Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand is slechtst geklede man

Russell Brand is slechtst geklede man

http://oi46.tinypic.com/1nz8f8.jpg

In 2010 werd Russell Brand nog uitgeroepen tot stijlicoon van het jaar, maar volgens GQ Magazine is die tijd voorbij. De acteur is door het blad uitgeroepen tot slechtst geklede man van 2012.


'In het begin van dit jaar begon je ineens geen schoenen meer te dragen en kleedde je als je alter ego Evil Ghandi', zo schrijft het tijdschrift. Bij het artikel staan 11 foto's van Russell, op al deze plaatjes is de acteur te bewonderen in een nogal bizarre outfit.

Vorige week maakte de Britse komiek via Twitter bekend dat hij al 10 jaar van zijn heroïne- en alcoholverslaving af is. 'Tien jaar clean. Iedereen bedankt voor alle lieve berichten. Iedereen kan afkicken...langzaam maar zeker.'

25-12-2012 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist van Ministry overlijdt op podium

Gitarist van Ministry overlijdt op podium

http://oi47.tinypic.com/30k55y9.jpg

Mike Scaccia, de gitarist van de Amerikaanse metalbands Ministry en Rigor Mortis, is zaterdag op 47-jarige leeftijd overleden nadat hij op het podium in elkaar was gestuikt. Dat melden verschillende media.


Volgens het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone was Scaccia in een club in Fort Worth (Texas) bezig met een optreden ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Bruce Corbitt, de zanger van Rigor Mortis. Scaccia zakte ineen tijdens dat optreden en werd onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht, waar enkel nog zijn dood kon worden vastgesteld.

Volgens de lokale krant Fort Worth Star Telegram bleek uit een onderzoek dat hij is overleden aan een hartstilstand, die het gevolg was van een hartziekte.

De Amerikaanse gitarist had in 1983 de groep Rigor Mortis opgericht. Zes jaar later trad hij toe tot Ministry, een band waarbij onder meer ook de Belg Luc Van Acker getourd heeft. Scaccia speelde ook mee op het meest succesvolle album van de groep: "Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs" (1992), met de songs "N.W.O." and "Jesus Built My Hotrod".

Afgelopen zomer was Ministry nog te zien op het podium van de Lokerse Feesten.

25-12-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."20 seconden werk om uitlekken kersttoespraak Beatrix te voorkomen"

"20 seconden werk om uitlekken kersttoespraak Beatrix te voorkomen"

http://oi50.tinypic.com/1zvxy00.jpg

Door een lek op de server van de Nederlandse Rijksoverheid was de opname van de jaarlijkse kersttoespraak van koningin Beatrix op Kerstavond al te bekijken. Ondertussen is de link offline gehaald. "Dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden, via een bepaalde instelling waardoor het adres onbereikbaar is. Dat had me ongeveer 20 seconden gekost", reageert ict-journalist Brenno de Winter in het NOS-Radio 1-journaal. "Dit is nalatigheid van de Rijksvoorlichtingsdienst."


De link werd ontdekt door internetmarketeer Anne Jan Roelevelt, die het meldde op Twitter.

De kersttoespraak van de koningin, die een paar dagen eerder is opgenomen, wordt morgen om 13 uur tegelijkertijd uitgezonden op Nederland 1 en 2 en Radio 1. Pas na afloop van de tv-uitzending zou de video beschikbaar komen via het YouTube-kanaal van het Koninklijk Huis.

Steun na ski-ongeval
De koningin zegt onder meer dat de koninklijke familie veel steun heeft gehad aan het medeleven van vele Nederlanders, na het ski-ongeluk van prins Johan Friso op 17 februari.

De koningin spreekt verder over vertrouwen. "Vertrouwen over en weer maakt de maatschappij leefbaar." Ze benadrukt het belang van vertrouwen in de rechtsstaat. Ook pleit ze voor openheid en tolerantie, "een grondslag voor vertrouwen".


"Door de eeuwen heen putte onze maatschappij kracht uit de aanwezigheid van mensen met een verschillende culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Vedraagzaamheid heeft ons land sterk gemaakt."

