Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gangnam Style' meest bekeken filmpje ooit

'Gangnam Style' meest bekeken filmpje ooit

Om Gangnam style te beluisteren druk op de foto.


.

Justin Bieber is met zijn hit 'Baby' niet langer de meest bekeken artiest op YouTube. Die eer komt nu Psy toe, die met 'Gangnam Style' al meer dan 803 miljoen kijkers lokte.

'Gangnam Style' en het bijbehorende grappige dansje van de 34-jarige Park Jae-Sang, alias Psy, ging in recordtempo de wereld rond. In de videoclip, die in juli uitkwam, doet Psy, mollig, lachend en met een gekleurde zonnebril, onbeschaamd aan zelfspot. Daarnet stond de teller op YouTube op 803.761.928 hits voor 'Gangnam Style', Justin Bieber bleef steken op 803.658.345 views.

Gangnam is de naam van een residentiële wijk in Seoel, bekend voor zijn dure boetieks, trendy bars en restaurants waar regelmatig celebrities gespot worden. Volgens Psy is het de Zuid-Koreaanse tegenhanger van Beverly Hills.

Het succes van de clip, een parodie op het leventje van de rijke habitués in de wijk Gangnam, leverde de auteur al optredens op de MTV Awards op. Ook mocht hij opdraven in tal van Amerikaanse televisieshows. In Zuid-Korea zelf kreeg Psy inmiddels de status van een gevierde wereldster aangemeten.

24-11-2012 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootste filmflops van het jaar

De grootste filmflops van het jaar

http://oi50.tinypic.com/5aq1ol.jpg

Uit cijfers van de Box Office blijkt dat de vele blockbusters dit jaar aardig tegengewicht krijgen van een reeks pijnlijke flops. Terwijl films als 'Skyfall', 'The Avengers', 'The Hunger Games' en 'The Dark Knight Rises' monsterbedragen opbrachten, zorgden creaties als 'John Carter' alleen maar voor verlies. Kijk hier met ons terug op de grootste 'Box Office'-teleurstellingen van 2012.


John Carter
Met een prijskaartje van meer dan 250 miljoen dollar deed fantasyfilm 'John Carter' bij Disney wellicht velen naar adem happen toen bleek dat het openingsweekend amper 30,1 miljoen dollar opbracht. In totaal veroorzaakte deze flop een verlies van maar liefst 165 miljoen dollar.

24-11-2012 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'J.R. Ewing' uit Dallas overleden

'J.R. Ewing' uit Dallas overleden

http://oi50.tinypic.com/msc1w8.jpg

De Amerikaanse acteur Larry Hagman is op 81-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Dallas. Dat melden Amerikaanse media. Hagman werd wereldberoemd door zijn vertolking van de manipulatieve, egocentrische oliebaron J.R. Ewing in de televisieserie Dallas. De acteur woonde in Californië, maar was naar Texas teruggekomen voor opnames van een nieuwe versie van de tv-serie Dallas.


De acteur leed al enige tijd aan kanker. Volgens een woordvoerder van de familie heeft hij zijn laatste dag doorgebracht met zijn familie en naaste vrienden. Die waren naar Dallas gegaan om het Amerikaanse dankfeest Thanksgiving te vieren. In hun bijzijn overleed hij.

Hagman acteerde al vanaf begin jaren vijftig en speelde in theaters op Broadway en West End. Hij begon met optreden naast zijn moeder, Mary Martin, die bekend was uit musicals. In de jaren 60 en 70 was hij te zien in talloze tv-series.

Maar pas in 1978 brak de Texaan echt door toen het succes van soapserie Dallas onwaarschijnlijke proporties aannam. Hij begon in een bijrol bij de start en klom op tot oliebaron en de grote ster van de serie die door naar schatting 300 miljoen mensen in 57 landen is bekeken. In de soap toont Ewing vaak met een brede glimlach de kwade kanten van het kapitalistische Amerika en van het karakter van de mens. De vraag 'wie heeft J.R. neergeschoten?' was de cliffhanger van het tweede seizoen, en hield tv-kijkers over de hele wereld lang bezig.

