Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Foute) outfits die bewijzen dat deze BV's geen eigen kledinglijn mogen krijgen

(Foute) outfits die bewijzen dat deze BV's geen eigen kledinglijn mogen krijgen

http://oi61.tinypic.com/10n5ild.jpg

Vandaag werd onthuld dat Jeroen Meus in het najaar een collectie voor JBC zal lanceren. Een verrassende keuze van de modeketen om met een chefkok in zee te gaan. Ook omdat deze jonge papa niet echt een opvallende keldingstijl. Dat hoeft niet per se een nadeel te zijn, want Vlaanderen zou er maar vreemd uitzien als andere Bekende Vlamingen met een erg opvallende modesmaak een eigen kledinglijn zouden uitbrengen.

Gedateerd is een understatement voor de kleerkast van Eddy Wally. We zijn die kleurrijke en glanzende kostuums nu zo gewoon, maar Vlaanderen heeft geen nood aan nog meer felgekleurde seventiespakken in het straatbeeld.

Op de een of andere manier werken de outfits van schlagerzanger Christoff wel op het podium. Maar als we stylist Jani zouden vragen wat hij vindt van het witte maatpak of dit wel erg flashy bloemenvestje, kunnen we ons vast en zeker aan een lange scheldtirade verwachten.

Slongs is niet vies van wat bling, goud, het showen van haar blote buik of ultrabrede broeken met een laag kruis. Een casual stijl die alleen deze stoere Antwerpse zangeres aankan. Daarom vrezen we dat haar eigen collectie voor eeuwig in de winkelrekken zou blijven hangen.

Herman Brusselmans draagt al tientallen jaren hetzelfde, dat bewijst de onderstaande vergelijking tussen zijn outfit in 1992 en een recente foto. Een Brusselmans-collectie zou dus uit slechts drie kledingstukken bestaan: een eenvoudige jeansbroek, onopvallend t-shirt en een lederen vestje.

Hoe goed die flamenco-mouwen bij de Spaanse stijl van Belle Perez passen, ze zijn gewoon niet praktisch in het dagelijkse leven. Denk maar aan mouwen die tussen de autodeur gekneld raken of in de kom soep belanden.

We zijn dol op de meezingers van Nicole en Hugo, hun podiumoutfits maken hun energieke acts helemaal af. Maar witte kostuums met borduursels en enkellange franjejurken flatteren weinig dames én heren.

02-04-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsanker Elke Pattyn bevallen van eerste dochtertje

Nieuwsanker Elke Pattyn bevallen van eerste dochtertje

http://oi59.tinypic.com/2nis802.jpg

Nieuwsanker Elke Pattyn (35) is eergisteren, 31 maart, bevallen van haar eerste dochter: Julie. Het kindje werd enkele weken vroeger dan voorzien geboren, maar zowel mama als dochter stellen het goed. Dat meldt VTM in een persbericht.

Elke en haar man André Berger zijn in de wolken en willen in alle rust samen genieten van hun dochter.

Julie is het eerste kindje van een kleine babyboom op de VTM-nieuwsdienst. Reporters Julie Colpaert en Rosalie Pieters, allebei collega's van Elke Pattyn, zullen binnenkort ook bevallen.

02-04-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porsche: "Ongeluk Paul Walker was eigen schuld"

Porsche: "Ongeluk Paul Walker was eigen schuld"

http://oi57.tinypic.com/112bbm0.jpg

Porsche heeft gereageerd op de beschuldiging van de weduwe van Roger Rodas, die samen met Paul Walker overleed door een auto-ongeluk eind 2013. Kristine Rodas heeft de automaker aangeklaagd voor dood door schuld, maar volgens Porsche was het allemaal Rodas' eigen schuld.

De zakenman bestuurde de Porsche Carrera GT uit 2005 toen deze crashte. Volgens Kristine was de auto onveilig, onder meer door defecten en tekortkomingen in de fabricage. Porsche zegt echter dat de auto was "misbruikt en aangepast" nadat hij in de verkoop ging.

"Roger Rodas nam bewust en vrijwillig alle risico's", aldus Porsche Cars North America in juridische papieren die nieuwssite The Wrap heeft gelezen.

