Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher 'getraumatiseerd' door geslachtsverandering dochter

Cher 'getraumatiseerd' door geslachtsverandering dochter


http://imageshack.us/m/832/3661/cherchazbono.jpg


Cher moest even slikken toen ze te horen kreeg dat haar dochter zich ging laten ombouwen tot man. De zangeres was naar eigen zeggen 'getraumatiseerd' toen ze besefte dat ze Chastity's vrouwenstem nooit meer zou horen. Chastity onderging drie jaar geleden een geslachtsoperatie en gaat sindsdien door het leven als Chaz Bono.

De 64-jarige 'Believe'-zangeres smeekte Chaz om een kopie van zijn vrouwelijke stem op het antwoordapparaat: "Ik werd hysterisch toen ik Chaz's oude stem op zijn voicemail hoorde. Ik besefte dat het misschien wel de laatste keer was dat ik die zou horen. Daarom vroeg ik om er een kopie van te maken, zodat zijn stem nooit verloren kon gaan. Dit was de meest traumatische ervaring tijdens zijn geslachtsverandering."

"Wilde hem niet zien"

Cher bekent dat ze haar zoon na zijn operatie een tijdlang heeft ontlopen: "Ik wilde hem gewoon niet zien, de zenuwen gierden door mijn keel bij de gedachte om hem voor de eerste keer als man te aanschouwen. Het was mijn vriend die me uiteindelijk overhaalde om de knoop door te hakken en er gewoon voor te gaan. Maar ik was bang dat ik mijn eigen kind niet meer zou herkennen."

"Ik weet dat ik Chaz op een gegeven moment 'hem' zal moeten noemen, maar het bezorgt me nog steeds een ongemakkelijk gevoel. Ik zal mezelf binnenkort moeten verplichten om er een gewoonte van te maken, al weet ik niet of ze hier van zal wakker liggen." besluit Cher.


11-05-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betrapt! Christina Aguilera zonder make-up

Betrapt! Christina Aguilera zonder make-up


http://imageshack.us/m/228/3176/christinaaguileram.jpg



Christina Aguilera kan maar beter een knoop in haar zakdoek leggen, want de zangeres ging onlangs zonder make-up de deur uit. De immer opgetutte 'Burlesque'-ster zag er haast onkenbaar uit toen ze afgelopen nacht in New York op stap ging met vriendje Matt Ruler.  Nochtans zijn haar rode lippen en haar opgesmukte snoetje al jarenlang haar handelsmerk, maar die stijl gooide ze nu dus zonder blikken of blozen overboord.

Christina's geheugen speelt haar de laatste tijd wel meer parten, want de blondine vergat in februari ook al de woorden van het Amerikaanse volkslied tijdens het openingsnummer van de Superbowl. Daarna ging het van kwaad naar erger, want X-tina slaagde er onlangs zelfs in om zonder broek en slechts gehuld in een lingeriesetje het nachtleven in te trekken.


11-05-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kotst tijdens optreden

Justin Bieber kotst tijdens optreden


http://img859.imageshack.us/img859/3731/justinbieberz.jpg



Justin Bieber heeft tijdens zijn laatste concert in het Filipijnse Manila voor een extra 'special effect' gezorgd. Zijn darmen lagen zo overhoop dat hij haast continu moest kotsen. Met veel moeite kon het jonge tieneridool toch zijn show beëindigen.

Nog voor zijn optreden wisten zijn fans op Twitter al hoe laat het was. "Ziek als een hond... maar de show moet doorgaan", stond er te lezen. Het logische gevolg bleef dan ook niet uit: de momenten waarop de zanger zich even 'discreet' terugtrok in de coulissen waren amper te tellen.

Na afloop liet Bieber zich opnieuw via Twitter horen. "Dit optreden was goed, maar zeer lastig. Heel ziek. Tijd om te rusten nu." Beetje minder choco drinken backstage kan allicht ook al helpen...


