Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood ligt aan de voeten van deze man, oprichter van IMDb

Hollywood ligt aan de voeten van deze man, oprichter van IMDb

http://oi58.tinypic.com/334uu5i.jpg

Col Needham is de belangrijkste naam in Hollywood waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. De filmfan en oprichter van filmsite IMDb weet welke acteurs in welke films spelen nog voor de acteurs het zelf goed en wel weten. En het begon allemaal op zijn kamer met enkele velletjes papier.

Needham begon al in 1981, lang voor het internet bestond, met een filmdatabase. "Ik ben een gigantische filmfan, ik ben geobsedeerd door cinema", aldus Needham. En dat is een understatement, want de 48-jarige man wijdt zijn hele leven aan het oplijsten van film- en televisie-informatie.

In 1990 goot Needham zijn database in een programma, waarna het drie jaar later online ging. IMDb werd een van de grootste filmsites ter wereld. De website wordt maandelijks door meer dan 200 miljoen mensen bekeken en de IMDb-app werd al meer dan 100 miljoen keer gedowload. En toch is Needham niet de typische internetmiljonair of een zoveelste Hollywoodbons à la Weinstein, maar vooral een grote filmfan.

Het blijft een hobby

"Het begon als een hobby. Ik bekeek films en spendeerde heel veel tijd in het oplijsten van alle informatie. Ik schreef alles op in mijn kamer. Zo bekeek ik 'Alien' 14 keer in evenveel dagen om alle informatie te verzamelen die ik nodig had. Je kan dus zeggen dat ik nerd ben", aldus Needham.

Toen Needham in 1990 zijn informatie in een database begon te verzamelen, ging hij in zee met enkele andere filmfanaten die hun informatie naar hem doorstuurden. "We hebben een wereldwijd team opgebouwd van experten die houden van film", vertelt Needham. Toen Needham in 1993 online ging, had hij met zijn team al duizenden films opgelijst. "Het bleef echter nog altijd een hobby, ik werkte toen nog fulltime bij Hewlett Packard", zegt Needham.

Tegen 1996 was de website uitgegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers, waarvan er vijf nog altijd met Needham samenwerken. In datzelfde jaar verdiende de site voor het eerst aan advertenties voor 'Independence Day' met Will Smith. In 1998 sloot Needham een deal met Amazon-baas Jeff Bezos en IMDb was geboren. Het bedrag waarvoor Amazon IMDb kocht is niet geweten.

Ondertussen is IMDb uitgegroeid tot een van de grootste autoriteiten in de filmwereld met 150 medewerkers. Toch heeft IMDb geen hoofdkwartier zoals andere internetbedrijven. "Ons hoofdkwartier is het internet", zegt Needham, die nog altijd in het Britse Bristol woont. "Een leven in Los Angeles is niet aan mij besteed", aldus Needham.

18-04-2015 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treedt Louis Tomlinson in de voetsporen van Simon Cowell?

Treedt Louis Tomlinson in de voetsporen van Simon Cowell?

http://oi60.tinypic.com/2f0c520.jpg

One Direction-lid Louis Tomlinson gaat mogelijk Simon Cowell achterna. De 23-jarige ster start later dit jaar zijn eigen platenlabel op en heeft zelfs al een artiest gestrikt.

De eerste artiest die heeft getekend voor Tomlinsons nieuwe label is Jack Walton, een finalist van X-Factor. "Dit is iets wat ik al lang wil doen", aldus de kersverse platenbaas. "Nieuwe artiesten een platform geven, is een geweldig gevoel", besluit hij.

Naar verluidt houd Tomlinson ook audities voor een nieuwe meidengroep die muziek onder zijn label zal uitbrengen. "Ik hoop dat ik in de toekomst interessante artiesten kan strikken", zegt Tomlinson.

18-04-2015 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Retsin geeft Jani lik op stuk

Katja Retsin geeft Jani lik op stuk

http://oi60.tinypic.com/16941sl.jpg

Geen jeansshortjes meer boven de veertig. Dat was de harde les van Jani Kazaltzis aan het adres van Karen Damen. In de aflevering van 'Perfect?' maakte de modegoeroe afgelopen woensdag korte metten met de jonge garderobe van de K3-zangeres.

Dat zijn stijlregel niet bij iedereen in goede aarde viel, werd al snel duidelijk. Ook Katja Retsin moest de stijlkoning(in) voor één keer ongelijk geven. "Moeder van drie, ver boven de veertig en draagt nog steeds jeansshorts", klonk het bij een foto van zichzelf op vakantie.

