Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma

Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


De 94-jarige Zsa Zsa Gabor moest dinsdagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden voor een maagoperatie. De maagsonde, waarlangs ze al maandenlang kunstmatig wordt gevoed, had inwendige bloedingen veroorzaakt. Gisterochtend ging Gabor in een coma, zo liet haar achtste man Frederic von Anhalt (67) weten.

De voorbije vijf maanden kreeg Gabor drie keer af te rekenen met een longontsteking. Sinds een val uit bed en een heupoperatie vorige zomer is ze bedlegerig. In januari van dit jaar werd haar rechterbeen boven de knie geamputeerd vanwege een infectie. Haar man verklaarde dat ze de rest van haar leven bedlegerig zal zijn.

Gabor, van geboorte Hongaarse, draaide de meeste van haar Hollywoodfilms in de jaren '50, waaronder 'Moulin Rouge' en 'The Girl in the Kremlin'.



19-05-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: k hak bij mannen hun kloten er af

Anouk: "Ik hak bij mannen hun kloten er af"

Klik op de foto om ' For Bitter Or Worse ' te beluisteren





Zangeres Anouk heeft haar geloof in de ware liefde nog niet opgegeven. Een saaie ambtenaar zal het niet worden, want ze valt meer op haantjes; mannen die voor vrouwen willen zorgen. Maar de succesvolle moeder denkt dat ze op dat gebied weinig kan bieden, schrijft het AD. "Ik doe alles zelf. Als sterke vrouw hak je onbewust toch een beetje de kloten van een man af."

"In het begin vinden ze het geweldig dat ik sterk en zelfstandig ben. Maar op een gegeven moment denken ze toch: waar sta ik dan?," legt de rockdiva in het tijdschrift Viva uit.
 
Debielen
Ze kan het niet helpen dat ze valt op een bepaald type man. "Soms loop je het risico dat iemand niet spoort. Maar liever dat dan een saai, voorspelbaar leven", liet Anouk weten. Juist mannen met een kleine kronkel weten altijd haar aandacht te trekken. "Ze zijn interessant en nooit saai. Daar hou ik van. En ik zal je zeggen: de leeftijd die jij en ik nu hebben, daarop kom je bijna geen normale man meer tegen. Het zijn allemaal debielen, echt. Iedereen heeft zijn bagage, iedereen heeft een tic."

Hart volgen
Van je fouten moet je leren, maar dat gaat volgens de de zangeres niet op voor een nieuwe liefde. Ze zal zich er opnieuw vol overgave in storten, ondanks goedbedoelde adviezen van vrienden om in het vervolg minder hard van stapel te lopen. "Dat kan ik helemaal niet. Bovendien vind ik mezelf juist leuk omdat ik gewoon mijn hart durf te volgen, no matter what. Er zijn nog maar zo weinig mensen die dat doen."

Anouk staat op donderdag 30 juni op de Main Stage van Rock Werchter.


19-05-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler: Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks

Steven Tyler: "Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks"


http://imageshack.us/m/831/4987/steventylerk.jpg


Steven Tyler, de frontman van Aerosmith, heeft zijn autobiografie voorgesteld. 'Does The Noise In My Head Bother You' staat bol van de onthullingen over 's mans kleurrijke verleden. Zo geeft Tyler toe dat hij zich in zijn jonge jaren eens aan homoseks heeft gewaagd, maar dat hij het maar niks vond.

Tyler vertelt ook over wat er zich backstage afspeelde tijdens de concerten. "Iemand uit onze entourage zorgde er steeds voor dat er 'propere' meisjes op me stonden te wachten in de douche na een concert. Ik mag dan wel vuile ideeën hebben, ik ben zelf wel een propere jongen. Ik kan niet zomaar een meisje beginnen kussen dat net daarvoor met 500 andere jongens heeft staan stagediven."

Tot slot geeft Tyler nog toe dat hij vroeger als kind gepest werd. Over zijn turbulent liefdesleven zegt hij dat hij nooit een relatie heeft gehad met een vrouw die me echt voor de volle 100 procent vertrouwde."


18-05-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit da hood

Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit 'da hood'


http://imageshack.us/m/17/9529/snoopdoggrw.jpg


Snoop Dogg heeft naar eigen zeggen een rol als jurylid in de Amerikaanse X Factor naast zich neergelegd. Hij wil daarentegen wel een gelijkaardig programma maken voor potentiële sterren uit achtergestelde buurten.

