NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Rihanna kussen (zedig) op podium

Britney en Rihanna kussen (zedig) op podium


http://imageshack.us/m/6/4704/britneyenrihanna.jpg


Acht jaar is het intussen geleden dat Britney Spears en Madonna de wereld vergastten op een lesbische kus. Tijd dus om dat nog eens dunnetjes over te doen, vond Rihanna. Zij plantte gisteravond tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas haar lippen op de wang van de blondine. Niet zo heet als de veelbesproken voorganger dus, maar wel een waardige afsluiter van Rihanna's opzwepende sm-lied.

Beide dames hadden zich voor de gelegenheid in haast identieke bondagepakjes gewurmd. Britney playbackte (zoals gewoonlijk), maar maakte dat ruimschoots goed met haar stomende optreden: met een lange ketting gaf ze bevelen en domineerde ze de kruipende Rihanna.

Vooral fysiek maakte de 29-jarige zangeres indruk. Dat zit dus -met dank aan de vele fitnessoefeningen- snor voor haar komende Femme Fatale-tournee. Om het spektakel af te maken, zette Bitbit ook nog een sm-masker met paasoren op.

Voor zoveel vrouwelijk geweld mocht Rihanna uiteraard niet onderdoen. Als een krolse kat kronkelde ze op haar knieën over de vloer, terwijl een paar mannenhanden haar probeerde vast te grijpen. Enkele kinky metalen kettingen maakten van haar helemaal een seksgodin. De pikante show werd afgerond met een kussengevecht, waarbij de mannelijke dansers het moesten ontgelden.

Vanuit de coulissen zag Jason Trawick -de vriend van Britney- hoe zijn lief ook nog een tweede keer van jetje gaf, deze keer met zangeres én songwriter Nicki Minaj. Haar mini-jurk legde zelfs de grootste criticus het zwijgen op. In het publiek zat ook Justin Bieber met zijn partner Selena Gomez te smullen. (br.hln)


23-05-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 3de Gouden Palm broers Dardenne, wel Grand Prix

Geen 3de Gouden Palm broers Dardenne, wel Grand Prix

http://imageshack.us/m/543/9282/broersdardenne.jpg


De Belgische broers Dardenne hebben met hun film 'Le gamin au vélo' net niet hun derde Gouden Palm kunnen winnen. Die ging naar de Amerikaan Terrence Malick met 'The Tree of Life' met topacteur Brad Pitt. De Dardennes missen dan wel een historisch record, maar pakten als troostprijs wel de Grand Prix du jury, de tweede prijs in Cannes. De kortfilm 'Badpakje 46' van de Belg Wannes Destoop kreeg een speciale vermelding van de jury, zodat ons land absoluut niet met lege handen huiswaarts keert.

De Waalse filmbroers Luc en Jean-Pierre Dardenne hebben dus  geen geschiedenis geschreven door op het 64ste filmfestival van Cannes een derde Gouden Palm binnen te rijven. 'Le gamin au vélo'.  De broers hadden in 1999 met 'Rosetta' en in 2005 met 'L'Enfant' wel de hoofdvogel afgeschoten. De broers moeten de Grand Prix wel delen met de Turkse regisseur Nuri Bilge Ceylan voor 'Once upon in Anatolia'. De Belgische kortfilm "Badpakje 46" viel ook in de prijzen. De film van de jonge Vlaamse filmmaker Wannes De Stoop kreeg een speciale vermelding van de jury in de kortfilmcompetitie. (br.hln)


23-05-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat draagt Miranda Kerr het allerliefst

Wat draagt Miranda Kerr het allerliefst


http://imageshack.us/m/23/1812/mirandakerrx.jpg


Ze is een Victoria's Secret Angel, een model en sinds vier maanden ook een moeder. Haar favoriete kledingsstuk is gek genoeg geen paar designerschoenen, zelfs geen ondergoed of avondjurk, maar doodgewoon... 'onderbroeken'.


"Ik voel mij het meest op mijn gemak als ik in huis in mijn onderbroek kan rondlopen. Soms is dat wel wat gênant, als er mensen langskomen. Maar beter een onderbroek, dan helemaal naakt, toch?", knipoogt de Australische.

Sinds enkele weken verschijnt ze terug op de rode loper en in bikini's, waarbij ze iedereen doet versteld staan met haar onberispelijke figuur.

