Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM-journaliste Julie Colpaert bevallen van zoontje Jack

VTM-journaliste Julie Colpaert bevallen van zoontje Jack

http://oi58.tinypic.com/29q1g08.jpg

VTM NIEUWS-reporter Julie Colpaert is gisteren bevallen van een flinke zoon. Jack woog 3,860 kg en mat 53,50 cm bij de geboorte.

Medialaan heeft momenteel te maken met een heuse babyboom, ook Julies collega's Elke Pattyn en Rosalie Pieters waren voor dezelfde periode uitgerekend.

27-04-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Het is nog te vroeg voor draagmoeder"

Kim Kardashian: "Het is nog te vroeg voor draagmoeder"

http://oi62.tinypic.com/dgml95.jpg

Het wil Kim Kardashian maar niet lukken om opnieuw zwanger te worden, maar de realityster geeft de hoop niet op. Andere manieren om een kindje te krijgen, zoals adoptie of het zoeken van een draagmoeder, zijn voorlopig nog geen optie voor haar.

Kim en haar man Kanye West hebben al een dochtertje van bijna twee jaar oud dat North heet. Het stel zou graag nog een kind willen, maar de 34-jarige socialite heeft vruchtbaarheidsproblemen. "Ik ga naar de beste artsen en probeer alles te doen wat ervoor nodig is", vertelde ze vandaag in 'The Today Show'.

De artsen hebben haar aangeraden een draagmoeder in te schakelen. Daar vindt Kardashian het nu nog te vroeg voor. "Ik wil het nog iets langer blijven proberen. Ik heb nog steeds hoop, dus ik geef niet op. Zeg nooit nooit." De mogelijkheid om een kind te adopteren heeft ze nog niet eens met haar man besproken.

In het interview ging Kim ook uitgebreid in op de geslachtsverandering van haar stiefvader Bruce Jenner, die vrijdag bekendmaakte dat hij tegenwoordig als vrouw door het leven gaat. Ze is heel erg blij voor Bruce, omdat hij eindelijk zichzelf kan zijn. "Hij heeft innerlijke rust gevonden en is nu echt gelukkig."

27-04-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown wil erkenning als vader

Chris Brown wil erkenning als vader

http://oi60.tinypic.com/2e3d0zb.jpg

Chris Brown wil dat hij officieel wordt erkend als de vader van Royalty, schrijft TMZ. Hij heeft onlangs ontdekt dat op het geboortecertificaat van de kleine dame niet zijn naam, maar die van rapper Brazil Riesling als vader vermeld staat. De muzikant is boos en heeft een advocaat in de arm genomen om het certificaat te laten aanpassen.

Begin maart werd bekend dat uit een DNA-test was gebleken dat Brown de biologische vader is van Royalty. Het meisje was toen al negen maanden oud. Sindsdien probeert de rapper een band met zijn dochter op te bouwen.

Maar Riesling, beter bekend als King BA, is samen met de moeder van Royalty en beschouwt zichzelf nog altijd als de vader van het kind. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om Brown dat te laten merken. Zo zet hij regelmatig foto's van zichzelf met de kleine meid online. De advocaat van Brown onderhandelt nu met King BA en Royalty's moeder Nia Guzman over het aanpassen van het certificaat. De artiest zou de gang naar de rechter niet schuwen, mochten Guzman en haar vriend hem tegenwerken.

26-04-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Beckham lijkt op voetballende vader

Dochter Beckham lijkt op voetballende vader

http://oi58.tinypic.com/24ymwkh.jpg

Harper, de dochter van oud-voetballer David Beckham, zou wel eens een goede voetbalster kunnen worden. Dat denkt haar moeder Victoria Beckham. In The Ellen DeGeneres Show vertelde ze dat het meisje van drie nu al achter een bal aanrent en met haar broers in de tuin voetbalt.

