Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angie Stone en George Clinton openen concertreeks Rivierenhof

Angie Stone en George Clinton openen concertreeks Rivierenhof


http://img810.imageshack.us/img810/1825/angiestone.jpg


Met funkmeister George Clinton en souldiva Angie Stone opent het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne dit jaar zijn zomerconcertreeks. Op 17 juni kan je Angie Stone samen aan het werk zien met de grondlegger van de P-funk George Clinton. Op geen enkel ander festival in België zal je deze twee grote namen aan het werk kunnen zien.

Hooverphonic treedt op 24 juni aan. Volgende week woensdag lost de organisatie nog een reeks namen.

Online bestellen kan via www.openluchttheater.be. Op zaterdag kan je tussen 14 en 17 uur ook telefonisch terecht op het nummer 070 222 192 of je kan je tickets halen aan de ticketbalie van de Arenbergschouwburg (Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen). Van dinsdag tot en met vrijdag kan dat (telefonisch) van 12.30 tot 17 uur.


29-04-2011 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellie Goulding zingt op receptie Will & Kate

Ellie Goulding zingt op receptie Will & Kate

Klik op de foto om 'Your Song' te beluisteren






Ellie Goulding zal volgens de Britse pers de huwelijksreceptie van Prince William en Kate Middleton opluisteren. Het bruidspaar is fan van de 24-jarige zangeres. De tabloids tippen nu op Elton Johns "Your Song" als nummer voor de openingsdans, een lied dat Goulding coverde.

Ellie Goulding won in 2010 de Critics Choice Award bij de Brit Awards. Haar bekendste nummers zijn "Starry Eyed", "Under the Sheets", "Wonderwoman" en "Guns and Horses".


29-04-2011 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen decibellimiet op zomerfestivals

Geen decibellimiet op zomerfestivals

http://img9.imageshack.us/img9/1883/zomerfestivals.jpg

De festivalzomer van 2011 wordt er een zonder geluidsnorm. Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege (CD&V) heeft haar plannen voor een nieuwe wet namelijk uitgesteld tot 2012. Mogelijk bouwt ze nog een paar overgangsjaren in, schrijven de Concentrakranten.

Toen Schauvliege in januari haar voorstel over een nieuwe geluidsnorm bekendmaakte, leidde dat tot een hele polemiek. In haar voorstel maakte ze onderscheid tussen drie soorten evenementen, met een maximumlimiet van 100 decibel.

De jeugd- en muzieksector noemde het voorstel onuitvoerbaar, en hield vast aan de 103 dB die was overeengekomen in een vrijwillig, sectorieel charter.

Nieuw onderzoek

In overleg met de sector ging het kabinet-Schauvliege opnieuw aan het werk. Nu blijkt volgens de kranten dat het denkwerk niet snel genoeg resultaat oplevert, waardoor Schauvliege in het Vlaams parlement liet weten dat ze een wet dit jaar niet meer klaar krijgt.

Een nieuwe geluidsnorm komt er dus ten vroegste begin 2012, en nadien wordt eventueel nog een overgangsperiode ingebouwd.


29-04-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: Voel me net een vastgebonden kalkoen in podiumoutfit

Katy Perry: "Voel me net een vastgebonden kalkoen in podiumoutfit"


http://img19.imageshack.us/img19/578/katyperryp.jpg


Katy Perry houdt er niet van om voortdurend van podiumoutfit te wisselen. Volgens popster (die tijdens haar wereldtournee maar liefst 16 verschillende kostuums droeg) is elk verkleedpartijtje een pijnlijke bedoening, want ze stond na ieder optreden vol blauwe plekken.

"Omdat de crewleden me vliegensvlug in een nieuwe outfit moeten heisen, trekken ze vaak erg hard aan mijn kleren. Dan breekt het angstzweet me al uit en begin ik te roepen en te tieren, uit schrik dat mijn vel tussen de ritssluiting komt te zitten." vertelt Perry aan de Daily Mail.

