Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdiende het meest aan concerten in 2012

Madonna verdiende het meest aan concerten in 2012

http://oi47.tinypic.com/2yozfbq.jpg

Madonna heeft in 2012 het meest verdiend aan verkochte concertkaartjes. Dat becijferde muziektijdschrift Pollstar in hun jaaroverzicht. De Amerikaanse popster verdiende wereldwijd 296 miljoen dollar (224 miljoen euro) met haar tournee.

Bruce Springsteen en zijn E Street Band staan op nummer 2, zij verdienden 210 miljoen euro (159 miljoen euro) aan zijn concerten. Daarna volgen Roger Waters, Coldplay en Lady Gaga.

In totaal was de omzet van de top 50 aan wereldwijde tours 3 miljard dollar (2,27 miljard euro). Dat is 2 procent minder dan in 2011.

29-12-2012 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton gekroond tot beauty-icoon van 2012

Kate Middleton gekroond tot beauty-icoon van 2012

http://oi50.tinypic.com/9iy2r4.jpg

Voor het tweede jaar op rij gaat Kate Middleton aan de haal met de titel 'beauty-icoon van 2012', althans volgens de Britten. Zusje Pippa werd van haar tweede plaats verstoten en wist net nog de top 5 te halen.


"Het Kate-effect is springlevend en dat is duidelijk te zien aan de verkochte beautyproducten. Haar roze nagellak, donkere eyeliner en ultraverzorgde bruine lokken inspireren heel wat dames", verklaart Nicola Wing van Superdrug Senior Cosmetics.

Andere bekende inspiratiebronnen voor de Britse vrouw zijn onder meer zangeressen Cheryl Cole, Jessie J. en Rihanna. Helemaal verstoten uit deze lijst zijn Emma Watson (vorig jaar nog op 8), Lady Gaga en Keira Knightly.

29-12-2012 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell op vakantie met ex-verloofde

Simon Cowell op vakantie met ex-verloofde

http://oi50.tinypic.com/j5w37c.jpg

Simon Cowell en zijn voormalige verloofde Mezhgan Hussainy zijn samen in Barbados op vakantie


De Britse tabloid The Sun kon de vakantiekiekjes van Cowell en Hussainy op de kop tikken. De uitvinder van X Factor en Mezhgan (39) kondigden in 2010 hun verloving aan, maar dat hield niet lang stand. Simon verklaarde later dat zijn aanzoek een foutje was. "We zijn tot de conclusie gekomen dat ik een hopeloze partner ben." De breuk lijkt hun vriendschap niet te hebben aangetast. Het duo zag er al waterfietsend gelukkig en ontspannen uit.

Simon gaf onlangs toe dat hij aan het daten is met Carmen Electra. De 53-jarige onthulde dat hij als een blok is gevallen voor de 40-jarige tv-presentatrice, maar zei ook dat ze nog geen vaste relatie hebben.

29-12-2012 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech voor Beckham: vakantie van 300.000 euro valt in het water door regen

Pech voor Beckham: vakantie van 300.000 euro valt in het water door regen

http://oi46.tinypic.com/3517j9d.jpg

David Beckham trok deze kerstvakantie met zijn gezin naar een paradijslijk hotel op de Malediven, maar is er al na enkele dagen weer vertrokken. Het regende er iedere dag en ook de voorspellingen zagen er niet veelbelovend uit.


Het elfdaagse verblijf van de Beckhams zou tot 300.000 euro kosten. De voetballer had de duurste suite van het One&Only Reethi Rah Resort geboekt voor zijn vrouw Victoria en zijn vier kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper. Een nachtje kost er liefst 15.000 dollar en Beckham had nog drie andere suites aan 6.000 dollar per nacht gereserveerd. Het gezin kwam er op 23 december aan, maar vertrok op tweede kerstdag alweer met een privéjet naar zonnigere oorden.

Beckham kreeg van het personeel te horen dat het wel snel zou stoppen met regenen, maar de voorspellingen zagen er niet goed uit. Ze hoopten op het eiland te duiken, te vissen en tennis te spelen, terwijl Victoria vooral interesse had in de wellnessfaciliteiten. En binnen blijven zagen ze met vier kinderen niet meteen zitten.

