Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Silverstone bevallen van eerste kindje

Alicia Silverstone bevallen van eerste kindje


http://img801.imageshack.us/img801/441/aliciasilverstone.jpg


Alicia Silverstone is afgelopen vrijdag in Los Angeles bevallen van haar eerste kindje. De kleine spruit werd tijdens een onderwaterbevalling op de wereld gezet.


Voorlopig is het echter nog raden naar het geslacht van de baby want Alicia en haar echtgenoot Christopher Jarecki houden de lippen al enkele dagen stijf op elkaar. Silverstone heeft het ziekenhuis inmiddels al verlaten en vierde haar eerste Moederdag thuis met haar nieuwe gezinnetje.


De 'Clueless'-actrice maakte nooit een geheim van haar kinderwens. Silverstone liet tijdens een interview ooit weten dat haar moedergevoel versterkt werd toen ze een 'zwangerschapspak' moest dragen voor haar rol in het theaterstuk 'Time Stands Still': "Een zwangerschapspak dragen is zo leuk. Doen alsof je zwanger bent en de gedachte dat er een kleintje in je buik groeit is een geweldig gevoel."


De kersverse mama maakte begin dit jaar bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Alicia (34) en Chris (40) stapten bijna zes jaar geleden in het huwelijksbootje in Lake Tahoe, Californië. Het koppel was toen al meer dan acht jaar samen.


09-05-2011 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince speelt drie concerten op North Sea Jazz

Prince speelt drie concerten op North Sea Jazz


http://img862.imageshack.us/img862/6825/princej.jpg



Prince geeft drie nachtconcerten tijdens het Nederlandse North Sea Jazz-estival dit jaar. De Amerikaanse popartiest sluit de drie dagen van het festival in Rotterdam af. Het jazzfeest vindt plaats van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli.
 
Vanaf 01.00u
Prince begint elke avond om 01.00 uur 's nachts en gaat door tot in de kleine uurtjes. Hij zal iedere avond een ander concert brengen waarin zijn grootste hits aan bod komen.
 
Naast de 'Plus tickets' die de bezoekers van het festival kunnen aankopen en alleen geldig zijn met een gewoon festivalticket, zullen er ook kaarten voor de losse verkoop aan de man gebracht worden. De concerten van Prince zitten niet in de All-in tickets vervat.
 
De verkoop start op vrijdag 13 mei, om 10 uur. (br.hln)


09-05-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Walker van The Walker Brothers overleden

John Walker van The Walker Brothers overleden

Klik op de foto om ' The Sun aint Gonna Shine Anymore ' te beluisteren






John Walker, een van de oprichters van de Amerikaanse popgroep The Walker Brothers, is zaterdag op 67-jarige leeftijd in Los Angeles overleden. Dat heeft zijn woordvoerster aan de BBC laten weten. Ze zei dat bij Walker zes maanden geleden leverkanker werd vastgesteld.

De zanger en gitarist John Walker, geboren als John Maus, richtte de band in 1964 op met Scott Engel, die zich later Scott Walker noemde, en drummer Al 'Tiny' Schneider. Later dat jaar verving Gary Leeds, die later bekend werd als Gary Walker, Schneider. Geen van hen waren dus broers.

Hun bekendste nummers zijn Make it easy on yourself en vooral The sun ain't gonna shine (any more). De groep was vooral populair in Groot-Brittannië, waar hun drie albums Take it easy with The Walker Brothers (1965), Portrait (1966) en Images (1967) hoog in de hitlijsten terechtkwamen.



Van links naar rechts: Scott Walker (geboren als Scott Engel), John Walker (geboren als John Maus) and Gary Walker (echte naam Gary Leeds).
Van links naar rechts: Scott Walker (geboren als Scott Engel), John Walker (geboren als John Maus) and Gary Walker (echte naam Gary Leeds).


