Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helen Mirren lurkt aan heliumballon en wat volgt is dolkomisch interview

Helen Mirren lurkt aan heliumballon en wat volgt is dolkomisch interview

http://oi60.tinypic.com/1418pbd.jpg

De Britse actrice Helen Mirren was gisteravond te gast bij Jimmy Fallon in 'The Tonight Show'. De presentator zei vlakaf dat hij fan is van haar "keurig accent" en vroeg zich luidop af hoe haar stem zou klinken na het inademen van helium.

Hij voegde de daad bij het woord en stopte een heliumballon in Mirrens handen. "Dit heb ik niet meer gedaan sinds ik 11 was", reageert de actrice. "Allright, suck in", vervolgt ze. De zaal ligt in een deuk en de toon voor een dolkomisch interview is meteen gezet. Fallon kan natuurlijk niet onderdoen en zelf lurkt hij ook aan een met helium gevulde ballon telkens hij een vraag stelt.

We ontdekken onder andere waar Mirren haar Oscarbeeldje bewaart. Ook wil de presentator van haar weten hoe dat Britse gerecht met worst en aardappelen nu weeral heet.

Amusement verzekerd...

31-03-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankzij dit make-uptrucje straalt Kim Kardashian

Dankzij dit make-uptrucje straalt Kim Kardashian

http://oi57.tinypic.com/4jqfwj.jpg

Kim Kardashian heeft in het verleden al toegegeven dat de make-uptechniek contouring het geheim van haar perfecte teint is. Nu heeft de realityster een foto op haar Instagrampagina gedeeld om haar fans te tonen hoe ze deze look met de juiste cosmetica kunnen kopiëren.

Kim legde bij de foto uit dat ze nog niet klaar was met haar make-up, maar dat ze haar contourtrucjes wilde delen. De brunette ontwikkelde deze techniek samen met haar make-upartiest Mario Dedivanovic.

Mario gaf ooit al zijn make-upgeheimen prijs: "Gebruik altijd een sponsje om je make-up in verschillende laagjes aan te brengen. Hiermee vervaag je de lijntjes zodat de vlakken mooi in elkaar overvloeien. Ik breng een lichter product op haar jukbeenderen aan, en op de brug van haar neus. Aan de zijkantwerk ik met een donkerdere tint. Om de aandacht naar haar ogen te trekken, gebruik ik een donkere tint langs haar oogplooi en een heel lichte aan haar wenkbrauwbeen."

31-03-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons flauwe telefoongrapjes met Russell Crowe die drie jaar duurden

Michael Jacksons flauwe telefoongrapjes met Russell Crowe die drie jaar duurden

http://oi61.tinypic.com/6pvpeo.jpg

Michael Jackson en Russell Crowe hebben elkaar nooit ontmoet, maar ze hadden wel een telefoonrelatie. Eenrichtingsverkeer, want de liefde kwam alleen van de kant van de King of Pop. Die belde Crowe geregeld op als die op hotel zat en vertelde dan flauwe grapjes.

Blijkbaar was Jacko achter de valse naam gekomen waarmee Russell Crowe in hotels incheckt en zo begonnen de jokes. "Twee of drie verdomde jaren lang. Het maakte niet uit waar ik was, hij belde mij en deed zijn ding. Zoals een klein kind van tien jaar, weet je wel", vertelt Crowe aan The Guardian.

"Is Mr Wall daar? Is Mrs Wall daar? Zijn er wel Walls daar? Nee, wat ondersteunt dan het dak? Ha ha." Zo ging het, alluderend op de gefantaseerde achternaam Wall die 'muur' betekent in onze taal. "Normaal groei je daar uit, toch?" zegt Crowe.

Maar niet MJ, blijkt ook uit een interview van The Sun met Crowe in 2013. "Dan belde hij mij op met een strenge stem: 'Er is een noodgeval, u moet het gebouw verlaten'. Ik dan: 'Wie is dit?', en dan hij: 'Geen paniek, Russell, ik maak maar een grapje, het is Michael.'"