29-12-2012 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson was niet blij met vergelijking Marilyn

Scarlett Johansson was niet blij met vergelijking Marilyn

http://oi46.tinypic.com/27z9eyo.jpg

Actrice Scarlett Johansson wordt al jaren als één van de knapste vrouwen ter wereld beschouwd. Op haar achttiende werd ze al vergeleken met Marilyn Monroe. Zelf was ze niet zo tevreden met de manier waarop haar figuur geseksualiseerd werd, zegt ze in Elle Magazine.


Vooral in avondkledij was de actrice een aangename prooi voor fotografen. "Ik ben altijd zo geweest, dat figuur zit in de familie", zegt ze. "Maar trek je een avondjurk aan, dan lijkt het ineens of je borsten hebt en vindt iedereen je een moordvrouw." Ze werd al vlug de nieuwe Marilyn Monroe genoemd.

Intussen is Scarlett 27 jaar en ze zou uitgaan met een Franse journalist. In het interview, dat in februari verschijnt, stelt ze niet veel belang meer te hechten aan een huwelijk. Ze trouwde met Ryan Reynolds op jonge leeftijd en is twee jaar geleden gescheiden. Ook aan kinderen denkt ze niet veel.

29-12-2012 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson bevestigt komst tweede kindje

Jessica Simpson bevestigt komst tweede kindje

http://oi47.tinypic.com/23hvb50.jpg

De geruchten deden al enige tijd de ronde, maar nu lijkt het erop dat zangers Jessica Simpson heeft bevestigd dat ze opnieuw zwanger is. Op Twitter heeft ze een foto geplaatst van haar in het zand spelende dochtertje Maxwell met daaronder de tekst 'grote zus'.


Eerder zou Jessica op een feestje al hebben toegegeven dat ze weer een baby verwacht, maar een officiële bevestiging is er nooit gekomen.

Mocht Jessica met de twitterfoto inderdaad bedoelen dat Maxwell een broertje of een zusje krijgt dan wordt dit het tweede kindje van de actrice en haar verloofde Eric Johnson.

26-12-2012 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga gaat film over haar eigen leven maken

Lady Gaga gaat film over haar eigen leven maken

http://oi49.tinypic.com/xdicgj.jpg

Lady Gaga heeft aangekondigd dat ze een film gaat maken. Ze zal de documentaire in samenwerking produceren met haar goede vriend Terry Richardson. Dat maakte de zangeres bekend via Twitter. Gaga schreef: "Merry Christmas little monsters! Terry Richardson gaat een documentaire maken over mijn leven, de totstandkoming van mijn nieuwe album ARTPOP en over jullie! Bedankt voor het wachten op ARTPOP, maar ik hoop dat het jullie er naar uitkijken. Ik hou van jullie!"

Op de pagina van Terry schreef ze: "Ik hou van je Terry! Bedankt voor het geloof in mij en mijn fans. Ik kijk al jaren tegen je op en kan niet wachten om weer met je samen te werken. Een droom wordt werkelijkheid!" Richardson en Gaga werkten al eerder samen aan een fotoboek, Lady Gaga x Terry Richardson getiteld. Gaga maakt overigens binnenkort haar filmdebuut in 'Machete Kills' van regisseur Robert Rodriguez.

26-12-2012 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan lost deel belastingschuld af

Lindsay Lohan lost deel belastingschuld af

http://oi49.tinypic.com/2nsxfmu.jpg

Lindsay Lohan heeft met de hulp van Charlie Sheen haar belastingschuld uit 2009 afgelost. Entertainmentsite TMZ beschikt over het document waaruit blijkt dat LiLo het openstaande bedrag van 93.701 dollar, omgerekend 71.000 euro, heeft voldaan.


Bronnen uit de omgeving van Lindsay vertrouwen toe dat de actrice de cheque 100.000 dollar van collega Charlie Sheen heeft gebruikt om haar schuld af te lossen.

Het bedrag van 6300 dollar dat daarvan overbleef heeft ze ook alvast aan de belastingdienst overgemaakt, omdat ze van het belastingsjaar 2010 ook nog ruim 100.000 euro moet betalen. Recent had de fiscus beslag gelegd op de bankrekeningen van de actrice. Charlie Sheen leerde LiLo kennen op de set van Scary Movie 5 en stopte haar 100.000 dollar toe toen hij over haar financiële problemen hoorde.

