Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown vieren in Ivoorkust

Rihanna en Chris Brown vieren in Ivoorkust

http://oi47.tinypic.com/vdl509.jpg

Rihanna en Chris Brown zijn samen met hun entourage in een privéjet naar Ivoorkust gevlogen, waar ze het nieuwe jaar zullen inluiden. Brown in vanavond eregast op de uitreiking van de Kora Awards in Abidjan, de zogenaamde 'Afrikaanse Grammy's'. Rihanna, Chris Brown, Grammy's? Uh-oh, als dat maar goed afloopt. U herinnert zich dat Brown zijn vriendin Rihanna in 2009 het ziekenhuis in sloeg, toen ze samen op weg waren naar de Grammy's.


De Kora Awards zouden gisteravond worden uitgereikt, maar het jaarlijkse evenement werd uitgesteld omdat de vlucht van Rihanna en Brown vertraging had opgelopen door hevige regen.

Gisteren stuurde Rihanna een tweet waarin ze lijkt te bevestigen dat ze haar relatie met Brown nog maar eens een kans wil geven. Hun knipperlichtrelatie kreeg onlangs een klap toen hij zijn voormalige vriendin Karrueche Tran meenam op tournee. "Is you down for the ride? ... Here we go again", twitterde Rihanna.

31-12-2012 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift jaagt vijf jaar jongere Harry Styles stuipen op het lijf met kinderwens

Taylor Swift jaagt vijf jaar jongere Harry Styles stuipen op het lijf met kinderwens

http://oi49.tinypic.com/2ugl84y.jpg

Taylor Swift heeft haar vriendje Harry Styles behoorlijk de stuipen op het lijf gejaagd. Volgens OK! Magazine heeft ze de zanger van One Direction namelijk laten weten dat ze graag kinderen wil. En met hem bovendien.


Volgens de insider van dienst voelt Swift, net 23, haar biologische klok al tikken. "Taylor vindt baby's geweldig en wil graag nog als twintiger moeder worden", zegt de bron.

Volgens de ingewijde vindt de vijf jaar jongere Styles het plan van zijn liefje maar niks. "Hij is in de verste verte niet bezig met dit soort zaken. Hij wil op z'n minst nog tien jaar wachten," luidt het.

OK! denkt ook te weten dat de rammelende eierstokken van Swift de reden waren van de breuk met haar ex Conor Kennedy.

31-12-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson showt bolle babybuik

Jessica Simpson showt bolle babybuik

http://oi47.tinypic.com/35jcfme.jpg

Jessica Simpson verbergt haar tweede zwangerschap niet langer. De zangeres deelde op Twitter een kiekje van haar bolle babybuik. En die lijkt al aardig goed te groeien...


Simpson bevestigde vorige week dat ze opnieuw in verwachting is. Haar eerste kindje, dochter Maxwell, werd acht maanden geleden geboren.

Jessica viert op dit moment vakantie in Hawaï met haar verloofde Eric Johnson, hun dochter en andere familieleden. Al weken werd gespeculeerd over een nieuwe zwangerschap van de 32-jarige Amerikaanse artieste.

31-12-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian is zwanger

Kim Kardashian is zwanger

http://oi50.tinypic.com/i2u39z.jpg

Heuglijk nieuws ten huize 'Kimye': Kim Kardashian is in verwachting van haar eerste kindje. Aanstaande papa Kanye West maakte het nieuws op zondagavond (lokale tijd) bekend aan een honderdtal concertgangers. Een woordvoerder van Kardashian bevestigt de zwangerschap.


"Stop de muziek", zei West tijdens zijn optreden in Atlantic City. "Maak wat lawaai voor mijn baby mama hier", gooide hij in het publiek, dat prompt het nieuws de wereld begon rond te twitteren.

West en Kardashian zijn acht maanden samen. Aangenomen wordt dat KK twaalf weken zwanger is. Kim (32) en Kanye (35) werden om kerstdag voor het laatst samen gezien tijdens een basketwedstrijd van Kims schoonbroer Lamar Odom. De twee verlieten het stadion tijdens de rust, Kim tweette toen dat ze zich onwel voelde.

De Kardashian 'Klan' is ondertussen volop aan het twitteren geslagen. Zo laat momager Kris Jenner weten dat ze heel blij is met het nieuws, en geeft Khloe toe dat het moeilijk is om een geheim te bewaren wanneer je zo'n grote familie hebt.

Kourtney weet dan weer geen blijf met haar emoties: "Ik wilde het van de daken schreeuwen, en nu kan ik het eindelijk doen! We mogen een nieuw engeltje in onze familie verwelkomen."