"Europa, dat zijn we zelf"
De koningin maakt zich zorgen om het klimaat van "wantrouwen" dat door de economische crisis is veroorzaakt, bijvoorbeeld ten aanzien van Europa. "Europa, dat zijn we zelf", aldus de koningin.

Nummertje aanpassen
Roeleveld deed zijn ontdekking door op de website van het Koninklijk Huis de laatste video te bekijken. In het internetadres paste hij vervolgens de datum en het volgnummer aan en kon de video downloaden. Omdat hij de koningin over vertrouwen hoorde praten, begreep Roeleveld dat het om de nieuwe kerstrede ging. Het thema vertrouwen was al door de Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) betreurt het uitlekken van de kersttoespraak. Volgens de RVD stond de toespraak "op stand-by" op de website rijksoverheid.video.nl.

"Het bestand was voorzien van een numerieke code, niet alleen een jaartal zoals door sommigen is beweerd", aldus de RVD. Volgens de RVD is de code vermoedelijk ontdekt door te proberen. De dienst gaat "een diepgaand onderzoek" doen naar hoe dat in de toekomst kan worden voorkomen.

25-12-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Jack 'Quincy' Klugman overleden

Acteur Jack 'Quincy' Klugman overleden

http://oi48.tinypic.com/243ex5e.jpg

In Californië is de Amerikaanse acteur Jack Klugman overleden. Hij werd 90 en stierf aan de zijde van zijn vrouw, zo vertelde zijn advocaat aan de televisiezender ABC. Klugman was vooral bekend van zijn rollen in de televisieseries 'The Odd Couple' en 'Quincy, M.E.'


In 'The Odd Couple', een remake van de gelijknamige filmhit met Jack Lemmon en Walter Matthau, speelde Klugman in de jaren 70 de slonzige, luie sportjournalist Oscar Madison. Hij deelt een appartement in Manhattan met de ordelijke en stotterende hansworst Felix Unger, personage vertolkt door Tony Randall. Hun verschillende levensstijl leidt onvermijdelijk tot conflicten, maar ook tot hilarische situaties. De rollen leverden beide acteurs een Emmy op.

In "Quincy, M.E." nam Klugman de hoofdrol van de onvermoeibare lijkschouwer dr. Quincy voor zijn rekening, die de ene misdaad na de andere oplost. Een personage waar Klugman heel dicht bij aanleunde.

25-12-2012 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Brad Pitt niet van de kerstman houdt

Waarom Brad Pitt niet van de kerstman houdt

http://oi45.tinypic.com/2w5rhoh.jpg

Voor Brad Pitt zijn de kerstdagen niet bepaald gemakkelijk. De acteur vindt het moeilijk om met zijn kinderen over de kerstman te praten. En dat heeft alles te maken met zijn eigen jeugd, schrijft Contact Music.


Toen kleine Brad ontdekte dat zijn ouders hadden gelogen over die grote dikke man met dat rode pak aan was hij kapot. Hij hoopt vurig dat zijn eigen zes kinderen hem zullen vergeven als zij erachter komen dat de kerstman nep is. "Ik houd niet zo van dat hele kerstmangedoe. Ik voelde me erg verraden toen ik een kind was. Dat vond ik niet leuk. Toen ik achter de waarheid kwam had ik zoiets van: Waarom? Waarom? Waarom lieg je tegen me? Waarom?"

Ondanks zijn eigen worsteling met kerst wil Brad de feestdagen voor Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne niet verzieken. De acteur koos voor de gulden middenweg. "Ik vertel ze dat sommige mensen denken dat de kerstman de cadeautjes neerlegt en dat anderen denken dat de ouders dat doen. Zij mogen kiezen wat ze geloven."

25-12-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher viert Kerstmis met familie en Mila

Ashton Kutcher viert Kerstmis met familie en Mila

http://oi50.tinypic.com/21csuw.jpg

Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen Mila Kunis en Ashton Kutcher. Vlak nadat Ashton vorige week de papieren indiende om officieel van Demi Moore te scheiden, nam hij zijn nieuwe liefje mee naar Iowa. Daar gaan ze met de familie van de acteur de kerstdagen doorbrengen.

