Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen in juli op TW Classic

Bruce Springsteen in juli op TW Classic

Om Bruce Springsteen te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse rockzanger Bruce Springsteen zal op zaterdag 13 juli 2013 optreden op het festival TW Classic in Werchter. Dat heeft 'The Boss' op zijn website bekendgemaakt en bevestigt de organisatie in een persbericht.

Op de officiële Springsteen-site werden zeventien nieuwe concerten aangekondigd, die de zanger samen met zijn begeleidingsgroep The E Street Band volgend jaar in Europa zal geven. De optredens maken deel uit van zijn 'Wrecking Ball World Tour'.

Het is van 2008 geleden dat de zanger van klassiekers als 'The River', 'Born To Run' en 'Thunder Road' nog eens optrad in België.

29-11-2012 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zero Dark Thirty' film over de vrouw die Bin Laden te pakken kreeg

'Zero Dark Thirty' film over de vrouw die Bin Laden te pakken kreeg

http://oi48.tinypic.com/zn7o5.jpg

De opnames waren nauwelijks begonnen of er ontstond al controverse over de nieuwe film van Kathryn Bigelow, de eerste vrouw ooit die met de film 'Hurt Locker' de Oscar kreeg voor Beste regisseur. Het plot van haar nieuwe film draait om de jacht op Osama bin Laden, en vlak voordat ze begon te draaien, werd de terreurleider gedood door een team van Navy Seals. Bigelow paste het script aan en al snel gingen er geruchten dat het Witte Huis geheime informatie deelde met de schrijvers.


De beschuldigingen werden ontkend, en verder hielden Bigelow en Mark Boal (die ook het script voor de 'Hurt Locker' schreef) de kaken stijf op elkaar. Pas in mei dit jaar werd de titel van de nieuwe rolprent bekend: 'Zero Dark Thirty'.  En nu, luttele weken voor de première (die voor een klein aantal theaters gepland staat voor 19 december, en vanaf 11 januari in de hele Verenigde Staten te zien zal zijn), heeft een handvol recensenten de film mogen zien.

Enthousiast
De verwachtingen waren hoog en de eerste recensies zijn enthousiast. Het verhaal draait om de agente Maya, die meer dan twee en een half uur wordt gevolgd in haar jacht op Bin Laden. De film begint met een scène waarin Maya de fijne kneepjes van het verhoren leert: een verdachte krijgt op een onbekende locatie te horen dat hij maar beter kan praten. "Aan het eind van de dag, jongen, breekt iedereen. Het is biologie", zegt de man die Maya het vak moet leren.

29-11-2012 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondgirl Marlohe uit de kleren voor horlogemerk

Bondgirl Marlohe uit de kleren voor horlogemerk

http://oi46.tinypic.com/e2hba.jpg

Berenice Marlohe, Bondgirl in de laatste film 'Skyfall', heeft geen probleem met een beetje bloot. Voor een horlogemerk liet ze zich in lingerie fotograferen.


De brunette werkte mee aan een campagne van het Zwitserse horlogemerk Omega. Zo prijst Berenice de horloges onder andere aan op een bed, of als ze in een weinig verhullend badpak een sexy pose aanneemt. Momenten waarop je meestal geen horloge draagt, als je het ons vraagt.

De fotoshoot volgt op de opening van een nieuwe vestiging van Omega in Venetië.

29-11-2012 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie trotse vader van eerste dochter

Guy Ritchie trotse vader van eerste dochter

http://oi45.tinypic.com/2im51ck.jpg

Guy Ritchie en zijn vriendin Jacqui Ainsley zijn trotse ouders van een dochtertje geworden. Jacqui is in een ziekenhuis in Londen bevallen van het meisje, zo weet de Engelse tabloidkrant The Sun.


Een vriend van het stel vertelt aan de krant dat ze heel blij zijn met de geboorte van hun baby. "Dat de twee nu een meisje hebben vinden ze extra leuk. Guy wilde altijd al een jongen en een meisje."

