Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechische verkozen tot 'Miss Earth' 2012

Tsjechische verkozen tot 'Miss Earth' 2012

http://oi47.tinypic.com/iptfd3.jpg

De 23-jarige Tereza Fajksova, de regerende Miss Tsjechië, is vandaag in Manilla verkozen tot 'Miss Earth' 2012. Het is de derde keer dat een Europese de titel wegkaapt.


Er werden op de Filipijnen ook drie neventitels verdeeld. Thuiskandidate Stephany Stefanowitz werd gekroond tot 'Miss Earth Air'. Miss Venezuela Osmariel Villalobos mag zich 'Miss Earth Water' noemen en Miss Brazilië Camila Brant verliet de competitie als 'Miss Earth Fire'.

Aan de wedstrijd namen 81 landen deel, waaronder ook België met de 25-jarige Madina Hamidi, een Afghaanse vluchtelinge.

25-11-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty had ook relatie met Amy Winehouse

Pete Doherty had ook relatie met Amy Winehouse

http://oi49.tinypic.com/dllzlc.jpg

Rockster Pete Doherty zegt een relatie te hebben gehad met de overleden Amy Winehouse. In de Britse krant Daily Mail onthult hij: "Ik vind het moeilijk toe te geven, maar ja, Amy en ik waren geliefden."


Wanneer Pete en Amy, die in juli 2011 op 27-jarige leeftijd overleed, een koppel waren zegt Pete er niet bij. "Ik hield van haar, en eigenlijk doe ik dat nog steeds. Tegen het einde werd ze, zoals alleen geliefden dat kunnen, gemeen en zelfs wreed tegen me. Ze was ongeduldig, en geloof me, ze had een behoorlijke rechtse."

Gelukkige Kate
Ook wil Pete graag nog wat kwijt over een andere ex, Kate Moss. "Ze belde me laatst. Het was ons eerste contact sinds we uit elkaar zijn, en dat ging destijds niet bepaald gezellig. Maar ze was heel vriendelijk en vroeg waarom ik recent geen liedjes heb geschreven en of ik nog steeds drugs gebruik. Ze zei dat zij clean is en gelukkig getrouwd." Doherty zegt erg blij te zijn dat Kate hem belde.

"Het was een hele opluchting en het voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Er zijn nu wat dingen afgesloten en dat is fijn. Ze zei, dat ondanks wat er allemaal tussen ons is gebeurd, ze me nog steeds oké vindt. Dat was goed om te horen. Het betekent veel voor me, dat te weten."

25-11-2012 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes mist Victoria Beckham

Katie Holmes mist Victoria Beckham

http://oi49.tinypic.com/zwnhjs.jpg

Katie Holmes wil dolgraag haar vriendschap met Victoria Beckham nieuw leven inblazen, weet The Herald Sun. Sinds haar scheiding met Tom Cruise zien Katie en Victoria elkaar steeds minder.


Katie en Tom werden goede vrienden met Victoria en David Beckham toen Becks in 2007 voor LA Galaxy ging voetballen. Volgens een bron voelt Katie zich de laatste tijd erg eenzaam en mist ze haar oude vriendin.

"Katie heeft niet veel vriendinnen en kijkt dan ook met weemoed terug op de tijd met Victoria", vertelt de insider. "Ze weet dat Posh het heel druk heeft, maar Katie wil heel graag eens bijkletsen als de Britse weer in New York is."


25-11-2012 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen betaalt belasting voor Lindsay Lohan

Charlie Sheen betaalt belasting voor Lindsay Lohan

http://oi45.tinypic.com/2itka38.jpg

Charlie Sheen en Lindsay Lohan zijn blijkbaar goede vrienden geworden op de set van 'Scary Movie 5'. Zo goed dat Sheen de actrice een cheque van maar liefst 100.000 dollar gaf zodat ze haar belastingschuld kon aflossen.


Volgens de showbizzsite TMZ klikte het tijdens de opnames in september zowel op als buiten de set tussen de twee. Bij een van hun vele gesprekken zou de belastingschuld van Lindsay ter sprake zijn gekomen.

