NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truffaut-actrice Marie-France Pisier overleden

Truffaut-actrice Marie-France Pisier overleden

http://img849.imageshack.us/img849/2888/mariefrancepisier.jpg


De Franse actrice Marie-France Pisier is in de nacht van zaterdag op zondag op 66-jarige leeftijd in haar woning in Saint-Cyr-sur-Mer (departement Var) overleden. Pisier dankte haar carrière op het witte doek aan Nouvelle Vague-meester Francois Truffaut.

Zij groeide uit tot belangrijk bijrolspeelster bij uitstek. In 1998 speelde zij als Maria ook een rol(letje) in L'Oeuvre au noir, de prent van André Delvaux naar de roman van Marguerite Yourcenar over het Brugge van de 16de eeuw.

Pisier debuteerde voor de camera's in 1962 als Colette in het segment 'Antoine et Colette' van Truffauts film 'L'Amour à vingt ans', één van het handjevol films van de regisseur over het personage Antoine Doinel (vertolkt door zijn lievelingsacteur Jean-Pierre Léaud). Ook in Baisers Volés (1968) en de laatste Doinel-film, L'Amour en fuite, tekende Pisier present. Zij schreef overigens mee aan het script van laatsgenoemde prent.

Pisier trad vooral op in de zogenaamde auteursfilms, onder meer in films van Alain Robbe-Grillet, Luis Bunuel (Le fantome de la liberté), Jacques Rivette (Céline et Julie vont en bateau) en, vooral, de jonge André Téchiné.

Aan Téchiné dankt Pisier twee Césars voor de bijrol, voor Souvenirs d'en France in 1976 en Barocco in 1977. Een derde César veroverde zij dank zij haar prestatie in Cousin, cousine. Die sentimentele film oogstte veel succes in de VS, wat Pisier in de mogelijkheid stelde om ook voor de Hollywoodcamera's te acteren, in The Other Side of Midnight.

Pisier speelde ook in meer populaire films. Zo kennen sommigen haar allicht vooral als de partner van Jean-Paul Belmondo in L'As des as (1982). Een van haar mooiste rollen vertolte zij in Marion (1996) van Manuel Poirier als een Parijse burgervrouw met een onvervulde kinderwens.


25-04-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gokkers kunnen wedden op openingsdans William en Kate

Gokkers kunnen wedden op openingsdans William en Kate


http://img5.imageshack.us/img5/7183/geentrouwringvoorprinsw.jpg
Deze lookalikes van William en Kate draaien overuren in Londen. Onder meer juwelierhuis Swarovski huurde hen in.


Britse gokkantoren blijken zeer creatief om een slaatje te slaan uit het huwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton, dat aanstaande vrijdag plaatsheeft in Londen.

"Als het niet spannend genoeg is voor de kijkers thuis, dan geven wij hen de kans op extra opwinding op de Grote Dag'', aldus een woordvoerder van Ladbrokes. Volgens concurrent William Hill hebben mensen uit tachtig landen inmiddels geld ingezet op een schier onuitputtelijke reeks zaken.

Die hebben niet alleen betrekking op de kleding en het gedrag van de koninklijke familie, maar ook op de gasten in de zaal. Zo kan worden gewed op de kleur van de jurk van ex-Spice Girl Victoria Beckham, op het eerste cliché dat zal worden gebruikt tijdens de preek in de Westminster Abbey, op prins Harry die als broer en getuige de ring van zijn broer zal vergeten en op het lied dat zal worden gespeeld bij de eerste dans van William en Kate als pasgetrouwd stel.

You're Beautiful van James Blunt

In de laatste categorie geldt You're Beautiful van de Britse zanger James Blunt als de belangrijkste kanshebber bij William Hill. Gokkers met een vooruitziende blik kunnen hun geld inzetten op de overlevingskansen van de echtverbintenis. Ook is het mogelijk een gokje te wagen op de ontwerper van de jurk die Kate zal dragen in het vliegtuig onderweg naar de bestemming van de huwelijksreis.

En er kan worden gewed op de kleur van de huwelijksjurk en de lengte van de sleep. Verder is het mogelijk om geld in te zetten op de kans dat prins Philip, de man van koningin Elizabeth II, in slaap valt tijdens de voltrekking van het huwelijk.

Mensen die erop gokken dat Kate zich op het allerlaatste moment bedenkt en William alleen bij het altaar achterlaat, verdienen grof geld als dat onwaarschijnlijke scenario uitkomt. William Hill keert honderd pond uit voor elke ingezette pond wanneer het prinselijk huwelijk in extremis wordt afgeblazen.

