Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combitickets Pukkelpop uitverkocht


Ook de combitickets Pukkelpop uitverkocht


http://imageshack.us/m/831/90/pukkelpop.jpg


De ticketverkoop van Pukkelpop loopt als een sneltrein. Nadat vorig weekend alle tickets voor donderdag 18 augustus de deur uit gingen, zijn nu ook alle combitickets uitverkocht. Dat meldt de organisatie van Pukkelpop op haar website. "Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen worden er enkel nog dagtickets voor vrijdag en zaterdag verkocht", klinkt het.

Meer info op www.pukkelpop.be



20-05-2011 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger vormt in het geheim supergroep

Mick Jagger vormt een nieuwe supergroep


http://imageshack.us/m/823/3543/mickjagger.jpg


Mick Jagger heeft een nieuwe supergroep opgericht met Eurythmics-voorman Dave Stewart, Bob Marleys jongste zoon Damian, zangeres Joss Stone en de Indische producer-muzikant A.R. Rahman. Dat meldt de New York Post.


Jagger zou nog altijd balen om de biografie van Keith Richards, waarin die laatste stelt dat Jagger een etterbak en een belabberde minaar is en dat zijn soloplaat uit 1984 'She's the Boss' als 'Mein Kampf' van Hitler is: "Iedereen heeft het gekocht, niemand heeft het gelezen".


Volgens de New York Post hebben Jagger, Marley, Stone en Rahman - de 'Mozart van Madras', hij won twee Oscars voor de muziek van 'Slumdog Millionaire' - al in het grootste geheim een heel album opgenomen.


"Ze hebben een album en een eerste videoclip opgenomen en onderhandelen nu een deal met de grote platenfirma's. Voorlopig heet de band Super Heavy", aldus een bron in de NYP.


"Elk lid heeft een eigen en totaal verschillende stijl, maar het werkt. Mick was al een tijdje met Dave aan het werken, en ze hadden allebei al eerder met Joss gewerkt", stelt een andere bron.


Een woordvoerder van Jagger bevestigt, maar tempert de feestvreugde: "Ze vonden het allemaal interessant en plezant om de studio in te gaan en wat muziek op te nemen. Er is nog geen video opgenomen, er is nog geen platenlabel. Alles is nog wat prematuur".

Vast staat dat de plannen voor deze supergroep een bom kunnen leggen onder de kansen op een nieuwe Stonestournee.


20-05-2011 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby valt voor Gent

Moby valt voor Gent


http://imageshack.us/m/638/9489/mobye.jpg


Moby heeft zijn ogen niet in zijn zakken. Niet alleen maakt hij al net zo lang foto's als muziek, hij koos ook Gent om er zijn eerste fototentoonstelling 'Moby Destroyed' te lanceren.

Omdat hij hier ooit een lief had, omdat hij als overtuigd veganist het initiatief 'donderdag veggiedag' van het stadsbestuur genegen is en omdat hij een connectie heeft met recente Gentse artistieke initiatieven zoals de A&Gallery van StuBru-presentator Ben Van Alboom en de popup store LANP van An Gyselinck. Maar bovenal omdat hij Gent zo'n mooie stad vindt, en wie zal hem ongelijk geven?

Met 'Moby Destroyed' biedt de kale Newyorker een andere kijk op het leven van de artiest 'on the road'. Niet zozeer de traditionele beelden van backstagefrivoliteiten of rijen prijzige gitaren, maar de eenzaamheid van de man die het bevreemdend vindt telkens weer in anonieme ruimtes te belanden. "Het is me vooral te doen om de spanning tussen dat moment waarop je voor 50.000 man staat te spelen en het moment vlak daarna, wanneer je eenzaam in je zielloze kleedkamer zit".

Moby speelde na de opening van zijn expo in Gent een dj-set van drie uur voor 300 uitbundige fans in Avenue L.

