Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergis u niet: dit model is een vrouw

Vergis u niet: dit model is een vrouw

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5359516.jpg

Ongelooflijk maar waar: Saint-Laurent verkiest een vrouw om de nieuwe mannencollectie aan te prijzen. Met haar kort kopje en krachtige beenderstructuur heeft Saskia de Brauw uiteraard wel alles in huis om als knappe vent door het leven te gaan.

Hoe vreemd het ook mag klinken, de Nederlandse is niet de eerste die even van geslacht wisselt. Casey Legler ging zelfs nog een stapje verder: zij draagt enkel nog mannenkleren sinds ze bij modellenagentschap Ford onder dak is. En dan is er uiteraard nog de androgyne Andrej Pejic, die zich even lekker voelt in een T-shirt als in een trouwjurk.

Saskia De Brauw is een van de meest succesvolle modellen uit Nederland. Ze poseerde eerder voor bladen als Vogue en V Magazine, maar was ook al te zien in de uitdagende Pirelli-kalender van 2012.

28-11-2012 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe moeilijk is het om als regisseur naar je eigen films te kijken?

Hoe moeilijk is het om als regisseur naar je eigen films te kijken?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_2.jpg

Vraag het aan eender welke regisseur, bekend en minder bekend: het is absoluut niet gemakkelijk om naar je eigen films te kijken. Ze merken foutjes op en ze zien waar het beter kan, maar uiteindelijk leren ze om 'vrede' te nemen met het eindresultaat. Of om het met de woorden van Peter Ramsey, regisseur van 'Rise Of The Guardians' ('De Vijf Legendes') te zeggen: "There's the old saying: you never truly finish a work of art, you just abandon it." Ik zat in New York samen met Ramsey, die geschiedenis schrijft als eerste Afro-Amerikaanse regisseur van een grote animatiefilm.


'Rise Of The Guardians' / 'De Vijf Legendes' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen, zowel in 2D als in 3D.

28-11-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore (50) slaat nieuwe toyboy (26) aan de haak

Demi Moore (50) slaat nieuwe toyboy (26) aan de haak

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1-1.jpg

Demi Moore is nog niet gescheiden van acteur Ashton Kutcher, met wie ze zes jaar getrouwd was, maar ze heeft wel al een nieuw lief. Een nog jonger heerschap: Vito Schnabel is 26 jaar en de zoon van schilder Julian. Vito komt aan de kost als kunsthandelaar.


De twee leerden elkaar begin deze maand kennen op het feestje dat Naomi Campbell in India gaf voor de 50ste verjaardag van haar vriend Vladimir Doronin. Volgens de New York Post konden Demi en Vito toen al niet van elkaar blijven.

Grinding
"Ze dansten en schurkten onbeschaamd tegen elkaar", aldus een van de gasten. Sindsdien brengen de twee veel tijd met elkaar door.

Vito heeft wel wat ervaring met oudere dames. Hij was 21 toen hij met het toen 44-jarige model Elle Macpherson ging. Hij had ook korte tijd een relatie met actrice Liv Tyler, die negen jaar ouder is.

Demi Moore heeft drie volwassen dochters met haar eerste man, acteur Bruce Willis.

Ashton Kutcher
Eerder onthulde RadarOnline al dat de dochters van Demi er bij haar op aandrongen om de scheiding met Ashton snel af te ronden. Zij willen dat hun moeder de acteur uit haar hoofd zet.

Ashton Kutcher heeft inmiddels een relatie met actrice Mila Kunis. Demi Moore liet zich eerder dit jaar opnemen in een ontwenningskliniek. Ze liet er zich behandelen voor eetstoornissen, uitputting en verslavingsproblemen.

28-11-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn liefste
Mijn liefste


http://oi50.tinypic.com/6toaig.jpg

Mijn liefste

 

De zeeën toornen te hoog om bij haar te komen
Maar in mijn hart is ze hier, als een deel van mijn dromen
Gedachten aan haar laten tijden voorbij vliegen
Haar eeuwige schoonheid, iets om niet over te liegen
Maar toch zo ver weg, ongrijpbaar
Ver van mij van al het gevaar
Zie ik haar zo voor me, eerlijk en trouw
Liefste, als jij eens wist hoeveel ik van je hou

28-11-2012 om 02:17 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
26-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry vraagt nieuw contactverbod voor ex

Halle Berry vraagt nieuw contactverbod voor ex

http://oi48.tinypic.com/2mhfviw.jpg

Halle Berry zal de rechter in Los Angeles vragen om het contactverbod voor haar ex, Gabriel Aubry, te verlengen. Het 36-jarige Canadese model kreeg vorige week al een contactverbod opgelegd na de vechtpartij met de huidige verloofde van de actrice, Olivier Martinez, maar dat verloopt vandaag.


