Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De charmetroeven van Fast Five: moedig en sexy

De charmetroeven van 'Fast Five': moedig en sexy


http://img850.imageshack.us/img850/5327/fastfivek.jpg


Elsa Pataky en Gal Gadot zijn twee van de charmetroeven van deze vijfde film in de 'Fast and Furious'-reeks. De eerste is bekend van haar amoureuze escapades met Adrien Brody en Michael Youn, de tweede is een Israëlische actrice en voormalig model die twee jaar dienst deed in het Israëlische leger. Twee sexy vrouwen die op het scherm de strijd aangaan met hun mannelijke kameraden. Een ontmoeting in Rio de Janeiro, waar de film grotendeels is opgenomen.

Waarom heb je de rol in dit nieuwe avontuur van 'Fast and Furious' aangenomen?
Elsa Pataky: "Het lag voor de hand om er mee in te stemmen. Ik ken geen andere actrices in Europa die de kans krijgen om aan een filmreeks met zo'n groot succes deel te nemen. Ik denk dat het de grootste franchise van Hollywood is op dit moment. Er is veel geld mee gemoeid, er zit een grote studio achter. Ik keek naar deze films toen ik een kind was, en toen al droomde ik ervan er in mee te spelen. Als je de kans krijgt mee te spelen in een amusante actiefilm en je krijgt een formidabel personage, zeg je meteen ja. Ik vind het de beste actiefilm die ik ooit heb gezien".

Gal Gadot: "Ik werk nog maar enkele jaren als actrice. 'Fast and Furious 4' was mijn allereerste film. Ik heb enorm veel geluk gehad dat ik opnieuw gecast werd. Toen ik de vraag kreeg om opnieuw mee te doen, was het een beetje als thuiskomen. Je werkt in een vertrouwde omgeving, waarin je je op je gemak en veilig voelt. Werken met acteurs en een regisseur van wie ik hou: het was evident dat ik er mee instemde".

Elsa, jouw personage is Braziliaanse. Ben je naar hier gekomen om je voor te bereiden?
Elsa Pataky: "Enkele jaren geleden heb ik een tijdlang in Rio verbleven. Ik ken het land. Ik ben ook latina, ik ben Spaanse. Ik ben vertrouwd met de levensstijl, met de passie die de latino's eigen is. In de film ben ik de partner van Dwayne Johnson, dus praat ik de hele tijd Engels. De kijker weet dat ik Braziliaanse ben, maar ik praat enkel Engels. Ik had Spaans of Portugees kunnen praten. Toen men me vroeg of ik Portugees ken, heb ik ja gezegd. Als je actrice bent en men vraagt je iets, zeg je altijd ja (lacht)".

Gal, jij hebt gediend in het Israëlische leger...
Gal: "Ja, twee jaar. Ik was turnleraar, maar als je in het leger gaat, moet je zoals iedereen drie maanden oefenen met wapens en fysieke trainingen volgen".

Ben je een goede chauffeur?
"Ik hou van snelheid, maar het probleem is dat ik te veel op mijn veiligheid en op die van de andere bestuurders let. Dus ik rij voorzichtig".

Vind je dat 'Fast and Furious' een film voor jongens is?
Gal: "Nee, ik heb de film gezien toen ik dertien, veertien was en ik was er dol op".
Elsa: "In de film kan je tonen dat vrouwen sterk zijn en hetzelfde kunnen als mannen. Het zijn moedige vrouwen. Mijn personage is politieofficier, midden in een mannenwereld. Het zijn sterke persoonlijkheden, die zeggen wat ze denken, die geen schrik hebben van mannen. Dat vind ik formidabel. Ze komen op voor hun rechten, dat is belangrijk. Het is een mannenwereld, maar de vrouwen maken er deel van uit en blijven echte vrouwen. Alle meisjes kunnen zich daar in herkennen: de vrouwen in deze film zijn taai, maar toch nog vrouwelijk. Het is interessant dat te kunnen tonen".