De expo is nog te bezichtigen tot en met 4 juni in A&Gallery, Schepenhuisstraat, woensdag tot zaterdag van 13 tot 22 uur. (br.hln)


20-05-2011 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor is stervende

Zsa Zsa Gabor is stervende


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


De artsen hebben Zsa Zsa Gabors man Frederic von Anhalt gemeld dat haar toestand heel slecht is en dat er geen verbetering meer kan verwacht worden. De 94-jarige Gabor ging gisteren in een coma na de operatie wegens maagbloedingen die ze dinsdagavond onderging. Von Anhalt kreeg het advies zich op het ergste voor te bereiden.

"Vandaag was de droevigste en gruwelijkste dag van de voorbije vijf jaar", verklaarde Von Anhalt aan het Duitse magazine Bunte. "Mijn vrouw gaat in en uit coma. Soms is ze tien minuten bij bewustzijn, maar dan is ze weer urenlang weg. De dokters zeggen dat dit normaal is gezien haar leeftijd en haar toestand, maar het is triest om er getuige van te zijn. In de voorbije vijf maanden heeft ze drie longontstekingen overleefd. Dat is bijna een mirakel. De dokters zeiden 'op haar leeftijd moet je weten dat ze elk ogenblik kan overlijden'. Er is niets meer aan te doen".

"De dokters vroegen me: 'Wat gaan we doen: minimale behandeling, medium of maximum? Wil je dat je vrouw zo verderleeft?' En ik sta er als een idioot bij en zeg 'de beste behandeling, natuurlijk, ik kan niet over haar leven beslissen'. Ik zou nooit de machines laten loskoppelen. Vijfentwintig jaar geleden hebben we elkaar beloofd dat we voor mekaar zouden zorgen tot het einde. Wat moet ik doen? Ik weet niet wat ze wil. Ik kan niet meer met haar praten".  (br.hln)


20-05-2011 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzeneggers vrouw had al jaren vermoeden van liefdeskind

Schwarzeneggers vrouw had al jaren vermoeden van liefdeskind


http://imageshack.us/m/37/6998/arnoldschwarzeneggermar.jpg


Arnold Schwarzenegger biechtte niet uit eigen beweging op dat hij dertien jaar geleden een kind verwekte bij de huishoudster die twintig jaar lang voor zijn gezin werkte. Zijn vrouw Maria Shriver had al jarenlang een vermoeden dat Arnold en huishoudster Patty Baena achter haar rug vuile manieren deden.


Enkele maanden geleden confronteerde ze Patty daarmee, die meteen bekende dat ze een zoon overhield aan de sekscapades met haar broodheer. Pas na die bekentenis heeft Maria Shriver dat onder zijn neus gewreven, en kon Arnold niet anders dan zijn geheim onthullen.


Schwarzenegger werd door Baena 'long hands' genoemd, omdat hij het niet kon laten haar billen en die van andere vrouwelijke medewerkers te betasten.


Arnold Schwarzenegger heeft inmiddels zijn acteerplannen opgeborgen. Zijn woordvoerder liet weten dat Arnold "zich op persoonlijke zaken wil focussen en om die reden elk filmproject en elke onderhandeling daaromtrent stil wenst te leggen".


Schwarzenegger was van plan nog een 'Terminator'-film te maken en had ook een hoofdrol gekregen in 'Cry Macho'


20-05-2011 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mirakel dat ik nog leef , aldus Ozzy

"Mirakel dat ik nog leef", aldus Ozzy


http://imageshack.us/m/52/4835/ozzyosbourner.jpg


Ozzy Osbourne, de excentrieke Engelse metalzanger, vindt het zelf een mirakel dat hij nog steeds op deze aarde rondwandelt. In een interview met het rockblad Kerrang spreekt hij over de donkerste periodes uit zijn leven.

Een "miserable, fucking arsehole", dat is hoe hij de Ozzy uit de jaren '80 zelf omschrijft. De voormalige frontman van de Engelse rockband Black Sabbath sprak er over de tijd dat hij een zware alcoholverslaving had.  "Ik kon niet meer stoppen met drinken. Sharon (zijn echtgenote, nvdr.) organiseerde feestjes en ik was de enige die niet was uitgenodigd."

