NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele droomt van seks met Rihanna

Adele droomt van seks met Rihanna


http://img830.imageshack.us/img830/9254/adele.jpgAdele droomt luidop van seks met Rihanna. De Britse met de hemelse stem heeft een oogje laten vallen op het meisje met de paraplu. Adele is helemaal weg van de prachtige contouren van Rihanna. "Ze heeft goddelijke dijen. Als Rihanna wil dan doe ik haar wel een keertje want ik vind haar lekker."

Adele werd een klein beetje verliefd op Rihanna toen de zangeres van 'Rude Boy' optrad in het talentenprogramma van Simon Cowell, 'The X Factor' op tv. Het prachtige lichaam van Rihanna maakte lesbische gevoelens bij haar los. Toch hoeven mannen niet meteen te wanhopen want de 23-jarige zangeres van de hit 'Rolling In The Deep' zegt dat ze nog altijd van mannen houdt en dat het single zijn haar depri maakt. "Ik hou van jongens en mannen. Ze fascineren me, ook als ze me teleurstellen of pijn doen. Maar vandaag ben ik meer dan ooit single en dat maakt me depressief."


05-05-2011 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichttechnicus: "Jennifer Aniston liep wanhopig achter me aan

Lichttechnicus: "Jennifer Aniston liep wanhopig achter me aan"


http://img204.imageshack.us/img204/4251/jenniferanistonj.jpg


Een vrijwel onbekende ex van Jennifer Aniston klapte onlangs uit de biecht over zijn relatie met de Hollywoodster. Brian Bouma zegt dat de actrice hem in 2008 probeerde te versieren op de set van 'Love Happens'.

De 40-jarige man was erg onder de indruk toen Aniston hem het hof wilde maken: "Als lichttechnicus mag ik in geen geval de sterren benaderen, maar het was Jennifer die het heft in eigen handen nam."

Van sokken geblazen
"Ik moest maar zeven uur op de set werken, maar ze kwam haast onmiddellijk naar me toe. Ze zei dat ze me koste wat kost wilde aanspreken." stoeft Bouma. "Ik kreeg gevoelens voor haar. Het was haast onmogelijk om die niet te krijgen. Jennifer heeft me als het ware van mijn sokken geblazen."

Volgens Bouma nodigde Aniston hem uit om tien dagen met haar in Los Angeles door te brengen. Hij zou haar zelfs vergezeld hebben op een Oscarfeestje dat door haar 'Friends'-collega Courteney Cox in Beverly Hills werd georganiseerd. Bovendien zou Brian haar regelmatig gezelschap hebben gehouden op de set van 'Marley & Me' in Florida.

Softie
Jennifer zou de lichttechnicus genadeloos gedumpt hebben omdat ze een voorkeur had voor 'bad boys': "Ze vertelde me dat ik te 'goed' was voor haar, dat ik te soft was."

Na de breuk met Bouma zette de actrice haar zinnen op John Mayer. Met succes, want niet lang daarna vormden de twee een koppel. Toch was die relatie echter van korte duur, want de zanger gooide de handdoek al na enkele maanden in de ring.

"Ik hou alleen maar goede herinneringen over aan onze relatie dus ik ben niet verbitterd. Jennifer is niet alleen een slimme en een liefdevolle vrouw, maar ze is ook een geweldig persoon." besluit Bouma.


05-05-2011 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate op officiële reis naar Verenigde Staten

William en Kate op officiële reis naar Verenigde Staten


http://img823.imageshack.us/img823/2209/williamenkate.jpg
William en Kate, een dag na hun huwelijk.


De Britse prins William en zijn echtgenote Catherine gaan van 8 tot 10 juli op officiële reis naar Californië. Dat heeft het secretariaat van het echtpaar vandaag aangekondigd.

"De hertog en hertogin van Cambridge reizen af naar Californië, na hun toernee door Canada", zo luidt het.

Het echtpaar maakt 30 juni tot 8 juli een rondreis door Canada.


05-05-2011 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie liet zich voor Madonna besnijden

"Guy Ritchie liet zich voor Madonna besnijden"


http://img703.imageshack.us/img703/710/guyritchie.jpg


Guy Ritchie zou tijdens zijn huwelijk met Madonna aardig onder de 'sloef' hebben gelegen. Volgens een Kabbalah-leider was niets hem te veel gevraagd om haar wensen in te willigen, want de filmmaker liet zich zelfs speciaal voor haar besnijden. Dat meldt New York magazine.