11-05-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien landen geselecteerd voor finale Eurovisie

Tien landen geselecteerd voor finale Eurovisie


http://img801.imageshack.us/img801/779/eurovisiesongfestival20.jpg


Tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2011 zijn vanavond in de Esprit Arena in Düsseldorf tien landen geselecteerd voor de finale op zaterdag 14 mei. Donderdag worden nog eens tien deelnemers geselecteerd tijdens de tweede halve finale, waarin ook België aantreedt.

Van de negentien landen die deelnamen aan de eerste halve finale, kregen Azerbeidzjan, Finland, Georgië, Griekenland, Hongarije, IJsland, Litouwen, Rusland, Servië en Zwitserland een ticket voor de finale.
 
Donderdag worden nog eens tien landen geselecteerd. België, vertegenwoordigd door de groep Witloof Bay die het a capella-nummer 'With Love Baby' brengt, treedt in die tweede halve finale als vierde aan.
 
In de finale, op zaterdag 14 mei, nemen 25 landen het tegen elkaar op. De vijf grote Eurovisielanden Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk - de grootste betalers - zijn immers automatisch gekwalificeerd voor de finale. (br.hln - foto epa)


11-05-2011 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opschudding: documentaire wil in primeur foto stervende Lady Di tonen in Cannes

Opschudding: documentaire wil in primeur foto stervende Lady Di tonen in Cannes

Klik op de foto om de trailer 'Unlawful Killing' te bekijken





Er is in Cannes heel wat te doen rond de documentaire 'Unlawful Killing' over de fatale autocrash waarbij prinses Diana in 1997 in Parijs om het leven kwam. Voor het eerst zou een choquerende paparazzofoto van een stervende Lady Di getoond worden. De film krijgt de steun van - uiteraard - regisseur Keith Allen, maar ook van Mohammed Al-Fayed, wiens zoon Dodi eveneens het leven liet bij het ongeval.

Volgens de Daily Mail gaat het om een onthutsende zwart-witfoto, waarbij Diana's blonde haren en trekken duidelijk zichtbaar zijn. Het beeld zal de hele wereld rondgaan (zie de flits in de bijgevoegde trailer van de docu), maar niet in het Verenigd Koninkrijk. "Jammer", zo vindt Keith Allen, vader van Lily overigens. "In een tijd waarin de zoete rush op het prinselijke huwelijk de republikeinen in een diabetische coma bracht, zou dit een welgekomen tegengif zijn."

"Walgelijk"
Bij gelijkaardige beelden van Diana die voorgelegd werden aan de onderzoekers werd haar gezicht van blokjes voorzien. Het ligt dan ook heel gevoelig, vooral in Engeland uiteraard. "Het is walgelijk", zegt Rosa Monckton in de Daily Mail. Zij ging nog op vakantie met Diana, enkele weken voor haar dood. "Ze willen gewoon munt slaan uit haar dood, dat is alles wat ze doen."

De woordvoerder van Saint James's Palace geeft geen commentaar, maar in Britse koningskringen is te horen dat de zonen van Lady Di ziek zouden zijn van het nieuws. "Ze willen dat men hier eerbiedig mee omgaat, zoals dat hoort." Maar William en Harry zouden verkiezen te zwijgen om geen publiciteit aan Keith Allen te geven.

De film wordt vrijdag in Cannes vertoond. Mohammed Al-Fayed reist speciaal af naar het filmfestival om promotie te maken.

De officiële conclusie van het grootschalige onderzoek in 2008 - 250 getuigen werden verhoord, geschatte kostprijs: 13,6 miljoen euro - was dat de dronken en roekeloze chauffeur, Henri Paul, onwettige doodslag pleegde op prinses Diana en Dodi Al-Fayed. Paul kwam zelf ook om in de crash.