Ze werden dit weekend al samen gespot in Cedar Rapids, de woonplaats van Ashtons ouders, meldt People. Hiermee zou het stel volgens de Amerikaanse showbizzsite nog duidelijker voor elkaar kiezen.

De tortelduifjes zijn inmiddels zeven maanden samen. Demi en Ashton zetten in november 2011 een punt achter hun huwelijk.

25-12-2012 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game of Thrones vaakst illegaal gedownload

Game of Thrones vaakst illegaal gedownload

http://oi47.tinypic.com/1zyvj9k.jpg

Van alle televisieseries is Game of Thrones in 2012 het vaakst illegaal gedownload. Dat schrijft torrentsite Torrentfreak op basis van eigen onderzoek.


Een aflevering van de fantasyserie Game of Thrones, momenteel te zien op 2BE, werd in het afgelopen jaar zo'n 4,2 miljoen keer gedownload. Misdaadserie Dexter staat op de tweede plaats met ongeveer 3,8 miljoen downloads. Sitcom The Big Bang Theory maakt de top drie compleet met zo'n 3,2 miljoen downloads per aflevering.

Ook de series How I Met Your Mother (2,9 miljoen download), Breaking Bad (2,6 miljoen downloads), The Walking Dead (2,5 miljoen downloads), Homeland (2,4 miljoen downloads), House (2,3 miljoen downloads), Fringe (2,3 miljoen downloads) en Revolution (2,1 miljoen downloads) zijn populair onder illegale downloaders.

De laatste jaren nam het aantal BitTorrent-downloads gestaag af, maar dit jaar is er weer sprake van een kleine toename. Het overgrote deel van de downloads (80 procent) is afkomstig van buiten de Verenigde Staten. Volgens Torrentfreak downloaden mensen vooral illegaal omdat het legale aanbod van de series te wensen overlaat.

25-12-2012 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Charles Durning (89) overleden

Acteur Charles Durning (89) overleden

http://oi48.tinypic.com/1olpux.jpg

De Amerikaanse acteur Charles Durning is gisteren op 89-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats New York, aldus de Amerikaanse media vandaag.


Durning speelde in meer dan 100 films. Hij speelde onder meer met Dustin Hoffman in de komische film Tootsie (1982). Durning werd twee keer genomineerd voor een Oscar voor zijn rollen in The Best Little Whorehouse in Texas (1982) en To Be or Not to Be (1984). Voor zijn rol als politieagent in Dog Day Afternoon (1975) was hij genomineerd voor een Golden Globe.

Ook was hij te zien in The Sting (1973) en Cat on a Hot Tin Roof (1990).

25-12-2012 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Stalker geraakt tot op enkele meters van Rihanna"

http://oi50.tinypic.com/2gumy6t.jpg

Rihanna kreeg gisteren op Barbados het bezoek van een onwelkome gast. Volgens The Sun ging het om een "geobsedeerde mannelijke fan" die tot vlakbij de zangeres geraakte.


Rihanna verblijft met enkele vrienden in een luxueus resort in haar thuisland. Ze lag bij het zwembad toen een man het landgoed bereikte door naar het privéstrand te zwemmen. Hij zou speciaal naar het Caraïbische eiland zijn gereisd om de ster te ontmoeten, en begaf zich kalm naar het balkon waar de zangeres al enkele keren werd gekiekt.

De stalker, enkel gekleed in een zwembroek, naderde Rihanna zo tot op enkele meters voordat hij werd onderschept door bewakers. Volgens The Sun pakte de politie de man op, maar kwam hij later vrij zonder aanklacht.

TMZ en de Huffington Post melden dan weer dat de indringer een Duitser zou zijn, en dat hij al weg was toen de politie ter plaatse kwam. Volgens die media denkt de politie niet dat de indringer een stalker was.

24-12-2012 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shia Labeouf bevestigt relatie met porno-tegenspeelster

Shia Labeouf bevestigt relatie met porno-tegenspeelster

http://oi45.tinypic.com/24brpja.jpg

Er werd al wekenlang gespeculeerd dat Shia Labeouf (26) een nieuwe vriendin zou hebben, en nu heeft de acteur die geruchten eindelijk bevestigd: de 'Transformers'-ster is sinds kort samen met zijn Britse 'Nymphomanic'-tegenspeelster Mia Goth (19).


