Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta verdedigt Scientology

John Travolta verdedigt Scientology

http://oi59.tinypic.com/2j190dv.jpg

Met de komst van de HBO-documentaire 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' ligt de roemruchte religie weer flink onder vuur, maar John Travolta wil daar niets van weten. Dat vertelt hij aan Tampa Bay Times.

"Ik heb hem niet gezien en ben het ook niet van plan", zegt de acteur over de documentaire die de kerk fel bekritiseert. De film bespreekt onder meer fysieke intimidatie en chantage die binnen Scientology plaats zou vinden. "Ik heb niks van dat soort dingen ervaren, dus waarom zou ik iets communiceren dat niet waar is voor mij? Dat zou nergens op slaan, en dat geldt ook voor Tom Cruise, lijkt me."

Volgens het beroemde Scientology-lid is de documentaire een product van gefrustreerde ex-leden. "De kerk is niets dan briljant voor mij geweest. Ik ben zo gelukkig met mijn ervaringen in Scientology in de afgelopen veertig jaar, dat ik echt niks negatiefs te melden heb." Travolta zegt dat hij zijn carrière te danken heeft aan zijn lidmaatschap van de kerk. "Oh mijn god, ik zou het nooit hebben gehaald zonder de assistentie van de kerk. Echt niet." Ook inspireerde zijn geloof de acteur om goed te doen. "Ik heb zoveel mensen geholpen in moeilijke tijden. Van verlies van kinderen en dierbaren tot ziekte. Een negatieve blik op de kerk werpen zou voor mij een misdaad zijn."

07-04-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo: "Die arrogantie en pretentie van Reynders"

Luk Alloo: "Die arrogantie en pretentie van Reynders"

http://oi60.tinypic.com/2qtzsyg.jpg

Luk Alloo (52) krijgt kritiek op 'Alloo In De Buitenlandse Gevangenis'. Hij zou al te meelevend zijn, en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders is woedend op Alloo omdat hij toonde hoe misnoegd de gevangenen zijn over het gebrek aan bijstand. "Het is toch een absoluut minimum dat men erover waakt dat elke Belgische gevangene in het buitenland in dezelfde menswaardige omstandigheden leeft?", stelt Alloo in Dag Allemaal.

"Wat wilde ik brengen? De verhalen van Belgen die in een buitenlandse gevangenis zijn beland. Het hoe, wat, waarom en hoe ze zich voelen. En als ik 'en parcours de route' ook bij de ouders of andere verwanten van die mensen kom, en télkens hoor dat ze aan hun lot worden overgelaten. Van 't kastje naar de muur gestuurd. Zo hallucinant, dat ik vond: 'Dit móet ik laten zien!'"

"Gemiste kans, meneer de minister"
"Ik vind niets uit, hé. Het kan geen toeval zijn dat bijna iedereen klaagt over het gebrek aan bijstand. Ik had een gevoel van: 'Gemiste kans, meneer de minister!' Als het over essentiële dingen gaat, loopt de kleine man met z'n neus tegen de muur. Maar als de media daarover berichten, zijn we journalistieke hooligans. Dan heeft een departement als Buitenlandse Zaken de arrogantie en preténtie om te zeggen: 'Het is niet waar wat er wordt verteld. We zijn woest.' Dan denk ik: 'Kijk verdorie in eigen boezem, en luister naar de mensen!'"

Tube tandpasta
"De gevangenis van het Boliviaanse La Paz, waar ik Benjamin Feys bezocht, ligt op 900 meter van het Belgisch consulaat. En toch kunnen ze zich niet de moeite getroosten om bijvoorbeeld een tube tandpasta te brengen naar de enige twee Belgische gevangenen daar. Buitenlandse Zaken heeft een mooie brochure uitgebracht over wat ze allemaal doen voor landgenoten die in een buitenlandse cel zitten. Mja..."

Zelfcensuur
"Het behoort tot hun takenpakket, dus moeten ze dat doen. Het blijven tenslotte landgenoten. En het zijn vooral de ouders die met duizend vragen blijven zitten. Ach, ik zou drie afleveringen extra kunnen maken, alleen over klachten van ouders aan het adres van Buitenlandse Zaken. Maar dat doe ik niet. Ik censureer mezelf nog voor Reynders en co!".