De gokondernemingen verwachten miljoenen ponden aan extra omzet door het huwelijk.24-04-2011 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldrecord luchtgitaar sneuvelt op Groezrock

Wereldrecord luchtgitaar sneuvelt op Groezrock


http://img405.imageshack.us/img405/8745/wereldrecordluchtgitaar.jpg


Op het punk- en hardcorefestival Groezrock in Meerhout is gisterenavond een poging ondernomen om het wereldrecord luchtgitaarspelen te breken. Meer dan 2.100 personen schreven zich in, ruim voldoende om het vorige record van 1.883 Australische luchtgitaristen te overtreffen. Een deurwaarder volgde de recordpoging op de voet. Het record moet binnenkort wel nog worden gevalideerd door Guinness World Records.

Om iets na 22u pakte het publiek aan het hoofdpodium van Groezrock massaal uit met de wildste luchtgitaararrangementen die het maar kon bedenken. Dat gebeurde zoals gepland net voor de co-headliner, de Iers-Amerikaanse folkrockband Dropkick Murphys, het podium opkwam. De recordpoging werd aangevat op de tonen van het daarvoor uiterst geschikte 'The Kids Aren't Alright' van The Offspring.
 
Of het record ook effectief in het boek 'Guinness World Records' zal verschijnen, valt nog af te wachten. Maar organisatoren Air Guitar Belgium en Jägermeister lieten alvast niets aan het toeval over. Een deurwaarder keurde op voorhand de meer dan 2.100 inschrijvingen goed en aanschouwde ter plaatse de poging. Tal van fotografen en enkele cameraploegen zorgden voor het nodige beeld- en dus bewijsmateriaal.
 
Groezrock is dit jaar aan zijn twintigste editie toe. Naast de luchtgitaarstunt zorgde de organisatie ook voor een soort best-of affiche, met zowel recente bands zoals August Burns Red als oudgedienden zoals NoFx, Flogging Molly en Sick of it All. Het festival in het Antwerpse Meerhout trekt jaarlijks om en bij de 35.000 toeschouwers.


24-04-2011 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topman Sony en ontwikkelaar Compact Disc (CD) overleden

Topman Sony en ontwikkelaar Compact Disc (CD) overleden


http://img839.imageshack.us/img839/1825/norioohga.jpg
Ohga gaf een loopbaan als operazanger op en werd een succesvolle bedrijfsleider. 


Norio Ohga, voormalig topman van Sony en aanzien als de ontwikkelaar van de Compact Disc (CD), is overleden. Ohga werd 81 jaar, meldt de Japanse elektronicagigant Sony.
 
Ohga stond aan het hoofd van Sony van 1982 tot 1995 en zorgde ervoor dat Sony zich behalve elektronica ook ging richten op muziek, cinema en entertainment.
 
De beslissing van Ohga om Columbia Pictures te kopen in 1989 maakte van Sony definitief een grote speler in de entertainmentsector.
Ohga tekende ook het logo van Sony


24-04-2011 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher en Rihanna kusten stiekem op hotelkamer

"Usher en Rihanna kusten stiekem op hotelkamer"


http://img38.imageshack.us/img38/2366/rihannajpg.jpg
Rihanna op het festival in Californië.


De zangeres Rihanna en zanger Usher hadden afgelopen week een stiekeme date in een hotel in New York, dat beweert de Britse tabloid The Sun.

De twee deden er alles aan om hun ontmoeting geheim te houden, maar iemand uit de entourage van Usher klapte uit de biecht. "Ze hadden een leuke tijd met elkaar afgelopen weekend op het Amerikaanse festival Coachella, ze wilden elkaar achteraf terugzien, maar op een meer private plek. Het zou te erg opvallen om elkaar in LA te ontmoeten, daarom trokken ze naar New York. Ze kennen elkaar al een lange tijd, maar het was telkens niet de juiste timing. Ze beleefden enkele lange, passionele kussen. Er is zeker een vonk tussen hen."

De knappe zangeres stuurde eerder dit jaar flirterige berichtjes met Colin Farrell, die ze ontmoette na een talkshow. De twee gingen samen op restaurant, maar uiteindelijk werd het niets.