"Het was hard werken om mijn figuur terug te krijgen, en vervolgens was ik nerveus omdat ik terug hakken moest dragen. Ik had zeker vijf maanden geen hakken gedragen. Maar uiteindelijk was het zoals fietsen: je verleert het nooit."

Toch is haar lichaam niet 100 procent hetzelfde: "Mijn heupen zijn breder, en mijn borsten veel groter. Nu heb ik het gevoel dat ik echt een vrouw ben, en ik ben dol op mijn nieuwe rondingen."

Zij niet alleen: manlief Orlando Bloom kan zijn ogen niet van zijn stralende vrouw weghouden. En waarom zou hij ook...22-05-2011 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische tenor Blondelle tweede in Koningin Elizabethwedstrijd zang

Belgische tenor Blondelle tweede in Koningin Elizabethwedstrijd zang


http://imageshack.us/m/560/2794/belgischetenorblondelle.jpgDe Belgische tenor Thomas Blondelle is tweede geëindigd in de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang, die gewonnen werd door de Koreaanse sopraan Hong Haeran. Op plaats drie kwam de Russische sopraan Elena Galitskaya. De hoogste eer was weggelegd voor de 29-jarige soprano Hong Haeran, de oudste van de twaalf finalisten en één van de 21 Koreanen die deelnamen aan de wedstrijd. Ze overtuigde de jury onder leiding van Arie Van Lysebeth met interpretaties van werk van onder meer Ravel en Bellini.

Applaus
De bekendmaking van de laureaten lokte geen protest uit, maar het publiek liet met zijn applaus wel zichbaar blijken dat het de prestaties van de Russische soprano Elena Galitskaya bijzonder had kunnen smaken. Zij moest echter genoegen nemen met een derde plaats.

De Franse mezzosopraan Anaïk Morel werd vierde, de Russische bariton Konstantin Shushakov vijfde en de Franse mezzosopraaan Clémentine Margaine zesde. De zes andere finalisten zijn niet gerangschikt. Onder hen is de Belgische bariton Sébastien Parotte.
 
De bekendmaking gebeurde rond kwart voor twaalf 's avonds in de grote zaal van het Paleis voor Schone Kunsten, waar de twaalf finalisten zich vier avonden toonden aan jury en publiek. Ze werden begeleid door het orkest van De Munt onder leiding van Carlo Rizzo.

Voeten op de grond
"Ongelooflijk. Ik wil vooral met beide voeten op de grond blijven en dit zien als het begin van een mooie weg", zo verklaarde Blondelle op vrt-radio. De Brugse tenor maakte donderdag indruk met een optreden waarin werk van Mozart, Händel, Duparc, Weber en Mahler de revue passeerde. (br.hln - foto belga)


22-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk laat tattoo van overspelige ex weglaseren

Anouk laat tattoo van overspelige ex weglaseren


http://imageshack.us/m/15/2787/anouka.jpg


Zangeres Anouk is druk bezig de herinnering aan haar ex Unorthadox uit te wissen. Zo moet nu ook de tatoeage die ze liet zetten eraan geloven. "Hij móet eraf", vertelde de zangeres in een interview op de Nederlandse tv.

"Ik ben al een keertje geweest, dus je ziet al plekjes die vaag aan het worden zijn. Maandag moet ik voor een nieuwe behandeling." Anouk liet de tatoeage zetten toen tussen haar en Dox, zoals haar ex kortweg wordt genoemd, alles nog koek en ei was. Maar zelfs toen de breuk een feit was, wilde de zangeres het liever stil houden.

"Ik kwam erachter doordat een van onze kindermeisjes zich versprak. De dagen die daarop volgden, ben ik op onderzoek gegaan. Ik heb zijn telefoon en iPad gecheckt en hem daarmee geconfronteerd. Ik bleef toen heel rustig."

Dox, die zich in Anouks huis (bijna onder haar neus) zo'n beetje vergreep aan alles dat een rok droeg, deed op televisie zelf een boekje open over zijn relatie met de rockster. "Het was net alsof ik dat lastige mens was, terwijl hij meer dan eens vreemd is gegaan", vertelt Anouk.

Anouk staat op donderdag 30 juni op de Main Stage van Rock Werchter.


