Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Harry Styles: prille liefde of kille stunt?

Taylor Swift en Harry Styles: prille liefde of kille stunt?

http://oi48.tinypic.com/2lwncjs.jpg

Het was Mario Lopez die het nieuwtje de wereld in stuurde: America's sweetheart Taylor Swift en de Brit Harry Styles van One Direction zijn (opnieuw) een koppeltje. De X-factor presentator verklapte in zijn radioshow dat hij de twee backstage hand in hand had gezien bij een repetitie voor een van de liveshows in november. Schattige liefde tussen twee tienersterren, zou je kunnen denken. Maar volgens de roddelmachine 'faket' Taylor Swift de relatie om haar ex Conor Kennedy jaloers te maken.


Taylor is naar verluidt wanhopig  om Conor terug te winnen. "Daarom ontkent ze nooit roddels over haar relatie met Harry, in de hoop dat Connor jaloers wordt", zegt een bron aan HollywoodLife. 

"Ze hoopt zijn aandacht te trekken door hem te bewijzen dat ze begeerlijk is, en dat ze andere opties heeft. Maar eigenlijk wil ze maar één optie: Conor. Ze is niet geïnteresseerd  in een relatie het Harry, en doet het enkel en alleen om de situatie te controleren."

De zomer samen
Taylor en Conor hebben de hele zomer samen doorgebracht. In juli werden ze het eerst gezien, en toen Taylor terug naar huis ging in Nashville, miste ze hem zo dat ze een privévliegtuig charterde om bij hem te kunnen zijn. Naar verluidt zou ze zelfs een huis hebben gekocht naast zijn grootmoeder in Massachusetts.

In de herfst was het liedje uit. Waarom is niet precies duidelijk, net zomin als wie er een punt heet achter gezet. Zijn vrienden denken dat zij het was, wat het redelijk onwaarschijnlijk maakt dat ze terug op hem aast.

03-12-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zoetje, schatje, bolleke

Zoetje, schatje, bolleke

http://oi46.tinypic.com/i5qjcp.jpg

Oh,zoetje

je smelt om mijn tong

ik wou dat je blijven kon

zo natuurlijk...zo overheerlijk

 

Oh, schatje

kom eens gauw

ik heb zoveel zin in jou

ik wil je kussen...overal

 

Oh,bolleke

allerliefste knolleke

maak het niet te dolletjes

de pret is er dan uit

 

Zoetje,schatje,bolleke

wat je ook denkt

weet dat ik van je hou

en deze woorden zijn echt

03-12-2012 om 03:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie droom

Mooie droom

http://oi48.tinypic.com/1z1vg2u.jpg

Een mooie droom
die je hebt
voor in je leven
moet je niet voor
jezelf houden
maar deel die
met anderen

Deel
die mooie droom
met je vrienden
deel ze met iemand
die misschien wel
dezelfde droom heeft

Een mooie droom
laat hem niet links liggen
maar doe er iets aan
zodat die ook uitkomen kan

01-12-2012 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhopige Simon Cowell wil Cheryl Cole terug bij X Factor

Wanhopige Simon Cowell wil Cheryl Cole terug bij X Factor

http://oi47.tinypic.com/w6xmcy.jpg

De strijdbijl tussen Cheryl Cole en Simon Cowell lijkt begraven. Althans, als het aan Cowell ligt. Hij wil de zangeres tegen elke prijs terughalen bij de Britse X Factor. Dat onthult The Sun.


De twee hebben in het geheim gesprekken gevoerd over een eventuele terugkeer van de Britse schone bij de talentenjacht. De wanhopige Cowell liet haar in zijn huis in Beverly Hills weten: noem je prijs en ik neem je terug.

De Britse X Factor heeft te kampen met dalende kijkcijfers. Dit jaar keken maar liefst 3 miljoen mensen minder. "Hij wil Cheryl koste wat het kost terug hebben", aldus een bron. "Ze kan elke prijs vragen die ze wil." Simons woordvoerder bevestigt dat de muziekmagnaat veel denkt aan Cheryl. "Hij wil hun relatie weer opbouwen."

Na drie jaar jureren gaf Cowell Cheryls plaats in de Amerikaanse versie van de talentenjacht aan Pussycat Doll Nicole Scherzinger. Sindsdien is er tussen de twee sterren heel wat modder over en weer gegooid.