31-12-2012 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé imiteert Michael Jackson (en hoe!)

Beyoncé imiteert Michael Jackson (en hoe!)

http://oi46.tinypic.com/5trb6.jpg

Beyoncé laat zich van een onverwachte kant zien: ze toont de Michael Jackson in zichzelf op een foto die ze zelf postte op Instagram..

De zangeres draait een deukhoed, een zwart hemd en een zwarte lederen broek.

Maar het opvallendst is de pose: ze grijpt (niet al te overtuigend) in haar kruis terwijl de andere hand naar de hemel wijst. Haar gezicht is vertrokken in een monsterlijke grijns.

Er mankeert nog wel wat... de handschoentjes bijvoorbeeld?

30-12-2012 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashley Tisdale valt voor charmes van rocker

Ashley Tisdale valt voor charmes van rocker

http://oi46.tinypic.com/2d83j8i.jpg

Ashley Tisdale heeft een nieuwe vriend. De 'High School Musical'-ster, die eerder dit jaar een punt zette achter haar relatie met Scott Speer, is sinds kort samen met Annie Automatic-muzikant Christopher French. Dat lezen we in Us Weekly.


"Ze is dol op rocker-types", vertelt een bron dicht bij de 27-jarige Tisdale. "Ze hebben gemeenschappelijke vrienden en dat is meteen ook hoe ze elkaar leerden kennen."

Het gloednieuwe koppel werd op 26 december voor het eerst samen gespot in de Apple Store in Los Angeles.

Tisdale was in het verleden samen met onder andere Scott Speer, V Factory-zanger Jared Murillo en Boys Like Girls-muzikant Martin Johnson.

French werd eerder gelinkt aan 'Big Bang Theory'-actrice Kaley Cuoco.

30-12-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Quaid aan de rol met mysterieuze blondine

Dennis Quaid aan de rol met mysterieuze blondine

http://oi49.tinypic.com/ekm9sw.jpg

Dennis Quaid diende nog maar een maand geleden de echtscheidingspapieren in, maar voor liefdesverdriet heeft de acteur echter geen tijd: Quaid werd deze week immers gespot met een bloedmooie mysterieuze blondine. Het vermeende koppel is op vakantie in Los Angeles.


De 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'-acteur was acht jaar getrouwd met Kimberly Buffington-Quaid, maar aan dat huwelijk kwam dit jaar uiteindelijk een einde. Quaid laat er geen gras over groeien en vloog met zijn nieuwe vlam richting Westkust, waar ze samen het nieuwe jaar zullen inluiden.

Volgens de DailyMail verraste de 58-jarige Hollywoodster de blondine met een ticketje richting LA. De twee werden voor het eerst samen gespot toen ze in LAX aankwamen. Het koppel deed naar verluidt hun best om niet op te vallen.

Quaid, die in het verleden getrouwd was met actrices Meg Ryan en P.J. Soles, diende op 30 november de echtscheidingspapieren in. Hij eist gedeeld hoederecht over zijn vier jaar oude tweeling Thomas en Zoe.

30-12-2012 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuile roddel: "Mila Kunis dwingt Ashton Kutcher tot scheiding"

Vuile roddel: "Mila Kunis dwingt Ashton Kutcher tot scheiding"

http://oi47.tinypic.com/amsr4.jpg

Het duurde even, maar Ashton Kutcher diende vorige week dan eindelijk de scheidingspapieren in om zijn huwelijk met Demi Moore officieel te beëindigen. Mila Kunis, zijn nieuwe vriendin, zou volgens sommige bronnen de drijvende kracht geweest zijn achter de zet. "Pure nonsens", zo citeert roddelchecker GossipCop enkele vrienden.


De roddelsites hebben er een mooi verhaaltje van gebrouwen.

"Mila was het beu dat het allemaal zo lang duurde', vertelt een bron aan het Amerikaanse Star Magazine. "Uiteindelijk stelde ze een ultimatum: als Ashton niet snel in actie zou komen, zou ze hem dumpen."

Ashton gaf toe. Hij vraagt de scheiding aan op basis van 'onverzoenbare verschillen' en vraagt geen alimentatie, noch vraagt hij de rechtbank om Demi geld te ontzeggen. In het roddelmagazine Star wordt dat: "hij is bereid om Demi af te kopen gewoon om van haar af te zijn".