'Held' Benjanmin Feys
Dankzij het programma van Alloo geniet Benjamin Feys nu een soort van heldenstatus, met meer dan 4.500 vrienden op Facebook en meer dan 20.000 likes toen bekend werd dat hij vrijkwam.

Alloo daarover: "Die heldenstatus, dat is van korte duur. En voor die vriendschapsverzoeken en likes voel ik mijzelf niet verantwoordelijk. Te veel afgebeeld als een charmante vrijbuiter, hoor ik zeggen over Benjamin. Anderen hebben het dan weer over 'een geraffineerde jongeman'. Tja kijk, ik portretteer mensen zoals ze zijn. Niet anders. De kijker analyseert en evalueert".

07-04-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse voetbalanalisten lachen Pfaff vierkant uit

Nederlandse voetbalanalisten lachen Pfaff vierkant uit

http://oi59.tinypic.com/2nunlf6.jpg

"Knettergek"
Van der Gijp ging verder. "Hij is toch wel het toonbeeld dat keepers knettergek zijn. Hij heeft onafgebroken over zichzelf gesproken. Op een gegeven moment zei hij. 'Kijk. Ik begin geen keeperschool. Er komen duizend aanmeldingen. Die kan ik niet aan'. Over Neuer heeft hij het niet gehad, over Bayern niet en over de wedstrijd niet. Alleen over zichzelf."

Kieft had het laatste woord. "Als je op het punt gekomen bent waarop je geen spoortje zelfreflectie meer hebt én zo zelfingenomen bent, dan ben je ernstig vind ik." Het was niet de eerste keer dat Pfaff door de gehaktmolen werd gehaald in VI.

07-04-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson niet vervolgd door politie

Jeremy Clarkson niet vervolgd door politie

http://oi58.tinypic.com/rti2y1.jpg

De Engelse politie ziet verder af van het onderzoek tegen de voormalige BBC-presentator Jeremy Clarkson. Er is volgens de politie geen aanleiding verder stappen te ondernemen, mede omdat niemand een klacht heeft ingediend.

De populaire presentator van de tv-show Top Gear moest vorige maand het veld ruimen, nadat zijn werkgever had vastgesteld dat hij zich begin maart had misdragen in een hotel in het noorden van Engeland, tijdens opnames voor de autoshow. Daarbij schold Clarkson producer Oisin Tymon uit en sloeg zijn lip kapot.

Tymon reed zelf voor behandeling naar het ziekenhuis en meldde het incident niet bij de BBC of de politie. Die heeft door alle ophef in de media wel onderzoek gedaan, maar daar zet de politie nu een punt achter, melden Britse media.

Het programma Top Gear verschijnt nu niet meer in de door Clarkson geleide versie die uit 2002 stamt.

07-04-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tom Cruise heeft dochter al bijna een jaar niet gezien"

"Tom Cruise heeft dochter al bijna een jaar niet gezien"

http://oi60.tinypic.com/2aam5pi.jpg

Tom Cruise heeft zijn jongste dochter al bijna een jaar niet gezien. Entertainmentsite TMZ schrijft dat de acteur het afgelopen jaar geen deel heeft uitgemaakt van het leven van Suri.

Cruise heeft verklaard dat hij zijn dochter maanden niet kón zien, omdat hij de film Mission Impossible 5 aan het opnemen was in Londen. En dat hij de uren naar het moment dat hij Suri weer in de armen kon sluiten, aftelde. Maar volgens de entertainmentsite was de filmster twee weken vrij na de draaiperiode en zocht hij zijn achtjarige kind niet op.

Anonieme bronnen uit het kamp van Katie Holmes, de ex-vrouw van Cruise, zouden TMZ hebben verteld dat zijn afwezigheid nu al bijna een jaar duurt. Het gerucht gaat dat Cruise afstand neemt van Katie en Suri, omdat zijn kerk dat zou eisen. Scientology heeft de entertainmentsite laten weten dat dat niet waar is.

