Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling kwaad op Britse premier Cameron

J.K. Rowling kwaad op Britse premier Cameron

http://oi47.tinypic.com/eqce2p.jpg

De Britse premier David Cameron heeft het aan de stok gekregen met topauteur J.K. Rowling. De schrijfster van de succesvolle Harry Potter-boeken is boos op Cameron, omdat hij liet weten weinig te voelen voor meer controle op de pers via de wet. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.


Rowling stoort zich al langer aan de Britse pers. Ze klaagde eerder dat zelfs haar 5-jaar oude dochter niet veilig was voor journalisten. De schrijfster besloot te getuigen voor een commissie die onderzoek deed naar misstanden binnen de pers. De commissie adviseerde de regering om het toezicht op Britse kranten wettelijk te regelen, maar dat gaat Cameron te ver.

"Voor de gek gehouden"
Rowling heeft geen goed woord over voor het standpunt van de premier. Ze voelt zich "voor de gek gehouden en boos". Volgens de auteur lukt het haar niet de privacy van haar kinderen te beschermen binnen het bestaande systeem.

De schrijfster vroeg zich hardop af waarom Cameron in de eerste plaats om een onderzoek vroeg, als hij niet van plan is het systeem om te gooien. "Ik begrijp niet waarom zoveel belastinggeld is uitgegeven en zoveel mensen zijn gevraagd in het openbaar extreem pijnlijke episodes te herleven", klaagde ze.

Interne spanningen
Niet alleen beroemde Britten zijn boos over het standpunt van Cameron. De kwestie zorgt ook voor spanningen binnen de regering. Zo staat vicepremier Nick Clegg (Liberaal-Democraten) wel achter de aanbevelingen van de commissie.

01-12-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe programma 'De Bleekweide' van Annemie Struyf verhuist mee naar VRT

Nieuwe programma 'De Bleekweide' van Annemie Struyf verhuist mee naar VRT

http://oi45.tinypic.com/dfkqhz.jpg

Het VIER-programma 'De Bleekweide'' van Annemie Struyf zal in 2013 te zien zijn op Eén. VIER en Eén hebben daarover een overeenkomst gesloten nadat eerder al bekend raakte dat Struyf overstapt van Woestijnvis naar de VRT. Dat meldt SBS Belgium.


"De verhuis van het programma naar de openbare omroep is voor VIER een logisch gevolg van de overstap van Annemie", zegt programmadirecteur Liesbet Vrieleman.

Annemie Struyf toont zich tevreden dat VIER en Eén tot een akkoord gekomen zijn om ook het programma te verhuizen. "De voorbije maanden heb ik samen met een fantastisch team en dankzij het vertrouwen van de mensen van het Gentse therapiecentrum 'De Bleekweide' een bijzonder en mooi tv-programma mogen maken."

01-12-2012 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham begint samen met Gordon Ramsay restaurant

David Beckham begint samen met Gordon Ramsay restaurant

http://oi49.tinypic.com/sfvvw6.jpg

Voetbalster David Beckham gaat samen met zijn vriend en chefkok Gordon Ramsay een restaurant in het hartje van de Britse hoofdstad Londen openen.


De topsporter onthulde zijn nieuwe carrièreplannen op de avond voor zijn laatste wedstrijd met de Amerikaanse ploeg LA Galaxy. "Gordon en ik broeden op iets, we zijn goede vrienden en erg enthousiast over een project dat binnenkort realiteit kan worden. We zullen hard moeten werken, maar een restaurant uitbaten kan ook leuk zijn."

David onthulde onlangs dat hij kooklessen volgt. "Dit is iets dat ik altijd al wilde doen, ik hou van koken en zou graag eens aan Gordon willen tonen wat ik in mijn mars heb." De opening van het restaurant is volgens velen een teken dat de Beckhams na zes jaar in Los Angeles te hebben gewoond terug naar het Verenigd Koninkrijk zal keren. Victoria werd al op huizenjacht in Londen gespot, ze zou er ook al een school hebben gezocht voor haar kinderen. Het gezin Beckham gaat regelmatig op stap met Ramsay en zijn vrouw Tana.