Levens
Het is voor 'The Prince of Darkness' niet duidelijk hoe hij de donkerste periode uit zijn leven heeft overleefd. "Ik moet meer levens hebben dan een kat. Die heeft er negen, en die heb ik al allemaal opgebruikt. Ik heb ook al jullie levens opgebruikt, naast die van nog veel meer mensen."

Graspop
Ozzy Osbourne staat op zaterdag 25 juni op het hoofdpodium van de Graspop Metal Meeting. Hij mag er dan solo de dag afsluiten, na onder andere Judas Priest en Whitesnake.


20-05-2011 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
19-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is meest invloedrijke beroemdheid

Lady Gaga is meest invloedrijke beroemdheid


http://imageshack.us/m/835/7863/ladygagahp.jpg


Popster Lady Gaga (25) is volgens het magazine Forbes de meest invloedrijke persoon uit de entertainmentwereld. Het zakentijdschrift uit de VS gaf gisteren de 'Celebrity 100' vrij. Talkshowhost Oprah Winfrey (57) staat op nummer twee, gevolgd door tienerster Justin Bieber. De Canadese zanger, 17 jaar jong, staat voor het eerst in de lijst die sinds 1999 gepubliceerd wordt.

De Forbes-lijst houdt rekening met het inkomen van de sterren en met hun populariteit in de media. Daarvoor wordt gekeken naar het aantal tv-optredens en naar hoe vaak een beroemdheid in de bladen en op het internet figureert. Oprah Winfrey verdiende tussen mei 2010 en mei 2011 met 290 miljoen dollar het best. Lady Gaga haalde "maar" 90 miljoen dollar op, maar scoorde beter op het internet.

In de top 10 staan verder Elton John, U2, Taylor Swift en Bon Jovi. Golfer Tiger Woods schopte het met een inkomen van 75 miljoen dollar tot de zesde plaats. Angelina Jolie (11) heeft meer invloed dan manlief Brad Pitt (45) en diens ex Jennifer Aniston (21).

De grootste sprong voorwaarts is voor Leonardo DiCaprio. Dankzij de kaskrakers 'Inception' en 'Shutter Island' gaat hij van plaats 71 naar 15.


19-05-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton zal verloving op tv aankondigen

Paris Hilton zal verloving op tv aankondigen


http://imageshack.us/m/822/1373/parishiltoncywaits.jpg


Paris Hilton is naar eigen zeggen "zó gelukkig" in haar relatie met Cy Waits en hoewel ze nog geen trouwplannen hebben, laat Paris weten dat alle verdere ontwikkelingen in hun relatie op tv gevolgd zullen kunnen worden.


Vanaf 1 juni komt Hilton immers met een nieuwe tv-show op de Amerikaanse buis: 'The World According to Paris Hilton'. "We zijn nu anderhalf jaar samen en zijn erg gelukkig samen. We zien wel hoe het verder loopt. De show zal alleszins alles tonen, dus als Cy uiteindelijk de ultieme vraag stelt, zullen jullie het allemaal op tv kunnen volgen", vertelde Hilton aan website Hollyscoop.

Cy valt ook in de smaak bij haar moeder. "Paris heeft enkele vriendjes gehad waarvan ik me openlijk afvroeg of ze wel geschikt waren voor haar. Maar Cy is 'amazing'", aldus moeder Kathy.

Paris zelf kijkt alvast op naar haar ouders. "Ik vind het zeer speciaal dat ze nog steeds zo veel van elkaar houden en dat ze al bij elkaar zijn van sinds mijn moeder 15 is. Mijn leven kan voorlopig niet stuk. Ik heb geweldige vrienden, een ongelooflijk vriendje en de beste ouders die je je maar kan indenken", besluit Paris.


