Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische artiesten brengen ode aan 40 jaar Vorst Nationaal

Belgische artiesten brengen ode aan 40 jaar Vorst Nationaal


http://img709.imageshack.us/img709/4302/forestfriendsb.jpg


Onder de noemer 'Forest & Friends' brengen Belgische artiesten op 3 en 4 juni een ode aan 40 jaar muziekgeschiedenis van Vorst Nationaal. Naast covers van hun idolen die er ooit hebben gespeeld - van Frank Sinatra over The Rolling Stones tot Prince en U2 - brengen ze nummers uit eigen werk. Dat meldt Dries Sel, ceo van Vorst Nationaal.

De 40ste verjaardag van Vorst Nationaal zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Komen het beste van zichzelf geven: Hooverphonic, The Scabs, Vive La Fête, The Tellers, Tom Dice, The Van Jets, Kate Ryan, Broken Glass Heroes, Tom Helsen, Eté 67, Saule, Suarez, Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) en The Bony King of Nowhere.
 
Naast eigen nummers ligt de focus op covers van idolen die ooit in Vorst Nationaal gespeeld hebben. Zo kiezen The Scabs voor Neil Young. The Tellers brengen een cover van Cat Stevens. De artiesten krijgen versterking van gitarist Leender Haaksma, bassist Vincent Pierins, drummer Herman Cambré en toetsenist Patrick Hamilton.
 
"In 1983 kwam ik de eerste keer hier voor een concert van Black Sabbath als manneke van 14 jaar. Al de grote namen van die tijd passeerden de revue. Het ging zelfs zo ver dat we bussen vanuit Geraardsbergen inlegden om naar Vorst Nationaal te komen", zegt Franky De Smet-Van Damme. ( br hln - foto belga)
 
Info en tickets hier.


22-04-2011 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga maakt slippartij

Lady Gaga maakt slippartij

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Nadat ze eerder deze maand van haar piano totterde, is Lady Gaga opnieuw flink tegen de grond gesmakt.

De zangeres heeft de laatste tijd precies veel moeite om haar evenwicht te houden op het podium. Gaga maakte gisteren tijdens haar concert in Atlanta letterlijk een slippertje. Ze viel over een kledingstuk dat ze juist daarvoor op de grond had gegooid. Maar 'the show must go on' en dat weet ook Lady Gaga, ze ging gewoon lekker verder met haar act.

Nu weten we meteen ook dat de excentrieke zangeres niet vies is van een nummertje te playbacken...


21-04-2011 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina zoekt universitaire nanny's zonder vliegangst

Brangelina zoekt universitaire nanny's zonder vliegangst


http://img860.imageshack.us/img860/7999/brangelina.jpg


Zes bengels opvoeden is een voltijdse job en dat weet ook Brangelina. Het koppel is daarom op zoek naar zes nanny's die op hun kroost willen passen. Wie voor de Pitts wil werken moet echter wel aan een paar strenge voorwaarden voldoen...

Zo moeten de fulltime babysitters niet alleen een universitair diploma op zak hebben, ze moeten bovendien tweetalig zijn. Elke nanny moet de moedertaal van het kind perfect beheersen. Zo wordt er ten huize Jolie-Pitt onder andere Cambodjaans, Vietnamees, Frans en Engels gesproken.

De dames hebben ook best geen vliegangst, want ze zullen doorheen het jaar de hele wereld afreizen met het beroemde gezin.

De voltijdse nanny's zullen hun handen meer dan vol hebben met de zeskoppige kroost en zullen daarom rijkelijk beloond worden voor hun diensten. Zij zullen jaarlijks tussen de 50.000 en 150.000 dollar opstrijken voor bewezen diensten.


21-04-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ma en pa Middleton op de koffie bij Queen Elizabeth

Ma en pa Middleton op de koffie bij Queen Elizabeth


http://img832.imageshack.us/img832/796/maenpamiddleton.jpg


De ouders van Kate Middleton hebben de grootmoeder van hun toekomstige schoonzoon dan eindelijk ontmoet. Om het ijs vlak voor het huwelijk van prins William en Kate te breken, nodigde Queen Elizabeth II hen uit voor een gezellige lunch in het Windsor Castle.