"Ze vindt het geweldig om haar voetbalschoenen aan te trekken en in de tuin te spelen met haar broers", vertelde Victoria. Volgens de ex-Spice Girl vinden Brooklyn, Romeo en Cruz het leuk dat hun zusje meedoet, maar zijn ze wel heel voorzichtig met haar.

Overigens werd de nu zestienjarige Brooklyn twee maanden geleden weggestuurd bij Arsenal. Hij volgde daar de jeugdopleiding, maar The Gunners vonden hem niet goed genoeg. Romeo van twaalf mocht wel blijven. Mocht Harper echt talent hebben, dan kan ze later misschien ook terecht bij Arsenal; de Londense club heeft een succesvol vrouwenteam.

26-04-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tyga laat naam Kylie Jenner op arm tatoeëren

Tyga laat naam Kylie Jenner op arm tatoeëren

http://oi60.tinypic.com/eg4kmb.jpg

Rapper Tyga betuigt zijn liefde voor Kylie Jenner met een nieuwe tatoeage. Aan de binnenkant van de elleboog van zijn rechterarm prijkt de naam van Kylie, zo blijkt uit een foto van Tyga met een van zijn fans.

Volgens bronnen van TMZ heeft Tyga de kersverse Kylie-tattoo sinds vrijdag en wil hij daarmee bewijzen dat Kylie de ware voor hem is.

Kylie en Tyga ontkennen altijd dat ze een koppel zijn, hoewel ze de laatste tijd onafscheidelijk zijn.

Tyga (25) is ook niet zo geliefd bij zijn schoonfamilie, hoewel de Kardashians de veel oudere vriend van de 17-jarige Kylie inmiddels wel zouden hebben geaccepteerd.

26-04-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Knowles deelt foto's uit huwelijksalbum

Tina Knowles deelt foto's uit huwelijksalbum

http://oi59.tinypic.com/fteh6b.jpg

Tina Knowles Lawson heeft foto's van haar huwelijk met acteur Richard Lawson vrijgegeven. Op de website van People staat een serie die afkomstig is uit hun huwelijksalbum.

De 61-jarige moeder van zangeres Beyoncé trouwde zondag 12 april met de 67-jarige acteur. Beyoncé, haar man Jay Z en hun dochtertje Blue Ivy waren samen met een paar honderd andere gasten aanwezig op het huwelijksfeest.

Voor Tina en Richard lag het voor de hand hun gasten op een boot uit te nodigen. ''Ik heb er vaak grapjes over gemaakt met Beyoncé en Jay Z, die me almaar uitnodigden op feestjes op jachten. Dan zei ik, ooit ben ik de bruid en nodig ik mijn eigen vrienden uit op een boot." Eerder vierden ze haar verjaardag al op een jacht.

Wit
Iedereen was tijdens het feest in het wit gekleed. Tina: "Beyoncé begon ermee en daarna hadden Kelly en Solange huwelijken in het wit. Ik bedacht dat we dat zo maar moesten houden in de familie. Het is elegant. Wit symboliseert de puurheid van liefde."

Tina en Richard kennen elkaar al 33 jaar. Zij was bevriend met zijn inmiddels overleden zus. Ze kan niet wachten de rest van haar leven met hem door te brengen. "We houden allebei van reizen, dansen en kunst. We hebben zoveel met elkaar gemeen dat ik zeker weet dat we gelukkig worden."

Knowles scheidde in 2011 na 31 jaar van de vader van Beyoncé, Mathew Knowles.

26-04-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourbus van rapper Lil Wayne beschoten

Tourbus van rapper Lil Wayne beschoten

http://oi59.tinypic.com/fteh6b.jpg

Een van de tourbussen van de Amerikaanse rapper Lil Wayne is vanochtend onder vuur genomen. TMZ meldt dat de bus is beschoten in Atlanta, waar Lil Wayne gisterenavond optrad.