"'American Idol' en 'X Factor' zijn leuke programma's", aldus de rapper, "maar ik denk dat ik iets soortgelijks moet maken met mensen die niet de nodige aandacht krijgen, artiesten die niet het geld hebben om zich kenbaar te maken." De rapper deed een oproep aan geïnteresseerde tv-stations om zijn idee op de buis te brengen.

Snoop weet waarover hij spreekt, want hij groeide zelf op in een arme buurt van Long Beach, Californië en raakte op jonge leeftijd al betrokken bij een straatbende. Nog voordat hij zijn school had afgemaakt zat Snoop al in de gevangenis. Na zijn vrijlating nam muziekproducent en mede-rapper Dr Dre hem onder zijn hoede, waarna Snoops rapcarrière als een komeet omhoog schoot.

Snoopermarkets
De excentrieke rapper wil nu jongeren de kans geven om hetzelfde te doen. Een artistieke carrière, of in ieder geval het najagen daarvan, zou de potentiële artiesten uit het criminele circuit moeten houden.

Snoop Dogg zelf heeft ook nog andere ambities. Na rappen, acteren en porno produceren, heeft hij nu weer een nieuw project: supermarkten. De rapper wil een keten van supermarkten uit de grond stampen, die hij toepasselijk 'Snoopermarkets' wil noemen.  (bang/sps)

Snoop Dogg staat op zaterdag 9 juli op Les Ardentes in Luik.


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt een film over het Heizeldrama

Er komt een film over het Heizeldrama


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/2/14/11/media_xl_4191041.jpg?20110517181007


Een Franse productiefirma plant een film over het Heizeldrama. Dat staat te lezen in het filmmagazine 'Screen'. Bij producent 'Backup Films' is te horen dat de productie nog in een vroeg stadium zit en dat nog niet geweten is waar de film zal worden gedraaid. Tijdens het Heizeldrama in 1985 kwamen 39 personen om het leven.

Bij de finale van Europacup 1, tussen Liverpool en Juventus, braken rellen uit toen Britse supporters het neutrale vak bestormden. Het ging om een van de grootste rampen in de geschiedenis van het voetbal. Na het drama werden Britse ploegen vijf jaar gebannen uit de Europese competitie.
 
De op stapel staande film zou worden gebaseerd op het boek 'Dans la Foule' van de Franse schrijver Laurent Mauvignier. Daarin volgt hij enkele voetbalfans van verschillende nationaliteiten die naar de match trekken.
Het is nog niet bekend waar de film zal worden opgenomen. Bij het Vlaams Audiovisueel Fonds is alvast niemand op de hoogte van de productie. (br;hln)


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Roth wint Man Booker Prize

Philip Roth wint Man Booker Prize


http://imageshack.us/m/3/4813/philiproth.jpg


De Amerikaanse schrijver Philip Roth heeft de Man Booker International Prize gekregen op het schrijversfestival van Sydney. De voorzitter van jury, Rick Gekoski, zei dat de 31 boeken van Roth "een enorm publiek stimuleerden, uitdaagden en plezierden."

De Booker International heeft een waarde van 68.000 euro en wordt sinds 2005 tweejaarlijks toegekend voor het volledige oeuvre van een auteur. De jaarlijkse Man Booker wordt voor één werk uitgereikt.

Roth werd gekozen uit 12 andere finalisten, onder wie de Britse kinderschrijver Philip Pullman, de Chinese Su Tong, de Amerikaanse auteurs Anne Tyler en Marilynne Robinson, de Australische David Malouf en de Britse spionageschrijver John le Carré. De bekendste werken van Roth zijn 'Portnoy's Complaint', 'American Pastoral' en 'The Human Stain'.

"Zijn verbeelding heeft ons idee van de joodse identiteit hervormd en de fictie nieuw leven ingeblazen. Niet alleen de Amerikaanse fictie, alle fictie", zei Gekoski. "Toen hij tussen 50 en 60 jaar oud was, wanneer de meeste auteurs op hun retour zijn, schreef hij een aantal boeken van de hoogste, meest blijvende kwaliteit."

De 78-jarige New Yorker volgt de vorige laureaten Chinua Achebe van Nigeria, de Albanese Ismail Kadare en de Canadese Alice Munro op.