Ritchie zag er blijkbaar geen graten in om zich van zijn voorhuid te ontdoen, omdat hij wist dat hij hiermee zijn vrouwtje blij kon maken. Volgens Madonna's spiritueel adviseur Karen Berg zou de 'Lock Stock'-regisseur onder het mes zijn gegaan enkel en alleen om haar een plezier te doen.

"Madonna liet haar zoontje besnijden, maar ook haar ex-man Guy Ritchie ontkwam niet aan het ritueel." beweert Berg, de oprichtster van het Kabbalah-centrum in Los Angeles.

Madonna is één van de bekendste Kabbalah-leden. De zangeres groeide in een rooms-katholiek gezin op, maar veranderde van geloof toen ze in verwachting was van haar dochtertje Lourdes.


05-05-2011 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticketverkoop Pukkelpop loopt als een trein

Ticketverkoop Pukkelpop loopt als een trein


http://img3.imageshack.us/img3/90/pukkelpop.jpgDe ticketverkoop voor Pukkelpop loopt als een trein. Organisator Chokri Mahassine meldt woensdag dat het bordje met de gevleugelde woorden 'uitverkocht' wel eens sneller dan verwacht zou kunnen opduiken. Iedereen die een dagticket voor donderdag of vrijdag wil, wordt aangeraden om niet te lang te wachten.

Vorig jaar was het festival voor het eerst in zijn bestaan al op voorhand helemaal uitverkocht. Dit jaar komen onder andere Foo Fighters, Eminem, dEUS, The Offspring en Duck Sauce naar de wei in Kiewit.

Een dagkaart kost 79 euro (excl reservatiekosten). Voor een combi ticket betaal je  155 euro (excl reservatiekosten).

Dit jaar kan je enkel via internet tickets kopen. Er zijn geen tickets in voorverkooppunten te krijgen. Tickets zijn te koop op www.pukkelpop.be en op www.proximusgoformusic.be.05-05-2011 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
04-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar van jarige Penelope Cruz in brand geschoten

Haar van jarige Penelope Cruz in brand geschoten


http://img148.imageshack.us/img148/5016/penelopecruzx.jpg
Penelope Cruz op het Metropolitan Museum of Art's Costume Institute gala.


Het haar van Penelope Cruz stond vorige week in de fik toen ze de kaarsjes op haar verjaardagstaart wilde uitblazen. Dat biechtte de 37-jarige actrice op toen ze te gast was in de talkshow van Jay Leno.

Verjaardagsfeestjes zijn niet haar sterkste kant, gaf Cruz toe. "Ik word altijd nerveus omdat ik niet weet hoe ik me moet gedragen. Dit jaar ging ik een stukje eten met vrienden en familie. Vreselijk als ze 'Happy birthday' beginnen te zingen en ik pakjes voor hun ogen moet opendoen. Dan voel ik me nog nerveuzer dan op de Oscars." Bij het uitblazen van de kaarsjes ging het vervolgens helemaal verkeerd.

Cruz was gisteravond ook present op het MET Gala, een van de jaarlijkse hoogtepunten in de mode-industrie.


04-05-2011 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De regels van het Eurovisiesongfestival

De regels van het Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren Witloof Bay 


Hieronder een kort overzicht van enkele regels van het Eurovisiesongfestival in Düsseldorf. Ons land wordt vertegenwoordigd door de groep Witloof Bay die het a capella-nummer 'With Love Baby' brengt. Het Eurovisiesongfestival heeft plaats op 14 mei.

- Liedjes: maximaal 3 minuten.

- Niet meer dan zes personen op het podium.

- De vakjury's en het publiek van elk land bepalen ieder voor de helft hoeveel punten de kandidaten van andere landen krijgen.

- Elk land maakt een eigen top tien. De beste drie krijgen respectievelijk twaalf, tien en acht punten. De volgende zeven: zeven tot en met één punt.

- Kijkers kunnen telefonisch of via sms stemmen, direct na het begin van het eerste liedje tot een kwartier na het laatste nummer.

- De landelijke vakjury's: vijf professionals uit de muziekindustrie. Ieder jurylid maakt eigen top tien. De juryvoorzitter telt de punten bij elkaar op en bekijkt welke kandidaten in totaal de meeste punten hebben gekregen.

- Namen van de juryleden: worden bekendgemaakt voor of tijdens de finale.