01-12-2012 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elodie Ouedraogo "zoop zich helemaal lam" op de Spelen

Elodie Ouedraogo "zoop zich helemaal lam" op de Spelen

http://oi45.tinypic.com/2wgwyhc.jpg

Klare taal gisteravond in het radioprogramma Café De Linde op Stubru, waar de gezwinde hinde Elodie Ouedraogo te gast was. Presentatrice Linde Merckpoel vatte het nadien zo samen op Twitter: "My god. Wat @ElodieOuedraogo mij nu vertelt in Café De Linde. Ze heeft zich in Londen helemaal lam gezopen." Zwemmer Brian Ryckeman - ook present in Londen - voegde er knipogend aan toe: "Geloof ik helemaal niets van :)" Waarop Elodie zelf reageerde: "I wish. Had me geld en de miserie nadien bespaard :)"

How zeker, wat was dat allemaal? Wel, eerlijke Elodie antwoordde tijdens het programma naar eer en geweten op de vraag hoe een avondje stappen met de collega-olympiërs in Londen afgelopen zomer was verlopen. De ex-hordeloopster kreeg drie keuzemogelijkheden: 1. Gewoon een gezellig stapje in de wereld. 2. Goed gedronken en goed gelachen. 3. Flink wat te veel gedronken en ondersteund door twee sport­collega's naar de kamer gesukkeld.

U raadt het al, nummer drie lag het dichtst bij de realiteit. Bleek dat de atlete in beschonken toestand ook nog eens haar portefeuille inclusief bankkaarten en haar gsm had laten ontfutselen tijdens het feestgedruis.

Net als Gijs Van Hoecke weet de hardloopster dus ook uit eigen ervaring wat de combinatie topsportlichaam en alcohol zoal vermag op een sportieve piek als de Olympische Spelen. Alleen had Gijs de brute pech dat er beelden van zijn frivole Londense uitje de wereld werden ingestuurd. Het siert de superpopulaire Elodie dat ze de wielrenner met haar bekentenis nu openlijk een hart onder de riem steekt. Mag het even?

01-12-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het meisje dat ik zie

Het meisje dat ik zie

http://oi49.tinypic.com/9iusma.jpg

Ik zie een meisje, een meisje met veel pijn en verdriet.
Ik zie dat meisje, maar niemand anders die haar ziet.
Ik zie een meisje, zonder glimlach rond haar mond.
Ik zie een meisje, blauwe ogen en haar haren blond.

Ik zie een meisje, haar lach is veranderd in een traan.
Ik zie een meisje, ze kan de wereld niet meer aan.
Ik zie een meisje, zo klein en zo onzeker.
Ik zie een meisje, heel stil, totaal geen spreker.

Ik zie een meisje, een meisje zonder lach.
Ik zie dat meisje, ze leeft van dag tot dag.
Ik zie een meisje, een meisje vol verdriet.

01-12-2012 om 04:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry en ex bereiken akkoord zonder rechtszaak

Halle Berry en ex bereiken akkoord zonder rechtszaak

http://oi47.tinypic.com/43mm1.jpg

Halle Berry en haar ex Gabriel Aubry zijn tot een overeenkomst gekomen, meldt E! News. Het voormalige koppel, die samen een vierjarige dochter Nahla hebben, waren de afgelopen tijd in een bittere strijd verwikkeld over het voogdijschap van hun dochtertje.


De 46-jarige actrice en haar huidige verloofde, Olivier Martinez, willen graag met Nahla naar Frankrijk verhuizen, maar daar stak Aubry tot grote frustratie van Berry en Martinez via de rechter een stokje voor.

De onenigheid tussen de twee liep tijdens Thanksgiving echt uit de hand toen Martinez en Aubry met elkaar op de vuist gingen. Beide heren belandden hierdoor in het ziekenhuis. De rechter legde vervolgens een contactverbod op voor zowel Martinez als voor Aubry.