31-03-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Goens na de Niels Albert-roddel: "Ongedierte van Story probeert ook weer graantje mee te pikken"

Eric Goens na de Niels Albert-roddel: "Ongedierte van Story probeert ook weer graantje mee te pikken"

http://oi57.tinypic.com/16o0ib.jpg

Hard, rauw en tragisch, maar ook diep menselijk en eerlijk: het beeld dat 'Kroost' gisteren schetste van een gebroken Niels Albert hakte er bij heel wat kijkers diep in. Net vandaag pakt 'Story' echter uit met "de echte reden van de breuk met Chantal". Niet zozeer de hartproblemen -waardoor hij moest stoppen met koersen- zouden aan de basis gelegen hebben. Wel zijn ontmoeting met Valeska Van Den Broecke, een jongedame die hij naar verluidt op Tomorrowland leerde kennen. "Ze zijn al verschillende keren samen op feestjes gespot en daar maakten ze geen geheim van hun relatie", aldus het blad.

Dat Story net nu de vuile was buiten hangt, kan op heel wat minder goedkeuring rekenen. Niet in het minst bij reportagemaker Eric Goens zelf. "Ongedierte van Story probeert ook weer zijn graantje mee te pikken. Het riool waarin ze mogen verzuipen, kan nooit smerig genoeg zijn", klinkt het op zijn Twitteraccount. Enkele uren later was zijn woede nog niet bekoeld: hij riep zijn volgers zelfs op om de Story om te draaien als ze bij de krantenboer langsgaan.

31-03-2015 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld ging bootje varen met Kendall Jenner, Cara Delevingne & co

Karl Lagerfeld ging bootje varen met Kendall Jenner, Cara Delevingne & co

http://oi60.tinypic.com/1411kya.jpg

Ter ere van de Chanel Metiers d'Art show nam ontwerper Karl Lagerfeld zowat iedereen hip en happening mee op een boottochtje op de Hudson River in New York. Op de bonte gastenlijst stonden onder andere Kendall Jenner, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Katy Perry en Alexa Chung.

31-03-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes is hét prijsbeest op WorldMediaFestival

Tom Waes is hét prijsbeest op WorldMediaFestival

http://oi60.tinypic.com/2roi79u.jpg

Op het WorldMediaFestival in Hamburg hebben 'De Blacklist' (Ketnet), 'Wauters vs Waes' (VTM en Eén) en 'Reizen Waes' (Eén) goud gewonnen. Dat meldt productiehuis deMENSEN. Opvallend: in alle drie de programma's speelt Tom Waes een hoofdrol.

'De Blacklist' won de eerste prijs in de categorie Children/Youth Special Entertainment. Het kinderprogramma, waarin Tom Waes zes onmogelijke kinderdromen probeert waar te maken, werd in 2014 uitgezonden op Ketnet en was een uitloper van 'De Checklist'.

'Wauters vs Waes' won in de sectie Other Entertainment. Het programma was het resultaat van de samenwerking tussen Eén en VTM en werd op beide zenders uitgezonden. Tom Waes en Koen Wauters namen het in tien verschillende uitdagingen tegen elkaar op. De genomineerde aflevering is die van 'De Rode Knop'.

'Reizen Waes' behaalde goud in het genre Travel Documentaries. In het reisprogramma trekt Tom Waes naar acht niet voor de hand liggende vakantiebestemmingen die hij testte als mogelijke toeristische trekpleister. De genomineerde aflevering is diegene waarin Waes naar Turkmenistan trekt.

'De Blacklist' en 'Wauters vs Waes' maken ook kans op de felbegeerde Grand Prix voor beste entertainmentprogramma, terwijl 'Reizen Waes' ook in de running is voor de Grand Prix voor beste documentaire. De winnaars van de Grand Prix worden bekendgemaakt tijdens de WorldMediaFestival Awards Ceremony op 6 mei in Hamburg.

Het WorldMediaFestival bekroont de beste internationale producties uit alle takken van de media. In totaal werden meer dan 700 producties van over de hele wereld ingezonden.

31-03-2015 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nabestaanden Robin Williams ruziën voor rechter over erfenis

Nabestaanden Robin Williams ruziën voor rechter over erfenis

http://oi59.tinypic.com/15ry0dj.jpg

De weduwe van Robin Williams staat vandaag in de rechtszaal tegenover de kinderen van de overleden acteur. Er is onenigheid over het verdelen van de erfenis van Williams, melden diverse Amerikaanse media.