Charlie aarzelde geen moment en bood haar het geld aan. In eerste instantie zou de actrice het geld geweigerd hebben, maar blijkbaar was het zo hard nodig dat ze het uiteindelijk toch aannam. Volgens een insider was ze zeer onder de indruk van Sheens vrijgevigheid. Door het geld van de 'Anger Management'-acteur is de schuld van Lohan van 233.904 dollar bijna gehalveerd.

25-11-2012 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling verkoopt huis voor 2,8 miljoen

J.K. Rowling verkoopt huis voor 2,8 miljoen

http://oi49.tinypic.com/24wxab7.jpg

De Britse schrijfster J.K. Rowling heeft haar woning in het Schotse Edinburgh verkocht voor zeker 2,8 miljoen euro. Dat is niet slecht voor een werkloze vrouw die wereldberoemd werd met haar Harry Potterboeken.


Volgens de Britse omroep BBC heeft het huis zelfs meer opgebracht dan de vraagprijs van 2,8 miljoen, maar het exacte bedrag is niet bekend. Rowling woonde er sinds 1999 en heeft het een paar keer laten verbouwen. Drie jaar geleden verhuisde ze al met haar gezin naar een ander deel van de stad, maar de woning met acht slaapkamers werd pas onlangs te koop gezet. Na drie weken was het verkocht.

Het huis werd meer dan 16.000 keer bekeken op de site van de makelaar, waarbij de meeste bezoekers uit de VS en Azië kwamen. Het is niet bekend of de koper ook een buitenlander is.


25-11-2012 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus krijgt varkentje voor verjaardag

Miley Cyrus krijgt varkentje voor verjaardag

http://oi45.tinypic.com/2re648x.jpg

Miley Cyrus heeft vrijdag wel een heel apart cadeau gekregen voor haar twintigste verjaardag. De dierenrechtenorganistie PETA gaf de zangeres een varken.


PETA besloot biggetje Nora te redden ter ere van Mileys verjaardag. "PETA vond het redden van een varkentje het perfecte cadeau voor een jonge vrouw die zoveel mensen aanmoedigt om dieren te helpen", zei een woordvoerder van de organisatie tegen E! Online.

Cyrus was dolblij met haar speciale cadeau: "Oh mijn varkentje! Ze is zo schattig, dat ik er bijna gek van wordt!!!!". Miley deed ook gelijk haar naam als dierenliefhebster eer aan door haar miljoenen fans te vragen om voor haar verjaardag geld te doneren aan een organisatie die honden herplaatst.

25-11-2012 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw zijn
Vrouw zijn

http://oi47.tinypic.com/23m36gm.jpg

Vrouw zijn is meer dan het dragen van

een rok, of koken voor je man,

gelijk de beste kok

Vrouw zijn is meer dan

de kinderen op schoot,

of dure lingerie in vlammend rood

Vrouw zijn is meer dan

borsten hoge hakken,

de boodschappen doen

of zegels plakken

Vrouw zijn is een

simpele japon

en zelfrespect,

je straalt het uit

bij iedere stap die je zet

25-11-2012 om 02:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart wil carrière in Bollywood

Kristen Stewart wil carrière in Bollywood

http://oi49.tinypic.com/seydcw.jpg

Kristen Stewart is inmiddels een gevierd actrice in Hollywood. Daarom richt de 22-jarige vriendin van Robert Pattinson haar vizier nu op Bollywood, volgens de Daily Star.


''Als iemand mij een goed script zou geven, zou ik heel graag in een Bollywoodfilm willen spelen'', aldus Kristen. ''Ik zou graag met Hrithik Roshan willen werken. Hij is zo'n fantastische acteur.''

Stewart schittert momenteel voor de laatste keer als Bella in 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2'.

24-11-2012 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde seizoen Downton Abbey op komst

Vierde seizoen Downton Abbey op komst

http://oi50.tinypic.com/3hjph.jpg

Er is een vierde seizoen van het populaire Britse kostuumdrama Downton Abbey in de maak. Dat heeft de zender ITV1 gemeld. Het vierde seizoen bestaat uit acht afleveringen en een speciale kerstaflevering.

Downton Abbey is over de hele wereld populair. Het programma won onder meer twee BAFTA's en een Golden Globe.