Het koppel kreeg een hapje en een drankje voorgeschoteld, maar stond na anderhalf uur terug op de stoep van het kasteel. Toch ging het er volgens een insider erg gemoedelijk aan toe en konden ma en pa Middleton het erg goed vinden met de Queen.

Paardenrace
Het is de eerste keer dat de Britse koningin de Middletons over de vloer krijgt. Eerder raakte bekend dat de ouders van Kate niet naar de paardenraces gingen waar ook de koningin aanwezig zou zijn. Dat deden ze om te vermijden dat de eerste ontmoeting in het openbaar zou gebeuren.

Kate moest maar liefst vijf jaar wachten vooraleer ze de oma van prins William mocht ontmoeten. Die eerste kennismaking vond in 2008 plaats op het huwelijk van Peter Phillips, de zoon van prinses Anne.


21-04-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Cameron Diaz staat op trouwen

Cameron Diaz staat op trouwen


http://img852.imageshack.us/img852/9919/rodriguez.jpg


Stapt Cameron Diaz op haar 38ste in het huwelijksbootje? Volgens de gespecialiseerde Amerikaanse pers wel. De actrice is nu al een jaar samen met baseballer Alex 'A-rod' Rodriguez en die zou nu bereid zijn om de relatie naar het volgende niveau te brengen.

Volgens het magazine InTouch wil Rodriguez die stap zetten nu hij Camerons moeder Billie heeft ontmoet. "Alex is heel lief voor Cameron en ontfermt zich uitstekend over haar. Ze vindt het schitterend dat hij zo'n familieman is", laat een insider weten.

Naar verluidt is Alex, die zijn kinderen Natasha (6) en Ella (3) uit een vorig huwelijk aan Diaz heeft voorgesteld, al op zoek naar een geschikte verlovingsring. Diaz zelf is ondertussen van Californië naar Florida verhuisd, om dichter bij Alex en zijn kinderen te zijn. Rodriguez speelt bij de New York Yankees.


21-04-2011 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon hoopt nog steeds op uitnodiging huwelijk William & Kate

Reese Witherspoon hoopt nog steeds op uitnodiging huwelijk William & Kate


http://img59.imageshack.us/img59/2125/reesewitherspoonx.jpg


Reese Witherspoon speelde een tactisch spelletje om zo een uitnodiging voor het huwelijk van William en Kate in de wacht te slepen. Ze vroeg het koppel om naar haar eigen trouw te komen, in de hoop een uitnodiging terug te krijgen. Al lijkt haar plan in duigen te vallen, want het Britse koppel ging nooit op haar voorstel in...

"Ik kan mijn enthousiasme voor het koninklijk huwelijk amper beschrijven! Een vriendin vroeg me of ik op 29 april naar Londen zou afzakken om het huwelijk bij te wonen, maar ik heb nog altijd geen uitnodiging in de bus gekregen. Wat een teleurstelling! Ik had Will en Kate nochtans wél gevraagd om naar mijn trouw te komen!" zegt de actrice tijdens een interview op de Amerikaanse televisie.

Zonder stress
De toekomstige Britse koning en koningin daagden dan nooit op het huwelijk van Reese op, maar dat kon de feestvreugde niet bederven. De actrice laat weten dat ze met volle teugen heeft genoten van haar grote dag: "Het was geweldig. Ik koos mijn trouwjurk met mijn dochter uit. Ava is pas elf maar ze was een uitstekend bruidsmeisje. De ceremonie was helemaal stressvrij."

Of manlief Jim Toth de ware is? "Uiteraard! Ik moest er niet eens over nadenken toen hij mij ten huwelijk vroeg. Dan weet je dat het goed zit." giechelt de actrice.