01-12-2012 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmschool Rits viert vijftigste verjaardag

Filmschool Rits viert vijftigste verjaardag

http://oi48.tinypic.com/30m4j9z.jpg

De Brusselse filmschool Rits bestaat op 6 december een halve eeuw. Dat wordt gevierd op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven en in de Brusselse filmzaal Cinematek.


Het Kortfilmfestival in Leuven staat volgende donderdag volledig in het teken van het Rits. Zo staan er masterclasses van oud-studenten, kortfilms van studenten en een feestelijke galavoorstelling op het programma.

Op de gala-avond worden zowel het heden als het verleden van de filmschool toegelicht aan de hand van gesprekken en interviews met verschillende gasten. Een van de gasten is Hans Van Nuffel, oud-student en jurylid van het Kortfilmfestival. Hij won met zijn film 'Adem' de Discovery Award op de European Academy Awards.

Het Rits maakt nu deel uit van de Erasmushogeschool Brussel. In 1962 ontstond de filmschool als het Hoger Rijksinstituut voor Toneel en Cultuurspreiding (HRITCS), de tegenhanger van het Franstalige INSAS. Samen vieren zij in de Brusselse Cinematek hun 50-jarig bestaan op 10 januari.

01-12-2012 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SBS Belgium tevreden na "historische novembermaand" voor VIER

SBS Belgium tevreden na "historische novembermaand" voor VIER

http://oi46.tinypic.com/dzbh3d.jpg

Voor de derde maand op rij groeien zowel VIER als VIJF. Uit de CIM-cijfers besluit SBS Belgium dat het "de enige Vlaamse zendergroep is die dit najaar groeicijfers optekent: zowel bij het totaal aantal kijkers als bij de voor adverteerders interessante doelgroep van 18- tot 54-jarigen". VIER haalt het beste novemberresultaat sinds VT4 in 1995 ontstond. Dat meldt SBS Belgium vandaag in een persbericht.


Volgens programmadirecteur Liesbet Vrieleman dankt VIER de groei onder meer aan de finaleweken van 'De Slimste Mens ter Wereld'. "Bij onze doelgroep haalden we met 'De Slimste Mens' soms een marktaandeel van meer dan 40 procent." Daarnaast toont Vrieleman zich ook tevreden over het vierde seizoen van 'Vermist' en de stabilisering van het aantal kijkers van 'De Kruitfabriek'. "De programma's die deze week startten, doen alvast het beste vermoeden voor de komende weken. 'De Rechtbank' haalde binnen onze doelgroep een marktaandeel van 28 procent, en 'De Pappenheimers' was goed voor een marktaandeel van 22 procent."

Bij het totaal aantal kijkers haalde VIER 13,7 procent, een stijging van 13 procent in vergelijking met vorig jaar. Thierry Tacheny, CEO van SBS Belgium, stelt vast dat "de komst van VIER de Vlaamse televisiemarkt grondig heeft veranderd. Omdat VIER kijkers aantrekt die voorheen moeilijk te bereiken waren en bovendien gegeerd zijn op de advertentiemarkt, stapten adverteerders graag mee in ons nieuwe verhaal."

Ook VIJF scoort goed. "In een veranderend televisielandschap valt pas op hoe stabiel die zender in november bleef groeien. Tussen 17 en 24 uur haalt VIJF 6 procent marktaandeel bij 20- tot 49-jarige vrouwen, of een groei van 7 procent in vergelijking met vorig jaar."

01-12-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticketverkoop Graspop gaat morgen van start

Ticketverkoop Graspop gaat morgen van start

http://oi50.tinypic.com/2j2aqgz.jpg

Metalfans kunnen vanaf zaterdag 9 uur combi- en zondagtickets kopen voor Graspop Metal Meeting 2013. De Britse heavymetallegende Iron Maiden komt het festival op zondag 30 juni afsluiten. Tickets worden aangeboden via Proximus Go for Music, en kunnen zowel online, telefonisch als per sms besteld worden.


Combitickets kosten 160 euro, en tickets voor zondag 80 euro. Dagtickets voor vrijdag en zaterdag gaan pas in verkoop wanneer de headliner voor vrijdag 28 en zaterdag 29 juni bekend is.