Trouwen en kinderen?
Het verhaaltje wordt nog smeuïger: "Ashton wil zo snel mogelijk met Mila trouwen en beginnen aan het kind dat hij altijd al wilde." Demi, een pak ouder dan Ashton, had al drie dochters met ex Bruce Willis.

Een vriendin van Mila ontkent dat de actrice Ashton onder druk heeft gezet en (helaas/gelukkig, al naargelang) ook dat de twee trouwplannen hebben.

30-12-2012 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga biedt haar 'monsters' psychologische steun

Lady Gaga biedt haar 'monsters' psychologische steun

http://oi45.tinypic.com/i5bwyh.jpg

Lady Gaga sprak zich al vaker uit tegen pesten en discriminatie, maar gaat nu nog een stapje verder. Tijdens haar Born This Way Ball zal de zangeres gratis psychologische sessies en mentale steun verlenen aan haar fans, die ze liefkozend 'kleine monsters' noemt. Dat meldde Lady Gaga zelf via Facebook.


"Voor wie zich afvraagt waaruit de raadgeving en sessies bestaat tijdens de Born This Way Ball: het wordt een leuke 'tailgating-ervaring waarbij de monsters elkaar kunnen leren kennen", aldus de wereldster. Tailgating is een typisch Amerikaans fenomeen waarbij vanuit de kofferbak van auto's gebarbecued en gesocialized wordt.

"Op de Born & Brave-bus heb je de toegang tot professionele privé- en groepchats over mentale gezondheid, depressie, pesten, vrienden en school. Alle problemen worden zonder oordeel serieus genomen, alle hulp is gratis voor iedereen. Ik denk dat veel tieners geen hulp zoeken omdat ze beschaamd zijn, dus wilden mama en ik het stigma rond 'hulp' doorbreken en het leuk maken."

30-12-2012 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."One Direction populairste Britse live-act"

"One Direction populairste Britse live-act"

http://oi47.tinypic.com/dqtc1v.jpg

De Britse boyband One Direction is in eigen land uitgeroepen tot populairste live-act van 2012. Dat schrijft Daily Star.


Volgens officiële verkoopcijfers van concertkaartjes troeven de jongens grote namen als Coldplay en de Rolling Stones af. Dat is opmerkelijk aangezien de Stones twee uitverkochte concerten gaven in de Londense O2 Arena in het kader van hun 50-jarig jubileum-toer.

In de categorie solo-artiest won Emeli Sandé en versloeg daarmee eveneens grote namen als Madonna, Lady Gaga en Justin Bieber.

30-12-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kristen Stewart en Robert Pattinson in film over overspel"

"Kristen Stewart en Robert Pattinson in film over overspel"

http://oi49.tinypic.com/6fqs76.jpg

Kristen Stewart en Robert Pattinson zouden zijn benaderd om een remake te maken van 'The Sandpiper', een film over de affaire van een leraar met een single moeder. Dat staat te lezen in het tijdschrift OK!.


Na een jaar waarin de halve zomer gedomineerd werd door haar affaire met regisseur Rupert Sanders, de breuk én de verzoening met Robert Pattinson, lijkt dat een bijzonder uitdagende zet te zijn.

Of een teken dat Rob zijn Kristen nog altijd niet vertrouwt? "Hij vindt dat ze samen magisch zijn op het grote scherm. En natuurlijk is er minder kans dat er een scheve schaats wordt gereden als hij in de buurt is", zo wordt gespeculeerd in het tijdschrift. Het overspel van Kristen vond plaats tijdens en na de opnames van Snow White and the Huntsman, een film zonder Robert Pattinson.

Nog bozere tongen menen dat Pattinson eieren voor zijn geld kiest: zijn films zonder Kristen flopten grandioos, haar carrière leed geen spatje onder de hele affaire. Volgens hen is het een carrièrezet van Robert: zonder Kristen zou hij wel eens bijzonder snel vergeten kunnen raken in Hollywood.

Als de geruchten kloppen, zit Robert gebeiteld want het koppel zou desgewenst alleen nog films kunnen kiezen waar ze samen in spelen. "Ze worden overspoeld met aanvragen. Iedereen zegt hen dat ze de nieuwe Elizabeth Taylor en Richard Burton kunnen worden."

30-12-2012 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey maakt naam zoontje bekend

Matthew McConaughey maakt naam zoontje bekend

http://oi50.tinypic.com/2818oxd.jpg

Matthew McConaughey en Camila Alves hebben de naam van hun pasgeboren zoontje bekendgemaakt. Het showbizzkoppel koos voor Livingston Alves McConaughey.