21-04-2011 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op date met papa Lohan? Eerst 10.000 dollar dokken

Op date met papa Lohan? Eerst 10.000 dollar dokken


http://img706.imageshack.us/img706/2503/michaellohan.jpg


Hij werd nog niet zo lang geleden gearresteerd voor huiselijk geweld, maar nu is de vader van LiLo weer helemaal klaar om zich op het vrouwelijk schoon te storten. Michael Lohan zal binnenkort te bewonderen zijn op een datingsite. Wie een afspraakje met de man zit zitten, moet echter diep in de buidel tasten, want voor een romantisch onderonsje moet je wel eerst 10.000 dollar ophoesten.

Voor een bedrag van 10.000 dollar (oftewel 7.000 euro) is Michael Lohan volgens entertainmentwebsite RadarOnline de hele avond 'all yours'. Overspelige vrouwen die met hem op date willen, kunnen alvast op hun twee oren slapen: de pa van LiLo belooft namelijk op zijn plechtig communiezieltje dat hij achteraf niet uit de biecht zal klappen.

Het profiel van Michael is enkel en alleen beschikbaar voor leden van whatsyourprice.com, een datingsite die gespecialiseerd is in het vragen van geld voor afspraakjes.

10.000 + extra kosten
Een intiem dineetje met Lohan krijg je niet voor niks want naast de 10.000 flappen draai je bovendien ook voor de vervoers- en verblijfskosten op.

Hoewel er officieel nog niets op papier staat, liet hij ondertussen al weten dat de opbrengst van zijn romantische uitjes integraal naar het goede doel zal gaan. "Ik wil het geld dat ik hiermee verdien aan verschillende afkickklinieken te schenken." vertelt de vader van Lindsay aan RadarOnline. "Een etentje kost tussen de 200 en 500 dollar. Waarom zou je dan geen geld mogen vragen voor een afspraakje om er anderen mee te helpen?"

Of Lohan ook openstaat om de lakens te delen op de eerste date? "Daar ga ik geen uitspraken over doen." klinkt het kordaat.


21-04-2011 om 11:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson schuwt het circus nadat hij clown ziet sterven

Robert Pattinson schuwt het circus nadat hij clown ziet sterven


http://img850.imageshack.us/img850/4930/robertpattinsonz.jpg


Robert Pattinson zet nooit nog een voet in het circus. De 'Twilight'-acteur liep als kind een trauma op nadat hij zag hoe een clown het loodje legde tijdens een stunt.

"De eerste keer dat ik naar het circus ging, stierf één van de clowns tijdens een act. Het wagentje waarin hij in de piste rondreed ontplofte. Het publiek was helemaal in paniek en vluchtte de tent uit. Het was verschrikkelijk. Dat is meteen de eerste en de laatste keer dat ik naar het circus ben geweest."

Contract
Robert is niet de enige ster die het circus schuwt. Zowel P. Diddy als Johnny Depp lijden aan coulrofobie, dat is een angst voor clowns. Diddy moest door zijn fobie ooit verstek geven voor een tv-show waarin een clown verscheen. In zijn contract staat bovendien vermeld dat er geen enkele clown in zijn buurt mag komen.

Ook Johnny Depp staat doodsangsten uit wanneer hij een clown ziet: "Dat geverfde gezicht en die valse lach geven me koude rillingen. Het lijkt wel alsof er achter die façade een luguber kantje schuilt. Er moet vast en zeker iets gebeurd zijn in mijn jeugd waarom ik dat zaakje niet vertrouw."

Andere sterren met een vreemde fobie zijn Billy Bob Thornton, die als de dood is voor antieke meubels en Nicole Kidman die een fobie voor vlinders heeft.


21-04-2011 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortehuis Beatle Ringo Starr voorlopig gered

Geboortehuis Beatle Ringo Starr voorlopig gered


http://img7.imageshack.us/img7/4179/geboortehuisringostarr.jpg


Het geboortehuis van drummer Ringo Starr, lid van de legendarische popgroep The Beatles, is voorlopig gered van de sloopkogel. De Britse regering heeft op het laatste moment een stokje gestoken voor de sloopplannen.


De regering wil dat Liverpool, de thuisstad van The Beatles, eerst beter onderzoek doet naar de gevolgen van de sloop. Dat duurt zeker een jaar. De gemeenteraad van Liverpool zou dinsdagavond het vonnis vellen over de woning aan Madryn Street, waar Starr in juli 1940 werd geboren. Het verouderde woonblok moet wijken voor een nieuwbouwproject.