24-11-2012 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische film 'Offline' triomfeert in Amiens

Belgische film 'Offline' triomfeert in Amiens

http://oi50.tinypic.com/2hz500z.jpg

Op het Internationaal Filmfestival van Amiens is 'Offline' de grote winnaar geworden. Het debuut van regisseur Peter Monsaert sleepte zowel de 'Gouden Eenhoorn', de prijs voor de beste film, in de wacht, als de prijzen voor beste actrice (Anemone Valcke) en beste acteur (Wim Willaert). Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).


Tijdens de vertoning in het Noord-Franse Amiens, eerder deze week, kreeg de film al "bijzonder warme en enthousiaste reacties", aldus het persbericht van het VAF. De film vertelt het verhaal van Vicky en Rudy die elkaar op het internet ontmoeten, maar voor wie in het echte leven te veel obstakels de toenadering in de weg staan.

"Franse bioscoopcarrière"
Fabien Gaffez, artistiek directeur van het festival en lid van het selectiecomité van de Semaine de la Critique in Cannes, noemt 'Offline' een verdiende winnaar. Dankzij de distributie- en promotieprijs verbonden aan de Gouden Eenhoorn opent de prijs "perspectieven voor een bioscoopcarrière in Frankrijk".

De 22-jarige Valcke, die Vicky speelt, wint haar eerste grote prijs in het internationale festivalcircuit. Vorig jaar werd ze op de Vlaamse Filmprijzen al gelauwerd als beste actrice in een bijrol, voor haar rol in 'Adem". Willaert won in 2004 op het Internationaal Filmfestival van Namen al de Bayard d'Or voor Beste Acteur, voor zijn rol in 'Quand la mar monte'.

24-11-2012 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Favoriete 'Toon-fragmenten' van drie topcabaretiers

Favoriete 'Toon-fragmenten' van drie topcabaretiers

http://oi50.tinypic.com/2qi3536.jpg

Nederlandse cabaretiers, jong en oud, zijn het over één ding roerend eens: Toon Hermans is de grootste kleinkunstenaar die onze noorderburen hebben gekend. AD-verslaggever Arno Gelder zette de favoriete Toon-fragmenten van enkele Nederlandse cabaretiers op een rijtje.


Twaalf jaar na het overlijden van Toon Hermans waart de geest van de Nederlandse kleinkunstenaar nog altijd door de Nederlandse theaters. Het cabaret is tot op de dag van vandaag schatplichtig aan Toon, de komiek die ook zonder achternaam een begrip is. Youp van 't Hek, Freek de Jonge, Herman van Veen, maar evenzeer een 'jonkie' als Jochem Myjer noemen Toon hun idool, leermeester en inspirator.

Herman van Veen
"Toon Hermans was voor velen van mijn generatie een voorbeeld. In mijn geval zelfs een van de aanleidingen voor wat ik nog steeds met veel plezier doe: zingen en mensen aan het lachen maken. Ik zou zonder Toon Hermans een ander zijn geweest. Het beste van Toon? De duif die dood is!"

24-11-2012 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay last pauze in van drie jaar

Coldplay last pauze in van drie jaar

Om Coldplay te beluisteren druk op de foto.


.

De mannen van Coldplay lieten recent vallen dat ze al een naam hebben voor de volgende plaat. Toch hoeven fans er niet op te rekenen dat ze deze nieuwe nummers snel live zullen horen. Volgens Billboard zouden de heren tijdens hun laatste concert in het Australische Brisbane hebben gezegd dat ze toe zijn aan een pauze.

"Dit is de laatste grote show voor de komende drie jaar", zei zanger Chris Martin tegen het publiek. Wel benadrukte Martin dat het om een pauze gaat en dat de band niet definitief zal stoppen.

24-11-2012 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gangnam Style' meest bekeken filmpje ooit

'Gangnam Style' meest bekeken filmpje ooit

Om Gangnam style te beluisteren druk op de foto.


.

Justin Bieber is met zijn hit 'Baby' niet langer de meest bekeken artiest op YouTube. Die eer komt nu Psy toe, die met 'Gangnam Style' al meer dan 803 miljoen kijkers lokte.