26-12-2012 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore was in shock door scheidingsaanvraag

Demi Moore was in shock door scheidingsaanvraag

http://oi48.tinypic.com/261hmr4.jpg

Demi Moore was geschokt toen haar ex Ashton Kutcher afgelopen vrijdag plots  de scheidingspapieren indiende. Het koppel is al ruim een jaar uit elkaar, maar bronnen vertellen de New York Post dat de actrice in alle rust over de financiële details van de scheiding had willen onderhandelen.


Demi had graag tot een overeenkomst gekomen, om daarna de papieren te regelen. Nu Ashton echter toch al de papieren heeft ingediend voordat ze een akkoord hebben gevonden, zullen de onderhandelingen een stuk minder privé worden. Het zou al zo lang duren, omdat Demi een nogal hoog bedrag wil overhouden aan de breuk met Ashton, die de best betaalde acteur op de Amerikaanse televisie is.

Daarnaast verdient hij een aardig zakcentje als investeerder. Dat laatste heeft er wellicht toe bijgedragen dat hij net voor het einde van het jaar de scheiding heeft aangevraagd, omdat dit belastingvoordelen zou hebben. Ook wordt  de relatie van de acteur steeds serieuzer. Hij nam zelfs zijn nieuwe vriendin Mila Kunis voor de kerstdagen mee naar zijn familie.

26-12-2012 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens verklikt door ex-secretaresse?

Peter Goossens verklikt door ex-secretaresse?

http://oi47.tinypic.com/23uybgx.jpg

De huiszoeking bij het Hof van Cleve van driesterrenchef Peter Goossens is geen toeval en maakt geen deel uit van een systematische doorlichting van de boekhouding van horecazaken. Hoe de speurders dan wel bij de chef terecht kwamen, is voer voor speculatie met één nadrukkelijke verdachte: de ex-secretaresse van Peter Goossens. Dat schrijft onze zusterkrant Het Laatste Nieuws.


Eerder dit jaar werd de secretaresse aangeklaagd voor diefstal: het bedrag van een cadeaubon was niet volledig in het kasboek terug te vinden als er meer dan een maand na uitgave van de bon werd gegeten. De zaak werd in der minne geregeld en Peter Goossens liet de klacht vallen.

Maar daarmee stopte de geruchtenmolen niet. Toen al werd gefluisterd dat de secretaresse ermee dreigde informatie bekend te maken die de kok en zijn vrouw, Lieve Fermans, in een slecht daglicht zou stellen. Berichten over chantage en afpersing werden ten stelligste ontkend.

Verklikt of niet?
Of de vrouw nu toch, ondanks de regeling, naar het gerecht stapte met wat ze wist over de boekhouding, is door niemand officieel bevestigd. Het is niet onmogelijk dat het gerecht toch nog op een andere manier lucht kreeg van de frauduleuze praktijken: bijvoorbeeld doordat ze tijdens het onderzoek naar de secretaresse op iets zijn gestoten dat wantrouwen wekte.


Over het fraude-onderzoek is niet veel bekend. Wel zouden er ernstige aanwijzingen van gesjoemel zijn gevonden, waarbij Goossens, Fremans 'en onbekenden' inkomsten zouden hebben verborgen, waardoor btw en belastingen werden ontdoken.

Geen bewijs
Harde bewijzen van een zwarte boekhouding zijn er echter (nog) niet: daar zoekt het gerecht nog naar. Wordt bewijs gevonden, dan kunnen alle betrokken worden aangeklaagd voor schiftvervalsing, vervalsing van jaarrekeningen en fiscale fraude. De mogelijke boete is vooral financieel, de celstraf met uitstel, al kan ook aangestuurd worden op een dading met de fiscus.

2012 blijkt een slecht jaar te zijn voor Peter Goossens: eerder dit jaar veroorzaakte hij een ongeval, hij stortte in elkaar en verdween van het scherm. Na het juridische gedoe met zijn ex-secretaresse is er nu ook de vrees voor een fraudezaak.

26-12-2012 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston viert kerst in bikini

Jennifer Aniston viert kerst in bikini

http://oi48.tinypic.com/xc0vt2.jpg

Geen drukke familiefeesten met veel eten en cadeautjes voor Jennifer Aniston: zij trok met verloofde Justin Theroux naar het Mexicaanse Cabo om daar de kerstdagen niksend in de zon door te brengen.


