Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Dardennes scoort goed bij pers in Cannes

Nieuwe film Dardennes scoort goed bij pers in Cannes

Klik op de foto om de trailer te bekijken





'Le gamin au vélo' van de gebroeders Luc en Jean-Pierre Dardenne is bij de eerste vertoning voor de pers zeer goed ontvangen met een sterk applaus. Zondagavond volgt de grote officiële première.

'Le gamin au vélo' gaat over Cyril, een jongen van 12 à 13 jaar, die door zijn vader in een tehuis is geplaatst. Hij is driest op zoek naar zijn vader, naar ouderliefde en wanneer hij die niet vindt, dreigt hij in verkeerde handen terecht te komen.

Ook deze keer spreken enkele stemmen uit de internationale pers van een aangrijpende, compact vertelde brok sterke authentieke cinema.
De film loopt vanaf woensdag in België en Frankrijk in de bioscoop.
De Dardennes wonnen al tweemaal de Gouden Palm in Cannes: voor 'Rosetta' in 1999 en voor 'L'Enfant' in 2005.


15-05-2011 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azerbeidzjan wint Eurovisiesongfestival

Azerbeidzjan wint Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om ' Running scared ' te beluisteren






Azerbeidzjan heeft zaterdagavond in Düsseldorf de 56ste editie van het Eurovisiesongfestival gewonnen. Het duo Ell & Nikki haalde het met het liedje 'Running scared'.


Italië werd tweede, Zweden derde. Nu Azerbeidzjan Duitsland opvolgt als winnaar, betekent dit dat het land in 2012 de volgende editie van het liedjesfestival mag organiseren. Het was overigens nog maar de vierde keer dat de Azeri's aan het Eurovisiesongfestival deelnamen.


Zoals bekend, slaagde België er donderdagavond tijdens de tweede halve finale niet in zich te plaatsen voor de finale. Geen verrassing als we de bookmakers mogen geloven, die a capella-groep Witloof Bay en zijn 'With Love Baby' sowieso maar weinig kans op een overwinning gaven. Uit de nu vrijgegeven resultaten blijkt dat de a capella-groep elfde eindigde op negentien deelnemers. Wetende dat enkel de eerste tien naar de finale mochten, heeft België de finale dus nipt gemist. Nederland werd in dezelfde halve finale negentiende en dus laatste.


Voorlopig blijft ons land dus steken op één eindoverwinning. Precies 25 jaar geleden, in 1986, haalde Sandra Kim het met 'J'aime la vie'. Sinds het systeem van de halve finales in 2008 werd ingevoerd, kon België zich nog maar één keer plaatsen voor de finaleronde. Dat was vorig jaar. Toen eindigde Tom Dice zesde met 'Me and my guitar'.


15-05-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop-dagtickets voor donderdag al uitverkocht


Pukkelpop dagtickets voor donderdag al uitverkocht

Klik op de foto om ' The Pretender ' van Foo-Fighters te beluisteren



Dave Grohl van Foo-Fighters


De Pukkelpop-dagtickets voor donderdag zijn al uitverkocht. Dat deelt de organisatie zaterdag mee. Donderdag staan onder andere Thirty Seconds to Mars, Paul Kalkbrenner en vooral Foo Fighters op de affiche.

Voor vrijdag en zaterdag zijn er wel nog dagtickets beschikbaar. Ook combi-tickets zijn nog te koop. Het muziekfestival vindt plaats van 18 tot 20 augustus in Kiewit, Hasselt.



14-05-2011 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga dumpt vriend

Lady Gaga dumpt vriend

Klik op de foto om ' The Edge Of Glory ' te beluisteren






Lady Gaga heeft een punt gezet achter haar relatie met Luc Carl. Dat maakte de popsensatie zelf bekend tijdens 'The Graham Norton Show': "Ik heb geen vriendje en ik ben de laatste tijd ook niet meer op date geweest" luidt het. Daarmee heeft de zangeres nu dus een einde gemaakt aan haar knipperlichtrelatie met Luc, een bekende drummer uit de heavy metal scene.