Het liefst acteerde hij als booswicht, zo vertrouwde de acteur ooit eens onlinezender AolTV.com toe. Als vertolker van John Ross Ewing, de schurk in de 'soap der soaps' 'Dallas' over oliebaronie annex familie-intriges in Texas, werd Hagman wereldberoemd.

24-11-2012 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Matthias Schoenaerts aan de zijde van Michelle Williams in Suite Francaise"

"Matthias Schoenaerts aan de zijde van Michelle Williams in Suite Francaise"

http://oi50.tinypic.com/34ffkhj.jpg

Daily Mail meldt dat 'onze' Matthias Schoenaerts nog aan de onderhandelingstafel zit, maar volgens filmwebsite Collider is de deal echter al geklonken: de 'Rundskop'-acteur kreeg naar verluidt de rol van de Duitse officier te pakken in het WOII-drama 'Suite Francaise'. Tegenspeelsters van dienst zijn niemand minder dan 'My Week With Marilyn'-actrice Michelle Williams en Kristin Scott Thomas.


Saul Dibb, de Britse regisseur van onder andere 'The Duchess' (met Keira Knightley en Ralph Fiennes), werd aangesteld om het gelijknamige boek van Irene Nemirovsky te verfilmen. De opnames van 'Suite Francaise' zouden in de lente van 2013 van start gaan in Londen.

Grote doorbraak
Filmblog Indiewire schrijft alvast dat dit wel eens de grote doorbraak van Schoenaerts zou kunnen betekenen. De Vlaamse acteur wordt in hetzelfde artikel vergeleken met de Britse acteur Tom Hardy, die onder andere te zien is in 'The Dark Knight Rises', 'Warrior' en 'Inception.'

De Hollywoodcarrière van Schoenaerts schiet al aardig in gang: zo wekt 'Rust and Bone' ('De Rouille et d'Os'), momenteel de nodige belangstelling in de VS. De film van regisseur Jacques Audiard draait sinds 16 november in de Amerikaanse bioscoopzalen.

24-11-2012 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman: "Anne Hathaway verdient een Oscar voor haar rol in Les Miserables"

Hugh Jackman: "Anne Hathaway verdient een Oscar voor haar rol in Les Miserables"

http://oi46.tinypic.com/5ocig8.jpg

Hugh Jackman is zwaar onder de indruk van zijn 'Les Miserables'-tegenspeelster Anne Hathaway. De Australische acteur vindt dat de 'The Dark Knight Rises'-actrice een Oscar verdient voor haar indrukwekkende acteer- en zangprestaties die ze tijdens de opnames neerzette.


Jackman is ervan overtuigd dat Hathaway tijdens de Oscaruitreiking op 24 februari 2013 bijzonder veel kans maakt op de Academy Award van Beste Actrice.

"Na Annie's eerste oefensessie, zei ik tegen Tom (Hooper, de regisseur, nvdr.): 'Je kan de camera aanzetten en het script dat ze in haar handen heeft digitaal verwijderen. Zij gaat met die Oscar naar huis.'", vertelt de 'Rise Of The Guardians'-ster aan het magazine Vogue.

"Oh, shit"
Hugh was niet de enige die onder de indruk was van Hathaway's stemkwaliteiten. Ook tegenspeelster Amanda Seyfried, die de dochter van Fantine speelt in de filmmusical, is vol lof: "Van zodra ik haar hoorde zingen, dacht ik: 'Oh shit. Ik ga serieus mijn best moeten doen om een tandje bij te steken!'"

Jackman is vanaf volgende week te horen in 'Rise Of The Guardians', waarin hij zijn stem verleent aan de Australische Paashaas Bunnymund. De animatiefilm komt op 28 november in de Belgische bioscoopzalen, zowel in 2D als in 3D.

