Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cale op Leuvens kunstenfestival M-idzomer

John Cale op Leuvens kunstenfestival M-idzomer

Klik op de foto om 'Hallelujah' te beluisteren






John Cale (ex-Velvet Underground), Gabriel Rios, Nicola Conte Jazz Combo en Lady Linn & Her Magnificent Seven zijn de headliners tijdens het tweede kunstenfestival M-idzomer. Dat vindt op 28, 29, 30 en 31 juli net als vorig jaar in het Leuvense museum M plaats.

Het festival is een samenwerking tussen het museum M, het Leuvense cultureel centrum 30CC en concertorganisator Depot. Vorig jaar waren er enkele duizenden bezoekers.
 
Het festival combineert optredens van de hoger vermelde artiesten in de binnentuin van het museum met een aanbod aan podia binnenin. Daar is er plaats voor stand-up comedy, spoken word, dans en performances van artiesten allerhande.
 
Van de partij dit jaar zijn onder andere Kamagurka, Bart Cannaerts, Lies Lefever, Eva Mouton, Arne Van Petegem, Stijn Vranken en Tragic Trio. Daarnaast zijn er in het museum diverse tentoonstellingen zoals Pieter-Jozef Verhaeghen, Gert Robijns, Open M, De Honderd en Een Romantische Kijk. (br.hln)


28-04-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Taylor had geheime liefdesbaby

"Elizabeth Taylor had geheime liefdesbaby"


http://img849.imageshack.us/img849/8986/elizabethtaylor1.jpg


Elizabeth Taylor, die vorige maand op 79-jarige leeftijd overleed, zou een geheime liefdesbaby hebben. De actrice zou haar dochtertje Norah aan een Ierse familie hebben afgestaan. Wanneer de baby werd geboren is niet geweten.


Elizabeths voormalige psychiater John Cohan kwam nu pas met het nieuws naar buiten omdat de actrice hem in de jaren '60 uitdrukkelijk had gevraagd om het geheim pas na haar dood te onthullen. Norah wil naar verluidt niets te maken hebben met haar biologische moeder.


"Liz gaf het kind in overleg met haar moeder en de filmstudio aan een familie in Ierland. Ze kreeg daarvoor een aardige som geld in de plaats. Elizabeth heeft nooit geweten wie de vader was omdat ze destijds met drie mannen de lakens deelde. Het nieuws over de baby is haar voor de rest van haar leven blijven achtervolgen." vertelt de psychiater aan de New York Post.


De actrice hield er een turbulent liefdesleven op na. Ze stapte maar liefst 8 keer in het huwelijksbootje en had 2 zonen, Christopher (55) en Michael (57) en 2 dochters, Liza (53) en Norah. Daarnaast adopteerde ze samen met haar vierde echtgenoot ook een Duits meisje, Maria, die nu 49 is.


27-04-2011 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Ozzy maakt horrorfilm Black Sabbath

Zoon Ozzy maakt horrorfilm 'Black Sabbath'


http://img38.imageshack.us/img38/1800/ozzyosbournen.jpg


Jack, de zoon van Ozzy Osbourne, gaat een horrorfilm maken die 'Black Sabbath' zal heten. De film heeft als rode draad de muziek van zijn vader en diens legendarische band Black Sabbath.

Jack Osbourne vertelde dat na de première op het Tribeca Film Festival in New York van de rockumentary 'God Bless Ozzy Osbourne', een mix tussen een concertfilm en documentaire over papa Ozzy.

Ozzy Osbourne is dit jaar één van de headliners op de Graspop Metal Meeting.


27-04-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Phoebe Snow overleden

Zangeres Phoebe Snow overleden

Klik op de foto om ' Poetry Man ' te beluisteren






De Amerikaanse singer-songwriter Phoebe Snow, die in 1975 voor een Grammy werd genomineerd voor haar hit 'Poetry Man', is gisteren op haar zestigste in New Jersey overleden. In januari vorig jaar kreeg ze een hersenbloeding, de complicaties daarvan kwam ze nooit te boven.
 