Feit is wel dat Cruise ook nu weinig tijd heeft. Hij is net weer begonnen met filmen in Alaska en naar verluidt heeft hij negentig draaidagen.

Cruise heeft met ex-vrouw Nicole een geadopteerde dochter en zoon. De acteur bracht zondag nog tijd door met zoon Connor.

07-04-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uiterlijk Zwarte Piet "verfijnd" in nieuwe Sinterklaasfilm

Uiterlijk Zwarte Piet "verfijnd" in nieuwe Sinterklaasfilm

http://oi60.tinypic.com/21s8zb.jpg

Enkele dagen geleden zijn de opnames begonnen van 'Ay Ramon!', de Sinterklaas-film van Sylvester Productions en Ketnet in regie van Stijn Coninx en naar een scenario van Hugo Matthysen. Twee opmerkelijke dingen daarbij: de hoofdrol is weggelegd voor Ramon Iglesias, de trouwe paardenverzorger van de Sint, en het uiterlijk van Zwarte Piet is voor de gelegenheid verfijnd. "Met het oog op de maatschappij van vandaag, maar met respect voor de Sinterklaas-traditie", klinkt het.

'Ay Ramon!' gaat over de mysterieuze verdwijning van het paard van Sinterklaas en zijn verzorger Ramon tijdens de reis vanuit Spanje naar Vlaanderen, en de gevolgen daarvan voor de Sint, Zwarte Piet en hun vrienden.

"In 1993 moderniseerde de VRT het klassieke Sinterklaas-verhaal voor de reeks 'Dag Sinterklaas'. De makers wilden de kinderen, én hun mama's en papa's, Sinterklaas leren kennen zoals hij echt is: een goedheilig man met een klassieke waardigheid en een onuitputtelijke kinderliefde, maar ook een mens van vlees en bloed met vertederende kleinmenselijke trekjes", schrijft de VRT in een persbericht.

"Sinds 'Dag Sinterklaas' weten we ook dat Piet zijn zwarte kleur dankt aan het roet in de schouwen. Sindsdien is de samenleving blijven veranderen. Daarom hebben de makers van 'Ay Ramon!' het uiterlijk van Zwarte Piet verfijnd, met het oog op de maatschappij van vandaag, maar met respect voor de Sinterklaas-traditie. Zo zal Piet er in 'Ay Ramon!' iets anders uitzien dan vroeger. Je zal onder de zwarte roetvegen ook zijn witte huid zien. Verder heeft Piet niet langer kroezelhaar, gekleurde lippen of oorbellen, maar draagt hij wel hippe sportschoenen."

"Eén ding primeert: Sinterklaas is een feest voor alle kinderen en dat moet ook zo blijven. En daar wil Ay Ramon! toe bijdragen", klinkt het tenslotte in het persbericht.

07-04-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderdste album van Frank Zappa komt eraan gefietst

Honderdste album van Frank Zappa komt eraan gefietst

http://oi58.tinypic.com/14ch0gj.jpg

Meer dan twintig jaar na zijn dood is vanaf juni een honderdste album van de Amerikaanse excentrieke rocker Frank Zappa bij de platenboer te vinden.

'Dance Me This' heet het "nieuwe" album van de in 1993 overleden muzikant die er één van de eerste digitale synthesizers op speelt.

Zappa staan vooral bekend als gitarist, bassist, percussionist en orkestleider. Zijn muziek is niet voor één gat te vangen en tekstueel durfde hij als een icoon van de Californische contracultuur in de jaren zestig en zeventig de hippies op de korrel te nemen.

06-04-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aznavour (90!) brengt nog album uit

Aznavour (90!) brengt nog album uit

http://oi60.tinypic.com/atrbcg.jpg

Op 4 mei brengt de 90-jarige Frans-Armeense zanger Charles Aznavour een nieuw album uit. 'Encores' heet de nieuwe plaat, waarvoor Aznavour zelf de liedjes schreef en arrangeerde.

