Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Furious 7 kaskraker in Amerikaanse bioscoop

Furious 7 kaskraker in Amerikaanse bioscoop

http://oi58.tinypic.com/mmbp0p.jpg

Furious 7, de zevende film uit de reeks Fast & Furious, is een enorme hit voor filmstudio Universal Pictures. In het Noord-Amerikaanse openingsweekeinde haalde de film 143,6 miljoen dollar (131 miljoen euro) op met ticketverkopen, een record voor de maand april en de op acht na hoogste opbrengst in een debuut ooit. Dat maakte media-onderzoeker Rentrak bekend.

De actiefilm over snelle bolides is daarmee de meest winstgevende in het openingsweekeinde in de Verenigde Staten en Canada van dit jaar. De hoofdrol wordt gespeeld door Vin Diesel en in de film is ook Paul Walker te zien. Hij overleed in 2013 halverwege de opnames van Furious 7 bij een auto-ongeluk. Dankzij digitale effecten en stand-ins is Walker toch te zien in de film. Universal Pictures trok 190 miljoen dollar uit om de film te maken.

05-04-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé lanceert nieuw nummer via Tidal op huwelijksverjaardag

Beyoncé lanceert nieuw nummer via Tidal op huwelijksverjaardag

http://oi62.tinypic.com/14xf3ip.jpg

Beyoncé heeft gisteren een nieuw nummer uitgebracht via Tidal, de streamingdienst van haar man Jay Z. Tidal-gebruikers kunnen ook een video bekijken waarin ze 'Die With You' voor hem zingt, speciaal voor hun huwelijksverjaardag.

Beyoncé zette een voorproefje van het filmpje op haar Facebookpagina. De 33-jarige zangeres begeleidt zichzelf in de video op de piano. Ze draagt een Thriller-shirt en heeft een pet achterstevoren op.

De ballad 'Die With You' is een emotionele ode aan Jay Z. 'I live so I can die with you', zingt 'Queen Bey' onder meer. Aan het einde van het filmpje blijkt dat haar twaalf jaar oudere echtgenote de cameraman is.

De timing is geen toeval, want Beyoncé en Jay Z zijn gisteren zeven jaar getrouwd. De supersterren hebben samen een dochter van drie die Blue Ivy heet.

05-04-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio bouwt ecoresort op eiland

Leonardo DiCaprio bouwt ecoresort op eiland

http://oi58.tinypic.com/8wmumg.jpg

Leonardo DiCaprio gaat op zijn privé-eiland een ecoresort bouwen. De acteur kocht het eiland voor de kust van Belize in 2005 en is nu van plan er 68 villa's en 48 privéhuizen op te bouwen. De prijs van een privé-optrekje ligt tussen de vijf miljoen en de vijftien miljoen dollar.

Aan de New York Times vertelt Leonardo dat hij niet zomaar een luxeresort wil neerzetten, maar dat hij er het ecosysteem van het eiland mee wil herstellen. "Het is belangrijk om iets te doen wat de wereld verandert", aldus Di-Caprio, die al jaren een fervent milieu-activist is. "Ik zou niet naar Belize kunnen gaan, een eiland kopen en er zoiets iets mee doen, als het niet baanbrekend zou zijn voor de milieubeweging."

Het project wordt dan ook ondersteund door een team van wetenschappers die nauwlettend in de gaten houden welke impact het resort op het eiland heeft. De gastenvilla's worden gebouwd op een enorm platform, met daaronder kunstmatige rif en beschuttingsplekken voor vissen. Op het eiland komt ook een conservatieplantage voor mangrovebomen.

De Titanic-acteur kwam het eiland tijdens een duiktripje op het spoor en kocht het samen met een partner voor 1,75 miljoen dollar (omgerekend zo'n 1,6 miljoen euro). "Het was als de hemel op aarde", vertelt hij hierover. Het is de bedoeling dat het resort in 2018 opengaat.