'Les Miserables' draait vanaf 20 februari 2013 in de Belgische zalen.

23-11-2012 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomas Van Den Spiegel is 'Slimste Mens ter Wereld'

Tomas Van Den Spiegel is 'Slimste Mens ter Wereld'

http://oi50.tinypic.com/mhwwph.jpg

Basketbalspeler Tomas Van Den Spiegel heeft zich gekroond tot "De Slimste Mens ter Wereld". In de finale had Van Den Spiegel twee seconden overschot op 'onbekende Vlaming' Magali Cobbaert. Een eventuele nieuwe reeks van 'De Slimste Mens ter Wereld' zal ten vroegste volgend najaar te zien zijn op VIER. Studio Brussel-presentator Otto-Jan Ham, voor velen de favoriet omdat hij dit seizoen met elf deelnames het record evenaarde, haalde het eindspel dus niet. Dat finale spelletje werd beslist bij de vraag "Wie is of wat weet je over Roger De Clerck?" Met nog twee seconden over op de klok zei Van Den Spiegel "boer", het vierde antwoord dat hij nodig had om Cobbaert op nul te krijgen en de titel van 'Slimste Mens' binnen te halen.

23-11-2012 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer koekenbak? Rihanna volgt Chris Brown naar Berlijn voor Thanksgiving

Weer koekenbak? Rihanna volgt Chris Brown naar Berlijn voor Thanksgiving

http://oi45.tinypic.com/bf45na.jpg

Het moet echt grote liefde zijn, wat Rihanna voor haar "goede vriend" Chris Brown voelt. Nadat ze op zeven dagen tijd evenveel vluchten nam om in evenveel landen haar nieuwe album 'Unapologetic' live voor te stellen, vloog ze van New York naar Berlijn om Thanksgiving met Brown te kunnen vieren.


Rihanna woonde gisteren in Berlijn het concert van Brown bij. Tijdens de afterparty in een club dronken ze samen shots. In een poging zichzelf onherkenbaar te maken, droeg Brown een sjaal over zijn hoofd. Zoek de fout: op je eigen afterparty pogen niet opgemerkt te worden, lijkt ons toch lichtjes stom.

Protest tegen Brown in Guyana
Hoe dan ook, de dag nadat ze in New York haar '777 Tour' afsloot, zat Rihanna al weer op het vliegtuig. Wellicht had ze het met Brown ook over zijn geannuleerde concert in Guyana. Brown zou op 26 december optreden in Georgetown, de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land. Maar na protestacties van vrouwenrechtenorganisaties besloot de concertpromotor de zaak te af te blazen.

Ter herinnering: Brown is nog altijd vrij op borgtocht nadat hij in 2009 Rihanna mishandelde. Rihanna verklaarde eerder dit jaar dat ze Brown heeft vergeven en dat hij haar Grote Liefde blijft. Van een nieuwe relatie is geen sprake, zo houdt ze vol, maar insiders vermoeden dat de twee binnenkort zullen aankondigen dat ze weer een stel zijn. Op haar nieuwe album zingt Rihanna het duet 'Nobody's Business' met Chris Brown.

Hiphoppers weigeren voorprogramma Brown
Het is niet de eerste keer dat Brown tegenkanting krijgt wegens zijn aanslag op Rihanna. Onlangs weigerde het Ierse hiphopduo Original Rudeboys zijn voorprogramma te verzorgen in Dublin omdat ze niet met Brown willen geassocieerd worden.

"Hoewel het een geweldige opportuniteit is om in zo'n grote zaal op te treden en ons een mooie som geld werd geboden, zijn we volledig tegen Browns mishandeling van Rihanna", verklaarde bandlid Sean Walsh daarover.

