Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangnam Style rondt kaap van 1 miljard views

Gangnam Style rondt kaap van 1 miljard views

Om Gangnam Style te bekijken druk op de foto.


.

'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popster Psy is op YouTube meer dan één miljard keer bekeken. Geen enkel nummer heeft die grens ooit gehaald. Gemiddeld wordt de clip per dag door 7 à 10 miljoen mensen bekeken.

Heuglijk feit om 16u45 onze tijd toen YouTube bekendmaakte dat de clip de kaap van één miljard kijkers had gerond. Psy overvleugelde vorige maand de tot nu meest bekeken clip op YouTube, het nummer 'Baby' van Justin Bieber. Die clip is intussen ongeveer 800 miljoen keer aangeklikt.

22-12-2012 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher dient scheidingspapieren in

Ashton Kutcher dient scheidingspapieren in

http://oi49.tinypic.com/122jjtd.jpg

De kogel is door de kerk. Ashton Kutcher heeft eindelijk officieel de scheiding met Demi Moore aangevraagd. Dat meldt TMZ. De 34-jarige acteur diende vrijdag bij de rechtbank in Los Angeles de papieren in.


Volgens de entertainmentwebsite werd ook duidelijk waarom het allemaal zo lang - het stel ging november 2011 uit elkaar - heeft geduurd. Asthon zou Demi de kans hebben willen geven om de scheiding aan te vragen, om het voor haar waardiger te maken. Toen bleek dat Demi dit niet van plan was, hakte Ashton de knoop toch maar door.

Verdere inhoudelijke details zijn niet bekend. Dus hoe alle waardevolle spullen worden verdeeld, moet nog blijken.

22-12-2012 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handschoen Michael Jackson onder de hamer voor 150.000 euro

Handschoen Michael Jackson onder de hamer voor 150.000 euro

http://oi45.tinypic.com/bgdb38.jpg

Een handschoen met zwarte kristallen van wijlen popkoning Michael Jackson heeft op een veiling per opbod in Californië bijna 200.000 dollar opgebracht.  De handschoen is bezet met honderden kleine zwarte kristallen en werd door de popster gedragen op de American Music Awards in 1984. Uiteindelijk prijskaartje: exact 199.069 dollar (150.000 euro). De identiteit van de koper werd niet bekendgemaakt.

De rode lederen vest die Jackson droeg voor het nummer 'Beat it' werd vorig jaar nog verkocht voor 1,3 miljoen euro. 'The king of pop' droeg het kledingstuk ook in 1988 voor zijn tournee van 'Thriller', het best verkochte album aller tijden.

21-12-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psy betaalt 1,5 miljoen dollar cash voor appartement in LA

Psy betaalt 1,5 miljoen dollar cash voor appartement in LA

http://oi48.tinypic.com/2e0p6x5.jpg

Het lijkt erop dat Psy meer tijd in de Verenigde Staten wil doorbrengen. Hij heeft een luxeappartement gekocht in hartje Los Angeles, schrijft TMZ.


Zijn nieuwe stulpje is te vinden in een hip appartementencomplex vlakbij Beverly Hills. De vraagprijs van 1,25 miljoen dollar (939.000 euro) was geen enkel probleem voor de Koreaan. Hij rekende cash af.

Psy heeft geprobeerd de deal geheim te houden, maar dat is mislukt. TMZ weet zelf te vertellen dat hij de woning gaat herinrichten.

21-12-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer verbaast collega met paaldansen: "Ze is heet!"

Jennifer verbaast collega met paaldansen: "Ze is heet!"

http://oi49.tinypic.com/dz6lh5.jpg

Emma Roberts, die samen met Jennifer Aniston in 'We're The Millers' speelt, was helemaal ondersteboven van de paaldanskwaliteiten van haar tegenspeelster. "Jennifer deed het fantastisch. Niet te doen. Ze is echt heet", aldus Roberts aan EOnline.com.