Bronnen van TMZ vertellen dat rond 3.30 uur plaatselijke tijd het vuur werd geopend. Dat was enkele minuten nadat de rapper en zijn crew met twee bussen de nachtclub Compound hadden verlaten. Naast 'Weezy' zaten platenbonzen van zijn platenlabel Young Money aan boord, evenals rappers Lil Twist en Hood. Niemand raakte gewond.

Het is volgens TMZ niet duidelijk of Lil Wayne in de bus zat die onder vuur werd genomen. Na de schietpartij is de bus meteen naar het dichtstbijzijnde hotel gereden en is de politie gewaarschuwd. Die onderzoekt de schietpartij.

26-04-2015 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin Beckham bij marathon in Londen

Gezin Beckham bij marathon in Londen

http://oi60.tinypic.com/9icsxl.jpg

David en Victoria Beckham stonden vandaag langs het parcours van de marathon van Londen. Niet om de Keniaan Eliud Kipchoge te zien winnen, maar in de eerste plaats om hun zoon Romeo aan te moedigen. Romeo deed mee aan de kinderrace en rende voor het goede doel.

"We zijn zo trots. Romeo heeft de minimarathon van Londen gerend voor UNAIDS en fonds 7", zette zijn moeder op Instagram. "Goed gedaan Romeo", schreef ze bij een foto van haar zoon.

Victoria stond hem op te wachten bij de finish, samen met vader David en Romeo's broers Brooklyn en Cruz, zo is te zien op de website van People.

Romeo rende dus voor het goede doel, voor het programma van de Verenigde Naties tegen hiv en aids. En specifiek voor het nieuwe fonds 7 dat zijn vader begin dit jaar met Unicef opzette om miljoenen kinderen wereldwijd te ondersteunen. Het fonds 7 is genoemd naar Beckhams geluksnummer op zijn voetbalshirts.

David Beckham gebruikt zijn bekendheid, invloed en connecties om fondsen te werven en wereldleiders aan te sporen om duurzame verbeteringen voor kinderen te realiseren. "De noodzaak om kinderen te helpen is nog nooit zo groot geweest'', zei Beckham in februari. "7 vertegenwoordigt mijn betrokkenheid bij kinderen die het het meest nodig hebben in de wereld. Mijn extra inzet zal de levens van miljoenen kinderen helpen veranderen. Alles wat ik heb gedaan in mijn leven - mijn voetbalcarrière, mijn gezin, heeft geleid tot dit fonds. Ik wil dat mijn kinderen hier trots op zullen zijn."

26-04-2015 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Astrid wacht vol ongeduld op kleinkinderen

Prinses Astrid wacht vol ongeduld op kleinkinderen

http://oi62.tinypic.com/n4grow.jpg

Prinses Astrid kan niet wachten tot ze oma wordt, dat heeft ze verklapt in het vtm magazine Royalty.

Astrid bracht een bezoek aan snoepjesfabriek Cand'Art in Limburg. CEO Daniëlle Brepoels vertelde daar dat ze klaar was voor kleinkinderen: "Ik ben er klaar voor, heb ik aan mijn kinderen gezegd." Astrid stemde meteen volmondig in: "Ik ook, ik ook."

Druk gezin
Het is trouwens prinses Astrid die destijds de aanzet heeft gegeven om de vrouwelijke tak van UNIZO op te richten.  Dat is gezegd op de 10de verjaardag van de vereniging. De prinses voelt zich verwant  met ondernemende vrouwen. Ze wéét wat het is om professionele taken - zoals handelsmissies - te combineren met een druk gezin.

Volgens de prinses is een vrouw als baas dus meer begaan met haar mensen. Naar eigen zeggen heeft Astrid het zélf ook heel druk met de voorbereiding van de handelsmissies én de jongste dochter Laetitia Maria die nog thuiswoont.

26-04-2015 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick wie? Miley Cyrus kust met model op wild feestje

Patrick wie? Miley Cyrus kust met model op wild feestje

http://oi57.tinypic.com/24m7pnd.jpg

Miley werd gisterenavond gespot terwijl ze een sexy model kuste op een feestje in L.A.. Modefotograaf Mert Alas deelde foto van de zangeres en model Frankie Rayder.