24-04-2011 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni is zwanger

"Carla Bruni is zwanger"


http://img847.imageshack.us/img847/6434/carlabruniennicolassark.jpgTijdschrift Closer zal dit weekend naar verluidt groot uitpakken met heuglijk nieuws uit het Elysée. Carla Bruni en Nicolas Sarkozy zouden namelijk in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Volgens het tijdschrift klapte een bron dichtbij het koppel uit de biecht.

Bruni en president Sarkozy stapten drie jaar geleden in het huwelijksbootje. Carla heeft al een zoontje van tien, Aurélie, uit haar relatie met Raphaël Enthoven. Nicolas Sarkozy heeft drie zonen met zijn ex-vrouw Cécilia: Jean, Pierre en Louis.

Toch moet er met enige voorzichtigheid omgesprongen worden met het nieuws, want de geruchten werden nog niet officieel bevestigd. Er werd in het verleden al meermaals gespeculeerd dat de presidentsvrouw zwanger zou zijn, maar volgens Closer zouden de geruchten deze keer wél kloppen.


24-04-2011 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flogging Molly:

Flogging Molly: "Wees je eigen God, vraag geen vergiffenis"

Klik op de foto om 'Drunken Lullabies' te beluisteren

We hebben altijd al een zwak gehad voor de folkpunkbende van Flogging Molly, een explosieve cocktail die geschud wordt met 1/3de The Pogues, 1/3de The Clash en 1/3de Billy Bragg. De groep speelde dit weekend op Groezrock ("We zullen, er wat moeten inkomen. Gisteren stonden we in Duitsland, en Ieren en schnapps da's géén gezonde combinatie"), en brengt volgende week de nieuwe cd 'Speed of Darkness' uit.

Als je songtitels als 'A Prayer For Me In Silence', 'Saints & Sinners' of 'Present State Of Grace' bekijkt, lijkt er weinig twijfel over te bestaan dat religie een grote inspiratiebron voor jullie was.
Dave King (zang/gitaar): "Het is eerder zo dat het tegendeel van religie ons hier heeft beïnvloed. Ik ben overtuigd atheïst: omdat ik niet in een god geloof, heb ik mijn geloof in het leven gevonden.  Het is mijn overtuiging dat iedereen zijn eigen god is. Ik hoef aan niets of niemand vergiffenis te vragen als ik sterf. De energie die ik gebruikt heb in mijn leven, dat is hetgene waarop ik mezelf zal moeten beoordelen. Het heeft een tijd geduurd vooraleer ik tot dat besef kwam, want in Ierland werd ik wel degelijk katholiek opgebracht."

Op andere vlakken brak je niet met je ouders: zo waren ze een grote invloed op de muziek waar je van houdt.
"Dat is zo. Mijn moeder en vader luisterden naar alle genres, zonder misplaatst snobisme over wat 'goede' of 'slechte' muziek was. Dat gevoel heb ik nu zelf ook. Alle muziek die ik ken, of dat nu folk, punk of hardrock is, leerde ik via mijn ouders kennen. Sommige mensen zouden zich daar allicht dood om schamen, maar zelf ben ik daar bijzonder trots op. Het is fantastisch dat we er ook met Flogging Molly in slagen om uit dat hokjesdenken te breken. Zo spelen we op enkele dagen tijd voor hardcorefans, op een folkfestival en samen met Mötörhead. Heerlijk."

Veel folkbands dragen een politieke boodschap uit: geldt dat ook voor jullie?
"Ik zou ons geen politieke band willen noemen, wel een sociaal geëngageerde. Dat is geen keuze: ik kàn gewoon niet anders dan over dingen schrijven die ik ken, soms gaat dat over de politieke spanningen in Ierland, en soms over de economische crisis. Onze rol als groep blijft daarin beperkt tot observator, besef ik. We kunnen bepaalde zaken vaststellen, maar vraag me niet om antwoorden: ik kan de wereldproblemen ook niet oplossen."

Wat is het toch dat de combinatie van folk en punk zo aantrekkelijk maakt? Ook een band als Dropkick Murphys bouwde op die basis een enorme aanhang uit.
"We worden vaak vergeleken, maar zelf zie ik die overeenkomsten niet. Het is veeleer een bepaalde mentaliteit die aanslaat. Zowel de Dropkick Murphys als wijzelf komen uit een 'working class'-achtergrond, we zijn thuis in de wereld waarover we zingen en we menen wat we doen. Wellicht is het meer die oprechtheid dan muzikale gelijkenissen die ons bindt." (br.hln)

De nieuwe Flogging Molly-cd 'Speed of Darkness' verschijnt op 30 mei.23-04-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, Lady Gaga is de meter van mijn zoon

"Ja, Lady Gaga is de meter van mijn zoon"


http://img200.imageshack.us/img200/6691/ladygagaeneltonjohn.jpg


Na maandenlang speculeren bevestigde Elton John dan uiteindelijk het gerucht: Lady Gaga is de meter van zijn zoontje Zachary. Dat verklapte hij in een interview met de Amerikaanse talkshowpresentatrice Barbara Walters.