22-05-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie campings dag eerder open op Rock Werchter

Drie campings dag eerder open op Rock Werchter


http://imageshack.us/m/593/8314/campingrockwerchter.jpgOm het traditionele verkeersinfarct op donderdag rond Werchter te voorkomen tijdens Rock Werchter, openen drie festivalcampings in buurgemeente Haacht dit jaar een dag vroeger dan normaal: op woensdag 29 juni. Ook festivaltreinen en -bussen zullen vanaf woensdagmiddag rijden. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Er zijn 15.000 'Camping XL'-tickets beschikbaar, campingbeheerder Bruno Lambert hoopt op 10.000 kampeerders in die extra nacht: "Velen hebben op woensdag nog examens." Om overlast te vermijden, wordt alles in het werk gesteld om de kampeerders op het terrein te houden. "Er zal niet-muzikaal entertainment zijn en ook een aangepaste en uitgebreide catering. Er zal die dag in de buurt ook niks te beleven vallen. Gezellig samen zijn, daar is 't om te doen." (br.hln)


21-05-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combitickets Pukkelpop uitverkocht


Ook de combitickets Pukkelpop uitverkocht


http://imageshack.us/m/831/90/pukkelpop.jpg


De ticketverkoop van Pukkelpop loopt als een sneltrein. Nadat vorig weekend alle tickets voor donderdag 18 augustus de deur uit gingen, zijn nu ook alle combitickets uitverkocht. Dat meldt de organisatie van Pukkelpop op haar website. "Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen worden er enkel nog dagtickets voor vrijdag en zaterdag verkocht", klinkt het.

Meer info op www.pukkelpop.be20-05-2011 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger vormt in het geheim supergroep

Mick Jagger vormt een nieuwe supergroep


http://imageshack.us/m/823/3543/mickjagger.jpg


Mick Jagger heeft een nieuwe supergroep opgericht met Eurythmics-voorman Dave Stewart, Bob Marleys jongste zoon Damian, zangeres Joss Stone en de Indische producer-muzikant A.R. Rahman. Dat meldt de New York Post.


Jagger zou nog altijd balen om de biografie van Keith Richards, waarin die laatste stelt dat Jagger een etterbak en een belabberde minaar is en dat zijn soloplaat uit 1984 'She's the Boss' als 'Mein Kampf' van Hitler is: "Iedereen heeft het gekocht, niemand heeft het gelezen".


Volgens de New York Post hebben Jagger, Marley, Stone en Rahman - de 'Mozart van Madras', hij won twee Oscars voor de muziek van 'Slumdog Millionaire' - al in het grootste geheim een heel album opgenomen.


"Ze hebben een album en een eerste videoclip opgenomen en onderhandelen nu een deal met de grote platenfirma's. Voorlopig heet de band Super Heavy", aldus een bron in de NYP.


"Elk lid heeft een eigen en totaal verschillende stijl, maar het werkt. Mick was al een tijdje met Dave aan het werken, en ze hadden allebei al eerder met Joss gewerkt", stelt een andere bron.


Een woordvoerder van Jagger bevestigt, maar tempert de feestvreugde: "Ze vonden het allemaal interessant en plezant om de studio in te gaan en wat muziek op te nemen. Er is nog geen video opgenomen, er is nog geen platenlabel. Alles is nog wat prematuur".

Vast staat dat de plannen voor deze supergroep een bom kunnen leggen onder de kansen op een nieuwe Stonestournee.


20-05-2011 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby valt voor Gent

Moby valt voor Gent


http://imageshack.us/m/638/9489/mobye.jpg


Moby heeft zijn ogen niet in zijn zakken. Niet alleen maakt hij al net zo lang foto's als muziek, hij koos ook Gent om er zijn eerste fototentoonstelling 'Moby Destroyed' te lanceren.

Omdat hij hier ooit een lief had, omdat hij als overtuigd veganist het initiatief 'donderdag veggiedag' van het stadsbestuur genegen is en omdat hij een connectie heeft met recente Gentse artistieke initiatieven zoals de A&Gallery van StuBru-presentator Ben Van Alboom en de popup store LANP van An Gyselinck. Maar bovenal omdat hij Gent zo'n mooie stad vindt, en wie zal hem ongelijk geven?

Met 'Moby Destroyed' biedt de kale Newyorker een andere kijk op het leven van de artiest 'on the road'. Niet zozeer de traditionele beelden van backstagefrivoliteiten of rijen prijzige gitaren, maar de eenzaamheid van de man die het bevreemdend vindt telkens weer in anonieme ruimtes te belanden. "Het is me vooral te doen om de spanning tussen dat moment waarop je voor 50.000 man staat te spelen en het moment vlak daarna, wanneer je eenzaam in je zielloze kleedkamer zit".