Oma-kousen
"Mijn knieën zien er niet uit en staan voor littekens en blauwe plekken, dus daarom draag ik oma-kousen om het boeltje te bedekken. Ik heb zelfs verschillende steekwonden van de veiligheidsspelden waar ze mij geregeld mee prikken. Er is simpelweg geen tijd en ruimte, alles moet zo snel mogelijk gebeuren zodat ik zo snel mogelijk terug op het podium sta."

"Ik zag ooit een kookprogramma waarin ze een kalkoen met touwtjes vastbinden vooraleer ze de oven ingaat. Dat is precies hoe ik me voel wanneer ik me in mijn kostuums heis." grapt de zangeres.


29-04-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo gaat acteerlessen geven aan daklozen

LiLo gaat acteerlessen geven aan daklozen


http://img852.imageshack.us/img852/7657/lindsaylohana.jpg


Het ziet ernaar uit dat Lindsay Lohan binnenkort weer terug op de planken staat. De theatergroep van het vluchthuis waar eind deze week haar gemeenschapsdienst van start gaat, wil dat de actrice hen acteerlessen komt geven.

Volgens een woordvoerdster van het vluchthuis voor vrouwen in Los Angeles hopen de dames dat ze acteerlessen van LiLo zullen krijgen. De actrice werd vorige week veroordeeld tot 480 uren gemeenschapsdienst, waarvan ze er 120 in een lijkenhuis en 360 bij dakloze vrouwen zal verrichten.

Theatergezelschap D.I.V.A.S. (Dames Investing in Very Authentic Storytelling) bestaat uit ongeveer 15 vrouwen die twee uur per week samenkomen. Daar leren ze hoe ze hun emoties uiten door verhaaltjes te schrijven, te acteren en door met elkaar te praten. Volgens hen zou LiLo de perfecte persoon zijn om hun clubje te vervolledigen.

Lindsay heeft nog geen concrete taak gekregen in het vluchthuis maar de actrice zou bijzonder geïnteresseerd zijn om haar acteertalent te delen met de daklozen.


29-04-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gulle Johnny Depp geeft 800 euro fooi op restaurant

Gulle Johnny Depp geeft 800 euro fooi op restaurant


http://img807.imageshack.us/img807/6133/johnnydeppv.jpg

Johnny Depp was deze week in een behoorlijk genereuze bui. De acteur deelde onlangs een flinke fooi van 800 euro uit aan het personeel van een taverne in Berkshire.

Depp is momenteel in het Engelse Ascot voor de opnames van zijn nieuwste film 'Dark Shadows'. Daar brengt hij geregeld zijn vrije tijd door in plaatselijke café's en restaurant.

De chique bars en restaurants in zijn vijfsterrenhotel leek hem niet te interesseren, want de Hollywoodacteur verkoos om iets verderop met de 'locals' te gaan tooghangen in een bruine kroeg.

"Op de eerste avond liet hij een fooi van 400 euro achter, de volgende avond deelde hij nog eens 500 euro uit aan het barpersoneel." vertelt een ober uit de kroeg. "Het hele dorp was dolenthousiast toen ze wisten dat Johnny in de buurt was. De acteur probeerde zich op de achtergrond te houden, hij is helemaal geen aandachtstrekker. Hij kreeg uiteraard veel bekijks, vooral bij de vrouwen."


29-04-2011 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian May (Queen) neemt song op als hulde aan Joeri Gagarin

Brian May (Queen) neemt song op als hulde aan Joeri Gagarin


http://img685.imageshack.us/img685/9650/brianmay.jpg



De Britse rockgitarist Brian May, speerpunt van de rockgroep Queen, neemt een song op waarmee hij hulde wil brengen aan Joeri Gagarin, de Sovjetrus die op 12 april 1961 de eerste mens in de ruimte is geworden, zo heeft het Russische staatspersbureau Ria Novosti gemeld.


Met Tangerine Dream
May is doctor in de astrofysica. Hij neemt het eerbetoon aan Gagarin op samen met de Duitse kosmische rocklegendes van Tangerine Dream. De song zal voor het eerst te horen zijn op een festival op Tenerife tussen 20 en 25 juni.
 

http://img101.imageshack.us/img101/8876/joerigagarin.jpg
Joeri Gagarin


Er komt tevens een song ter ere van Aleksei Leonov, de Sovjetrus die in 1965 de eerste was om in de ruimte te wandelen.
 
