voor John gewaarschuwd hebben, omdat ze hem als een vrouwenversierder zien die het niet serieus met haar voor heeft.

Het stel is al sinds juni samen, maar de twee kwamen eerder deze maand pas openlijk uit voor hun relatie. Toen liepen ze in New York samen over de rode loper.

23-12-2012 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rita Ora bedroog Robert Kardashian met Jonah Hill"

"Rita Ora bedroog Robert Kardashian met Jonah Hill"

http://oi47.tinypic.com/16bhtds.jpg

Begin deze maand raakte bekend dat Rita Ora en Robert Kardashian een punt hadden gezet achter hun relatie, en nu zou ook de reden achter de breuk bekend zijn: de 22-jarige 'How We Do'-zangeres zou de broer van Kim Kardashian bedrogen hebben met 'The Watch'-acteur Jonah Hill (29).


Robert gaf zijn ex een paar weken geleden nog de volle lading op Twitter door te beweren dat ze hem met maar liefst twintig mannen had bedrogen. Volgens een bron dicht bij Us Magazine lag ook niemand minder dan Jonah Hill deels aan de basis van de split. Zo zouden Ora en Hill samen de nacht hebben doorgebracht in New York terwijl ze nog met Robert samen was.

"Rita bracht de nacht door met Jonah na een avondje stappen in New York", steekt de insider van wal. De Britse zangeres ontmoette de acteur naar verluidt in een discotheek, met wie ze diezelfde avond mee naar huis is gegaan. Rob zou volgens de bron al snel ontdekt hebben dat ze hem had bedrogen.

Twintig mannen
In een aantal tweets, die intussen verwijderd zijn, beschuldigde Rob zijn ex van ontrouw: "Ze (Rita) bedroog me met ongeveer twintig kerels toen we samen waren. Ik vraag me af met hoeveel mannen ze de lakens zal delen nu we niet meer samen zijn?"

En ook: "Twintig! Hoe kan een vrouw die het zo druk heeft met haar eigen carrière tijd hebben om met zoveel mannen te rotzooien terwijl ze al een relatie heeft?!"

Rob (25) voegde er uiteindelijk aan toe: "Ik walg van de gedachte dat een vrouw haar lichaam aan meer dan twintig mannen kan geven op minder dan één jaar tijd terwijl ze een carrière uit de grond probeert te stampen."

'Officieel' luidde het echter dat de twee uit elkaar waren gegaan omdat ze te weinig tijd hadden voor elkaar.

23-12-2012 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Had dit tien jaar geleden niet aangekund"

"Had dit tien jaar geleden niet aangekund"

http://oi45.tinypic.com/k9c101.jpg

De politiedramaserie 'Blue Bloods', die bij ons op VIER wordt uitgezonden, vertelt het verhaal van de Reagans, een familie die al jarenlang bij de politie van New York werkt. Doordat verschillende generaties uit de familie moeten samenwerken botst het al eens geregeld, maar toch hebben ze het volgende gemeen: ze gaan door totdat gerechtigheid is geschied. Donnie Wahlberg kruipt al drie seizoenen lang in de huid van eersteklasrechercheur Danny Reagan. Hij is de zoon van Frank (gespeeld door Tom Selleck, nvdr), het hoofd van de NYPD. Of zijn rol na 53 afleveringen niet begint te vervelen, vroeg HLN.be zich af.


Wahlberg windt er geen doekjes om: "Het is niet gemakkelijk om een tv-serie met 22 afleveringen per seizoen op te nemen, maar het is een geweldige job en ik vind het nog steeds ontzettend leuk dat ik een acteur ben. We worden als acteurs heel erg verwend, dus ik wil absoluut niet overkomen alsof ik aan het klagen ben. Maar 22 afleveringen is heel veel werk, en na een aantal seizoenen wordt het wat routinewerk, ja."

Toch vond de acteur een manier om de sleur te doorbreken: "Ik probeer daarom om gelijkaardige scenario's toch op de een of andere manier anders aan te pakken. Ik moet vaak keer op keer naar hetzelfde papiertje kijken, maar als je tijdens elke scène anders reageert of het anders bekijkt dan maak je het vanzelf voor jezelf een beetje beter. Het is zo dat ik nieuwe manieren ontdek om mijn personage wat beter uit te diepen."