- Per halve finale: tien van de negentien kandidaten gaan door naar de finale.

- De vijf grote Eurovisielanden Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk - de grootste betalers - staan automatisch in de finale. Spanje en Groot-Brittannië stemmen mee in de eerste halve finale. Italië, Duitsland en Frankrijk in de tweede halve finale.04-05-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luciano en Big Youth op Reggae Geel

Luciano en Big Youth op Reggae Geel


http://img805.imageshack.us/img805/9651/bigyouth.jpg
Big Youth.


Op 6 augustus viert Jamaica zijn onafhankelijkheid. In ons land wordt dat gevierd tijdens de 33ste editie van Reggae Geel. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus wordt weer een naar ganja geurende brug geslagen tussen oud bekend en nieuw talent, tussen 'overseas' en 'homegrown'.
Op vrijdag 5 augustus staat in de Dancehall terug Romain Virgo & Gappy Ranks.
In de 18 Inch Corner is Jah Shaka, 'the king of dub', te gast.
Voor zaterdag 6 augustus hebben voor de Mainstage al volgende namen toegezegd: Stepacide, Moon Invaders, Big Youth & Mad Professor, Etana & Chezidek, Morgan Heritage en Luciano.
In de Dancehall is er die dag King Dragon Sound, in de 18 Inch Corner Dubmatix feat. Tippa Irie en in de Skaville Circus: Sugar Charlie feat. Saimn I en Clive Chin.

Vrijdag vanaf 18 uur, zaterdag vanaf 13 uur, op de terreinen aan de Zandstraat in Geel.

Meer info vind je op www.reggaegeel.com, maar alvast dit: voor wie toch ook eens dorst krijgt van de ganja en de rastaregels al eens aan zijn rood-geel-groene laars lapt, is er ook de Jupiler festivaltent.


04-05-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrogen Shania Twain:

Bedrogen Shania Twain: "Ik wilde niet meer leven"

Klik op de foto om ' You're Still The One ' te beluisteren

Shania Twain heeft er een woelig liefdesparcours opzitten. Nadat het huwelijk van de countryzangeres in 2008 op de klippen liep, kwam de Amerikaanse in een diepe put terecht. Toch heeft de breuk haar naar eigen zeggen een sterker mens gemaakt.

"Ik wilde niet meer leven," vertelt Shania Twain in een openhartig gesprek met Oprah Winfrey. De countryzangeres vernam ruim drie jaar geleden dat haar man een affaire had met haar assistent en boezemvriendin, Marie-Anne Thiebaud.
 
Nu beseft de zangeres dat het einde van haar veertienjarig huwelijk achteraf gezien een "positieve zaak" is: "Ik moest dringend wakkergeschud worden." aldus Twain.

Smeekbede
Hoewel ze nog altijd geen details kent over de affaire van haar ex-man, probeerde ze maandenlang uit te vissen waarom haar man was vreemdgegaan. "Ik heb Marie-Ann ooit een brief geschreven: waarom doe je me zoveel pijn? Laat hem alsjeblieft gaan. Ga bij iemand anders op zoek naar de liefde."

"Ik weet dat het zielig was," zegt Twain over de brief. "Maar zo'n dieptepunt maakt iedereen vroeg of laat mee."

Nieuw liefdesgeluk
De huwelijksbreuk dreef Shania Twain opvallend genoeg in de armen van Frédéric, de echtgenoot van Marie-Anne. De twee werden uiteindelijk verliefd en stapten een half jaar gelden in het huwelijksbootje in Puerto Rico.

Sinds de countryzangeres opnieuw liefdegeluk vond, gaat niet alleen haar privéleven maar ook haar carrière opnieuw voor de wind. Deze zondag wordt de eerste aflevering van haar eigen tv-programma 'From This Moment On' uitgezonden op Oprah Winfreys tv-zender OWN.  (br.hln)


04-05-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Kate Hudson hangt vuile was moeder buiten in boek

Vader Kate Hudson hangt vuile was moeder buiten in boek


http://img852.imageshack.us/img852/1703/katehudson.jpg
Kate Hudson met haar moeder Goldie Hawn en haar stiefpa Kurt Russell, die haar sinds haar drie jaar mee opvoedde.