"Ze vocht bijna anderhalf jaar en doorstond bloedklonters, een longontsteking en hartfalen. Haar lichaam kon het niet meer aan", meldde haar manager aan CNN.

Snow stond bekend om haar bleusachtige stem met een groot bereik. Haar debuutalbum 'Phoebe Snow' leverde haar een optreden in 'Saturday Night Live' op en ze belandde ook op de cover van Rolling Stone. Ze zong onder meer in het voorprogramma van Jackson Browne en Paul Simon. Met deze laatste nam ze het nummer 'Gone at Last' op. Ze leende haar stem ook aan tal van tv-commercials.

Haar carrière raakte in het slop nadat ze zich ging focussen op haar dochtertje Valerie Rose Lamb, die in 1975 geboren werd met ernstige hersenbeschadiging. Valerie overleed in 2007.


27-04-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe plaat Kasabian pas na Werchter

Nieuwe plaat Kasabian pas na Werchter


http://img15.imageshack.us/img15/6716/kasabiank.jpg


Kasabian, straks op zondag op het grote podium van Werchter, brengt de opvolger van West Ryder Pauper Lunatic Asylum uit in oktober. Kasabian is klaar met de opnames, die plaatsvonden in San Francisco en Los Angeles, en de plaat wordt momenteel gemixt. De band gaat de nummers "uittesten tijdens een intieme lentetour in de UK", volgens hun platenlabel.

Gitarist Serge Pizzorno omschrijft het nieuwe werk als "erg positief en wijds". Wat dat betekent zullen we allicht op 3 juli te weten komen.


27-04-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl: "Ik ben geen geweldige liedjesschrijver

Dave Grohl: "Ik ben geen geweldige liedjesschrijver"


http://img851.imageshack.us/img851/4658/davegrohl.jpg


Of Dave Grohl een levende legende is? Hijzelf vindt alvast van niet. De frontman van Foo Fighters is geen fantastische liedjesschrijver die geweldige rockalbums opneemt, aldus opnieuw Grohl zelf.

In een interview met Absolute Radio gaf Grohl heel eerlijk zijn mening over hoe hij muziek maakt. "Ik kruis gewoon mijn vingers en hoop dat het oke klinkt, dat de mensen en de rest van de band het goed genoeg vinden", zegt de rocker. Hoewel Foo Fighters al jaren tot de top van de rockscene behoort, ligt dat volgens Grohl niet aan zijn talent. Gelukkig is er drummer Taylor Hawkins. "Hij is heel eerlijk en vertelt me geregeld dat iets gewoonweg niet werkt."

De gitarist Sprak ook uitvoerig over zijn periode als drummer van Nirvana, een van de meest invloedrijke rockbands uit de jaren '90. Nadat zanger en gitarist Kurt Cobain zelfmoord had gepleegd, voelde Grohl zich verschrikkelijk. Hij wilde geen drummer meer zijn, en al helemaal niet in een andere band. "Ik moest iets anders gaan doen." Dat anders, dat werd uiteindelijk Foo Fighters.

De laatste plaat van Foo Fighters, 'Wasting Light', werd overigens opgenomen met medewerking van Kirst Novoselic (oud-bassist van Nirvana), Butch Vig (producer van Nirvana's meest bekende plaat 'Nevermind') en Pat Smear, de gitarist die ook met Nirvana toerde. (vk/sps)

Foo Fighters staan deze zomer in ons land op Pukkelpop. Ze zijn er headliner op de eerste festivaldag, donderdag 18 augustus.


27-04-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos Van Acker valt voor charmes van haar fietsendief

"Roos Van Acker valt voor charmes van haar fietsendief"

Klik op de foto om ' met Manfred in de donderdagshow ' te bekijken




Bij de zoektocht naar de gestolen fiets van Roos Van Acker werden al de nodige vragen gesteld, maar het kan nog gekker. De radio- en tv-presentatrice zou volgens de website mediawatchers.be nu immers samen zijn met de dief van haar fiets Manfred, ene Pascal.