Aniston is inmiddels 43 maar kan volgens Emma Roberts dus nog altijd erg pikant uit de hoek komen. In 'We're The Millers' speelt Jennifer de rol van een stripster. De 21-jarige Emma is het nichtje van Julia Roberts en ze had destijds ook een gastrolletje in 'Friends'. Op de set werden de twee actrices toen vriendinnen.

Inmiddels bereidt Aniston het feest van haar nakende huwelijk met Justin Theroux voor. De bevallige actrice betrekt haar toekomstige in het algemeen heel erg bij haar kledijkeuze, maar nu ook specifiek voor haar trouwjurk, weet de gespecialiseerde pers. Het koppel sprak het Italiaanse modehuis Valentino's al aan voor inspiratie.

21-12-2012 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: "Doe sigaretten uit of ik annuleer mijn optreden"

Madonna: "Doe sigaretten uit of ik annuleer mijn optreden"

http://oi49.tinypic.com/2uyhgg2.jpg

Madonna is onverbiddelijk als het om roken gaat. Ze ging onlangs in Chili zelfs zo ver dat ze dreigde haar concert te annuleren als rokende fans hun sigaret niet zouden uitmaken. "Ik ben niet gek!"


Tijdens een soundcheck in een openluchttheater in Santiago haalde ze keihard uit toen fans het waagden om rook in het gezicht van de diva te blazen. "Er zijn mensen die op dit moment aan het roken zijn", begon ze. "Verboden te roken!", gebood de Queen of Pop vervolgens. "Als jullie sigaretten gaan roken, blaas ik mijn show af."

Madonna werd steeds kwader. "Jullie geven niks om mij? Dan kunnen jullie mij ook niks schelen, oké? Gaan we het spelletje zo spelen? Ik ben niet gek. Ik kan niet zingen als jullie roken. Entiendes?" Diep beledigd eindigde ze haar relaas. "Jullie kijken naar me terwijl je aan het roken bent, maar ik ben verdomme geen idioot."

Alle rokende fans doofden geschrokken hun sigaretten. Het optreden ging gewoon door.

21-12-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa Lohan betaalt rehab voor Lindsay

Papa Lohan betaalt rehab voor Lindsay

http://oi45.tinypic.com/vowkuh.jpg

Michael Lohan heeft er veel voor over om zijn dochter te laten opnemen in een ontwenningskliniek. Hij draait zelfs op voor de kosten, vertelde hij aan Radar Online. LiLo, die blut is, kan een vijfde keer rehab niet zelf financieren.


Michael is bereid alles te doen om zijn dochter te helpen zichzelf te herpakken. "Als mensen eens zouden stoppen met haar geld af te pakken, zou ze geen probleem hebben", redeneert hij. "Hoe dan ook, voor de kosten van de ontwenningskliniek wordt gezorgd."

Lindsay is geen vreemde voor de kliniek, ze werd er in het verleden al vier keer opgenomen. Telkens zweert ze na afloop dat ze volwassen is geworden, haar lesje heeft geleerd en geen drugs en alcohol meer zal gebruiken. Maar nu wil LiLo echt veranderen, gelooft papa Lohan. "Ik regel een goede behandeling en het juiste afkickprogramma, zo lang als het nodig is. Zes maanden of langer."

21-12-2012 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes opnieuw verliefd?

Katie Holmes opnieuw verliefd?

http://oi45.tinypic.com/55329v.jpg

De actrice die afgelopen juni van Tom Cruise scheidde, genoot afgelopen weekend in New York van een flirterige babbel met een mysterieuze man, ze nodigde hem zelfs uit in de hal van haar appartementsgebouw.


Een bron verteld aan de New York Daily News: "Katie Holmes en deze man namen langdurig afscheid in de lobby van haar appartementsgebouw. Hij zag er als een bankier uit, hij begeleidde haar naar de lift. Katie was duidelijk hopeloos verliefd op haar gast, ze speelde met haar lokken en flirtte er op los." Bronnnen dicht bij de actrice zeggen dat hij enkel een vriend is, de man zou ook homoseksueel zijn.