In 1967 werd de groep ontbonden. De interne spanningen, 'artistieke verschillen' en de druk die hun populariteit op de groepsleden legde, waren vooral Scott Walker te veel geworden. De groepsleden kozen voor een solocarrière, maar besloten in 1974 weer samen op te treden. Hun platen hadden echter niet het succes van de jaren zestig en in 1978 werden The Walker Brothers definitief opgeheven.

Walker werd gitaarbouwer en vestigde in Californië zijn eigen opnamestudio. In 2004 ging hij weer optreden.


09-05-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher kondigt release datum van soloplaat aan

Noel Gallagher kondigt release datum van soloplaat aan


http://img9.imageshack.us/img9/3742/noelgallagher.jpg



Noel Gallagher heeft een datum geprikt voor de release van zijn eerste soloplaat. Dat heeft hij via Twitter laten weten. "Single release date: 22.08.2011 and Album release date: 12.09.2011'', was de korte maar duidelijke tweet.

Het brein van het ter ziele gegane Oasis was naar verluidt in het begin van dit jaar gestart met de eerste demo's voor zijn album. Meteen zijn eerste plaat sinds de split van Oasis in 2009.


09-05-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: Mij zien ze nooit meer op Glastonbury

Liam Gallagher: "Mij zien ze nooit meer op Glastonbury"


http://img832.imageshack.us/img832/7871/liamgallagherb.jpg


De kans dat de voormalige Oasis-brulboei Liam Gallagher, nu frontman bij Beady Eye, ooit nog op het Britse festival Glastonbury aantreedt, is onbestaande. Dat heeft hij verklaard in een interview met de Britse tabloid News of the World.

"Ik ga er nooit meer heen", liet Gallagher optekenen, waarna hij zich druk maakte over het 'ondermaatse' geluid op Glastonbury en de schare beroemdheden die er elk jaar aantreedt. "Het geluid is waardeloos en veel te stil", klonk het. "Het lijkt wel de Londense Bond Street, maar dan met modder, en met allerlei celebrities die rondstrompelen met laarzen en paraplu's. Ik pik dat niet."

Wel op Werchter
Met de kritiek op Glastonbury is Liam Gallagher het voor een keertje eens met zijn broer en ex-groepsgenoot Noel, die zich vroeger al liet ontvallen dat het boeken van Jay-Z, headliner in 2008, 'fout' was.

De broers Gallagher speelden voor het laatst op het Glastonbury-festival in 2004, toen ze er met Oasis headliner waren. Met Rock Werchter heeft Liam vooralsnog geen problemen, zo lijkt het geplande optreden daar, op donderdag 30 juni, aan te geven.


09-05-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria geeft feestje voor zwangere Victoria Beckham

Eva Longoria geeft feestje voor zwangere Victoria Beckham


http://img829.imageshack.us/img829/6148/evalongoriav.jpg
Victoria en de andere gasten amuseerden zich met de aanwezige wc-rollen.


Een hoogzwangere Victoria Beckham heeft de nakende komst van haar eerste dochtertje gevierd met een 'roos' babyfeest georganiseerd door haar vrienden Eva Longoria en Ken Paves. Er waren zo'n dertigtal gasten in het het Petit L'Ermitage hotel in West Hollywood, waaronder Demi Moore, Nicole Richie, Rachel Zoe, Tana Ramsay en de ook zwangere Selma Blair.


De gewezen 'Posh Spice' (36), die nu in de modewereld zit, dronk ice-tea en liet de gasten aan haar buik voelen. Het thema van het feestje was de kleur roos. Het dakterras van het hotel, waar het feestje plaatsvond, was versierd met onder andere roze tafellakens, roze bloemen en roze stoelen rond het zwembad. Victoria kreeg ook veel cadeaus in roze, waaronder kledij, verzorgingsmateriaal en speelgoed voor haar dochterje.