Labeouf maakte het 'officieel' door zich gisteren al knuffelend met Mia op de gevoelige plaat te leggen tijdens een romantisch uitje in Los Angeles.

Het koppel leerde elkaar in Londen kennen op de set van Lars Von Triers nieuwste film 'Nymphomanic', een pornografisch drama. Shia was bij de start van de opnames nog samen met styliste Karolyn Pho, maar het stel zou vorige maand uiteindelijk een punt hebben gezet achter hun relatie.  

Carey Mulligan
Het is niet de eerste keer dat Labeouf een relatie aanknoopt met een tegenspeelster. Zo was hij in het verleden samen met onder andere 'Wall Street 2: Money Never Sleeps'-tegenspeelster Carey Mulligan en China Brezner die hij op de set van 'The Greatest Game Ever Played' leerde kennen.

De acteur zou ook eventjes iets gehad hebben met zijn 'Transformers'-tegenspeelster Megan Fox, maar dat heeft de actrice altijd ten stelligste ontkend.

24-12-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr trakteert fans op foto met kerstlingerie

Miranda Kerr trakteert fans op foto met kerstlingerie

http://oi49.tinypic.com/2ynrsea.jpg

Ook Miranda Kerr wil iedereen van harte een zalige kerst toewensen... en hoe kan het model dat beter dan met een foto van zichzelf in kerstlingerie?


Miranda plaatste gisteren een weinig verhullende foto van zichzelf op Instagram.

Ze tuit haar lippen naar de camera terwijl ze een rood korsetje, afgezet met wit 'bont' draagt. Het principe van de kerstmuts, maar dan in lingerievorm.

In geen tijd had de foto's duizenden likes. Het tegendeel zou ons verbaasd hebben.


De kerstdagen brengt Miranda door met man Orlando Bloom en zoon Flynn. Waar dat wist ze nog niet, maar er wordt gegokt op het geheime huis dat het koppel op het Engelse platteland bezit. "Waar dat is, moet geheim blijven. Het is de enige plaats waar we naartoe kunnen om aan alles te ontsnappen."

Eerder deze maand doken geruchten op dat het huwelijk van Orlando en Miranda op springen zou staan. Het koppel is zelden nog samen te zien, al zou dat te wijten zijn aan onverzoenbare werkschema's. Zowel Miranda als Orlando's moeder hebben de roddels ontkend.

24-12-2012 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin & Selena kussend gespot

Justin & Selena kussend gespot

http://oi49.tinypic.com/2u4j5td.jpg

Voor wie er nog aan twijfelde: het is (weer) dik aan tussen de tienersterren Justin Bieber en Selena Gomez. Dat bewijzen deze foto's op de luchthaven van Salt Lake City.


Het tienerkoppel (Justin is pas 18, Selena 20) zou net genoten hebben van een skireisje in het Canyon Resort in Salt Lake City. Ook Selena's vriendin Taylor Swift en haar liefje, Harry Styles van One Direction, zouden in de buurt geweest zijn.

Volgens ooggetuigen konden Justin en Selena hun handen niet van elkaar houden in de luchthaven. Op de foto's is alvast te zien hoe Selena op zijn schoot zit, en ze elkaar lieve kusjes geven.

Daarmee lijkt de tienerromance alvast weer flink 'aan', na een breuk omdat Selena haar Justin niet kon vertrouwen. Zijn uitje met een model van Victoria's Secret is haar in het verkeerde keelgat gestoken. Vriendinnen waren blij: "Ze huilt veel te veel om hem." Maar Justin kon haar niet laten gaan, en spande zich extreem in om Selena terug voor zich te winnen.

24-12-2012 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar fraude bij Peter Goossens

Onderzoek naar fraude bij Peter Goossens

http://oi46.tinypic.com/wivmtz.jpg

Het parket van Oudenaarde is binnengevallen bij Hof van Cleve, het restaurant van Peter Goossens, op zoek naar bewijzen van financieel gesjoemel. Dat heeft procureur des Konings Geert Merchiers gisterenavond aan Het Laatste Nieuws bevestigd, zo bericht de krant vandaag. Speurders voerden een huiszoeking uit en namen computers en documenten in beslag.