Nadat Van Acker op haar Facebook al geheimzinnig deed over een nieuwe liefde ("de paashaas legde geen (wind)eiereren, maar verraste Roos met een parfum), blijkt dat de twee er al enkele afspraakjes hebben opzitten. Het begon toen Pascal als 'eerlijke' dief gereageerd had via de sociaalnetwerksite Facebook op de oproep van Roos om haar fiets terug te geven. Bleek dat Pascal de fiets gestolen had omdat hij drigend naar het ziekenhuis moest en geen vervoer had. Een vergevingsgezinde Roos begreep niet alleen zijn standpunt, maar was ook snel verkocht.

"Hij heeft veel lef, is avontuurlijk, sportief, reist veel, is een stoere bink, grappig én combineert dat allemaal nog eens met een grote interesse voor literatuur", aldus Roos op mediawatchers.be. "Het stelen van de fiets was op het moment dat hij het deed een noodbeslissing die ik ten volle begrijp maar waar ik geen verdere details over wens te geven. Iedereen neemt in zijn of haar leven immers eens een foute beslissing, dus daar mag je een persoon niet op afrekenen." Dat worden ongetwijfeld nog spannende fietstochtjes tussen die twee. (br.hln)


27-04-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey noemt Britse royals bende profiteurs op BBC

Morrissey noemt Britse royals bende profiteurs op BBC


http://img8.imageshack.us/img8/7138/morrisseyn.jpg



Zanger Morrissey heeft een rel veroorzaakt in het Verenigd Koninkrijk door vanochtend de Britse koninklijke familie "een bende profiteurs die op onze kosten de grote sier uithangt" te noemen op de BBC. Morrissey, een Brits icoon, werd gevraagd of hij naar het huwelijk van Prince William en Kate Middleton zou kijken op tv.

"Waarom zou ik daar naar moeten kijken?" zei de voormalige Smithszanger. "Je kan die hele toestand toch niet ernstig nemen? Ik geloof niet dat de zogezegd koninklijke familie engeland kan vertegenwoordigen, laat staan dat we hen nodig hebben voor iets. Ik ben er echt van overtuigd dat het een bende profiteurs is die op onze kosten de grote sier uithangt? Niks meer of minder. Die mensen dienen totaal geen doel."

"Als je al die persberichten moet geloven, dan is het volk gek op die royals, maar ik daag jullie uit: ga nu de straat op en vraag het aan de mensen en ze lachen je in je gezicht uit. They really will."


27-04-2011 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe plaat van Smashing Pumpkins op komst

Nieuwe plaat van Smashing Pumpkins op komst


http://img101.imageshack.us/img101/6248/smashingpumpkinst.jpg


Billy Corgan heeft laten weten dat er in september een nieuwe cd van Smashing Pumpkins zal uitkomen. De frontman - en nog enig overblijvend lid van de band - maakte meteen bekend dat de back catalogue van Smashing Pumpkins geremastered is en vanaf eind van dit jaar mondjesmaat opnieuw zal worden uitgebracht, telkens met extra, nog niet uitgebrachte nummers als bonus.

Gish, Siamese Dream en Pisces Iscariot zijn eerst aan de beurt. Mellon Collie and the Infinite Sadness, The Aeroplane Flies High en Adore worden in 2012 heruitgebracht, Machina II/Friends and Enemies of Modern Music krijgen een release in 2013. Van die cd's werden wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht.

Maar eerst is er dus Oceania, de opvolger van Zeitgeist uit 2007. Oceania zal volgens Corgan tien nieuwe nummers bevatten. Het project Teargarden by Kaleidyscope (44 songs waarvan er ondertussen 9 gratis online zijn uitgebracht) blijft gewoon lopen. Corgan kondigt ook aan dat Smashing Pumpkins vanaf augustus weer gaat optreden.