"Dat mijn werk over de hele wereld gelezen wordt, doet mij als schrijver het meeste plezier, ondanks alle hartzeer door vertalingen", zei Roth in een videoboodschap. "Ik hoop dat de prijs me onder de aandacht van lezers over de hele wereld brengt."


18-05-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm voor Belmondo

Gouden Palm voor Belmondo


http://imageshack.us/m/219/8174/belmondop.jpg


Op het filmfestival van Cannes heeft de Franse acteur Jean-Paul Belmondo vandaag een Gouden Palm gekregen. De 78-jarige Belmondo kreeg de onderscheiding voor zijn hele carrière, onder minutenlang applaus.

Op de gala-avond waren zijn meest intieme vrienden uitgenodigd, zoals actrice Claudia Cardinale. De prijsuitreiking vond plaats na de vertoning van een documentaire over Belmondo.

De Fransman speelde in meer dan zeventig films, waaronder 'À bout de Souffle' (1960), 'Le Doulos' (1961) en 'Les Misérables' (1995). Hij staat onder meer bekend om zijn lachje en de legendarische manier om nadenkend met zijn duimen over zijn lippen te wrijven
.



18-05-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de mama (50) van Schwarzies bastaardzoon

"Dit is de mama (50) van Schwarzies bastaardzoon"


http://imageshack.us/m/696/9057/mildredpatriciabaena.jpg
Foto van Patty Baena, zoals die op sociaalnetwerksites MySpace en Facebook verschijnt.


Mildred Patricia Baena heet ze, de nu 50-jarige mama van de liefdeszoon die Arnold Schwarzenegger (63) bij zijn huishoudster verwekte. Dat wist RadarOnline.com te achterhalen. 'Patty' was 20 jaar in dienst bij de Schwarzeneggers, voor het mooie loon van 850 euro per week. In januari stapte ze op, toen ook het gouverneurschap van haar minnaar eropzat.

Volgens TMZ woont de voormalige huishoudster op een paar uur van Los Angeles, samen met Schwarzies onwettige zoon en haar drie andere kinderen, in een ruim huis met zwembad. Eind de jaren '90 begon ze, aldus de roddelsite, "jacht te maken op Arnold". Aan vrienden zou ze gezegd hebben dat ze overdag onbeschermd van bil ging met de Terminator. Ze zou hem wel verzwegen hebben dat hij de vader van haar zoon was, tot de jongen al een peuter was.

Schwarzenegger gaf maandag aan de Los Angeles Times toe dat hij, nog voor zijn verkiezing tot gouverneur van Californië, een kind verwekt had bij een huishoudster. Hij toonde berouw, maar dat kon niet beletten dat zijn huwelijk met Maria Shriver na 25 jaar op de klippen liep. De Oostenrijkse bodybuilder heeft vier kinderen met zijn bijna ex-vrouw.

Intussen gonst het al van de (al oudere) geruchten dat Schwarzenegger nog een tweede liefdeskind zou hebben. Met een blonde stewardess, die ook al twintig jaar voor de acteur werkte, op zijn privéjet. De blondine beweert echter dat een DNA-test de onjuistheid van die roddel aantoonde. (br.hln)



18-05-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren wuiven Oprah uit

Sterren wuiven Oprah uit


http://imageshack.us/m/19/5489/oprahg.jpg


De razend populaire talkshows van Oprah Winfrey lopen stilaan op hun einde. Die laatste shows worden door tal van celebrities dan ook aangegrepen om de diva persoonlijk uit te wuiven. Zo zakten onder meer Tom Cruise, Tom Hanks, Madonna en Beyoncé gisteren naar Chicago af om de opnames bij te wonen van de laatste uitzendingen.

Ze waren niet de enigen natuurlijk. Oprah werd toegejuicht door dertienduizend uitzinnige fans op de tribunes van het United Center in Chicago. Josh Groban en Patti LaBelle kwamen 'Somewhere Over the Rainbow' zingen. Gezeten in een grote witte stoel onderging de televisiester de hulde aan haar persoon. Madonna deinsde er zelfs niet voor terug om op het podium te bekennen dat ze zichzelf rekent tot de miljoenen mensen die zich door Oprah laten inspireren.