Vorig jaar vertelde Gaga nog aan Rolling Stone dat ze in de zevende hemel was met Luc: "Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden. Deze relatie heeft van mij een totaal ander mens gemaakt." Daarnaast verklapte de controversiële superster ooit dat ze nooit eerder van seks had genoten totdat Luc haar pad kruiste.

Gaga en de 30-jarige drummer vormden sinds 2005 een koppel. Hun relatie vertoonde de eerste barsten toen de zangeres in 2009 de ene hit na de andere scoorde. Het duo gooide kort daarna de handdoek in de ring, maar gaf hun relatie in 2010 uiteindelijk een tweede kans.

"Miss you"
Het ziet ernaar uit dat Luc zijn excentrieke vriendin nog niet vergeten is. Hij zette gisteren een link van het nummer 'Still the Same' van Bob Seger op Gaga's Twitterpagina, waarbij hij "I miss you" schreef.
Ondertussen heeft de diva haar handen meer dan vol met de voorbereidingen van haar nieuwe album dat op 23 mei uitkomt.

Eerder deze maand kwam ze met haar nieuwste hit 'The Edge of Glory' op de proppen, amper een week nadat ze het geflopte 'Judas' uitbracht, de eerste mislukking in haar carrière.


14-05-2011 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé levert 72 nummers af voor nieuw album

Beyoncé levert 72 nummers af voor nieuw album


http://imageshack.us/m/28/1074/beyonceh.jpg



Beyoncé heeft haar platenbazen met verstomming geslagen toen ze voor haar nieuw album niet minder dan 72 afgewerkte nummers op hun bureau plofte.

De hoge piefen bij Columbia moeten nu een selectie maken voor het nieuwe album, dat voorlopig '4' heet en nog deze zomer zou uitkomen. Beyoncé liet al weten dat een deel van de nummers naar Afrobeat neigen. "Ik liet me inspireren door Fela Kuti", aldus Beyoncé.


14-05-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.André Rieu wint Classic Brit Award

André Rieu wint Classic Brit Award


http://imageshack.us/m/718/817/andrrieu.jpg



André Rieu is in Groot-Brittannië in de prijzen gevallen. De violist en orkestleider uit Nederlands-Limburg mocht in de Londen Royal Albert Hall een Classic Brit Award in ontvangst nemen voor beste album van het jaar.
 
De onderscheiding is voor het album 'Moonlight Serenade' dat hij opnam met het Johann Strauss Orchestra, zo melden Britse media vandaag. Rieu is een van de best verkopende artiesten ter wereld in de klassieke muziek. Wereldwijd heeft hij meer dan 30 miljoen albums verkocht.
 
Andere onderscheidingen waren er bijvoorbeeld voor de Britse trompetvirtuoos Alison Balsom (beste vrouwelijke artiest), de Britse dirigent en pianist Antonio Pappano (beste mannelijke artiest), de Noorse violiste Vilde Frang (beste nieuwkomer) en de Estse componist Arvo Pärt (beste componist).


14-05-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interpol en Roger Daltrey spelen op Lokerse Feesten

Interpol en Roger Daltrey spelen op Lokerse Feesten


http://imageshack.us/m/222/5725/rogerdaltrey.jpg
Paul Banks en Interpol komen deze zomer naar Lokeren.


De Lokerse Feesten voegen Interpol en Roger Daltrey als hoofdacts aan de bijna complete affiche toe. Headliner op zaterdag 6 augustus wordt Interpol, die dag treedt ook de Amerikaanse soul/funk band Sharon Jones & The Dap-Kings op en het Belgische Arsenal.

Voor de tweede festivaldag, 30 juli, strikte de Lokerse Feesten Roger Daltrey van The Who, die een project brengt rond de rockopera 'Tommy'. Die avond staat O.M.D., Orchestral Manoevres in the Dark, achter de knoppen. Verder werd de gypsy punkband Gogol Bordello en het dance-trio The Subs en North Mississippi Allstars Duo aan de affiche toegevoegd.