Moby speelde na de opening van zijn expo in Gent een dj-set van drie uur voor 300 uitbundige fans in Avenue L.

De expo is nog te bezichtigen tot en met 4 juni in A&Gallery, Schepenhuisstraat, woensdag tot zaterdag van 13 tot 22 uur. (br.hln)


20-05-2011 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor is stervende

Zsa Zsa Gabor is stervende


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


De artsen hebben Zsa Zsa Gabors man Frederic von Anhalt gemeld dat haar toestand heel slecht is en dat er geen verbetering meer kan verwacht worden. De 94-jarige Gabor ging gisteren in een coma na de operatie wegens maagbloedingen die ze dinsdagavond onderging. Von Anhalt kreeg het advies zich op het ergste voor te bereiden.

"Vandaag was de droevigste en gruwelijkste dag van de voorbije vijf jaar", verklaarde Von Anhalt aan het Duitse magazine Bunte. "Mijn vrouw gaat in en uit coma. Soms is ze tien minuten bij bewustzijn, maar dan is ze weer urenlang weg. De dokters zeggen dat dit normaal is gezien haar leeftijd en haar toestand, maar het is triest om er getuige van te zijn. In de voorbije vijf maanden heeft ze drie longontstekingen overleefd. Dat is bijna een mirakel. De dokters zeiden 'op haar leeftijd moet je weten dat ze elk ogenblik kan overlijden'. Er is niets meer aan te doen".

"De dokters vroegen me: 'Wat gaan we doen: minimale behandeling, medium of maximum? Wil je dat je vrouw zo verderleeft?' En ik sta er als een idioot bij en zeg 'de beste behandeling, natuurlijk, ik kan niet over haar leven beslissen'. Ik zou nooit de machines laten loskoppelen. Vijfentwintig jaar geleden hebben we elkaar beloofd dat we voor mekaar zouden zorgen tot het einde. Wat moet ik doen? Ik weet niet wat ze wil. Ik kan niet meer met haar praten".  (br.hln)


20-05-2011 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzeneggers vrouw had al jaren vermoeden van liefdeskind

Schwarzeneggers vrouw had al jaren vermoeden van liefdeskind


http://imageshack.us/m/37/6998/arnoldschwarzeneggermar.jpg


Arnold Schwarzenegger biechtte niet uit eigen beweging op dat hij dertien jaar geleden een kind verwekte bij de huishoudster die twintig jaar lang voor zijn gezin werkte. Zijn vrouw Maria Shriver had al jarenlang een vermoeden dat Arnold en huishoudster Patty Baena achter haar rug vuile manieren deden.


Enkele maanden geleden confronteerde ze Patty daarmee, die meteen bekende dat ze een zoon overhield aan de sekscapades met haar broodheer. Pas na die bekentenis heeft Maria Shriver dat onder zijn neus gewreven, en kon Arnold niet anders dan zijn geheim onthullen.


Schwarzenegger werd door Baena 'long hands' genoemd, omdat hij het niet kon laten haar billen en die van andere vrouwelijke medewerkers te betasten.


Arnold Schwarzenegger heeft inmiddels zijn acteerplannen opgeborgen. Zijn woordvoerder liet weten dat Arnold "zich op persoonlijke zaken wil focussen en om die reden elk filmproject en elke onderhandeling daaromtrent stil wenst te leggen".


Schwarzenegger was van plan nog een 'Terminator'-film te maken en had ook een hoofdrol gekregen in 'Cry Macho'


20-05-2011 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mirakel dat ik nog leef , aldus Ozzy

"Mirakel dat ik nog leef", aldus Ozzy


http://imageshack.us/m/52/4835/ozzyosbourner.jpg


Ozzy Osbourne, de excentrieke Engelse metalzanger, vindt het zelf een mirakel dat hij nog steeds op deze aarde rondwandelt. In een interview met het rockblad Kerrang spreekt hij over de donkerste periodes uit zijn leven.

Een "miserable, fucking arsehole", dat is hoe hij de Ozzy uit de jaren '80 zelf omschrijft. De voormalige frontman van de Engelse rockband Black Sabbath sprak er over de tijd dat hij een zware alcoholverslaving had.  "Ik kon niet meer stoppen met drinken. Sharon (zijn echtgenote, nvdr.) organiseerde feestjes en ik was de enige die niet was uitgenodigd."