Speurders van de financiële sectie van de federale gerechtelijke politie lichtten Peter Goossens vorige week om vijf uur 's ochtends uit bed. De sterrenchef werd meegenomen naar zijn restaurant Hof van Cleve in Kruishoutem, en moest de onderzoekers toegang verschaffen tot alle kamers. De huiszoeking duurde enkele uren en de speurders waren vooral geïnteresseerd in documenten die te maken hadden met de boekhouding. Bronnen dichtbij het gerecht zeggen dat vooral de zaakvoerders geviseerd worden, Goossens zelf en zijn vrouw Lieve Fermans, zo weet Het Laatste Nieuws.

Met het financiële onderzoek naar Goossens en Hof van Cleve eindigt 2012 voor de sterrenchef in absolute mineur. Eerst was er het veelbesproken ongeval dat hij in dronken toestand veroorzaakte en waarvoor hij veroordeeld werd. Dat leverde hem een rijverbod op. Later sukkelde de topkok in een depressie.

24-12-2012 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wachtte al heel mijn leven op telefoon van Tom Cruise"

"Wachtte al heel mijn leven op telefoon van Tom Cruise"

http://oi47.tinypic.com/2r3cexk.jpg

Het zal je maar overkomen: je zit al heel je leven op een telefoontje van Tom Cruise te wachten, en wanneer hij je dan eindelijk opbelt, mis je het gesprek. Het overkwam Rosamund Pike die in 'Jack Reacher' aan de zijde van Cruise schittert. "Ik was op vakantie toen hij me opbelde om te zeggen dat hij me in de film wilde." Of hij iets op haar antwoordapparaat had achtergelaten, wil tegenspeler David Oyelowo weten. "Nee. Enkel een aanlokkelijke boodschap waarin ze zeiden dat Chris McQuarrie en Tom Cruise me probeerden te bereiken." Ik ontmoette Oyelowo en Pike in New York om er over hun nieuwste film te praten.

'Jack Reacher' draait vanaf 26 december in de Belgische bioscoopzalen.

24-12-2012 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Naomi Watts de dood in de ogen keek op de set van 'The Impossible'

Hoe Naomi Watts de dood in de ogen keek op de set van 'The Impossible'

http://oi47.tinypic.com/dmwghe.jpg

Dat Naomi Watts erg diep is gegaan voor de opnames van 'The Impossible', is een understatement. De actrice maakte op een gegeven moment zelf mee hoe het voelt om net iets te lang onder water te blijven. Dat gebeurde toen ze in een watertank op een stoel zat vastgegespt en de riem maar niet loskreeg: "Ik geraakte niet uit de stoel en ik had mijn zuurstofmasker al afgenomen. De regisseur wilde dat ik er extra bang uitzag dus hij verraste mij door de stoel ook nog eens de andere kant op te laten draaien. Toen die eindelijk tot stilstand kwam, veerde ik in volle paniek uit het water. Het is op dat moment dat ik besefte hoe het voelt wanneer je je adem net iets te lang inhoudt." Ik praatte met Watts over haar nieuwste film 'The Impossible', die het waargebeurde verhaal vertelt van een familie die in 2004 de tsunami in Thailand op het nippertje overleefde.


"Blootvoets rondlopen, drijfnatte kleren, vuil water,... Je bent echt tot het uiterste moeten gaan voor 'The Impossible'."


Naomi Watts: (lacht) "Ik wist dat het op lichamelijk gebied heel moeilijk zou zijn, dat zijn alle films waarin water een grote rol speelt. Maar ik vond het verhaal over een natuurramp die aan zoveel mensen het leven heeft gekost en die zoveel mensenlevens heeft veranderd heel belangrijk om te brengen. Je vergeet alle negatieve dingen die bij de opnames komen kijken. Ik herinner me dat ik vlak na de opnames van King Kong volledig uitgeput was. Ik had overal pijn, mijn lichaam kon het niet meer aan. Ik heb toen gezworen dat ik nooit meer in een actiefilm zou meespelen. Maar je vergeet die pijn na een tijdje. Het is een beetje zoals een kind baren, nietwaar? Je zou het achteraf gezien best opnieuw willen doen."