De immense zaal hing vol afbeeldingen van Oprah Winfrey tijdens gedenkwaardige momenten van haar talkshow uit de afgelopen 25 jaar. Verspreid over de stoelen waren grote dozen tissues klaargezet, zodat de toeschouwers hun tranen de vrije loop konden laten gaan.

Winfrey kondigde vorig jaar in november aan dat ze een punt zou zetten achter haar talkshows, die over de hele wereld worden uitgezonden en dagelijks een publiek trekken van tientallen miljoenen kijkers. De opnamen van gisteravond worden in de Verenigde Staten volgende week maandag en dinsdag uitgezonden. Op woensdag 25 mei valt dan uiteindelijk het doek over de Oprah Winfrey Show.  (br.hln - beeld photonews)


18-05-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 essentiële nummers van Ozzy Osbourne

10 essentiële nummers van Ozzy Osbourne

Klik op de foto om ' Let Me Hear You Scream ' te beluisteren





Ozzy Osbourne en zijn familieleden zijn dankzij de realityreeks 'The Osbournes' uitgegroeid tot mainstream mediafiguren. Je zou bijna vergeten dat de zanger na zijn vertrek bij Black Sabbath nog heel wat snoeiharde muziek gemaakt heeft, waarvan veel nummers echte klassiekers zijn geworden.

'Crazy Train' uit 1980 is waarschijnlijk de bekendste song. Gitarist Randy Rhoads tovert een opzwepende riff uit zijn gitaar, terwijl de maniakaal lachende Ozzy iedereen aan boord van zijn trein roept. De kleine muzikale versieringen die Rhoads in zijn riffs smokkelde, zijn ook goed te horen op 'Over the Mountain' uit 1981.

Geen pensioen
Tegenwoordig klinkt Ozzy wat zwaarder, onder andere dankzij gitarist Zakk Wylde, die Osbourne ook al een eeuwigheid lijkt te vergezellen. 'I don't wanna stop' is een van die recentere nummers, waarin Ozzy aangeeft echt niet op pensioen te willen.

De zanger heeft zich altijd omringd met prima muzikanten en songschrijvers, en dat leverde hem ook ballads op zoals 'Mama I'm Coming Home'. Ook 'Shot in the Dark' uit 1986, dat veel keyboards bevat, is een echte meezinger.

Controverse
Sinds Black Sabbath heeft Ozzy altijd geflirt met het occulte, al dan niet potsierlijk. 'Mr Crowley' gaat over de occultist Aleister Crowley, en ademt echt een duistere sfeer uit. In andere meezingers zoals 'Bark at the Moon' staat Ozzy echter een harige weerwolf uit te beelden, wat iets minder duister is. Controverse zocht hij ook op met nummers als 'Flying High Again' of 'Suicide Solution'. In 'Revelation Mother Earth' zit dan wel een iets serieuzere boodschap.

Ozzy Osbourne staat op zaterdag 26 juni op de Graspop Metal Meeting in Dessel.


18-05-2011 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trailer Kuifjefilm 'The Secret of the Unicorn' online

Eerste trailer Kuifjefilm 'The Secret of the Unicorn' online

Klik op de foto om de trailer te bekijken





Sony Pictures heeft zopas de eerste trailer van de eerste Kuifjefilm van het Hollywoodteam Steven Spielberg en Peter Jackson online gezet. Met de 3D-animatiefilm 'The Secret of the Unicorn' (naar de strip Het Geheim van de Eénhoorn), de eerste in een reeks van drie, moet 'onze' Kuifje de wereld veroveren.

Spielberg en Jackson maakten gebruik van computerbeelden en blijven daarbij trouw aan de stijl van Kuifjes geestelijke vader Hergé.

Jamie Bell (bekend van 'Billy Elliot') spreekt Kuifje in, Bondacteur Daniel Craig neemt de rol van Red Reckham voor zijn rekening.

In 'The Secret of the Unicorn' gaat Kuifje op zoek naar de schat van Haddocks grootvader. 'The Secret of the Unicorn', het eerste deel van een filmtrilogie, gaat op 26 oktober bij ons in première. (br.hln)



17-05-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston moet afscheid nemen van Norman

Jennifer Aniston moet afscheid nemen van Norman


http://imageshack.us/m/15/7462/jenniferandnorman.jpg


Triest nieuws voor Jennifer Aniston: haar geliefde hond Norman, een Welshe corgi-terrier, is overleden. Dat gebeurde enkele weken geleden al, nog voor Aniston een luxe-appartement in zijn naam kocht. "Hij was meer dan vijftien jaar oud, het was tijd voor hem om te gaan", bevestigt de woordvoerster van Jennifer aan het tijdschrift People.