Beide liedjes zullen op "kosmische geluiden" gebaseerd zijn, aldus een woordvoerder van het Starmus wetenschaps- en muziekfestival op Tenerife, aangehaald door Novosti. Mogelijk aanwezig zijn Valentina Terejskova, die de eerste vrouw in de ruimte werd, en Buzz Aldrin, de tweede mens die voet zette op de Maan.
Andere musici overwegen mee in het project te stappen.


29-04-2011 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian May: Sacha Baron Cohen is geknipte man om Freddie Mercury te vertolken

Brian May: "Sacha Baron Cohen is geknipte man om Freddie Mercury te vertolken"




Dat hij staat met een snor als een handborstel, wisten we al sinds hij Borat speelde. Misschien is het daar aan te wijten dat Queen-gitarist Brian May van oordeel is dat enkel Sacha Baron Cohen de rol van Freddie Mercury kan vertolken in een film over diens leven. Mercury overleed in 1991 aan een longontsteking. Hij had al jaren aids.

Jarenlang verzet
"We hebben ons jarenlang verzet tegen deze film, maar nu we de juiste mensen hebben gevonden, willen we er mee doorgaan. Sacha lijkt me de perfecte man. Had hij er niet op aangedrongen, zou het bij vage plannen gebleven zijn. Wij hebben hem niet gekozen, hij heeft ons gekozen. Hij staat te popelen om Freddie te spelen. Hij praat er al jaren over".

Het script wordt geschreven door Peter Morgan en zal focussen op de beginjaren van Queen tot hun optreden op 'Live Aid' in 1985.

Enthousiast en omzichtig
May (63) voelt zich verantwoordelijk voor de nagedachtenis van Mercury en zal het project met arendsogen opvolgen. "We beginnen eraan met groot enthousiasme, maar tegelijk ook veel omzichtigheid. Freddie's nalatenschap is me zeer dierbaar en er rust een grote verantwoordelijkheid op onze schouders om ze niet te verknoeien. De film gaat meer over Freddie en minder over ons". (br.hln)



28-04-2011 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taboo van Black Eyed Peas verwelkomt derde kindje

Taboo van Black Eyed Peas verwelkomt derde kindje


http://img860.imageshack.us/img860/6877/taboo.jpg
Taboo van de Black Eyed Peas is voor de derde keer vader geworden.


De 35-jarige muzikant twitterde er zowel tijdens als na de bevalling gretig op los. Taboo en zijn vrouw Jaymie Dizon werden afgelopen dinsdag de trotse ouders van zoontje Journey Jameson.

Het 'BEP'-lid was zo enthousiast dat hij de naam van zijn 2-jarige zoon via Twitter meedeelde in plaats van de naam van zijn nieuwste spruit: "Baby Jalen werd om 14 uur 57 geboren. Ik ben zo blij! Sorry, verkeerde naam, ik was zo in de wolken dat ik Jalen zei, maar het is Journey Jameson Gomez."

Het is het tweede kindje van het koppel. Hun eerste zoon werd vorig jaar geboren. Taboo heeft ook nog een 17-jarige zoon, Joshua, uit een eerdere relatie.


28-04-2011 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadgever Sarkozy: Carla Bruni wel degelijk zwanger

Raadgever Sarkozy: "Carla Bruni wel degelijk zwanger"


http://img847.imageshack.us/img847/6434/carlabruniennicolassark.jpg



Een raadgever van Nicolas Sarkozy heeft het gerucht bevestigd dat de laatste dagen de ronde deed: Carla Bruni is wel degelijk zwanger.

De officiële aankondiging zou normaal morgen in 'Le Parisien' verschijnen, de dag waarop prins William en Kate Middleton in het huwelijksbootje stappen. Het Franse tijdschrift VSD snoepte hen echter de primeur af. "Een raadgever van de president heeft de zwangerschap off the record bevestigd", klinkt het daar.