"Een verhaal zoals dit moet als moeder heel moeilijk zijn om te spelen."

Watts: "Toen mijn agent me opbelde en zei dat hij een script voor me had dat over de tsunami ging, was ik absoluut niet geïnteresseerd. Integendeel, ik vond dat allesbehalve een goed idee. Zijn ze van plan om er een rampenfilm van te maken met heel veel geschreeuw? Gaan ze er één spektakel van maken? Het voelde zó verkeerd aan. Als je ziet hoeveel mensen er om het leven zijn gekomen... (onderbreekt zichzelf). Maar van het moment dat ik hoorde dat JA Bayona de film ging regisseren, kreeg ik plots toch interesse in het project. Ik heb het script uiteindelijk gelezen en ik wist na de eerste vier, vijf pagina's dat ik het wilde doen."

"Hoe verliep die eerste ontmoeting met de 'echte' Maria Belon? En wat heb je van haar geleerd?"

Watts: "Ik keek er heel erg naar uit om haar te ontmoeten en ik herinner me dat ik best nerveus was toen ze de kamer kwam binnengelopen. Ik had een half uurtje gekregen om met haar te praten maar ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Ik ben dan ook maar gewoon een actrice en ik was er zeker van dat ze mijn vragen stom zou vinden. Ik ben gaan zitten en ik heb gewacht totdat zij begon te praten. Ze kreeg tranen in haar ogen, en die blik vertelde eigenlijk al meteen het hele verhaal. Ik weet dat dit een beetje melig klinkt, maar we hebben elkaar vervolgens een hele poos omhelsd. Maria heeft een heel andere kijk op het leven. Ik ben heel cynisch terwijl zij juist van elk moment in het leven geniet. Ze heeft geen angst meer."

"Heb je ook met haar kinderen gepraat ter voorbereiding van de opnames?"

Watts: "Ik heb met Lucas (vertolkt door Tom Holland, nvdr) gepraat, maar ik merkte al snel dat Maria er beter over kon praten dan hem. Hij was erg jong toen het allemaal gebeurde. Maria heeft tijdens de opnames van 'The Impossible' enorm lange brieven geschreven. Ze is ons een paar keer op de set in Spanje komen bezoeken, en tijdens de opnames in Thailand is uiteindelijk het hele gezin afgereisd. Wanneer ze niet op de set kon zijn, schreef ze ellenlange e-mails over elke scène. Van zodra we van locatie veranderden, kwam ze met de meest uitgebreide details over die plaats op de proppen. Dat was enorm nuttig voor ons."

24-12-2012 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Megan Fox heeft de beste borsten"

"Megan Fox heeft de beste borsten"

http://oi46.tinypic.com/293wuh4.jpg

De borsten van Megan Fox zijn volgens veel mannen de besten, maar het is nu ook bevestigd door een vrouw: Leslie Mann. Zij mocht Megan betasten in de nieuwe film 'This is 40' en was zeer tevreden over wat ze in haar handen hield. "Megan heeft echt geweldige borsten. De beste die ik ooit gezien heb in mijn leven."


Leslie speelt winkeleigenaar Debbie in de film, Megan is Desi, haar jongere en bloedmooie assistente. Als ze stript tot op het felroze ondergoed, kan Dabbie zich niet inhouden.

"Zijn die écht?" vraagt ze zich luidop af. "Ja hoor, ik ben gewoon jong", antwoordt Desi nonchalant. Dat moet Debbie gewoon voelen, met het nodige bepotel tot gevolg.

Vreemde scène?
Was het niet vreemd om zo'n scène te spelen? "Een tikje. Ik voel me erg beschermend naar jongere actrices toe, omdat ik het zelf zo moeilijk heb gehad in deze business. De scène moest zo snel mogelijk voorbij zijn, omdat ik wist dat het voor haar ongemakkelijk was... waarschijnlijk. Of misschien ook niet.

Maar in die situatie zijn er altijd jongens met vettige ideeën, dus ik wilde dat ze zo snel mogelijk haar T-shirt weer aandeed."