'Gangnam Style' en het bijbehorende grappige dansje van de 34-jarige Park Jae-Sang, alias Psy, ging in recordtempo de wereld rond. In de videoclip, die in juli uitkwam, doet Psy, mollig, lachend en met een gekleurde zonnebril, onbeschaamd aan zelfspot. Daarnet stond de teller op YouTube op 803.761.928 hits voor 'Gangnam Style', Justin Bieber bleef steken op 803.658.345 views.

Gangnam is de naam van een residentiële wijk in Seoel, bekend voor zijn dure boetieks, trendy bars en restaurants waar regelmatig celebrities gespot worden. Volgens Psy is het de Zuid-Koreaanse tegenhanger van Beverly Hills.

Het succes van de clip, een parodie op het leventje van de rijke habitués in de wijk Gangnam, leverde de auteur al optredens op de MTV Awards op. Ook mocht hij opdraven in tal van Amerikaanse televisieshows. In Zuid-Korea zelf kreeg Psy inmiddels de status van een gevierde wereldster aangemeten.

24-11-2012 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootste filmflops van het jaar

De grootste filmflops van het jaar

http://oi50.tinypic.com/5aq1ol.jpg

Uit cijfers van de Box Office blijkt dat de vele blockbusters dit jaar aardig tegengewicht krijgen van een reeks pijnlijke flops. Terwijl films als 'Skyfall', 'The Avengers', 'The Hunger Games' en 'The Dark Knight Rises' monsterbedragen opbrachten, zorgden creaties als 'John Carter' alleen maar voor verlies. Kijk hier met ons terug op de grootste 'Box Office'-teleurstellingen van 2012.


John Carter
Met een prijskaartje van meer dan 250 miljoen dollar deed fantasyfilm 'John Carter' bij Disney wellicht velen naar adem happen toen bleek dat het openingsweekend amper 30,1 miljoen dollar opbracht. In totaal veroorzaakte deze flop een verlies van maar liefst 165 miljoen dollar.

24-11-2012 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'J.R. Ewing' uit Dallas overleden

'J.R. Ewing' uit Dallas overleden

http://oi50.tinypic.com/msc1w8.jpg

De Amerikaanse acteur Larry Hagman is op 81-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Dallas. Dat melden Amerikaanse media. Hagman werd wereldberoemd door zijn vertolking van de manipulatieve, egocentrische oliebaron J.R. Ewing in de televisieserie Dallas. De acteur woonde in Californië, maar was naar Texas teruggekomen voor opnames van een nieuwe versie van de tv-serie Dallas.


De acteur leed al enige tijd aan kanker. Volgens een woordvoerder van de familie heeft hij zijn laatste dag doorgebracht met zijn familie en naaste vrienden. Die waren naar Dallas gegaan om het Amerikaanse dankfeest Thanksgiving te vieren. In hun bijzijn overleed hij.

Hagman acteerde al vanaf begin jaren vijftig en speelde in theaters op Broadway en West End. Hij begon met optreden naast zijn moeder, Mary Martin, die bekend was uit musicals. In de jaren 60 en 70 was hij te zien in talloze tv-series.

Maar pas in 1978 brak de Texaan echt door toen het succes van soapserie Dallas onwaarschijnlijke proporties aannam. Hij begon in een bijrol bij de start en klom op tot oliebaron en de grote ster van de serie die door naar schatting 300 miljoen mensen in 57 landen is bekeken. In de soap toont Ewing vaak met een brede glimlach de kwade kanten van het kapitalistische Amerika en van het karakter van de mens. De vraag 'wie heeft J.R. neergeschoten?' was de cliffhanger van het tweede seizoen, en hield tv-kijkers over de hele wereld lang bezig.

Het liefst acteerde hij als booswicht, zo vertrouwde de acteur ooit eens onlinezender AolTV.com toe. Als vertolker van John Ross Ewing, de schurk in de 'soap der soaps' 'Dallas' over oliebaronie annex familie-intriges in Texas, werd Hagman wereldberoemd.