Na drie jongens verwelkomen de Beckhams dus een meisje, al kregen ze aanvankelijk te horen dat het opnieuw een jongen werd. "Na de eerste scan sprak de gynaecoloog alweer over een jongen. Ik vond dat geweldig maar Victoria was toch wat teleurgesteld en zei 'Ugh. Nog een penis in huis.' Ze vindt dat er al te veel zijn", lachte Becks. "Maar na een volgende scan was het plots een meisje."


Wat betreft de naam, zegt de voetballer van Los Angeles Galaxy dat hij wil luisteren naar de inbreng van zijn zoontjes. "We hebben wel enkele namen in gedachte, maar hebben ook aan de jongens om ideeën gevraagd. Toen we zeiden dat het een jongen zou zijn, vond Romeo dat hij Justin Bieber Beckham moet heten. Nu het een meisje is, wil hij Justine Bieber Beckham."


09-05-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-miss België Sandrine Corman op de foto met Rihanna

Ex-miss België Sandrine Corman op de foto met Rihanna


http://img685.imageshack.us/img685/6709/sandrinecormanrihanna.jpg


Sandrine Corman heeft er een mooi plaatje voor het fotoalbum bij. Fier poseert de ex-miss België met Rihanna, naar aanleiding van de honderdste verjaardag van Nivea. Corman kreeg de eer om in een Parijs hotel het feestje ter ere van het cosmeticamerk aan elkaar te praten. Van de gelegenheid maakte de voormalige schoonheidskoningin gebruik om op de foto te gaan met de wereldberoemde zangeres.



09-05-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler heeft de grootste in rockerswereldje

"Steven Tyler heeft de grootste in rockerswereldje"


http://img717.imageshack.us/img717/6536/stevenadler.jpg



"'k Heb een kleintje maar 'k schiet verre", zong Arno al destijds. Wel, dát geldt volgens voormalig Guns 'N Roses-drummer Steven Adler alvast niet voor Aerosmith-zanger Steven Tyler. Deze laatste stond blijkbaar op de eerste rij toen God de penissen boetseerde en vervolgens aan het mannendom uitdeelde. Adler voegde er voor de roddelsite TMZ nog aan toe dat al die pillen om je lid te vergroten niet werken: "Ik heb ze getest!"


"Ik zag ooit Steven Tylers spel met vijf verschillende meisjeshanden errond", bekende Adler. "Dat ik mij daarna nog überhaupt wil uitkleden... Ik was overrompeld!"


Tyler, in wie sommigen - o ironie - overigens meer dan één vrouwelijke trek vermoeden, was nooit echt verlegen over zijn seksleven. Het verhaal dat hij op zijn zevende - ja, een leeftijd zónder tiental! - door een tweeling ontmaagd werd, is bekend. De androgyne frontman van Aerosmith gaat er verder prat op dat er nog nooit een vrouw zijn seksuele avances heeft afgewezen. "Nooit. Daar ben ik formeel in. Ik ben erg sensueel, erg ritmegevoelig en poëtisch. Vrouwen voélen dat."


De 63-jarige rocker is de papa van Liv Tyler, de knappe dochter die zijn flinke fluit met medewerking van mama Bebe Buell verwekte. Hij had ook een relatie met onder meer actrice en model


09-05-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordopbrengst Europese bioscopen dankzij hogere entreeprijzen

Recordopbrengst Europese bioscopen dankzij hogere entreeprijzen


http://img823.imageshack.us/img823/6466/blackswand.jpg


Vooral dankzij hogere entreeprijzen is de opbrengst van het bioscoopbezoek in de Europese Unie vorig jaar naar recordhoogte gestegen, want het aantal bezoekers daalde licht.

Filmbezoekers telden in totaal bijna 6,45 miljard euro neer voor hun tickets (5,1 procent meer dan in 2009), blijkt uit voorlopige cijfers die de Europese instelling European Audiovisual Observatory maandag bekend heeft gemaakt. Het aantal verkochte kaartjes daalde met 1,6 procent naar 967 miljoen.