Aubry bracht afgelopen donderdag hun vierjarige dochter Nahla naar het huis van de actrice toen hij ruzie kreeg met Olivier. Die zou iets gezegd hebben als 'we moeten door', waarna een handgemeen ontstond. Beide mannen raakten daarbij gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. Gabriel werd opgepakt.

Volgens 'The Sun' zal de 46-jarige Berry de rechter vragen om Gabriel weg te houden bij zichzelf én bij Nahla, als hij zich niet kan beheersen in de aanwezigheid van hun dochtertje. Aubry is momenteel vrij op borgtocht, maar moet zich op 13 december voor de rechter verantwoorden voor de knokpartij met Martinez.

Aubry en Berry ruziën al eeuwen over de voogdij van dochter Nahla. Protest van Gabriel bij de rechter heeft ertoe geleid dat Berry niet met Martinez en Nahla naar Frankrijk mag verhuizen.

26-11-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jude Law is opnieuw verliefd

Jude Law is opnieuw verliefd

http://oi48.tinypic.com/344fvjm.jpg

Na diverse mislukte relaties lijkt acteur Jude Law (39) nu weer gelukkig te zijn in de liefde. Hij heeft het zwaar te pakken voor een 31-jarig crewlid van zijn nieuwe film Dom Hemingway.


Law en zijn vriendin Ellen Crawshaw zouden volgens de Britse krant Mail on Sunday sinds oktober een relatie hebben. Opmerkelijk is dat de nieuwe liefde veel lijkt op Laws ex-vrouw Sadie Frost, tevens de moeder van zijn drie kinderen. Volgens een bron begon de romance toen de crew aan het filmen was in Frankrijk. De prille relatie zou het gesprek van de dag zijn op de filmset. Er hing volgens de bron al een tijdje spanning tussen de acteur en de kleedster, maar dat geflirt werd pas wat serieuzer na een avondje uit. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

De laatste serieuze relatie voor Law was die met Sienna Miller. Het koppel ging in 2011 uit elkaar na een jarenlange knipperlichtrelatie.

26-11-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham op huizenjacht in Londen

Victoria Beckham op huizenjacht in Londen

http://oi50.tinypic.com/33xdjpw.jpg

Victoria Beckham is deze week betrapt toen ze vier mogelijke woningen voor haar gezin ging bezichtigen in Londen. De Beckhams wonen nog in de VS maar aangezien manlief David weggaat bij zijn club LA Galaxy, bestaat de kans dat ze zich weer in Engeland gaan vestigen.

Een auto met chauffeur reed de ex-Spice Girl rond door het westen en zuiden van Londen, schrijft The Sun. Dat voedt de geruchten dat 'Posh' graag weer in Engelse hoofdstad zou willen wonen. Of haar voetballende echtgenoot zelf wel terug wil naar een club in zijn vaderland, is echter nog niet bekend. De nieuwe manager van de Londense club Queens Park Rangers, heeft intussen aan de BBC laten weten dat hij Beckham graag aan zijn selectie toe zou voegen. "Alleen zijn uitstraling en zijn professionaliteit zouden al een aanwinst voor onze selectie zijn. Hij is een fantastische prof'', zei hij.

26-11-2012 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje (6) was inspiratie voor 'Rise Of The Guardians'

Dochtertje (6) was inspiratie voor 'Rise Of The Guardians'

http://oi46.tinypic.com/34j4y7a.jpg

Wat gebeurt er wanneer de Kerstman, de Paashaas, het Zandmannetje, de Tandenfee en Jack Frost samen moeten werken om de boosaardige schurk Pitch te verslaan? Dat is precies wat we in 'Rise Of The Guardians' te zien krijgen. Regisseur Peter Ramsey, schrijver Bill Joyce en executive producer Guillermo Del Toro waren in het Madarin Oriental Hotel in New York om hun nieuwste animatiefilm voor te stellen. Onze reporter was er bij.