Komiek Williams pleegde in augustus vorig jaar zelfmoord na langdurige depressies. Nu steggelen de nabestaanden over spullen uit zijn huis in Tiburon. Volgens Susan Schneider, die in 2011 met Williams trouwde, komen die haar toe.

De kinderen van Williams, Zachary, Zelda en Cody, erven spullen uit een ander huis in Napa, maar vinden dat Schneider rommelt met de afspraken over de erfenis. Het is nog onbekend wanneer de rechter uitspraak doet.

30-03-2015 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrikaanse komiek Trevor Noah volgt Jon Stewart op in The Daily Show

Zuid-Afrikaanse komiek Trevor Noah volgt Jon Stewart op in The Daily Show

http://oi57.tinypic.com/24cwbvt.jpg

De 31-jarige Zuid-Afrikaanse komiek Trevor Noah is de verrassende keuze om Jon Stewart op te volgen als presentator van The Daily Show. Met zijn nieuwe presentator maakt zender Comedy Central een krachtig statement.

Noah is afkomstig uit Kaapstad en is waanzinnig populair in zijn thuisland. Met zijn laatste zaalshow toert hij door het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, de VS en het Verenigd Koninkrijk. De komiek werd in het afgelopen jaar al drie keer in The Daily Show opgevoerd, onder het mom van 'internationaal correspondent'.

Er is nog geen datum geprikt wanneer Noah het roer van de show overneemt en Jon Stewart het populaire laatavondprogramma definitief vaarwel zegt. "Ik ben blij voor de show en voor Trevor", zegt Stewart aan de New York Times. "Hij is een geweldige komiek en een ongelofelijk talent waarmee we graag gewerkt hebben."

Luipaardvel

Met Noah aan het hoofd van The Daily Show hebben de twee veelbekeken laatavondprogramma's van Comedy Central nu presentatoren die niet blank zijn. Een onmiskenbaar statement van de zender, terwijl makers van andere kritiek krijgen omwille van hun gebrek aan diversiteit.

Toch zei Noah tijdens een act in het de Late Show With David Letterman dat hij er niet van houdt als hij wordt voorgesteld als een Afrikaanse komiek, alsof hij het hele continent vertegenwoordigt. "Ze doen het klinken alsof iemand in luipaardvel het podium zal opkomen", omschreef hij.

Er werden volgens Comedy Central ook vrouwen overwogen om Stewart op te volgen en zo komaf te maken met de eeuwige Amerikaanse mannenclub van laatavondpresentatoren. "We hebben gesproken met vrouwen. We spraken met mannen. Maar in Trevor hebben we de beste persoon voor de job gevonden", zegt Comedy Central-bazin Michele Ganeless aan de Times. "Hij brengt een unieke kijk op de wereld en heeft veel mensenkennis, wat zijn grappen zo verhelderdend maken."

De 52-jarige Jon Stewart maakte in februari zijn vertrek bekend na 16 jaar het gezicht van de show te zijn geweest. Wat hij gaat doen is nog niet duidelijk.

De eerste keer dat Noah opdook in The Daily Show was in december vorig jaar:

30-03-2015 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto toont het verwoestende effect van kanker op Angelina Jolies familie

Foto toont het verwoestende effect van kanker op Angelina Jolies familie

http://oi57.tinypic.com/9lhg2d.jpg

De Hollywoodactrice, die een dubbele borstamputatie onderging en haar eierstokken als voorzorgsmaatregel liet verwijderen, verloor acht familieleden aan kanker. Een recent opgedoken foto bewijst hoe verwoestend deze ziekte binnen één familie kan zijn.

Vorige week onthulde de vrouw van Brad Pitt dat ze de moedige beslissing had gemaakt om haar eierstokken en eileiders te laten verwijderen. Angelina is namelijk drager van het gen BRCA1n en loopt hierdoor meer risico op kanker.

In 2007 verloor Angelina haar moeder Marcheline Bertrand aan eierstokkanker. In totaal zijn er acht van haar familieleden aan de ziekte gestorven, waaronder zes die op deze foto afgebeeld zijn. Haar nichtje Francine, groottante Stella en tante Debbie bezweken aan borstanker, haar grootvader Rolland en oom Raleigh kampten met andere kankers. Angelina's grootmoeder Lois overleefde eierstokkanker niet, hetzelfde overkwam haar overgrootmoeder Virginia.