Bioscopen profiteerden voor het tweede jaar op rij van 3D-publiekstrekkers. De populairste films waren Avatar, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 en Toy Story 3. In 2009 zorgden 3D-films nog voor een groei van het aantal filmkijkers in de EU.

Het aantal Europese films en lange documentaires dat in bioscopen draaide, bereikte vorig jaar met 1203 ook een nieuw record. Het aandeel Europese films in het totale aanbod daalde echter voor het tweede jaar op rij en kwam op 25,3 procent (in 2008 nog 28,3 procent).



09-05-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless foto van Pippa heeft ook positief kantje

Topless foto van Pippa heeft ook positief kantje


http://img98.imageshack.us/img98/2425/pippak.jpg


"Verraad", noemt Pippa dit soort gelekte foto's. De frisse duik die ze hier nam, gebeurde vier jaar geleden toen ze samen met Kate en William de vakantie doorbracht in Ibiza op een jacht van haar nonkel.

Kotsbeu is ze het, al die gelekte privé-foto's die als paddenstoelen uit de grond lijken te schieten. Vooral de Ibiza-reeks is in het verkeerde keelgat geschoten, want daar staat Pippa Middleton topless op. Ook taferelen waarbij de zus van prinses Kate van katoen geeft in haar ondergoed passeerden inmiddels al de revue.

Toch heeft deze heksenjacht ook een positief kantje. Dankzij haar nieuwe status krijgt Pippa het veel makkelijker om haar droom waar te maken: een eigen bedrijf oprichten dat feestjes organiseert. "Ze geniet van haar succes en hoopt dat haar beroemdheid deuren opent in de evenementenwereld", aldus een bron. "Ik ben er zeker van dat ze de juiste contacten zal kunnen leggen om haar zaakje op te starten."

De Middletons hebben intussen actie ondernomen om alle ranzige plaatjes van het net te halen.


09-05-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornobaas biedt Pippa 3,5 miljoen euro voor filmrol

Pornobaas biedt Pippa 3,5 miljoen euro voor filmrol


http://img31.imageshack.us/img31/4149/pippamiddleton2.jpg



De schoonheid van Pippa Middleton is niemand ontgaan. De grote baas van Vivid Entertainment, Steven Hirsch, wil het zusje van Kate graag strikken voor een rol in een van zijn pornofilms. En hij is bereid er grof geld voor te betalen: 3,5 miljoen euro, schrijft AD.nl.

Veel hoeft Pippa er niet eens voor te doen, het zou gaan om één scène. Hirsch stuurde Pippa een brief waarin hij vertelt hoe hij haar bewondert en hoe zij volgens hem de echte ster was tijdens het koninklijke huwelijk. Volgens de Amerikaanse website TMZ zou de pornobaas ook haar broer James 700.000 euro hebben geboden in ruil voor een pikante scene.

Het is nog onbekend of de twee op het aanbod zijn ingegaan.



09-05-2011 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate McCann schrijft boek over haar

Kate McCann schrijft boek over haar "eindeloze nachtmerrie"


http://img851.imageshack.us/img851/8463/gerryenkatemccann.jpg
Gerry en Kate McCann. 


Vier jaar na de verdwijning van haar dochtertje Maddie heeft Kate McCann een boek geschreven waarin zij verhaalt over de "eindeloze nachtmerrie" waarin zij terecht is gekomen. Met het geld dat het boek oplevert, willen de ouders van het meisje dat bij haar verdwijning drie jaar oud was verder onderzoek door privé-detectives laten uitvoeren. Het boek 'Madeleine' verschijnt op 12 mei, de verjaardag van het kind.
 
Madeleine verdween spoorloos op 3 mei 2007 in het Portugese Praia da Luz, waar haar ouders met vakantie waren. Na een onderzoek van 14 maanden besloot het Portugese gerecht de zaak te seponeren.
 