"Waar, hoe en wanneer is het idee van 'Rise Of The Guardians' ontstaan?"

Schrijver en executive producer Bill Joyce: "Het begon allemaal bij mijn dochter van zes die op een dag in de keuken kwam met haar broertje van drie en vroeg: "Kent de Tandenfee de Kerstman?" Ik vond dat een grappige vraag, zeker omdat ze dat in augustus vroeg. Ik zag dat ze een tand van haar broertje in haar hand had, een tand die ze per ongeluk uit had geslagen. Ik heb hen toen verteld dat de Tandenfee en de Kerstman elkaar inderdaad kennen. Het is sinds die dag dat ik de verhalen ben beginnen schrijven."

"Peter, het is de eerste grote animatiefilm die jij regisseerde. Hoe kijk jij terug op dat avontuur?"

Regisseur Peter Ramsey: "Het was 'pretty amazing'. Ik werkte al een tijdje bij DreamWorks toen ik vernam dat ze plannen hadden voor dit project. Ik had net een kleiner tv-project afgerond, dus ik had op dat moment weinig om handen. Ik wist dat de studio zich aan het voorbereiden was om met een nieuwe versie van Guardians op de proppen te komen, maar ik heb er verder niet echt bij stilgestaan. Totdat ze mij vroegen of ik interesse had (om de film te regisseren, nvdr.)"

"Wat was jouw takenpakket als regisseur precies?"

Peter Ramsey: "Ik vertel de mensen precies hetzelfde als wat een regisseur in een live action film zou zeggen, maar je moet alles uit het niets tevoorschijn toveren. Een klein voorbeeld: ik heb het script voor me liggen, zit samen met de acteurs in de opnamestudio, ik regisseer, ik geef hen wat meer inzicht in de emotionele context van het verhaal. Daarna beluisteren we de dialoog, werken we met de animators die de beelden aanpassen aan de stem van de acteurs. Bovendien moet je rekening houden met het ritme van de film, met de camera's en met alles waarmee je in een live action film rekening zou houden. Het enige verschil is dat je bij animatie alles stap per stap moet doen."

26-11-2012 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan: "Ik voel me slachtoffer van pesterijen"

Lindsay Lohan: "Ik voel me slachtoffer van pesterijen"

http://oi47.tinypic.com/nvbdxv.jpg

Lindsay Lohan is vaak in de roddelpers te vinden en daar is de actrice helemaal klaar mee. "Van kinds af aan vond ik het heerlijk om voor de camera te staan. Begrijp me niet verkeerd, maar ik heb niet gevraagd om altijd gefotografeerd te worden als ik uit eten ga. Of als mensen die ik niet ken 'TMZ' bellen met verhalen over mij. En het grootste deel is niet waar", zo vertelt ze aan US Weekly.


"Ik voel me een slachtoffer van pesterijen", gaat de Liz & Dick-actrice verder. "Ik kan geen acteur of actrice bedenken die zoveel commentaar kreeg en geen zelfmoord heeft gepleegd."

Toch geeft de 26-jarige Lohan toe dat ze zelf, onbedoeld, om flink wat aandacht heeft gevraagd. Daarom probeert ze haar imago nu wat op te blinken en hoopt ze dat haar rol als Elizabeth Taylor haar daarbij kan helpen.

"Alles wat ik in de afgelopen jaren heb meegemaakt, heeft er voor gezorgd dat ik deze rol kan spelen", aldus Lohan die gelooft dat ze nu een beter mens en actrice is.

26-11-2012 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jouw ogen als een lied
Jouw ogen als een lied

http://oi50.tinypic.com/2e53zae.jpg

jouw ogen
zingen fluisterend
één lied
voor mij

26-11-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdredacteur Daily Star neemt ontslag na toplessfoto's Kate

Hoofdredacteur Daily Star neemt ontslag na toplessfoto's Kate

http://oi49.tinypic.com/359022v.jpg

In Ierland heeft de hoofdredacteur van de Irish Daily Star ontslag genomen naar aanleiding van de publicatie van de toplessfoto's van Kate Middleton. Michael O'Kane werd in september al geschorst nadat zijn krant de bewuste foto's van de echtgenote van prins William afdrukte. Op de beelden is te zien hoe Kate tijdens een vakantie in Frankrijk topless van de zon geniet.