De organisatie spreekt van "één van de mooiste en veelzijdigste edities" en wijst erop dat, voor het zesde jaar op rij, een drankjeton twee euro kost. Abonnementen, aan honderd euro voor tien dagen, zijn te koop vanaf 21 mei, enkel bij drankenhandel Van Eetvelde in Lokeren. Afzonderlijke dagtickets zijn via de website www.lokersefeesten.be verkrijgbaar.
 
De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 29 juli tot en met 7 augustus.


13-05-2011 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van 'De Wereld van Sofie'

Het einde van 'De Wereld van Sofie'






Het Studio Brussel-radioprogramma 'De Wereld van Sofie' met Sofie Lemaire stopt ermee. Dat maakte de presentatrice vandaag bekend tijdens wat meteen de laatste uitzending was.

Voor de uitzending kondigde Lemaire aan op Twitter: 'Wow, nooit gedacht dat ik zo veel zenuwen ging hebben voor de laatste. Onnozel trillende handjes en al.'

Het radioprogramma was drie jaar lang te horen tussen 12 en 13 uur. Maar volgens Lemaire is het nu tijd voor "iets nieuws". Ze nam afscheid met de tweet: 'Merci hè, voor de lieve woorden. Dit is het nu dan echt. Het einde van de wereld. Maar goed. Da's het einde van de wereld niet hè.'

Op YouTube circuleerde meteen na de bekendmaking een StuBrufilmpje. Klik op de foto om het filmpje te bekijken (br.hln)


13-05-2011 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KI Antwerpen stelt zaak Pfaffs uit tot eind september

KI Antwerpen stelt zaak Pfaffs uit tot eind september


http://imageshack.us/m/146/6532/pfaffs.jpg
Jean-Marie en Carmen Pfaff.


De kamer van inbeschuldigingstelling in Antwerpen heeft de zaak van Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen vandaag uitgesteld naar 29 september om hen de kans te geven de nodige bewijzen voor te leggen dat ze hun dading met de fiscus zijn nagekomen.

De raadkamer in Antwerpen had de Pfaffs in december een opschorting van straf gegeven voor fiscale fraude en belastingontduiking. Ze hadden schuld bekend en een dading met de fiscus gesloten, waardoor ze wat de raadkamer betrof niet voor de rechtbank hoefden te verschijnen. Het parket had echter hun doorverwijzing gevorderd en ging in beroep, waardoor de zaak bij de kamer van inbeschuldigingstelling belandde. Daar werd de zaak vandaag opnieuw uitgesteld, omdat ze nog bewijzen moeten voorleggen dat ze de fiscus betaald hebben.

Zoals de zaken er nu voorstaan, wil het parket-generaal nog altijd dat ze voor de rechtbank verschijnen.


13-05-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland strikt Swedish House Mafia voor exclusieve show

Tomorrowland strikt Swedish House Mafia voor exclusieve show


http://imageshack.us/m/811/9898/tomorrowland.jpg


Met Swedish House Mafia voegen de organisatoren van Tomorrowland een laatste headliner toe aan de al aardig gevulde affiche. Het Zweeds dj-trio zorgde vorig jaar voor een onvergetelijke show op de Tomorrowland mainstage en scoorde de zomerhit van 2010 met "One".

In 2009 bracht Swedish House Mafia een eerste single uit: 'Leave the world behind', twee jaar later zijn DJ's Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso uitgegroeid tot wereldsterren. De Zweedse DJ's bouwden in korte tijd een enorme fanbase op, dat bewijzen de meer dan 1 miljoen Facebook-fans en 55 miljoen YouTube-views. Tijdens de eerste festivaldag van Tomorrowland zullen ze de mainstage ongetwijfeld opnieuw in vuur en vlam zetten.

Deze week lanceert Swedish House Mafia de nieuwe singel: 'Save the world tonight' die vanaf nu te koop is via iTunes. Voor deze single gebruikten ze vocals van John Martin, en dingen ze opnieuw mee naar de titel van zomerhit van het jaar. Tomorrowland is de enige Belgische gig voor Swedish House Mafia deze zomer. Sebastian Ingrosso: "Tomorrowland is het mooiste festival ter wereld, we hebben fantastische herinneringen aan vorig jaar en kijken er nu al enorm naar uit."