Vorige maand onthulde Katie dat ze nog nooit zo gelukkig was. Ze verhuisde na haar scheiding naar New York, maar zou echter vrijgezel blijven om zich te concentreren op haar dochter en carrière. "Katie is een heel ander persoon nu. Ze heeft geen geliefde, maar is hier ook niet naar op zoek, ze heeft hier geen tijd voor."

21-12-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K.: "Nieuwe regels Instagram bedreigen mijn carrière"

Kim K.: "Nieuwe regels Instagram bedreigen mijn carrière"

http://oi47.tinypic.com/2qlafeg.jpg

Kim Kardashians carrière is naar eigen zeggen in gevaar nu de app Instagram nieuwe gebruikersvoorwaarden heeft. De fotodienst heeft in de nieuwe regels opgesteld dat foto's van gebruikers doorverkocht mogen worden aan bedrijven zonder dat de gebruiker hiervoor geld krijgt.


"Ik vind gewoon niet dat ze het recht hebben om 'onze' foto's door te sluizen aan bedrijven die advertenties verkopen zonder dat wij daar geld voor krijgen. Wat als wij die producten niet willen promoten?", aldus de socialite tegen de entertainmentsite.

Eigen lijnen
Kim wil absoluut niet dat haar gezicht in advertenties te zien is. Dat zou immers haar eigen merk kunnen schaden. De realityster heeft onder meer een eigen cosmeticalijn. "Ik hoop dat het bedrijf terugkomt op deze beslissing", aldus Kardashian.

Kim dreigt nu om Instagram te verlaten. Met 5,7 miljoen volgers op de fotoapp heeft de realityster nog niet zo veel volgers. De gebeden van Kim lijken inmiddels verhoord: Instagram heeft de nieuwe gebruikersvoorwaarden opnieuw veranderd vanwege de storm aan klachten.

21-12-2012 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Conrad Murray rond Nieuwjaar vrijgelaten?

Wordt Conrad Murray rond Nieuwjaar vrijgelaten?

http://oi47.tinypic.com/2zdr987.jpg

Conrad Murray, de lijfarts die Michael Jackson een fatale overdosis heeft gegeven, zou rond het nieuwe jaar alweer een vrij man kunnen zijn. Een rechtbank in Los Angeles buigt zich momenteel over zijn aanvraag voor vervroegde vrijlating. Dat meldt de Daily Star.


De advocaten van de 59-jarige arts dienden eerder een motie in waarin werd gevraagd zijn vier jaar celstraf om te zetten in een taakstraf. Murray, die zijn gevangenisvleugel deelt met moordenaars en drugsbaronnen, werd afgelopen oktober korte tijd met hartklachten opgenomen in het ziekenhuis.

"Het is belachelijk dat hij hier al een jaar zit. Hij is niet gevaarlijk, gewelddadig of het type dat je van de straat moet halen om hem te straffen. Ze hebben al zijn medische licentie afgenomen, daarnaast is deze zaak een verspilling van kostbare tijd voor iedereen", aldus zijn advocate Valerie Wass.

Michael Jackson werd in 2009 in zijn huis dood aangetroffen. Murray had hem een overdosis propofol gegeven, waaraan de King of Pop overleed. De lijfarts werd in staat van beschuldiging gesteld voor onvrijwillige doodslag.

21-12-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een jongetje voor Coleen en Wayne Rooney

Nog een jongetje voor Coleen en Wayne Rooney

http://oi49.tinypic.com/2vcdxf5.jpg

Coleen Rooney is in verwachting van een jongetje. Dat heeft ze na een echo laten weten op Twitter. Het is het tweede zoontje voor Coleen en Wayne, sterspeler van Manchester United. Het paar heeft al een zoontje, Kai Wayne.

Coleen is in de wolken met het nieuws. "Fantastisch om onze baby op de echo te zien gisteren!!! We wilden graag het geslacht weten....het is een....JONGEN!! Zo spannend." Wayne en Coleen kennen elkaar al van jongs af aan en trouwden in juni 2008.