De band stelde voorts dat ze hun fans niet wilden misleiden, nu hun jongste single 'Blue Eyes' over huiselijk geweld gaat. "Het voorprogramma van Brown doen, zou onze fans de verkeerde boodschap brengen", aldus Walsh

23-11-2012 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Lady Gaga treft 's nachts 35 fans in garage

Naakte Lady Gaga treft 's nachts 35 fans in garage

http://oi45.tinypic.com/22i2jd.jpg

Lady Gaga had midden in de nacht nog zin in een snack en dus besloot ze op te staan. In haar evakostuum trof ze in de garage maar liefst 35 fans die bij haar hadden ingebroken.


Gaga is momenteel op tournee in Peru en ze nodigde vrienden en familie uit om voor Thanksgiving te komen logeren in een huis dat ze huurde.

's Nachts besloot ze nog een overschotje van de Thanksgiving-kalkoen te gaan eten en poedelnaakt ging ze naar beneden. Op een bewakingscamera in de keuken zag ze een groep jongelui in de garage. Gaga liet het niet aan haar hart komen. Ze twitterde: 'Thanksgiving verhaal: werd wakker en haalde overschotjes in de keuken (naakt). Op de beveiligingscamera zag ik 35 monsters in mijn garage #why #iloveu'.

"Ik had boos moeten zijn, maar in plaats daarvan probeerde ik de vulling van de kalkoen onder de deur te schuiven. Helaas was er geen kattenluik".

23-11-2012 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj mag niet binnen op eigen feestje

Nicki Minaj mag niet binnen op eigen feestje

Om Nicki Minaj te beluisteren druk op de foto.


.

Nicki Minaj was de grote afwezige op het feestje rond de release van haar album. De 29-jarige zangeres mocht niet naar binnen omdat de club in New York helemaal vol zat.

Het was de bedoeling dat Nicki net als Flo Rida en Fabolous haar gezicht zou laten zien, maar de diva was te laat voor haar eigen party. "Ze kwam met een groep van 25 mensen om ongeveer half vier 's nachts aanzetten", vertelt een ooggetuige aan RadarOnline.

"Nicki wilde graag feesten met haar fans, maar ze werd de toegang geweigerd door de politie omdat er niemand meer bij kon in de club", zegt de bron. "Nicki kon er niet bepaald mee lachen, dus ging ze maar weg."

Het nieuwe album van Minaj, Pink Friday Roman Reloaded: The Re-Up ligt sinds eergisteren in de winkel.

22-11-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (16)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland neemt in Rio voorschot op WK 2014

Nederland neemt in Rio voorschot op WK 2014

http://oi48.tinypic.com/rwtipx.jpg

Het duurt nog twee jaar voor de eerste aftrap bij het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië wordt gegeven. Met prins Willem-Alexander en prinses Máxima in de voorhoede probeert een team van zestien Nederlandse bedrijven vandaag echter alvast beslag te leggen op de hoofdprijs in de vorm van een contract bij het sportfestijn.


Een aantal deelnemers aan de economische missie die maandag in Brazilië begon, lijkt al verzekerd van een goede score. Zo tekent de Oranjecamping een overeenkomst met de Campingclub van het Zuid-Amerikaanse land over samenwerking bij het vinden van kampeerlocatiesvoor de voetbalsupporters. De KNVB en Philips gaan een partnerschap aan voor de training van wijkcoaches. Daarnaast hoopt het Eindhovense bedrijf een contract in de wacht te slepen voor de lichtinstallaties in de stadions.

Maracanã-stadion
Het prinselijk paar reist in de ochtend van São Paulo naar Rio de Janeiro, waar de Olympische Spelen van 2018 en het WK het dagprogramma beheersen. Er is een helikoptervlucht gepland om de vorderingen van de voorbereidingen te bekijken en het Maracanã-stadion wordt bezocht. Clarence Seedorff is met de Oranjes aanwezig bij een 'panna'-voetbaltoernooi in het Maracanãzinho-stadion. Daar worden door de prins en de deelstaatminister van Sport ook nationale voetbalshirts uitgewisseld.

Máxima en Willem-Alexander blijven tot vrijdagavond in Brazilië.