Voor het festival zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor vrijdag. Alle andere tickets voor Tomorrowland zijn volledig uitverkocht. Snel zijn is de boodschap.

Tickets hier of via Free Record Shop.


13-05-2011 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse Witloof Bay sneuvelt in halve finale van Eurosong

Waalse Witloof Bay sneuvelt in halve finale van Eurosong

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren






Tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2011 heeft de Belgische a capella-groep Witloof Bay zich gisterenavond niet kunnen plaatsen voor de finale, aanstaande zaterdag in de Esprit Arena in Düsseldorf.

Het liedje 'With love Baby' werd meteen na de uitverkiezing op de RTBF in maart zo goed als kansloos beschouwd. De voorbije dagen deden noch Witloof Bay, noch de Franstalige openbare omroep er iets aan om die negatieve indrukken tegen te gaan. Integendeel, beiden deden geen enkele PR-poging gericht naar de internationale pers en ook de repetities waren nooit overtuigend. De laatste generale repetitie, vanmiddag in Düsseldorf, bevestigde die trend.

Van de negentien landen die aan de tweede halve finale deelnamen, kregen Estland, Roemenië, Moldavië, Ierland, Bosnië en Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Slovenië en Zweden een ticket voor de finale. Tijdens de eerste halve finale, afgelopen dinsdag, konden al tien landen zich plaatsen.
 
In de finale op 14 mei nemen 25 landen het tegen elkaar op. De vijf grote Eurovisielanden Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk - de grootste betalers - zijn automatisch gekwalificeerd voor de finale.


13-05-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Kate Moss wordt kunst

Naakte Kate Moss wordt kunst


http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/18/10/9/media_xl_4180854.jpg?20110513103900


Kate Moss wordt vanaf vandaag geëerd met een tentoonstelling in Parijs. De kunstgalerij 'Galerie de l'instant' gunt u een blik op de meest spectaculaire foto's uit haar carrière.


Het Britse fotomodel werd op 14-jarige leeftijd ontdekt toen ze rondliep op de luchthaven van New York. In haar beginperiode kreeg ze veel kritiek omdat ze ondanks haar jonge uitstraling vaak naakt poseerde. Vergelijkingen met kinderporno waren dan ook niet van de poes.


Moss is naar de geldende maatstaven een erg klein model. Volgens modellenbureau Storm Model Agency meet ze 1m73, maar kenners schatten haar nog vijf centimeter kleiner. Toch mocht ze de catwalks platlopen en werkte ze onder meer voor gereputeerde bedrijven als Gucci, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton en Versace.


In 2005 raakte Kate in nauwe schoentjes toen ze gefilmd werd terwijl ze cocaïne snoof. Veel sponsors lieten haar meteen vallen, maar de Virgin Group van miljardair Richard Branson lanceerde haar snel weer in de modewereld. Haar voorlopig laatste kunstje flikte Moss in maart, toen ze rokend de catwalk van Louis Vuitton betrad. (br;hln)


13-05-2011 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty niet schuldig aan dood acteur

Pete Doherty niet schuldig aan dood acteur


http://imageshack.us/m/836/7353/petedoherty.jpg



Pete Doherty wordt niet vervolgd in de zaak van Mark Blanco, de 30-jarige acteur die in 2006 bij een feestje in Londen van een balkon viel en in niet opgehelderde omstandigheden overleed. Volgens het Britse gerecht zijn er niet voldoende bewijzen tegen de frontman van Babyshambles.
 
Blanco had het die bewuste avond in Whitechapel aan de stok gekregen met Doherty, diens assistent en diens vriend Paul Roundhill. De drie hebben altijd ontkend ook maar iets te maken te hebben gehad met het overlijden.

Familie reageert woedend
Volgens het parket is er inderdaad geen enkel bewijs dat Blanco van het balkon werd geduwd of gegooid of dat er ook maar iemand aanwezig was op het moment van de val. De familie van de acteur, die meent dat Blanco gedood werd, reageerde vandaag woedend.
 