Veel toeristen komen speciaal naar Liverpool voor The Beatles. De geboortehuizen en scholen van Paul McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr zijn belangrijke plekken langs herinneringsroutes. Ook beschikt de stad over een museum dat aan de band is gewijd


20-04-2011 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleet Foxes vinden illegaal downloaden oké

Fleet Foxes vinden illegaal downloaden oké


http://img194.imageshack.us/img194/9372/fleetfoxes.jpg
Robin Pecknold was als tiener zelf een fervent gebruiker van illegale downloads.


Terwijl de muziekindustrie zich doorgaans het hoofd breekt over hoe illegaal downloaden van songs en albums kan worden gestopt, heeft de Amerikaanse groep Fleet Foxes geen problemen met die praktijk. Dat vertelde zanger Robin Pecknold tegenover de Britse Sunday Times.

Pecknold maakt zich weinig zorgen om mogelijk verlies van inkomsten door illegale downloads, maar heeft meer oog voor de voordelen die de verspreiding van zijn muziek zo oplevert. Door het massaal online verspreiden van het Fleet Foxes-debuut uit 2008 kreeg die plaat enorm veel aandacht, wat mee de basis vormde voor het succes van Fleet Foxes, zo luidt zijn redenering.

Het is niet de eerste keer dat Pecknold zich positief uitlaat over downloaden. "Muziekfans krijgen hierdoor de kans om meer soorten muziek te leren kennen", liet hij tegenover de Britse openbare omroep BBC al eens optekenen. "Dat maakt muziek als platform alleen maar rijker. Dankzij downloads leerde ik zelf overigens zowat alle muziek kennen als tiener."

Eind deze maand verschijnt de nieuwe plaat van Fleet Foxes, 'Helplesness Blues'. Verschillende tracks van deze cd werden online al gelekt - fans van de groep speculeren dan ook druk of de band hier zelf achter zit om de internetbuzz rond de nieuwe release aan te zwengelen.

Fleet Foxes spelen op zondag 3 juli op Rock Werchter.


20-04-2011 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van David Bowie: Weet jij niet wie mijn vader is? Dat is prachtig, bedankt!

Zoon van David Bowie: "Weet jij niet wie mijn vader is? Dat is prachtig, bedankt!"


http://img846.imageshack.us/img846/9045/zoonvandavidbowie.jpg


De gelijkenis is er: Duncan Jones lijkt sprekend op zijn vader David Bowie. De blik is dezelfde, en de haren verwilderd, zoals papa die ook in zijn jeugd ooit droeg.

Hoewel 'Source Code' nog maar de tweede film is van Duncan (hij maakte in 2009 zijn debuut als regisseur met 'Moon'), is hij aardig op weg om uit te groeien tot een vaste waarde in het filmwereldje.

Wanneer een journaliste (duidelijk niet goed voorbereid) zegt dat hij niet weet wie zijn vader is, wordt die zowaar bedankt: "Het is geweldig dat je niet eens weet wie mijn vader is, dank u!"

Na 'Moon' in 2009 kreeg je leven een totaal andere wending...

"Ten tijde van 'Moon' deelde ik met vier huisgenoten een appartement in Londen. Ik droomde op dat moment maar van één ding en dat is als regisseur doorbreken. Mijn huisgenoten werkten allemaal mee aan de film en zij kunnen stuk voor stuk beamen dat we ons destijds door een moeilijke periode moesten worstelen. Achteraf gezien bleek dat een waanzinnige ervaring. Na 'Moon' ben ik uit het appartement getrokken en op zoek gegaan naar een eigen stekje. Ik wilde me volledig toespitsen op mijn carrière dus verhuisde ik van Londen naar Montréal. Nu woon ik in Hollywood, weliswaar zonder huisgenoten maar met een pracht van een vriendin met wie ik al een hele tijd samen ben. Mijn leven is ongetwijfeld drastisch veranderd (proest het uit)."