23-12-2012 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell moet op krukken lopen

Naomi Campbell moet op krukken lopen

http://oi49.tinypic.com/245astz.jpg

Naomi Campbell is in New York op krukken gespot. Ook werd ze gefotografeerd terwijl ze in een gemotoriseerde rolstoel rondreed.


Volgens de New York Post heeft het 42-jarige topmodel een verstuikte enkel. Ze liep op krukken toen ze deze week dineerde in een restaurant in New York, waar ze gezelschap kreeg van Donna Karan en Calvin Klein.

Website X17 publiceerde foto's van Naomi in een rolstoel. Hoe haar blessure is ontstaan, is niet bekend.

22-12-2012 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus klaagt Lady Gaga aan wegens propaganda voor homoseksualiteit

Rus klaagt Lady Gaga aan wegens propaganda voor homoseksualiteit

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto..


.

Omdat ze bij een concert in St. Petersburg had opgeroepen tot tolerantie voor homo's, riskeert de Amerikaanse superster Lady Gaga (26) problemen met de Russische Justitie. Gemeenteraadslid Vitali Milonov heeft klacht ingediend omdat de popzangeres het verbod op propaganda voor homoseksualiteit in de toeristische stad met de voeten heeft getreden.

Milonov verwijt Lady Gaga dat ze bij haar optreden op 9 december jongeren had opgeroepen "uit de kast te komen". Indien ze schuldig wordt bevonden, riskeert de artieste een zware geldboete.

Eerder werd ook tegen Madonna al klacht ingediend voor gelijkaardige feiten. De zangeres werd in november evenwel vrijgesproken en ontliep daarmee een miljoenenboete. Homoseksualiteit is in Rusland niet verboden, maar homo's en lesbiennes worden er dagelijks gediscrimineerd. Het verbod op propaganda voor homoseksualiteit, officieel gestemd in het belang van de kinderbescherming, belemmert volgens critici ook de voorlichting over aids.

22-12-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een popster lijden kan: niemand wilde Posh Spice

Wat een popster lijden kan: niemand wilde Posh Spice

http://oi49.tinypic.com/addes2.jpg

Ze mag dan wel getrouwd zijn met een van 's werelds meest begeerlijke mannen en vier gezonde kinderen hebben, Victoria was niet altijd gelukkig in de liefde. In de beginperiode van de Spice Girls wilde niemand met haar uit, schrijft de Daily Mail.


De krant blikt vooruit op de documentaire 'Spice Girls' Story: Viva Forever' waarin de zangeressen op kerstavond terugblikken op hun carrière. Volgens Victoria was de kracht van de groep dat iedereen zich in een van de Spice Girls kon herkennen. "Niet dat iemand met mij uit wilde", zegt Victoria. "Ik denk dat iedereen alleen mijn haar wilde borstelen, of zoiets."

Posh verklaart in de film ook haar bijnaam, die haar hele showbizzcarrière heeft standgehouden. "Ik werd Posh genoemd omdat ik hield van de betere restaurants en kleding, dat was mijn karakter. Ook toen lachte ik nooit." En de 38-jarige moeder is eigenlijk nog steeds diezelfde persoon, vertelt ze.

Victoria hamert er in de documentaire op dat het beeld dat van haar wordt geschapen vaak niet juist is. Ze is verre van de miserabele vrouw die sommige media van haar maken.

22-12-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België valt uit de boot bij Oscar niet-Engelstalige film

België valt uit de boot bij Oscar niet-Engelstalige film

http://oi48.tinypic.com/dfzxba.jpg

The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences (AMPAS), de Oscar-jury, heeft vandaag haar shortlist bekendgemaakt van de negen films die nog in aanmerking komen voor de Oscar voor de niet-Engelstalige film. De Belgische inzending, 'A perdre la raison' van Joachim Lafosse, is daar niet bij. Bekendste naam op het resterende lijstje is de Oostenrijker Michael Haneke, met diens in Cannes bekroonde film over liefde en dementie, 'Amour'.


Van de 71 inzendingen voor de Foreign Language Oscar blijven er dus negen over. Dat aantal wordt begin januari verder gereduceerd tot vijf.