Onderzoek van 13,6 miljoen
Maar de vader van Dodi hecht daar geen geloof aan en beschuldigde eerder al prins Philip van het orchestreren van het ongeval en suggereerde zelfs dat ook prins Charles - de ex-man van Diana - bij het complot betrokken zou zijn. Volgens Al-Fayed, die het had over de 'familie Dracula', moest een huwelijk van Diana met zijn moslimzoon vermeden worden.


10-05-2011 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interviews Hugo Claus uit jaren 50 en 60 online beschikbaar

Interviews Hugo Claus uit jaren 50 en 60 online beschikbaar



Op de website van het Studie- en Documentatiecentrum Hugo Claus, dat verbonden is aan de Universiteit Antwerpen (UA), zijn voortaan interviews terug te vinden die Hugo Claus in de jaren vijftig en zestig gaf. Ze zijn via de site ook digitaal doorzoekbaar. Dat meldt de universiteit.

De vele interviews van Hugo Claus vormen volgens het Clauscentrum een schat aan materiaal voor de onderzoeker en de liefhebber. Met de digitalisering "is een belangrijk onderdeel van zijn literaire nalatenschap toegankelijk geworden", luidt het in een persbericht.
 
De UA startte eind vorig jaar met het digitaliseren van de interviews van Claus die het Clauscentrum verzamelde en bewaart. De eerste periode van Claus' schrijversloopbaan, van 1950 tot 1975, is nu digitaal toegankelijk gemaakt in samenwerking met het Platform Digital Humanities van de UA. In totaal werden ruim 200 documenten gedigitaliseerd (zowel tekstversies als facsimile's).
 
Het digitale archief wordt binnenkort uitgebreid met interviews uit latere periodes in de carrière van Claus en mogelijk ook met interviews met andere Nederlandstalige schrijvers van de naoorlogse periode. Daarvoor zijn echter scans nodig uit archieven of privécollecties. Daarvoor willen de iniatiefnemers graag samenwerken met eventuele geïnteresseerden.
 
Het archief is te vinden op www.clauscentrum.be (bij 'interviews') of via theater.ua.ac.be/claus.



10-05-2011 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Kings Of Leon verwelkomt eerste kind

Gitarist Kings Of Leon verwelkomt eerste kind


http://img171.imageshack.us/img171/6177/matthewfollowill.jpg



Matthew Followill is voor de eerste keer vader geworden. De Kings Of Leon-gitarist en zijn vrouw Johanna Bennett zijn sinds 22 april de trotse ouders van zoontje Knox Cameron Patrick, maar het nieuws werd vandaag pas bekend gemaakt. De kleine spruit zag in het Amerikaanse Nashville (Tennessee) het levenslicht.

"Moeder, vader en baby zijn blij, gezond en stellen het goed." aldus de woordvoerder van het koppel. Matthew verklapte pas in maart aan zijn bandleden dat zijn vrouw in verwachting was. Johanna was toen al zeven maanden zwanger. Een bron dicht bij de band maakte niet lang daarna het nieuws wereldkundig.

De gitarist en de Britse Johanna beloofden elkaar in 2009 eeuwige trouw. Het koppel was toen twee jaar samen.


10-05-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zien we daar een beginnend babybuikje, Katie Holmes?

Zien we daar een beginnend babybuikje, Katie Holmes?


http://img541.imageshack.us/img541/6637/katieholmes.jpg



Katie Holmes bracht de zwangerschapsgeruchten opnieuw op gang toen ze vorig weekend met een beginnend babybuikje werd gespot. Dat gebeurde toen de actrice (zonder make-up en gekleed in een roze tanktop en jeans) op schoenenjacht ging in warenhuisketen Barneys.

Paparazzi slaagden er niet alleen in om weinig flatterende foto's van Katie te maken, maar ze legden ook een bollend buikje op de gevoelige plaat.

Is er misschien een broertje of zusje voor de vijfjarige Suri op komst?