De twee hebben al een zoontje genaamd Rafael. Hij werd in september 2011 geboren. Guy en Jacqui zijn sinds april 2010 samen. De 44-jarige Ritchie was eerder getrouwd met Madonna, met wie hij zonen Rocco (11) en David (6) heeft.

29-11-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan nog maar eens gearresteerd

Lindsay Lohan nog maar eens gearresteerd

http://oi47.tinypic.com/35lf5hu.jpg

Lindsay Lohan is opnieuw gearresteerd, nu in een nachtclub in New York. Ze zou daar gevochten hebben met een andere bezoekster. Dat heeft de politie bevestigd tegenover TMZ.


Lindsay kreeg vannacht om 4.00 uur Amerikaanse tijd ruzie met een vrouw in Club Avenue. De ruzie ontaarde in een vechtpartij. Agenten hebben Lindsay gearresteerd omdat ze de bezoekster zou hebben aangevallen. Lohan zit nog steeds vast op het politiebureau.

Sinds 2007 kwam LiLo meerdere keren met de Amerikaanse justitie in aanraking. In juni dit jaar loog ze tegen de politie na een auto-ongeluk op de snelweg. Ze spelde agenten op de mouw dat ze passagier was in de Porsche, terwijl ze in werkelijkheid zelf achter het stuur zat.

Eerder moest de actrice als straf voor haar criminele uitspattingen onder meer honderden uren de handen uit de mouwen steken in een mortuarium. Ook bracht ze al enkele dagen achter de tralies door.

29-11-2012 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian verklapt het geheim van familiekerstkaart

Khloé Kardashian verklapt het geheim van familiekerstkaart

http://oi45.tinypic.com/258szyt.jpg

De Kardashian-familie lijkt vaak samen tijd door te brengen en als één blok naar de buitenwereld toe te treden... maar dat is vooral een kwestie van slim monteren en photoshoppen, zo verklapte Khloé Kardashian op de sofa bij Ellen DeGeneres.


De voorbije Thanksgiving bijvoorbeeld werd gevierd zonder Kourtney, Scott en de kinderen Mason en Penelope en zonder baskettende echtgenoot Lamar, die een wedstrijd moest spelen in Jersey en zo ook tijd kon doorbrengen bij zijn kinderen uit een eerder huwelijk.

Met kerstmis komt de hele 'klan' wel samen, alle tien kinderen plus aanhangsels. De kerstkaart daarentegen, dat is een ander verhaal. Elk jaar laten de Kardashians een glamoureuze kerstkaart maken, waarop de hele familie staat. Al was dat niet altijd zo op het moment dat de foto werd genomen.

29-11-2012 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frédéric Deborsu neemt pauze van drie maanden

Frédéric Deborsu neemt pauze van drie maanden

http://oi50.tinypic.com/30scyoh.jpg

Frédéric Deborsu, de auteur van het controversiële boek 'Koningskwesties', neemt een pauze van drie maanden. Dat heeft de RTBF-journalist vanavond bevestigd.


Deborsu heeft naar eigen zeggen zelf gevraagd om een pauze te nemen. Hij stopt binnen enkele dagen met werken. "Ik heb zin om wat frisse lucht op te snuiven en dichter bij mijn kinderen te zijn", aldus de journalist van de Franstalige openbare omroep.

Hij voegt eraan toe dat hij na drie maanden pauze terug wil keren naar de RTBF. "Ik heb reeds alles gedaan bij de RTBF, waaronder sport, ontspanning, onderzoek, regionaal en nationaal nieuws. Op een dag zal het tijd zijn om te veranderen."

29-11-2012 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck is 'Entertainer van 2012'

Ben Affleck is 'Entertainer van 2012'

http://oi47.tinypic.com/1zow1z7.jpg

Entertainment Weekly heeft Ben Affleck uitgeroepen tot 'Entertainer van het Jaar'. Mede dankzij zijn filmhit 'Argo', waarvan Affleck zowel een hoofdrol als de regie voor zijn rekening nam, plaatste het Amerikaanse tijdschrift hem bovenaan de jaarlijkse lijst van meest getalenteerde en originele artiesten.