05-04-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry maakt looping in Spitfire

Prins Harry maakt looping in Spitfire

http://oi57.tinypic.com/2a62usm.jpg

Het Britse hof heeft een video vrijgegeven van prins Harry in een Spitfire. De guitige prins kon zijn geluk niet op toen het jachtvliegtuig een looping maakte.

Prins Harry nam als passagier in het toestel plaats. Er viel geen angst bij hem te bespeuren. Hij stak zelfs zijn duim in de lucht na de looping. "Mijn eerste landing in een Spitfire", zei Harry achteraf. "Dat ging best goed."

De beelden dateren al van vorig jaar maar werden nu pas verspreid om een beurs onder de aandacht te brengen waar gewonde veteranen kunnen leren om met een Spitfire te vliegen. Dergelijk toestel werd door de Britten tijdens de tweede wereldoorlog gebruikt.

05-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch of futuristisch? Kylie Jenner onder vuur om deze foto

Racistisch of futuristisch? Kylie Jenner onder vuur om deze foto

http://oi59.tinypic.com/141jcwx.jpg

Kylie Jenner is (opnieuw) onderwerp van discussie op Twitter vanwege een foto, waarop ze te zien is met een 'donkerdere huid', die ze gisterenmiddag op Instagram plaatste. Volgens sommigen leek de realityster voor de fotoshoot immers zwart geschminkt. Dat meldt E! Online.

In een eerste bericht bedankte de 17-jarige halfzus van Kim Kardashian haar make-upteam, terwijl ze bij een tweede post (die sindsdien verwijderd werd) schreef dat ze wou dat ze er altijd zo uitzag.

05-04-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SYTYCD: "24 uur per dag intens samen. Logisch dat hier liefde bloeit"

SYTYCD: "24 uur per dag intens samen. Logisch dat hier liefde bloeit"

http://oi59.tinypic.com/zs9k8.jpg

Voor u staat 'So You Think You Can Dance' synoniem voor live entertainment op zondagavond. Voor de deelnemers van het VTM-dansprogramma is dat slechts het topje van de ijsberg. Naast de acht uur training die ze dagelijks doorworstelen, zijn de dansers ook naast het podium tot elkaar veroordeeld. Ze leven, eten, slapen op een boogscheut van de dansstudio en mogen slechts 1 dag per week thuis doorbrengen. "Dansen is ons leven en daar hebben we alles voor over. Zelfs onze privacy."

Het populaire VTM-dansprogramma is al aan zijn zesde editie toe, maar voor het eerst in de geschiedenis van 'So You Think You Can Dance' strijken de liveshows in Vlaanderen neer. Meer bepaald in de AED Studios in Lint. We begeven ons in het kloppende hart van het SYTYCD-basiskamp: de dansruimte. Hier bijten de resterende zeventien deelnemers zich acht uur per dag door een wirwar van danspasjes. Dagelijks wordt er vier uur gerepeteerd met danscoach Roy Julen en andere topchoreografen, de overige vier uur dansen de kandidaten op zichzelf. Elke beweging die ze maken, observeren ze strak in de spiegel. En opnieuw. En opnieuw. Het moet juist zitten, synchroon.

Het zweet kruipt over hun ruggengraat, de vermoeidheid druipt van hun gezichten. Na herhaling 'we-zijn-de-tel-kwijt' beginnen Roys ogen te blinken. De coach is content. "This is going to be fucking great."

Chemie
"Mogen we nu naar toilet??" De helft van de meisjes spurt als een groep sierlijke zwanen richting uitgang. Plaspauze moet je hier verdienen. De andere dansers grijpen naar een snack. De blonde Marrit uit Amsterdam verstuift nog wat parfum en de Zedelgemse Morgane verkent de grenzen van haar eigen lenigheid. Die liggen aan haar spreidstand te zien ergens tussen China en Mexico.

Tijd voor de duo's om hun choreo te demonstreren. We krijgen een privéscreening. De definitieve koppels moeten we nog even geheim houden tot vanavond, maar de choreo's liegen er niet om: het gaat weer stomen. Een mens zou beginnen denken dat de productie sexy dansroutines oplegt om koppeltjes te kweken. Roy lacht smakelijk. "Dat is gewoon eigen aan dansen. Je wilt je toeschouwer laten meevoelen en dan zijn liefdesverhalen heel herkenbaar. Dat is ook het mooiste om naar te kijken."