De ex-man van Goldie Hawn, de vader van actrice Kate Hudson, heeft een contract getekend voor de publicatie van een boek waarin hij geen blad voor de mond zal nemen. Bill Hudson, de biologische vader van Kate Hudson, brengt later dit jaar het boek 'So You Are a Star: Coming to Terms with Fame, Infatuation and Family' uit. In de aankondiging prikkelt Hudson de lezer: "Wat als je ex-vrouw haar bekendheid aanwendt om geruchten te verspreiden over je relatie met je kinderen?". Hudson heeft met Goldie Hawn ook een zoon van 34, Oliver.

Volgens de New York Post zal het boek de stormachtige romance van Hudson en Hawn beschrijven, net als zijn strijd om opnieuw contact te krijgen met zijn kinderen.

Bill en Goldie scheidden in 1980. Onlangs beschuldigde hij er zijn dochter Kate nog van haar 88-jarige stervende grootmoeder te verwaarlozen.

"Kate hoeft niet met mij te praten en ze hoeft haar oma zelfs geen cent van haar miljoenenfortuin te schenken, al wat ik vraag is dat ze haar grootmoeder eens belt voor het te laat is".

Kate, die momenteel zwanger is van haar tweede kind, haar eerste met verloofde Matt Bellamy van Muse, heeft haar stiefvader Kurt Russell altijd als haar echte vader gezien. Met haar echte vader heeft ze al jarenlang geen contact meer.04-05-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen ontkent elke betrokkenheid: Kelly Preston schoot zichzelf neer

Charlie Sheen ontkent elke betrokkenheid: "Kelly Preston schoot zichzelf neer"


http://img36.imageshack.us/img36/4097/charliesheenj.jpg


Charlie Sheen beweert dat hij Kelly Preston in 1990 helemaal niet heeft neergeschoten, maar dat Kelly er zelf voor heeft gezorgd dat Sheens vuurwapen afging. De actrice raakte daarbij gewond.

De acteur gaf maandagavond zijn versie van de feiten tijdens zijn theatershow 'My Violent Torpedo of Truth' in Vancouver. Volgens Sheen zat hij beneden een kopje koffie te drinken, toen hij op de eerste verdieping plots een schot hoorde. Hij zou een naakte Kelly Preston op de trap in een plas bloed hebben aangetroffen.

Sheen legt uit hoe Kelly zijn broek wilde oprapen die op de badkamervloer lag toen de revolver uit zijn broekzak glipte. Nadat het vuurwapen op de grond viel, werd het schot gelost. De kogel zou de wc hebben geraakt, waardoor een stukje porselein van de toiletpot Kelly Preston verwondde. Charlie ging er destijds van uit dat de media hem hoe dan ook de schuld in zijn schoenen wilden schuiven.

Kelly en Charlie verbraken kort na het schietincident hun verloving.


04-05-2011 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 nominaties voor 'The Book of Mormon' op Tony Awards

14 nominaties voor 'The Book of Mormon' op Tony Awards


http://img851.imageshack.us/img851/2140/thebookofmormon.jpg


Opnieuw bingo voor Trey Parker en Matt Stone, de geestelijke vaders van de cult-animatiereeks 'South Park': hun eerste musical, 'The Book of Mormon', is vandaag in New York niet minder dan veertien maal genomineerd voor de Tony Awards, de Oscars voor het theater.

Dat is amper één nominatie minder dan de musicals 'Billy Elliot' en 'The Producers', zowat de meest succesvolle musicals van de voorbije drie decennia. Sinds de première eind maart wordt het stuk dat de religieuze mormonengemeenschap op milde wijze schildert, zowel door critici als publiek de hemel ingeprezen.
 
Twaalf nominaties waren er voor 'The Scottsboro Boys', eveneens een musical die nog maar twee maanden op de planken van Broadway wordt opgevoerd. Dat stuk gaat over negen Afro-Amerikaanse tieners die in de jaren dertig in het zuidelijke Alabama ten onrechte van de verkrachting van een blanke vrouw worden beschuldigd. Andere kanshebbers op de Tony voor Beste Musical zijn de adaptaties 'Catch Me If You Can' en 'Sister Act' van de bekende gelijknamige films.
 
Bekende Hollywoodacteurs die een kans op een Tony Award maken, zijn onder anderen Al Pacino (Shylock in 'The Merchant of Venice'), Ellen Barkin ('The Normal Heart'), Frances McDormand ('Good People') en Vanessa Redgrave ('Driving Miss Daisy'). Grepen -verrassend- naast een nominatie: Daniel 'Harry Potter' Radcliffe en de grapjurken Chris Rock, Robin Williams en Ben Stiller.
 