10-05-2011 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miskraam voor Kelly Brook


Miskraam voor Kelly Brook


http://img829.imageshack.us/img829/8294/kellybrooke.jpg



Kelly Brook, het Britse model en actrice die in maart haar zwangerschap aankondigde, kreeg vorige week een miskraam. De 31-jarige Brook was bijna vijf maanden zwanger van haar vriend Thom Evans toen ze naar het ziekenhuis moest, maar de artsen konden haar kindje, een dochter, niet meer redden.

Ontroostbaar
Dat heeft haar woordvoerder zopas bekendgemaakt. "Ik kan bevestigen dat Kelly en Thom diep bedroefd zijn door het verlies van hun baby. Ze verzoeken iedereen hun privacy te respecteren tijdens deze moeilijke tijd. Er zullen geen verdere verklaringen afgelegd worden".

Kelly is momenteel thuis met Thom en haar moeder en heeft haar vrienden gevraagd haar de tijd en de ruimte te gunnen om te rouwen. Kelly is naar verluidt ontroostbaar, aldus een bron in The Sun.


10-05-2011 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwfeest Kate Moss duurt drie dagen

Trouwfeest Kate Moss duurt drie dagen


http://img62.imageshack.us/img62/4523/trouwfeestkatemoss.jpg


In tegenstelling tot Paul McCartney (die binnenkort eventjes met zijn Nancy langs het gemeentehuis gaat om te trouwen) wil Kate Moss van haar huwelijksdag één groot feest maken. Het 37-jarige supermodel heeft grootse plannen, want de festiviteiten zullen maar liefst drie dagen duren.


"Kate wil van haar trouwdag een klein festival maken en droomt van een spetterend feest om nooit meer te vergeten. Ze wil haar gasten drie dagen lang vermaken en zal hen overladen met eten en drinken. Kate kijkt deze speciale gelegenheid niet naar een cent. Het overgrote deel van haar budget soupeerde ze op aan alcohol." verklapt een bron aan The Sun.

Kerk te klein
Bovendien zou het Britse topmodel ondertussen op zoek zijn naar een nieuwe trouwlocatie. De kerk van Budford waarin ze wilde trouwen zou namelijk veel te klein zijn voor het aantal gasten dat ze uitnodigde.

Daarnaast zullen er drie bands tijdens de huwelijksreceptie optreden en zal ook DJ Kevin O'Leary enkele plaatjes komen draaien.

Moss trouwt op 2 juli in het engelse Oxfordshire met 'The Kills'-rocker Jamie Hince.



10-05-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand: "Ik ben veranderd door de liefde"

Russell Brand: "Ik ben veranderd door de liefde"

Klik op de foto om de trailer Arthur te bekijken





"Het is de kracht van liefde om iemand te veranderen. Sinds ik verliefd geworden ben en getrouwd ben, zijn mijn prioriteiten enorm veranderd. En dat is ook het thema in de film 'Arthur'. Arthur is iemand die bereid is zijn leven te leiden zonder enig doel behalve plezier maken. Tot hij verliefd wordt en de liefde hem verandert, minder egoïstisch en meer volwassen maakt. Ik vind dat dit refereert aan het romantische, poëtische en traditionele idee dat er een vrouw nodig is om van een man een man te maken."

Aan het woord is Russell Brand, die het gelijknamige hoofdpersonage in de film 'Arthur' vertolkt. Onze redactrice in Hollywood kon hem ontmoeten op een regenachtige zondagochtend in het Four Seasons Hotel (Beverly Hills). Hij is maar twintig minuten te laat, schenkt zich een Diet Dr Pepper uit en friemelt een beetje aan zijn hippe das en nette broek.

Structuur versus personages
Als uitvoerend producer werkte hij nauw samen met regisseur Jason Winer (tv-serie 'Modern Family') en schrijver Peter Baynham ('Borat', 'Brüno'). Samen ontwikkelden ze een Arthur die helemaal anders is dan het origineel, gespeeld door Dudley Moore.