Alas zette bij het beeld: "KISS night @mileycyrus @frankierayder #secretparty #la #mertandmarcus". Miley en Frankie waren niet de enige bekende aanwezigen op het feestje. Supermodel Cara Delevingne en Paris Hilton lieten ook het beste van zichzelf zien.  

De kus kwam er na geruchten dat Miley terug single is na een relatie met model Patrick Schwarzenegger. Zij zou degene geweest zijn die er een punt achter gezet heeft. Patrick werd enkele weken gelden in Mexico betrapt met een vriendin van hem. Insiders zeggen dat Miley en Patrick momenteel andere prioriteiten in hun leven hebben.

25-04-2015 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bereikt schikking met aangevallen fotograaf

Justin Bieber bereikt schikking met aangevallen fotograaf

http://oi60.tinypic.com/rw4703.jpg

Justin Bieber heeft een schikking bereikt met een fotograaf die beweert dat hij in 2013 werd aangevallen door bodyguards van de zanger. Dat meldt Reuters vandaag.

Volgens paparazzo Jeffrey Binion werd Justin boos nadat hij het popidool had gefotografeerd in de buurt van een opnamestudio in de buurt van Miami. Bieber zou toen zijn bodyguards op Binion af hebben gestuurd. De fotograaf diende later een aanklacht in. De twee partijen probeerden er samen uit te komen, maar de gesprekken leken nergens toe te leiden. Inmiddels is toch een oplossing gevonden, bevestigt de advocaat van de Canadese popster. Het is niet bekend of Binion een geldbedrag tegemoet kan zien.

25-04-2015 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kindacteur Sawyer Sweeten (19) pleegt zelfmoord

Kindacteur Sawyer Sweeten (19) pleegt zelfmoord

http://oi59.tinypic.com/35hpapk.jpg

Everybody Loves Raymond-acteur Sawyer Sweeten heeft op 19-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd. Dat meldt RadarOnline.

Sweeten speelde negen jaar lang de rol van tweelingbroertje Geoffrey Barone in de serie Everybody Loves Raymond. Sinds die serie er in 2005 mee ophield stopte het kindersterretje met acteren.

"Sawyer was op bezoek bij zijn familie in Texas", meldt een bron. "Hij stapte de veranda op en schoot zichzelf door het hoofd. Sawyers familie is helemaal kapot van deze tragedie." Zijn zus Madylin, die ook een rol speelde in Everybody Loves Raymond, roept op de privacy van de familie te respecteren. "Vanmorgen vond er een verschrikkelijke familietragedie plaats. We zijn er kapot van dat onze broer, zoon en vriend Sawyer Sweeten zichzelf van het leven heeft beroofd", zo meldt ze namens de familie aan Gossip Cop.

25-04-2015 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Shades Darker: dit is het eerste beeld uit de nieuwe film

50 Shades Darker: dit is het eerste beeld uit de nieuwe film

http://oi60.tinypic.com/2vtcf2s.jpg

Het eerste deel van de '50 Shades'-trilogie is de zalen nog niet uit, of de eerste foto's uit het vervolg duiken al op. Universal gaf een zwart-witbeeld vrij waarop acteur Jamie Dornan met en masker staat te pronken.

Wat Christian Grey precies met het attribuut van plan is, weten we pas in februari 2017, wanneer het vervolg '50 Shades Darker' in de bioscoopzalen te zien zal zijn.

De prent zal niet meer geregisseerd worden door Sam Taylor-Johnson, die zich naar eigen zeggen niet kon vinden met schrijfster E.L. James. Deze laatste heeft de job doorgegeven aan haar man Niall Leonard, die evenwel weinig ervaring heeft met regisseren.