Levens
Het is voor 'The Prince of Darkness' niet duidelijk hoe hij de donkerste periode uit zijn leven heeft overleefd. "Ik moet meer levens hebben dan een kat. Die heeft er negen, en die heb ik al allemaal opgebruikt. Ik heb ook al jullie levens opgebruikt, naast die van nog veel meer mensen."

Graspop
Ozzy Osbourne staat op zaterdag 25 juni op het hoofdpodium van de Graspop Metal Meeting. Hij mag er dan solo de dag afsluiten, na onder andere Judas Priest en Whitesnake.


20-05-2011 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
19-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is meest invloedrijke beroemdheid

Lady Gaga is meest invloedrijke beroemdheid


http://imageshack.us/m/835/7863/ladygagahp.jpg


Popster Lady Gaga (25) is volgens het magazine Forbes de meest invloedrijke persoon uit de entertainmentwereld. Het zakentijdschrift uit de VS gaf gisteren de 'Celebrity 100' vrij. Talkshowhost Oprah Winfrey (57) staat op nummer twee, gevolgd door tienerster Justin Bieber. De Canadese zanger, 17 jaar jong, staat voor het eerst in de lijst die sinds 1999 gepubliceerd wordt.

De Forbes-lijst houdt rekening met het inkomen van de sterren en met hun populariteit in de media. Daarvoor wordt gekeken naar het aantal tv-optredens en naar hoe vaak een beroemdheid in de bladen en op het internet figureert. Oprah Winfrey verdiende tussen mei 2010 en mei 2011 met 290 miljoen dollar het best. Lady Gaga haalde "maar" 90 miljoen dollar op, maar scoorde beter op het internet.

In de top 10 staan verder Elton John, U2, Taylor Swift en Bon Jovi. Golfer Tiger Woods schopte het met een inkomen van 75 miljoen dollar tot de zesde plaats. Angelina Jolie (11) heeft meer invloed dan manlief Brad Pitt (45) en diens ex Jennifer Aniston (21).

De grootste sprong voorwaarts is voor Leonardo DiCaprio. Dankzij de kaskrakers 'Inception' en 'Shutter Island' gaat hij van plaats 71 naar 15.


19-05-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton zal verloving op tv aankondigen

Paris Hilton zal verloving op tv aankondigen


http://imageshack.us/m/822/1373/parishiltoncywaits.jpg


Paris Hilton is naar eigen zeggen "zó gelukkig" in haar relatie met Cy Waits en hoewel ze nog geen trouwplannen hebben, laat Paris weten dat alle verdere ontwikkelingen in hun relatie op tv gevolgd zullen kunnen worden.


Vanaf 1 juni komt Hilton immers met een nieuwe tv-show op de Amerikaanse buis: 'The World According to Paris Hilton'. "We zijn nu anderhalf jaar samen en zijn erg gelukkig samen. We zien wel hoe het verder loopt. De show zal alleszins alles tonen, dus als Cy uiteindelijk de ultieme vraag stelt, zullen jullie het allemaal op tv kunnen volgen", vertelde Hilton aan website Hollyscoop.

Cy valt ook in de smaak bij haar moeder. "Paris heeft enkele vriendjes gehad waarvan ik me openlijk afvroeg of ze wel geschikt waren voor haar. Maar Cy is 'amazing'", aldus moeder Kathy.

Paris zelf kijkt alvast op naar haar ouders. "Ik vind het zeer speciaal dat ze nog steeds zo veel van elkaar houden en dat ze al bij elkaar zijn van sinds mijn moeder 15 is. Mijn leven kan voorlopig niet stuk. Ik heb geweldige vrienden, een ongelooflijk vriendje en de beste ouders die je je maar kan indenken", besluit Paris.


19-05-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Grease'-acteur Jeff Conaway in coma na overdosis pijnstillers

'Grease'-acteur Jeff Conaway in coma na overdosis pijnstillers


http://imageshack.us/m/821/1779/jeffconaway.jpg


Acteur Jeff Conaway (60), die T-Bird Kenickie speelde in de filmklassieker 'Grease' uit 1978, is in een diepe coma na een overdosis pijnstillers. Volgens zijn manager is het "weinig waarschijnlijk dat hij het haalt".


Conaway ligt al een week in een ziekenhuis in Californië nadat hij op 11 mei bewusteloos werd aangetroffen op de vloer in zijn huis in Encino.