Het is niet de eerste keer dat 'bad boy' Doherty in aanraking komt met justitie. Hij werd al veroordeeld tot gevangenisstraffen wegens drugs- en alcoholproblemen en inbreuken op de wegcode. De voormalige Libertines-zanger werd enkele maanden geleden ook verhoord voor cocaïnebezit in het kader van het onderzoek naar de dood -wellicht door overdosis- van de cineast Robyn Whitehead.


13-05-2011 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
12-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziggy Marley vervolledigt affiche Couleur Café

Ziggy Marley vervolledigt affiche Couleur Café

Klik op de foto om ' Still the storm ' te beluisteren





Alle artiesten voor het hoofdpodium op de komende editie van Couleur Café zijn bevestigd. Met de vijf nieuwe namen Ziggy Marley, Ghostpoet, Irma, Ziggi Recado en Keny Arkana is de affiche zo goed als compleet. De laatste twee namen voor het Univers podium worden zeer binnenkort aangekondigd.

Couleur Café vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 juni. Vrijdag 24 juni spelen IAM, Selah Sue, Patrice en Ziggy Marley op het Titan podium. Die laatste, de oudste zoon van Rita en Bob Marley, zal er zijn nieuwe album 'Wild And Free' voorstellen. Op het Univers podium staan onder meer Absynthe Minded en Method Man & Redman.

Zaterdag 25 juni zullen onder andere Puggy, Tiken Jah Fakoly, Arsenal, Ghostpoet en Merdan Taplak zorgen voor kleurrijke muziek op de terreinen van het Brusselse Tour&Taxis. Zondag 26 juni vullen Seal, de Franse rapster Keny Arkana en de Kameroens-Franse singer-songwriter Irma onder meer de affiche.

Tickets zijn te verkrijgen via de website www.couleurcafe.be of via de voorverkooppunten. Een dagticket kost 35 euro, een combiticket 76 euro. Vorig jaar was het festival op voorhand uitverkocht.


12-05-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli uit elkaar

Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli uit elkaar


http://imageshack.us/m/710/1806/leonardodicapriobarrefa.jpg


Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli zijn officieel uit elkaar. Dat beweert althans de 'New York Post'. Het koppel trotseerde al enige tijd woeste baren en zou er vorige week definitief de brui aan gegeven hebben.

"Dat gebeurde in alle vriendschap. Ze zijn nog steeds kameraden en praten nog met elkaar. Ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid en gaan nu hun eigen weg", aldus een bron. Hij voegde er aan toe dat niemand anders ermee gemoeid is, hoewel Refaeli vorige week nog flirtend betrapt werd met een mysterieuze man in Berlijn.


Bar en Leonardo bouwden in 2009 al eens een rustpauze in, na een romance van vier jaar. Vorig jaar besloten beide sterren er opnieuw voor te gaan, maar tevergeefs dus.


De eerste geruchten rond een nakende breuk kwamen er vorige maand, toen DiCaprio in Mexico een ventenweekend inlaste met Bradley Cooper en Ryan Kavanaugh. Op 2 mei gingen de acteur en het topmodel elk hun eigen weg op het MET Ball, nochtans het feestje van het jaar in New York.


12-05-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston niet meer welkom bij Prince

Whitney Houston niet meer welkom bij Prince

Klik op de foto om ' I Will Always Love You ' te beluisteren






Whitney Houston is niet meer welkom op de concerten van Prince omdat ze zich behoorlijk misdragen zou hebben tijdens één van zijn optredens.

Zo zou de zangeres duidelijk onder invloed zijn geweest en probeerde ze meermaals op het podium te klimmen. Medewerkers van Prince slaagden erin om Houston tegen te houden en konden zo beletten dat ze zichzelf voor schut zette.

Eerder deze week raakte bekend dat Whitney opnieuw in behandeling is voor drank- en drugsproblemen. Ze ontwent niet in een afkickkliniek maar gewoon thuis, onder het alziend oog van een personal coach.


12-05-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens valt terug in armen van ex

Brigitta Callens valt terug in armen van ex


http://imageshack.us/m/84/2531/brigittacallens.jpg



Brigitta Callens (30) en Juul Vanleysen (46) zijn vijf maanden na hun breuk terug samen. "De scheiding was net rond en zou maandag officieel worden, maar we hebben elkaar teruggevonden", zegt een dolgelukkige Brigitta aan de krant Het Laatste Nieuws.