Vorige week schreef Angelina Jolie een column in de New York Times over het verschrikkelijke moment waarop de artsen haar meedeelden dat ze mogelijk vroege tekenen van kanker vertoonde. Haar oom Ron verklaarde aan de Britse krant The Sun waarom ze die column schreef: "Angelina is gesteld op haar privacy. Maar ze onthult haar medisch verleden met een reden. Zo kan ze honderden of zelfs duizenden levens redden."

Op de bovenstaande foto zie je Angelina's
1. Nicht Francine (borstkanker)
2. Groottante Stella (borstkanker)
3. Grootvader Rolland (zweetklierkanker)
4. Marcheline Bertrand (eierstokkanker)
5. Tante Debbie (borstkanker)
6. Oom Raleigh (prostaatkanker)

30-03-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters deelt foto van dochtertje: "Even mooi als de mama"

Tanja Dexters deelt foto van dochtertje: "Even mooi als de mama"

http://oi62.tinypic.com/11j6bth.jpg

Nu de drukke modeweken achter de rug zijn, spendeert Tanja Dexters haar vrije tijd graag met haar gezin. En dus kon een foto van haar vierjarige dochtertje niet ontbreken.

De appel valt blijkbaar niet ver van de boom, want Valentina is duidelijk een hartenbreekster in spe. Met haar lange blonde haren is ze een miniversie van haar bekende mama. "Even mooi als mama", luidt dan ook het merendeel van de reacties.

30-03-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carice van Houten in rijtje 'worst dressed' met latex creatie

Carice van Houten in rijtje 'worst dressed' met latex creatie

http://oi58.tinypic.com/4sy74l.jpg

Het was weer zien en gezien worden op de rode loper van de iHeartRadio Music Awards gisteravond in Los Angeles. Het trok supersterren als Taylor Swift en Justin Timberlake in hun mooiste outfit én het had een Nederlands tintje met de komst van Carice van Houten. Met een opvallende latex jurk kreeg de actrice alle ogen op haar gericht, zij het dat de Amerikaanse modewereld Carice' verschijning weinig punten toekent.

De 38-jarige ster uit Game of Thrones liet zich lachend door de toegestroomde paparazzi fotograferen in een lange blauwe jurk. Trots pakte Carice de latex stof van de rok vast, met vriendlief Kees van Nieuwkerk naast haar, die een blauw pak droeg.

'Eh, interessant'
De latex creatie van ontwerper Martin Grant heeft een split in het midden met een doorzichtig halterbovenstukje met gouden stiksels. Geen modetopper, vindt de Amerikaanse entertainmentsite E! Online. De latex rok met witte stippen in de voering wordt 'afleidend' genoemd. ,,We krabben nog steeds ons hoofd over de marineblauwe halterjurk van Carice'', aldus de redactie. Over het blauw-wit gestreepte bikinitopje wordt niet gerept.

Carice wordt geschaard onder het 'groeiende volk van de latexdragers'. ,,De actrice pakt haar rode loper-moment met een vloervegende jurk met een, eh, interessante rok.'' Met die beoordeling staat Carice in het rijtje 'worst dressed', samen met Jessica Szohr, Meghan Trainor en Hailee Steinfeld.

Carice zelf vindt de designjurk wel mooi. Op haar Instagramaccount bedankt ze Martin Grant, die vaker latex in zijn ontwerpen verwerkt.

Op reis met Kees
Het is niet de eerste keer dat de wereldberoemde brunette een grote première met Kees bezoekt. De twee maken een reis langs de Westkust van de VS en werden vorige week gekiekt op de première van het nieuwe seizoen van Game of Thrones in San Francisco.

30-03-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.High School Musical 4 met Zac Efron op komst

High School Musical 4 met Zac Efron op komst

http://oi58.tinypic.com/2lwrexs.jpg

Het lijkt erop dat er eindelijk een vierde deel van de film High School Musical komt. Nu hoofdrolspeler Zac Efron zijn drankproblemen heeft overwonnen, wil regisseur Kenny Ortega snel met de opnames van High School Musical 4 beginnen.