Dat zoiets vrágen is om relaties op de werkvloer, is een publiek geheim. "Af en toe zijn er al koppeltjes ontstaan. Je bent heel intiem met elkaar en elke dag groei je dichter naar elkaar toe. Het is perfect normaal dat dat .... dingen losmaakt."

05-04-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen laat zich van meest fleurige kant zien

Lily Allen laat zich van meest fleurige kant zien

http://oi60.tinypic.com/netglg.jpg

Door haar eigenzinnige kledingstijl schopte zangeres Lily Allen het tot één van de muzes van Karl Lagerfeld. Die laatste zag zijn kans schoon om haar tijdens het mondaine Ball de la Rose in een wel erg fleurige outfit te hullen.

De 29-jarige Lily Allen trad eerder deze week op tijdens het Ball de la Rose in Monaco. Speciaal voor de gelegenheid werd Lily door mode-ontwerper Karl Lagerfeld omgetoverd tot de bloem van de avond. Hij ontwierp een handgemaakte cape voor Lily, waarin allerlei rozen verwerkt waren. Of het een geslaagde look was voor de zangeres, dat laten we even in het midden.

04-04-2015 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dikke" Kelly Clarkson legt vele kritiek naast zich neer

"Dikke" Kelly Clarkson legt vele kritiek naast zich neer

http://oi62.tinypic.com/2dm7byv.jpg

Kelly Clarkson trekt zich niks aan van de kritiek die ze weleens op haar wat vollere figuur krijgt. "We zijn nu eenmaal wie we zijn. Het maakt niet uit welke maat je hebt", vertelt ze tijdens de show van Ellen DeGeneres.

Kelly vindt het natuurlijk niet leuk om onaardige dingen over zichzelf te lezen. "Maar de dingen die over iemand anders gaan, vind ik eigenlijk nog erger. Bijvoorbeeld laatst bij een meet&greet na een show, zei een meisje me: 'als ze jou al dik vinden, wat ben ik dan wel niet'. Dat doet pijn", aldus Kelly.

De zangeres vertelt Ellen dat ze regelmatig met haar gewicht schommelt. "Soms ben ik heel fit en sport ik veel, maar soms ben ik dat gewoon niet en dan neem ik liever een wijntje."

04-04-2015 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay Z nog nooit zo slank: "Hij lijkt wel een ander mens"

Jay Z nog nooit zo slank: "Hij lijkt wel een ander mens"

http://oi62.tinypic.com/2vkb5sh.jpg

Jay Z is in het afgelopen jaar veel afgevallen, schrijft RadarOnline. Volgens het blad maken veel fans zich zorgen om het gewichtsverlies van de wereldberoemde artiest.

"Hij is nog nooit zo slank geweest", vertelt een bron aan de website. "Door zijn gewichtsverlies ziet hij er heel anders uit. Hij lijkt wel een ander mens", aldus de bron. "In de afgelopen twee jaar is hij begonnen met afvallen, maar in de laatste maanden heeft hij er extra hard aan gewerkt en is hij nog zo'n 7 kilo kwijtgeraakt."

Volgens de bron heeft Jay zijn slanke lijn vooral te danken aan zijn vrouw Beyoncé. "Zij is momenteel erg met afvallen bezig", weet de ingewijde. "Bey en Jay eten tegenwoordig vooral veganistisch en ze sporten met een personal trainer."

Niet iedereen vindt het nieuwe postuur van de rapper mooi, aldus RadarOnline. "Mensen hebben hem gevraagd of het wel goed met hem gaat, maar hij zegt zich geweldig te voelen."