Uit politieonderzoek na de crash kwam naar voren dat Rodas tussen de 125 en 150 kilometer per uur had gereden, terwijl de maximale snelheid 70 was. Kristine liet een onafhankelijk onderzoek uitvoeren dat concludeerde dat haar man op het moment van de crash nog geen 90 kilometer per uur reed.

02-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kardashians krijgen (nog maar eens) een nieuwe reality show

De Kardashians krijgen (nog maar eens) een nieuwe reality show

http://oi62.tinypic.com/2e1zsi1.jpg

De Kardashians komen wééral met een nieuwe reality show. Zender E! Entertainment blijkt maar niet genoeg te krijgen van de zusjes, want deze keer zijn ze een samenwerking aangegaan met Kourtney, Kim, Khloé en momager Kris Jenner.

Het nieuwe reality programma krijgt de naam 'Dash Dolls' mee en zal het reilen en zeilen van de Dash winkel die de zusjes samen hebben in LA volgen. Ook Malika Hass en haar tweelingzus Khadijah (tevens beste vriendinnen van Khloé) zullen een belangrijke rol spelen in de show.

De serie, die uit acht afleveringen bestaat, zal komend najaar in de VS op de buis verschijnen.

02-04-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Must see: Beyoncé post schattige video met Blue Ivy

Must see: Beyoncé post schattige video met Blue Ivy

http://oi61.tinypic.com/sqgrjr.jpg

Queen B heeft een video gepost op Instagram, waarin ze samen met dochter Blue Ivy de tanden flost, inclusief hippe plunje en veel swag zoals ze het zelf waarschijnlijk zou noemen. Kleine Blue maakt een peace teken en doet stoer mee met haar mama. Zéér schattig.

02-04-2015 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cynthia Lennon overleden op 75-jarige leeftijd

Cynthia Lennon overleden op 75-jarige leeftijd

http://oi61.tinypic.com/2sbsx9c.jpg

Cynthia Powell, de eerste vrouw van muzikant John Lennon, is vandaag overleden in haar huis in Mallorca. Dat heeft hun zoon Julian Lennon aangekondigd op zijn website. De vrouw had kanker.

"Cynthia Lennon is bij haar thuis in Mallorca in Spanje overleden na een korte maar moedige strijd tegen kanker. Haar zoon Julian Lennon was aan haar zijde", luidt het op de website.

Cynthia en Lennon ontmoetten elkaar in Liverpool in 1957, nog voor hij wereldberoemd werd met The Beatles. Ze trouwden in 1962 en kregen een jaar later hun zoon Julian. In 1968 kwam het tot een scheiding. Cynthia hertrouwde daarna nog drie keer en werd in 2013 weduwe. Ze schreef twee biografische boeken over John Lennon.

Ook Lennon hertrouwde niet lang na de scheiding met de Japanse Yoko Ono. Hij werd in 1980 vermoord door Mark David Chapman.

01-04-2015 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."One Direction zoekt geen nieuwe collega"

"One Direction zoekt geen nieuwe collega"

http://oi57.tinypic.com/fo004.jpg

De mannen van One Direction zijn niet op zoek naar een vervanger voor het onlangs vertrokken bandlid Zayn Malik. Dat verklapt een bron tegenover TMZ.

Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne en Niall Horan gaan als viertal verder en praten volgens de insider niet eens over de komst van een eventuele nieuwe collega. De jongens zijn na het vertrek van Malik gewoon doorgegaan met hun werk, de voorbereidingen voor de nieuwe plaat zijn ook in volle gang.

De vier zangers zouden overigens nog regelmatig contact hebben met Malik. Ze hebben volgens de ingewijde nog steeds veel respect voor zijn beslissing. Een week geleden maakte hij bekend One Direction te verlaten. Een paar dagen hiervoor had Malik de Aziatische tour al afgebroken, omdat hij te gestrest was om door te gaan.

01-04-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg maakt film over aanslag in Boston

Mark Wahlberg maakt film over aanslag in Boston

http://oi62.tinypic.com/72gjfn.jpg

Mark Wahlberg gaat een film maken over de aanslagen in de Amerikaanse stad Boston in 2013. De film krijgt de naam Patriots' Day, weet Deadline.