Na gesprekken met de aandeelhouders is overeengekomen dat O'Kane zijn functie met onmiddellijke ingang opgeeft, luidde het vandaag in een verklaring van de uitgeverij.

De Franse krant Closer drukte als eerste de foto's af, waarna enkele andere bladen volgden. De foto's verschenen niet in de Britse media.

25-11-2012 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechische verkozen tot 'Miss Earth' 2012

Tsjechische verkozen tot 'Miss Earth' 2012

http://oi47.tinypic.com/iptfd3.jpg

De 23-jarige Tereza Fajksova, de regerende Miss Tsjechië, is vandaag in Manilla verkozen tot 'Miss Earth' 2012. Het is de derde keer dat een Europese de titel wegkaapt.


Er werden op de Filipijnen ook drie neventitels verdeeld. Thuiskandidate Stephany Stefanowitz werd gekroond tot 'Miss Earth Air'. Miss Venezuela Osmariel Villalobos mag zich 'Miss Earth Water' noemen en Miss Brazilië Camila Brant verliet de competitie als 'Miss Earth Fire'.

Aan de wedstrijd namen 81 landen deel, waaronder ook België met de 25-jarige Madina Hamidi, een Afghaanse vluchtelinge.

25-11-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty had ook relatie met Amy Winehouse

Pete Doherty had ook relatie met Amy Winehouse

http://oi49.tinypic.com/dllzlc.jpg

Rockster Pete Doherty zegt een relatie te hebben gehad met de overleden Amy Winehouse. In de Britse krant Daily Mail onthult hij: "Ik vind het moeilijk toe te geven, maar ja, Amy en ik waren geliefden."


Wanneer Pete en Amy, die in juli 2011 op 27-jarige leeftijd overleed, een koppel waren zegt Pete er niet bij. "Ik hield van haar, en eigenlijk doe ik dat nog steeds. Tegen het einde werd ze, zoals alleen geliefden dat kunnen, gemeen en zelfs wreed tegen me. Ze was ongeduldig, en geloof me, ze had een behoorlijke rechtse."

Gelukkige Kate
Ook wil Pete graag nog wat kwijt over een andere ex, Kate Moss. "Ze belde me laatst. Het was ons eerste contact sinds we uit elkaar zijn, en dat ging destijds niet bepaald gezellig. Maar ze was heel vriendelijk en vroeg waarom ik recent geen liedjes heb geschreven en of ik nog steeds drugs gebruik. Ze zei dat zij clean is en gelukkig getrouwd." Doherty zegt erg blij te zijn dat Kate hem belde.

"Het was een hele opluchting en het voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Er zijn nu wat dingen afgesloten en dat is fijn. Ze zei, dat ondanks wat er allemaal tussen ons is gebeurd, ze me nog steeds oké vindt. Dat was goed om te horen. Het betekent veel voor me, dat te weten."

25-11-2012 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes mist Victoria Beckham

Katie Holmes mist Victoria Beckham

http://oi49.tinypic.com/zwnhjs.jpg

Katie Holmes wil dolgraag haar vriendschap met Victoria Beckham nieuw leven inblazen, weet The Herald Sun. Sinds haar scheiding met Tom Cruise zien Katie en Victoria elkaar steeds minder.


Katie en Tom werden goede vrienden met Victoria en David Beckham toen Becks in 2007 voor LA Galaxy ging voetballen. Volgens een bron voelt Katie zich de laatste tijd erg eenzaam en mist ze haar oude vriendin.

"Katie heeft niet veel vriendinnen en kijkt dan ook met weemoed terug op de tijd met Victoria", vertelt de insider. "Ze weet dat Posh het heel druk heeft, maar Katie wil heel graag eens bijkletsen als de Britse weer in New York is."


25-11-2012 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen betaalt belasting voor Lindsay Lohan

Charlie Sheen betaalt belasting voor Lindsay Lohan

http://oi45.tinypic.com/2itka38.jpg

Charlie Sheen en Lindsay Lohan zijn blijkbaar goede vrienden geworden op de set van 'Scary Movie 5'. Zo goed dat Sheen de actrice een cheque van maar liefst 100.000 dollar gaf zodat ze haar belastingschuld kon aflossen.


Volgens de showbizzsite TMZ klikte het tijdens de opnames in september zowel op als buiten de set tussen de twee. Bij een van hun vele gesprekken zou de belastingschuld van Lindsay ter sprake zijn gekomen.