18-04-2015 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson: "Ik zal Top Gear missen"

Jeremy Clarkson: "Ik zal Top Gear missen"

http://oi57.tinypic.com/if68es.jpg

In een column in de Britse krant The Sun heeft televisiemaker Jeremy Clarkson voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij het populaire BBC-programma Top Gear.

"Hartelijk dank aan iedereen die geschreven heeft om te zeggen hoeveel ze mij bij Top Gear zullen missen. Maar ik zal het nog harder missen om daar te zijn", wil Clarkson enkel over het incident kwijt.

De presentator, die op 25 maart ontslagen werd omdat hij producer Oisin Tymon van de show had aangevallen, had nog niet publiekelijk op zijn vertrek gereageerd.

Het ontslag van Clarkson, die Top Gear sinds 2002 presenteerde, deed de gemoederen hoog oplopen. Meer dan een miljoen mensen ondertekenden een online petitie om hem terug te halen. Zelf riep Clarkson zijn fans op tot terughoudendheid.

18-04-2015 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje poseert voor Nina: "Ik heb ook heus wel traantjes gelaten"

Josje poseert voor Nina: "Ik heb ook heus wel traantjes gelaten"

http://oi59.tinypic.com/2gv81mv.jpg

Josje Huisman (29) heeft er pittige maanden op zitten. Eerst de breuk met Kevin Janssens, daarna de aankondiging van de scheiding van K3. Een scenario dat Josje op gang had getrapt, waardoor zij plots dé kop van Jut was. Wie dacht dat ze zou wankelen, heeft het mooi mis. Josje staat recht in haar schoenen, voelt zich opgelucht en ziet achter de K3-regenboog een nieuwe horizon. "Spannend!", vertelt ze aan 'Nina' in haar eerste interview na de storm.

Hoe het tegenwoordig met haar gaat? "Goed!" Het is grappig hoeveel mensen me de laatste dagen vol medeleven vragen: 'En, gaat het een beetje met je?' In het begin van K3 kreeg ik nét dezelfde vraag omdat ik toen halsoverkop uit Nederland was vertrokken. Het ging toén prima met me en nu ook."

Maar ligt de blondine nu werkelijk aan de basis van zo veel gebroken kinderhartjes omdat zij diegene was die haar contract niet wilde verlengen? "Op een bepaald moment werd, tijdens een gesprek rond planning gevraagd om ons opnieuw voor een lange periode te engageren. Het klopt dat ik gewoon de vraag op tafel heb gegooid: is dat wat we willen? Zijn er niet nog andere dingen die we willen doen? We hebben er uren, dagen, weken over verder gepraat en zijn samen tot deze oplossing gekomen, waar iedereen blij mee is."

"De persconferentie zelf was gigantisch emotioneel. Ik was te nerveus om te huilen, maar dat betekent niet dat het me niets doet. Ik heb ook heus wel traantjes gelaten, maar ik kan makkelijk een knop omzetten en verder gaan", aldus de Nederlandse.

18-04-2015 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones definitief weer samen

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones definitief weer samen

http://oi62.tinypic.com/2chuuqf.jpg

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones zijn weer bij elkaar. "En we zijn sterker dan ooit", laat de acteur weten in een interview met Ellen DeGeneres.

"Ik ben gek op haar", aldus Michael. "Ieder stel maakt weleens een moeilijke tijd mee, ons leven in de spotlights maakt dat soms nog wat lastiger", vervolgt de ster, die vastbesloten was om zijn huwelijk te redden. "Als je er allebei voor wil gaan dan kan het."

Michael en Catherine, die later dit jaar vijftien jaar getrouwd zijn, besloten in mei 2013 even uit elkaar te gaan. Ze woonden een paar maanden apart, maar verschenen daarna weer samen in het openbaar. Het stel heeft samen twee kinderen.

16-04-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde weer op stap zonder krukken

Mathilde weer op stap zonder krukken

http://oi57.tinypic.com/2wn1gkx.jpg

Koningin Mathilde is gisteravond voor het eerst weer zonder krukken in het openbaar verschenen. In februari blesseerde ze zich toen ze de kinderen op vakantie ging ophalen bij de skischool. Het koningspaar was gisteravond te gast op het koninklijk paleis Christiansborg, in Kopenhagen, meldt VTM NIEUWS.