04-04-2015 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers krijgen fikse vergoeding voor ongemak Bondfilm

Winkeliers krijgen fikse vergoeding voor ongemak Bondfilm

http://oi61.tinypic.com/t62gcz.jpg

Winkeliers in het centrum van Mexico-Stad krijgen een vergoeding van omgerekend ongeveer 2300 euro per dag, omdat zij door de opnames voor de James Bondfilm Spectre veel minder omzet hebben geboekt. De opnames in het centrum van de stad duurden twee weken en werden woensdag afgesloten.

De voorzitter van de Kamer van Koophandel in de Mexicaanse hoofdstad, Humberto Lozano, kondigde de schadeloosstelling aan in een uitzending van de zender Radio Fórmula. Winkeliers hadden geklaagd over een omzetdaling van soms wel 60 procent. Veel straten waren de totale twee weken dicht.

In een van de scènes die in de Mexicaanse hoofdstad werden opgenomen, jaagt Bond, gespeeld door Daniel Craig, op een door Christoph Waltz gespeelde schurk. Voor de film zijn er opnames gemaakt in Londen, Rome, de Oostenrijkse plaats Sölden en de Marokkaanse stad Tanger. Het is de bedoeling dat de film vanaf november in de bioscoop te zien is.

04-04-2015 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones'-schrijver maakt nieuwe serie

'Game of Thrones'-schrijver maakt nieuwe serie

http://oi59.tinypic.com/28md5w2.jpg

George R.R. Martin, de schrijver van 'Game of Thrones', is bezig met een nieuwe serie voor HBO. The Wrap meldt dat Martin nog in de beginfase van het proces is.

De nieuwe serie heeft als werktitel 'Captain Cosmos' gekregen. Volgens The Wrap gaat de serie over een jonge schrijver die een sciencefictionserie maakt rond 1949: "Hij durft, in tegenstelling tot anderen, een spannend verhaal te vertellen."

Michael Cassutt zou betrokken zijn als schrijver bij de nieuwe serie. Als het project uiteindelijk van de grond komt, zal Martin als producer van de serie aan de slag gaan.

04-04-2015 om 10:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ireland Baldwin ligt in het ziekenhuis"

"Ireland Baldwin ligt in het ziekenhuis"

http://oi59.tinypic.com/2h7qebk.jpg

Ireland Baldwin ligt in het ziekenhuis. De dochter van Alec Baldwin en Kim Basinger is donderdagavond in alle haast naar het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles gebracht met ernstige buikklachten, vertelt een bron binnen de familie aan E! News.

Doktoren zouden denken dat de 19-jarige Ireland last heeft van een blindedarmontsteking. "Ze zijn nog allerlei testen aan het doen", weet de ingewijde.

Een andere bron laat het blad weten dat Baldwin huilend het ziekenhuis binnen werd gebracht. Een paar minuten later zou vader Alec binnen zijn gekomen.

04-04-2015 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Morgen lekker bakken en bruinen": wie was oud-VRT-weerman Bob De Richter?

"Morgen lekker bakken en bruinen": wie was oud-VRT-weerman Bob De Richter?

http://oi59.tinypic.com/jrzk9i.jpg

Voormalig weerman Bob De Richter is op 65-jarige leeftijd in Antwerpen overleden. Vlaanderen zal hem herinneren als de man die regen, wind, sneeuw en ijzel en desnoods alle vier tegelijk met een brede grijns aankondigde.

Toen in maart 1987 Armand Pien de deur van de Reyerslaan achter zich dichttrok, trachtte de VRT de leemte met onder meer Bob De Richter op te vullen, naast George Küster, Frank Deboosere en diens vrouw Hilde Simons.

De Richter stond bekend voor zijn goedlachsheid. Op een hoogzomerdag was hij op z'n best. Als de temperatuur boven de dertig graden steeg, sloot hij het weerpraatje steevast af met de woorden: "En morgen: lekker bakken en bruinen."

In 1993 hield hij het voor bekeken. Als trouwe partijsoldaat van de sp.a wilde De Richter zich op de politiek storten. Hij werd gemeenteraadslid en fractieleider in Mortsel om nadien door te stoten als schepen in de ploeg van voormalig Groen-burgemeester Ingrid Pira. Hij nam de lastige taak op zijn schouders de knopen in het Mortselse verkeer te helpen ontwarren.