Mark gaat als medeproducent aan de slag, maar hier houdt de acteur het niet bij. Volgens de website hoopt Mark, die is geboren in Boston, dat hij de rol van politiechef Ed Davis kan spelen. De kijker beleeft de gebeurtenissen in de film vanuit het perspectief van Davis, de politieman die vlak bij de bomexplosie stond. In de film staat naast de aanslag ook de jacht op de twee daders centraal.

Patriots' Day is niet de enige film die over de aanslagen wordt gemaakt. Vorig jaar werd ook al de film Boston Strong aangekondigd; deze gaat ook over de bomaanslag die tijdens de marathon van Boston plaatsvond. Bij de aanslag kwamen drie mensen om het leven en raakten bijna driehonderd mensen gewond.

01-04-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Courtois kruidde de avond: Thibaut op het veld, Imke in de studio"

"Courtois kruidde de avond: Thibaut op het veld, Imke in de studio"

http://oi59.tinypic.com/9qwyu9.jpg

Afgelopen zomer was er nog veel protest over, maar Sporza heeft de smeekbedes dan toch verhoord: voor het eerst zat gisteren een vrouw aan de analistentafel. Voetbalster Imke Courtois (27) gaf gisteravond samen met vaste waardes als Jan Mulder en Geert De Vlieger tijdens de rust en na de wedstrijd commentaar op de prestaties van de Rode Duivels tegen Israël. Courtois is verdediger bij de vrouwenploeg van Standard én speelt bij de nationale vrouwenploeg. Op Twitter werd de analyse van Courtois alvast erg positief onthaald: "Duidelijk én goed", was het oordeel van veel kijkers. Ook bekend Vlaanderen kon het tv-debuut van Courtois duidelijk smaken.

01-04-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinzoon van miljardair Getty dood aangetroffen in bizarre omstandigheden

Kleinzoon van miljardair Getty dood aangetroffen in bizarre omstandigheden

http://oi59.tinypic.com/2r47bxh.jpg

Andrew Getty, kleinzoon van de wereldberoemde oliebaron en miljardair J. Paul Getty, werd gisternamiddag dood aangetroffen in zijn villa in de heuvels van Hollywood. TMZ bracht het nieuws uit en meent te weten dat Getty niet ver van zijn badkamer met een "letsel in het rectale gedeelte" gevonden werd. De lijkschouwer zegt dat de 47-jarige Andrew Getty een natuurlijke of accidentele dood stierf. Er zou dus geen sprake zijn van een misdaad.

Het was de ex van Getty die de hulpdiensten verwittigde. De politie moest in het verleden meermaals naar de villa van Getty uitrukken voor huishoudelijk geweld en huisvredebreuk. Andrew Getty had recent een gerechtelijk contactverbod verkregen tegen zijn ex. Zij werd door de politie ondervraagd.

Volgens een officiële bron zou Andrew Getty zich de laatste maanden niet lekker gevoeld hebben. Hij zou morgen zijn huisarts zien. Er werd ook medicatie in zijn woonst gevonden.

Het onderzoek naar de dood van Andrew Getty loopt nog.

01-04-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Bontinck helemaal in de ban van Phaedra Hoste: "You are always my dream"

Dimitri Bontinck helemaal in de ban van Phaedra Hoste: "You are always my dream"

http://oi62.tinypic.com/sxi36b.jpg

Phaedra Hoste liet vorige week nog duidelijk blijken dat het voor haar niet gemakkelijk is om een goede man te vinden, omdat haar imago een paar deuken kreeg. Maar er is een lichtpuntje aan de horizon voor Phaedra: Dimitri Bontinck is helemaal in de ban van haar. Hij doet een uitgebreide liefdesoproep in TV Familie.