De ouders van Maddie hebben altijd gesteld dat hun kind is ontvoerd.
Goncalo Amaral, de destijds met de zaak belaste Portugese speurder, schreef ook een boek over de verdwijning. Hij ging uit van de these dat het kind dood is en de ouders mogelijk haar lijkje hebben verborgen. Na klacht van de McCanns werd dat boek uit de verkoop gehaald.


08-05-2011 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse ex van Brigitte Bardot pleegt zelfmoord

Duitse ex van Brigitte Bardot pleegt zelfmoord


http://img802.imageshack.us/img802/8026/guntersachs.jpg



De Duitse fotograaf, wiskundige, kunstverzamelaar en playboy Gunter Sachs, een ex-man van Brigitte Bardot, heeft zelfmoord gepleegd, meldt de Stichting Bardot zondag gemeld. Sachs sloeg de hand aan zichzelf in het Zwitserse Gstaad. Hij werd 78.

Sachs' grootvader langs moeders kant was de beroemde autoconstructeur Wilhelm von Opel. Ook zijn vader, Willy Sachs, zat in de automobielbranche en was destijds bevriend met SS-kopstukken Hermann Göring en Heinrich Himmler.

Van 1966 tot 1969 was Gunter Sachs gehuwd met de Franse filmster BB. Hij had ook een tijdje een verhouding met de Iraanse ex-koningin Soraya.



http://img842.imageshack.us/img842/436/brigittebardotandgunter.jpg


Zijn kunstverzameling omvat veel werken van pop art-icoon Andy Warhol. Zijn filmproductie beperkt zich tot één film, waarvan hij wel zowel de schrijver, de regisseur als de producent was: 'Happening in Weiss' uit 1969.


08-05-2011 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna breekt met toyboy

Madonna breekt met toyboy


http://img684.imageshack.us/img684/431/madonnabrahimzaibat.jpg
Madonna en Brahim Zaibat 


De Britse zangeres Madonna heeft een punt gezet achter haar relatie met de 24-jarige Brahim Zaibat. Dat staat op de website van de Britse krant Daily Mail. Volgens de Daily Mail zouden religieuze verschillen aan de basis van de breuk liggen.


Madonna is een fervente aanhanger van Kabbala, een vertakking van het Jodendom. De 28 jaar jongere Zaibat is een moslim die volgens bronnen van de Daily Mail van zijn familie niet naar Kabbalasamenkomsten mocht gaan. En dat zou een breekpunt geweest zijn voor Madge.

Een vriend van Zaibat bevestigt dat de relatie voorbij is, het management van Madonna wil niet reageren op het nieuws

Voor haar relatie met Zaibat had de Queen of Pop een relatie met het 24-jarige model Jesus Luz.


08-05-2011 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams (51) voor het eerst vader

Bryan Adams (51) voor het eerst vader

Klik op de foto om ' Everything I Do I Do It For You ' te beluisteren



Bryan Adams (51) is voor het eerst vader geworden. Dat maakte de Canadese zanger deze week bekend aan het blad 'People Magazine'. Op 22 april beviel Adams vriendin Alicia Grimaldi van een meisje. "Ik ben erg trots dat ik kan vertellen dat Mirabella Bunny is geboren," zo vertelt de kersverse vader. "Ze kwam, zoals elke goede paashaas, op goede vrijdag."

Hoe het precies zit tussen Bryan en zijn assistente/vriendin Alicia, is altijd een beetje onduidelijk gebleven. De zanger laat nooit iets los over de aard van hun relatie. Alicia hielp Adams in 2004 met de oprichting van zijn stichting, die zich op allerlei manieren inzet voor mensenlevens. Of de twee ook een stel zijn en het kindje samen zullen opvoeden, laat hij in het midden. In een verklaring vertelt Adams alleen dat het er op lijkt dat zijn assistente "nu ook zijn familie gaat runnen".