De dag voor kerstavond werden de tortelduifjes gespot op de luchthaven van Cabo, en sindsdien zijn er verschillende bikinifoto's van het fotogenieke koppel opgedoken.

Jennifer droeg al haar groene strapless bikini en een felroze versie, terwijl ze naast een slapende Justin een boek lag te lezen. Op het tafeltje, binnen handbereik: een cocktail. Het is feest voor iets.

Cabo San Lucas is de favoriete  bestemming voor de actrice, die er eerder ook al heen vloog met vriendinnen Courteney Cox en Chelsea Handler, en ex-vriendjes John Mayer, Gerard Butler en Vince Vaughn.

26-12-2012 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rihanna is een emotioneel wrak door Chris Brown"

"Rihanna is een emotioneel wrak door Chris Brown"

http://oi47.tinypic.com/2w4ibrb.jpg

Rihanna is een 'emotioneel wrak' door de knipperlichtrelatie met Chris Brown, beweert The Sun. Ze mag gisteren dan liefkozend naast hem hebben gezeten op de tribunes van een basketbalwedstrijd in Los Angeles, volgens vrienden was ze afweten zondag nog in tranen toen hij het liet afweten op een belangrijk familiefeest.


De 23-jarige Chris Brown werd in het weekeinde op Barbados verwacht om de kwetsbare Rihanna te vergezellen op het kerstfeest met familie en vrienden. De gasten van Rihanna waren volgens The Sun stomverbaasd toen hij het liet afweten. ''Rihanna was een wrak'', citeert de krant een van de gasten die zondag aanwezig was. ''Ze had haar familieleden verteld dat Chris met haar mee zou komen. Ze waren bereid hem te vergeven voor wat er in het verleden is gebeurd.''

Volgens de bron van The Sun was het de bedoeling dat Rihanna met Brown zowel kerst als de jaarwisseling zou vieren in haar villa op het Caribische eiland, maar in plaats daarvan stapte ze op kerstavond in een privévliegtuig om via Miami naar Los Angeles te vliegen.

26-12-2012 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans One Direction slachtoffer van internethoax

Fans One Direction slachtoffer van internethoax

http://oi45.tinypic.com/2ntdcgy.jpg

Heel wat fans van One Direction en in het bijzonder van Niall Horan zijn in de maling genomen.


Een persoon die zich op Facebook een profiel had aangemeten met Niall Horan als naam, vroeg de fans om een pagina te 'liken' en dat hebben heel wat aanhangers gedaan. Helaas blijkt nu dat dit geen initiatief was van de artiest zelf.

Een woordvoerder van de boyband betreurt het voorval. "Ik ben bang dat dit helaas geen site van Niall zelf is. We zullen ervoor zorgen dat Facebook deze pagina afsluit", zo zegt hij tegen The Sun.

Op de pagina werd gevraagd om zoveel mogelijk reacties. Bij 100.000 likes zou er 100.000 pond worden overgemaakt naar een kinderziekenhuis.

25-12-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand is slechtst geklede man

Russell Brand is slechtst geklede man

http://oi46.tinypic.com/1nz8f8.jpg

In 2010 werd Russell Brand nog uitgeroepen tot stijlicoon van het jaar, maar volgens GQ Magazine is die tijd voorbij. De acteur is door het blad uitgeroepen tot slechtst geklede man van 2012.


'In het begin van dit jaar begon je ineens geen schoenen meer te dragen en kleedde je als je alter ego Evil Ghandi', zo schrijft het tijdschrift. Bij het artikel staan 11 foto's van Russell, op al deze plaatjes is de acteur te bewonderen in een nogal bizarre outfit.

Vorige week maakte de Britse komiek via Twitter bekend dat hij al 10 jaar van zijn heroïne- en alcoholverslaving af is. 'Tien jaar clean. Iedereen bedankt voor alle lieve berichten. Iedereen kan afkicken...langzaam maar zeker.'

25-12-2012 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist van Ministry overlijdt op podium

Gitarist van Ministry overlijdt op podium

http://oi47.tinypic.com/30k55y9.jpg

Mike Scaccia, de gitarist van de Amerikaanse metalbands Ministry en Rigor Mortis, is zaterdag op 47-jarige leeftijd overleden nadat hij op het podium in elkaar was gestuikt. Dat melden verschillende media.