Halles advocate Blair Berk kwam gisteren met de mededeling dat beide partijen tot een vriendschappelijke overeenkomst zijn gekomen en dat er geen verdere verklaringen zullen worden gedaan over de zaak. Volgens Blair zien beide kampen af van verdere aanklachten.

30-11-2012 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twilight-acteur stript voor de paparazzi

Twilight-acteur stript voor de paparazzi

http://oi47.tinypic.com/2hr2y5t.jpg

Hij had er nog maar net een sportsessie opzitten, maar Twilight-acteur Booboo Stewart (18) ging met plezier nog eens uit de kleren... voor het alziende oog van de paparazzi dan wel.


Net als zijn personage in Twilight (een weerwolf) heeft Booboo er geen probleem mee zonder T-shirt door het leven te gaan.

Bij goed weer gaat hij wel eens topless sporten in Santa Monica, waar hij al gefotografeerd werd met een step, een mini-mountainbike of al springend in de lucht: zie bijhorende fotoreeks.

30-11-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson wil trouwen voor ze opnieuw bevalt

Jessica Simpson wil trouwen voor ze opnieuw bevalt

http://oi49.tinypic.com/288g89.jpg

De onverwachte tweede zwangerschap van Jessica Simpson zal haar niet tegenhouden om in het huwelijksbootje te stappen. De zangeres/actrice/ontwerpster is namelijk vastberaden om te trouwen voor ze haar tweede kind op de wereld zet.


Oorspronkelijk was Jessica van plan om nog voor Kerstmis haar jawoord te geven aan Eric Johnson. De grote dag werd echter uitgesteld omdat haar beste vriendin Cacee Cobb al trouwt in december.

"Jessica dacht na over een datum in december, maar stopte daarmee toen Cacee een datum vaststelde, haar vader betrokken raakte in een homoschandaal én ze ontdekte dat ze opnieuw zwanger was", vertelde een bron aan RadarOnline. "Door dat alles werden haar huwelijksplannen naar de achtergrond verdrongen."

30-11-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Gérard Depardieu heeft scooterongeval in Parijs

Dronken Gérard Depardieu heeft scooterongeval in Parijs

http://oi47.tinypic.com/ao3yp0.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu heeft vandaag een ongeval gehad met zijn scooter in Parijs. Dat is vernomen van de politie. Depardieu had gedronken en kwam er zonder kleerscheuren van af.


Volgens de politiebron had de acteur 1,8 promille alcohol in het bloed. In Frankrijk is het maximumgehalte voor het besturen van een voertuig 0,5 promille. Depardieu werd op bevel van het parket onder toezicht geplaatst op het commissariaat. Mogelijk moet hij zich later verantwoorden voor de correctionele rechtbank.

De acteur en zijn agent waren vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

In augustus nog kreeg Gérard Depardieu het in Parijs aan de stok met een automobilist. Die diende een klacht tegen hem in. De acteur gaf later toe dat hij de man geslagen had wegens zijn rijgedrag. Hij diende om die reden zelf een klacht in tegen de man.

30-11-2012 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermagerde McConaughey voelt zich prima

Vermagerde McConaughey voelt zich prima

http://oi46.tinypic.com/3534g3b.jpg

Matthew McConaughey voelt zich gezond, zo bericht de Amerikaanse nieuwssite The Daily Beast. De acteur viel onlangs 14 kilo af voor de film 'The Dallas Buyer's Club', en is nu extreem mager. "Ik voel me goed, echt waar", benadrukt de 43-jarige acteur.


McConaughey vindt dat hij op een gezonde manier is afgevallen. "Ik eet verse vis, in hele kleine hoeveelheden. Het is niet alsof ik mezelf uithonger." Hij geeft wel toe dat het vermageren enigszins zijn tol heeft geëist. "Alles aan mij is best wel gekrompen. Mijn lichaam doet zeer."