21-12-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripboek Suske en Wiske brengt 5.000 euro op

Stripboek Suske en Wiske brengt 5.000 euro op

http://oi46.tinypic.com/27wxb3c.jpg

Het stripboek 'Op het eiland Amoras' van Suske en Wiske heeft  5.000 euro opgebracht op een veiling van werk van tekenaar Willy Vandersteen. Het album was in 1947 te koop voor 36 Belgische frank, nog geen euro. De online veiling vond plaats bij Catawiki, veilinghuis voor verzamelaars.


Oude Suske en Wiske-albums waren erg in trek. Het eerste album 'Rikki en Wiske' uit 1946 werd verkocht voor 2.200 euro. Na dit eerste deel besloot tekenaar Willy Vandersteen om het personage Rikki te vervangen door Suske omdat Rikki bij nader inzien teveel leek op Kuifje.

Van dat album zijn indertijd 7.000 exemplaren gedrukt, maar het is moeilijk om het nog te vinden. Vier beeldjes uit de jaren '50 met Suske en Wiske er op gingen voor 1.200 euro weg. Bijna duizend verzamelaars uit Nederland en België boden mee.

20-12-2012 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER mag reclameblokken niet langer opleuken

VIER mag reclameblokken niet langer opleuken

http://oi46.tinypic.com/2qmnkn9.jpg

De opgeleukte reclameblokken op VIER zijn in strijd met het Mediadecreet. SBS Belgium wordt hiervoor gewaarschuwd en moet de overtreding stopzetten. Dat meldt de VRM, de Vlaamse Regulator voor de Media, in een persbericht. SBS België schikt zich naar die interpretatie en past de omkadering van de reclame aan.


Op 17 september 2012 werd de commerciële zender VIER gelanceerd. In de weken voorafgaand aan deze lancering werd in de pers al melding gemaakt van het feit dat VIER met een vernieuwd format de reclameblokken aantrekkelijker wenste te maken. De VRM moest echter de effectieve uitzending van deze reclameblokken afwachten, aangezien de controle door de toezichthouder steeds na uitzending dient te gebeuren.

De VRM onderzocht een selectie van uitzendingen in de avondprogrammatie van VIER. In de reclameblokken van verschillende programma's, zoals 'De Kruitfabriek' en 'De Slimste Mens ter Wereld', werden naast reclamespots ook redactionele programmafragmenten uitgezonden, zoals 'De snelste quiz ter wereld', 'De kortste show' en andere animatiefilmpjes.

Herkenbaar
Zowel het Mediadecreet als Europese regelgeving bepaalt dat televisiereclame duidelijk herkenbaar moet zijn en duidelijk onderscheiden moet worden van redactionele inhoud. Hiermee wil de regelgever vermijden dat er verwarring ontstaat bij de kijker over de aard van de boodschap waarnaar hij kijkt, hetzij reclame, hetzij redactionele informatie.

De VRM is van oordeel dat 'De snelste quiz ter wereld', 'De kortste show' en andere animatiefilmpjes als redactionele inhoud moeten worden beschouwd en bijgevolg niet in de reclameblokken mogen worden uitgezonden.

Opschorting
In afwachting van de uitspraak had SBS de omkadering eerder al opgeschort. De mediagroep zal zich nu schikken naar de interpretatie van de VRM en de omkadering in die zin aanpassen, liet Kristof Demasure, woordvoerder van SBS, vanmiddag weten.

20-12-2012 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Modern Family' wordt (een beetje) 'Married with Children'

'Modern Family' wordt (een beetje) 'Married with Children'

http://oi48.tinypic.com/2laf19f.jpg

Acteur David Faustino zal een gastrol spelen in de komische serie 'Modern Family'. Faustino speelde in 'Married with children' de zoon van Ed O'Neill, die pater familias speelt in 'Modern Family'. Een kleine reünie als het ware.


Volgens de eerste geruchten zou David geen scène gemeenschappelijk hebben met Ed: zijn rol is die van een ex-klasgenoot van Claire (Julie Bowen).

Ze ontmoeten elkaar opnieuw tijdens een schoolreünie, zo meldt The Hollywood Reporter. Meer details zijn er niet bekend.