(Déborah Laurent in Rio de Janeiro) (br.hln)


03-05-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Oh Oh Roos' laat echt alles zien op nieuwe naaktfoto's


'Oh Oh Roos' laat echt alles zien op nieuwe naaktfoto's


http://img155.imageshack.us/img155/4774/ohohroos.jpg


Roos uit de Nederlandse tv-programma's 'Oh Oh Cherso' en 'Oh Oh Tirol' is voor de tweede keer te zien op naaktfoto's.

Deze keer is 'Little Princess' in al haar glorie te bewonderen op de website glamour-pictures.nl, die het aantal bezoekers niet meer aankan. Het is niet duidelijk of de plaatjes zijn gepubliceerd met haar toestemming, meldt AD.nl.

Net als bij de eerste serie naaktfoto's bedient Roos zich van haar 'artiestennaam' Romy, maar in vergelijking met die eerste serie zijn de foto's iets beschaafder. Ze laat wel echt alles zien. (br.hln)


03-05-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Diana in nieuwe film: In leven blijven is mijn hobby

Prinses Diana in nieuwe film: "In leven blijven is mijn hobby"


http://img25.imageshack.us/img25/8625/prinsesdiana.jpg


Prinses Diana was bang dat prins Charles en de rest van de koninklijke familie plannen hadden om haar te doden. Dat is tenminste de stelling van de nieuwe complotfilm waarin nooit eerder gehoorde audiofragmenten worden gebruikt waarin de prinses het over haar angsten heeft.

"Ik ben probleem voor mijn omgeving"
De docufilm 'Unlawful Killing' bevat de opname van een telefoongesprek dat Diana een jaar voor haar fatale auto-ongeluk voerde met een vriendin. "Als je in de wereld waarin ik leef een sterke vrouw bent, heb je een probleem. Ik ben een enorm groot probleem voor mijn omgeving".

"Ik heb geen tijd voor hobby's. In leven blijven is één van mijn hobby's".

Film van Lily Allens vader
TMZ.com kon delen van de film, die werd geproduceerd en geregisseerd door Lily Allens vader Keith Allen, al bekijken. Er worden enkele nieuwe samenzweringstheorieën in ontplooid, onder meer over de dokter die het eerst arriveerde op de plek van het ongeluk in de Parijse tunnel.

Die zou volgens de film te lang gewacht hebben om Diana uit het wrak te bevrijden en naar een ziekenhuis over te brengen. Zonder die vertraging zou ze nog een kans op overleving hebben gehad.

Verbannen in UK
Zoals verwacht, wordt 'Unlawful Killing' verboden in het Verenigd Koninkrijk. De film beleeft zijn debuut op het filmfestival van Cannes later deze maand.


03-05-2011 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
02-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen officieel terug op vrijersvoeten

Charlie Sheen officieel terug op vrijersvoeten


http://img36.imageshack.us/img36/4097/charliesheenj.jpg


Charlie Sheen is officieel terug op vrijersvoeten want de echtscheiding tussen de acteur en Brooke Mueller is eindelijk rond. Het voormalige koppel diende ruim een half jaar geleden de echtscheidingspapieren in bij een rechtbank in Los Angeles.


Brooke en Sheen kwamen naar verluidt tot een compromis: Brooke zal elke maand zo'n 37.000 euro alimentatie krijgen van de aan lager wal geraakte acteur.

Bovendien zal het bedrag van de alimentatie altijd hoger liggen dan de som die de 'Two and a Half Men'-ster elke maand aan Denise Richards moet uitbetalen voor hun twee dochters Sam en Lola.

Daarnaast krijgt ze nog een eenmalige uitkoopsom van 673.000 euro voor hun huis, op voorwaarde dat de acteur de woning mag houden. Tot slot krijgt Mueller nog een eenmalige uitbetaling van 510.000 euro.


02-05-2011 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh Oh Jokertje opgepakt

Oh Oh Jokertje opgepakt


http://img204.imageshack.us/img204/9425/ohohjokertje.jpg


Na Barbie en Tijgertje, werd nu ook Jokertje gearresteerd. Politieagenten sloegen de Oh Oh Tirolster in de boeien nadat hij betrokken was in een stevige knokpartij op 'Het Plein' in Den Haag. Dat meldt de Telegraaf.