Aankomen moet hij heel voorzichtig aanpakken, vertelt hij. Anders riskeert hij diabetes. "Je kan niet opeens cheeseburgers en ijs gaan eten. Dan raakt je lichaam in shock."

30-11-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dr. Dre best verdienende artiest in 2012"

"Dr. Dre best verdienende artiest in 2012"

http://oi48.tinypic.com/2cx3f9.jpg

Niet de Koreaanse sensatie PSY of Justin Bieber verdienden afgelopen jaar het meeste, maar Dr. Dre was in 2012 de best verdienende artiest in de muziekwereld. De rapper/zakenman voert de jaarlijkse lijst van het zakenblad Forbes aan met een jaarinkomen van 100 miljoen dollar.


De 47-jarige Dre verdiende onder meer een fortuin aan royalties, maar het grootste deel kwam binnen door zijn lucratieve koptelefoonmerk Beats By Dre. Ook de nummer twee en drie op de lijst van Forbes zijn veteranen: Pink Floyd-bassist Roger Waters harkte in 2012 zo'n 88 miljoen dollar bijeen en Elton John zo'n 80 miljoen dollar.

De lijstaanvoerder van vorig jaar, U2, kwam dit jaar niet verder dan een vierde plaats met een jaarinkomen van 78 miljoen dollar. De Britse boyband TakeThat legde beslag op een verrassende vijfde plaats met 69 miljoen dollar dankzij hun uiterst lucratieve reünietournee. De enige twee artiesten jonger zijn dan 30 jaar in de top 10 zijn Taylor Swift (8e) en Justin Bieber (10e).

Forbes stelt zijn jaarlijkse lijst samen aan de hand van geschatte inkomsten uit muziekverkoop, liveshows, reclame-inkomsten en merchandising. Eerder dit jaar werd dj Tiësto nog door het blad benoemd als best betaalde artiest in de dance-industry.

30-11-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korte film met Matthias Schoenaerts op shortlist voor Oscars

Korte film met Matthias Schoenaerts op shortlist voor Oscars

http://oi46.tinypic.com/347h1ky.jpg

De korte film 'Dood van een Schaduw' van Tom Van Avermaet, met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol, staat op de shortlist voor de Oscar voor beste korte film. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


De shortlist bestaat uit elf korte films, gekozen uit 125 inzendingen, zo staat op de website van de Oscars. Uit die lijst worden op 10 januari drie tot vijf genomineerden geselecteerd. De Oscar zelf wordt uitgereikt op 24 februari.

'Dood van een Schaduw' gaat over een soldaat, Nathan Rijckx, die stierf tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een vreemde verzamelaar heeft zijn schaduw gevangen en geeft hem een nieuwe kans tot leven in ruil voor het vangen van 10.000 schaduwen, aldus het VAF.

De voorbije tien jaar heeft België drie Oscarnominaties in de categorie voor beste korte film gehad: 'Fait d'hiver' van Dirk Beliën, 'Tanghi Argentini' van Guy Thys en 'Na wéwé' van Ivan Goldschmid.

30-11-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan drinkt twee liter wodka per dag"

"Lindsay Lohan drinkt twee liter wodka per dag"

http://oi48.tinypic.com/1j2g9.jpg

Het drankprobleem van Lindsay Lohan is terug, en straffer dan ooit. Dat beweren althans bronnen die dicht bij de actrice staan. Zo zou ze al maandenlang tot twee liter per dag wodka verzetten.


Vooral de stress om haar penibele financiële doet haar naar verluidt naar de fles grijpen. Ook de angst om opnieuw achter de tralies te vliegen na het ongeval met haar Porsche doet er geen goed aan. Wakker worden doet ze met een flinke teug wodka en zo gaat dat een hele dag door.