Wat dacht je toen je het script van 'Source Code' onder ogen kreeg?
"De verhaallijn was nogal serieus, een beetje droog. Ik vond dat het script wel wat humor kon gebruiken, en daar was ook Jake het helemaal mee eens. Het zou een grote vergissing zijn geweest om enkel en alleen op de saaie wetenschap te focussen en om die knipoog hier en daar achterwege te laten."

De kijker blijft op het einde van de film met een hele reeks vragen achter. Is dat volgens jou een goed of een slecht teken?
"Dat is juist goed. Wanneer je de bioscoopzaal verlaat en je jezelf een hoop vragen begint te stellen, is dat een goed teken. Pas van zodra je na de film totaal niet meer bezig bent met het verhaal en enkel en alleen maar aan het avondeten kunt denken, zit het helemaal fout."

Gaat het hier om een filmgenre dat jou ligt?
Sommige films wel ja, meer bepaald science-fiction: daar moet je die gevoelens hebben. 'Inception' brengt dat teweeg, en een film zoals  'Aliens' van James Cameron ook. Op het einde van 'Aliens' vraag je je bij de aftiteling af wat er verder nog zal gebeuren. Dat is een goede zaak. Dat is beter voor het publiek.

Kun je jezelf inbeelden om een film te regisseren waarin je vader meespeelt?
"Misschien dat het er op een dag ooit van komt, wie weet. Ik denk dat zoiets een enorme verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Bovendien wil ik eerst au sérieux genomen worden vooraleer ik me hieraan waag. Ik zou mijn goede band met mijn vader hiervoor nooit op het spel willen zetten, dat is het echt niet waard. Maar ik zou ongetwijfeld mijn uiterste best doen om alles in goede banen te leiden en om er een aangename samenwerking van te maken."

Is het moeilijk als kind van een bekende ouder je eigen weg te gaan?
"Dat hangt er een beetje van af. Neem nu bijvoorbeeld Stella McCarteney, die is er anders behoorlijk in geslaagd om het 'als kind van' te maken als mode-ontwerpster. Ik heb bewust lang genoeg gewacht om mijn kans te wagen in het filmwereldje. Ik maakte mijn eerste film pas op mijn dertigste, en vraag me soms nog af ik er op die leeftijd wel klaar voor was. Maar al bij al ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

Déborah Laurent in Hollywood  (br.hln)


20-04-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Retsin stopt als omroepster bij één

Katja Retsin stopt als omroepster bij één


http://img862.imageshack.us/img862/8767/katjaretsin.jpg



Katja Retsin heeft beslist om freelance te gaan werken als presentatrice. Ze wil haar horizonten verruimen en de vrijheid hebben om voor verschillende projecten, programma's en zenders te presenteren. Daarom stopt ze ten laatste op 1 augustus met haar presentatiewerk als omroepster bij één. Dat meldt haar managementbureau Castle Company.

"Ik heb altijd zeer graag voor één gewerkt, maar ik wil de sprong wagen", aldus Retsin. "Ik vind het echt tijd om nieuwe horizonten op te zoeken. Ik wil graag nieuwe projecten een kans geven. Dit betekent wel dat ik met mijn omroepwerk bij één stop. Maar wie weet, presenteer ik daar de komende jaren ook wel één of ander programma. Net zoals ik bij andere zenders programma's wil presenteren."

Ondertussen is Katja Retsin al met een aantal nieuwe projecten bezig. Een van die projecten is de presentatie van het nieuwe programma 'The Bachelor' op vtm. "Ik ben blij dat ik dit programma kan presenteren. Het is nieuw voor mij, zowel het genre als de zender, maar ik weet nu al dat het mij ontzettend zal liggen. Veel kan ik er nu nog niet over vertellen, want we zitten nog in de voorbereidingsfase met het programma."


20-04-2011 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle in Madame Tussauds

Susan Boyle in Madame Tussauds


http://img856.imageshack.us/img856/5724/susanboyle.jpg


Susan Boyle behoort nu 'officieel' tot de grootheden der aarde, want de Schotse nachtegaal is nu ook als wassen beeld te bewonderen bij Madame Tussauds in het Engelse Blackpool.