19-05-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Grease'-acteur Jeff Conaway in coma na overdosis pijnstillers

'Grease'-acteur Jeff Conaway in coma na overdosis pijnstillers


http://imageshack.us/m/821/1779/jeffconaway.jpg


Acteur Jeff Conaway (60), die T-Bird Kenickie speelde in de filmklassieker 'Grease' uit 1978, is in een diepe coma na een overdosis pijnstillers. Volgens zijn manager is het "weinig waarschijnlijk dat hij het haalt".


Conaway ligt al een week in een ziekenhuis in Californië nadat hij op 11 mei bewusteloos werd aangetroffen op de vloer in zijn huis in Encino.

Hopeloos
"Drie dagen geleden heeft hij zijn hoofd een beetje bewogen, maar sindsdien wijst niets er op dat hij dit zal overleven", aldus nog zijn manager.

Drank en drugs
Conaway vecht al jaren tegen zijn drugs- en drankverslaving. Drie jaar geleden getuigde hij daarover in de realityshow 'Celebrity Rehab'. Zijn verslaving aan pijnstillers schreef hij toe aan rugpijnen die hij kreeg na kwetsuren die hij opliep tijdens voorstellingen van 'Grease on Broadway'.

Vorig jaar kwam hij in zijn huis in Los Angeles ten val, waarbij hij zijn nek en heup brak.

In 'Grease' speelde Conaway de rechterhand van Danny (John Travolta), de leider van de T-Birds.  Conaway speelde ook in de tv-reeks 'Taxi'.

Getrouwd met zus Olivia Newton-John
In 1980 trouwde Conaway met de Rona Newton-John, de zus van Olivia. Ze kregen een zoon, maar het huwelijk hield slechts vijf jaar stand. Al in de jaren tachtig liet hij zich in een ontwenningskliniek opnemen.

Zowat vijf jaar geleden staken zijn verslavingen aan alcohol, cocaïne en pijnstillers opnieuw de kop op. John Travolta overhaalde hem een cursus te volgen aan de Church of Scientology.

Losse handjes
Onlangs moest Conaway nog voor de rechter verschijnen. Zijn ex-verloofde Vikki Lizzi beweerde dat Conaway haar in het gezicht had geslagen terwijl ze met de auto reed en ermee had gedreigd haar te vermoorden. Op zijn beurt stelde Conaway dat Lizzi hem met injecties met pijnstillers had toegediend en cocaïne had verstopt in het huis waar ze samen in woonden.


19-05-2011 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma

Zsa Zsa Gabor ligt weer in coma


http://img594.imageshack.us/img594/4445/zsazsagabor.jpg


De 94-jarige Zsa Zsa Gabor moest dinsdagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden voor een maagoperatie. De maagsonde, waarlangs ze al maandenlang kunstmatig wordt gevoed, had inwendige bloedingen veroorzaakt. Gisterochtend ging Gabor in een coma, zo liet haar achtste man Frederic von Anhalt (67) weten.

De voorbije vijf maanden kreeg Gabor drie keer af te rekenen met een longontsteking. Sinds een val uit bed en een heupoperatie vorige zomer is ze bedlegerig. In januari van dit jaar werd haar rechterbeen boven de knie geamputeerd vanwege een infectie. Haar man verklaarde dat ze de rest van haar leven bedlegerig zal zijn.

Gabor, van geboorte Hongaarse, draaide de meeste van haar Hollywoodfilms in de jaren '50, waaronder 'Moulin Rouge' en 'The Girl in the Kremlin'.



19-05-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: k hak bij mannen hun kloten er af

Anouk: "Ik hak bij mannen hun kloten er af"

Klik op de foto om ' For Bitter Or Worse ' te beluisteren





Zangeres Anouk heeft haar geloof in de ware liefde nog niet opgegeven. Een saaie ambtenaar zal het niet worden, want ze valt meer op haantjes; mannen die voor vrouwen willen zorgen. Maar de succesvolle moeder denkt dat ze op dat gebied weinig kan bieden, schrijft het AD. "Ik doe alles zelf. Als sterke vrouw hak je onbewust toch een beetje de kloten van een man af."