22-11-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekend werk van Jimi Hendrix op nieuw album

Onbekend werk van Jimi Hendrix op nieuw album

Om Jimi Hendrix te beluisteren druk op de foto.


.

Hij is al ruim 40 jaar dood, maar toch verschijnt volgend jaar een gloednieuw album van Jimi Hendrix. Daarop staan twaalf nooit eerder uitgebrachte nummers van de rockgitarist.

Volgens de website van Jimi Hendrix zal het album 'People, Hell and Angels' gaan heten. Alle twaalf nummers zijn opgenomen in 1968 en '69.

Hendrix, die in 1970 op 27-jarige leeftijd overleed aan een overdosis slaapmiddelen, nam de nummers destijds op als experiment, los van zijn band The Jimi Hendrix Experience. Hij speelt keyboard, percussion en een tweede gitaar op het album. Het album verschijnt op 5 maart.

22-11-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeuvre McCartney, Sinatra, Dylan en Houston komt in 'Grammy Hall of Fame'

Oeuvre McCartney, Sinatra, Dylan en Houston komt in 'Grammy Hall of Fame'

http://oi50.tinypic.com/2ch8jh1.jpg

Muziek van onder meer Paul McCartney, Bob Dylan, Frank Sinatra, James Brown, Ray Charles en Whitney Houston wordt in 2013 opgenomen in de Grammy Hall of Fame in 2013. Dat heeft de Recording Academy in Los Angeles bekendgemaakt.


De Grammy Hall of Fame is een lijst waarin nummers worden opgenomen die meer dan 25 jaar geleden werden uitgebracht. Een speciale commissie, bestaande uit historici en experts vanuit verschillende muziekbranches, beslist jaarlijks welke nummers aan de lijst worden toegevoegd.

Klassiekers
De klassieker 'The Times They Are A-Changing' van Bob Dylan uit 1964 krijgt een plaats in de Grammy Hall of Fame. Ook 'Band on The Run' van ex-Beatle Paul McCartney en 'Back in Black' van AC/DC komen bij op de lijst. Voorts wordt 'I Got You - I Feel Good' (1965) van de peetvader van de soul James Brown opgenomen in de The Hall of Fame. Andere legendarische albums krijgen een plaats in de Grammy Hall of Fame: 'Whitney Houston' uit 1985 van de Amerikaanse zangeres en 'Elton John' van de Engelse zanger.

Verder komen ook enkele populaire nummers op de lijst, zoals eHit The Road Jacke van Ray Charles, eThe Piano Mane van Billy Joel en eNew York, New Yorke van Frank Sinatra.

De Grammy Hall of Fame omvat intussen 933 titels.

22-11-2012 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Kristen Stewart toch (eventjes) hakken draagt

Waarom Kristen Stewart toch (eventjes) hakken draagt

http://oi46.tinypic.com/35n7bqb.jpg

Als er één ster is die comfortabel schoeisel boven elegantie plaatst, is het Kristen Stewart wel. Vorige week nog gaf ze prijs dat ze een bloedhekel heeft aan vrouwelijke celebs die geobsedeerd zijn door torenhoge hakken en daardoor als een slak over de rode loper slenteren. Toch zien we de Twilight-ster consequent op foto's verschijnen met hoge hakken aan de voeten, althans voor eventjes...


Dat hebben we te danken aan styliste Tara Swennen die Kristen naar eigen zeggen keer op keer moet smeken om toch zeker voor de fotorondes elegante hakken te dragen.

"Ik ben echt een grote voorstander van hakken omdat het zoveel beter fotografeert. Het maakt niet uit wat voor hak want ze verlengen je silhouet allemaal. Ik denk dat het deel van haar persoonlijkheid is om liever Converse te dragen. Er zijn echt regelmatig moment dat ik moet smeken om alstublieft, alstublieft, alstublieft speciaal voor mij hakken te dragen", getuigt ze.