Inspiratie voor de nieuwe nummers zocht de 'Frank Sinatra van Frankrijk' in zijn eigen jonge jaren. "De liedjes gaan over de oorlog, het verzet of over de plaatsen waar we ons zat dronken", zei de zanger recentelijk over zijn nieuwe werk. "Het is de eerste keer dat ik een album maak over mijn verleden."

Het vorige album van Aznavour kwam vier jaar geleden uit. In totaal telt zijn oeuvre al over de vijftig platen. Ook op het podium wil hij nog niet met pensioen. Aznavour startte vorig jaar een tournee langs verschillende wereldsteden. In september staan alvast zes concerten gepland in Parijs.

06-04-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Lynch past voor nieuwe reeks van 'Twin Peaks'

David Lynch past voor nieuwe reeks van 'Twin Peaks'

http://oi62.tinypic.com/992loh.jpg

Regisseur David Lynch heeft beslist geen nieuwe reeks van 'Twin Peaks' te zullen regisseren. Dat maakt hij bekend via Twitter. Lynch raakte het met de Amerikaanse tv-zender Showtime niet eens over zijn verloning, maar zegt dat het project mogelijk wel zonder hem verdergaat.

"Showtime heeft de stekker niet uit 'Twin Peaks' getrokken, maar na een jaar en vier maanden ben ik vertrokken omdat er niet genoeg geld werd geboden om het script uit te voeren zoals ik vond dat het moest uitgevoerd worden", klinkt het via Twitter. "Dit weekend ben ik acteurs beginnen opbellen om ze te laten weten dat ik niet zal regisseren. Ik hou van de wereld van 'Twin Peaks' en wou dat het anders gelopen was."

In oktober maakte Showtime bekend dat er in 2016 een nieuwe reeks van 'Twin Peaks' zou komen. David Lynch en Mark Frost hebben de scripts voor alle negen nieuwe afleveringen intussen al geschreven. Aanvankelijk werd beslist dat Lynch de serie ook zou regisseren.

Samenwerking met Lynch cruciaal

Showtime hoopt dat Lynch zich alsnog zal bedenken. "Zijn mededeling stelt ons teleur, omdat we geloofden dat we tot een oplossing zouden komen", klinkt het in een persbericht. "Showtime houdt ook van de wereld van 'Twin Peaks' en we blijven hopen dat we de serie in al zijn glorie kunnen terugbrengen, met beide buitengewone schrijvers - David Lynch en Mark Frost - aan het roer."

In januari bevestigde Showtime dat Kyle MacLachlan zijn rol als FBI-agent Dale Cooper weer zou opnemen. De opnames zouden begin dit jaar starten, en de uitzendingen waren gepland voor 2016. Voorzitter David Nevins zegt nu dat de samenwerking met Lynch als regisseur cruciaal was voor de tv-zender.

06-04-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence en Chris Martin gaan opnieuw op date

Jennifer Lawrence en Chris Martin gaan opnieuw op date

http://oi62.tinypic.com/11t4tv7.jpg

Jennifer Lawrence en Chris Martin zijn weer samen gespot in New York. In Central Park lunchten ze samen en wandelden ze door het park.

Volgens New York Post werden de twee herkend en probeerden sommige mensen foto's van de twee te nemen, maar hielden hun bodyguards dat tegen. Een getuige vertelt de krant dat de twee elkaars hand vasthielden toen ze de lunchroom uitliepen.

Martin is net terug uit Mexico, waar hij met zijn kinderen en zijn ex-vrouw Gwyneth Paltrow op vakantie was. De Hunger Games-actrice en de zanger van Coldplay kregen vorig jaar iets met elkaar. In oktober werd bekend dat de twee uit elkaar waren gegaan, maar begin dit jaar werden ze opnieuw samen gespot.

Volgens People werden de twee gisteren weer samen gezien, toen ze in een privéjet op het vliegveld van New Jersey stapten. Bronnen vertellen het blad dat Jennifer en Chris elkaar dagelijks spreken en de relatie weer helemaal is opgebloeid.

06-04-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloed, zweet, tranen en Gouden Film voor wijlen André Hazes

Bloed, zweet, tranen en Gouden Film voor wijlen André Hazes

http://oi61.tinypic.com/2jc7ae1.jpg

De film 'Bloed, zweet en tranen' heeft in vier dagen 100.000 bezoekers getrokken in Nederland. Daarom is het drama vandaag bekroond met een Gouden Film. Dat heeft het Nederlands Film Festival bekendgemaakt.