"In het begin vinden ze het geweldig dat ik sterk en zelfstandig ben. Maar op een gegeven moment denken ze toch: waar sta ik dan?," legt de rockdiva in het tijdschrift Viva uit.
 
Debielen
Ze kan het niet helpen dat ze valt op een bepaald type man. "Soms loop je het risico dat iemand niet spoort. Maar liever dat dan een saai, voorspelbaar leven", liet Anouk weten. Juist mannen met een kleine kronkel weten altijd haar aandacht te trekken. "Ze zijn interessant en nooit saai. Daar hou ik van. En ik zal je zeggen: de leeftijd die jij en ik nu hebben, daarop kom je bijna geen normale man meer tegen. Het zijn allemaal debielen, echt. Iedereen heeft zijn bagage, iedereen heeft een tic."

Hart volgen
Van je fouten moet je leren, maar dat gaat volgens de de zangeres niet op voor een nieuwe liefde. Ze zal zich er opnieuw vol overgave in storten, ondanks goedbedoelde adviezen van vrienden om in het vervolg minder hard van stapel te lopen. "Dat kan ik helemaal niet. Bovendien vind ik mezelf juist leuk omdat ik gewoon mijn hart durf te volgen, no matter what. Er zijn nog maar zo weinig mensen die dat doen."

Anouk staat op donderdag 30 juni op de Main Stage van Rock Werchter.


19-05-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler: Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks

Steven Tyler: "Probeerde ooit homoseks maar vond het maar niks"


http://imageshack.us/m/831/4987/steventylerk.jpg


Steven Tyler, de frontman van Aerosmith, heeft zijn autobiografie voorgesteld. 'Does The Noise In My Head Bother You' staat bol van de onthullingen over 's mans kleurrijke verleden. Zo geeft Tyler toe dat hij zich in zijn jonge jaren eens aan homoseks heeft gewaagd, maar dat hij het maar niks vond.

Tyler vertelt ook over wat er zich backstage afspeelde tijdens de concerten. "Iemand uit onze entourage zorgde er steeds voor dat er 'propere' meisjes op me stonden te wachten in de douche na een concert. Ik mag dan wel vuile ideeën hebben, ik ben zelf wel een propere jongen. Ik kan niet zomaar een meisje beginnen kussen dat net daarvoor met 500 andere jongens heeft staan stagediven."

Tot slot geeft Tyler nog toe dat hij vroeger als kind gepest werd. Over zijn turbulent liefdesleven zegt hij dat hij nooit een relatie heeft gehad met een vrouw die me echt voor de volle 100 procent vertrouwde."


18-05-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit da hood

Snoop Dogg wil X Factor voor artiesten uit 'da hood'


http://imageshack.us/m/17/9529/snoopdoggrw.jpg


Snoop Dogg heeft naar eigen zeggen een rol als jurylid in de Amerikaanse X Factor naast zich neergelegd. Hij wil daarentegen wel een gelijkaardig programma maken voor potentiële sterren uit achtergestelde buurten.

"'American Idol' en 'X Factor' zijn leuke programma's", aldus de rapper, "maar ik denk dat ik iets soortgelijks moet maken met mensen die niet de nodige aandacht krijgen, artiesten die niet het geld hebben om zich kenbaar te maken." De rapper deed een oproep aan geïnteresseerde tv-stations om zijn idee op de buis te brengen.

Snoop weet waarover hij spreekt, want hij groeide zelf op in een arme buurt van Long Beach, Californië en raakte op jonge leeftijd al betrokken bij een straatbende. Nog voordat hij zijn school had afgemaakt zat Snoop al in de gevangenis. Na zijn vrijlating nam muziekproducent en mede-rapper Dr Dre hem onder zijn hoede, waarna Snoops rapcarrière als een komeet omhoog schoot.