In de tickets is behalve toegang tot het festival ook toegang tot de camping en een heen- en terugreis vanuit elk Belgisch NMBS-station tot/vanaf Mol inbegrepen.

Naast Iron Maiden loste de organisatie eerder de week nog een lijst met namen: In Flames, Stone Sour, Parkway Drive, Saxon, Coal Chamber, Epica, Kreator, Mayhem, The Devil Wears Prada, Dark Funeral, Absu, God Seed, Every Time I Die, Winterfylleth, Lock Up, Aura Noir, After The Burial, Dunderbeist, Between The Buried And Me, Bullet, Heaven's Basement en Hacktivist.

01-12-2012 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nacht van Exclusief' gered van faillissement

'Nacht van Exclusief' gered van faillissement

http://oi45.tinypic.com/fw8ih.jpg

De Antwerpse rechtbank van koophandel heeft het afbetalingsplan van het bedrijf Magic Media Consultants uit Wommelgem goedgekeurd. Daarmee is een faillissement afgewend.


Het bedrijf Magic Media Consultants uit Wommelgem is bekend vanwege haar feest 'Nacht van Exclusief', alsook van het magazine 'Exclusief'. Het bedrijf raakte echter in moeilijkheden en vroeg in juli van dit jaar bij de rechtbank bescherming tegen schuldeisers.

Er werd een reorganisatieplan opgesteld om gespreid over vijf jaar de schulden af te betalen. Een meerderheid van de schuldeisers ging akkoord en het bedrijf kan nu de activiteiten voortzetten.

Zaakvoerder Raymond Stuyck is tevreden over de uitspraak. "We hebben veel tijd en energie in deze reorganisatie gestoken. Dat heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen. Volgende week gaan we vol goede moed aan de slag voor een nieuwe editie van ons bekende feest."

Volgens Stuyck zal er ondanks de financiële toestand echter niet op het karakter van het feest bespaard worden. "Misschien wordt het wat kleinschaliger, maar wellicht ook exclusiever. We hebben reeds contacten met veelbelovende partners." De voorziene datum van 9 maart komt door de gerechtelijke perikelen in het gedrang. "Mogelijk wordt dat later", besluit Stuyck.

01-12-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling kwaad op Britse premier Cameron

J.K. Rowling kwaad op Britse premier Cameron

http://oi47.tinypic.com/eqce2p.jpg

De Britse premier David Cameron heeft het aan de stok gekregen met topauteur J.K. Rowling. De schrijfster van de succesvolle Harry Potter-boeken is boos op Cameron, omdat hij liet weten weinig te voelen voor meer controle op de pers via de wet. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.


Rowling stoort zich al langer aan de Britse pers. Ze klaagde eerder dat zelfs haar 5-jaar oude dochter niet veilig was voor journalisten. De schrijfster besloot te getuigen voor een commissie die onderzoek deed naar misstanden binnen de pers. De commissie adviseerde de regering om het toezicht op Britse kranten wettelijk te regelen, maar dat gaat Cameron te ver.

"Voor de gek gehouden"
Rowling heeft geen goed woord over voor het standpunt van de premier. Ze voelt zich "voor de gek gehouden en boos". Volgens de auteur lukt het haar niet de privacy van haar kinderen te beschermen binnen het bestaande systeem.

De schrijfster vroeg zich hardop af waarom Cameron in de eerste plaats om een onderzoek vroeg, als hij niet van plan is het systeem om te gooien. "Ik begrijp niet waarom zoveel belastinggeld is uitgegeven en zoveel mensen zijn gevraagd in het openbaar extreem pijnlijke episodes te herleven", klaagde ze.

Interne spanningen
Niet alleen beroemde Britten zijn boos over het standpunt van Cameron. De kwestie zorgt ook voor spanningen binnen de regering. Zo staat vicepremier Nick Clegg (Liberaal-Democraten) wel achter de aanbevelingen van de commissie.

01-12-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe programma 'De Bleekweide' van Annemie Struyf verhuist mee naar VRT

Nieuwe programma 'De Bleekweide' van Annemie Struyf verhuist mee naar VRT

http://oi45.tinypic.com/dfkqhz.jpg

Het VIER-programma 'De Bleekweide'' van Annemie Struyf zal in 2013 te zien zijn op Eén. VIER en Eén hebben daarover een overeenkomst gesloten nadat eerder al bekend raakte dat Struyf overstapt van Woestijnvis naar de VRT. Dat meldt SBS Belgium.