De eerste drie delen van de High School Musical-films verschenen in 2006, 2007 en 2008. Daarna ging het een tijdje niet zo goed met Efron, die naar eigen zeggen de verleidingen van Hollywood niet altijd kon weerstaan. Ortega heeft altijd gezegd dat hij alleen met Efron aan boord een vierde deel wilde maken.

Radar Online meldt dat Efron (27) inmiddels zijn 'donkere periode' heeft overwonnen en klaar is voor zijn 'comeback'. Naast Zac moet ook Vanessa Hudgens weer een hoofdrol gaan vertolken.

30-03-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Albert in Kroost: "Die wonde zal altijd een litteken blijven"

Niels Albert in Kroost: "Die wonde zal altijd een litteken blijven"

http://oi60.tinypic.com/zvewjm.jpg

Niels Albert (29) was vanavond de centrale figuur in de openingsaflevering van 'Kroost'. Die was hard, bij wijlen rauw, maar ook diep menselijk, tragisch en precies daarom mooi en eerlijk. Een 'one way ticket' hemel-hel, die trip beleefde de (ex-)veldrijder nadat hij op 19 mei van vorig jaar plots de fiets aan de haak moest hangen. Meer had documentairemaker Eric Goens niet nodig voor een pakkend portret van een eenzame ex-fietser als openingsaflevering van 'Kroost' vanavond op VIER.

30-03-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Albert: "Mensen die uit het leven stappen, ik begrijp ze nu"

Niels Albert: "Mensen die uit het leven stappen, ik begrijp ze nu"

http://oi62.tinypic.com/4g6eyv.jpg

Een 'one way ticket' hemel-hel, die trip beleefde Niels Albert (29) nadat hij op 19 mei van vorig jaar plots veldrijder af was. Meer had documentairemaker Eric Goens niet nodig voor een pakkend portret van een eenzame ex-fietser als openingsaflevering van 'Kroost' vanavond op VIER.

In de biografie 'Niels Albert, recht uit het hart', die in oktober van vorig jaar verscheen, maakte de ex-veldrijder al een eerste keer duidelijk dat het niet van een leien dakje liep toen hij zijn fiets aan de haak moest hangen. Zijn nieuwe bestaan als coach van supertalent Wout Van Aert en als manager van zijn 'Niels Albert Bike Store', die hij in zijn thuisgemeente Tremelo uit de grond had gestampt, blijkt klatergoud. "Ik ga niets uit de weg", zegde Albert toen al. "Mijn wereldtitel in Koksijde, de huwelijkscrisis met Chantal, de moeilijke relatie met mijn vader: het staat in het boek."

Hij bekent nu aan Goens hoe hij 's nachts het huis uitsluipt en uren alleen en eenzaam aan de boord van de Schelde gaat zitten. Piekeren, rouwen, miserie verwerken. "Ik heb nooit begrepen dat mensen uit het leven konden stappen. Nu begrijp ik hen wel", geeft hij toe. Vanop de eerste rij zien we hoe zijn fijne relatie met zijn vrouw afbrokkelt en hun huwelijk op de klippen loopt.

De openingsaflevering van 'Kroost' is hard, bij wijlen rauw, maar ook diep menselijk, tragisch en precies daarom mooi en eerlijk. Straffe televisie.

30-03-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Leonard Nimoy maakt docu 'For The Love Of Spock'

Zoon Leonard Nimoy maakt docu 'For The Love Of Spock'

http://oi61.tinypic.com/2ed6v0w.jpg

Een maand na de dood van Leonard Nimoy, die Spock speelde in 'Star Trek', kondigt zijn zoon Adam Nimoy aan dat hij een documentaire gaat maken over het personage dat zijn pa speelde. Nimoys collega uit 'Star Trek' heeft zijn medewerking aan 'For The Love Of Spock' toegezegd. Zachary Quinto, die in de laatste twee Star Trek-films Spock speelde, wordt de verteller.