Snoopermarkets
De excentrieke rapper wil nu jongeren de kans geven om hetzelfde te doen. Een artistieke carrière, of in ieder geval het najagen daarvan, zou de potentiële artiesten uit het criminele circuit moeten houden.

Snoop Dogg zelf heeft ook nog andere ambities. Na rappen, acteren en porno produceren, heeft hij nu weer een nieuw project: supermarkten. De rapper wil een keten van supermarkten uit de grond stampen, die hij toepasselijk 'Snoopermarkets' wil noemen.  (bang/sps)

Snoop Dogg staat op zaterdag 9 juli op Les Ardentes in Luik.


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt een film over het Heizeldrama

Er komt een film over het Heizeldrama


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/2/14/11/media_xl_4191041.jpg?20110517181007


Een Franse productiefirma plant een film over het Heizeldrama. Dat staat te lezen in het filmmagazine 'Screen'. Bij producent 'Backup Films' is te horen dat de productie nog in een vroeg stadium zit en dat nog niet geweten is waar de film zal worden gedraaid. Tijdens het Heizeldrama in 1985 kwamen 39 personen om het leven.

Bij de finale van Europacup 1, tussen Liverpool en Juventus, braken rellen uit toen Britse supporters het neutrale vak bestormden. Het ging om een van de grootste rampen in de geschiedenis van het voetbal. Na het drama werden Britse ploegen vijf jaar gebannen uit de Europese competitie.
 
De op stapel staande film zou worden gebaseerd op het boek 'Dans la Foule' van de Franse schrijver Laurent Mauvignier. Daarin volgt hij enkele voetbalfans van verschillende nationaliteiten die naar de match trekken.
Het is nog niet bekend waar de film zal worden opgenomen. Bij het Vlaams Audiovisueel Fonds is alvast niemand op de hoogte van de productie. (br;hln)


18-05-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Roth wint Man Booker Prize

Philip Roth wint Man Booker Prize


http://imageshack.us/m/3/4813/philiproth.jpg


De Amerikaanse schrijver Philip Roth heeft de Man Booker International Prize gekregen op het schrijversfestival van Sydney. De voorzitter van jury, Rick Gekoski, zei dat de 31 boeken van Roth "een enorm publiek stimuleerden, uitdaagden en plezierden."

De Booker International heeft een waarde van 68.000 euro en wordt sinds 2005 tweejaarlijks toegekend voor het volledige oeuvre van een auteur. De jaarlijkse Man Booker wordt voor één werk uitgereikt.

Roth werd gekozen uit 12 andere finalisten, onder wie de Britse kinderschrijver Philip Pullman, de Chinese Su Tong, de Amerikaanse auteurs Anne Tyler en Marilynne Robinson, de Australische David Malouf en de Britse spionageschrijver John le Carré. De bekendste werken van Roth zijn 'Portnoy's Complaint', 'American Pastoral' en 'The Human Stain'.

"Zijn verbeelding heeft ons idee van de joodse identiteit hervormd en de fictie nieuw leven ingeblazen. Niet alleen de Amerikaanse fictie, alle fictie", zei Gekoski. "Toen hij tussen 50 en 60 jaar oud was, wanneer de meeste auteurs op hun retour zijn, schreef hij een aantal boeken van de hoogste, meest blijvende kwaliteit."

De 78-jarige New Yorker volgt de vorige laureaten Chinua Achebe van Nigeria, de Albanese Ismail Kadare en de Canadese Alice Munro op.

"Dat mijn werk over de hele wereld gelezen wordt, doet mij als schrijver het meeste plezier, ondanks alle hartzeer door vertalingen", zei Roth in een videoboodschap. "Ik hoop dat de prijs me onder de aandacht van lezers over de hele wereld brengt."