"We zijn allemaal grote fans van de originele film en zowat iedereen wat sceptisch toen we aan dit project begonnen te werken. Het is niet gemakkelijk om aan een remake van een geliefde film te werken, en we hopen dat de fans ons werk appreciëren", legt regisseur Winer uit. "De structuur van het verhaal bleef overeind, maar de personages werden anders ingevuld."

"De belangrijkste kracht achter onze Arthur was de persoonlijkheid van Russell. Hij is altijd geïnteresseerd en oprecht gefascineerd door andere mensen, hij veroordeelt niet en praat met iedereen. Dat kan je niet faken, en die kwaliteit heeft hij meegepakt naar Arthur. Deze Arthur staat open voor iedereen", verduidelijkt hij.

Russell pikt daar op in: "Arthur is iemand met een groot hart die veel plezier maakt. Maar tegelijk verwondert hij zich ook op een kinderlijke manier over de dingen, en ziet hij de vreugde en schoonheid in alle mensen. Als iemand van mensen houdt, is het moeilijk niet van die persoon te houden."

Zijn liefde voor Katy Perry heeft de Britse komiek/acteur duidelijk echt veranderd. Maar zijn reputatie van oncontroleerbare wildebras heeft hij nog tegen.

Dat bekent ook de regisseur: "Ik vroeg me echt af of hij die lichtheid, die charme aankon. Maar we zijn samen gaan dineren en al heel vroeg die avond had ik door: 'Dit is letterlijk de meest charmante persoon die ik ooit heb ontmoet.' Hij heeft meer dramatische kwaliteiten dan mensen denken, echt."

Winer: "Het gekke bad boy-gedrag dat nog met hem geassocieerd wordt, is eigenlijk iets uit een ver verleden. Het volgt hem, en eerlijk is eerlijk, hij draagt het een beetje als een eremedaille, hij is niet te beschaamd om erover te praten. Maar hij is wel echt veranderd, en is nu iemand die spiritueler is."

"Ik heb gewoon die ene vrouw gevonden die mij alle andere deed opgeven", refereert de kersverse echtgenoot van Katy aan de beroemde uitspraak van zanger Lemmy van Mötorhead.

Of het niet moeilijk was om een alcoholicus te spelen, na zelf jarenlang verslaafd te zijn geweest, vragen we hem nog?

"Het was vooral een beetje vreemd. Maar Arthur was een heel ander type dronkelap dan ik. Toen ik verslaafd was, was ik zelfdestructief, moeilijk in de omgang en heel negatief; Arthur is eerder beneveld, en een lieve dronkelap."

"Ik mis het zeker niet, maar het was wel leuk om nog eens de leuke, vrolijke kanten van dronkenschap te herbeleven, zonder hoofdpijn achteraf", grapt Russell. Hij drinkt nog een slok frisdrank en vertrekt naar de verplichting.

Of en wanneer 'Arthur' bij ons in de zalen komt, is nog niet duidelijk. (br.hln)



10-05-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney wil huwelijk zonder toeters en bellen

Paul McCartney wil huwelijk zonder toeters en bellen


http://img146.imageshack.us/img146/9441/paulmccartneym.jpg


Sir Paul McCartney wil een huwelijk zonder al te veel poespas. Dat heeft zijn toekomstige echtgenote Nancy Shevell onlangs aan de New York Post laten weten. Hoewel de 68-jarige Beatle zijn aanzoek deed met een verlovingsring van meer dan 450.000 euro, wil het koppel de trouwplechtigheid echter bescheiden houden.

"Het zal een kleine huwelijksceremonie worden en we gaan enkel familieleden uitnodigen. We hebben nog geen trouwdatum vastgelegd. Vraag me niet welke bruidsjapon ik zal dragen, want we gaan gewoon naar het gemeentehuis om onze liefde te laten bezegelen." zegt Shevell.

Bovendien verklapt Shevell waar de Beatle op zijn knieën ging: "Paul vroeg me in Californië ten huwelijk. Ik werd als het ware omver geblazen door de diamanten ring van vijf karaat. Het gaat om een vintage verlovingsring van Cartier."