Maar voor veel Vlamingen bleef De Richter 'die van het weerpraatje'. "Ik word op straat nog altijd herkend door vrouwen van boven de zestig", zei de oud-weerman daarover in een interview midden jaren 2000. "Ook vroeger was ik bij hen al zeer populair. Vooral aan de kust word ik nog regelmatig aangesproken. Daar zijn de weersverwachtingen immers een gevoelig onderwerp.''

Gewezen collega Frank Deboosere heeft het op Twitter over een hartelijke, goedlachse, gedreven en enthousiaste man.

04-04-2015 om 10:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topklasse! Drie meisjes brengen acrobatische dans van het hoogste niveau

Topklasse! Drie meisjes brengen acrobatische dans van het hoogste niveau

http://oi60.tinypic.com/2v8kb6d.jpg

Julie, Ineke en Kaat vormen samen Art Acrobatics. De drie meisjes trainen elke week 28 uur om het hoogste niveau in acrobatische dans te halen. En het loont. Indrukwekkende salto's en spectaculaire sprongen: het trio doet het allemaal. Fantastisch!

Lonkt een carrière bij Cirque du Soleil?

04-04-2015 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus wordt modeontwerper

Jeroen Meus wordt modeontwerper

http://oi61.tinypic.com/epkxdt.jpg

De Belgische modeketen JBC heeft een verrassende designer gestrikt. Topkok Jeroen Meus gaat in het najaar jonge papa's in hippe kledij stoppen. Meus noemt deze nieuwe carrièrestap "het moeilijkste wat hij ooit al gedaan heeft".

Van topkok, auteur en tv-presentator naar designer voor JBC, het cv van Jeroen Meus als divers omschrijven is een understatement. De kledingketen zegt dat de collectie in het najaar in de winkels zal liggen, maar onthult voorlopig nog geen details.

02-04-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Joke van de Velde met Marc Herremans traint

Waarom Joke van de Velde met Marc Herremans traint

http://oi58.tinypic.com/29zu9oz.jpg

Joke van de Velde, Marc Herremans en Joeri Jansen trainden gisteren met Gentse lopers aan de Watersportbaan voor Wings For Life World Run ten voordele van onderzoek naar ruggenmergletsels.

Gisteren organiseerde Marc Herremans aan de Watersportbaan samen met Joeri Jansen (ex-Olympisch atleet en meermaals Belgisch kampioen 800m) een training run. Een opvallende aanwezige was Joke van de Velde, de ex-Miss België kreeg er looptips van Joeri Jansen terwijl Marc Herremans coachte en supporterde.

Rolstoelatleet Marc Herremans was zeer blij met de opkomst gisteren: "Het doet me enorm veel plezier om te zien dat er zoveel mensen gemotiveerd zijn om te lopen voor Wings For Life. Het is een hart onder de riem voor de velen patiënten met een ruggenmergletsel en voor alle kinderen die nu in het ziekenhuis liggen. De sfeer was super positief en de meesten zullen ook op 3 mei meelopen in de eigenlijke Wings for Life World Run in Ieper. De boodschap is dan ook duidelijk: hoe meer mensen zich inschrijven, hoe meer geld we inzamelen en hoe dichter we bij een oplossing komen, namelijk mensen met een ruggenmergletsel ooit opnieuw te laten lopen".

Op 3 mei zal Ieper opnieuw het toneel vormen voor de Wings For Life World Run, een wereldwijde, simultane run ten voordele van de Wings For Life stichting. Op die dag zullen in 33 landen op exact hetzelfde moment opnieuw honderdduizenden mensen lopen voor degenen die dit niet kunnen. De Wings For Life World Run wil namelijk geld inzamelen voor mensen met een ruggenmergletsel - mensen die niet meer kunnen lopen. Ambassadeur van de Belgische editie van de Wings For Life World Run is Marc Herremans.

Inschrijven voor de Wings For Life World Run kan nog tot en met 28 april.