De film vertelt over het leven van volkszanger André Hazes. Het verhaal concentreert zich op drie periodes in zijn leven: zijn jeugd in de jaren zestig, zijn doorbraak in de jaren tachtig en zijn dood in 2004. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer, Hadewych Minis en Raymond Thiry.

De Gouden Film werd uitgereikt aan regisseur Diederick Koopal in de JT bioscoop in Hilversum. 'Bloed, zweet en tranen' is na Homies, Michiel de Ruyter en 'Jack bestelt een broertje' de vierde Nederlandse productie die een Gouden Film ontvangt.

06-04-2015 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson akkoord met spreekverbod, geplande liveshows gaan door

Jeremy Clarkson akkoord met spreekverbod, geplande liveshows gaan door

http://oi59.tinypic.com/2d3o6b.jpg

Jeremy Clarkson (54) schijnt met producer Oisin Tymon overeen te zijn gekomen dat ze beiden helemaal niks meer zeggen over het ontslag van de BBC-presentator. Door hiermee akkoord te gaan mag Clarkson op de wereldwijde tour met zijn Top Gear-vrienden James May en Richard Hammond.

De geplande liveshows beginnen op 22 mei in Belfast onder de naam Clarkson, Hammond en May Live. Volgens Sunday People waren de gedeelde BBC-eigenaren bang dat Clarkson zijn boosheid tegen de BBC zou uiten tijdens de liveshows in Groot-Brittannië.

"Jeremy, James en Richard zijn akkoord gegaan met de voorwaarden om de shows op een zo goed mogelijke manier door te laten gaan", vertelt een bron aan de krant. "Ze waren wanhopig bezig om de fans niet teleur te stellen. Een gedeelte van de deal was dat zowel de BBC als Top Gear niet in diskrediet zou worden gebracht. Dit betekende dat Jeremy hier wel mee akkoord moest gaan. Maar hij is dus akkoord."

Clarkson werd vorige maand geschorst omdat hij een 36-jarige producer van het populaire Britse programma had uitgescholden en geslagen uit onvrede over het avondeten. Later werd bekend dat zijn contract bij de BBC niet verlengd zou worden.

06-04-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo promoot Doutzen Kroes borstvoeding

Zo promoot Doutzen Kroes borstvoeding

http://oi62.tinypic.com/122ddtv.jpg

Vergeet saaie folders in de wachtkamer van je huisarts, Doutzen Kroes wist net met de beste promotie voor borstvoeding op de proppen te komen. De knappe dame zette een foto online waarop ze melk afkolft.

"Mijn dagelijkse routine. Ik promoot borstvoeding. Het is het beste voor je baby als het mogelijk is", staat er bij de foto geschreven. En zelfs al kolvend slaagt het supermodel erin er geweldig glamoureus uit te zien.

06-04-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil geen baby via draagmoeder

Kim Kardashian wil geen baby via draagmoeder

http://oi58.tinypic.com/ds1eh.jpg

Het lukt Kim Kardashian maar niet om opnieuw zwanger te worden. Ze heeft nu van een specialist te horen gekregen dat het misschien verstandiger is te kiezen voor een baby via een draagmoeder, maar dat wil de realityster niet.

In de serie Keeping Up With The Kardashians is te zien dat een specialist in een vruchtbaarheidskliniek in Beverly Hills aan Kim vertelt dat er risico's zijn verbonden aan een tweede zwangerschap. Volgens hem zijn bij de geboorte van haar dochter North stukjes van de placenta achtergebleven. Ook na een ingreep waarbij die stukjes worden verwijderd, blijft een tweede zwangerschap volgens hem daardoor riskant.

Daarom raadt dr. Huang haar aan een kind te krijgen via een draagmoeder. Kim zegt dat idee "heel beangstigend" te vinden. "Het zou mijn laatste redmiddel zijn. Ik wil geen draagmoeder. Ik zou niemand durven vragen om dat voor mij te doen. En wat als ze knettergek zijn en weglopen met mijn baby? Ik kan het echt niet", aldus Kim.