De toneel- en musicalprijzen worden op 12 juni in het Beacon Theatre in New York toegekend.


04-05-2011 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dit is Pippa Middleton

Ook dit is Pippa Middleton

http://img833.imageshack.us/img833/7728/pippamiddleton.jpgPippa Middleton groeide dankzij haar overweldigende 'looks' uit tot dé ster van het prinselijk huwelijk. Keerzijde van de medaille is dat de Engelse pers met alle plezier haar verleden aan het uitspitten is. Daarbij kwam onder meer dit plaatje aan de oppervlakte: een beteuterde Pippa, die er zonder make-up bijlange niet meer bovenuit steekt.

Aanleiding van dit weinig flatterend tafereel? Pippa holde zo snel als ze kon terug naar haar wagen, die ze onbemand achtergelaten had op een 'kiss & ride'-strook. Negen dagen later zou ze de meest begeerde vrouw ter wereld worden...http://img31.imageshack.us/img31/4149/pippamiddleton2.jpgIntussen gooit de Facebookgroep 'Pippa Middleton Ass Appreciation Society' hoge ogen. Al bijna 190.000 mensen tonen zich fan van haar koninklijke achterste. Een goudmijn, dacht de oprichter, en dus biedt hij nu ook t-shirts te koop aan ter ere van Pippa's derrière.


04-05-2011 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé & Jay-Z uitgejouwd op rode loper

Beyoncé & Jay-Z uitgejouwd op rode loper

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Beyoncé en manlief Jay-Z zorgden maandagavond voor een verrassende entree op het Met Gala in New York. Toen de zangeres amper tijd uittrok voor het fotomoment was dat duidelijk niet naar de zin van de fotografen.

Op het moment dat Beyoncé de trap op wilde lopen, maar dat door haar te strakke jurk niet wilde lukken, was het hek helemaal van de dam: de paparazzi trakteerden de diva vervolgens op luid boegeroep.

Arme Beyoncé, de volgende keer misschien toch maar beter een minder strakke jurk aantrekken en wat meer tijd voor de fotografen uittrekken...


04-05-2011 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microfoons van John Lennon worden geveild

Microfoons van John Lennon worden geveild

Klik op de foto om ' stand by me ' te beluisteren


Het materiaal dat John Lennon gebruikte in de studio waar hij het album 'Imagine' opnam, wordt geveild. De collectie uit de Ascot Sound Studios omvat zijn microfoons, zijn bandopnemers en zelfs de koffieperculator van Ringo Starr. De veiling, die op 11 mei van start gaat, zal naar verwachting 335.000 euro opbrengen.


04-05-2011 om 09:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
03-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manu Chao op 3 juli in Rivierenhof

Manu Chao op 3 juli in Rivierenhof

Klik op de foto om ' Bongo Bong ' te beluisteren

Op 3 juli speelt Manu Chao met zijn band Radio Bemba in het unieke Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. De muzikale stem van de andersglobalisten en voormalige zanger van Mano Negra brengt nog altijd zijn gesmaakte revolutionair gekruide cocktail van punk, flamenco, ska en salsa. U kijkt wellicht ook al uit naar hits als 'Bongo Bong', 'Me Gustas Tú', 'Mr. Bobby' en 'Clandestino'.

Tickets kosten 30 euro, de voorverkoop start morgen om 9 uur, op www.openluchttheater.be of telefonisch op +32 (0)3 202 46 46 begin_of_the_skype_highlighting              +32 (0)3 202 46 46      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +32 (0)3 202 46 46      end_of_the_skype_highlighting.


03-05-2011 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is best geklede vrouw ter wereld


Emma Watson is best geklede vrouw ter wereld


http://img638.imageshack.us/img638/2465/emmawatsonx.jpg


De 21-jarige actrice en het gezicht van cosmeticabedrijf Lancome, versloeg Cheryl Cole als best geklede vrouw van de wereld. De lijst werd samengesteld door het magazine Glamour.

Mode-ontwerpster Victoria Beckham lijkt helemaal te hebben afgedaan als stijlicoon, ze zakte zeven plaatsen naar nummer 15. Zangeres Beyoncé maakte de grootste daling, ze nam een duik van negen naar 36. De meest verrassende persoon erin is Suri Cruise, de vijfjarige dochter van Katie Holmes en Tom Cruise. De vrouw van de Britse premier Samantha Cameron, die heel wat controverse veroorzaakte door het op het huwelijk van prins William zonder hoed te verschijnen, was één van de nieuwkomers. 15.000 mensen stemden op de lijst op glamour.com.