Charlie aarzelde geen moment en bood haar het geld aan. In eerste instantie zou de actrice het geld geweigerd hebben, maar blijkbaar was het zo hard nodig dat ze het uiteindelijk toch aannam. Volgens een insider was ze zeer onder de indruk van Sheens vrijgevigheid. Door het geld van de 'Anger Management'-acteur is de schuld van Lohan van 233.904 dollar bijna gehalveerd.

25-11-2012 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling verkoopt huis voor 2,8 miljoen

J.K. Rowling verkoopt huis voor 2,8 miljoen

http://oi49.tinypic.com/24wxab7.jpg

De Britse schrijfster J.K. Rowling heeft haar woning in het Schotse Edinburgh verkocht voor zeker 2,8 miljoen euro. Dat is niet slecht voor een werkloze vrouw die wereldberoemd werd met haar Harry Potterboeken.


Volgens de Britse omroep BBC heeft het huis zelfs meer opgebracht dan de vraagprijs van 2,8 miljoen, maar het exacte bedrag is niet bekend. Rowling woonde er sinds 1999 en heeft het een paar keer laten verbouwen. Drie jaar geleden verhuisde ze al met haar gezin naar een ander deel van de stad, maar de woning met acht slaapkamers werd pas onlangs te koop gezet. Na drie weken was het verkocht.

Het huis werd meer dan 16.000 keer bekeken op de site van de makelaar, waarbij de meeste bezoekers uit de VS en Azië kwamen. Het is niet bekend of de koper ook een buitenlander is.


25-11-2012 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus krijgt varkentje voor verjaardag

Miley Cyrus krijgt varkentje voor verjaardag

http://oi45.tinypic.com/2re648x.jpg

Miley Cyrus heeft vrijdag wel een heel apart cadeau gekregen voor haar twintigste verjaardag. De dierenrechtenorganistie PETA gaf de zangeres een varken.


PETA besloot biggetje Nora te redden ter ere van Mileys verjaardag. "PETA vond het redden van een varkentje het perfecte cadeau voor een jonge vrouw die zoveel mensen aanmoedigt om dieren te helpen", zei een woordvoerder van de organisatie tegen E! Online.

Cyrus was dolblij met haar speciale cadeau: "Oh mijn varkentje! Ze is zo schattig, dat ik er bijna gek van wordt!!!!". Miley deed ook gelijk haar naam als dierenliefhebster eer aan door haar miljoenen fans te vragen om voor haar verjaardag geld te doneren aan een organisatie die honden herplaatst.

25-11-2012 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw zijn
Vrouw zijn

http://oi47.tinypic.com/23m36gm.jpg

Vrouw zijn is meer dan het dragen van

een rok, of koken voor je man,

gelijk de beste kok

Vrouw zijn is meer dan

de kinderen op schoot,

of dure lingerie in vlammend rood

Vrouw zijn is meer dan

borsten hoge hakken,

de boodschappen doen

of zegels plakken

Vrouw zijn is een

simpele japon

en zelfrespect,

je straalt het uit

bij iedere stap die je zet

25-11-2012 om 02:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart wil carrière in Bollywood

Kristen Stewart wil carrière in Bollywood

http://oi49.tinypic.com/seydcw.jpg

Kristen Stewart is inmiddels een gevierd actrice in Hollywood. Daarom richt de 22-jarige vriendin van Robert Pattinson haar vizier nu op Bollywood, volgens de Daily Star.


''Als iemand mij een goed script zou geven, zou ik heel graag in een Bollywoodfilm willen spelen'', aldus Kristen. ''Ik zou graag met Hrithik Roshan willen werken. Hij is zo'n fantastische acteur.''

Stewart schittert momenteel voor de laatste keer als Bella in 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2'.

24-11-2012 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde seizoen Downton Abbey op komst

Vierde seizoen Downton Abbey op komst

http://oi50.tinypic.com/3hjph.jpg

Er is een vierde seizoen van het populaire Britse kostuumdrama Downton Abbey in de maak. Dat heeft de zender ITV1 gemeld. Het vierde seizoen bestaat uit acht afleveringen en een speciale kerstaflevering.

Downton Abbey is over de hele wereld populair. Het programma won onder meer twee BAFTA's en een Golden Globe.

24-11-2012 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!