Voor eventjes
Swennen deelde met New York Magazine dat ze op voorhand altijd zeker is dat Kristen halfweg de rode loper de hoge schoenen zal uitschoppen en inruilen voor sportieve varianten. "Eigenlijk wil ik dat mijn sterren zich gewoon comfortabel voelen. Als ze daarvoor sneakers moet dragen, is dat goed voor mij. Gelukkig is ze bereid hakken te dragen voor de foto's. God bless her", besluit Swennen.

22-11-2012 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez aan de slag als designer bij Adidas NEO

Selena Gomez aan de slag als designer bij Adidas NEO

http://oi48.tinypic.com/qn1f74.jpg

De komende drie jaar zullen Adidas NEO en Selena Gomez de krachten bundelen voor het ontwerpen van seizoensgerichte sportschoenen voor tieners. De eerste collectie wordt najaar 2013 in de rekken verwacht.


Adidas NEO is een splinternieuwe lijn voor tieners, waarbij gemikt wordt op speelse ontwerpen en een comfortabel gevoel. Selena's fans zullen niet alleen haar designs kunnen dragen, ze zullen ook weten welke schoenen tot haar persoonlijke favorieten behoren.

"Het is een fantastische samenwerking omdat NEO echt geeft om stijl en het plezier dat je kan hebben met mode. Ze laten je helemaal jezelf zijn en dat is iets dat altijd al belangrijk is geweest voor mij en mijn fans. Ik ben heel erg blij dat ik betrokken word in het designproces. Ik mag alles nu altijd als eerste dragen en krijg de kans om mijn eerlijke mening te geven. Ik kan niet wachten tot de nieuwe collectie er is", getuigt Selena.

Nieuw gezicht
Volgens Hermann Deininger, chef marketing van Adidas, haalt NEO ruwe inspiratie uit de tienercultuur. Ze gaan daarvoor op zoek naar opwinding, avontuur en verrassingen. "Selena heeft deze eigenschappen helemaal in haar leuke, speelse persoonlijkheid. Tieners over de hele wereld bewonderen haar natuurlijk stijlgevoel. We staan te trappelen om haar in actie te zien bij het ontwerpen van haar eigen collectie", besluit hij.

22-11-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stomdronken Antony Arandia sjoemelt met invalidenkaart

Stomdronken Antony Arandia sjoemelt met invalidenkaart

http://oi45.tinypic.com/2rdw01j.jpg

Acteur Antony Arandia (26), bekend van tv-programma's als de telenovelle 'Sara' en 'Sterren op de Dansvloer', is gisteren door de politierechter in Halle gestraft omdat hij zich had geparkeerd op een plaats voor gehandicapten. Sterker nog: toen de politie hem daarop wees, toonde de acteur de invalidenkaart van de oma van een vriend. Alsof dat nog niet genoeg was, had Arandia gedronken. De bekende Vlaming bleek 1,6 promille in zijn bloed te hebben, meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid.

De politierechter gaf hem 27 dagen rijverbod en een geldboete van 1.265 euro. "Het was stom van mij", zegt de acteur. "Ik zal het nooit meer doen."

Arandia werkt tegenwoordig in een restaurant in Strombeek-Bever en is naar eigen zeggen wat "selectiever geworden" in het aannemen van gastrollen in tv-reeksen.

22-11-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Taylor Swift bracht Selena terug bij Justin"

"Taylor Swift bracht Selena terug bij Justin"

http://oi50.tinypic.com/vq5rmg.jpg

Taylor Swift heeft naar verluidt Selena Gomez overgehaald om Justin Bieber weer terug te nemen. De 22-jarige zangeres zou haar vriendin er aan hebben herinnerd hoe gek ze op hem is. Dat verklaart een kennis van het stel tegenover RadarOnline.com.

22-11-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek van Adele is beste slaapmutsje

Muziek van Adele is beste slaapmutsje

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.