Jennifer was maar zelden te zien zonder haar 'Norm' of 'Normy'. Ze had de hond al sinds hij een puppy was en was haar steun en toeverlaat in de moeilijkste periodes van haar leven, waaronder de scheiding met Brad Pitt in 2005. Norman was ook haar vast gezelschap op film- en tv-sets. ""Hij is mijn baby, hij moet overal mee naartoe", legde ze uit.

De twee verschenen samen in de talkshow 'Chelsea Lately', en net toen weigerde Norman het zitbevel van zijn bazin te volgen. "Hij is al 15 jaar oud, hij geeft er gewoon niets meer om", lachte Jennifer toen. Wat de hond wel graag deed, was haar voeten warm houden.

Zoals zoveel mensen beschouwt Jennifer haar hond als een deel van de familie. "Hij is gewoon een mens in een hondenpak", zei ze daar ooit over. In zijn nagedachtenis kocht ze haar nieuwe luxe-appartement in New York onder de naam 'Norman Nest Trust'.

Binnenkort verhuist de actrice van het zonnige Los Angeles naar New York. Gelukkig kan ze nog altijd steunen op haar andere hond: de witte Duitse herder Dolly.




17-05-2011 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vincent Kompany koopt door Noel Gallagher gesigneerde gitaar

Vincent Kompany koopt door Noel Gallagher gesigneerde gitaar


http://imageshack.us/m/29/8827/vincentkompany.jpg



Vincent Kompany won het voorbije weekend de FA Cup met zijn Manchester City, dus hij mocht zichzelf wel eens verwennen. Op een liefdadigheidsveiling georganiseerd door City-doelman Shay Given bood Kompany 6.900 euro op een door Noel Gallagher gesigneerde Gibson.

Jaarlijks organiseren Shay Given en zijn vrouw Jane het mode-event 'Fashion Kicks' waarvan de opbrengsten naar kankeronderzoek gaan.

Kompany's teamgenoot Patrick Vieira kocht ook een gitaar. Die van Vieira is gesigneerd door Texas, wat verklaart waarom ze slechts 2.500 euro kostte.


17-05-2011 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan krijgt doodsbedreigingen van stalker

Lindsay Lohan krijgt doodsbedreigingen van stalker


http://imageshack.us/m/18/3133/lindsaylohani.jpg


Lindsay Lohan kreeg de voorbije weken herhaaldelijk ongevraagd bezoek van een stalker, van wie ze beweert dat hij huisvredebreuk pleegde en haar bovendien doodsbedreigingen naar het hoofd slingerde.


LiLo plaatste op Twitter een foto van de stalker, met de melding "dit is de stalker die ermee heeft gedreigd me te doden. Terwijl hij ongewenst mijn eigendom betreedt! Nu ben ik echt bang, het bloed in het 'cults' boek was er te veel aan. Aan al mijn fans en sympathisanten, asjeblief, steun me". Later haalde ze de foto weer weg.


Volgens TMZ meent Lindsay dat de man al vier jaar door haar is geobsedeerd. Hij zou haar geregeld bezoeken met vreemde geschenken. Ze beweert ook dat hij haar al twee jaar bestookt met "maffe" sms'en is van plan aanklacht in te dienen bij de politie.


LiLo, die onlangs werd veroordeeld wegens winkeldiefstal en nog gemeenschapsdienst moet doen, werd het voorbije weekend gespot in de nachtclub Paul and Andre in Los Angeles. Daar leek ze zich alleszins niet te houden aan haar probatievoorwaarden. "Ze was duidelijk dronken. Zij en haar vrienden dronken de hele avond shots. Ze kon amper op haar benen staan. Maar toen iemand een foto van haar nam, greep ze die man bij de pols en nam ze zijn camera af. Iemand uit haar gezelschap dropte de camera in een ijsemmer", aldus een bron op RadarOnline.com.