Eerder deze week ging het gerucht de ronde dat Camila bevallen was van een meisje, maar de 'Magic Mike'-acteur schrijft op zijn Facebookpagina dat ze de trotse ouders zijn geworden van een jongetje. Livingston werd op 28 december geboren.

Livingston is het kleine broertje van Levi (4) en Vida (3). De 43-jarige McConaughey kondigde op 4 juli - amper twee weken nadat het koppel in het huwelijksbootje stapte - via zijn Twitterpagina aan dat zijn vrouw opnieuw zwanger was.

30-12-2012 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort vliegen naar Ozzy Osbourne Airport?

Binnenkort vliegen naar Ozzy Osbourne Airport?

http://oi47.tinypic.com/1zxy6b9.jpg

Het vliegveld van de Engelse stad Birmingham gaat mogelijk vernoemd worden naar rocker Ozzy Osbourne, meldt The Birmingham Mail.


Platenbaas Jim Simpson is een actie begonnen om de naam van Ozzy te verbinden aan de luchthaven. Hij neemt als voorbeeld Liverpool, waar de luchthaven vernoemd naar de overleden ex-Beatle John Lennon.

Volgens Simpson is de keus voor Ozzy helemaal niet zo vreemd, ook al is de voormalige zanger van Black Sabbath niet altijd het braafste jongetje van de klas geweest. "We zijn trots op onze eigen mensen, en Ozzy is een 'Brummie' in hart en nieren." 'Brummie', zo had u al wel door, is een bijnaam voor mensen uit Birmingham.

Het is nog niet helemaal duidelijk of het stadsbestuur de naamsverandering ziet zitten, maar verantwoordelijk wethouder Philip Parker staat alleszins niet afkerig tegenover een Ozzy Osbourne Airport.

29-12-2012 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson is celebrity van het jaar voor E! Online

Robert Pattinson is celebrity van het jaar voor E! Online

http://oi50.tinypic.com/33z4il4.jpg

Robert Pattinson is door E! Online uitgeroepen tot Celeb of the Year. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat de acteur de titel weet binnen te slepen.


Volgens de website mag Pattinson zijn trouwe fans heel dankbaar zijn. Zij hebben heel veel stemmen op hem uitgebracht. De 26-jarige acteur stond het afgelopen jaar veel in de schijnwerpers. Zo speelde hij in verschillende films en ook kwam hij veel in het nieuws nadat zijn vriendin Kristen Stewart hem bedroog. De twee gingen daarop even uit elkaar, maar Robert heeft het haar inmiddels vergeven.

Of de acteur volgend jaar weer de titel pakt, is volgens E! Online onzeker. Het laatste deel van de 'Twilight'-films, waar Robert een rol in speelde, kwam dit jaar namelijk uit. Toch staan er heel wat films op zijn agenda, dus Robert zal volgens hen voorlopig nog niet uit de spotlights verdwijnen.

29-12-2012 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matthew McConaughey opnieuw vader geworden"

"Matthew McConaughey opnieuw vader geworden"

http://oi45.tinypic.com/1411u6x.jpg

Matthew McConaughey en zijn vrouw Camila zijn voor de derde keer papa en mama geworden. Volgens TMZ beviel Camila vanmorgen (lokale tijd) van een gezonde baby.

Bronnen vertellen dat Matthew enorm blij was met de komst van het kindje. Hoewel de site nog geen bevestiging heeft van het management van de acteur en het model, schrijven ze dat het een meisje is.

De twee maakten in juli bekend dat er een baby op komst was. Het stel, dat elkaar in juni het jawoord gaf, heeft al twee kinderen: Levi (4) en Vida (2).

29-12-2012 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kate Winslet krijgt ruimtereis als huwelijkscadeau"

"Kate Winslet krijgt ruimtereis als huwelijkscadeau"

http://oi48.tinypic.com/p1zqb.jpg

Kate Winslet heeft wel een heel bijzonder huwelijkscadeau gekregen. De rijke zakenman Richard Branson, de oom van haar kersverse man, zou haar namelijk een ruimtereis cadeau hebben gedaan.


Het ticket is ruim 150.000 euro waard. De 37-jarige actrice kreeg het cadeau niet alleen vanwege haar huwelijk, maar ook omdat ze de moeder van Richard Branson redde bij een brand in een woning vorig jaar, zo weet de Britse krant The Telegraph.

Ned Rocknroll, met wie Kate eerder deze maand in het geheim zou zijn getrouwd, werkt bij Virgin Galactic, het bedrijf van zijn oom dat de ruimtereizen vanaf volgend jaar wil organiseren. Al meer dan 530 mensen kochten een ticket voor dergelijke reis.