Volgens de manager van Robert Minderhoud (beter bekend als Jokertje) werd hij samen met een heleboel omstaanders meegenomen naar het politiebureau. Hij zou als 'omstander' zijn meegenomen, en niet als verdachte. De Bekende Hagenees werd na een kort verhoor weer vrijgelaten.

De politie bevestigt dat er een 21-jarige man werd aangehouden en beboet voor openbare dronkenschap en vechten op straat, maar wil geen namen noemen.

Vorige week mocht Barbie nog een nachtje in de cel brommen nadat ze van een wietplantage werd geplukt. Tijgertje werd twee keer aangehouden, nadat ze met haar moeder een mislukte winkeldiefstal pleegde.


02-05-2011 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nikon Press Photo Awards voor Olivier Papegnies en Katrijn Van Giel

Nikon Press Photo Awards voor Olivier Papegnies en Katrijn Van Giel


http://img840.imageshack.us/img840/463/nikonpressphotoawards.jpg
© photo news


Persfotografen Olivier Papegnies en Katrijn Van Giel zijn de winnaars van de Nikon Press Photo Awards 2010. Beide fotografen kregen in de Bozar hun prijs overhandigd.

Zelfstandig persfotograaf Olivier Papegnies won de prijs voor beste persfoto van 2010, met een fotoreeks die de aardbeving in Haïti in kaart bracht. De jury was vooral onder de indruk van de emoties die de reeks van Papegnies uitstraalde.

"Olivier is erin geslaagd om met verschillende foto's, telkens met een andere invalshoek en op een andere locatie in Haïti, een fotografische eenheid te creëren, die de harde realiteit en contrast tussen leven en dood perfect weergeeft. Deze verschillende foto's brengen sterke emoties met zich mee die duidelijk maken hoe zwaar de impact van de aardbeving in Haïti is geweest, en nog steeds is. Je kan geen enkele foto uit dit verhaal wegnemen, maar elke foto op zich is telkens zeer krachtig."
 
Katrijn Van Giel werd de winnares van de Young Promising Photographer award, met foto's uit Pakistan en Haïti. Van Giel was zowel de laureaat voor de categorie News als voor de categorie Stories, met foto's uit Pakistan en Haïti. De jury was onder de indruk van de foto's uit Haïti en Pakistan door het samenspel van kleuren.

De professionele jury bestond onder andere uit Stephan Vanfleteren (Belgisch fotograaf) en Valérie Pierre (Country Manager Nikon BeLux).  Dit jaar werden 140 inzendingen geregistreerd, meteen goed voor een record.


02-05-2011 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocaïne gevonden in onderbroek Michael Jackson

"Cocaïne gevonden in onderbroek Michael Jackson"


http://img171.imageshack.us/img171/4624/drconradmurray.jpg
Conrad Murray wordt beschuldigd van de dood van Michael Jackson. 


Op de dag van zijn dood had Michael Jackson cocaïne in zijn onderbroek verstopt. Volgens Conrad Murray, arts van de overleden popster, is dat voldoende om te denken dat hij nu niet vervolgd zal worden, schrijft De Telegraaf.

Murray heeft er door de nieuwe onthullingen nóg meer vertrouwen in gekregen dat hij wordt vrijgesproken van de dood van de popster. Volgens de arts kan nu worden bewezen dat de zanger verslaafd was aan drugs en dat dat de oorzaak is geweest van zijn dood.

De Britse krant News of The World heeft een geheim politiedossier in handen gekregen waarin staat dat de onderzoekers sporen van cocaïne en andere drugs vonden in twee van Jacksons onderbroeken. Er zouden ook maar liefst 500 potjes medicatie zijn gevonden in zijn villa in Neverland.

De nieuwe onthullingen zouden dus gunstig kunnen uitpakken voor Conrad, die verantwoordelijjk wordt gehouden voor de dood van Michael. "Hierdoor wordt er getwijfeld aan de schuld van Conrad Murray."