De ex-Miss België en de flamboyante architect trouwden in augustus 2010, om drie maanden later al uit elkaar te gaan. Voorlopig blijven ze wel nog apart wonen. "We laten eerst nog voldoende ruimte voor elkaar", luidt het.


12-05-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger naakt in Playboy

Dochter Mick Jagger naakt in Playboy


http://imageshack.us/m/16/2598/dochtermickjagger.jpg



Lizzy Jagger, de 27-jarige dochter van Rolling Stone-zanger Mick Jagger, is volledig uit de kleren gegaan voor Playboy. Op de cover worden haar borsten nog bedekt door haar lange haren en heeft ze een sarong om zich heen gedrapeerd. Binnenin is de blondine wel 'in haar pure' te bewonderen. In de fotoreportage van zes pagina's poseert ze onder meer met een sigaret en bunnie-oren.

Zes jaar geleden kreeg Lizzy ook al een aanbod van het blootblad, maar vader Mick vond haar nog te jong. Mama Jerry Hall had weinig in de pap te brokken vermits ze zelf ooit naakt voor het tijdschrift geposeerd heeft.


12-05-2011 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
11-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans op gratis jazzfestival in Laken

Toots Thielemans op gratis jazzfestival in Laken


http://imageshack.us/m/571/9641/tootsthielemans.jpg


Toots Thielemans staat dit jaar bovenaan de affiche van het gratis festival Brosella Folk & Jazz in Laken, waarvan de Belgische jazzmuzikant sinds 1987 peter is. Het festival in het Groentheater in het Ossegempark, vlakbij het Atomium in Brussel, vindt in het weekend van 9 en 10 juli al voor de 35ste keer plaats. De vzw 'De Vrienden Van Brosella' stelde het festivalprogramma woensdag voor, in aanwezigheid van de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans.

Op zaterdag staat er folk op het programma. Dan treden onder meer de Brusselse groepen Emballage Kado en De Fanfaar op. Zij brengen hedendaagse versies van Brusselse liedjes uit de 17de eeuw. Onder de titel 'Ik ben getrouwd met een kwaaie Griet' werd daarover ook een boek met twee cd's gemaakt.

Op zondag, de jazzdag van het festival, mogen de muzikanten Bart Van Caenegem en Lander Gyselinck hun ding doen. "Ze kregen carte blanche", zegt Lukas Van Broeck, een woordvoerder van het festival. Van Caenegem brengt met drie andere muzikanten een pianokwartet. De jonge drummer Lander Gyselinck nodigde Amerikaanse artiesten uit. Het 'Toots Thielemans Quartet' sluit het festival 's avonds af.
Voor de kinderen is er 'Brosella Kids', waarbij ze kunnen genieten van theater, muziek en animatie.

Het festival bestaat al sinds 1977. Het was oorspronkelijk een initiatief van de stad Brussel om nieuw leven te blazen in het Groentheater, dat werd opgericht bij de wereldtentoonstelling van 1958. (br.hln)


11-05-2011 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Road Trip-actrice (36) overlijdt na routineoperatie


'Road Trip'-actrice (36) overlijdt na routineoperatie


http://img828.imageshack.us/img828/5667/miaamberdavis.jpg


Mia Amber Davis, beter bekend als de volslanke dame die het graatmagere snulletje in 'Road Trip' verleidde, is gisteren op 36-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het Amerikaanse Plus Model Magazine.


Haar echtgenoot vertelde TMZ dat de actrice de dag voor haar overlijden een routineoperatie onderging aan haar knie. Volgens Michael Yard klonk zijn vrouw na de ingreep opgewekt en was de operatie goed verlopen.

Slechts een paar uur na de operatie kreeg hij echter een verontrustend telefoontje van een familielid. Die wist dat Mia na klachten over duizeligheid terug in het ziekenhuis was beland.

Niet lang daarna vernam Yard dat zijn echtgenote overleden was. De precieze oorzaak van haar overlijden moet nog achterhaald worden.


11-05-2011 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!