17-05-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdeskind bij huishoudster was doodsteek voor Schwarzie's huwelijk

Liefdeskind bij huishoudster was doodsteek voor Schwarzie's huwelijk


http://imageshack.us/m/857/6019/arnoldschwarzeneggere.jpg


Arnold Schwarzenegger heeft een liefdeskind rondlopen. Meer dan tien jaar geleden dook hij het bed in met een huishoudster. Jarenlang heeft hij gezwegen maar toen hij aftrad als gouverneur biechtte hij zijn scheve schaats met gevolgen op aan zijn vrouw. Voor Maria Shriver was het de spreekwoordelijke druppel. Het huwelijk van Schwarzenegger stond al langer onder druk maar het diepe geloof van zijn vrouw weerhield haar ervan te scheiden. Vandaag heeft ze het huis verlaten en gaat het stel na 25 jaar huwelijk toch uit elkaar.

Toen in januari de tweede ambtstermijn van Schwarzenegger als gouverneur erop zat, biechtte hij zijn vrouw op dat hij een liefdeskind gemaakt had met een personeelslid van het gezin.

De vrouw was na twintig jaar in dienst van de Schwarzeneggers net met pensioen gegaan en Arnie vond dat de tijd rijp was om zijn grote geheim met zijn eega te delen. "Toen ik mijn functie als gouverneur neerlegde, heb ik mijn vrouw verteld wat er meer dan tien jaar geleden gebeurd is. Ik begrijp dat mijn familie en vrienden diep ontgoocheld zijn en ik kan ook begrip opbrengen voor hun boosheid", aldus Schwarzenegger.

"Er zijn geen excuses voor wat ik gedaan heb en ik neem dan ook de volledige verantwoordelijkheid op voor mijn daad en de pijn die ik veroorzaakt heb. Ik heb mijn vrouw, mijn kinderen en mijn familie al mijn oprechte excuses aangeboden. Ik heb écht spijt van wat er gebeurd is", aldus Terminator. "Ik wil de media ook vragen om respect op te brengen voor mijn vrouw en kinderen die nu moeilijke tijden beleven. Ik ben het die alle kritiek van de media verdien, niet mijn gezin."

Intussen blijft de woordvoerder van Maria Shriver zwijgen. Het huwelijk van Schwarzenegger stond al eerder onder druk toen bij zijn herverkiezing tot gouverneur in 2003 uitlekte dat de ex-bodybuildingkampioen wel vaker meer dan een boontje had voor andere vrouwen.

Het was ook geen geheim dat zijn vrouw er al langer ongelukkig bijliep maar haar diepe katholieke geloof weerhield haar ervan om te scheiden. Schwarzenegger en Shriver ontmoetten elkaar op een tennistoernooi in 1977 en trouwden in 1986. Ze kregen vier kinderen.


17-05-2011 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman nieuwe Eén-omroepster

Eva Daeleman nieuwe Eén-omroepster


http://imageshack.us/m/508/3826/evadaeleman.jpg


Eva Daeleman wordt vanaf augustus de nieuwe omroepster van Eén. Ze zal de fakkel overnemen van Katja Retsin, die stopt met omroepen. Daeleman blijft ook te horen als sidekick van Peter Van de Veire in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op radiozender MNM. Dat meldt de VRT dinsdag.
 
"Eva is een frisse, spontane verschijning die met veel naturel presenteert. Net als onze andere omroepsters staat ze bovendien stevig in haar schoenen. Ik denk dat het geen toeval is dat MNM haar op haar negentiende van de schoolbanken plukte; het is een natuurtalent. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze een goede en graag geziene omroepster zal worden", verklaart de netmanager van Eén, Jean Philip De Tender.
 
Daeleman is 21 en komt uit Haacht. Ze studeerde Radio aan het RITS en werkte onder meer bij FM Brussel, de Brusselse stadsradio. Nog tijdens haar studie ging ze aan de slag bij MNM. Eerst presenteerde ze de weekendochtenden en sinds januari 2010 is ze elke ochtend samen met Peter Van de Veire te horen.


17-05-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Sarkozy bevestigt zwangerschap van Carla Bruni

Vader van Sarkozy bevestigt zwangerschap van Carla Bruni


http://imageshack.us/m/23/5412/carlabrunisarkozy.jpg


De vader van Nicolas Sarkozy, Pal Sarkozy, heeft aan het Duitse Bild de zwangerschap van Carla Bruni, de vrouw van de Franse president, bevestigd. "Ik ben blij met de komst van mijn kleinkind", zei hij aan de krant.