De 50-jarige zangeres kreeg gisteren de eer om haar evenbeeld te onthullen. Madame Tussauds keek niet naar een Britse pond meer of minder, want het wassen beeld kostte maar liefst 150.000 pond (ongeveer 170.000 euro).

Boyle is in de wolken met het resultaat: "Wat kan ik zeggen, ze hebben puik werk geleverd. Dit voelt gewoonweg fantastisch. Het hele proces was een geweldige ervaring en mijn evenbeeld ziet er bijzonder realistisch uit. Ze doet het zelfs beter dan mij!"

Hoewel het beeld naast dat van tv-figuur Bruce Forsyth zal staan, hoopt Susan stiekem dat ze alsnog een plaatsje langs de wassen Simon Cowell kan bemachtigen. (br.hln - foto
reuters)


20-04-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodlegende Jeff Bridges brengt debuutplaat uit

Hollywoodlegende Jeff Bridges brengt debuutplaat uit


http://img30.imageshack.us/img30/8420/jeffbridgesm.jpg


Acteur Jeff Bridges (61), onder meer wereldberoemd dankzij zijn rol als The Dude in de Coen-klassieker 'The Big Lebowski', brengt zomer zijn eerste plaat uit, met daarop onder meer een Tom Waits-cover. Dat meldt Entertainment Weekly.

Bridges zal wellicht geen half werk leveren voor zijn 'late' start als opname-artiest, want hij tekende voor zijn debuut een overeenkomst met het prestigieuze Blue Note-platenlabel, dat ook onder meer Norah Jones verdeelt.

T-Bone Burnett
Producer van dienst wordt T-Bone Burnett (die eerder onder meer al Elvis Costello, BB King en Elton John onder handen nam), de plaat zou nummers van onder meer Bo Ramsey, Greg Brown en dus Tom Waits bevatten. Opvallend is ook dat Roseanne Cash, dochter van wijlen Johnny Cash, aan de plaat zal meewerken.

Hoewel de plaat de eerste wordt voor Bridges, is de acteur op muziekvlak geen onbeschreven blad. Hij speeldein 2009 de rol van een countryster in de film 'Crazy Heart' en nam toen zes nummers op voor de soundtrack van die film.


20-04-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger wil Europees president worden

"Schwarzenegger wil Europees president worden"

http://img845.imageshack.us/img845/9302/schwarzenegger.jpg

Arnold Schwarzenegger, gewezen Mister Universe, actieheld en gouverneur van Californië, zou zijn oog hebben laten vallen op het presidentschap van de Europese Unie. Dat melden Amerikaanse media althans.


Het blad Newsweek stelt dat de 63-jarige Schwarzenegger van Oostenrijkse origine zich nog steeds beraadt over zijn politieke toekomst. Zijn entourage zou hem, blijkbaar niet gehinderd door veel kennis van zaken, de raad gegeven hebben om naar Europa terug te keren om zich kandidaat te stellen voor het Europees presidentschap. "Europa moet in de komende jaren op zoek naar een president met meer uitstraling die de eenheid in Europa kan brengen", stelt zijn voormalig kabinetschef Terry Tamminen.
 
Geest van Washington
"De Fransen zullen niet willen weten van een Duitser en de Duitsers op hun beurt niet van een Italiaan. En als ze dan eens een Europeaan zouden kiezen die naar de Verenigde Staten is vertrokken en de geest van Washinghon of Jefferson voor een nieuw en eengemaakt Europa belichaamt?", vraagt hij zich af zonder expliciet te verwijzen naar zijn gewezen baas. Schwarzie zal alleszins niet kunnen verweten worden het charisma te hebben van een natte dweil, wat de Brit Nigel Farage de huidige president Herman Van Rompuy verweet.
 
Geen Witte Huis
'Governator' Arnold Scharzenegger heeft er twee mandaten opzitten als gouverneur van Californië en er wordt zwaar gespeculeerd over zijn toekomstplannen in de politiek of de filmwereld. Het Witte Huis is voor hem evenwel niet weggelegd omdat een president op Amerikaans grondgebied geboren moet zijn.