24-11-2012 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matthias Schoenaerts aan de zijde van Michelle Williams in Suite Francaise"

"Matthias Schoenaerts aan de zijde van Michelle Williams in Suite Francaise"

http://oi50.tinypic.com/34ffkhj.jpg

Daily Mail meldt dat 'onze' Matthias Schoenaerts nog aan de onderhandelingstafel zit, maar volgens filmwebsite Collider is de deal echter al geklonken: de 'Rundskop'-acteur kreeg naar verluidt de rol van de Duitse officier te pakken in het WOII-drama 'Suite Francaise'. Tegenspeelsters van dienst zijn niemand minder dan 'My Week With Marilyn'-actrice Michelle Williams en Kristin Scott Thomas.


Saul Dibb, de Britse regisseur van onder andere 'The Duchess' (met Keira Knightley en Ralph Fiennes), werd aangesteld om het gelijknamige boek van Irene Nemirovsky te verfilmen. De opnames van 'Suite Francaise' zouden in de lente van 2013 van start gaan in Londen.

Grote doorbraak
Filmblog Indiewire schrijft alvast dat dit wel eens de grote doorbraak van Schoenaerts zou kunnen betekenen. De Vlaamse acteur wordt in hetzelfde artikel vergeleken met de Britse acteur Tom Hardy, die onder andere te zien is in 'The Dark Knight Rises', 'Warrior' en 'Inception.'

De Hollywoodcarrière van Schoenaerts schiet al aardig in gang: zo wekt 'Rust and Bone' ('De Rouille et d'Os'), momenteel de nodige belangstelling in de VS. De film van regisseur Jacques Audiard draait sinds 16 november in de Amerikaanse bioscoopzalen.

24-11-2012 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman: "Anne Hathaway verdient een Oscar voor haar rol in Les Miserables"

Hugh Jackman: "Anne Hathaway verdient een Oscar voor haar rol in Les Miserables"

http://oi46.tinypic.com/5ocig8.jpg

Hugh Jackman is zwaar onder de indruk van zijn 'Les Miserables'-tegenspeelster Anne Hathaway. De Australische acteur vindt dat de 'The Dark Knight Rises'-actrice een Oscar verdient voor haar indrukwekkende acteer- en zangprestaties die ze tijdens de opnames neerzette.


Jackman is ervan overtuigd dat Hathaway tijdens de Oscaruitreiking op 24 februari 2013 bijzonder veel kans maakt op de Academy Award van Beste Actrice.

"Na Annie's eerste oefensessie, zei ik tegen Tom (Hooper, de regisseur, nvdr.): 'Je kan de camera aanzetten en het script dat ze in haar handen heeft digitaal verwijderen. Zij gaat met die Oscar naar huis.'", vertelt de 'Rise Of The Guardians'-ster aan het magazine Vogue.

"Oh, shit"
Hugh was niet de enige die onder de indruk was van Hathaway's stemkwaliteiten. Ook tegenspeelster Amanda Seyfried, die de dochter van Fantine speelt in de filmmusical, is vol lof: "Van zodra ik haar hoorde zingen, dacht ik: 'Oh shit. Ik ga serieus mijn best moeten doen om een tandje bij te steken!'"

Jackman is vanaf volgende week te horen in 'Rise Of The Guardians', waarin hij zijn stem verleent aan de Australische Paashaas Bunnymund. De animatiefilm komt op 28 november in de Belgische bioscoopzalen, zowel in 2D als in 3D.

'Les Miserables' draait vanaf 20 februari 2013 in de Belgische zalen.

23-11-2012 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomas Van Den Spiegel is 'Slimste Mens ter Wereld'

Tomas Van Den Spiegel is 'Slimste Mens ter Wereld'

http://oi50.tinypic.com/mhwwph.jpg

Basketbalspeler Tomas Van Den Spiegel heeft zich gekroond tot "De Slimste Mens ter Wereld". In de finale had Van Den Spiegel twee seconden overschot op 'onbekende Vlaming' Magali Cobbaert. Een eventuele nieuwe reeks van 'De Slimste Mens ter Wereld' zal ten vroegste volgend najaar te zien zijn op VIER. Studio Brussel-presentator Otto-Jan Ham, voor velen de favoriet omdat hij dit seizoen met elf deelnames het record evenaarde, haalde het eindspel dus niet. Dat finale spelletje werd beslist bij de vraag "Wie is of wat weet je over Roger De Clerck?" Met nog twee seconden over op de klok zei Van Den Spiegel "boer", het vierde antwoord dat hij nodig had om Cobbaert op nul te krijgen en de titel van 'Slimste Mens' binnen te halen.