27-04-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Schwarzenegger gaat opnieuw 'Terminator' spelen

"Arnold Schwarzenegger gaat opnieuw 'Terminator' spelen"

http://img832.imageshack.us/img832/8443/arnoldschwarzeneggeruw.jpg


Er is een nieuwe 'Terminator'-film op komst en volgens verscheidene Amerikaanse mediabronnen gaat voormalig gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger opnieuw de hoofdrol vertolken.

Het agentschap CAA doet momenteel de ronde van de grote filmstudio's waaronder CBS Films, Sony en Lionsgate Pictures met het dossier voor een nieuwe film waarin Schwarzenegger opnieuw de hoofdrol zal spelen. De regie is in handen van Justin Lin, bekend van 'Fast Five'.

Er is nog geen scriptschrijver aangeduid, wel een producent: Robert Cort. Sony en Lionsgate zijn volgens Deadline.com de grote kanshebbers. Die deden in februari 2010 al een gezamenlijk bod op de filmrechten, maar in een bankroetveiling kocht het bedrijf Pacificor het pakket voor 29,5 miljoen dollar.

Schwarzenegger speelde in drie 'Terminator'-films: de orginele uit 1984, 'Terminator 2: Judgement Day' uit 1991 en 'Terminator 3: Rise of the Machines' in 2003.

In 2009 speelden Sam Worthington and Christian Bale in 'Terminator Salvation'. Productiebedrijf Halcyon plande toen nog een hele reeks Terminatorfilms, maar het bedrijf raakte in geldnood, wat tot de bankroetveiling leidde en waardoor de franchise in de koelkast belandde.


27-04-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica werkt met Rick Rubin aan tiende album

Metallica werkt met Rick Rubin aan tiende album


http://img132.imageshack.us/img132/5230/metallicavz.jpg


Metallica gaat hun nieuw album opnemen met "zen-goeroe" Rick Rubin. 'Death Magnetic' nam de band in 2008 al op met Rubin en bassist Robert Trujillo kijkt al uit naar de hernieuwde samenwerking voor het tiende album van Metallica.

"Ik werk graag met Rick. Voor mij is hij een soort zen-goeroe, precies wat Metallica momenteel nodig heeft. We staan te popelen om weer muziek te maken. Aan riffs hebben we geen gebrek, ik denk dat we alleen maar beter kunnen worden", verklaarde Trujillo op de radio.

Voor ze opnieuw in de studio gaan, toert Metallica met The Big Four: samen met Slayer, Megadeth en Anthrax. Die tournee brengt hen na enkele concerten in de VS ook naar Europa, Zuid-Amerika en India.


27-04-2011 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
26-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem, dEUS en Foo Fighters op Pukkelpop

Eminem, dEUS en Foo Fighters op Pukkelpop


http://img3.imageshack.us/img3/4681/eminemuc.jpg
Eminem is headliner op vrijdag 19 augustus


Na lang wachten zijn de eerste namen voor Pukkelpop dan toch bekend. Op de Pukkelpop-website kondigt organisator Chokri Mahassine een eerste resem namen aan, waaronder kleppers als Eminem, dEUS en Foo Fighters.

Over de komst van Foo Fighters, de Amerikaanse band rond Dave Grohl, werd al langer druk gespeculeerd, maar verder was het lang koffiedik kijken in verband met de namen die van 18 tot en met 20 augustus op de weide van Keiwit-Hasselt zullen aantreden. Tot vandaag dus, en meteen werd een heel lijstje met optredende artiesten bekend gemaakt.

Donderdagavond 18 augustus sluiten Dave Grohl en zijn Foo Fighters de Main Stage af. De band heeft gevraagd om bijna twee uur op te treden. Op vrijdag speelt Eminem op Pukkelpop zijn enige show op het Europese vasteland deze zomer. België boven op zaterdag 20 augustus, want dan is de Main Stage voor dEUS. De groep van Tom Barman is voor de zesde keer te gast in Kiewit.