Elton John sprak tijdens de show vol lof over de zangeres: "Ja, Lady Gaga is de meter van Zachary. Van zodra je de echte persoon achter haar typetje leert kennen, dan zie je dat ze een doodnormale vrouw is die erg veel van haar ouders houdt."

"Op een dag zal onze zoon de schitterende muziekcarrière van zijn vader erven, en Lady Gaga is de geschikte persoon om hem later zo goed mogelijk te begeleiden in de muziekindustrie. Zij kent dat wereldje als geen ander." aldus David, de echtgenoot van Elton John.


23-04-2011 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan op blitzbezoek in gevangenis

Lindsay Lohan op blitzbezoek in gevangenis


http://img860.imageshack.us/img860/281/lindsaylohanl.jpg


Een rechter in Los Angeles heeft Lindsay Lohan tot een gevangenisstraf van 4 maanden veroordeeld. Die uitspraak kwam er nadat Lohan de probatievoorwaarden had gebroken. De actrice vloog onmiddellijk in de cel, maar werd even later na het betalen van een fikse borgsom weer vrijgelaten.

Politieagenten brachten het aan lager wal geraakte sterretje na de uitspraak onmiddellijk naar de kelder van het gerechtsgebouw. Daar werd de actrice ingecheckt en vloog ze zodra alle papieren waren ingevuld achter de tralies. Dat verblijf was echter van korte duur want ze mocht na het betalen van een borgsom van 75.000 dollar de gevangenis meteen weer verlaten.

Daarnaast zal ze ook 480 uur gemeenschapsdienst moeten verrichten, waarvan 360 in een vluchthuis en 120 in het mortuarium van L.A. County.

Razzia
Rechter Sautner zegt dat Lindsay de juwelier eerder had moeten verwittigen dat de ketting nog in haar bezit was. LiLo bracht het halssnoer pas terug naar de winkel toen bekend raakte dat de politie een huiszoeking wilde doen.

Lohan moest vrijdagmiddag plaatselijke tijd voor de rechter in LA verschijnen. Daar moest ze zich verantwoorden voor de diefstal van een gouden ketting van 2.500 dollar. Ze riskeerde drie jaar cel, maar de actrice kwam er met een gevangenisstraf van 'slechts' 120 dagen van af.

Afleidingsmanoeuvre
Tijdens de zitting beweerde de eigenaresse van de juwelierszaak onder andere dat Lilo een vriend had meegenomen naar de winkel die de haar tijdens de diefstal moest afleiden. Terwijl de kameraad haar honderduit vragen stelde, zou Lindsay de kans gehad hebben om het halssnoer te stelen. De rechter gaf de juwelier na het bekijken van de beelden gelijk.

Toch zette de advocaat van Lohan alles op alles en legde de eigenaresse van de juwelierszaak het vuur aan de schenen. Zij moest zich dan weer verantwoorden voor de verkoop van de beveiligingsbeelden die haar 25.000 dollar opbracht.

Vorige zomer zat Lohan veertien dagen in de cel nadat ze de probatievoorwaarden had gebroken van een veroordeling wegens rijden onder invloed in 2007.23-04-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danko Jones:

Danko Jones: "Waar zijn die paaseieren hier?"

Klik op de foto om ' I Think Bad Thoughts ' te beluisteren

Soms begrijpen we het ook niet zo goed. Waarom Danko Jones gisteren al zo vroeg geprogrammeerd stond op Groezrock, bijvoorbeeld. Het Canadese hardrocktrio speelde vrijdag al om 18u, en dat terwijl de band een van de bekendere namen is op de affiche en deze week met het anthem 'I Think Bad Thoughts' de Amerikaanse radio charts binnentuimelde.

"Die gasten zouden zo groot moeten zijn als AC/DC", wordt vaak gezegd over Danko Jones: catchy songs, energieke optredens en heerlijke meebrulteksten. Toch blijft het vooralsnog een groep met een beperkte fanbase. Is dat omdat de band uit Canada komt? Ook van Anvil, de metalband die samen met Whitesnake en Guns 'n Roses opkwam maar ineens van de radar verdween, wordt dat gezegd: talent genoeg, maar te geïsoleerd wegens Canadees.