Dimitri heeft Phaedra jaren geleden eens ontmoet in Antwerpen, en sindsdien heeft de vader van Jejoen een boontje voor de dame. "Phaedra heeft iets", klinkt het. "Bij haar heb ik zo'n gevoel van 'er is meer'. Ze is charismatisch, heeft een mooie lichaamstaal en ik vond haar heel attent." Daarnaast mag haar uiterlijk er ook wezen voor Bontinck. "Een knappe verschijning met mooie ogen, een lange gestalte en een beetje exotisch... Ze weet zich ook te kleden, en dat vind ik heel belangrijk. Maar ik denk niet dat ze oppervlakkig is."

Alle geruchten die over Phaedra de ronde doen, daar kijkt Bontinck dwars doorheen. "Op dat vlak hebben Phaedra en ik hetzelfde meegemaakt. Ook ons imago heeft een flinke deuk gekregen, weliswaar in een andere context. Bij mij gaat het om de persoon, niet de heisa errond."

Bontinck doet dan ook een welgemeende oproep aan Phaedra om hem te contacteren. "Ik heb haar nummer niet, dus ik hoop dat ze dit leest en actie onderneemt. "You are always my dream", Phaedra." Wie weet bloeit daar binnenkort een mooie romance. Of misschien ook niet, want Phaedra wenste niet te reageren.

01-04-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus haalt uit naar conservatief Amerika: "Jullie zijn dinosaurussen"

Miley Cyrus haalt uit naar conservatief Amerika: "Jullie zijn dinosaurussen"

http://oi60.tinypic.com/w2m2p5.jpg

In een artikel in de volgende editie van Time Magazine spreekt Miley Cyrus zich uit tegen de omstreden nieuwe wet voor godsdienstvrijheid in Indiana. "De voorstanders van de wet zijn dinosaurussen, en ze sterven uit."

De wet staat winkeluitbaters in de Amerikaanse staat onder andere toe homoseksuele klanten te weigeren. Linkse politici, bedrijven en mensenrechtenactivisten, maar ook beroemdheden als Ashton Kutcher, Hillary Clinton en Apple-CEO Tim Cook spraken zich al tegen de wet uit.

In het volgende nummer van Time heeft zangeres Miley Cyrus het over de wet tijdens een interview over de toekomst van muziek en jongerencultuur.

"Vroeger kon ik niet zijn wie ik wou zijn", zegt ze. "Elke dag moest ik een karakter spelen. Nu probeer ik te zijn wie ik wíl zijn. Dat is het probleem van de voorstanders van de Indiana-wet. Ze kiezen er niet voor om op die manier te leven. Maar ze kunnen in deze generatie niet standhouden. Ze zijn dinosaurussen en ze sterven uit. Wij zijn de nieuwe generatie."

"We gaan vooruit", zegt de zangeres nog. "Hoe we ook afgeleid worden door domme wetten waardoor het lijkt alsof we achteruitgaan. We gaan vooruit, omdat het onze beurt is. Jonge mensen willen zoveel doen en veranderen, en ik denk dat er via sociale media veel mogelijk is."

01-04-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna: "Een vriend? Geen tijd voor"

Rihanna: "Een vriend? Geen tijd voor"

http://oi62.tinypic.com/29m0k6v.jpg

Rihanna lijkt het op haar 27ste allemaal mooi voor elkaar te hebben: een succesvolle carrière, tientallen hits, een volle agenda en miljoenen op haar bankrekening. En toch is de zangeres ook het levende bewijs dat het erg eenzaam kan zijn, daar aan de top. "Een vriend? Geen tijd voor."

Drie uur te laat voor onze afspraak trippelt Rihanna (27) plots de vergaderzaal van het poepchique Mandarin Oriental Hotel binnen. Supersterren laten graag op zich wachten. Van de uitbundige partygirl van wie elke week wel ergens foto's opduiken, blijkt geen spoor. Ze ziet er piekfijn uit - in zedig wit met een jurk en trenchcoat van Simone Rocha en sandaaltjes van Mary Jane. Haar haren strak naar achter. Excuseren doet ze zich niet, want wanneer je zo bekend bent als zij, hoef je geen reden te hebben om te laat te komen. "Because it's fucking Rihanna", klinkt het uit de mond van één van de journalisten die net de halve wereld is afgereisd om haar tien minuten te spreken over de release van haar nieuwste film 'Home'.