Hopeloos
"Drie dagen geleden heeft hij zijn hoofd een beetje bewogen, maar sindsdien wijst niets er op dat hij dit zal overleven", aldus nog zijn manager.

Drank en drugs
Conaway vecht al jaren tegen zijn drugs- en drankverslaving. Drie jaar geleden getuigde hij daarover in de realityshow 'Celebrity Rehab'. Zijn verslaving aan pijnstillers schreef hij toe aan rugpijnen die hij kreeg na kwetsuren die hij opliep tijdens voorstellingen van 'Grease on Broadway'.

Vorig jaar kwam hij in zijn huis in Los Angeles ten val, waarbij hij zijn nek en heup brak.

In 'Grease' speelde Conaway de rechterhand van Danny (John Travolta), de leider van de T-Birds.  Conaway speelde ook in de tv-reeks 'Taxi'.

Getrouwd met zus Olivia Newton-John
In 1980 trouwde Conaway met de Rona Newton-John, de zus van Olivia. Ze kregen een zoon, maar het huwelijk hield slechts vijf jaar stand. Al in de jaren tachtig liet hij zich in een ontwenningskliniek opnemen.

Zowat vijf jaar geleden staken zijn verslavingen aan alcohol, cocaïne en pijnstillers opnieuw de kop op. John Travolta overhaalde hem een cursus te volgen aan de Church of Scientology.

Losse handjes
Onlangs moest Conaway nog voor de rechter verschijnen. Zijn ex-verloofde Vikki Lizzi beweerde dat Conaway haar in het gezicht had geslagen terwijl ze met de auto reed en ermee had gedreigd haar te vermoorden. Op zijn beurt stelde Conaway dat Lizzi hem met injecties met pijnstillers had toegediend en cocaïne had verstopt in het huis waar ze samen in woonden.


19-05-2011 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma

Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


De 94-jarige Zsa Zsa Gabor moest dinsdagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden voor een maagoperatie. De maagsonde, waarlangs ze al maandenlang kunstmatig wordt gevoed, had inwendige bloedingen veroorzaakt. Gisterochtend ging Gabor in een coma, zo liet haar achtste man Frederic von Anhalt (67) weten.

De voorbije vijf maanden kreeg Gabor drie keer af te rekenen met een longontsteking. Sinds een val uit bed en een heupoperatie vorige zomer is ze bedlegerig. In januari van dit jaar werd haar rechterbeen boven de knie geamputeerd vanwege een infectie. Haar man verklaarde dat ze de rest van haar leven bedlegerig zal zijn.

Gabor, van geboorte Hongaarse, draaide de meeste van haar Hollywoodfilms in de jaren '50, waaronder 'Moulin Rouge' en 'The Girl in the Kremlin'.19-05-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: k hak bij mannen hun kloten er af

Anouk: "Ik hak bij mannen hun kloten er af"

Klik op de foto om ' For Bitter Or Worse ' te beluisteren

Zangeres Anouk heeft haar geloof in de ware liefde nog niet opgegeven. Een saaie ambtenaar zal het niet worden, want ze valt meer op haantjes; mannen die voor vrouwen willen zorgen. Maar de succesvolle moeder denkt dat ze op dat gebied weinig kan bieden, schrijft het AD. "Ik doe alles zelf. Als sterke vrouw hak je onbewust toch een beetje de kloten van een man af."

"In het begin vinden ze het geweldig dat ik sterk en zelfstandig ben. Maar op een gegeven moment denken ze toch: waar sta ik dan?," legt de rockdiva in het tijdschrift Viva uit.
 
Debielen
Ze kan het niet helpen dat ze valt op een bepaald type man. "Soms loop je het risico dat iemand niet spoort. Maar liever dat dan een saai, voorspelbaar leven", liet Anouk weten. Juist mannen met een kleine kronkel weten altijd haar aandacht te trekken. "Ze zijn interessant en nooit saai. Daar hou ik van. En ik zal je zeggen: de leeftijd die jij en ik nu hebben, daarop kom je bijna geen normale man meer tegen. Het zijn allemaal debielen, echt. Iedereen heeft zijn bagage, iedereen heeft een tic."

Hart volgen
Van je fouten moet je leren, maar dat gaat volgens de de zangeres niet op voor een nieuwe liefde. Ze zal zich er opnieuw vol overgave in storten, ondanks goedbedoelde adviezen van vrienden om in het vervolg minder hard van stapel te lopen. "Dat kan ik helemaal niet. Bovendien vind ik mezelf juist leuk omdat ik gewoon mijn hart durf te volgen, no matter what. Er zijn nog maar zo weinig mensen die dat doen."