Naar Engeland
Hoewel ze nog geen precieze datum hebben geprikt, licht Shevell alvast een tipje van de huwelijkssluier: "De trouw zal zeer binnenkort plaatsvinden. Ik zou graag in New York blijven wonen, maar ik trek bij Paul in Engeland in. Ik zal voor mijn werk wel nog regelmatig naar de VS reizen."

Sir McCartney stapt binnenkort dus voor de derde keer in het huwelijksbootje. Hij was eerder jarenlang getrouwd met Linda, die in 1998 overleed ten gevolge van borstkanker. Daarna trouwde hij opnieuw met voormalig model Heather Mills, maar dat chaotisch huwelijk was ten dode opgeschreven en liep in 2008 uiteindelijk op de klippen.

Nancy was eerder getrouwd met Bruce Blakeman. (br.hln)


10-05-2011 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Silverstone bevallen van eerste kindje

Alicia Silverstone bevallen van eerste kindje


http://img801.imageshack.us/img801/441/aliciasilverstone.jpg


Alicia Silverstone is afgelopen vrijdag in Los Angeles bevallen van haar eerste kindje. De kleine spruit werd tijdens een onderwaterbevalling op de wereld gezet.


Voorlopig is het echter nog raden naar het geslacht van de baby want Alicia en haar echtgenoot Christopher Jarecki houden de lippen al enkele dagen stijf op elkaar. Silverstone heeft het ziekenhuis inmiddels al verlaten en vierde haar eerste Moederdag thuis met haar nieuwe gezinnetje.


De 'Clueless'-actrice maakte nooit een geheim van haar kinderwens. Silverstone liet tijdens een interview ooit weten dat haar moedergevoel versterkt werd toen ze een 'zwangerschapspak' moest dragen voor haar rol in het theaterstuk 'Time Stands Still': "Een zwangerschapspak dragen is zo leuk. Doen alsof je zwanger bent en de gedachte dat er een kleintje in je buik groeit is een geweldig gevoel."


De kersverse mama maakte begin dit jaar bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Alicia (34) en Chris (40) stapten bijna zes jaar geleden in het huwelijksbootje in Lake Tahoe, Californië. Het koppel was toen al meer dan acht jaar samen.


09-05-2011 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince speelt drie concerten op North Sea Jazz

Prince speelt drie concerten op North Sea Jazz


http://img862.imageshack.us/img862/6825/princej.jpg



Prince geeft drie nachtconcerten tijdens het Nederlandse North Sea Jazz-estival dit jaar. De Amerikaanse popartiest sluit de drie dagen van het festival in Rotterdam af. Het jazzfeest vindt plaats van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli.
 
Vanaf 01.00u
Prince begint elke avond om 01.00 uur 's nachts en gaat door tot in de kleine uurtjes. Hij zal iedere avond een ander concert brengen waarin zijn grootste hits aan bod komen.
 
Naast de 'Plus tickets' die de bezoekers van het festival kunnen aankopen en alleen geldig zijn met een gewoon festivalticket, zullen er ook kaarten voor de losse verkoop aan de man gebracht worden. De concerten van Prince zitten niet in de All-in tickets vervat.
 
De verkoop start op vrijdag 13 mei, om 10 uur. (br.hln)


09-05-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Walker van The Walker Brothers overleden

John Walker van The Walker Brothers overleden

Klik op de foto om ' The Sun aint Gonna Shine Anymore ' te beluisteren






John Walker, een van de oprichters van de Amerikaanse popgroep The Walker Brothers, is zaterdag op 67-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Dat heeft zijn woordvoerster aan de BBC laten weten. Ze zei dat bij Walker zes maanden geleden leverkanker werd vastgesteld.

De zanger en gitarist John Walker, geboren als John Maus, richtte de band in 1964 op met Scott Engel, die zich later Scott Walker noemde, en drummer Al 'Tiny' Schneider. Later dat jaar verving Gary Leeds, die later bekend werd als Gary Walker, Schneider. Geen van hen waren dus broers.