De buik van Bruni vormt al langer een bron van speculatie. Deze keer bleef de 'roddel' echter hardnekkig in de lucht hangen. Reken daarbij nog dat de Franse presidentsvrouw enkele dagen geleden vreemde rondingen vertoonde, en het plaatje is rond. Ze zou toen overigens op weg geweest zijn om een echografie van de baby te laten nemen.


28-04-2011 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: zo zou huwelijk William en Kate moeten zijn

Hilarisch: zo zou huwelijk William en Kate moeten zijn

Klik op de foto om het grappige filmpje te bekijken





Het Britse telecombedrijf T-Mobile huurde een schare lookalikes van de Britse koninklijke familie in voor deze clip waarin de uitbundige royals Westminster Abbey binnendansen op de tonen van East 17's 'House of Love'. Daar is dat feestje!


28-04-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber maakt film met Mark Wahlberg

Justin Bieber maakt film met Mark Wahlberg


http://img864.imageshack.us/img864/9823/justinbieberw.jpg



Justin Bieber en Mark Wahlberg werken samen aan een filmproject voor Paramount, zo liet acteur-producer Wahlberg weten.

"Justin Bieber gaat met me samenwerken aan een film. We hebben het idee voorgelegd aan Paramount, die er meteen brood in zag en ook Justin is helemaal te vinden voor het project. Justin heeft me een video gestuurd waarop hij acteert, en ik vind dat hij echt talent heeft".

De 39-jarige Wahlberg wilde niet veel meer details kwijt, maar onthulde wel dat het een drama wordt en dat Bieber er niet in zal zingen.

Bieber maakte onlangs bekend dat hij acteur wil worden. Zijn gastrol in de tv-show 'CSI: Crime Scene Investigation' eerder dit jaar was hem danig bevallen.


28-04-2011 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana Ross krijgt voogdij over Michael Jacksons kinderen

Diana Ross krijgt voogdij over Michael Jacksons kinderen


http://img25.imageshack.us/img25/6109/dianarossmichaeljackson.jpg
Jackson en Diana Ross


Als de moeder van Michael Jackson overlijdt, krijgt Diana Ross de voogdij over zijn drie kinderen Paris (13), Prince Michael II (9, bijgenaamd Blanket) en Prince Michael I (14).

Ross, die nu 67 is, staat immers in Michael Jacksons testament als voogd over de kinderen en zal haar verantwoordelijkheid opnemen indien er iets voorvalt aan Katherine, Jacksons moeder die volgende week 81 wordt.

"Michael vertrouwde buiten zijn moeder niemand in zijn familie om de kinderen op te voeden. Michael hield van Diana en koos haar om een heel bijzondere reden", aldus een bron op RadarOnline.com.

Hoewel Michael wilde dat zijn moeder voor de kinderen zou zorgen, besefte hij ook dat dit geen langetermijnoplossing was. Daarom stelde hij Diana Ross aan als tweede voogd.

Diana Ross heeft zelf vijf kinderen: met Motownbaas Berry Gordy kreeg ze Rhonda Ross Kendrick (39), met haar eerste man Robert Ellis Silberstein kreeg ze twee kinderen: Tracee Ellis Ross (38) en Chudney Ross (35). Met de Noorse scheepsmagnaat Arne Naess, die in 2004 overleed, kreeg ze nog Evan Ross (22).


28-04-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernederde' Katy Perry: Ik heb Russell nooit bedrogen

'Vernederde' Katy Perry: "Ik heb Russell nooit bedrogen"


http://img18.imageshack.us/img18/868/katyperrymn.jpg


Katy Perry heeft het magazine NW vandaag voor de rechter gesleept. Volgens het Australische tijdschrift zou de 26-jarige zangeres haar man Russell Brand hebben bedrogen met haar muziekproducer Benny Blanco.


Volgens de Daily Mail wil de popvedette de snaak zo snel mogelijk afhandelen in de rechtbank van Melbourne. Perry was nog maar enkele uren Down Under nadat ze een klacht indiende tegen het tijdschrift.