Ze zegt verder het "heel irritant" te vinden dat er waarschijnlijk een groot leeftijdsverschil komt tussen haar eerste en tweede kind.

06-04-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter hoort slachtoffers Michael Jackson

Rechter hoort slachtoffers Michael Jackson

http://oi59.tinypic.com/2qk3t68.jpg

Twee slachtoffers van Michael Jackson hopen een rechtbank in Los Angeles komende week ervan te overtuigen dat ze zijn misbruikt door de King of Pop. De rechter heeft dinsdag een hoorzitting gepland met de slachtoffers, waarna hij moet besluiten of ze een rechtszaak voor schadevergoeding kunnen doorzetten, meldt de New York Post.

De mannen in kwestie zijn Wade Robson (32) en James Safechuck (36). Robson is een Australische choreograaf en werkte met Britney Spears en Justin Timberlake. Safechuck speelde in 1987 met Jackson in een reclamespotje voor Pepsi.

Volgens de krant moeten beiden een juridische horde nemen, want ze spanden hun zaken pas in 2013 en 2014 aan, waarmee ze de wettelijke termijn van een jaar ruim hebben overschreden. Jackson overleed in 2009.

Zwijggeld

Als het tot een rechtszaak komt, kunnen de slachtoffers profiteren van bewijsmateriaal dat werd uitgesloten tijdens eerdere strafzaken, waaronder de hoogte van het zwijggeld dat Jackson betaalde aan de jongens en hun familie. Volgens advocaten zou Michael Jackson meer dan 200 miljoen dollar aan zwijggeld hebben uitgekeerd aan ongeveer twintig slachtoffers. De vader van Safechuck zou 1 miljoen dollar hebben gekregen. Volgens zijn advocaat is Safechuck meer dan honderd keer misbruikt. Jackson zou zelfs een geheime bruiloft hebben georganiseerd waarin hij James Safechuck een trouwring gaf en een trouwakte optekende.

In 2005 getuigde Robson in een rechtszaak nog voor de King of Pop en verklaarde nooit te zijn misbruikt, hoewel hij destijds wel toegaf in hetzelfde bed met Jackson te hebben gelegen. Nu hij zelf kinderen heeft, wil hij schoon schip met zijn verleden maken. "Ik heb 22 jaar in ontkenning geleefd", zegt Robson nu.

Advocaten van de familie Jackson hebben meerder malen gezegd dat de verse aantijgingen onjuist zijn.

06-04-2015 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pamela Anderson heeft nieuwe vriend"

"Pamela Anderson heeft nieuwe vriend"

http://oi57.tinypic.com/2u89v8w.jpg

Terwijl Pamela Anderson in scheiding ligt met haar ex Rick Salomon, lijkt het erop dat ze alweer een nieuwe vriend heeft gevonden. Paparazzi wachtten het stel gisterenavond op voor de deur van een restaurant waar ze samen dineerden, zo is te zien in een video van TMZ.

Op de vraag of dit haar nieuwe vriend was, suggereert ze dat ze op het punt staan een relatie te beginnen. Afgelopen vrijdag stond Pamela voor de deur van de rechtbank van Los Angeles nog uitgebreid voor de camera's uit te leggen waarom ze haar huwelijk met Rick wilde beëindigen, waarbij ze niet schuwde met modder te gooien.

05-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Furious 7 kaskraker in Amerikaanse bioscoop

Furious 7 kaskraker in Amerikaanse bioscoop

http://oi58.tinypic.com/mmbp0p.jpg

Furious 7, de zevende film uit de reeks Fast & Furious, is een enorme hit voor filmstudio Universal Pictures. In het Noord-Amerikaanse openingsweekeinde haalde de film 143,6 miljoen dollar (131 miljoen euro) op met ticketverkopen, een record voor de maand april en de op acht na hoogste opbrengst in een debuut ooit. Dat maakte media-onderzoeker Rentrak bekend.