Adam Nimoy hoopt de film klaar te hebben voor de 50ste verjaardag van 'Star Trek', dat op 8 september 1966 voor het eerst op televisie kwam. Adam Nimoy regisseerde al afleveringen van 'Gilmore Girls' en 'The Practice'. Hij verklaarde aan Variety dat hij en zijn vader het project rond Spock in de maanden voor zijn dood hebben besproken. Hoe zijn vader omging met zijn ziekte, heeft Adam geïnspireerd om door te gaan met de film.

Leonard Nimoy overleed op 27 februari aan een ongeneeslijke longziekte die te wijten was aan zijn jarenlange roken. Hij moedigde zijn fans op Twitter aan te stoppen met roken.

29-03-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martine Tanghe reageert: "De heisa slaat nergens op"

Martine Tanghe reageert: "De heisa slaat nergens op"

http://oi62.tinypic.com/2mgjjt4.jpg

"Het is niet mijn gewoonte om uit vrije wil in de kranten te komen. Voor één keer maak ik een uitzondering. Die hele heisa slaat nergens op. Het is te gek voor woorden", reageert Martine Tanghe vandaag in een persbericht. Gisteren verschenen er op enkele nieuwssites artikels waarin bedenkingen werden geuit bij een aankondiging door Martine Tanghe tijdens het journaal van 13 uur. Daarin zou ze zich kritisch hebben uitgelaten over de sluiting van het VRT-kantoor in Den Haag.

"Ik heb geen uitspraak gedaan, laat staan commentaar gegeven op het sluiten van het VRT-kantoor in Den Haag. Ik heb dat gewoon meegegeven in een tekst die het laatste verslag inleidde van onze correspondent Sabine Vandeputte. Niet meer, niet minder. Zoals onze redactie eerder ook laten weten heeft dat het kantoor in Peking gesloten wordt. Dat heeft ons de kans om niet minder, maar juist méér buitenlands nieuws te brengen, snel en soepel, en uit veel meer landen. En ik ben het - voor alle duidelijkheid - helemaal met onze hoofdredactie eens. Dit is een juiste beslissing, die het journaal en al onze andere nieuwsprogramma's alleen maar ten goede kan komen".

"Operatie beschadiging"
"Ik constateer dat mijn woorden misbruikt worden en aanleiding geven tot een stortvloed aan reacties op de nieuwssites. Het is een zoveelste hoofdstuk in de operatie beschadiging die aan de gang is, van het Journaal, de Nieuwsdienst en bij uitbreiding de VRT."

29-03-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-baas met dood bedreigd wegens ontslag Clarkson

BBC-baas met dood bedreigd wegens ontslag Clarkson

http://oi59.tinypic.com/mkyyxu.jpg

De algemeen directeur van de BBC, Tony Hall, en zijn vrouw worden ernstig bedreigd wegens het ontslag van de populaire Top Gear-presentator Jeremy Clarkson. Volgens BBC News onderzoekt de politie de bedreiging.

Vlak na het ontslag kwam bij de BBC een e-mail binnen waarin een serieuze doodsbedreiging tegen het echtpaar is geuit. Direct daarop is een team van acht beveiligers naar het huis van de BBC-baas gestuurd, waar hij nu 24 uur per dag wordt bewaakt, zo meldt The Mail on Sunday. Eerder werd al bekend dat ook producer Oisin Tymon, die door Clarkson in het gezicht werd geslagen, wordt bedreigd met de dood. Sommige fans dreigen de producer iets aan te doen als hij niet opstapt.

Scotland Yard bevestigde dat het de doodsbedreiging van BBC-baas Hall en zijn vrouw in onderzoek heeft, sinds de BBC de politie afgelopen woensdag op de hoogte bracht van de alarmerende e-mail. Een woordvoerster van de BBC wilde niet ingaan op de beveiliging van de directeur.

Clarkson werd door de BBC ontslagen, omdat hij zich ernstig had misdragen toen er geen warm eten was geregeld tijdens opnames. De fans hebben zich massaal tegen die beslissing gekeerd. Er werden al ruim een miljoen handtekeningen verzameld om de presentator weer in genade aan te nemen.

29-03-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson plant live 'Top Gear'-comeback in Australië

Jeremy Clarkson plant live 'Top Gear'-comeback in Australië

http://oi62.tinypic.com/2gwdgef.jpg

Ontslagen 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson (54) plant over enkele weken een comeback bij 'Top Gear', tijdens de livetournee in Australië. Samen met Richard Hammond (45) en James May (52) wil hij op twee avonden voor 40.000 fans optreden.