02-05-2011 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Wesley Sneijder wil pikant filmpje offline

Vrouw van Wesley Sneijder wil pikant filmpje offline

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Yolanthe Sneijder Cabau, de vrouw van de Nederlandse voetballer Wesley Sneijder, zit verveeld met een pikant filmpje van haar dat een hit is op YouTube. Het gaat om een fragment uit de speelfilm 'Turkse Chick' uit 2006, waarin de voetbalvrouw in lingerie te zien is.

In het gewraakte fragment staat Yolanthe voorovergebogen tegen een boom, enkel gekleed in een beha en een string met daarop de tekst 'doggy style'. Haar vriendje heeft zijn broek al op de enkels, en Yolanthe vraagt zwoel: "Zeg, skaterboy, komt er nog wat van...?"

Yolanthe wil het filmpje nu offline, maar juridisch en praktisch ligt dat gecompliceerd, meldt De Telegraaf.


02-05-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bekogeld met eieren

Justin Bieber bekogeld met eieren

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Tieneridool Justin Bieber is bekogeld met eieren tijdens zijn optreden in de Acer Arena in Sydney vrijdagavond.

Twee eieren vielen op minder dan een meter voor hem op het podium, waarna nog vier stuks kapotknalden voor de voeten van de zanger en twee dansers.

Bieber deed een stapje achteruit, terwijl een medewerker de smurrie snel opkuiste. De show ging daarna gewoon voort.


02-05-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Bush sluit terugkeer naar podium niet uit

Kate Bush sluit terugkeer naar podium niet uit

Klik op de foto om ' Wuthering Heights ' te beluisteren






De Britse zangeres Kate Bush hoopt ooit opnieuw op het podium te staan. Dat heeft de 52-jarige zangeres laten verstaan in een interview met de Duitse krant Welt am Sonntag. Bush heeft al sinds 1979 geen echt liveconcert meer gegeven.
 
"Ik hoop dat ik op een dag weer een paar concerten kan geven. Momenteel ziet het er slecht uit, omdat mijn familieleven mij liever is, maar wie weet, ooit allicht, voor ik te oud ben", zo antwoordde de Britse zangeres op de vraag of ze ooit nog op een podium te bewonderen zou zijn.
 
Bush heeft met "Wuthering Heights", "The Man With the Child in his Eyes" en "Running Up That Hill" enkele klassiekers op haar naam staan. De mythe rond de artieste wordt nog aangesterkt door haar decennialange afwezigheid van het podium en de schaarse releases van nieuw werk. In mei komt haar nieuwe album "Director's Cut" uit.


02-05-2011 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey bevallen van een tweeling

Mariah Carey bevallen van een tweeling


http://img69.imageshack.us/img69/2108/mariahcareynickcannon.jpg


De 41-jarige Amerikaanse popster Mariah Carey is gisteren in Los Angeles bevallen van een tweeling, een meisje en een jongen. Dat heeft een woordvoerster bevestigd aan de krant Los Angeles Times.

Het meisje kwam eerst op de wereld, met een gewicht van 2,35 kilogram en een lengte van 45 centimeter. Haar broertje volgde even later. Hij woog 2,43 kilogram en mat 47,5 centimeter. Hoe de baby's heten is vooralsnog een goed bewaard geheim.
 
Huwelijksverjaardag
De geboorte vond plaats op de derde huwelijksverjaardag van Carey en haar 30-jarige echtgenoot Nick Cannon. Die bracht zijn echtgenote volgens de krant hoogstpersoonlijk naar het ziekenhuis met zijn Rolls Royce. Cannon zou zo nerveus geweest zijn dat hij de beroemde zangeres eerst naar de verkeerde afdeling bracht.


01-05-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter (17) Bruce Willis en Demi Moore aangehouden


Dochter (17) Bruce Willis en Demi Moore aangehouden


http://img714.imageshack.us/img714/2194/demimooreentallulahbell.jpg
Demi Moore en Tallulah Belle


Tallulah Belle Willis, de 17-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore, is gisterenavond aangehouden door de politie, schrijft De Telegraaf.

Met drie vriendinnen werd Tallulah door de politie betrapt terwijl ze twee flessen alchol bij zich hadden. Omdat het kwartet minderjarig was, werden ze aangehouden door de plaatselijke autoriteiten.