18-05-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm voor Belmondo

Gouden Palm voor Belmondo


http://imageshack.us/m/219/8174/belmondop.jpg


Op het filmfestival van Cannes heeft de Franse acteur Jean-Paul Belmondo vandaag een Gouden Palm gekregen. De 78-jarige Belmondo kreeg de onderscheiding voor zijn hele carrière, onder minutenlang applaus.

Op de gala-avond waren zijn meest intieme vrienden uitgenodigd, zoals actrice Claudia Cardinale. De prijsuitreiking vond plaats na de vertoning van een documentaire over Belmondo.

De Fransman speelde in meer dan zeventig films, waaronder 'À bout de Souffle' (1960), 'Le Doulos' (1961) en 'Les Misérables' (1995). Hij staat onder meer bekend om zijn lachje en de legendarische manier om nadenkend met zijn duimen over zijn lippen te wrijven
.



18-05-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de mama (50) van Schwarzies bastaardzoon

"Dit is de mama (50) van Schwarzies bastaardzoon"


http://imageshack.us/m/696/9057/mildredpatriciabaena.jpg
Foto van Patty Baena, zoals die op sociaalnetwerksites MySpace en Facebook verschijnt.


Mildred Patricia Baena heet ze, de nu 50-jarige mama van de liefdeszoon die Arnold Schwarzenegger (63) bij zijn huishoudster verwekte. Dat wist RadarOnline.com te achterhalen. 'Patty' was 20 jaar in dienst bij de Schwarzeneggers, voor het mooie loon van 850 euro per week. In januari stapte ze op, toen ook het gouverneurschap van haar minnaar eropzat.

Volgens TMZ woont de voormalige huishoudster op een paar uur van Los Angeles, samen met Schwarzies onwettige zoon en haar drie andere kinderen, in een ruim huis met zwembad. Eind de jaren '90 begon ze, aldus de roddelsite, "jacht te maken op Arnold". Aan vrienden zou ze gezegd hebben dat ze overdag onbeschermd van bil ging met de Terminator. Ze zou hem wel verzwegen hebben dat hij de vader van haar zoon was, tot de jongen al een peuter was.

Schwarzenegger gaf maandag aan de Los Angeles Times toe dat hij, nog voor zijn verkiezing tot gouverneur van Californië, een kind verwekt had bij een huishoudster. Hij toonde berouw, maar dat kon niet beletten dat zijn huwelijk met Maria Shriver na 25 jaar op de klippen liep. De Oostenrijkse bodybuilder heeft vier kinderen met zijn bijna ex-vrouw.

Intussen gonst het al van de (al oudere) geruchten dat Schwarzenegger nog een tweede liefdeskind zou hebben. Met een blonde stewardess, die ook al twintig jaar voor de acteur werkte, op zijn privéjet. De blondine beweert echter dat een DNA-test de onjuistheid van die roddel aantoonde. (br.hln)



18-05-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren wuiven Oprah uit

Sterren wuiven Oprah uit


http://imageshack.us/m/19/5489/oprahg.jpg


De razend populaire talkshows van Oprah Winfrey lopen stilaan op hun einde. Die laatste shows worden door tal van celebrities dan ook aangegrepen om de diva persoonlijk uit te wuiven. Zo zakten onder meer Tom Cruise, Tom Hanks, Madonna en Beyoncé gisteren naar Chicago af om de opnames bij te wonen van de laatste uitzendingen.

Ze waren niet de enigen natuurlijk. Oprah werd toegejuicht door dertienduizend uitzinnige fans op de tribunes van het United Center in Chicago. Josh Groban en Patti LaBelle kwamen 'Somewhere Over the Rainbow' zingen. Gezeten in een grote witte stoel onderging de televisiester de hulde aan haar persoon. Madonna deinsde er zelfs niet voor terug om op het podium te bekennen dat ze zichzelf rekent tot de miljoenen mensen die zich door Oprah laten inspireren.

De immense zaal hing vol afbeeldingen van Oprah Winfrey tijdens gedenkwaardige momenten van haar talkshow uit de afgelopen 25 jaar. Verspreid over de stoelen waren grote dozen tissues klaargezet, zodat de toeschouwers hun tranen de vrije loop konden laten gaan.