NW verspreidde vorige maand het gerucht dat de zangeres was vreemdgegaan met haar producer Benny Blanco. Die twee zouden de lakens hebben gedeeld toen Perry nog maar net getrouwd was met acteur Russell Brand.


De zangeres is niet te spreken over het feit dat het tijdschrift de roddel klakkeloos overnam. Zij vindt dat NW het gerucht eerst bij haar had moeten checken. Die zou zich enkel gebaseerd hebben op uitspraken van Angela Summers en Marlon David, die beiden beweren dat ze goed bevriend zijn met Katy. Maar de popster zegt echter dat ze nog nooit van het duo heeft gehoord.


Perry zegt dat deze uitspraken haar goede reputatie hebben verpest en eist nu een schadevergoeding van maar liefst één miljoen dollar. De roddel zou haar niet alleen verdriet en stress hebben bezorgd, maar voelt ze zich naar eigen zeggen ook diep vernederd.


28-04-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively: van blonde babe tot rosse stoot

Blake Lively: van blonde babe tot rosse stoot


http://img135.imageshack.us/img135/2295/blakelively.jpg



'Gossip Girl' Blake Lively was dinsdagavond een opvallende verschijning op de rode loper van TIME 100 Gala in New York. De actrice ruilde namelijk haar prachtige blonde lokken in voor een 'ros kopke'.

Blake, die zopas het het gezicht werd van de nieuwe handtassencollectie van Chanel, zou haar haren hebben gekleurd voor haar filmrol in 'Hick': "Ik vond dat mijn personage roodharig moest zijn. Acteren gaat een stuk vlotter wanneer ik mezelf niet hoef te zijn. Dat rode haar helpt, want ik voel me een totaal ander persoon."

Haar bezoekje bij de kapper zou al van vorige maand dateren, maar de actrice verscheen pas gisteren terug op de rode loper.

Lively is erg in de wolken met haar nieuwe look: "Ik ben dol op mijn nieuwe haarkleur. Ik voel me net zoals de Kleine Zeemeermin".


28-04-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Justin Timberlake wellicht nooit een seksbuddy zal hebben

Waarom Justin Timberlake wellicht nooit een seksbuddy zal hebben


http://img138.imageshack.us/img138/8140/justintimberlakem.jpg


Justin Timberlake zal zich wellicht nooit aan een seksrelatie wagen. Volgens de acteur lopen zulke relaties gegarandeerd fout af wanneer er na een tijdje gevoelens in het spel komen.

"Het lijkt een goed idee totdat het opeens helemaal geen goed idee meer is." vertelt Timberlake in een duointerview met Mila Kunis tijdens de Ellen DeGeneres Show. "Hoe je het ook draait of keert, van zodra je intiem bent met iemand, komen daar na verloop van tijd gevoelens aan te pas. Wanneer je verliefd wordt terwijl de andere helemaal niets voelt, loopt het mis."

Justin verbrak niet zo lang geleden zijn relatie met Jessica Biel. Sindsdien wordt de 30-jarige acteur steevast aan zijn tegenspeelster Mila Kunis gekoppeld, maar de twee blijven de geruchten halsstarrig ontkennen.


28-04-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cale op Leuvens kunstenfestival M-idzomer

John Cale op Leuvens kunstenfestival M-idzomer

Klik op de foto om 'Hallelujah' te beluisteren






John Cale (ex-Velvet Underground), Gabriel Rios, Nicola Conte Jazz Combo en Lady Linn & Her Magnificent Seven zijn de headliners tijdens het tweede kunstenfestival M-idzomer. Dat vindt op 28, 29, 30 en 31 juli net als vorig jaar in het Leuvense museum M plaats.

Het festival is een samenwerking tussen het museum M, het Leuvense cultureel centrum 30CC en concertorganisator Depot. Vorig jaar waren er enkele duizenden bezoekers.
 
Het festival combineert optredens van de hoger vermelde artiesten in de binnentuin van het museum met een aanbod aan podia binnenin. Daar is er plaats voor stand-up comedy, spoken word, dans en performances van artiesten allerhande.
 