Anouk staat op donderdag 30 juni op de Main Stage van Rock Werchter.


19-05-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler: Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks

Steven Tyler: "Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks"


http://imageshack.us/m/831/4987/steventylerk.jpg


Steven Tyler, de frontman van Aerosmith, heeft zijn autobiografie voorgesteld. 'Does The Noise In My Head Bother You' staat bol van de onthullingen over 's mans kleurrijke verleden. Zo geeft Tyler toe dat hij zich in zijn jonge jaren eens aan homoseks heeft gewaagd, maar dat hij het maar niks vond.

Tyler vertelt ook over wat er zich backstage afspeelde tijdens de concerten. "Iemand uit onze entourage zorgde er steeds voor dat er 'propere' meisjes op me stonden te wachten in de douche na een concert. Ik mag dan wel vuile ideeën hebben, ik ben zelf wel een propere jongen. Ik kan niet zomaar een meisje beginnen kussen dat net daarvoor met 500 andere jongens heeft staan stagediven."

Tot slot geeft Tyler nog toe dat hij vroeger als kind gepest werd. Over zijn turbulent liefdesleven zegt hij dat hij nooit een relatie heeft gehad met een vrouw die me echt voor de volle 100 procent vertrouwde."


18-05-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit da hood

Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit 'da hood'


http://imageshack.us/m/17/9529/snoopdoggrw.jpg


Snoop Dogg heeft naar eigen zeggen een rol als jurylid in de Amerikaanse X Factor naast zich neergelegd. Hij wil daarentegen wel een gelijkaardig programma maken voor potentiële sterren uit achtergestelde buurten.

"'American Idol' en 'X Factor' zijn leuke programma's", aldus de rapper, "maar ik denk dat ik iets soortgelijks moet maken met mensen die niet de nodige aandacht krijgen, artiesten die niet het geld hebben om zich kenbaar te maken." De rapper deed een oproep aan geïnteresseerde tv-stations om zijn idee op de buis te brengen.

Snoop weet waarover hij spreekt, want hij groeide zelf op in een arme buurt van Long Beach, Californië en raakte op jonge leeftijd al betrokken bij een straatbende. Nog voordat hij zijn school had afgemaakt zat Snoop al in de gevangenis. Na zijn vrijlating nam muziekproducent en mede-rapper Dr Dre hem onder zijn hoede, waarna Snoops rapcarrière als een komeet omhoog schoot.

Snoopermarkets
De excentrieke rapper wil nu jongeren de kans geven om hetzelfde te doen. Een artistieke carrière, of in ieder geval het najagen daarvan, zou de potentiële artiesten uit het criminele circuit moeten houden.

Snoop Dogg zelf heeft ook nog andere ambities. Na rappen, acteren en porno produceren, heeft hij nu weer een nieuw project: supermarkten. De rapper wil een keten van supermarkten uit de grond stampen, die hij toepasselijk 'Snoopermarkets' wil noemen.  (bang/sps)

Snoop Dogg staat op zaterdag 9 juli op Les Ardentes in Luik.


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt een film over het Heizeldrama

Er komt een film over het Heizeldrama


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/2/14/11/media_xl_4191041.jpg?20110517181007


Een Franse productiefirma plant een film over het Heizeldrama. Dat staat te lezen in het filmmagazine 'Screen'. Bij producent 'Backup Films' is te horen dat de productie nog in een vroeg stadium zit en dat nog niet geweten is waar de film zal worden gedraaid. Tijdens het Heizeldrama in 1985 kwamen 39 personen om het leven.

Bij de finale van Europacup 1, tussen Liverpool en Juventus, braken rellen uit toen Britse supporters het neutrale vak bestormden. Het ging om een van de grootste rampen in de geschiedenis van het voetbal. Na het drama werden Britse ploegen vijf jaar gebannen uit de Europese competitie.
 
De op stapel staande film zou worden gebaseerd op het boek 'Dans la Foule' van de Franse schrijver Laurent Mauvignier. Daarin volgt hij enkele voetbalfans van verschillende nationaliteiten die naar de match trekken.
Het is nog niet bekend waar de film zal worden opgenomen. Bij het Vlaams Audiovisueel Fonds is alvast niemand op de hoogte van de productie. (br;hln)


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!