De koningin is dus goed hersteld, maar bij het wandelen leek ze toch nog enige steun nodig te hebben van haar echtgenoot. Koning Filip en koningin Mathilde woonden in Kopenhagen het galadiner bij ter ere van de 75e verjaardag van de Deense koningin Margaretha.

16-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agnes uit Familie na kanker: "Borsten verliezen was hard, mijn haar nog erger"

Agnes uit Familie na kanker: "Borsten verliezen was hard, mijn haar nog erger"

http://oi62.tinypic.com/9k8oep.jpg

Actrice Monika Dumon was nog maar net als 'Agnes' in Familie geïntroduceerd, toen ze het verdict van borstkanker kreeg. Ondanks haar zware strijd tegen deze ziekte, verdween de vijftiger geen enkel moment uit de VTM-reeks. Monika zag er alleen een beetje anders uit. Maar samen met haar zilveren lokken groeit ook stilaan haar trots en vrouwelijkheid terug.

Kanker? Monika Dumon is er klaar mee. "Mijn borstreconstructie, daar kijk ik héél erg naar uit." Ik wilde er eigenlijk niets meer mee te maken hebben en wou het risico niet lopen dat misschien binnen een paar jaar de andere kant zou aangetast worden. Toen de dokters me zeiden dat een chemokuur zou volgen, stortte mijn wereld toch even in. Vooral toen ook mijn haar begon uit te vallen. Dat ik mijn borsten kwijt was, was hard. Maar dat ik mijn haar aan het verliezen was, vond ik het allerergste. Ik ben best een fiere vrouw en mijn haren, waar ik altijd zo trots op was, raakte ik plots kwijt. Mensen zeiden vaak: 'Dat groeit wel terug', maar dat is niet van vandaag op morgen. Je moét daar door."

16-04-2015 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen Waes door de ogen van Tom Waes, dat ziet er zo uit

Reizen Waes door de ogen van Tom Waes, dat ziet er zo uit

http://oi60.tinypic.com/6hnty1.jpg

Tom Waes is voor Eén-programma 'Reizen Waes' uren en uren onderweg geweest. Veel van dat materiaal haalde de uitzending niet. Op vrijdag 1 mei verrast Eén de kijkers met een bijzondere extra: drie uur ruw beeldmateriaal van Reizen Waes. Onderweg gemaakt vanuit het perspectief van Tom Waes en minimaal gemonteerd.

Van de Alpen in noorden van Albanië, over de woestijnen van Noord-Mexico, tot de bevreemdende straten van Pyongyang. In een lange montage waarin zo weinig mogelijk is ingegrepen, krijgen kijkers beelden die vanuit de auto zijn gemaakt.
 

Reizen Waes slow wordt op vrijdag 1 mei van 9.00 tot 12.00 uur op Eén uitgezonden.

16-04-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is de schattige hond van Roos en de Lau

Hier is de schattige hond van Roos en de Lau

http://oi60.tinypic.com/9jj4uw.jpg

Nu ze sinds kort met zijn tweetjes in Los Angeles vertoeven, hebben Roos en Laurens Nuyens hun stekje wat gezelliger gemaakt met een nieuw gezinslid. De gelukkige is Olaf, een uiterst schattige puppy.

Eerst stelde Laurens het beestje op Instagram voor, daarna poseerde zijn vriendin trots met de nieuwste aanwinst. Het koppel koos voor een pomeriaan, de bekende Facebookhond Boo is dus een soortgenootje. We zijn benieuwd wat tante Astrid van dit pluizig schepseltje denkt.

16-04-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze vrouwen bewijzen dat Jani ongelijk heeft over jeansshorts na je 40ste

Deze vrouwen bewijzen dat Jani ongelijk heeft over jeansshorts na je 40ste

http://oi58.tinypic.com/906c6g.jpg

Gisteren zagen we hoe stylist Jani Karen Damen duidelijk maakte dat jeansshortjes verboden keldingstukken zijn voor vrouwen van 40 jaar. Dat harde nieuws in het programma Perfect brak duidelijk het hart van deze veertigjarige, want wat zou Karen dan moeten dragen op festivals? Toch zijn er heel wat bekende vrouwen in Hollywood die bewijzen dat dit kledingstuk wel nog kan op latere leeftijd.

Halle Berry, Fergie, Heidi Klum Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow tonen wel wat een onmisbaar accessoire voor dit kledingstuk is: killerbenen. Daarnaast helpt een flinke portie zelfvertrouwen je al een eind op weg.