Hun bekendste nummers zijn Make it easy on yourself en vooral The sun ain't gonna shine (any more). De groep was vooral populair in Groot-Brittannië, waar hun drie albums Take it easy with The Walker Brothers (1965), Portrait (1966) en Images (1967) hoog in de hitlijsten terechtkwamen.



Van links naar rechts: Scott Walker (geboren als Scott Engel), John Walker (geboren als John Maus) and Gary Walker (echte naam Gary Leeds).
Van links naar rechts: Scott Walker (geboren als Scott Engel), John Walker (geboren als John Maus) and Gary Walker (echte naam Gary Leeds).


In 1967 werd de groep ontbonden. De interne spanningen, 'artistieke verschillen' en de druk die hun populariteit op de groepsleden legde, waren vooral Scott Walker te veel geworden. De groepsleden kozen voor een solocarrière, maar besloten in 1974 weer samen op te treden. Hun platen hadden echter niet het succes van de jaren zestig en in 1978 werden The Walker Brothers definitief opgeheven.

Walker werd gitaarbouwer en vestigde in Californië zijn eigen opnamestudio. In 2004 ging hij weer optreden.


09-05-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher kondigt release datum van soloplaat aan

Noel Gallagher kondigt release datum van soloplaat aan


http://img9.imageshack.us/img9/3742/noelgallagher.jpg



Noel Gallagher heeft een datum geprikt voor de release van zijn eerste soloplaat. Dat heeft hij via Twitter laten weten. "Single release date: 22.08.2011 and Album release date: 12.09.2011'', was de korte maar duidelijke tweet.

Het brein van het ter ziele gegane Oasis was naar verluidt in het begin van dit jaar gestart met de eerste demo's voor zijn album. Meteen zijn eerste plaat sinds de split van Oasis in 2009.


09-05-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: Mij zien ze nooit meer op Glastonbury

Liam Gallagher: "Mij zien ze nooit meer op Glastonbury"


http://img832.imageshack.us/img832/7871/liamgallagherb.jpg


De kans dat de voormalige Oasis-brulboei Liam Gallagher, nu frontman bij Beady Eye, ooit nog op het Britse festival Glastonbury aantreedt, is onbestaande. Dat heeft hij verklaard in een interview met de Britse tabloid News of the World.

"Ik ga er nooit meer heen", liet Gallagher optekenen, waarna hij zich druk maakte over het 'ondermaatse' geluid op Glastonbury en de schare beroemdheden die er elk jaar aantreedt. "Het geluid is waardeloos en veel te stil", klonk het. "Het lijkt wel de Londense Bond Street, maar dan met modder, en met allerlei celebrities die rondstrompelen met laarzen en paraplu's. Ik pik dat niet."

Wel op Werchter
Met de kritiek op Glastonbury is Liam Gallagher het voor een keertje eens met zijn broer en ex-groepsgenoot Noel, die zich vroeger al liet ontvallen dat het boeken van Jay-Z, headliner in 2008, 'fout' was.

De broers Gallagher speelden voor het laatst op het Glastonbury-festival in 2004, toen ze er met Oasis headliner waren. Met Rock Werchter heeft Liam vooralsnog geen problemen, zo lijkt het geplande optreden daar, op donderdag 30 juni, aan te geven.


09-05-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria geeft feestje voor zwangere Victoria Beckham

Eva Longoria geeft feestje voor zwangere Victoria Beckham


http://img829.imageshack.us/img829/6148/evalongoriav.jpg
Victoria en de andere gasten amuseerden zich met de aanwezige wc-rollen.


Een hoogzwangere Victoria Beckham heeft de nakende komst van haar eerste dochtertje gevierd met een 'roos' babyfeest georganiseerd door haar vrienden Eva Longoria en Ken Paves. Er waren zo'n dertigtal gasten in het het Petit L'Ermitage hotel in West Hollywood, waaronder Demi Moore, Nicole Richie, Rachel Zoe, Tana Ramsay en de ook zwangere Selma Blair.