25-04-2015 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray ziet 'Regi ft. Lady Xena' wel zitten maar zingende hond stoot toch niet door

Ray ziet 'Regi ft. Lady Xena' wel zitten maar zingende hond stoot toch niet door

http://oi60.tinypic.com/259g3zd.jpg

Zingende hond 'Lady Xena' deed tijdens Belgium's Got Talent weer de monden openvallen. Deze keer zong Xena mee op een nummer van Regi en dat zorgde zoals bij de auditie voor heel wat gegniffel en verwondering bij het publiek. Maar helemaal overtuigd was de jury toch niet en op het einde van de show bleek dat ook het publiek niet omver geblazen was door de zang - of liever huilkunsten - van Lady Xena. Het BGT-avontuur stopt dus hier, maar dit is ongetwijfeld niet het laatste dat we zullen horen van deze zingende viervoeter.

Na afloop van de performance van Lady Xena maakte Koen meteen een gesmaakt grapje. "De eerste keer toen ik Regi hoorde heb ik ook gejankt hoor." De jury was nog steeds onder de indruk van de straffe uithalen van de familievriend, maar vond het uiteindelijk toch eerder iets voor Youtube.

Even leek het alsof Ray had gebuzzed, maar het was Rob die zijn buzzer had gebruikt en door een vreemd technisch mankementje was het rode kruis bij Ray zijn naam verschenen. Rob had afgedrukt omdat hij "Regi er niet in hoorde" en toch niet helemaal fan was. Ray vond dat er een 'Regi featuring Lady Xena' nummer mag komen, maar meer ook niet. "Het is een 'one trick pony' of eerder een 'one trick dog' ", zei hij. De andere juryleden spraken van een "fenomeen" en een "topdiva" en Karen vond het knap dat Lady Xena er af en toe echt in slaagde om in de maat van het liedje te zijn.

Het blijft straf dat een hond kan meezingen met liedjes, maar de jury vond het uiteindelijk toch vooral iets voor Youtube en het publiek bleek dat te beamen door Lady Xena niet door te sturen naar de finale.

25-04-2015 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofd Fusion en 'gekke' Ann Helena Kenis stoten door naar de finale

Verloofd Fusion en 'gekke' Ann Helena Kenis stoten door naar de finale

http://oi59.tinypic.com/2uhps2c.jpg

Het prachtige -en verloofde- dansduo Fusion en de prettig gestoorde Ann Helena Kenis gaan door naar de finale van Belgium's Got Talent. Dat was het resultaat van de tweede liveshow op VTM.

Fusion scoorde met twee prachtige hoogtepunten. Eerst was er hun wondermooie dansprestatie en dan hun hyperromantische verloving. Ook de 'gekke' Ann Helena, die zelfs van depressies iets grappigs wist te maken, viel in de smaak van het publiek en de jury en mag ons allemaal in de finale nog een keertje laten schuddebuiken.

Fusion haalde de meeste stemmen en was als eerste zeker van een finaleplaats. Daarna ging het nog tussen Sarah en Gaultier en Ann Helena en de jury koos er uiteindelijk voor om verder in zee te gaan met de knotsgekke Ann Helena.

25-04-2015 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hindert blessure zingende hond Lady Xena in 'Belgium's Got Talent'?

Hindert blessure zingende hond Lady Xena in 'Belgium's Got Talent'?

http://oi62.tinypic.com/2sb99n4.jpg

Alle ogen zijn vanavond gericht op één hond. Lady Xena huilt voor een finaleplaats in 'Belgium's Got Talent', maar achter de schermen heerst lichte ongerustheid. "De hond blesseerde zich bij een uitstapje naar de Ardennen en zal aantreden met een verband", aldus het management. "Maar de finale blijft mogelijk."

Ze moet ondertussen het bekendste teefje van Vlaanderen zijn. Na een eerste gesmaakte passage als backing bij 'I Will Always Love You' van Whitney Houston, 'zingt' Lady Xena vanavond voor een plaats in de finale. Met 'Waar zijn die pootjes?' van Regi. "Het wordt een combinatie van klassiek en dance", aldus manager Serge Gobin van Basesix, het managementbureau dat eerder al Astrid Bryan groot maakte.