Dank Jones (zang/gitaar): "Ik denk niet dat het land waar we vandaan komen daar iets mee te maken heeft. In de wereld van vandaag is alles en iedereen bereikbaar - of dat nu via internet of via intercontinentale vluchten is. En als je me een lol wil doen: vergelijk ons asjeblief niet met Anvil - met die hairy metal uit de jaren tachtig hebben we écht niks te maken."

In je teksten komt je voorliefde voor langbenige blondines voortdurend terug. Was je wat vrouwelijke fans betreft niet beter dj of crooner geworden dan rockzanger?
"Hola: bij andere rockbands staat de zaal misschien vol kerels, maar bij ons is dat niet het geval. Ik kan je tot mijn grote vreugde meedelen dat we heel wat vrouwen onder onze fans hebben. We zijn een hard rockende band, maar het moet nu ook weer niet té ruig worden: ik wil de ladies de zaal niet uitjagen. Helaas zijn onze selectiecriteria over wie wel en wie niet backstage mag na de concerten niet voor publicatie vatbaar." (grijnst)

Je speelt hier in het Paasweekend. Betekent Pasen iets speciaals voor jou?
"Als feest van de lente of katholieke hoogdag heb ik er weinig voeling mee. Maar zoals je wellicht weet heb ik wel een enorm zwak voor snoepgoed - en waar kan je beter zijn dan in België op een moment dat ze daar overal paaseieren uitdelen? Wat me er doet aan denken dat ik hier nog niks gekregen heb. Hoog tijd dat ik iemand van de organisatie te pakken krijg!"


23-04-2011 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie escorteerde Charlie Sheen naar theatershow?

Wie escorteerde Charlie Sheen naar theatershow?


http://img23.imageshack.us/img23/4786/charliesheenz.jpg


De politie in Washington wil weten wie Charlie Sheen eerder deze week met een politie-escorte vervoerde. Dat meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. Nadat de acteur een foto van de wagen waarin hij zat op Twitter zette, besloot politiechef Cathy Lanier om uit te pluizen waarom en door wie hij met loeiende zwaailichten van de luchthaven van D.C. naar het theater werd gebracht.

Omdat de acteur al meer dan een uur te laat was voor zijn show 'Violent Torpedo of Truth: Defeat is Not an Option', reden de politiewagens aan 130 kilometer per uur naar Charlie's eindbestemming. Die zag er de lol wel van in, want hij stoefte niet lang daarna met een Twitterfoto van de snelheidsmeter.

De politiechef van D.C. heeft echter nooit toestemming gegeven om Charlie te escorteren en stelt daarom een onderzoek in.


23-04-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliver Stone zorgt met 'Savages' voor Pulp Fiction-reünie

Oliver Stone zorgt met 'Savages' voor Pulp Fiction-reünie

Klik op de foto om ' Twist Contest Dance Scene' te bekijken

De nieuwste film van Oliver Stone, een drugsdrama, pakt uit met een stevige cast. De beruchte filmmaker verfilmt het boek 'Savages', waarin de vriendin van marihuanakwekers gegijzeld wordt door een Mexicaans drugskartel zodat hun populaire oogst in hun handen komt. Eerder raakte al bekend dat Taylor Kitsch en Aaron Johnson de rol van kwekers op zich nemen en Benicio Del Toro die van kartelleider, nu komen daar nog enkele ronkende namen bij.

Zo zal John Travolta een opgebrande agent tegen drugscriminaliteit spelen, terwijl de rol van O., de gekidnapte vriendin, voor Blake Lively is. De moeder van O. is dan weer weggelegd voor Uma Thurman, waarmee de film Travolta en Thurman voor het eerst weer samenbrengt sinds 'Be Cool' in 2005. Hun bekendste film samen is natuurlijk Quentin Tarantino's 'Pulp Fiction'.

Lively kreeg de voorkeur op enkele jongere actrices, waaronder Jennifer Lawrence. Eerder deden de geruchten de ronde dat Leonardo DiCaprio en James Franco gesproken hadden met Stone voor de rol van marihuanakwekers, maar uiteindelijk werd gekozen voor jongere en minder bekende acteurs.

'Savages' wordt alweer een nieuwe film voor Travolta, die ook gecast is in de erg gehypete crime familiefilm 'Gotti: Three Generations'. Thurman is straks ook te zien naast Robert Pattinson in het historische drama 'Bel Ami'.