EW vermoedt dat de 40-jarige Hollywoodster met de politieke thriller kans maakt op een of meerdere Oscars. Dat terwijl Affleck zelf geen hoge verwachtingen had over het commerciële succes van de film, die gaat over een CIA-missie om zes gegijzelde diplomaten in de Iraanse hoofdstad Teheran te bevrijden. "Ik hoopte alleen dat mensen de film ooit zouden gaan bekijken."

Jennifer Garner, de vrouw van de acteur, was iets minder blij met het uiterlijk dat Ben aannam voor de film. "Zij en de kinderen vonden de baard niet mooi", zo vertouwt hij EW toe.

29-11-2012 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim K is nog steeds gehandboeid aan Kris Humphries"

"Kim K is nog steeds gehandboeid aan Kris Humphries"

http://oi45.tinypic.com/fy1fu0.jpg

Meer dan een jaar nadat Kim Kardashian de scheidingspapieren indiende, is ze officieel nog steeds getrouwd met Kris Humphries. Kim wil zo snel mogelijk een rechtszaak om alles te regelen, maar Kris wil absoluut bewijzen dat het hele huwelijk een publiciteitsstunt was. "Kim is nog steeds gehandboeid aan Kris Humphries", klaagt haar advocaat.


Gisteren zaten de twee partijen voor het eerst sinds mei weer samen in de rechtszaal. "Door de vertragingen wordt Kim gedwongen om getrouwd te zijn. Ze wil zo snel mogelijk scheiden, zodat ze verder kan met haar leven. Ik denk niet dat Kris bewijzen zal vinden", klonk het bij de advocaat van Kim. Zij wil graag dat de rechter een deadline stelt. "Dan kan Kim stoppen met zich zorgen te maken."

Het antwoord van Kris zijn advocaat was simpel: "Als Kim wil scheiden dan hoeft ze alleen maar het verzoek van haar ex in te willigen". Hij wil namelijk koste wat het kost een ongeldigverklaring van het huwelijk, omdat het volgens hem gebaseerd was op bedrog. "Kim wilde helemaal niet trouwen" en "Ze deed het alleen voor de kijkcijfers", luidt het bij Kris.

29-11-2012 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Two and a Half Men-acteur zegt sorry

Two and a Half Men-acteur zegt sorry

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_9.jpg

Angus T. Jones, beter bekend als Jake uit de Amerikaanse tv-comedy Two and a Half Men, heeft zijn excuses aangeboden omdat hij de successerie eerder deze week had omschreven als 'rotzooi'. In een verklaring liet de acteur weten dat het niet zijn bedoeling was onverschillig of respectloos over te komen ten opzichte van zijn collega-acteurs in de serie.


Jones maakte zijn denigrerende opmerking in een filmpje voor een kerkgenootschap dat maandag op YouTube werd gepost. In het interview vertelde hij onder meer over zijn religieuze ervaringen. Ook nam hij afstand van zijn rol in de serie, waarin hij meespeelt sinds hij 10 jaar oud was, en riep hij kijkers op het programma voortaan te negeren.

In zijn verklaring laat Jones niet weten of zijn deelname aan Two and a Half Men op losse schroeven komt te staan door zijn godsdienstige overtuiging.

28-11-2012 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangerschapspose te sexy voor Twitter

Zwangerschapspose te sexy voor Twitter

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_8-1.jpg

Imogen Thomas heeft haar fans op Twitter verwend met een fraai plaatje van haar bolle buik. Lang duurde de pret echter niet: het Welshe glamourmodel zag zich genoodzaakt de foto van de sociaalnetwerksite te halen wegens "te sexy". "Zeven maanden vandaag... Kan niet wachten om mijn baby te zien", luidde het nochtans onschuldige onderschrift.

Maar misschien zit er nog wel meer in de pijplijn. "Het was niet eens mijn Demi Moore-pose", liet ze verstaan. De Amerikaanse actrice kreeg vooral lof omdat ze met de buik voorop de cover van Vanity Fair inpalmde.

Eerder hadden sterren als Hilary Duff en Alanis Morissette ook al probleemloos op Twitter uitgepakt met hun toekomstige spruit. Voor Imogen wordt het haar eerste kind.