Of misschien voelde je jezelf eerder ongemakkelijk, Leslie?

24-12-2012 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal aan bankautomaten met 'kleverige moes'

Diefstal aan bankautomaten met 'kleverige moes'

http://oi47.tinypic.com/5tvf9.jpg

In de buurt van Sint-Truiden is op verschillende plaatsen een nieuwe variant ontdekt van diefstal aan bankautomaten. Het is een ingenieus systeem waarbij de daders een aluminium plaatje op de geldgleuf plaatsen, met aan het plaatje een kleverige moes", legt Wilfried Baeten van Record Bank uit.


"De klant denkt dan dat er geen geld uit de automaat komt omdat die defect zou zijn, en de klant vertrekt. Dan komen de dieven en die halen de biljetten weg die aan de kleverige moes hangen."

Voorlopig zouden nog maar weinig mensen het slachtoffer zijn geworden van de nieuwe vorm van diefstal. Maar de banken roepen klanten dus op om de politie of het personeel te waarschuwen als er in de buurt van Sint-Truiden geen geld uit de automaat komt. "Elk gestolen biljet is er een te veel", zegt Baeten.

24-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Gevaert bevallen van Lili Daliga Anne

Kim Gevaert bevallen van Lili Daliga Anne

http://oi50.tinypic.com/nz0oo.jpg

Kim Gevaert is donderdag bevallen van haar eerste dochter, Lili Daliga Anne Mambo. Dat meldden de Corelio-kranten vandaag.


Het is reeds het derde kind voor de voormalige sprintster en haar partner Djeke Mambo. Het koppel had met Vince en Romeo al twee zonen. Zowel moeder als dochter stellen het goed.

23-12-2012 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi en Ashton discussiëren nog over financiën

Demi en Ashton discussiëren nog over financiën

http://oi50.tinypic.com/2ev6i2v.jpg

Demi Moore was het liefst meten na haar breuk met Ashton Kutcher van hem gescheiden. De reden dat ze de papieren na een jaar nog altijd niet had ingediend, is dat de twee het nog niet eens zijn over de financiële details. Dat meldde entertainmentsite TMZ gisteren.

Donderdag diende Ashton de echtscheidingspapieren in. Hij had Demi de waardigheid gegund om dit te doen, omdat hij degene was die naar verluidt vreemdging, maar blijkbaar kon hij niet langer meer wachten.

Omdat het Hollywoodkoppel na hun breuk maar niet officieel ging scheiden, gingen er allerlei roddels de ronde over de reden van het lange wachten. TMZ meldt nu dat Demi zeker geen twijfels heeft. Volgens de bronnen van de entertainmentwebsite is de actrice oprecht gelukkig en heeft ze nergens spijt van.

23-12-2012 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga winkelt met kortingsbonnen

Lady Gaga winkelt met kortingsbonnen

http://oi49.tinypic.com/1ooca0.jpg

Lady Gaga mag dan wel één van de grootste popsterren van het moment zijn, ze gebruikt nog altijd kortingsbonnen als ze gaat winkelen en onderhandelt soms over de prijs. Ze snapt ook niet waarom andere mensen dat gek vinden, zo liet de 26-jarige zangeres weten via Twitter.


"Waarom kijken mensen me aan alsof ik gek ben wanneer ik in de supermarkt kortingsbonnen gebruik of probeer te onderhandelen", vroeg Gaga zich af op Twitter. Zelf denkt ze blijkbaar dat haar zuinige koopgedrag iets met haar geboorteplaats te maken heeft, want ze voegde aan haar tweet toe: "Ik kom uit New York. Waar is het rek met de koopjes?"

Verder gaf de zangeres haar volgers het advies om eens te shoppen in tweedehandswinkeltjes. "De meesten hebben sieraden uit de jaren 50 voor een goede prijs. Geweldige cadeautjes!", liet ze weten.

Eerder dit jaar gaf Gaga ook al toe dat ze weinig geld uitgeeft. "Ik ben niet in de muziekbusiness gegaan voor het geld", verklaarde ze toen in een interview.

23-12-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!