23-04-2011 om 10:12 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
22-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgezel Amanda Seyfried wil kinderen

Vrijgezel Amanda Seyfried wil kinderen


http://img818.imageshack.us/img818/268/amandaseyfriedz.jpg


Hoewel Amanda Seyfried nog altijd officieel als vrijgezel door het leven gaat, laat de 25-jarige actrice weten dat ze staat te springen om aan kinderen te beginnen.

Seyfried vertelt in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Now Magazine dat ze snel baby's wil: "Mijn moedergevoel komt meteen naar boven wanneer ik in de buurt van kinderen ben. Ik kan amper wachten om er zelf aan te beginnen! Het is een geweldig gevoel om te weten dat ik een gezinnetje wil. Hout vasthouden, laten we hopen dat ik vruchtbaar ben. Ik ben namelijk nog nooit zwanger geweest."

Geen dates a.u.b.
De vrijgezelle actrice zegt dat ze een bloedhekel heeft aan afspraakjes en dat ze nooit op blind date zou gaan."Er is altijd wel iemand in mijn leven, dus ik ga eigenlijk nooit op date. Als ik iemand zou ontmoeten, dan zou ik wel tijd met hem doorbrengen, maar een romantisch afspraakje zit er niet in."

De geruchten doen al een tijdje de ronde dat de 'Red Riding Hood'-ster opnieuw samen is met Ryan Philippe, de ex van Reese Witherspoon. De acteurs blijven die roddel echter hardnekkig ontkennen. Seyfried en Ryan vormden vorig jaar een koppel maar ze gooiden na een relatie van amper drie maanden de handdoek in de ring


22-04-2011 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergelijking met Madonna wordt Lady Gaga te veel tijdens interview

Vergelijking met Madonna wordt Lady Gaga te veel tijdens interview


http://img683.imageshack.us/img683/1696/ladygagamx.jpgDe vergelijkingen met Madonna werden Lady Gaga gisteren tijdens een interview even te veel, in die mate dat de anders altijd zo coole en sterke Stephanie Germanotta in tranen uitbarstte. Voor de zoveelste keer werd de zangeres aan de tand gevoeld over hoe haar single 'Born This Way' op Madonna's 'Express Yourself' lijkt. Dat ging zo:

Journalist: "De twee singles lijken toch wel hard op elkaar niet?"
Gaga: "Dat vind ik niet... Ik zweer het je. Ik ben toch niet zo stom om een plaat uit te brengen die al gemaakt is?"
Journalist: "De vergelijking lijkt me zo duidelijk dat het intentioneel moet zijn omdat je, zoals je zelf zegt, toch niet zo stom bent...
Gaga: "Nee, luister. Why the fuck? Ik ben een liedjesschrijfster. Ik heb al zo veel geschreven. Waarom zou ik iedereen zo bij de neus willen nemen? Dat zou belachelijk zijn. Echt stom om me daarover in vraag te stellen. Ik kijk je in de ogen en zeg je dat ik niet zo stom ben om te denken dat jij zo stom bent om te geloven dat ik plagiaat zou gepleegd hebben. De enige gelijkenis is de progressie van de akkoorden. Zoals die in de laatste vijftig jaar discomuziek gebruikt zijn. Omdat ik de enige f**king artieste ben die daarvan een Top 40-hit uitbracht, maakt van mij niet iemand die plagiaat pleegt maar gewoon een heel slim iemand. Sorry."
Journalist: "De kritiek deed de song wel geen goed."
Gaga: "Er zijn veel mensen die me graag op mijn bek zouden zien vallen. Van zodra ze de kans schoon zien om me aan te vallen, vallen ze aan. En hoe groter ik word, des te groter doelwit ik ben. Niemand hier in deze ruimte dacht ooit 'Oh my God, dit is Express Yourself." Niet één keer. Luister, ik zweer het je. Ik kan alleen maar eerlijk zijn."
Journalist: "Wat zullen mensen zeggen over 'Judas'?
Gaga: "Ik weet het niet... Ik denk dat ze het geweldig zullen vinden. (begint zich op te winden) Ik wil gewoon niet dat mijn fans... Ik weet het niet. Dit is zo vermoeiend. Ik wil niet in herhaling vallen. Dit is zo belachelijk en ik sta er elke keer weer versteld van dat ik die vraag krijg. 'Het is vast en zeker een hommage', hoor ik dan. Maar nee. Als ik een hommage doe, moet dat een met mijn stempel erop zijn. Waarom zou ik dat nu dan niet doen? (zucht) Ik wil gewoon zeggen... (begint te wenen) God heeft me die tekst en melodie ingegeven. Als je een boodschap de wereld wil insturen en dat wordt niet goed ontvangen... het kan niet dat iets zo puur zo slecht is. En nu heb ik een sigaret nodig." (br.hln)