De actiefilm over snelle bolides is daarmee de meest winstgevende in het openingsweekeinde in de Verenigde Staten en Canada van dit jaar. De hoofdrol wordt gespeeld door Vin Diesel en in de film is ook Paul Walker te zien. Hij overleed in 2013 halverwege de opnames van Furious 7 bij een auto-ongeluk. Dankzij digitale effecten en stand-ins is Walker toch te zien in de film. Universal Pictures trok 190 miljoen dollar uit om de film te maken.

05-04-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé lanceert nieuw nummer via Tidal op huwelijksverjaardag

Beyoncé lanceert nieuw nummer via Tidal op huwelijksverjaardag

http://oi62.tinypic.com/14xf3ip.jpg

Beyoncé heeft gisteren een nieuw nummer uitgebracht via Tidal, de streamingdienst van haar man Jay Z. Tidal-gebruikers kunnen ook een video bekijken waarin ze 'Die With You' voor hem zingt, speciaal voor hun huwelijksverjaardag.

Beyoncé zette een voorproefje van het filmpje op haar Facebookpagina. De 33-jarige zangeres begeleidt zichzelf in de video op de piano. Ze draagt een Thriller-shirt en heeft een pet achterstevoren op.

De ballad 'Die With You' is een emotionele ode aan Jay Z. 'I live so I can die with you', zingt 'Queen Bey' onder meer. Aan het einde van het filmpje blijkt dat haar twaalf jaar oudere echtgenote de cameraman is.

De timing is geen toeval, want Beyoncé en Jay Z zijn gisteren zeven jaar getrouwd. De supersterren hebben samen een dochter van drie die Blue Ivy heet.

05-04-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio bouwt ecoresort op eiland

Leonardo DiCaprio bouwt ecoresort op eiland

http://oi58.tinypic.com/8wmumg.jpg

Leonardo DiCaprio gaat op zijn privé-eiland een ecoresort bouwen. De acteur kocht het eiland voor de kust van Belize in 2005 en is nu van plan er 68 villa's en 48 privéhuizen op te bouwen. De prijs van een privé-optrekje ligt tussen de vijf miljoen en de vijftien miljoen dollar.

Aan de New York Times vertelt Leonardo dat hij niet zomaar een luxeresort wil neerzetten, maar dat hij er het ecosysteem van het eiland mee wil herstellen. "Het is belangrijk om iets te doen wat de wereld verandert", aldus Di-Caprio, die al jaren een fervent milieu-activist is. "Ik zou niet naar Belize kunnen gaan, een eiland kopen en er zoiets iets mee doen, als het niet baanbrekend zou zijn voor de milieubeweging."

Het project wordt dan ook ondersteund door een team van wetenschappers die nauwlettend in de gaten houden welke impact het resort op het eiland heeft. De gastenvilla's worden gebouwd op een enorm platform, met daaronder kunstmatige rif en beschuttingsplekken voor vissen. Op het eiland komt ook een conservatieplantage voor mangrovebomen.

De Titanic-acteur kwam het eiland tijdens een duiktripje op het spoor en kocht het samen met een partner voor 1,75 miljoen dollar (omgerekend zo'n 1,6 miljoen euro). "Het was als de hemel op aarde", vertelt hij hierover. Het is de bedoeling dat het resort in 2018 opengaat.

05-04-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry maakt looping in Spitfire

Prins Harry maakt looping in Spitfire

http://oi57.tinypic.com/2a62usm.jpg

Het Britse hof heeft een video vrijgegeven van prins Harry in een Spitfire. De guitige prins kon zijn geluk niet op toen het jachtvliegtuig een looping maakte.

Prins Harry nam als passagier in het toestel plaats. Er viel geen angst bij hem te bespeuren. Hij stak zelfs zijn duim in de lucht na de looping. "Mijn eerste landing in een Spitfire", zei Harry achteraf. "Dat ging best goed."

De beelden dateren al van vorig jaar maar werden nu pas verspreid om een beurs onder de aandacht te brengen waar gewonde veteranen kunnen leren om met een Spitfire te vliegen. Dergelijk toestel werd door de Britten tijdens de tweede wereldoorlog gebruikt.

05-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!