Kate is niet de enige celebrity die de bijzondere ervaring mogelijk zal meemaken. Ook Russell Brand en Ashton Kutcher willen de aarde wel eens van bovenaf bewonderen.

29-12-2012 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdiende het meest aan concerten in 2012

Madonna verdiende het meest aan concerten in 2012

http://oi47.tinypic.com/2yozfbq.jpg

Madonna heeft in 2012 het meest verdiend aan verkochte concertkaartjes. Dat becijferde muziektijdschrift Pollstar in hun jaaroverzicht. De Amerikaanse popster verdiende wereldwijd 296 miljoen dollar (224 miljoen euro) met haar tournee.

Bruce Springsteen en zijn E Street Band staan op nummer 2, zij verdienden 210 miljoen euro (159 miljoen euro) aan zijn concerten. Daarna volgen Roger Waters, Coldplay en Lady Gaga.

In totaal was de omzet van de top 50 aan wereldwijde tours 3 miljard dollar (2,27 miljard euro). Dat is 2 procent minder dan in 2011.

29-12-2012 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton gekroond tot beauty-icoon van 2012

Kate Middleton gekroond tot beauty-icoon van 2012

http://oi50.tinypic.com/9iy2r4.jpg

Voor het tweede jaar op rij gaat Kate Middleton aan de haal met de titel 'beauty-icoon van 2012', althans volgens de Britten. Zusje Pippa werd van haar tweede plaats verstoten en wist net nog de top 5 te halen.


"Het Kate-effect is springlevend en dat is duidelijk te zien aan de verkochte beautyproducten. Haar roze nagellak, donkere eyeliner en ultraverzorgde bruine lokken inspireren heel wat dames", verklaart Nicola Wing van Superdrug Senior Cosmetics.

Andere bekende inspiratiebronnen voor de Britse vrouw zijn onder meer zangeressen Cheryl Cole, Jessie J. en Rihanna. Helemaal verstoten uit deze lijst zijn Emma Watson (vorig jaar nog op 8), Lady Gaga en Keira Knightly.

29-12-2012 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell op vakantie met ex-verloofde

Simon Cowell op vakantie met ex-verloofde

http://oi50.tinypic.com/j5w37c.jpg

Simon Cowell en zijn voormalige verloofde Mezhgan Hussainy zijn samen in Barbados op vakantie


De Britse tabloid The Sun kon de vakantiekiekjes van Cowell en Hussainy op de kop tikken. De uitvinder van X Factor en Mezhgan (39) kondigden in 2010 hun verloving aan, maar dat hield niet lang stand. Simon verklaarde later dat zijn aanzoek een foutje was. "We zijn tot de conclusie gekomen dat ik een hopeloze partner ben." De breuk lijkt hun vriendschap niet te hebben aangetast. Het duo zag er al waterfietsend gelukkig en ontspannen uit.

Simon gaf onlangs toe dat hij aan het daten is met Carmen Electra. De 53-jarige onthulde dat hij als een blok is gevallen voor de 40-jarige tv-presentatrice, maar zei ook dat ze nog geen vaste relatie hebben.

29-12-2012 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech voor Beckham: vakantie van 300.000 euro valt in het water door regen

Pech voor Beckham: vakantie van 300.000 euro valt in het water door regen

http://oi46.tinypic.com/3517j9d.jpg

David Beckham trok deze kerstvakantie met zijn gezin naar een paradijslijk hotel op de Malediven, maar is er al na enkele dagen weer vertrokken. Het regende er iedere dag en ook de voorspellingen zagen er niet veelbelovend uit.


Het elfdaagse verblijf van de Beckhams zou tot 300.000 euro kosten. De voetballer had de duurste suite van het One&Only Reethi Rah Resort geboekt voor zijn vrouw Victoria en zijn vier kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper. Een nachtje kost er liefst 15.000 dollar en Beckham had nog drie andere suites aan 6.000 dollar per nacht gereserveerd. Het gezin kwam er op 23 december aan, maar vertrok op tweede kerstdag alweer met een privéjet naar zonnigere oorden.

Beckham kreeg van het personeel te horen dat het wel snel zou stoppen met regenen, maar de voorspellingen zagen er niet goed uit. Ze hoopten op het eiland te duiken, te vissen en tennis te spelen, terwijl Victoria vooral interesse had in de wellnessfaciliteiten. En binnen blijven zagen ze met vier kinderen niet meteen zitten.

29-12-2012 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!