Van de partij dit jaar zijn onder andere Kamagurka, Bart Cannaerts, Lies Lefever, Eva Mouton, Arne Van Petegem, Stijn Vranken en Tragic Trio. Daarnaast zijn er in het museum diverse tentoonstellingen zoals Pieter-Jozef Verhaeghen, Gert Robijns, Open M, De Honderd en Een Romantische Kijk. (br.hln)


28-04-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Taylor had geheime liefdesbaby

"Elizabeth Taylor had geheime liefdesbaby"


http://img849.imageshack.us/img849/8986/elizabethtaylor1.jpg


Elizabeth Taylor, die vorige maand op 79-jarige leeftijd overleed, zou een geheime liefdesbaby hebben. De actrice zou haar dochtertje Norah aan een Ierse familie hebben afgestaan. Wanneer de baby werd geboren is niet geweten.


Elizabeths voormalige psychiater John Cohan kwam nu pas met het nieuws naar buiten omdat de actrice hem in de jaren '60 uitdrukkelijk had gevraagd om het geheim pas na haar dood te onthullen. Norah wil naar verluidt niets te maken hebben met haar biologische moeder.


"Liz gaf het kind in overleg met haar moeder en de filmstudio aan een familie in Ierland. Ze kreeg daarvoor een aardige som geld in de plaats. Elizabeth heeft nooit geweten wie de vader was omdat ze destijds met drie mannen de lakens deelde. Het nieuws over de baby is haar voor de rest van haar leven blijven achtervolgen." vertelt de psychiater aan de New York Post.


De actrice hield er een turbulent liefdesleven op na. Ze stapte maar liefst 8 keer in het huwelijksbootje en had 2 zonen, Christopher (55) en Michael (57) en 2 dochters, Liza (53) en Norah. Daarnaast adopteerde ze samen met haar vierde echtgenoot ook een Duits meisje, Maria, die nu 49 is.


27-04-2011 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Ozzy maakt horrorfilm Black Sabbath

Zoon Ozzy maakt horrorfilm 'Black Sabbath'


http://img38.imageshack.us/img38/1800/ozzyosbournen.jpg


Jack, de zoon van Ozzy Osbourne, gaat een horrorfilm maken die 'Black Sabbath' zal heten. De film heeft als rode draad de muziek van zijn vader en diens legendarische band Black Sabbath.

Jack Osbourne vertelde dat na de première op het Tribeca Film Festival in New York van de rockumentary 'God Bless Ozzy Osbourne', een mix tussen een concertfilm en documentaire over papa Ozzy.

Ozzy Osbourne is dit jaar één van de headliners op de Graspop Metal Meeting.


27-04-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Phoebe Snow overleden

Zangeres Phoebe Snow overleden

Klik op de foto om ' Poetry Man ' te beluisteren






De Amerikaanse singer-songwriter Phoebe Snow, die in 1975 voor een Grammy werd genomineerd voor haar hit 'Poetry Man', is gisteren op haar zestigste in New Jersey overleden. In januari vorig jaar kreeg ze een hersenbloeding, de complicaties daarvan kwam ze nooit te boven.
 
"Ze vocht bijna anderhalf jaar en doorstond bloedklonters, een longontsteking en hartfalen. Haar lichaam kon het niet meer aan", meldde haar manager aan CNN.

Snow stond bekend om haar bleusachtige stem met een groot bereik. Haar debuutalbum 'Phoebe Snow' leverde haar een optreden in 'Saturday Night Live' op en ze belandde ook op de cover van Rolling Stone. Ze zong onder meer in het voorprogramma van Jackson Browne en Paul Simon. Met deze laatste nam ze het nummer 'Gone at Last' op. Ze leende haar stem ook aan tal van tv-commercials.

Haar carrière raakte in het slop nadat ze zich ging focussen op haar dochtertje Valerie Rose Lamb, die in 1975 geboren werd met ernstige hersenbeschadiging. Valerie overleed in 2007.


27-04-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!