28-11-2012 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen bloot, wel sensualiteit in 40ste Pirellikalender

Geen bloot, wel sensualiteit in 40ste Pirellikalender

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7-1.jpg

"De suggestie is vaak mooier dan het bloot", stelt hier een kenner op de redactie. Bladerend door de 40ste Pirellikalender, de eerste zonder vrouwelijk naakt, moet ik hem gelijk geven. Fotograaf Steve McCurry koos de straten en favela's van Rio de Janeiro voor de hulde-editie van de moeder aller kalenders. Hij wisselde modellen en actrices, allen idealisten die humanitaire projecten en ngo's steunen, met 'gewone' mensen.


Gisteren werd de veertigste Pirellikalender voorgesteld in de Braziliaanse wereldstad Rio de Janeiro voorgesteld. McCurry vertelde er dat hij vooral de kleurenpracht en de bevolking in de kijker wilde stellen, die volgens hem de ziel van het land vormen.

Idealen
Daarom bevat de kalender niet alleen modellen en actrices, maar ook beelden van grafittimuren en gewone mensen: een bokser, een fruitverkoopster, sambadanseressen en capoeirameesters. "je kan overal naakte modellen fotograferen", oordeelt McCurry. "Maar ik koos voor modellen en actrices die hun idealen niet hebben opgeborgen. Elk model, elke actrice die ik voor de lens kreeg, springt in de bres voor humanitaire projecten en ngo's. Het zijn idealisten".

Adriana Lima poseert met haar zwangere buik. Het Braziliaans model Isabeli Fontana verscheen al vijf keer eerder in 'The Cal'. Daarnaast figureren in de kalender voor 2013 actrice Sonia Braga, zangeres Marisa Monte, de Italiaans-Egyptische Elisa Sednaoui, het Tsjechische model Petra Nemcova, het Tunesische model Hanaa ben Abdesslem, het Ethiopische model Liya Kebede en de Amerikaanse modellen Karlie Kloss, Kyleigh Kuhn en Summer Rayne Oakes.

28-11-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna viert met Chris Brown nieuwjaar op Barbados

Rihanna viert met Chris Brown nieuwjaar op Barbados

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.

Het was haast even voorspelbaar als nachtvorst. Rihanna heeft Chris Brown weer tegen de borst gedrukt en we voelen het aan ons water: binnen de kortste keren maken die twee bekend dat het weer koek en ei is en dat ze trouwplannen hebben. Vorige week vloog Rihanna nog naar Berlijn om daar met Brown Thanksgiving te vieren. Nu raakt bekend dat ze de man die haar drie jaar geleden het ziekenhuis in sloeg meeneemt om met haar familie op Barbados het nieuwe jaar in te luiden.

Rihanna wil haar vrienden en familie in haar geboorteland tonen dat Brown veranderd is en heeft een vijfsterrenvilla geboekt. Ook de moeder van Brown zal ze overvliegen, zodat beide families de feestdagen samen kunnen vieren.

Zielsgenoot
"Hoe meer de publieke opinie zich kant tegen een reünie met Chris, hoe vastberadener Rihanna wordt om haar zin door te drukken. Niemand kan het begrijpen, maar zij is ervan overtuigd dat Chris de liefde van haar leven is. Ze noemt hem haar zielsgenoot en zegt dat ze voor elkaar bestemd zijn", aldus een insider in The Sun.

In februari, de avond voor de uitreiking van de Grammy Awards waar ze allebei zouden optreden, kwam het tot een hevige ruzie tussen Rihanna en Brown. In zijn auto sloeg hij haar in het gezicht, ze liep daarbij kneuzingen op. Hij werd veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk en 1.400 uren gemeenschapsdienst. In een video bood hij Rihanna later zijn excuses aan.

28-11-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Anna Nicole Smith (6) nu al in haar voetsporen

Dochter Anna Nicole Smith (6) nu al in haar voetsporen

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4.jpg

Jong geleerd is oud gedaan, dat geldt blijkbaar ook voor Dannielynn Birkhead. Zij wordt op haar zesde al het gezicht van een reclamecampagne voor Guess. De jonge meid is de dochter van Anna Nicole Smith, het Amerikaanse model dat vijf jaar geleden stierf aan een overdosis medicijnen.