Nadat de BBC vorige week Clarkson ontsloeg, zullen de organisatoren van de show die wellicht een andere naam moeten geven. Volgens Britse media kan Clarkson blijven touren omdat hij een apart contract zou hebben voor de liveshows.

Schadeclaim
Vorige week nog werden vier optredens geschrapt in Noorwegen. Maar indien de shows in Sydney op 18 en 19 april geannuleerd worden, riskeert de commerciële arm van de Britse openbare omroep BBC Worldwide een fikse schadeclaim.

"Er wordt druk onderhandeld om de shows te laten plaatsvinden. Duizenden mensen hebben tickets gekocht. De drie presentatoren willen het doen, de fans willen het en ook de organisatoren willen er mee doorgaan", aldus een bron in The Mirror.

11 miljoen euro
De wereldtournee van 'Top Gear' - waarvoor 200.000 tickets zijn verkocht en die naar schatting 15 miljoen euro moet opbrengen - wordt in juni in Zuid-Afrika verwacht. Er staan ook nog optredens in Belfast, Sheffield en Londen op stapel.

Het contract van Clarkson bij de BBC werd niet verlengd nadat hij de 36-jarige producer Oisin Tymon had geslagen. Clarkson kon het niet hebben dat hij na een lange opnamedag een koude maaltijd kreeg voorgeschoteld terwijl hij zin had in steak.

29-03-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken crew Bondfilm houdt lelijk huis in vliegtuig

Dronken crew Bondfilm houdt lelijk huis in vliegtuig

http://oi58.tinypic.com/wwktih.jpg

Een aantal Britten dat werkt aan de nieuwe James Bondfilm heeft een vliegtuig bevuild, een veiligheidspin uit een deur getrokken en luchtvaartregels geschonden. Dat meldt de Engelse krant The Mail on Sunday.

Ongeveer 150 medewerkers, zoals stuntmannen en -vrouwen, cameramannen en technici, vlogen op 18 maart naar Mexico, om daar twee weken lang actiescenes te schieten voor de nieuwe Bondfilm 'Spectre'. Een deel van de crew bezatte zich aan boord van de gecharterde Boeing 737 van maatschappij Hi Fly.

Wilde dieren
Die maatschappij maakte een rapport op na de vlucht en concludeerde dat mensen overgaven en urineerden in het gangpad, de medewekers uitscholden, rookten aan boord, de veiligheidsregels schonden en zelfs een pin uit een deur trokken in volle vlucht. Volgens een medewerker van Hi Fly zag het toestel eruit alsof "er een kudde wilde dieren" in had huisgehouden.

Filmmaatschappij Eon onderzoekt het voorval, zo bevestigde een woordvoerster zaterdagavond. Het bedrijf heeft zich al verontschuldigd aan de medewerkers van Hi Fly, meldde de Britse krant. Er waren geen acteurs aan boord van het toestel.

29-03-2015 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert Verlinde telt bijna 2 miljoen neer voor Amsterdams appartement

Albert Verlinde telt bijna 2 miljoen neer voor Amsterdams appartement

http://oi57.tinypic.com/2igc46q.jpg

De Nederlandse entertainmentdeskundige en musicaltycoon Albert Verlinde (53) verhuist naar Amsterdam. Verlinde heeft gekozen voor de chique PC Hooftstraat, waar hij een luxe appartement kocht voor bijna 2 miljoen euro.

Verlinde, die zich sinds deze maand algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland mag noemen, woonde jarenlang in het Brabantse Cromvoirt. Na zijn verbroken relatie met Onno Hoes en het feit dat hij vaak in Amsterdam en Hilversum moet zijn, is Amsterdam als woonplaats een logische keuze.

Volgens Bekendeburen.nl huist Verlinde binnenkort in een appartement met twee verdiepingen en een grote tuin die grenst aan het Vondelpark. De vraagprijs bedroeg 1.950.000 euro. Als Verlinde verlegen zit om een praatje kan hij bij zakenvrouw Connie Witteman, voorheen Connie Breukhoven, terecht. Zij is zijn nieuwe buurvrouw.

29-03-2015 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!