Volgens het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone was Scaccia in een club in Fort Worth (Texas) bezig met een optreden ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Bruce Corbitt, de zanger van Rigor Mortis. Scaccia zakte ineen tijdens dat optreden en werd onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht, waar enkel nog zijn dood kon worden vastgesteld.

Volgens de lokale krant Fort Worth Star Telegram bleek uit een onderzoek dat hij is overleden aan een hartstilstand, die het gevolg was van een hartziekte.

De Amerikaanse gitarist had in 1983 de groep Rigor Mortis opgericht. Zes jaar later trad hij toe tot Ministry, een band waarbij onder meer ook de Belg Luc Van Acker getourd heeft. Scaccia speelde ook mee op het meest succesvolle album van de groep: "Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs" (1992), met de songs "N.W.O." and "Jesus Built My Hotrod".

Afgelopen zomer was Ministry nog te zien op het podium van de Lokerse Feesten.

25-12-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."20 seconden werk om uitlekken kersttoespraak Beatrix te voorkomen"

"20 seconden werk om uitlekken kersttoespraak Beatrix te voorkomen"

http://oi50.tinypic.com/1zvxy00.jpg

Door een lek op de server van de Nederlandse Rijksoverheid was de opname van de jaarlijkse kersttoespraak van koningin Beatrix op Kerstavond al te bekijken. Ondertussen is de link offline gehaald. "Dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden, via een bepaalde instelling waardoor het adres onbereikbaar is. Dat had me ongeveer 20 seconden gekost", reageert ict-journalist Brenno de Winter in het NOS-Radio 1-journaal. "Dit is nalatigheid van de Rijksvoorlichtingsdienst."


De link werd ontdekt door internetmarketeer Anne Jan Roelevelt, die het meldde op Twitter.

De kersttoespraak van de koningin, die een paar dagen eerder is opgenomen, wordt morgen om 13 uur tegelijkertijd uitgezonden op Nederland 1 en 2 en Radio 1. Pas na afloop van de tv-uitzending zou de video beschikbaar komen via het YouTube-kanaal van het Koninklijk Huis.

Steun na ski-ongeval
De koningin zegt onder meer dat de koninklijke familie veel steun heeft gehad aan het medeleven van vele Nederlanders, na het ski-ongeluk van prins Johan Friso op 17 februari.

De koningin spreekt verder over vertrouwen. "Vertrouwen over en weer maakt de maatschappij leefbaar." Ze benadrukt het belang van vertrouwen in de rechtsstaat. Ook pleit ze voor openheid en tolerantie, "een grondslag voor vertrouwen".


"Door de eeuwen heen putte onze maatschappij kracht uit de aanwezigheid van mensen met een verschillende culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Vedraagzaamheid heeft ons land sterk gemaakt."

"Europa, dat zijn we zelf"
De koningin maakt zich zorgen om het klimaat van "wantrouwen" dat door de economische crisis is veroorzaakt, bijvoorbeeld ten aanzien van Europa. "Europa, dat zijn we zelf", aldus de koningin.

Nummertje aanpassen
Roeleveld deed zijn ontdekking door op de website van het Koninklijk Huis de laatste video te bekijken. In het internetadres paste hij vervolgens de datum en het volgnummer aan en kon de video downloaden. Omdat hij de koningin over vertrouwen hoorde praten, begreep Roeleveld dat het om de nieuwe kerstrede ging. Het thema vertrouwen was al door de Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) betreurt het uitlekken van de kersttoespraak. Volgens de RVD stond de toespraak "op stand-by" op de website rijksoverheid.video.nl.

"Het bestand was voorzien van een numerieke code, niet alleen een jaartal zoals door sommigen is beweerd", aldus de RVD. Volgens de RVD is de code vermoedelijk ontdekt door te proberen. De dienst gaat "een diepgaand onderzoek" doen naar hoe dat in de toekomst kan worden voorkomen.

25-12-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Jack 'Quincy' Klugman overleden

Acteur Jack 'Quincy' Klugman overleden

http://oi48.tinypic.com/243ex5e.jpg

In Californië is de Amerikaanse acteur Jack Klugman overleden. Hij werd 90 en stierf aan de zijde van zijn vrouw, zo vertelde zijn advocaat aan de televisiezender ABC. Klugman was vooral bekend van zijn rollen in de televisieseries 'The Odd Couple' en 'Quincy, M.E.'