"De verhuis van het programma naar de openbare omroep is voor VIER een logisch gevolg van de overstap van Annemie", zegt programmadirecteur Liesbet Vrieleman.

Annemie Struyf toont zich tevreden dat VIER en Eén tot een akkoord gekomen zijn om ook het programma te verhuizen. "De voorbije maanden heb ik samen met een fantastisch team en dankzij het vertrouwen van de mensen van het Gentse therapiecentrum 'De Bleekweide' een bijzonder en mooi tv-programma mogen maken."

01-12-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham begint samen met Gordon Ramsay restaurant

David Beckham begint samen met Gordon Ramsay restaurant

http://oi49.tinypic.com/sfvvw6.jpg

Voetbalster David Beckham gaat samen met zijn vriend en chefkok Gordon Ramsay een restaurant in het hartje van de Britse hoofdstad Londen openen.


De topsporter onthulde zijn nieuwe carrièreplannen op de avond voor zijn laatste wedstrijd met de Amerikaanse ploeg LA Galaxy. "Gordon en ik broeden op iets, we zijn goede vrienden en erg enthousiast over een project dat binnenkort realiteit kan worden. We zullen hard moeten werken, maar een restaurant uitbaten kan ook leuk zijn."

David onthulde onlangs dat hij kooklessen volgt. "Dit is iets dat ik altijd al wilde doen, ik hou van koken en zou graag eens aan Gordon willen tonen wat ik in mijn mars heb." De opening van het restaurant is volgens velen een teken dat de Beckhams na zes jaar in Los Angeles te hebben gewoond terug naar het Verenigd Koninkrijk zal keren. Victoria werd al op huizenjacht in Londen gespot, ze zou er ook al een school hebben gezocht voor haar kinderen. Het gezin Beckham gaat regelmatig op stap met Ramsay en zijn vrouw Tana.

01-12-2012 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elodie Ouedraogo "zoop zich helemaal lam" op de Spelen

Elodie Ouedraogo "zoop zich helemaal lam" op de Spelen

http://oi45.tinypic.com/2wgwyhc.jpg

Klare taal gisteravond in het radioprogramma Café De Linde op Stubru, waar de gezwinde hinde Elodie Ouedraogo te gast was. Presentatrice Linde Merckpoel vatte het nadien zo samen op Twitter: "My god. Wat @ElodieOuedraogo mij nu vertelt in Café De Linde. Ze heeft zich in Londen helemaal lam gezopen." Zwemmer Brian Ryckeman - ook present in Londen - voegde er knipogend aan toe: "Geloof ik helemaal niets van :)" Waarop Elodie zelf reageerde: "I wish. Had me geld en de miserie nadien bespaard :)"

How zeker, wat was dat allemaal? Wel, eerlijke Elodie antwoordde tijdens het programma naar eer en geweten op de vraag hoe een avondje stappen met de collega-olympiërs in Londen afgelopen zomer was verlopen. De ex-hordeloopster kreeg drie keuzemogelijkheden: 1. Gewoon een gezellig stapje in de wereld. 2. Goed gedronken en goed gelachen. 3. Flink wat te veel gedronken en ondersteund door twee sport­collega's naar de kamer gesukkeld.

U raadt het al, nummer drie lag het dichtst bij de realiteit. Bleek dat de atlete in beschonken toestand ook nog eens haar portefeuille inclusief bankkaarten en haar gsm had laten ontfutselen tijdens het feestgedruis.

Net als Gijs Van Hoecke weet de hardloopster dus ook uit eigen ervaring wat de combinatie topsportlichaam en alcohol zoal vermag op een sportieve piek als de Olympische Spelen. Alleen had Gijs de brute pech dat er beelden van zijn frivole Londense uitje de wereld werden ingestuurd. Het siert de superpopulaire Elodie dat ze de wielrenner met haar bekentenis nu openlijk een hart onder de riem steekt. Mag het even?

01-12-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het meisje dat ik zie

Het meisje dat ik zie

http://oi49.tinypic.com/9iusma.jpg

Ik zie een meisje, een meisje met veel pijn en verdriet.
Ik zie dat meisje, maar niemand anders die haar ziet.
Ik zie een meisje, zonder glimlach rond haar mond.
Ik zie een meisje, blauwe ogen en haar haren blond.