Tallulah en de andere meiden werden meegenomen naar het politiebureau waar Demi Moore hen kwam ophalen. Bruce en Demi waren 13 jaar getrouwd en hebben drie dochters: Rumer, Scout en de jongste Tallulah.


01-05-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus heeft oogje op prins Harry

Miley Cyrus heeft oogje op prins Harry


http://img233.imageshack.us/img233/7451/mileycyruso.jpg



Miley Cyrus is méér dan onder de indruk van het optreden van de Britse prins Harry gisteren tijdens het huwelijk van zijn broer William en Kate. "Ow ow, het huwelijk was zo romantisch", schreef Miley op Twitter.

Miley zou best in de plaats van Kate Middleton willen zijn, alleen zou het tieneridool voor Harry kiezen. "Kate heeft echt veel geluk, is het niet de droom van ieder meisje om een prinses te zijn? Harry? Haha", twitterde ze nog.

Spijtig genoeg voor Miley was Chelsy Davey- het meisje waarmee prins Harry een knipperlichtrelatie heeft- ook aanwezig op het huwelijk.


01-05-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Armin van Buuren koninklijk onderscheiden

DJ Armin van Buuren koninklijk onderscheiden


http://img822.imageshack.us/img822/3600/djarmin.jpg



DJ Armin van Buuren is zaterdag koninklijk onderscheiden in Nederland. Koningin Beatrix heeft hem benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Van Buuren kreeg de onderscheiding tijdens zijn optreden bij het CityMoves evenement op de Garenmarkt in zijn thuisstad Leiden uitgereikt door burgemeester Henri Lenferink.

Armin van Buuren (34) kreeg zijn onderscheiding voor zijn bijdragen aan de promotie van de Nederlandse dancemuziek wereldwijd en zijn bijdragen aan de muziekeconomie aan de top van de internationale dance scene. Van Buuren werd eerder al onderscheiden met onder meer de Gouden Harp (2010) en de Popprijs (2008).


01-05-2011 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
30-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Geestelijke uit de bol na Royal Wedding

 Geestelijke uit de bol na Royal Wedding


http://img805.imageshack.us/img805/8569/geestelijkeuitdebol.jpg


Op het internet is een filmpje opgedoken van een wel erg uitbundige geestelijke die na het huwelijk van Will en Kate met zijn enthousiasme geen blijf weet. Op de beelden zien we hoe een onbekende man in een zwart gewaad op de rode loper voor de kerk van Westminster Abbey tot twee maal toe een radslag maakt.

De acrobatische toeren werden gefilmd vlak nadat prins William en Kate elkaar eeuwige trouw hadden beloofd. Volgens de Daily Telegraph zat het kersverse bruidspaar al in Buckingham Palace toen de priester zijn vreugdewiel deed. Een camera van dezelfde krant legde het hilarische filmpje vanmorgen in Londen vast.

Kerk houdt identiteit geheim
Een woordvoerder van de Abbey weigert om de identiteit van de geestelijke bekend te maken. "De man wilde op deze manier zijn enthousiasme tonen en deed dat pas nadat de menigte vertrokken was. We waren op dat moment erg in de wolken met de geslaagde huwelijksceremonie."

De ceremonie in de kerk werd door meer dan 2000 vrienden, familieleden en kennissen van het bruidspaar gevolgd. Wereldwijd zouden ongeveer 2 miljard mensen getuige zijn geweest van de Royal Wedding.

Het filmpje kan je hier bekijken.


30-04-2011 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scissor Sisters, Erykah Badu, Jamie Lidell en Datsuns op Lokerse Feesten

Scissor Sisters, Erykah Badu, Jamie Lidell en Datsuns op Lokerse Feesten

Klik op de foto om 'Fire With Fire' van  Scissor Sisters te beluisteren



Scissor Sisters


De 37ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus 2011.

Eerder werd reeds de komst bekendgemaakt van Joe Cocker, Ozark Henry, Bart Peeters, Goose, Kelis, Primal Scream, Das Pop, Robert Plant & The Band of Joy, Paolo Nutini, Gabriel Rios, Dream Theater, Channel Zero, Triggerfinger, Kyuss Lives! en Airbourne.