22-04-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorfilm 'Sint' naar Amerikaanse bioscopen

Horrorfilm 'Sint' naar Amerikaanse bioscopen

http://img21.imageshack.us/img21/6194/sinto.jpg


De komische horrorfilm 'Sint' van de Nederlandse regisseur Dick Maas komt ook in Amerikaanse bioscopen uit. Dat heeft producent Tom de Mol vandaag gemeld. Distributeur IFC brengt de Nederlandse film vermoedelijk in het najaar in de theaters uit.

De deal werd gesloten op het prestigieuze Tribeca Filmfestival in New York, waar 'Sint' deze week draait in het Cinemaniaprogramma, een selectie van genrefilms "die de grenzen verleggen". Zowel Tom de Mol als regisseur Dick Maas zijn bij de vertoningen op het festival aanwezig.
 
'Sint' valt goed op het festival. De gezaghebbende Amerikaanse krant New York Times vergeleek regisseur Maas in een recensie met zijn Amerikaanse collega Joe Dante, die horrorklassiekers als 'Piranha' en 'Gremlins' maakte. "Sint heeft een hoog tempo en een strakke regie, al is de film eerder slim en grappig dan echt eng", schreef de krant gisteren.


22-04-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson weggepest van universiteit?

Emma Watson weggepest van universiteit?


http://img638.imageshack.us/img638/2465/emmawatsonx.jpg


Emma Watson zou haar universiteitsstudies hebben onderbroken omdat ze gepest werd, vernam de New York Daily. De actrice blijkt naast acteertalent namelijk ook over een flinke dosis verstand te beschikken, en dat wekte afgunst op bij de andere studenten.


De 21-jarige 'Harry Potter'-actrice studeerde aan de Amerikaanse Brown-universiteit op Rhode Island, maar nam een pauze, naar eigen zeggen om zich te storten op enkele modeprojecten en natuurlijk haar acteerwerk. Voor ze begon aan de kunstopleiding schreef ze op haar blog dat ze "gewoon normaal wou zijn", maar dat werd haar niet gegund.


Op Brown werd ze vaak gepest met zinnen uit de 'Harry Potter'-films. "Drie punten voor Gryffindor!", was de gangbare kreet wanneer Watson een vraag (juist) beantwoordde tijdens de lessen. Ook kreeg ze zinnetjes uit de films naar het hoofd geslingerd toen ze een rugbywedstrijd bijwoonde.


Volgens de krant zou ze overwegen haar studies te hernemen aan een andere Amerikaanse instelling, aangezien ze gespot werd op een universiteit in New York.


22-04-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera in ondergoed op stap

Christina Aguilera in ondergoed op stap


http://img90.imageshack.us/img90/7136/christinaaguileray.jpg


X-tina is niet verlegen om af en toe eens wat kleren overboord te gooien. La Aguilera vergat gisteren opnieuw om haar outfit aan te trekken in West Hollywood. Daar was ze duidelijk niet rouwig om, want ze paradeerde trots in een zwart lingeriesetje, inclusief korset en netkousen.


De platinablonde zangeres maakte gisteren haar opwachting in restaurant The Abbey, waar ze als eerste een plaatsje kreeg op de Gay Walk Of Fame. Ze zat bijzonder strak in het pak, zo veel is zeker. De 30-jarige zangeres barstte ei zo na uit haar negligé, toen ze haar handen en voeten in het cement vereeuwigde.

Trotse homo's
"We zijn trots op Christina omdat ze homoseksuelen altijd openlijk heeft gesteund. Wij waarderen het dan ook dat ze zich uitspreekt over gelijkheid en dat ze onze gemeenschap ondersteunt" vertelt een woordvoerder van de Los Angeles Gay & Lesbian Center aan RadarOnline.

Christina is de eerste showbizzvedette die een plek krijgt op de Gay Walk of Fame in het restaurant. De chique eettent is een hotspot voor homoseksuelen. Ook Elizabeth Taylor ging er regelmatig een hapje eten.