Ik zie een meisje, haar lach is veranderd in een traan.
Ik zie een meisje, ze kan de wereld niet meer aan.
Ik zie een meisje, zo klein en zo onzeker.
Ik zie een meisje, heel stil, totaal geen spreker.

Ik zie een meisje, een meisje zonder lach.
Ik zie dat meisje, ze leeft van dag tot dag.
Ik zie een meisje, een meisje vol verdriet.

01-12-2012 om 04:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry en ex bereiken akkoord zonder rechtszaak

Halle Berry en ex bereiken akkoord zonder rechtszaak

http://oi47.tinypic.com/43mm1.jpg

Halle Berry en haar ex Gabriel Aubry zijn tot een overeenkomst gekomen, meldt E! News. Het voormalige koppel, die samen een vierjarige dochter Nahla hebben, waren de afgelopen tijd in een bittere strijd verwikkeld over het voogdijschap van hun dochtertje.


De 46-jarige actrice en haar huidige verloofde, Olivier Martinez, willen graag met Nahla naar Frankrijk verhuizen, maar daar stak Aubry tot grote frustratie van Berry en Martinez via de rechter een stokje voor.

De onenigheid tussen de twee liep tijdens Thanksgiving echt uit de hand toen Martinez en Aubry met elkaar op de vuist gingen. Beide heren belandden hierdoor in het ziekenhuis. De rechter legde vervolgens een contactverbod op voor zowel Martinez als voor Aubry.

Halles advocate Blair Berk kwam gisteren met de mededeling dat beide partijen tot een vriendschappelijke overeenkomst zijn gekomen en dat er geen verdere verklaringen zullen worden gedaan over de zaak. Volgens Blair zien beide kampen af van verdere aanklachten.

30-11-2012 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twilight-acteur stript voor de paparazzi

Twilight-acteur stript voor de paparazzi

http://oi47.tinypic.com/2hr2y5t.jpg

Hij had er nog maar net een sportsessie opzitten, maar Twilight-acteur Booboo Stewart (18) ging met plezier nog eens uit de kleren... voor het alziende oog van de paparazzi dan wel.


Net als zijn personage in Twilight (een weerwolf) heeft Booboo er geen probleem mee zonder T-shirt door het leven te gaan.

Bij goed weer gaat hij wel eens topless sporten in Santa Monica, waar hij al gefotografeerd werd met een step, een mini-mountainbike of al springend in de lucht: zie bijhorende fotoreeks.

30-11-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson wil trouwen voor ze opnieuw bevalt

Jessica Simpson wil trouwen voor ze opnieuw bevalt

http://oi49.tinypic.com/288g89.jpg

De onverwachte tweede zwangerschap van Jessica Simpson zal haar niet tegenhouden om in het huwelijksbootje te stappen. De zangeres/actrice/ontwerpster is namelijk vastberaden om te trouwen voor ze haar tweede kind op de wereld zet.


Oorspronkelijk was Jessica van plan om nog voor Kerstmis haar jawoord te geven aan Eric Johnson. De grote dag werd echter uitgesteld omdat haar beste vriendin Cacee Cobb al trouwt in december.

"Jessica dacht na over een datum in december, maar stopte daarmee toen Cacee een datum vaststelde, haar vader betrokken raakte in een homoschandaal én ze ontdekte dat ze opnieuw zwanger was", vertelde een bron aan RadarOnline. "Door dat alles werden haar huwelijksplannen naar de achtergrond verdrongen."

30-11-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Gérard Depardieu heeft scooterongeval in Parijs

Dronken Gérard Depardieu heeft scooterongeval in Parijs

http://oi47.tinypic.com/ao3yp0.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu heeft vandaag een ongeval gehad met zijn scooter in Parijs. Dat is vernomen van de politie. Depardieu had gedronken en kwam er zonder kleerscheuren van af.


Volgens de politiebron had de acteur 1,8 promille alcohol in het bloed. In Frankrijk is het maximumgehalte voor het besturen van een voertuig 0,5 promille. Depardieu werd op bevel van het parket onder toezicht geplaatst op het commissariaat. Mogelijk moet hij zich later verantwoorden voor de correctionele rechtbank.