De gewezen 'Posh Spice' (36), die nu in de modewereld zit, dronk ice-tea en liet de gasten aan haar buik voelen. Het thema van het feestje was de kleur roos. Het dakterras van het hotel, waar het feestje plaatsvond, was versierd met onder andere roze tafellakens, roze bloemen en roze stoelen rond het zwembad. Victoria kreeg ook veel cadeaus in roze, waaronder kledij, verzorgingsmateriaal en speelgoed voor haar dochterje.


Na drie jongens verwelkomen de Beckhams dus een meisje, al kregen ze aanvankelijk te horen dat het opnieuw een jongen werd. "Na de eerste scan sprak de gynaecoloog alweer over een jongen. Ik vond dat geweldig maar Victoria was toch wat teleurgesteld en zei 'Ugh. Nog een penis in huis.' Ze vindt dat er al te veel zijn", lachte Becks. "Maar na een volgende scan was het plots een meisje."


Wat betreft de naam, zegt de voetballer van Los Angeles Galaxy dat hij wil luisteren naar de inbreng van zijn zoontjes. "We hebben wel enkele namen in gedachte, maar hebben ook aan de jongens om ideeën gevraagd. Toen we zeiden dat het een jongen zou zijn, vond Romeo dat hij Justin Bieber Beckham moet heten. Nu het een meisje is, wil hij Justine Bieber Beckham."


09-05-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-miss België Sandrine Corman op de foto met Rihanna

Ex-miss België Sandrine Corman op de foto met Rihanna


http://img685.imageshack.us/img685/6709/sandrinecormanrihanna.jpg


Sandrine Corman heeft er een mooi plaatje voor het fotoalbum bij. Fier poseert de ex-miss België met Rihanna, naar aanleiding van de honderdste verjaardag van Nivea. Corman kreeg de eer om in een Parijs hotel het feestje ter ere van het cosmeticamerk aan elkaar te praten. Van de gelegenheid maakte de voormalige schoonheidskoningin gebruik om op de foto te gaan met de wereldberoemde zangeres.



09-05-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler heeft de grootste in rockerswereldje

"Steven Tyler heeft de grootste in rockerswereldje"


http://img717.imageshack.us/img717/6536/stevenadler.jpg



"'k Heb een kleintje maar 'k schiet verre", zong Arno al destijds. Wel, dát geldt volgens voormalig Guns 'N Roses-drummer Steven Adler alvast niet voor Aerosmith-zanger Steven Tyler. Deze laatste stond blijkbaar op de eerste rij toen God de penissen boetseerde en vervolgens aan het mannendom uitdeelde. Adler voegde er voor de roddelsite TMZ nog aan toe dat al die pillen om je lid te vergroten niet werken: "Ik heb ze getest!"


"Ik zag ooit Steven Tylers spel met vijf verschillende meisjeshanden errond", bekende Adler. "Dat ik mij daarna nog überhaupt wil uitkleden... Ik was overrompeld!"


Tyler, in wie sommigen - o ironie - overigens meer dan één vrouwelijke trek vermoeden, was nooit echt verlegen over zijn seksleven. Het verhaal dat hij op zijn zevende - ja, een leeftijd zónder tiental! - door een tweeling ontmaagd werd, is bekend. De androgyne frontman van Aerosmith gaat er verder prat op dat er nog nooit een vrouw zijn seksuele avances heeft afgewezen. "Nooit. Daar ben ik formeel in. Ik ben erg sensueel, erg ritmegevoelig en poëtisch. Vrouwen voélen dat."


De 63-jarige rocker is de papa van Liv Tyler, de knappe dochter die zijn flinke fluit met medewerking van mama Bebe Buell verwekte. Hij had ook een relatie met onder meer actrice en model


09-05-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!