In 'The Odd Couple', een remake van de gelijknamige filmhit met Jack Lemmon en Walter Matthau, speelde Klugman in de jaren 70 de slonzige, luie sportjournalist Oscar Madison. Hij deelt een appartement in Manhattan met de ordelijke en stotterende hansworst Felix Unger, personage vertolkt door Tony Randall. Hun verschillende levensstijl leidt onvermijdelijk tot conflicten, maar ook tot hilarische situaties. De rollen leverden beide acteurs een Emmy op.

In "Quincy, M.E." nam Klugman de hoofdrol van de onvermoeibare lijkschouwer dr. Quincy voor zijn rekening, die de ene misdaad na de andere oplost. Een personage waar Klugman heel dicht bij aanleunde.

25-12-2012 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Brad Pitt niet van de kerstman houdt

Waarom Brad Pitt niet van de kerstman houdt

http://oi45.tinypic.com/2w5rhoh.jpg

Voor Brad Pitt zijn de kerstdagen niet bepaald gemakkelijk. De acteur vindt het moeilijk om met zijn kinderen over de kerstman te praten. En dat heeft alles te maken met zijn eigen jeugd, schrijft Contact Music.


Toen kleine Brad ontdekte dat zijn ouders hadden gelogen over die grote dikke man met dat rode pak aan was hij kapot. Hij hoopt vurig dat zijn eigen zes kinderen hem zullen vergeven als zij erachter komen dat de kerstman nep is. "Ik houd niet zo van dat hele kerstmangedoe. Ik voelde me erg verraden toen ik een kind was. Dat vond ik niet leuk. Toen ik achter de waarheid kwam had ik zoiets van: Waarom? Waarom? Waarom lieg je tegen me? Waarom?"

Ondanks zijn eigen worsteling met kerst wil Brad de feestdagen voor Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne niet verzieken. De acteur koos voor de gulden middenweg. "Ik vertel ze dat sommige mensen denken dat de kerstman de cadeautjes neerlegt en dat anderen denken dat de ouders dat doen. Zij mogen kiezen wat ze geloven."

25-12-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher viert Kerstmis met familie en Mila

Ashton Kutcher viert Kerstmis met familie en Mila

http://oi50.tinypic.com/21csuw.jpg

Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen Mila Kunis en Ashton Kutcher. Vlak nadat Ashton vorige week de papieren indiende om officieel van Demi Moore te scheiden, nam hij zijn nieuwe liefje mee naar Iowa. Daar gaan ze met de familie van de acteur de kerstdagen doorbrengen.

Ze werden dit weekend al samen gespot in Cedar Rapids, de woonplaats van Ashtons ouders, meldt People. Hiermee zou het stel volgens de Amerikaanse showbizzsite nog duidelijker voor elkaar kiezen.

De tortelduifjes zijn inmiddels zeven maanden samen. Demi en Ashton zetten in november 2011 een punt achter hun huwelijk.

25-12-2012 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game of Thrones vaakst illegaal gedownload

Game of Thrones vaakst illegaal gedownload

http://oi47.tinypic.com/1zyvj9k.jpg

Van alle televisieseries is Game of Thrones in 2012 het vaakst illegaal gedownload. Dat schrijft torrentsite Torrentfreak op basis van eigen onderzoek.


Een aflevering van de fantasyserie Game of Thrones, momenteel te zien op 2BE, werd in het afgelopen jaar zo'n 4,2 miljoen keer gedownload. Misdaadserie Dexter staat op de tweede plaats met ongeveer 3,8 miljoen downloads. Sitcom The Big Bang Theory maakt de top drie compleet met zo'n 3,2 miljoen downloads per aflevering.

Ook de series How I Met Your Mother (2,9 miljoen download), Breaking Bad (2,6 miljoen downloads), The Walking Dead (2,5 miljoen downloads), Homeland (2,4 miljoen downloads), House (2,3 miljoen downloads), Fringe (2,3 miljoen downloads) en Revolution (2,1 miljoen downloads) zijn populair onder illegale downloaders.

De laatste jaren nam het aantal BitTorrent-downloads gestaag af, maar dit jaar is er weer sprake van een kleine toename. Het overgrote deel van de downloads (80 procent) is afkomstig van buiten de Verenigde Staten. Volgens Torrentfreak downloaden mensen vooral illegaal omdat het legale aanbod van de series te wensen overlaat.

25-12-2012 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!