Het is niet de eerste keer dat we de zangeres in een pikant lingeriesetje zien. Eind vorig jaar werden er intieme foto's gelekt waar een halfnaakte XXX-tina op te zien: die kan u hier bekijken.


22-04-2011 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.autopsiefoto's Michael Jackson dan toch in rechtszaal

'Gruwelijke' autopsiefoto's Michael Jackson dan toch in rechtszaal


http://img64.imageshack.us/img64/228/michaeljacksonxb.jpg


Een rechter heeft de aanklagers in het proces van MJ's lijfarts Conrad Murray de toestemming gegeven om twee autopsiefoto's van Michael Jackson te tonen. Die zullen in de rechtszaal gebruikt worden als bewijsmateriaal.

Eerder deze maand probeerden de advocaten van de arts nog om de foto's van de lijkschouwing te bannen omdat die volgens hen te gruwelijk en te schokkend zouden zijn. De beelden van de autopsie zouden naar eigen zeggen een eerlijk proces in het gedrang brengen.

Belangrijk
Toch ging de rechter niet op het verzoek in en besliste dat de beelden nu wel getoond mogen worden. Hij vindt dat de foto's een belangrijk onderdeel in het proces vormen en dat ze niet aanstootgevend zijn, zoals eerder werd beweerd.

Het gaat om een foto van de pas overleden popster die aangekleed op de autopsietafel ligt. De tweede zou het naakte lichaam van Jackson tonen, weliswaar hier en daar gecensureerd.

Geëngageerd
Het openbaar ministerie mag de jury ook video-opnames van Jacksons laatste concertrepetities kort voor zijn dood in juni 2009 tonen. Dat zou de verwachte stelling van choreografe Kenny Ortega kunnen onderbouwen dat de King of Pop tot het laatst geëngageerd op het podium stond.

Nalatigheid
Murray wordt ervan verdacht door nalatigheid de dood van Jackson te hebben veroorzaakt. De arts gaf Jackson slaapmiddelen en narcotica. De King of Pop stierf enkele dagen voor zijn geplande comeback aan hartfalen.


22-04-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische artiesten brengen ode aan 40 jaar Vorst Nationaal

Belgische artiesten brengen ode aan 40 jaar Vorst Nationaal


http://img709.imageshack.us/img709/4302/forestfriendsb.jpg


Onder de noemer 'Forest & Friends' brengen Belgische artiesten op 3 en 4 juni een ode aan 40 jaar muziekgeschiedenis van Vorst Nationaal. Naast covers van hun idolen die er ooit hebben gespeeld - van Frank Sinatra over The Rolling Stones tot Prince en U2 - brengen ze nummers uit eigen werk. Dat meldt Dries Sel, ceo van Vorst Nationaal.

De 40ste verjaardag van Vorst Nationaal zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Komen het beste van zichzelf geven: Hooverphonic, The Scabs, Vive La Fête, The Tellers, Tom Dice, The Van Jets, Kate Ryan, Broken Glass Heroes, Tom Helsen, Eté 67, Saule, Suarez, Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) en The Bony King of Nowhere.
 
Naast eigen nummers ligt de focus op covers van idolen die ooit in Vorst Nationaal gespeeld hebben. Zo kiezen The Scabs voor Neil Young. The Tellers brengen een cover van Cat Stevens. De artiesten krijgen versterking van gitarist Leender Haaksma, bassist Vincent Pierins, drummer Herman Cambré en toetsenist Patrick Hamilton.
 
"In 1983 kwam ik de eerste keer hier voor een concert van Black Sabbath als manneke van 14 jaar. Al de grote namen van die tijd passeerden de revue. Het ging zelfs zo ver dat we bussen vanuit Geraardsbergen inlegden om naar Vorst Nationaal te komen", zegt Franky De Smet-Van Damme. ( br hln - foto belga)
 
Info en tickets hier.


22-04-2011 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga maakt slippartij

Lady Gaga maakt slippartij

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Nadat ze eerder deze maand van haar piano totterde, is Lady Gaga opnieuw flink tegen de grond gesmakt.

De zangeres heeft de laatste tijd precies veel moeite om haar evenwicht te houden op het podium. Gaga maakte gisteren tijdens haar concert in Atlanta letterlijk een slippertje. Ze viel over een kledingstuk dat ze juist daarvoor op de grond had gegooid. Maar 'the show must go on' en dat weet ook Lady Gaga, ze ging gewoon lekker verder met haar act.

Nu weten we meteen ook dat de excentrieke zangeres niet vies is van een nummertje te playbacken...


21-04-2011 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!