The Offspring en Skunk Anansie
De eerste namen zijn, naast de reeds genoemde Foo Fighters, Eminemen dEUS in alfabetische volgorde: ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, AA-Trak, Adept, Andy C & MC GQ, Anna Calvi, Apocalyptica, As I Lay Dying, The Antlers, Benga & Skream ft. Youngman,  Benny Benassi, Birdy Nam Nam, Bleed From Within, Blonde Redhead, Bloody Beetroots Death Crew 77, Bonobo, Borgore, Bouncing Souls, Breakage Live Feat Jess Mills, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, Busy P, Calvin Harris (dj set), Camo & Krooked,  Canblaster, Carte Blanche, Cassius (dj set), Congorock, Crookers,  Crystal Castles, Danny Byrd, Dave Clarke, Deftones, Devil Sold His Soul, DJ Fresh, Dorian Concept, Drop the Lime, Dry The River, Duck Sauce, Eliza Doolittle, Emalkay, Example, Explosions in the Sky, Face To Face, Feadz, Fenech Soler, Fleet Foxes, Gay for Johnny Depp, Gesaffelstein, Good Charlotte, Hudson Mohawke, The Horrors, James Blake, Jamie Woon, Japanese Voyeurs, Jose James, Little Dragon, Lykke Li, Mark Ronson & The Business Intl, Mayer Hawthorne & The County, Miles Kane, Modestep, Mount Kimbie, Nero, New Found Glory, No Use For A Name, Noah and the Whale, Noisettes, The Naked And Famous, OFF!, The Offspring, Patrick Wolf, Paul Kalkbrenner, Planning to Rock, Ramadanman aka Pearson Sound, The Raveonettes, Rise Against, Rustie, Sebadoh, SebastiAn, The Shoes, Skrillex, Skunk Anansie, The Streets, Stromae, The Subs, Suicidal Tendencies, Thirty Seconds to Mars, Title Fight, Trentemøller, Trophy Wife, Untold, The View, Warpaint, Wild Beasts, Wolf People, Wu Lyf, Yashin, Yellowcard, Your Demise en Yuck.

De volledige tot nu toe bekende line-up en dagindeling vind je op www.pukkelpop.be. De voorverkoop start woensdag 27 april om 11.00 uur, enkel online. Een combiticket kost 155 euro, een dagticket 79 euro (exclusief reservatiekosten). Alle prijzen zijn inclusief gratis camping en openbaar vervoer. (br.hln)



26-04-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punkicoon Poly Styrene overleden

Punkicoon Poly Styrene overleden

Klik op de foto om ' Oh Bondage! Up Yours ' te beluisteren



De zangeres Poly Styrene in het midden



Poly Styrene, zangeres van de punkband X-Ray Spex, heeft gisteravond haar strijd tegen borstkanker verloren. Het 53-jarige punkicoon, echte naam Joan Elliott-Said, overleed gisteravond in het gezelschap van haar moeder en dochter.

Haar vriend Symond Lawes schreef op de facebookpagina van Poly: "Ik heb net haar moeder gesproken en het is waar, ze is vredig ingeslapen, haar moeder en dochter waren bij haar".

Inmiddels bracht Boy George hulde op zijn twitterpagina: "Ik was fan van Poly. Ik mocht haar ook leren kennen, ze was net als ik een volgelinge van Krishna. Je zal enorm gemist worden, Poly! Legende!", schreef George.

In februari meldde Poly op haar website dat ze aan borstkanker leed.

Eind de jaren zeventig was X-Ray Spex een van de speerpunten van de Britse punkscène. Hun album 'Germ Free Adolescents' wordt nog altijd erkend als één van de belangrijkste platen van de punkbeweging. Poly Styrene wordt als invloed aangewezen door moderne bands als The Yeah Yeahs en The Gossip.