De Mean Girls-actrice werd gisteren in New York opgepakt omdat ze met een vrouw op de vuist was gegaan. Geen toeval, weet showbizzsite TMZ: op het concert van Justin Bieber net daarvoor zat ze al serieus boven haar theewater. Haar vrienden willen haar niet meer helpen omdat ze in benevelde toestand zo agressief wordt.

De aanleiding was deze keer uiterst banaal: toeriste Tiffany Mitchell had haar aangeboden om gratis de toekomst te voorspellen door haar hand te lezen. "Ik heb ruimte nodig", riposteerde Lindsay, waarop ze uithaalde met haar vuist. De actrice probeerde daarna nog via een achterdeurtje weg te glippen, maar tevergeefs. Lohan was eerder al eens buitengezet in de discotheek waar het incident zich voordeed.

30-11-2012 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown: de definitieve verzoening

Rihanna en Chris Brown: de definitieve verzoening

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.

Alles koek en ei aan het Rihanna-front: de zangeres plaatste een foto op haar Twitterprofiel waarop ze een lief kusje plant op de wang van Chris Brown. De innige omhelzing laat geen ruimte meer voor speculatie, en of die twee nog dol op elkaar zijn!

De rapper trad gisteravond op in Frankfurt, waar dus blijkbaar ook Riri zich bevond. "Ik wil niet weg!! Je was te gek, baby", liet ze om 5 uur vannacht weten. Vorige week had ze hem ook al vergezeld bij een concert in Berlijn. Tussendoor is ze dan even heen en weer naar Londen gevlogen om van jetje te geven op X Factor.

Rolexen
Drie jaar geleden verkocht Brown enkele stevige klappen aan zijn toenmalige vriendin. Sindsdien bleven de twee de hardnekkige geruchten rond een verzoening ontkennen.

De voorbije week hing er echter toch duidelijk romantiek in de lucht. Beiden plaatsten ze een foto online van een Rolex, als teken van verbond leek het wel. Daarna twitterde Rihanna ook nog een plaatje van Brown met blote bast op haar bed.

30-11-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de liefste vrouw

Voor de liefste vrouw

http://oi48.tinypic.com/2nkoz05.jpg

Vanavond is ze anders
dan de dag er voor
onbeweeglijk staart ze
na het open  raam
Haar  karakter ken ik
de zoektocht naar zichzelf
ongemaskerd gaat ze
het  leven door
Ze is zichzelf
een vrouw die ik mag
met gebreken
die versluieren in haar lach 

30-11-2012 om 02:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen in juli op TW Classic

Bruce Springsteen in juli op TW Classic

Om Bruce Springsteen te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse rockzanger Bruce Springsteen zal op zaterdag 13 juli 2013 optreden op het festival TW Classic in Werchter. Dat heeft 'The Boss' op zijn website bekendgemaakt en bevestigt de organisatie in een persbericht.

Op de officiële Springsteen-site werden zeventien nieuwe concerten aangekondigd, die de zanger samen met zijn begeleidingsgroep The E Street Band volgend jaar in Europa zal geven. De optredens maken deel uit van zijn 'Wrecking Ball World Tour'.

Het is van 2008 geleden dat de zanger van klassiekers als 'The River', 'Born To Run' en 'Thunder Road' nog eens optrad in België.

29-11-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zero Dark Thirty' film over de vrouw die Bin Laden te pakken kreeg

'Zero Dark Thirty' film over de vrouw die Bin Laden te pakken kreeg

http://oi48.tinypic.com/zn7o5.jpg

De opnames waren nauwelijks begonnen of er ontstond al controverse over de nieuwe film van Kathryn Bigelow, de eerste vrouw ooit die met de film 'Hurt Locker' de Oscar kreeg voor Beste regisseur. Het plot van haar nieuwe film draait om de jacht op Osama bin Laden, en vlak voordat ze begon te draaien, werd de terreurleider gedood door een team van Navy Seals. Bigelow paste het script aan en al snel gingen er geruchten dat het Witte Huis geheime informatie deelde met de schrijvers.