Winfrey kondigde vorig jaar in november aan dat ze een punt zou zetten achter haar talkshows, die over de hele wereld worden uitgezonden en dagelijks een publiek trekken van tientallen miljoenen kijkers. De opnamen van gisteravond worden in de Verenigde Staten volgende week maandag en dinsdag uitgezonden. Op woensdag 25 mei valt dan uiteindelijk het doek over de Oprah Winfrey Show.  (br.hln - beeld photonews)


18-05-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 essentiële nummers van Ozzy Osbourne

10 essentiële nummers van Ozzy Osbourne

Klik op de foto om ' Let Me Hear You Scream ' te beluisteren





Ozzy Osbourne en zijn familieleden zijn dankzij de realityreeks 'The Osbournes' uitgegroeid tot mainstream mediafiguren. Je zou bijna vergeten dat de zanger na zijn vertrek bij Black Sabbath nog heel wat snoeiharde muziek gemaakt heeft, waarvan veel nummers echte klassiekers zijn geworden.

'Crazy Train' uit 1980 is waarschijnlijk de bekendste song. Gitarist Randy Rhoads tovert een opzwepende riff uit zijn gitaar, terwijl de maniakaal lachende Ozzy iedereen aan boord van zijn trein roept. De kleine muzikale versieringen die Rhoads in zijn riffs smokkelde, zijn ook goed te horen op 'Over the Mountain' uit 1981.

Geen pensioen
Tegenwoordig klinkt Ozzy wat zwaarder, onder andere dankzij gitarist Zakk Wylde, die Osbourne ook al een eeuwigheid lijkt te vergezellen. 'I don't wanna stop' is een van die recentere nummers, waarin Ozzy aangeeft echt niet op pensioen te willen.

De zanger heeft zich altijd omringd met prima muzikanten en songschrijvers, en dat leverde hem ook ballads op zoals 'Mama I'm Coming Home'. Ook 'Shot in the Dark' uit 1986, dat veel keyboards bevat, is een echte meezinger.

Controverse
Sinds Black Sabbath heeft Ozzy altijd geflirt met het occulte, al dan niet potsierlijk. 'Mr Crowley' gaat over de occultist Aleister Crowley, en ademt echt een duistere sfeer uit. In andere meezingers zoals 'Bark at the Moon' staat Ozzy echter een harige weerwolf uit te beelden, wat iets minder duister is. Controverse zocht hij ook op met nummers als 'Flying High Again' of 'Suicide Solution'. In 'Revelation Mother Earth' zit dan wel een iets serieuzere boodschap.

Ozzy Osbourne staat op zaterdag 26 juni op de Graspop Metal Meeting in Dessel.


18-05-2011 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trailer Kuifjefilm 'The Secret of the Unicorn' online

Eerste trailer Kuifjefilm 'The Secret of the Unicorn' online

Klik op de foto om de trailer te bekijken





Sony Pictures heeft zopas de eerste trailer van de eerste Kuifjefilm van het Hollywoodteam Steven Spielberg en Peter Jackson online gezet. Met de 3D-animatiefilm 'The Secret of the Unicorn' (naar de strip Het Geheim van de Eénhoorn), de eerste in een reeks van drie, moet 'onze' Kuifje de wereld veroveren.

Spielberg en Jackson maakten gebruik van computerbeelden en blijven daarbij trouw aan de stijl van Kuifjes geestelijke vader Hergé.

Jamie Bell (bekend van 'Billy Elliot') spreekt Kuifje in, Bondacteur Daniel Craig neemt de rol van Red Reckham voor zijn rekening.

In 'The Secret of the Unicorn' gaat Kuifje op zoek naar de schat van Haddocks grootvader. 'The Secret of the Unicorn', het eerste deel van een filmtrilogie, gaat op 26 oktober bij ons in première. (br.hln)



17-05-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!