26-04-2011 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Pinkpop Classic dit jaar

Geen Pinkpop Classic dit jaar


http://img193.imageshack.us/img193/3364/pinkpopclassic.jpg
Geen Pinkpop Classic dit jaar, maar Pinkpop zelf gaat gewoon door van 11 tot en met 13 juni.


Pinkpop Classic gaat dit jaar niet door. Pinkpopbaas Jan Smeets is er niet in geslaagd genoeg groepen te werven voor een ééndaags 'classic festival' in augustus. Smeets bevestigde vandaag het nieuws dat al in enkele Nederlandse kranten stond.

Het publiek van Pinkpop Classic bestond vooral uit babyboomers en die worden net als veel artiesten te oud, aldus Smeets. Vorig jaar liep het bezoekersaantal al drastisch terug van twaalf- naar zesduizend. "Op een gegeven moment houdt het op."

De eerste Pinkpop Classic was op 11 augustus 2007. "Vier jaar geleden heb ik al gezegd dat het classicfestival geen eeuwig leven beschoren is", aldus Smeets. "Het was een speeltje van de babyboomers en in die tijd wilden die nog wel eens zo'n festival bezoeken. Bovendien hebben veel groepen geen zin om voor één festival over te komen."

Bij ons gaat TW Classic, het 'oudere broertje' van Rock Werchter, wél gewoon door. Voor de tiende keer al, en dit jaar op zaterdag 9 juli. Headliners in het festivalpark van Werchter zijn dan Bryan Adams, Texas en Simple Minds.


26-04-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan moet in lijkenhuis gemeenschapsdienst doen

Lindsay Lohan moet in lijkenhuis gemeenschapsdienst doen


http://img34.imageshack.us/img34/7572/lindsaylohanj.jpg


Lindsay Lohan zal haar gemeenschapsdienst deels in een mortuarium moeten volbrengen. Vorige week werd Lilo tot 120 dagen celstraf en 480 uren gemeenschapsdienst veroordeeld wegens het schenden van haar probatievoorwaarden nadat ze een halssnoer had gestolen.

Ze heeft nu een week de tijd om aan de slag te gaan in het lijkenhuis van Los Angeles, waar ze 120 uren de lijkschouwer zal moeten assisteren.

"Ze zal vuilbakken moeten ledigen, stofzuigen en toiletten poetsen. In de kamers waar autopsieën worden verricht, zal ze niet komen. Dat betekent niet dat ze geen lijken zal zien. Maar ze aanraken, mag ze niet", verklaart de directeur van het mortuarium in de New York Daily News.

Naast haar dienst in het mortuarium moet Lindsay ook 360 uren gemeenschapsdienst vervullen in een vluchthuis voor vrouwen.

Vorige week vrijdag werd LiLo veroordeeld tot 120 dagen celstraf. Haar advocaat ging meteen in beroep, waardoor ze de gevangenis mocht verlaten nadat ze 75.000 dollar borg had betaald. Haar gemeenschapsdienst wordt echter niet uitgesteld. Op 11 mei wordt ze opnieuw voor de rechter verwacht.


26-04-2011 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middletons nonkel niet vies van coke en prostituees

Kate Middletons nonkel niet vies van coke en prostituees


http://img4.imageshack.us/img4/7358/katemiddletons.jpg


De oom van Kate Middleton zal vrijdag in Westminster Abbey een opgemerkte verschijning zijn. Gary Goldsmith, de broer van Kates moeder Carole, staat immers bekend als een stevig fuifbeest die zijn neus niet ophaalt voor cocaïne, xtc en op zijn tijd een 'gezelschapsdame'. Goldsmith werd twee jaar geleden gefilmd in zijn villa op Ibiza. Hij deelde er coke en xtc uit aan zijn gasten en de heren voorzag hij van prostituees

De zwaar getatoeëerde projectonwikkelaar zal wel niet bovenaan de gastenlijst hebben gestaan, maar toch kreeg hij een uitnodiging voor de trouw in Westminster Abbey. Kate zelf is immers enorm gesteld op haar onstuimige nonkel. In 2006 nam ze William nog meer naar zijn villa op Ibiza.