De beschuldigingen werden ontkend, en verder hielden Bigelow en Mark Boal (die ook het script voor de 'Hurt Locker' schreef) de kaken stijf op elkaar. Pas in mei dit jaar werd de titel van de nieuwe rolprent bekend: 'Zero Dark Thirty'.  En nu, luttele weken voor de première (die voor een klein aantal theaters gepland staat voor 19 december, en vanaf 11 januari in de hele Verenigde Staten te zien zal zijn), heeft een handvol recensenten de film mogen zien.

Enthousiast
De verwachtingen waren hoog en de eerste recensies zijn enthousiast. Het verhaal draait om de agente Maya, die meer dan twee en een half uur wordt gevolgd in haar jacht op Bin Laden. De film begint met een scène waarin Maya de fijne kneepjes van het verhoren leert: een verdachte krijgt op een onbekende locatie te horen dat hij maar beter kan praten. "Aan het eind van de dag, jongen, breekt iedereen. Het is biologie", zegt de man die Maya het vak moet leren.

29-11-2012 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondgirl Marlohe uit de kleren voor horlogemerk

Bondgirl Marlohe uit de kleren voor horlogemerk

http://oi46.tinypic.com/e2hba.jpg

Berenice Marlohe, Bondgirl in de laatste film 'Skyfall', heeft geen probleem met een beetje bloot. Voor een horlogemerk liet ze zich in lingerie fotograferen.


De brunette werkte mee aan een campagne van het Zwitserse horlogemerk Omega. Zo prijst Berenice de horloges onder andere aan op een bed, of als ze in een weinig verhullend badpak een sexy pose aanneemt. Momenten waarop je meestal geen horloge draagt, als je het ons vraagt.

De fotoshoot volgt op de opening van een nieuwe vestiging van Omega in Venetië.

29-11-2012 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie trotse vader van eerste dochter

Guy Ritchie trotse vader van eerste dochter

http://oi45.tinypic.com/2im51ck.jpg

Guy Ritchie en zijn vriendin Jacqui Ainsley zijn trotse ouders van een dochtertje geworden. Jacqui is in een ziekenhuis in Londen bevallen van het meisje, zo weet de Engelse tabloidkrant The Sun.


Een vriend van het stel vertelt aan de krant dat ze heel blij zijn met de geboorte van hun baby. "Dat de twee nu een meisje hebben vinden ze extra leuk. Guy wilde altijd al een jongen en een meisje."

De twee hebben al een zoontje genaamd Rafael. Hij werd in september 2011 geboren. Guy en Jacqui zijn sinds april 2010 samen. De 44-jarige Ritchie was eerder getrouwd met Madonna, met wie hij zonen Rocco (11) en David (6) heeft.

29-11-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan nog maar eens gearresteerd

Lindsay Lohan nog maar eens gearresteerd

http://oi47.tinypic.com/35lf5hu.jpg

Lindsay Lohan is opnieuw gearresteerd, nu in een nachtclub in New York. Ze zou daar gevochten hebben met een andere bezoekster. Dat heeft de politie bevestigd tegenover TMZ.


Lindsay kreeg vannacht om 4.00 uur Amerikaanse tijd ruzie met een vrouw in Club Avenue. De ruzie ontaarde in een vechtpartij. Agenten hebben Lindsay gearresteerd omdat ze de bezoekster zou hebben aangevallen. Lohan zit nog steeds vast op het politiebureau.

Sinds 2007 kwam LiLo meerdere keren met de Amerikaanse justitie in aanraking. In juni dit jaar loog ze tegen de politie na een auto-ongeluk op de snelweg. Ze spelde agenten op de mouw dat ze passagier was in de Porsche, terwijl ze in werkelijkheid zelf achter het stuur zat.

Eerder moest de actrice als straf voor haar criminele uitspattingen onder meer honderden uren de handen uit de mouwen steken in een mortuarium. Ook bracht ze al enkele dagen achter de tralies door.

29-11-2012 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!