Daar komen nu Scissor Sisters, Hooverphonic, Erykah Badu, Jamie Lidell, Selah Sue, Soulfly, Thin Lizzy en The Datsuns bij. Meer info en tickets via www.lokersefeesten.be.


30-04-2011 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cirque Du Soleil poot kopie van Neverland Ranch neer in Las Vegas

Cirque Du Soleil poot kopie van Neverland Ranch neer in Las Vegas


http://img848.imageshack.us/img848/3045/cirquedusoleil.jpg


Cirque Du Soleil gaat in Sin City een replica van Michael Jacksons Neverland Ranch neerzetten. Het Canadese entertainmentbedrijf wil zo een ode brengen aan de overleden popster.

De lounge zal terug te vinden zijn in het Mandalay Bay hotel. Bezoekers mogen zich binnenkort aan een museum verwachten met allerlei snuisterijen uit de inboedel van MJ's voormalige stekje in het Californische Los Olivos. Bovendien komt er ook een theater dat een replica zal zijn van zijn woning.

"Mandalay Bay zal op ontzettend veel manieren het nieuwe huis van Michael Jackson worden" zegt Daniel Lamarre, die aan het hoofd van Cirque Du Soleil staat.

De projectleiders proberen zo veel mogelijk MJ-fans naar de herdenkingsattractie te lokken: "Er zijn maar weinig fans die de echte Neverland Ranch zouden bezoeken omdat het landgoed erg afgelegen ligt. Nu kunnen ze dat doen door naar Las Vegas af te zakken."

Het project zou in 2013 klaar moeten zijn.


29-04-2011 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dannii Minogue met spoed aan appendix geopereerd

Dannii Minogue met spoed aan appendix geopereerd


http://img829.imageshack.us/img829/8607/danniiminoguex.jpg



Dannii Minogue is het voorbije weekend met spoed geopereerd om haar appendix te verwijderen. De 39-jarige zus van Kylie verging van de pijn en ging twee uur na haar opname in een Londens ziekenhuis al onder het mes wegens acute appendicitis. Woensdag mocht ze de kliniek weer verlaten.

Negen maand geleden beviel Dannii van haar eerste kind, zoontje Ethan.


29-04-2011 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angie Stone en George Clinton openen concertreeks Rivierenhof

Angie Stone en George Clinton openen concertreeks Rivierenhof


http://img810.imageshack.us/img810/1825/angiestone.jpg


Met funkmeister George Clinton en souldiva Angie Stone opent het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne dit jaar zijn zomerconcertreeks. Op 17 juni kan je Angie Stone samen aan het werk zien met de grondlegger van de P-funk George Clinton. Op geen enkel ander festival in België zal je deze twee grote namen aan het werk kunnen zien.

Hooverphonic treedt op 24 juni aan. Volgende week woensdag lost de organisatie nog een reeks namen.

Online bestellen kan via www.openluchttheater.be. Op zaterdag kan je tussen 14 en 17 uur ook telefonisch terecht op het nummer 070 222 192 of je kan je tickets halen aan de ticketbalie van de Arenbergschouwburg (Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen). Van dinsdag tot en met vrijdag kan dat (telefonisch) van 12.30 tot 17 uur.


29-04-2011 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellie Goulding zingt op receptie Will & Kate

Ellie Goulding zingt op receptie Will & Kate

Klik op de foto om 'Your Song' te beluisteren






Ellie Goulding zal volgens de Britse pers de huwelijksreceptie van Prince William en Kate Middleton opluisteren. Het bruidspaar is fan van de 24-jarige zangeres. De tabloids tippen nu op Elton Johns "Your Song" als nummer voor de openingsdans, een lied dat Goulding coverde.

Ellie Goulding won in 2010 de Critics Choice Award bij de Brit Awards. Haar bekendste nummers zijn "Starry Eyed", "Under the Sheets", "Wonderwoman" en "Guns and Horses".


29-04-2011 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!