20-04-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evan Rachel Wood:

Evan Rachel Wood: "Ik ben bi"


http://img848.imageshack.us/img848/2351/evanrachelwood.jpg



Evan Rachel Wood windt er geen doekjes om: "Ik ben bi". Dat heeft de 23-jarige actrice aan het Amerikaanse tijdschrift Esquire laten weten.

Hoewel ze tot nog toe alleen maar relaties met mannen heeft gehad, geeft Wood toe dat ze ook openstaat voor het vrouwelijke geslacht: "Ik zou zowel verliefd kunnen worden op leuke mannen als op leuke vrouwen."

De actrice, die ooit kortstondig verloofd was met Marilyn Manson, is ervan overtuigd dat zij de 'man' is in een lesbische relatie: "Ik ben eerder een man als het op meisjes aankomt. Ik denk dat ik het dominante type ben: ik zou de deur voor mijn liefje open houden en op restaurant de rekening betalen. Ja, ik ben best een romantische ziel."


20-04-2011 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Halle Berry samen met ex Kylie Minogue

Officieel: Halle Berry samen met ex Kylie Minogue


http://img690.imageshack.us/img690/6002/halleberryoliviermartin.jpg


Na 6 maanden speculeren werden de geruchten gisteren dan eindelijk bevestigd: Halle Berry en de Franse acteur Olivier Martinez vormen een koppel.


De tortelduifjes verschenen vorig weekend hand in hand op de rode loper van het Silver Rose Awards Gala In Los Angeles. Een smoorverliefde Halle schitterde in een roze jurk en de Fransman stak zich voor de gelegenheid in een grijs maatpak.

Strijd om hoederecht
De actrice trok zich begin dit jaar nog terug uit een toneelstuk op Broadway om zich volledig te concentreren op de strijd om het hoederecht van haar dochtertje Nahla. Halle en de vader van Nahla, Gabriel Aubry, gingen vorig jaar uit elkaar na een relatie van vijf jaar.

Martinez was vier jaar samen met de Australische zangeres Kylie Minogue, maar die relatie liep in 2007 op de klippen. De twee probeerden een jaar later de brokken te lijmen, maar gaf er na een kortstondige knipperlichtrelatie in 2008 dan toch definitief de brui aan.


19-04-2011 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook twee Franstalige Belgische films naar Quinzaine in Cannes

Ook twee Franstalige Belgische films naar Quinzaine in Cannes


http://img534.imageshack.us/img534/5827/boulilanners.jpg
Bouli Lanners, regisseur van 'Les Géants'.


Naast 'Blue Bird' van Gust Van den Berghe werden ook twee Franstalige Belgische films geselecteerd voor de Quinzaine des Réalisateurs op het Filmfestival van Cannes. Het gaat om 'Les Géants' van Bouli Lanners en 'La Fée' van Dominique Abel. In totaal werden 21 langspeelfilms en 14 kortfilms opgenomen in de nevenselectie.

'Les Géants' komt pas in de herfst in de Belgische zalen, maar krijgt zijn première al op de slotavond van de Quinzaine in Cannes, op 20 mei.

De film, gedraaid in België en Luxemburg, gaat over drie jongens die op zoek zijn naar vrijheid. Regisseur Bouli Lanners mocht in 2008 al met zijn film 'Eldorado' naar Cannes. 'Les Géants' is zijn derde worp.

'La Fée'
'La Fée' is een film die de Belg Dominique Abel samen met de Fransman Bruno Romy en de Canadese Fiona Gordon maakte. Het verhaal gaat over een nachtwaker in een hotel die het bezoek krijgt van een fee. Fiona laat hem drie wensen doen, laat er twee uitkomen en verdwijnt dan.

Eerder op de dag raakte al bekend dat 'Blue Bird' van Gust Van den Berghe ook werd geselecteerd voor de Quinzaine.


19-04-2011 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala maakt indruk op Coachella

Scala maakt indruk op Coachella


http://img823.imageshack.us/img823/3412/scala.jpg



Afgelopen weekend vond in het Californische Indio het Coachella festival plaats, zeg maar het Amerikaanse Werchter. Scala was er vrijdag de afsluiter in de Gobi Tent, wat best een hele prestatie is. Zeker als je weet dat het voor Belgen sowieso geen sinecure is om op Coachella te staan. 2 Many DJ's waren de enigen die het het meisjeskoor uit Aarschot al hadden voorgedaan.