Nicolas en Carla "willen het geslacht van de baby niet op voorhand weten, maar ik ben zeker dat het een meisje wordt, dat zo mooi zal zijn als Carla zelf", voegde papa Pal er nog aan toe.  (br.hln)


17-05-2011 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van Asbroeck in juni voor Antwerpse politierechter

Peter Van Asbroeck in juni voor Antwerpse politierechter


http://imageshack.us/m/200/1558/petervanasbroeck.jpg


Acteur en tv-presentator Peter Van Asbroeck verschijnt op 24 juni voor de Antwerpse politierechter voor een dodelijk ongeval waar hij vorige zomer bij betrokken was. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

De 48-jarige Van Asbroeck reed toen op de A12 in Wilrijk ter hoogte van Atlas Copco met zijn Mercedes CLS500 een overstekende fietser aan. De 39-jarige man uit Kruibeke werd door de klap weggeslingerd en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Van Asbroeck verklaarde het slachtoffer niet te hebben opgemerkt door de ingrijpende wegwerkzaamheden die er toen aan de gang waren. De fietser liet een vrouw en dochter van twaalf na.


17-05-2011 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinepolis trekt 10 procent minder bezoekers in eerste kwartaal

Kinepolis trekt 10 procent minder bezoekers in eerste kwartaal


http://img135.imageshack.us/img135/5667/avatarda.jpg
Het Avatar-effect is uitgespeeld. 


Bioscoopuitbater Kinepolis heeft tijdens de eerste drie maanden van dit jaar 5,3 miljoen bezoekers over de vloer gekregen, 10 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt Kinepolis dinsdag.

De daling was verwacht. Het eerste kwartaal van vorig jaar was uitzonderlijk goed dankzij de kaskraker Avatar. "De bezoekcijfers ondervonden nu de weerslag met 10,3 procent minder bezoekers, maar belandden toch nog 1,3 procent hoger dan in het eerste kwartaal 2009, dat een betere vergelijkingsbasis biedt", zo staat in een persbericht.
 
België (-4,9 procent bezoekers) hield het best stand tegenover vorig jaar, dankzij de Vlaamse topfilm "Rundskop". In Frankrijk (-13,7 pct) en Spanje (-15,9 pct) daalde het aantal bezoekers forser.
 
Door de zwakkere ticketverkoop daalden ook de opbrengsten uit die ticketverkoop, net als het courante resultaat voor belasting, intresten, waardeverminderingen en afschrijvingen (ebitda).
Ook het warme weer speelt de bioscoopuitbater parten. Tot en met 15 mei werden zelfs 14 procent minder bezoekers geregistreerd dan in dezelfde periode in 2010. "De verdere afkalving na 31 maart heeft duidelijk te maken met het in België en Noord-Frankrijk aanhoudende warme weer sinds de paasvakantie, in combinatie met het matige filmaanbod."
 
Er is hoop op beterschap, want ondertussen is het blockbusterseizoen van start gegaan met onder meer Thor, Fast Five en Rio. De komende maanden moeten sequels het mooie weer maken: Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, X-men: First Class, Kung Fu Panda 2, Transformers 3: Dark of the Moon en Harry Potter and the Deathly Hallows. Kinepolis baat 22 bioscoopcomplexen uit in vier landen.


17-05-2011 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is eerste twitteraar met 10 miljoen volgers

Lady Gaga is eerste twitteraar met 10 miljoen volgers


http://imageshack.us/m/69/1408/ladygagat.jpg



De Amerikaanse popster Lady Gaga is de eerste twitteraar die meer dan 10 miljoen volgers heeft op haar microblog. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf Twitter laten weten. Vandaag stond het aantal followers van @ladygaga op 10,06 miljoen.

De nummer twee met meeste volgers is het Amerikaanse tieneridool Justin Bieber. Ruim 9,7 miljoen mensen volgen zijn account @justinbieber. De nummer drie is de Amerikaanse president Barack Obama met 8,02 miljoen volgers. Zangeres Britney Spears staat op vier met 7,8 miljoen volgers en de Amerikaanse tv-persoonlijkheid Kim Kardashian sluit de rij met 7,5 miljoen. (br.hln - foto ap)


16-05-2011 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!