"Xena zal opnieuw haar act doen. Al hebben we nog niet kunnen oefenen. Bij een uitstapje naar de Ardennen maandag heeft ze een wonde van 1,5 centimeter in een teenkussentje opgelopen. Gisteren bij de licht- en decorvoorbereidingen in de studio was ze nog te versuft van de antibiotica. Ze heeft er gewoon wat op de bank gelegen. Zolang de wonde niet geheeld is, stapt ze overigens met een verbandkous om de poot. Laat vooral duidelijk zijn dat het dier heel goed verzorgd en door haar baasjes Mick en Daphnée als een kind wordt vertroeteld."

25-04-2015 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusion ontroert het publiek en niet enkel met hun prachtige dansprestatie

Fusion ontroert het publiek en niet enkel met hun prachtige dansprestatie

http://oi61.tinypic.com/1z6hcm.jpg

'Fusion', het danskoppel dat bestaat uit Kevin en Saléna, blies vanavond tijdens Belgium's Got Talent jury en publiek omver met hun innemende en wondermooie dans. Opnieuw spatte de liefde van het scherm en de jury noemde hun prestatie terecht "magnifique", "impressionant" en "fantastique". Na hun ongelooflijke prestatie gebeurde er plots nog iets heel speciaals. Kevin vroeg Saléna na hun optreden zomaar even ten huwelijk op het podium. En ze zei ja! Fusion gaat naar de finale en dat dus als verloofd koppel. Proficiat!

Nadat het koppel prachtige commentaren in ontvangst mocht nemen van alle juryleden en ze volgens de jury niet alleen Belgium's Got Talent, maar ook het andere VTM-programma So You Think You Can Dance zouden kunnen winnen, gebeurde er plots iets onverwachts.

Koen Wauters vroeg aan het koppel om even naar het grote scherm te kijken en daar kwam Kevin in beeld. "We zijn in de halve finale van Belgium's Got Talent geraakt en ik wil dit moment absoluut grijpen en ervan profiteren om te vertellen dat jij de vlam van mijn leven bent en hoeveel ik van je hou", klonk het. "Dus ik wil je vragen: 'wil je mijn verloofde worden'?"

Saléna kon het na het bekijken van het filmpje al niet meer drooghouden, maar toen Kevin daarna ook nog eens op het podium op zijn knie gaat, barstte ze in tranen uit en zei ze volmondig 'ja'. Een prachtige verloving voor een prachtig danskoppel dat terecht een ticket voor de finale kreeg.

25-04-2015 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschminkte papegaai even vermist

Geschminkte papegaai even vermist

http://oi61.tinypic.com/dom0t2.jpg

Simonne Dedobbeleer uit Denderleeuw, mama van Christoff en Lindsay, beleefde een slapeloze nacht nadat haar dwergpapegaai Kroky gaan vliegen was. Het tamme, maar zeer actieve diertje volgt Simonne de hele dag door, de twee zijn onafscheidelijk. Nochtans heeft Simonne schrik van vogels, net als haar bekende kinderen. Na een oproep via Facebook werd Kroky gisteren weer veilig en wel thuisgebracht.

Wanneer we ten huize De Bolle-Dedobbeleer arriveren, zit Kroky alweer gezond en wel op de kast in de woonkamer. Weliswaar met een bruine vlek op zijn borst, maar verder springlevend. "Hij was in mijn maquillagetasje gevallen toen ik mij aan het schminken was", verklaart Simonne. "Zo was hij wel gemakkelijk herkenbaar toen hij zoek was." Simonne beleefde bange momenten toen haar dwergpapegaai dinsdag verdween. "Ik was met hem in de tuin toen hij over de scheidingsmuur sprong. Ik kom nochtans regelmatig met hem buiten. Is hij geschrokken door de merels die in de buurt waren? Ik ben heel de straat afgegaan om hem te zoeken. Hij is enorm tam en komt snel bij de mensen. Ik was bang dat ze hem meegenomen zouden hebben. Christoff had mij gezegd om zijn verdwijning op Facebook te zetten. Ik heb een hele nacht niet geslapen. Al 's ochtends om twintig voor zes ben ik op hem beginnen roepen, maar tevergeefs. Rond 14 uur zijn twee mensen met een kindje hem bij mijn schoonvader komen brengen."