16-04-2015 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolschaatsen saai? Niet als u deze twee bezig ziet

Rolschaatsen saai? Niet als u deze twee bezig ziet

http://oi58.tinypic.com/4snryg.jpg

Rolschaatsen is niet meteen hip en sexy maar Billy en Emily doen er alles aan om ons alle hoeken van het scherm te laten zien tijdens Britain's Got talent. Geen wonder dat de mond van de juryleden gezamelijk openvalt bij het aanschouwen van deze gewaagde stunts op wielen.

Billy (28) en Emily (25) zijn broer en zus en rolschaatsen al hun hele leven. Oefening baart dus duidelijk kunst.

Wat zij presteren, is werkelijk ongelofelijk maar ook een tikkeltje gewaagd. Soms durven jury en publiek niet te kijken.

16-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex over Leonardo DiCaprio: "Hij is geweldig lief"

Ex over Leonardo DiCaprio: "Hij is geweldig lief"

http://oi61.tinypic.com/2ltllix.jpg

Erin Heatherton en Leonardo DiCaprio zijn al een heel tijdje uit elkaar. Het model koestert geen wrok tegenover haar ex. Integendeel, in een interview met de Australische editie van Daily Mail zegt ze alleen maar positieve dingen over de acteur. "Hij is een geweldig lief mens en een goede vriend van mij."

"Ik wens hem het allerbeste", aldus Erin. Het blonde model en de acteur hadden tot 2012 bijna tien maanden een relatie, de twee gaven hun drukke agenda's als reden van hun breuk. Veel media meldden destijds dat Erin kapot was van het einde van de relatie.

Inmiddels is het Victoria's Secret-model al weer zestien maanden gelukkig met de Australische muzikant Felix Bloxsom. "Ik heb nog nooit een vriendje gehad waarbij ik mij zo op mijn gemak voel als nu", aldus de 26-jarige blondine. "Ik heb erg veel geluk gehad."

16-04-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert K3 door Facebook-groep van fan

Extra concert K3 door Facebook-groep van fan

http://oi62.tinypic.com/2j2fi1v.jpg

Zaterdag kunnen K3- fans uit de bol gaan in Plopsaland. Studio 100 organiseert er een speciaal concert nadat een 18-jarige jongen de Facebook-groep 'Nationale Dag van de Rouw voor de Stopzetting van K3' had gestart. 80.000 fans meldden zich daarvoor aan.

Initiatiefnemer Floris Van Wayenberghe is trots dat de fandag er komt. "Voor ik het wist, waren er enorm veel fans voor mijn pagina. Ik ben nog altijd een beetje overdonderd dat Studio 100 contact met mij heeft opgenomen en er een echt concert van maakt." Het optreden start om 15.30 uur aan de Kiosk van het Dorpsplein in Plopsaland. Na afloop vertrekt van daaruit nog een parade die wel eens zou kunnen uitdraaien op een 'ludieke begrafenisstoet'.

Wie naar het concert wil, heeft gewoon een toegangsticket voor Plopsaland nodig. Op de Facebook-pagina kan je een kortingsbon van 5 euro downloaden. Het allerlaatste optreden van K3 vindt plaats op 17 april 2016 in Hasselt, exact een jaar na Floris' Nationale Dag van Rouw'.

16-04-2015 om 08:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood van Fabiola en familievetes: zwaar jaar voor jarige koning Filip

Dood van Fabiola en familievetes: zwaar jaar voor jarige koning Filip

http://oi59.tinypic.com/etgra9.jpg

Koning Filip wordt vandaag 55 jaar. Toch was het afgelopen jaar niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor hem. De dood van zijn tante heeft hem diep geraakt, koningin Fabiola beschouwde hem namelijk als de zoon die ze zelf niet kon krijgen. En broer Laurent die nog steeds graag controverse veroorzaakt, maakte het hem ook niet gemakkelijk.

Koning Filip wist al langer dat het niet goed ging met zijn tante. Maar de dood van koningin Fabiola zorgde op 5 december 2014 toch voor heel wat verdriet. De twee hadden een erg goede band. Omdat zij en haar echtgenoot Boudewijn geen kinderen konden krijgen, werd Filip er kind aan huis. Dit kwam omdat de thuissituatie van onze koning tijdens zijn jeugd niet altijd makkelijk was door de problemen tussen zijn ouders Poala en Albert. Zo heeft Boudewijn ooit gezegd dat hij er op moest letten dat hij Filip niet als zijn zoon zou beschouwen.