02-04-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Verhulst: "Vroeger herkenden ze 'Gertje', nu mij!"

Marie Verhulst: "Vroeger herkenden ze 'Gertje', nu mij!"

http://oi59.tinypic.com/2qxwzh5.jpg

Terwijl Gert Verhulst er soms over denkt een stapje terug te doen, treedt zijn 19-jarige dochter Marie juist de wereld van Studio 100 binnen. Ze acteert in de serie 'Ghost Rockers', vanaf dit weekend ook in Nederland te zien.

''Toen ik als klein meisje met papa over straat liep, riepen ze: 'Daar heb je Gertje van Samson!' Nu herkennen ze mij. 'Hey, jij bent toch Charlie?' Heel vreemd is dat.'' Marie Verhulst was 1 jaar oud toen haar vader zijn hitfabriek Studio 100 uit de grond stampte. Ze groeide op tussen decorstukken, de dames van K3 kwamen over de vloer (de roodharige Karen én de blonde Josje waren nog even papa's nieuwe vriendin) en ze zag als een van de weinige kinderen de man die Samson van zijn bassende geblaf voorzag.

"Als iemand mij vraagt hoe het is om Gert als vader te hebben, zeg ik: 'Hoe is het om op te groeien met een onbekende vader? Ik weet niet anders. Nadelen waren er zelden. Soms klasgenootjes die met mij bevriend wilden zijn om de verkeerde reden. Maar daar keek ik snel doorheen.''

Enorme ego's
De jonge Verhulst doet haar verhaal op de set van 'Ghost Rockers' in Antwerpen. Vader Gert, die naast haar zit, glimt zo nu en dan van trots. Ook dochter Marie is nu onderdeel van zijn hectische wereldje. "Marie in de showbizz was misschien niet de grootste wens. Er lopen enorme ego's in rond. De industrie trekt helaas dat soort figuren aan.''

Haar broer Viktor (20) moest er niets van hebben en sloeg waar het kon de setbezoekjes vroeger over, maar Marie wilde toch echt naar de theaterschool. "Soms leefden we in een grote musical", vertelt ze over haar jeugdjaren. "Er waren momenten dat we alles zongen. Ook aan het ontbijt.'' Gert doet voor: 'Geeeef mij de boter alsjeblieeeeft...'

Volgens Marie heeft ze veel van haar vader geleerd. "Dat je niets zomaar in de schoot geworpen krijgt bijvoorbeeld." Voor 'Ghost Rockers', waarin een groepje leerlingen in een verboden vleugel van de school stuit op magische instrumenten, moest Marie dan ook gewoon auditie doen.

Hoe close kun je zijn met je dochter als je Studio 100 runt? "Ik wil mezelf geen harde zakenman noemen. Al werk ik hard. Ik hield altijd de kinderen in de gaten. Bij de scheiding (in 2005, red.) dacht ik meteen: 'nu moet ik er echt voor ze zijn.'"

Bladen
"Met het dagelijks bestuur ben ik niet meer zo bezig", vervolgt Verhulst. "En ik denk er soms over om een stapje terug te doen. Maar stoppen? Joop van den Ende is al in de 70 en werkt nog. Ik ben pas 48!''

Viktor Verhulst stond laatst in de Vlaamse bladen vanwege zijn relatie met Miss België-kandidate Aurélie Hendrickx. Zijn nog vrijgezelle zus Marie weet dat ook zij aan de beurt komt. Gert Verhulst zegt zich er weinig meer van aan te trekken. "Ook als iemand in een café weer eens roept: 'Waar is uw hond?' Even zuchten en weer doorgaan."

02-04-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Foute) outfits die bewijzen dat deze BV's geen eigen kledinglijn mogen krijgen

(Foute) outfits die bewijzen dat deze BV's geen eigen kledinglijn mogen krijgen

http://oi61.tinypic.com/10n5ild.jpg

Vandaag werd onthuld dat Jeroen Meus in het najaar een collectie voor JBC zal lanceren. Een verrassende keuze van de modeketen om met een chefkok in zee te gaan. Ook omdat deze jonge papa niet echt een opvallende keldingstijl. Dat hoeft niet per se een nadeel te zijn, want Vlaanderen zou er maar vreemd uitzien als andere Bekende Vlamingen met een erg opvallende modesmaak een eigen kledinglijn zouden uitbrengen.