Andere bekende geselecteerde films zijn de Franse kaskraker 'Les Intouchables', over de vriendschap tussen een steenrijke verlamde blanke en een arme zwarte, het drama 'Beyond the Hills' van de Roemeense cineast Cristian Mungiu en het Deense 'En kongelig affaere' (A Royal affair) van Nikolaj Arcel, over de geheime liefde van de jonge vrouw van koning Christian VII voor haar lijfarts.

De andere geselecteerden zijn 'No' van Pablo Lorrain (Chili), 'The Deep' van Baltasar Kormakur (IJsland), 'Kon-Tiki' van Joachim Roenning en Espen Sandberg (Noorwegen), 'Rebelle' (War witch) van Kim Nguyen (Canada) en 'Sister' van Ursula Meier (Zwitserland).

22-12-2012 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Daniel Radcliffe zit weer aan de drank"

"Daniel Radcliffe zit weer aan de drank"

http://oi45.tinypic.com/cn8et.jpg

Daniel Radcliffe heeft een oude gewoonte opgepakt. Volgens National Enquirer is de 'Harry Potter'-acteur weer aan de drank.


Radcliffe, die de afgelopen twee jaar nuchter bleef na eerdere drankproblemen, is er volgens ingewijden momenteel niet best aan toe.

"Daniel is weer terug bij af. Hij weet dat hij niet zou moeten drinken, dus dit is een terugval die zijn ogen zal openen", aldus de bron.

Radcliffe zou zich behoorlijk generen voor de situatie. "En zijn vrienden vinden het verstandig als hij naar een gespecialiseerde afkickkliniek gaat om voor altijd van zijn drankprobleem af te komen."

22-12-2012 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren vragen om actie tegen wapengeweld

Sterren vragen om actie tegen wapengeweld

http://oi45.tinypic.com/e0laow.jpg

Amerikaanse acteurs, muzikanten en andere sterren steunen een actie tegen wapengeweld. In een video voor de organisatie Demand A Plan zijn onder anderen Beyoncé, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow en Chris Rock te zien.


Het in zwart-wit opgenomen filmpje vraagt aandacht voor de schietpartijen die de afgelopen jaren plaats vonden in de Verenigde Staten. De entertainers stellen de vraag hoe veel drama's met geweren er nog moeten plaatsvinden voor er actie wordt ondernomen. Directe aanleiding was de schietpartij op de basisschool van Sandy Hook.

22-12-2012 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.625.000 mensen droegen een 'badge for life'

625.000 mensen droegen een 'badge for life'

http://oi48.tinypic.com/ollpe.jpg

In totaal hebben 625.000 mensen de voorbije weken een 'badge for life' gedragen om 'Music for Life 2012' te steunen, de actie van Studio Brussel die in het teken stond van dementie. Er vonden ook 1.500 bedankacties plaats voor mensen die de badge droegen. Deze avond sloot Studio Brussel de actie af met de 2012ste 'song for life', 'Follow Me' van Muse, samen met De Betties, een koor met mensen met dementie.


Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen spreekt van een geslaagde editie. "Met z'n allen hebben we dementie, de grootste zorguitdaging van onze samenleving, meer dan ooit bespreekbaar gemaakt."

Luisteraars konden gedurende Music for Life 2012 verzoeknummers aanvragen waar ze de meeste herinneringen aan hadden. 'Nothing Else Matters' van Metallica was uiteindelijk het nummer met de meeste herinneringen, voor 'Everlong' van de Foo Fighters en 'Viva la Vida' van Coldplay.

22-12-2012 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangnam Style rondt kaap van 1 miljard views

Gangnam Style rondt kaap van 1 miljard views

Om Gangnam Style te bekijken druk op de foto.


.

'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popster Psy is op YouTube meer dan één miljard keer bekeken. Geen enkel nummer heeft die grens ooit gehaald. Gemiddeld wordt de clip per dag door 7 à 10 miljoen mensen bekeken.

Heuglijk feit om 16u45 onze tijd toen YouTube bekendmaakte dat de clip de kaap van één miljard kijkers had gerond. Psy overvleugelde vorige maand de tot nu meest bekeken clip op YouTube, het nummer 'Baby' van Justin Bieber. Die clip is intussen ongeveer 800 miljoen keer aangeklikt.

22-12-2012 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!