De acteur en zijn agent waren vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

In augustus nog kreeg Gérard Depardieu het in Parijs aan de stok met een automobilist. Die diende een klacht tegen hem in. De acteur gaf later toe dat hij de man geslagen had wegens zijn rijgedrag. Hij diende om die reden zelf een klacht in tegen de man.

30-11-2012 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermagerde McConaughey voelt zich prima

Vermagerde McConaughey voelt zich prima

http://oi46.tinypic.com/3534g3b.jpg

Matthew McConaughey voelt zich gezond, zo bericht de Amerikaanse nieuwssite The Daily Beast. De acteur viel onlangs 14 kilo af voor de film 'The Dallas Buyer's Club', en is nu extreem mager. "Ik voel me goed, echt waar", benadrukt de 43-jarige acteur.


McConaughey vindt dat hij op een gezonde manier is afgevallen. "Ik eet verse vis, in hele kleine hoeveelheden. Het is niet alsof ik mezelf uithonger." Hij geeft wel toe dat het vermageren enigszins zijn tol heeft geëist. "Alles aan mij is best wel gekrompen. Mijn lichaam doet zeer."

Aankomen moet hij heel voorzichtig aanpakken, vertelt hij. Anders riskeert hij diabetes. "Je kan niet opeens cheeseburgers en ijs gaan eten. Dan raakt je lichaam in shock."

30-11-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dr. Dre best verdienende artiest in 2012"

"Dr. Dre best verdienende artiest in 2012"

http://oi48.tinypic.com/2cx3f9.jpg

Niet de Koreaanse sensatie PSY of Justin Bieber verdienden afgelopen jaar het meeste, maar Dr. Dre was in 2012 de best verdienende artiest in de muziekwereld. De rapper/zakenman voert de jaarlijkse lijst van het zakenblad Forbes aan met een jaarinkomen van 100 miljoen dollar.


De 47-jarige Dre verdiende onder meer een fortuin aan royalties, maar het grootste deel kwam binnen door zijn lucratieve koptelefoonmerk Beats By Dre. Ook de nummer twee en drie op de lijst van Forbes zijn veteranen: Pink Floyd-bassist Roger Waters harkte in 2012 zo'n 88 miljoen dollar bijeen en Elton John zo'n 80 miljoen dollar.

De lijstaanvoerder van vorig jaar, U2, kwam dit jaar niet verder dan een vierde plaats met een jaarinkomen van 78 miljoen dollar. De Britse boyband TakeThat legde beslag op een verrassende vijfde plaats met 69 miljoen dollar dankzij hun uiterst lucratieve reünietournee. De enige twee artiesten jonger zijn dan 30 jaar in de top 10 zijn Taylor Swift (8e) en Justin Bieber (10e).

Forbes stelt zijn jaarlijkse lijst samen aan de hand van geschatte inkomsten uit muziekverkoop, liveshows, reclame-inkomsten en merchandising. Eerder dit jaar werd dj Tiësto nog door het blad benoemd als best betaalde artiest in de dance-industry.

30-11-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korte film met Matthias Schoenaerts op shortlist voor Oscars

Korte film met Matthias Schoenaerts op shortlist voor Oscars

http://oi46.tinypic.com/347h1ky.jpg

De korte film 'Dood van een Schaduw' van Tom Van Avermaet, met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol, staat op de shortlist voor de Oscar voor beste korte film. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


De shortlist bestaat uit elf korte films, gekozen uit 125 inzendingen, zo staat op de website van de Oscars. Uit die lijst worden op 10 januari drie tot vijf genomineerden geselecteerd. De Oscar zelf wordt uitgereikt op 24 februari.

'Dood van een Schaduw' gaat over een soldaat, Nathan Rijckx, die stierf tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een vreemde verzamelaar heeft zijn schaduw gevangen en geeft hem een nieuwe kans tot leven in ruil voor het vangen van 10.000 schaduwen, aldus het VAF.

De voorbije tien jaar heeft België drie Oscarnominaties in de categorie voor beste korte film gehad: 'Fait d'hiver' van Dirk Beliën, 'Tanghi Argentini' van Guy Thys en 'Na wéwé' van Ivan Goldschmid.

30-11-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!