Die jonge leeftijd valt niet bij iedereen in goede aarde. Vader Larry wuift alle kritiek echter van de hand. "Deze fotoshoot voor de kinderlijn is bedoeld als een eenmalig eerbetoon aan haar moeder. Ze gaat dus geen model worden", verzekert hij.

Danniellynn kon de ervaring zelfs al gebruiken voor een schooltaak, waarbij ze de band met haar moeder uit de doeken deed. "Ze vroeg me of ze nu ook op winkeltassen zou staan zoals haar moeder", gaat Birkhead verder. "Ze heeft zich geweldig geamuseerd, eigenlijk was het een dagje strand."

De inkomsten verdwijnen niet in zijn zakken, zweert de vader. "Die worden voor haar opzij gezet. Later wil ze trouwens dokter of verjaardagstaartbakker worden, al droomt ze ook van een ijscrèmecar", lacht hij.

Grote baas Paul Marciano was alvast onder de indruk van haar prestatie. "Dannielynn is net zo'n speelvogel als haar moeder", luidde zijn oordeel. De foto's zullen vanaf januari in internationale modebladen en op bussen en reclamepanelen te zien zijn.

28-11-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergis u niet: dit model is een vrouw

Vergis u niet: dit model is een vrouw

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5359516.jpg

Ongelooflijk maar waar: Saint-Laurent verkiest een vrouw om de nieuwe mannencollectie aan te prijzen. Met haar kort kopje en krachtige beenderstructuur heeft Saskia de Brauw uiteraard wel alles in huis om als knappe vent door het leven te gaan.

Hoe vreemd het ook mag klinken, de Nederlandse is niet de eerste die even van geslacht wisselt. Casey Legler ging zelfs nog een stapje verder: zij draagt enkel nog mannenkleren sinds ze bij modellenagentschap Ford onder dak is. En dan is er uiteraard nog de androgyne Andrej Pejic, die zich even lekker voelt in een T-shirt als in een trouwjurk.

Saskia De Brauw is een van de meest succesvolle modellen uit Nederland. Ze poseerde eerder voor bladen als Vogue en V Magazine, maar was ook al te zien in de uitdagende Pirelli-kalender van 2012.

28-11-2012 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe moeilijk is het om als regisseur naar je eigen films te kijken?

Hoe moeilijk is het om als regisseur naar je eigen films te kijken?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_2.jpg

Vraag het aan eender welke regisseur, bekend en minder bekend: het is absoluut niet gemakkelijk om naar je eigen films te kijken. Ze merken foutjes op en ze zien waar het beter kan, maar uiteindelijk leren ze om 'vrede' te nemen met het eindresultaat. Of om het met de woorden van Peter Ramsey, regisseur van 'Rise Of The Guardians' ('De Vijf Legendes') te zeggen: "There's the old saying: you never truly finish a work of art, you just abandon it." Ik zat in New York samen met Ramsey, die geschiedenis schrijft als eerste Afro-Amerikaanse regisseur van een grote animatiefilm.


'Rise Of The Guardians' / 'De Vijf Legendes' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen, zowel in 2D als in 3D.

28-11-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore (50) slaat nieuwe toyboy (26) aan de haak

Demi Moore (50) slaat nieuwe toyboy (26) aan de haak

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1-1.jpg

Demi Moore is nog niet gescheiden van acteur Ashton Kutcher, met wie ze zes jaar getrouwd was, maar ze heeft wel al een nieuw lief. Een nog jonger heerschap: Vito Schnabel is 26 jaar en de zoon van schilder Julian. Vito komt aan de kost als kunsthandelaar.


De twee leerden elkaar begin deze maand kennen op het feestje dat Naomi Campbell in India gaf voor de 50ste verjaardag van haar vriend Vladimir Doronin. Volgens de New York Post konden Demi en Vito toen al niet van elkaar blijven.