Bodyguards
Toch is het nog altijd vooral in de muziekwereld dat de knappe Barbadiaanse hoge ogen gooit. Met 7 albums, 57 singles, 13 nummer 1-hits, 150 miljoen verkochte platen, 185 prijzen (waaronder 8 Grammy's) en 490 nominaties behoort Rihanna op haar 27ste tot de absolute wereldtop. En Queen RiRi is opnieuw volop bezig met de opnames van een nieuw album. Als voorproefje was er al 'Four Five Seconds', de catchy single met Kanye West en Paul McCartney, terwijl vorige week nog het solonummer 'Bitch You Better Have My Money' lekte. In totaal zouden er al acht nummers ingezongen zijn, in een studio waar bodyguards aan de ingang staan om nieuwsgierigen weg te jagen. Druk druk druk dus, zo druk zelfs dat haar liefdesleven er bij inschiet: "Ik heb geen tijd voor een vriend", klinkt het vriendelijk maar kordaat. Nochtans wordt Rihanna al een tijdje aan Leonardo DiCaprio gelinkt. Zo worden ze steeds vaker samen gespot en zouden ze geen moment van elkaars zijde wijken. Insiders beweren zelfs dat ze hen al een paar keer hebben zien kussen. Ze glimlacht breed wanneer we haar vertellen dat Rihanna DiCaprio niet zo slecht klinkt. "Lees geen blogs en geloof niet wat er in de roddelblaadjes staat!"

Op ontdekking
Genoteerd. Maar als Leo niet de ware is, wie zou het dan wel kunnen zijn? "Iemand die weinig tijd nodig heeft en die zich niet laat afschrikken door mijn drukke agenda. Hij moet ook kunnen verdragen dat ik thuis saai ben. Ik doe niet meer dan wat voor de tv hangen en op de zetel liggen. Ik ben nochtans een heel ander mens wanneer ik op tournee ben. Dan probeer ik om zo veel mogelijk van de wereld te zien."

Toch geeft ze toe dat het leven van een superster niet altijd even fantastisch is. Elke tournee is volgens haar een heuse uitputtingsslag. Lange dagen, vermoeiende optredens, heimwee en slaaptekort, en dat allemaal minstens één jaar aan één stuk door. "Ik voel me vaak eenzaam. Altijd maar in die tourbus zitten... Ik word dat na een tijdje zó beu."

Macaroni
Je zou het haast niet geloven wanneer ze met haar lichaampje voor je staat, maar Rihanna (maatje 32!) beweert bij hoog en laag dat ze niét dieet. "Ik haat groenten, maar ik ben aan het leren hoe ik ze kan wegspoelen met andere dingen. Ik ben bovendien verslaafd aan macaroni met ham en kaas. Daar kan ik bakken van eten!" Toch probeert ze wat meer op haar voeding te letten en gaat ze al wat vaker sporten: "Er komen ook een aantal videoclips aan, dus het is tijd om weer in vorm te geraken!"

01-04-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choreografe Min Hee: "Ik werd als baby te vondeling gelegd"

Choreografe Min Hee: "Ik werd als baby te vondeling gelegd"

http://oi60.tinypic.com/5n2268.jpg

Iedereen kent Min Hee Bervoets (30) intussen als het strenge jurylid uit So You Think You Can Dance, maar de choreografe is veel meer dan ze lijkt. "Ik werd als baby achtergelaten, en werd geadopteerd. Dat heeft me mee gevormd tot wie ik ben", vertelt ze in weekblad Story.

Dat ze in SYTYCD niet altijd even sympathiek overkomt, beseft Min Hee maar al te goed. Maar ze laat het niet aan haar hart komen: "Ja, ik ben kritisch en rechtuit, maar dat is om de dansers te helpen. Tijdens een auditie zijn ze zo zenuwachtig dat ze maar half luisteren. Als je dan rond de pot draait, onthouden ze helemaal niets. En daarbij, de kijker vindt me soms te streng, maar ik heb gewoon een ernstig gezicht als ik niet praat."