De nummers van de Britse zangeres Adele werden als de beste achtergrondmuziek verkozen om op in slaap te vallen, dat blijkt uit een rondvraag bij 2.000 Britten.

De stem van Adele helpt het best om in te dommelen, de cd's van de band Coldplay staan op de tweede plaats, gevolgd door het werk van Snow Patrol en One Direction. Slaapexpert Stevie Williams: "Het beluisteren van zachte, ontspannende muziek in bed heeft heel wat voordelen voor je nachtrust."

Eerder deze maand had Adele gezegd dat ze enkel op dieet zou gaan moest haar gewicht haar gezondheid of haar seksleven treffen. "Ik lees op YouTube vaak gemene commentaren voer mijn lijn, maar ik voel me er goed bij. Zolang mijn lichaam of seksleven er niet onder lijdt, doe ik er niets aan."

22-11-2012 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de liefste vrouw
Voor de liefste vrouw

http://oi50.tinypic.com/200pq9z.jpg

Vanavond is ze anders
dan de dag er voor
onbeweeglijk staart ze
na het open  raam
Haar  karakter ken ik
de zoektocht naar zichzelf
ongemaskerd gaat ze
het  leven door
Ze is zichzelf
een vrouw die ik mag
met gebreken
die versluieren in haar lach 

22-11-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan binnenkort dan toch naar gevangenis?

Lindsay Lohan binnenkort dan toch naar gevangenis?

http://oi48.tinypic.com/208y5qd.jpg

Lindsay Lohan zit in de nesten. Volgens TMZ wordt de actrice aangeklaagd omdat ze tegen de politie heeft gelogen over haar aanrijding met een vrachtwagen afgelopen juni.

Lohan vertelde de politie destijds dat haar assistent achter het stuur zat, maar uit getuigenissen bleek dat dat niet het geval was. De actrice had een rijverbod en was dus in overtreding.

De verwachting is nu dat de procureur in Santa Monica een strafzaak tegen Lohan indient, wegens liegen tegen de politie. Omdat ze nog in haar proeftijd zit na een vermeende juwelenroof in juli 2011, moet ze bij een veroordeling dan toch echt de gevangenis in.

21-11-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfgenamen Tolkien slepen producenten Hobbitfilm voor rechter

Erfgenamen Tolkien slepen producenten Hobbitfilm voor rechter

http://oi45.tinypic.com/s3k0wl.jpg

De erfgenamen van J.R.R. Tolkien, schrijver van The Hobbit en The Lord of the Rings, dagen de producenten van de gelijknamige films voor de rechter. Omdat die zich niet aan de afspraken over merchandising zouden hebben gehouden, eisen de erfgenamen een schadevergoeding van 80 miljoen dollar (62 miljoen euro).


De aanklacht is deze week ingediend bij een rechtbank in Los Angeles en onder meer gericht aan filmmaatschappij Warner Bros en haar dochterbedrijf New Line. De nabestaanden van de in 1973 overleden schrijver vinden dat uit de films "moreel discutabele" producten zijn voortgekomen.

Online gokspel
De erfgenamen zeggen dat de decennia oude overeenkomst over filmmerchandising alleen voorziet in tastbare producten, zoals speelgoedpoppetjes en kleding. Over het elektronisch uitbaten van het verfilmde werk van Tolkien wordt niet gerept. Hun actie komt vooral voort uit onvrede over een online gokspel en andere digitale marketingproducten.

"Onherstelbare schade"
De familie vindt dat de producenten niet alleen de overeenkomst hebben geschonden, maar ook "onherstelbare schade" hebben toegebracht aan Tolkiens nalatenschap. Ze zeggen de afgelopen tijd uitvoerig, maar vruchteloos met de betrokkenen over de kwestie te hebben overlegd.

Over een week gaat in Nieuw-Zeeland de eerste film van de Hobbit-trilogie in première, 'An Unexpected Journey', geregisseerd door Peter Jackson.

21-11-2012 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!