Simonne kocht de dwergpapegaai in november vorig jaar. "Hij was toen drie weken oud. Ik was naar een kweker gegaan om een vogel te kopen voor mijn petekind, toen die man tegen me zei om ook eens te proberen een vogel te houden. Ik gaf Kroky drie tot vier keer per dag eten, stond voor hem op en zorgde ervoor dat hij het warm genoeg had door hem in de badkamer te laten. Ik had hem zelfs een muts gemaakt van een pelsen jas, waarin hij altijd kroop. Dwergpapegaaien zijn immers exotische vogels. Daarom was ik ook bang dat hij de nacht niet zou overleven toen hij weg was. Gelukkig was het buiten niet zo koud."

Simonne en Kroky zijn onafscheidelijk. "Hij komt mij s' ochtends wakker maken en voor de televisie en tijdens het eten is hij steeds bij mij. Weet je, ik heb eigenlijk schrik van vogels, net als mijn kinderen, maar Kroky weet al dat hij in zijn kooi moet wanneer Christoff en Lindsay komen." De dwergpapegaai is volgens Simonne nochtans fan van haar beroemde kinderen. "Je moet hem eens zien als het liedje 'Onze Vader' van Christoff speelt: rondvliegen en fluiten dat hij dan doet."

Simonne zal het gezelschap van Kroky nog kunnen gebruiken wanneer ze moet revalideren na een geplande operatie. "Daarom ben ik ook zo tevreden dat hij terug is", zegt echtgenoot Roger De Bolle. "Ze heeft echt veel aan dat beestje", lacht Roger nog, zelf een liefhebber van botvinken.

24-04-2015 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James May verlaat Top Gear: "Het zou niet hetzelfde zijn zonder Jeremy Clarkson"

James May verlaat Top Gear: "Het zou niet hetzelfde zijn zonder Jeremy Clarkson"

http://oi60.tinypic.com/fbcjz7.jpg

Het werd al even in de wandelgangen gefluisterd, maar nu is het offcieel: James May stapt uit Top Gear. Het contract van May liep al in maart af, maar dat wordt dus niet verlengd. Het vertrek van Jeremy Clarkson heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij zijn beslissing.

"Ik en Hammond met een nieuwe Jeremy zou gewoon niet werken, het zou flauw zijn", zegt May. "Je kan niet gewoon een nieuwe Jeremy in de plaats zetten en ik denk niet dat de BBC zo dom zou zijn om dat te proberen", vervolgt hij.

Hoe het nu verder moet met het immens populaire programma, is onduidelijk. May ziet een eventuele reünie wel zitten: "Misschien zitten we gewoon in een rustperiode, ik weet het niet", besluit May.

Het Top Gear-trio werkt momenteel samen aan een Top Gear-live show onder de nieuwe naam 'Clarkson, Hammond and May Live'.

23-04-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij vraagt jury om scherm nauwlettend in de gaten te houden en blaast hen dan omver met resultaat

Hij vraagt jury om scherm nauwlettend in de gaten te houden en blaast hen dan omver met resultaat

http://oi61.tinypic.com/i40h7s.jpg

Tijdens talentenjachten passeren goochelaars zowat elke uitzending de revue. Je hebt er die gewoon trucjes doen en anderen die werkelijk iedereen laten proeven van echte magie.

Bekijk wat de 31-jarige Jamie Raven in Britain's Got Talent voor mekaar krijgt en laat je omverblazen.

23-04-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!