De opnames vinden vandaag plaats, een uitzenddatum voor de bewuste aflevering is nog niet bekend.

20-12-2012 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian: "Mijn trouwjurk? Door Kanye natuurlijk!"

Kourtney Kardashian: "Mijn trouwjurk? Door Kanye natuurlijk!"

http://oi48.tinypic.com/166cfug.jpg

Ze is nog niet verloofd, maar Kourtney Kardashian weet wel al wie ze haar trouwjurk zou laten ontwerpen: Kanye West. Daarmee breekt ze met de Kardashian-traditie om de trouwjurken door bruidsicoon Vera Wang te laten ontwerpen. Of misschien heeft zus Kim met haar 3 jurken door haar (ondertussen bijna ontbonden) huwelijk met Kris Humphries alle krediet opgebruikt...


Kanye West is vooral bekend als rapper, maar bracht ook al enkele modecollecties op de markt. Sinds dit jaar heeft hij een relatie met Kim Kardashian, wat Kourtney een voordeelpositie oplevert.

"Ik ga Kanye mijn trouwjurk laten ontwerpen", verklapte ze aan het tijdschrift More. Ze voegde er wel aan toe: "Maar nog niet onmiddellijk!"

Kourtney is al jaren samen met Scott Disick, vader van haar twee kinderen Mason en Penelope.

Turbulent
Het is een turbulente relatie, die momenteel voor de zoveelste keer op 'pauze' is gezet, zo werd gezegd in 'Kim & Kourtney take Miami'. De Kardashians verbleven in een chique villa, Scott werd naar een hotel gestuurd.

Scott neemt het niet altijd nauw met zijn vaderlijke plichten en laat Kourtney wel eens alleen  met de kinderen om te gaan feesten. Volgens het roddelcircuit zou hij daarmee niet altijd zijn handen (of tong) thuishouden.

20-12-2012 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck toch niet in romantische film met Kristen Stewart

Ben Affleck toch niet in romantische film met Kristen Stewart

http://oi50.tinypic.com/w2dmjp.jpg

Amper twee weken nadat bekend raakte dat Ben Affleck (40) naast Kristen Stewart (22) te zien zou zijn in de romantische komedie 'Focus', is de acteur uit het project gestapt. Naar verluidt kan hij de opnames niet inpassen in zijn drukke schema.


"Ben wou echt graag meespelen in de film, maar de timing komt hem slecht uit", lieten bronnen dichtbij de acteur weten aan 'Variety'. Hij is momenteel druk bezig met schrijven, regisseren, acteren én doet ook veel promotie voor zijn recentste film 'Argo'.

De tegenspeelster van Ben Affleck, Kristen Stewart, keek nochtans erg uit naar de samenwerking. "Ik vind het heel spannend", vertelde ze onlangs nog aan de Huffington Post. Naar verluidt zouden er enkele passionele liefdesscènes in het script staan.

Producent Warner Bros is nu dringend op zoek naar een geschikte vervanger voor Ben Affleck, zodat de opnames zoals gepland van start kunnen gaan in april.

20-12-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom kon Megan Fox de geboorte van haar zoon 3 weken verbergen

Daarom kon Megan Fox de geboorte van haar zoon 3 weken verbergen

http://oi45.tinypic.com/33vewj4.jpg

Megan Fox beviel begin september van zoon Noah. Het nieuws lekte pas uit in oktober. Hoe heeft de ster, toch vaak gevolgd door paparazzi, dat voor elkaar gekregen? Simpel: "Ik heb het geluk gehad dat een andere celebrity één dag voor mij is bevallen."


"De dag voor ik ben bevallen, schonk Reese Witherspoon het leven aan Tennessee James. Iedereen volgde haar naar Santa Monica. De volgende dag was het mijn beurt, en ik kon gewoon het Cedars Sinai Hospital binnenwandelen, zonder dat iemand ook maar iets opmerkte."