De top 30 van de meest stijlvolle vrouwen ter wereld:

1. Emma Watson
2. Cheryl Cole
3. Kristen Stewart
4. Dannii Minogue
5. Alexa Chung
6. Rihanna
7. Kate Moss
8. Blake Lively
9. Olivia Palermo
10. Lea Michele
11. Jennifer Aniston
12. Ashley Greene
13. Anna Kendrick
14. Vanessa Hudgens
15. Victoria Beckham
16. Sienna Miller
17. Diane Kruger
18. Leighton Meester
19. Samantha Cameron
20. Carey Mulligan
21. Suri Cruise
22. Keira Knightley
23. Sarah Jessica Parker
24. Fearne Cotton
25. Nicole Richie
26. Jessica Alba
27. Katy Perry
28. Lady Gaga
29. Kim Kardashian
30. Miley Cyrus


03-05-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber vermaand voor kinderlijk gedrag op vliegtuig

Justin Bieber vermaand voor kinderlijk gedrag op vliegtuig


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/justin_bieber.jpgJustin Bieber heeft een uitbrander gekregen van de stewardess toen hij zich "kinderachtig" gedroeg tijdens een vlucht. De hostess van Qantas, op een vlucht van Sydney naar Melbourne, kon er niet mee lachen dat Bieber en zijn lijfwacht in het gangpad van business naar de economy-sectie liepen terwijl het vliegtuig aan het taxiën was.

"Je hoort mijn werkplek te respecteren", vermaande de stewardess Bieber, die prompt begon te blozen volgens de Australische krant Daily Telegraph. "Ik behandel je als een kind omdat jij je ook als een kind gedraagt", voegde de verbolgen hostess er aan toe. De 17-jarige Bieber verontschuldigde zich en ging gedwee terug naar zijn plaats.


03-05-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig Playboymodel ligt jaar lang dood in huis

Voormalig Playboymodel ligt jaar lang dood in huis


http://img291.imageshack.us/img291/659/yvettevickers.jpg


Een bezorgde buurvrouw heeft het stoffelijk overschot van de voormalige actrice en Playboymodel Yvette Vickers aangetroffen in haar huis in Benedict Canyon, een wijk van Los Angeles.

Susan Savage, ook een actrice, trof het onherkenbare lijk van de 82-jarige Vickers in haar slaapkamer. Uit de toestand van het lichaam leiden de autoriteiten af dat de vrouw er al een jaar lag. De lijkschouwer vermoedt dat Vickers een natuurlijke dood stierf.

Horrorscène
Haar fanmail en rekeningen stapelden zich op terwijl het lichaam van Vickers verder ontbond en haar huis het decor voor een horrorscène werd, zo meldt de Los Angeles Times.

Onafhankelijke vrouw

"Yvette was zelfstandig, maar ze had ook vrienden en leek me een heel onafhankelijke vrouw. Ze bleef maar kaartjes en brieven krijgen van mensen overal ter wereld die haar om een foto vroegen en haar vriend wilden worden. We zijn hier allemaal diep door bedroefd", aldus buurvrouw Savage. "Niemand mag op die manier alleen achterblijven".

Savage deed de akelige ontdekking nadat ze door een gebroken raam was geklauterd en zich een weg had gebaand door hopen kleren en post. Ze trof het levenloze lichaam van de voormalige blonde schoonheid naast een afgehaakte telefoon en een verwarmingstoestel dat nog aan stond.


03-05-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce De Troch heeft tweede dochter

Joyce De Troch heeft tweede dochter


http://img684.imageshack.us/img684/4498/joycedetroch.jpgJoyce De Troch is afgelopen donderdag met een keizersnede en vier weken vroeger dan gepland bevallen van haar tweede dochter, Adriana. Het eerste kind van Joyce De Troch en haar partner Gert De Herde, Alexia, is twintig maanden. Dat melden onze collega's van Het Laatste Nieuws. Met 3,5 kilo en 50 cm is Adriana kerngezond. Wegens stress had De Troch vroegtijdig weeën gekregen, ze lag al vijf weken in het ziekenhuis. De Troch en De Herde zijn al vijf jaar samen.


03-05-2011 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!