Bryan Adams behaalde grote successen met hits als 'Everything I Do', 'Summer of '69' en 'Run to you'. Momenteel is hij bezig aan een theatertour door Amerika.


08-05-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham veroorzaakt ongeval in Los Angeles

Beckham veroorzaakt ongeval in Los Angeles


http://img820.imageshack.us/img820/6813/beckhamm.jpg



David Beckham heeft in Los Angeles een auto-ongeval veroorzaakt. De Engelse topvoetballer botste met zijn Cadillac op een drukke snelweg achterop een andere auto. De 36-jarige middenvelder bleef ongedeerd, de bestuurder van de andere auto moest met nekklachten naar het ziekenhuis. Volgens de politie heeft de voetbalvedette geen bekeuring gekregen.

Beckham speelt in de Verenigde Staten voor Los Angeles Galaxy. Hij neemt het met die club vandaag op tegen New York Red Bulls, de club van de Franse ster Thierry Henry. Beckham kan dan gewoon in actie komen.


08-05-2011 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 Belgen naar halve finales Koningin Elisabethwedstrijd

5 Belgen naar halve finales Koningin Elisabethwedstrijd


Van de tien Belgen die deelnemen aan de Koningin Elisabethwedstrijd, die dit jaar in het teken staat van zang, mogen er vijf door naar de halve finales. Het gaat om de sopraan Katrien Baerts, tenor Thomas Bondelle, tenor Stefan Ciforelli, sopraan Anneke Luytens en bariton Sébastien Parotte.
 
In totaal gaan 24 deelnemers naar de halve finales, die van maandag 9 tot woensdag 11 mei plaatsvinden in het Brusselse Conservatorium.
De proclamatie van de twaalf finalisten vindt plaats op woensdag 11 mei na het optreden van de laatste halve finalist.


08-05-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videoclip gelekt: Lady Gaga gestenigd uit liefde voor Judas

Videoclip gelekt: Lady Gaga gestenigd uit liefde voor Judas

Klik op de foto om ' Judas ' te beluisteren






Vroeger dan verwacht heeft Lady Gaga de videoclip van haar nieuwste hit 'Judas' moeten online zetten. Enkele uren voor de officiële tv-première werden de beelden immers al gelekt.

De primeur was gisteravond (Amerikaanse tijd; nvdr) normaal gezien voor tv-zender E!, maar gisterenmorgen circuleerde het filmpje al op tal van websites en blogs. Alle links werden meteen geblokkeerd, maar het kwaad was geschied: te veel fans hadden de video al bekeken, waardoor Gaga zich genoodzaakt zag het filmpje op haar eigen site te plaatsen.

De verwachte controverse rond 'Judas' lijkt mee te vallen, al schopt de controversiële popster ook nu weer tegen heilige huisjes. Het decor alleen al roept bij diepgelovige christenen vragen op: een motorbende die bestaat uit apostelen en een Christus met doornenkroon. Zelf kruipt ze in de rol van Maria Magdalena en steekt ze haar liefde voor 'bendelid' Judas niet onder stoelen of banken. Aan het eind van het clipje wordt Gaga gestenigd omdat ze weigerde haar Judas neer te schieten.


08-05-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
07-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorry Kate, iedereen wil de jurk van Pippa!

Sorry Kate, iedereen wil de jurk van Pippa!


http://img691.imageshack.us/img691/5330/pippa.jpg


Pippa, Pippa, Pippa. Wij schatten haar minstens tien jaar ouder dan ze is, maar we beseffen dat we daarin alleen staan en met de bewering alleen al ons leven riskeren. Want de amper 27-jarige Britse is populairder dan ooit, en steekt in die discipline zelfs - dat had u ongetwijfeld al her en der gemerkt - ongewild haar eigen zus Kate Middleton naar de kroon. Ook de witte - wie maalt er nog om de stijve Britse traditie? - jurk die ze op het huwelijk van haar zus met prins William droeg, krijgt veel bijval. Resultaat: overuren voor de copycats!