Het ziekenhuis is een van de bekendste in Los Angeles en dé plek waar celebrities worden opgenomen. Dat niet één paparazzo op post was, was een gelukkig toeval dat veel andere sterren haar zullen benijden.

"Ik vertrok de dag erop alweer naar huis, niemand had iets door. Zo hebben Brian en ik drie weken in alle rust van Noah kunnen genieten, echt zalig", vertelt Megan op de sofa bij Ellen DeGeneres.

20-12-2012 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel Ment TV toont nog interesse in Miss België

Enkel Ment TV toont nog interesse in Miss België

http://oi45.tinypic.com/117s904.jpg

Het had heel wat voeten in de aarde, maar de finale van de Miss Belgiëverkiezing zal nu toch rechtstreeks op tv te zien zijn. Het comité van Miss België heeft een samenwerking rondgekregen met de digitale zender Ment TV, te bekijken via Telenet, zo meldt Het Nieuwsblad.


Aan Waalse zijde is de uitzending in handen van AB3. Veronique De Kock en Jean-Luc Bertrand presenteren de gala-avond op 6 januari in het casino van Knokke.

Het wordt voor Ment TV, dat sterk inzet op showbizz en muziek, de eerste keer dat ze een liveuitzending verzorgen. Vorig jaar werd de finale van Miss België uitgezonden door Life! tv, maar die samenwerking liep af met een sisser.

20-12-2012 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw zwangere Jessica Simpson showt slanke lijn

Opnieuw zwangere Jessica Simpson showt slanke lijn

http://oi50.tinypic.com/2cyianq.jpg

Weight Watchers mag haar dan wel gedumpt hebben, de kuur heeft Jessica Simpson geen windeieren gelegd. In een reclamespot showt Jess haar terug slanke figuur. Het is onduidelijk wanneer de spot is opgenomen: enige tijd terug, of pas recent? In elk geval voor bekend raakte dat Jessica al terug zwanger is.


Jessica was ongeveer 30 kilo tijdens de zwangerschap van dochter Maxwell die in mei werd geboren. De kilo's vlogen er niet terug af na de zwangerschap, en uiteindelijk sloot de zangeres een contract met Weight Watchers. Met succes: op enkele maanden verloor Jessica 23 kilo.

Maar ondertussen is de ster, geheel per ongeluk, terug zwanger. Naar verluidt tot woede van Weight Watchers, dat een enorme publiciteitsstunt in het water zag vallen.

Niet perfect
Toch wordt alvast een deel van het contract ingelost: Jessica zal vanaf kerstdag in de States te zien zijn in onderstaande Weight Watchers-spot (zie onderaan) waarin ze adverteert dat ze niet perfect hoefde te zijn tijdens dit dieet, en dat ze houdt van eten en het leven.

Jennifer Hudson
Er worden nog enkele spots gelanceerd, onder andere een met Jennifer Hudson die (blijvend) 36 kilo verloor met Weight Watchers en in de spot praat over hoe ze slank bleef in deze 'extra large, extra kaas'-wereld.

In nog een andere zijn Jennifer en Jessica vanaf 3 januari samen te zien, terwijl ze praten over hun strijd tegen de kilo's.

20-12-2012 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rihanna krijgt Porsche van Jay-Z

Rihanna krijgt Porsche van Jay-Z


http://oi48.tinypic.com/348g1mt.jpg


Het is nog een paar dagen voor kerst, maar Rihanna heeft haar eerste cadeau vast binnen. De zangeres kreeg een Porsche van Jay-Z. Op Twitter deelt ze foto's van haar nieuwe speeltje.

Rihanna is zo blij met haar nieuwe auto dat ze van alle kanten foto's maakte en die via Twitter aan haar fans laat zien. Ook bedankt ze Roc Nation, het platenlabel van Jay-Z. "Heel erg bedankt aan mijn Roc brothers! Ik hou van jullie jongens. Jullie zijn echt gek om mij dit te geven."

De wagen van de Diamonds-zangeres is een Porsche 911 Turbo S en volgens MTV is hij zo'n 160.000 dollar (121.000 euro) waard. (br.hln)


20-12-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!