23-11-2012 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer koekenbak? Rihanna volgt Chris Brown naar Berlijn voor Thanksgiving

Weer koekenbak? Rihanna volgt Chris Brown naar Berlijn voor Thanksgiving

http://oi45.tinypic.com/bf45na.jpg

Het moet echt grote liefde zijn, wat Rihanna voor haar "goede vriend" Chris Brown voelt. Nadat ze op zeven dagen tijd evenveel vluchten nam om in evenveel landen haar nieuwe album 'Unapologetic' live voor te stellen, vloog ze van New York naar Berlijn om Thanksgiving met Brown te kunnen vieren.


Rihanna woonde gisteren in Berlijn het concert van Brown bij. Tijdens de afterparty in een club dronken ze samen shots. In een poging zichzelf onherkenbaar te maken, droeg Brown een sjaal over zijn hoofd. Zoek de fout: op je eigen afterparty pogen niet opgemerkt te worden, lijkt ons toch lichtjes stom.

Protest tegen Brown in Guyana
Hoe dan ook, de dag nadat ze in New York haar '777 Tour' afsloot, zat Rihanna al weer op het vliegtuig. Wellicht had ze het met Brown ook over zijn geannuleerde concert in Guyana. Brown zou op 26 december optreden in Georgetown, de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land. Maar na protestacties van vrouwenrechtenorganisaties besloot de concertpromotor de zaak te af te blazen.

Ter herinnering: Brown is nog altijd vrij op borgtocht nadat hij in 2009 Rihanna mishandelde. Rihanna verklaarde eerder dit jaar dat ze Brown heeft vergeven en dat hij haar Grote Liefde blijft. Van een nieuwe relatie is geen sprake, zo houdt ze vol, maar insiders vermoeden dat de twee binnenkort zullen aankondigen dat ze weer een stel zijn. Op haar nieuwe album zingt Rihanna het duet 'Nobody's Business' met Chris Brown.

Hiphoppers weigeren voorprogramma Brown
Het is niet de eerste keer dat Brown tegenkanting krijgt wegens zijn aanslag op Rihanna. Onlangs weigerde het Ierse hiphopduo Original Rudeboys zijn voorprogramma te verzorgen in Dublin omdat ze niet met Brown willen geassocieerd worden.

"Hoewel het een geweldige opportuniteit is om in zo'n grote zaal op te treden en ons een mooie som geld werd geboden, zijn we volledig tegen Browns mishandeling van Rihanna", verklaarde bandlid Sean Walsh daarover.

De band stelde voorts dat ze hun fans niet wilden misleiden, nu hun jongste single 'Blue Eyes' over huiselijk geweld gaat. "Het voorprogramma van Brown doen, zou onze fans de verkeerde boodschap brengen", aldus Walsh

23-11-2012 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Lady Gaga treft 's nachts 35 fans in garage

Naakte Lady Gaga treft 's nachts 35 fans in garage

http://oi45.tinypic.com/22i2jd.jpg

Lady Gaga had midden in de nacht nog zin in een snack en dus besloot ze op te staan. In haar evakostuum trof ze in de garage maar liefst 35 fans die bij haar hadden ingebroken.


Gaga is momenteel op tournee in Peru en ze nodigde vrienden en familie uit om voor Thanksgiving te komen logeren in een huis dat ze huurde.

's Nachts besloot ze nog een overschotje van de Thanksgiving-kalkoen te gaan eten en poedelnaakt ging ze naar beneden. Op een bewakingscamera in de keuken zag ze een groep jongelui in de garage. Gaga liet het niet aan haar hart komen. Ze twitterde: 'Thanksgiving verhaal: werd wakker en haalde overschotjes in de keuken (naakt). Op de beveiligingscamera zag ik 35 monsters in mijn garage #why #iloveu'.

"Ik had boos moeten zijn, maar in plaats daarvan probeerde ik de vulling van de kalkoen onder de deur te schuiven. Helaas was er geen kattenluik".

23-11-2012 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!