Maar sinds de rel rond zijn drugsgebruik verhuurt Gary zijn villa op Ibiza. Hij verkocht ook zijn luxejacht. Zijn tien jaar oudere zus Carole peperde hem in dat hij zijn leven moest beteren omdat hij anders de toekomst van Kate in gevaar zou kunnen brengen. Gary stortte zich dan maar op de alternatieve geneeskunde, die hij ook aan de huurders van zijn villa aanraadt. Hij woont inmiddels in Marlybone, een chique wijk in Londen. Zijn enige zonde lijkt te zijn dat hij er af en toe wat sjofel bij loopt.

Op aandringen van Kate neemt Gary, die drie keer getrouwd en gescheiden is, zijn tweede ex-vrouw Luan Bettaney mee naar de plechtigheid. Ook hun dochter Tallulah zal van de partij zijn.

Gary heeft zus Carole gezworen zich keurig te gedragen. Met drugs laat hij zich niet meer in . Volgens vrienden liet de oom van de toekomstige Britse koningin zich meesleuren in het uitgaansleven van Ibiza. Hij zou nu "een andere man" zijn.

Uitgerekend op de trouwdag van zijn nichtje wordt Gary 46 jaar


26-04-2011 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian May krijgt prijs voor uniek geluid

Brian May krijgt prijs voor uniek geluid

Klik op de foto om ' Love Of My Life ' te beluisteren






De Britse gitarist Brian May (foto) heeft gisteravond in het Nederlandse Vlissingen de Eddy Christiani Award gekregen. De 63-jarige, vooral bekend van de band Queen, heeft de prijs gekregen voor zijn unieke geluid. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst.

"Zijn virtuoze spel is ongeëvenaard en van een enorme harmonische rijkdom", staat in het juryrapport. "Je herkent het binnen 5 seconden."

Volgens de jury heeft May veel mensen geïnspireerd om gitaar te leren spelen. De award - genoemd naar de Nederlandse gitarist - gaat naar gitaristen die hun sporen verdiend hebben in de popmuziek.


Dit jaar wordt de 40ste verjaardag van Queen gevierd. De eerste vijf albums worden heruitgebracht. In Londen loopt de expo 'Stormtroopers in stilettos' en er wordt ook een film gemaakt over het leven van frontman Freddie Mercury.



26-04-2011 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan heelhuids uit autocrash met twee paarden

Jordan heelhuids uit autocrash met twee paarden


http://img855.imageshack.us/img855/4361/katieprice.jpg


Het Britse glamourmodel Katie Price, die ook bekendstaat als Jordan, heeft gisterenavond geluk gehad. Haar auto kwam helemaal verhakkeld uit een crash met twee paarden, zij had als bij wonder geen schrammetje.

De toyboy Leandro Penna van het sexy model zat aan het stuur op een verlaten landweg op twee uur van Cordoba, in zijn thuisland Argentinië. Hij moest uitwijken op een verlaten landweg voor twee paarden waardoor ze crashten, de twee dieren overleefden het ongeluk niet. Jordan zei na de crash: "Het was echt angstaanjagend, het gebeurde in een flits, ik weet niet hoe het komt dat ik geen schrammetje opliep. Ik heb geluk gehad, ik ben wel erg overstuur door de dood van de paarden."

Hoge snelheid
Getuigen zeggen dat de twee hun leven te danken hebben aan het feit dat ze in een stevig voertuig zaten en een gordel droegen.  "Het ongeval gebeurde toen ze terugreden van hun hotel, in een kleinere auto hadden ze het ongeval zeker niet overleefd. Ze moeten snel gereden hebben, het was een erg hobbelige weg, er gebeuren heel veel ongelukken. Het zicht is slecht en er zwerven veel dieren rond. De paarden kwamen van een lokale boerderij, ze moeten over het hek gesprongen zijn. Het moet allemaal snel gegaan zijn. 