Sinds de Radiohead-cover 'Creep' de trailer van The Social Network begeleidde, lijkt het broodje van Scala stilaan gebakken in de States. Het meisjeskoor is aan een Amerikaanse tour bezig en voor het optreden op Coachella lieten Stijn en Steven Kolacny een drummer en een gitarist overkomen. Scala opende de set met 'The Beautiful People' van Marilyn Manson, gevolgd door 'Solisbury Hill' van Peter Gabriel en gaandeweg stroomde het volk toe in de tent.

Helaas begonnen toen The Chemical Brothers op het hoofdpodium ook aan hun set en hun volumineuze beats overstemden al snel het engelengezang van Scala. Gevolg was dat een deel van het publiek de tent ontvluchtte. De meisjes van Scala lieten het niet aan hun hart komen en gaven desondanks het beste van zichzelf. Dat had ook de recensent van de LA Times gezien, die gemerkt had dat er "een klein maar enthousiast publiek" in de tent stond. En dat Scala zowel "adult contemporary" en "darkly gothic" klonk. En honderden twitteraars gaven na hun optreden aan dat Scala er ook in deze ondankbare omstandigheden in slaagde om nieuw publiek bij te winnen, weet De Morgen nog.


19-04-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arsenal, The Subs en Ke$ha vervolledigen affiche Werchter

Arsenal, The Subs en Ke$ha vervolledigen affiche Werchter


http://img684.imageshack.us/img684/2492/arsenalw.jpg
Arsenal


Op 72 dagen van de start van Rock Werchter heeft de organisatie de allerlaatste namen aan de affiche toegevoegd. Naast de Belgen van Arsenal en The Subs mogen ook Ke$ha, The Pretty Reckless en Grouplove hun ding komen doen. Er valt ook één wijziging te noteren: The Noisettes komen uiteindelijk niet en worden vervangen door My Chemical Romance.

Arsenal, deze week nog drie keer in de Ancienne Belgique, mag op vrijdag 1 juli na Kings Of Leon het hoofdpodium op voor een afsluitend feestje van de tweede festivaldag. The Subs doen hetzelfde in de Pyramid Marquee.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music op het nummer 0900 2 60 60 begin_of_the_skype_highlighting              0900 2 60 60      end_of_the_skype_highlighting of via www.proximusgoformusic.be. Voor vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli zijn er geen dagtickets meer beschikbaar, andere festivaltickets zijn wel nog in verkoop. (sps)

Meer info op www.rockwerchter.be


    Main Stage     Pyramid Marquee

Donderdag 30 juni     OFWGKTA     Warpaint

      Seasick Steve     TV On The Radio
      The Hives     Aloe Blacc
      Anouk     James Blake
      Queens of The Stone Age     Eels
      Linkin Park     Beady Eye
      The Chemical Brothers     Hurts

Vrijdag 1 juli     Mona     Grouplove

      My Chemical Romance     Lissie
      Triggerfinger     Ke$ha
      White Lies     Jimmy Eat World
      The National     Ozark Henry
      Arctic Monkeys     Chase And Status
      Kings Of Leon     Goose
      Arsenal     The Subs

Zaterdag 2 juli     Rival Sons     Evaline

      The Gaslight Anthem     The Pretty Reckless
      Bruno Mars     Jenny & Johnny
      Elbow     I Blame Coco
      PJ Harvey     Bright Eyes
      Portishead     Selah Sue
      Coldplay     Magnetic Man
            Underworld

Zondag 3 juli     All Time Low     Everything Everything

      Social Distortion     The Vaccines
      Kasabian     Tame Impala
      Kaiser Chiefs     Two Door Cinema Club
      Grinderman     Brandon Flowers
      Iron Maiden     Fleet Foxes
      A-Track     Robyn
      The Black Eyed Peas     Digitalism


19-04-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!