Min Hee vertelt dat ze een product is van haar verleden. "Als kind werd ik te vondeling gelegd in Zuid-Korea. Mijn ouders in België hebben me dan geadopteerd. Als puber had ik het daar niet gemakkelijk mee; hoe goed je je ook voelt, je stelt je vragen. Op een bepaald moment ben ik op zoek gegaan naar mijn biologische moeder, maar ik heb ze nooit gevonden. Intussen heb ik me daarbij neergelegd en is het een afgesloten hoofdstuk."

Min Hee gaat ook prat op haar wat zachtere kant. "Ik heb moeten vechten tegen emoties en heb doorzettingsvermogen gekweekt, maar de liefde van mijn adoptieouders heeft me verzacht. Ik kan echt een softie zijn, ook al zullen de kijkers dat misschien niet geloven. Ik ben dol op kinderen, en als mijn vriendinnen ziek zijn, breng ik ze kippensoep."

31-03-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe de baard van David Beckham zijn huwelijk beïnvloedt

Hoe de baard van David Beckham zijn huwelijk beïnvloedt

http://oi61.tinypic.com/1zp651g.jpg

David Beckham had dan wel veel te zeggen op het veld, thuis is vrouwlief Victoria duidelijk de baas. De ex-stervoetballer vertelde tijdens de Late Late Show dat hij zijn baard moest afscheren, anders wou Posh hem niet meer kussen.

Tijdens de Late Late Show merkte talkshowhost James Corden op dat de baardgroei van David ineens verdwenen was. Die liet prompt weten dat het in opdracht van zijn vrouw was. "Ze had foto's van mij gezien in de pers, en ze gaf me een ultimatum. 'Ik kus je niet tot je dat afscheert' zei ze. De kinderen vonden het nochtans mooi. Ik heb het nog een dag zo gelaten, maar dan ben ik geplooid", vertelt de ex-voetballer.

Victoria regelt nog een en ander in huis, zoals een chaperon voor de eerste date van zoon Brooklyn (16). "Hij wilde een meisje mee uitnemen voor Valentijn, en ik had ingestemd. Victoria had echter haar twijfels, en dus moest ik met hen mee. Ik zat vijf tafels verder", lacht hij.

31-03-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helen Mirren lurkt aan heliumballon en wat volgt is dolkomisch interview

Helen Mirren lurkt aan heliumballon en wat volgt is dolkomisch interview

http://oi60.tinypic.com/1418pbd.jpg

De Britse actrice Helen Mirren was gisteravond te gast bij Jimmy Fallon in 'The Tonight Show'. De presentator zei vlakaf dat hij fan is van haar "keurig accent" en vroeg zich luidop af hoe haar stem zou klinken na het inademen van helium.

Hij voegde de daad bij het woord en stopte een heliumballon in Mirrens handen. "Dit heb ik niet meer gedaan sinds ik 11 was", reageert de actrice. "Allright, suck in", vervolgt ze. De zaal ligt in een deuk en de toon voor een dolkomisch interview is meteen gezet. Fallon kan natuurlijk niet onderdoen en zelf lurkt hij ook aan een met helium gevulde ballon telkens hij een vraag stelt.

We ontdekken onder andere waar Mirren haar Oscarbeeldje bewaart. Ook wil de presentator van haar weten hoe dat Britse gerecht met worst en aardappelen nu weeral heet.

Amusement verzekerd...

31-03-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankzij dit make-uptrucje straalt Kim Kardashian

Dankzij dit make-uptrucje straalt Kim Kardashian

http://oi57.tinypic.com/4jqfwj.jpg

Kim Kardashian heeft in het verleden al toegegeven dat de make-uptechniek contouring het geheim van haar perfecte teint is. Nu heeft de realityster een foto op haar Instagrampagina gedeeld om haar fans te tonen hoe ze deze look met de juiste cosmetica kunnen kopiëren.

Kim legde bij de foto uit dat ze nog niet klaar was met haar make-up, maar dat ze haar contourtrucjes wilde delen. De brunette ontwikkelde deze techniek samen met haar make-upartiest Mario Dedivanovic.