Grinding
"Ze dansten en schurkten onbeschaamd tegen elkaar", aldus een van de gasten. Sindsdien brengen de twee veel tijd met elkaar door.

Vito heeft wel wat ervaring met oudere dames. Hij was 21 toen hij met het toen 44-jarige model Elle Macpherson ging. Hij had ook korte tijd een relatie met actrice Liv Tyler, die negen jaar ouder is.

Demi Moore heeft drie volwassen dochters met haar eerste man, acteur Bruce Willis.

Ashton Kutcher
Eerder onthulde RadarOnline al dat de dochters van Demi er bij haar op aandrongen om de scheiding met Ashton snel af te ronden. Zij willen dat hun moeder de acteur uit haar hoofd zet.

Ashton Kutcher heeft inmiddels een relatie met actrice Mila Kunis. Demi Moore liet zich eerder dit jaar opnemen in een ontwenningskliniek. Ze liet er zich behandelen voor eetstoornissen, uitputting en verslavingsproblemen.

28-11-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn liefste
Mijn liefste


http://oi50.tinypic.com/6toaig.jpg

Mijn liefste

 

De zeeën toornen te hoog om bij haar te komen
Maar in mijn hart is ze hier, als een deel van mijn dromen
Gedachten aan haar laten tijden voorbij vliegen
Haar eeuwige schoonheid, iets om niet over te liegen
Maar toch zo ver weg, ongrijpbaar
Ver van mij van al het gevaar
Zie ik haar zo voor me, eerlijk en trouw
Liefste, als jij eens wist hoeveel ik van je hou

28-11-2012 om 02:17 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
26-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry vraagt nieuw contactverbod voor ex

Halle Berry vraagt nieuw contactverbod voor ex

http://oi48.tinypic.com/2mhfviw.jpg

Halle Berry zal de rechter in Los Angeles vragen om het contactverbod voor haar ex, Gabriel Aubry, te verlengen. Het 36-jarige Canadese model kreeg vorige week al een contactverbod opgelegd na de vechtpartij met de huidige verloofde van de actrice, Olivier Martinez, maar dat verloopt vandaag.


Aubry bracht afgelopen donderdag hun vierjarige dochter Nahla naar het huis van de actrice toen hij ruzie kreeg met Olivier. Die zou iets gezegd hebben als 'we moeten door', waarna een handgemeen ontstond. Beide mannen raakten daarbij gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. Gabriel werd opgepakt.

Volgens 'The Sun' zal de 46-jarige Berry de rechter vragen om Gabriel weg te houden bij zichzelf én bij Nahla, als hij zich niet kan beheersen in de aanwezigheid van hun dochtertje. Aubry is momenteel vrij op borgtocht, maar moet zich op 13 december voor de rechter verantwoorden voor de knokpartij met Martinez.

Aubry en Berry ruziën al eeuwen over de voogdij van dochter Nahla. Protest van Gabriel bij de rechter heeft ertoe geleid dat Berry niet met Martinez en Nahla naar Frankrijk mag verhuizen.

26-11-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jude Law is opnieuw verliefd

Jude Law is opnieuw verliefd

http://oi48.tinypic.com/344fvjm.jpg

Na diverse mislukte relaties lijkt acteur Jude Law (39) nu weer gelukkig te zijn in de liefde. Hij heeft het zwaar te pakken voor een 31-jarig crewlid van zijn nieuwe film Dom Hemingway.


Law en zijn vriendin Ellen Crawshaw zouden volgens de Britse krant Mail on Sunday sinds oktober een relatie hebben. Opmerkelijk is dat de nieuwe liefde veel lijkt op Laws ex-vrouw Sadie Frost, tevens de moeder van zijn drie kinderen. Volgens een bron begon de romance toen de crew aan het filmen was in Frankrijk. De prille relatie zou het gesprek van de dag zijn op de filmset. Er hing volgens de bron al een tijdje spanning tussen de acteur en de kleedster, maar dat geflirt werd pas wat serieuzer na een avondje uit. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

De laatste serieuze relatie voor Law was die met Sienna Miller. Het koppel ging in 2011 uit elkaar na een jarenlange knipperlichtrelatie.

26-11-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!