De traditie wil dat bruidsmeisjes de bruid zeker niet overklassen en wit is daarbij de verboden kleur. Daar had Pippa Middleton echter lak aan en ze ging voor een nauwsluitende jurk, ontworpen door Sarah Burton van het modehuis Alexander McQueen, in de gecontesteerde maagdelijke tint. Een gigantisch succes, zo blijkt bij de Amerikaanse modehuizen die beroemde bruidsjurken kopiëren.


"Het leek bijna zelf een trouwkleed", zegt Omid Moradi, CEO van Faviana in New York. "Vanaf de eerste seconde dat we ze op het scherm zagen, vonden we ze mooi. Heel elegant en glamoureus." Ook de jurk van Kate Middleton werd overigens ontworpen door Sarah Burton en ook die wordt - uiteraard - nagemaakt. Daarop had iedereen geanticipeerd, maar niet op de hype van Pippa.


Faviana produceert gewoonlijk tussen de 500 en 3.000 bruidsjurken van een bepaalde designer. Zij denken weliswaar dat het kleed van Kate (prijs: 1.220 euro) meer zal verkopen dan dat van zusje Pippa (te koop voor 200 euro), maar de meeste andere fabrikanten zijn overtuigd van het tegendeel. De replica's van Pippa's jurk zullen die van Kates jurk overtreffen, menen zij. En dat is een primeur in de geschiedenis van populaire huwelijksjurken. JS Collections plaatste dan ook al een grotere bestelling voor die van Pippa en David's Bridal zegt te verwachten van beide jurken evenveel te bestellen, wat nog altijd uniek is.


De copycat-modehuizen verwachten dat hun replica's van beide jurken over zes tot acht weken in de winkel zullen hangen. Time is nog maar eens money. "We moeten NU op de markt", zegt Moradi. "Nog voor Pippa goed en wel op de rode loper liep, kregen we al klanten aan de lijn die ons vroegen wanneer ze de jurk konden kopen. 'Ik moet volgende maand ergens heen, kan ik ze dan al krijgen?'" Nog even geduld dus...


07-05-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claus-verzamelaar verkoopt unieke collectie

Claus-verzamelaar verkoopt unieke collectie


http://img5.imageshack.us/img5/1766/hugoclaus.jpg
Hugo Claus (1929-2008)


De Nederlandse bibliofiel Gert Jan Hemmink had het gedrukte oeuvre van Hugo Claus "bijna compleet" in bezit. Alleen "Love Song" bleek onvindbaar. Een boekje dat hij dan maar zelf uitgaf, in 1 exemplaar. Zijn verzameling wordt nu geveild, zo meldt De Standaard.
 
Hemminck geldt als een echte kenner van de "gedrukte" Claus. Hij raakte al vroeg bevriend met Hugo Claus (1929-2008) en bemachtigde veel werk uit de privébibliotheek van de meester.
In 49 jaar tijd bouwde Hemminck een indrukwekkende verzameling op, een schatkamer van bijzondere publicaties, luxe-edities en zeldzame drukjes. Uiteraard gesigneerd, en vaak van handgeschreven commentaar voorzien. Meer dan duizend stuks komen nu op de markt. In schuifjes, te beginnen met het beeldend werk dat Hugo Claus alleen of samen met andere kunstenaars
 
Het originele losbladige manuscript van "Paal en Perk" uit 1951, met 14 losse originele tekeningen van Corneille, moet het duurste stuk van de veiling worden met een geschatte prijs van 26.000 à 30.000 euro.
 
De veiling vindt plaats op 28 mei bij Adams Amsterdam. Collectie en catalogus worden ook gepresenteerd in de KANTL in Gent, op 19 mei van 12 tot 19 uur.


07-05-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!