Een woordvoerder van het model bevestigde het ongeval: "Er is inderdaad een crash geweest waarbij twee paarden het leven lieten. Het koppel stelt het goed, maar ze zijn wel overstuur." De twee ontmoette elkaar twee maanden geleden op het feestje van Elton John op een afterparty van de Oscars. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

De moeder van Penna, Mercedes, onthulde dat Jordan goedgekeurd is als toekomstige schoodochter. Maar ze meldde wel op televisie dat haar zoon nog niet klaar is om te trouwen. "Ik zie mijn zoon wel verhuizen naar Engeland." (br.hln)



25-04-2011 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse wacht uitgesloten van Royal Wedding nadat hij Kate "koe" noemt op Facebook

Britse wacht uitgesloten van Royal Wedding nadat hij Kate "koe" noemt op Facebook


http://img163.imageshack.us/img163/7985/britsewacht1.jpg


Cameron Reilly (18), een Britse wacht van de Scots Guards, wordt voor het huwelijk tussen prins William en Kate Middleton op 29 april ontheven uit zijn functies. Hij noemde de toekomstige prinses "een stomme, pretentieuze koe" op zijn Facebookpagina.
 
"Ze is vrijdag samen met William voor mij gepasseerd en alles wat ik kreeg was een handbeweging terwijl zij de andere kant opkeek", schreef de wacht van Buckingham Palace. "Stomme pretentieuze koe, ik ben niet goed genoeg voor hen. "Snobistische bitch", schreef Reilly.
 
Het Britse ministerie van Defensie heeft aangegeven dat het de geposte commentaar van Reilly zal onderzoeken.


25-04-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truffaut-actrice Marie-France Pisier overleden

Truffaut-actrice Marie-France Pisier overleden

http://img849.imageshack.us/img849/2888/mariefrancepisier.jpg


De Franse actrice Marie-France Pisier is in de nacht van zaterdag op zondag op 66-jarige leeftijd in haar woning in Saint-Cyr-sur-Mer (departement Var) overleden. Pisier dankte haar carrière op het witte doek aan Nouvelle Vague-meester Francois Truffaut.

Zij groeide uit tot belangrijk bijrolspeelster bij uitstek. In 1998 speelde zij als Maria ook een rol(letje) in L'Oeuvre au noir, de prent van André Delvaux naar de roman van Marguerite Yourcenar over het Brugge van de 16de eeuw.

Pisier debuteerde voor de camera's in 1962 als Colette in het segment 'Antoine et Colette' van Truffauts film 'L'Amour à vingt ans', één van het handjevol films van de regisseur over het personage Antoine Doinel (vertolkt door zijn lievelingsacteur Jean-Pierre Léaud). Ook in Baisers Volés (1968) en de laatste Doinel-film, L'Amour en fuite, tekende Pisier present. Zij schreef overigens mee aan het script van laatsgenoemde prent.

Pisier trad vooral op in de zogenaamde auteursfilms, onder meer in films van Alain Robbe-Grillet, Luis Bunuel (Le fantome de la liberté), Jacques Rivette (Céline et Julie vont en bateau) en, vooral, de jonge André Téchiné.

Aan Téchiné dankt Pisier twee Césars voor de bijrol, voor Souvenirs d'en France in 1976 en Barocco in 1977. Een derde César veroverde zij dank zij haar prestatie in Cousin, cousine. Die sentimentele film oogstte veel succes in de VS, wat Pisier in de mogelijkheid stelde om ook voor de Hollywoodcamera's te acteren, in The Other Side of Midnight.

Pisier speelde ook in meer populaire films. Zo kennen sommigen haar allicht vooral als de partner van Jean-Paul Belmondo in L'As des as (1982). Een van haar mooiste rollen vertolte zij in Marion (1996) van Manuel Poirier als een Parijse burgervrouw met een onvervulde kinderwens.


25-04-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!