Gedateerd is een understatement voor de kleerkast van Eddy Wally. We zijn die kleurrijke en glanzende kostuums nu zo gewoon, maar Vlaanderen heeft geen nood aan nog meer felgekleurde seventiespakken in het straatbeeld.

Op de een of andere manier werken de outfits van schlagerzanger Christoff wel op het podium. Maar als we stylist Jani zouden vragen wat hij vindt van het witte maatpak of dit wel erg flashy bloemenvestje, kunnen we ons vast en zeker aan een lange scheldtirade verwachten.

Slongs is niet vies van wat bling, goud, het showen van haar blote buik of ultrabrede broeken met een laag kruis. Een casual stijl die alleen deze stoere Antwerpse zangeres aankan. Daarom vrezen we dat haar eigen collectie voor eeuwig in de winkelrekken zou blijven hangen.

Herman Brusselmans draagt al tientallen jaren hetzelfde, dat bewijst de onderstaande vergelijking tussen zijn outfit in 1992 en een recente foto. Een Brusselmans-collectie zou dus uit slechts drie kledingstukken bestaan: een eenvoudige jeansbroek, onopvallend t-shirt en een lederen vestje.

Hoe goed die flamenco-mouwen bij de Spaanse stijl van Belle Perez passen, ze zijn gewoon niet praktisch in het dagelijkse leven. Denk maar aan mouwen die tussen de autodeur gekneld raken of in de kom soep belanden.

We zijn dol op de meezingers van Nicole en Hugo, hun podiumoutfits maken hun energieke acts helemaal af. Maar witte kostuums met borduursels en enkellange franjejurken flatteren weinig dames én heren.

02-04-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsanker Elke Pattyn bevallen van eerste dochtertje

Nieuwsanker Elke Pattyn bevallen van eerste dochtertje

http://oi59.tinypic.com/2nis802.jpg

Nieuwsanker Elke Pattyn (35) is eergisteren, 31 maart, bevallen van haar eerste dochter: Julie. Het kindje werd enkele weken vroeger dan voorzien geboren, maar zowel mama als dochter stellen het goed. Dat meldt VTM in een persbericht.

Elke en haar man André Berger zijn in de wolken en willen in alle rust samen genieten van hun dochter.

Julie is het eerste kindje van een kleine babyboom op de VTM-nieuwsdienst. Reporters Julie Colpaert en Rosalie Pieters, allebei collega's van Elke Pattyn, zullen binnenkort ook bevallen.

02-04-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porsche: "Ongeluk Paul Walker was eigen schuld"

Porsche: "Ongeluk Paul Walker was eigen schuld"

http://oi57.tinypic.com/112bbm0.jpg

Porsche heeft gereageerd op de beschuldiging van de weduwe van Roger Rodas, die samen met Paul Walker overleed door een auto-ongeluk eind 2013. Kristine Rodas heeft de automaker aangeklaagd voor dood door schuld, maar volgens Porsche was het allemaal Rodas' eigen schuld.

De zakenman bestuurde de Porsche Carrera GT uit 2005 toen deze crashte. Volgens Kristine was de auto onveilig, onder meer door defecten en tekortkomingen in de fabricage. Porsche zegt echter dat de auto was "misbruikt en aangepast" nadat hij in de verkoop ging.

"Roger Rodas nam bewust en vrijwillig alle risico's", aldus Porsche Cars North America in juridische papieren die nieuwssite The Wrap heeft gelezen.

Uit politieonderzoek na de crash kwam naar voren dat Rodas tussen de 125 en 150 kilometer per uur had gereden, terwijl de maximale snelheid 70 was. Kristine liet een onafhankelijk onderzoek uitvoeren dat concludeerde dat haar man op het moment van de crash nog geen 90 kilometer per uur reed.

02-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!