Mario gaf ooit al zijn make-upgeheimen prijs: "Gebruik altijd een sponsje om je make-up in verschillende laagjes aan te brengen. Hiermee vervaag je de lijntjes zodat de vlakken mooi in elkaar overvloeien. Ik breng een lichter product op haar jukbeenderen aan, en op de brug van haar neus. Aan de zijkantwerk ik met een donkerdere tint. Om de aandacht naar haar ogen te trekken, gebruik ik een donkere tint langs haar oogplooi en een heel lichte aan haar wenkbrauwbeen."

31-03-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons flauwe telefoongrapjes met Russell Crowe die drie jaar duurden

Michael Jacksons flauwe telefoongrapjes met Russell Crowe die drie jaar duurden

http://oi61.tinypic.com/6pvpeo.jpg

Michael Jackson en Russell Crowe hebben elkaar nooit ontmoet, maar ze hadden wel een telefoonrelatie. Eenrichtingsverkeer, want de liefde kwam alleen van de kant van de King of Pop. Die belde Crowe geregeld op als die op hotel zat en vertelde dan flauwe grapjes.

Blijkbaar was Jacko achter de valse naam gekomen waarmee Russell Crowe in hotels incheckt en zo begonnen de jokes. "Twee of drie verdomde jaren lang. Het maakte niet uit waar ik was, hij belde mij en deed zijn ding. Zoals een klein kind van tien jaar, weet je wel", vertelt Crowe aan The Guardian.

"Is Mr Wall daar? Is Mrs Wall daar? Zijn er wel Walls daar? Nee, wat ondersteunt dan het dak? Ha ha." Zo ging het, alluderend op de gefantaseerde achternaam Wall die 'muur' betekent in onze taal. "Normaal groei je daar uit, toch?" zegt Crowe.

Maar niet MJ, blijkt ook uit een interview van The Sun met Crowe in 2013. "Dan belde hij mij op met een strenge stem: 'Er is een noodgeval, u moet het gebouw verlaten'. Ik dan: 'Wie is dit?', en dan hij: 'Geen paniek, Russell, ik maak maar een grapje, het is Michael.'"

31-03-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Goens na de Niels Albert-roddel: "Ongedierte van Story probeert ook weer graantje mee te pikken"

Eric Goens na de Niels Albert-roddel: "Ongedierte van Story probeert ook weer graantje mee te pikken"

http://oi57.tinypic.com/16o0ib.jpg

Hard, rauw en tragisch, maar ook diep menselijk en eerlijk: het beeld dat 'Kroost' gisteren schetste van een gebroken Niels Albert hakte er bij heel wat kijkers diep in. Net vandaag pakt 'Story' echter uit met "de echte reden van de breuk met Chantal". Niet zozeer de hartproblemen -waardoor hij moest stoppen met koersen- zouden aan de basis gelegen hebben. Wel zijn ontmoeting met Valeska Van Den Broecke, een jongedame die hij naar verluidt op Tomorrowland leerde kennen. "Ze zijn al verschillende keren samen op feestjes gespot en daar maakten ze geen geheim van hun relatie", aldus het blad.

Dat Story net nu de vuile was buiten hangt, kan op heel wat minder goedkeuring rekenen. Niet in het minst bij reportagemaker Eric Goens zelf. "Ongedierte van Story probeert ook weer zijn graantje mee te pikken. Het riool waarin ze mogen verzuipen, kan nooit smerig genoeg zijn", klinkt het op zijn Twitteraccount. Enkele uren later was zijn woede nog niet bekoeld: hij riep zijn volgers zelfs op om de Story om te draaien als ze bij de krantenboer langsgaan.

31-03-2015 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld ging bootje varen met Kendall Jenner, Cara Delevingne & co

Karl Lagerfeld ging bootje varen met Kendall Jenner, Cara Delevingne & co

http://oi60.tinypic.com/1411kya.jpg

Ter ere van de Chanel Metiers d'Art show nam ontwerper Karl Lagerfeld zowat iedereen hip en happening mee op een boottochtje op de Hudson River in New York. Op de bonte gastenlijst stonden onder andere Kendall Jenner, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Katy Perry en Alexa Chung.

31-03-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!