Na het verlies van zijn tante, was het eerder deze prins Laurent die hem het leven zuur maakte. In een ophefmakend interview haalde de prins uit naar zijn familieleden, onder wie zijn broer koning Filip. "Mijn familie heeft me nooit gesteund", zei Laurent tegen de Franstalige omroep RTBF. De prins beschuldigde de entourage van zijn familie ervan hem wil "beschadigen en verhinderen om te werken''. "Het is begonnen met mijn oom, koning Boudewijn", aldus de prins. "Toen kwam mijn vader Albert II. Met hen was het zoals met de Stasi. Vandaag de dag heb ik de indruk dat het met mijn broer, koning Filip, hetzelfde gaat.

Toch was het afgelopen jaar niet enkel kommer en kwel. Zo mocht het Belgisch koningspaar in maart op audiëntie bij de paus en hebben Filip en Mathilde in augustus het Britse koninklijke paar prins William en Kate Middleton ontmoet. Ook mocht onze koning de zege van de Rode Duivels op Rusland tijdens het WK in Brazilië vieren.

15-04-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trisha's K3-band dreigt op flop uit te draaien

Trisha's K3-band dreigt op flop uit te draaien

http://oi59.tinypic.com/mu8rp5.jpg

Schlagerzangeres Trisha heeft grootse plannen met haar K3- coverband Kaboem. Maar de groep van de ex van Ignace Crombez lijkt niet meteen een vliegende start te nemen, dat meldt het blad TV Familie vandaag.

Want het meisjestrio kreeg nog maar vier boekingen binnen. Daar kan de hoge vraagprijs, 1.150 euro voor 40 minuten, voor iets tussen zitten. Volgens het boekingskantoor is er nog geen reden tot paniek, de promotiecampagne start namelijk pas binnen twee weken.

15-04-2015 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete van 10.000 euro voor 'Thuis'

Boete van 10.000 euro voor 'Thuis'

http://oi59.tinypic.com/2ug11qr.jpg

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) legt tv-zender Eén een boete van 10.000 euro op voor een overtreding van de regels rond productplaatsing in de populaire soap 'Thuis'.

In de aflevering die op 26 januari werd uitgezonden, is te zien hoe het personage Julia een trouwkleed kiest bij 'Dianna David'. Dat merk is in vier fragmenten te zien. Bij het bepalen van de sanctie heeft de VRM rekening gehouden met het feit dat de VRT eind december al een boete van 5.000 euro opgelegd kreeg voor een gelijkaardige inbreuk. Daarnaast speelde ook mee dat het programma in prime time werd uitgezonden en dat het een groot bereik heeft.

Van de aflevering, die ruim 25 minuten duurt, spelen zich 4 minuten en 20 seconden af in de bruidswinkel in kwestie. "Tijdens de fragmenten wordt het logo van de winkel gedurende 35 seconden prominent in beeld gebracht, is het logo ook meerdere malen zichtbaar op de achtergrond en wordt het merk ook tweemaal auditief vermeld", aldus de VRM.

"Overmatige aandacht voor merk"

De VRT heeft aan de Regulator erkend dat het programma productplaatsing bevat. Uit de overeenkomst die de VRT en de winkel gesloten hebben blijkt dat die laatste haar winkel en een aantal jurken ter beschikking zou stellen in ruil voor twee keer auditief en op de aftiteling vermeld te worden en een maal in beeld gebracht te worden. Productplaatsing is toegelaten, maar onder specifieke voorwaarden. Volgens de VRM is er "in deze wel degelijk overmatige aandacht voor het merk in kwestie".

De VRT plant geen beroep tegen de beslissing.

15-04-2015 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin en Jessica willen privacy voor hun zoontje"

"Justin en Jessica willen privacy voor hun zoontje"

http://oi61.tinypic.com/2d1tv12.jpg

Het ziet er niet naar uit dat fans van Justin Timberlake en Jessica Biel het pasgeboren zoontje van het stel veelvuldig terugzien in de media. Us Weekly meldt dat de twee wereldberoemde sterren hun kindje graag buiten de spotlights willen opvoeden.

De twee kersverse ouders verblijven nu in hun huis in Montana. "Het huis was al helemaal ingericht op de komst van hun kindje." De 34-jarige zanger is volgens de insider in de zevende hemel. "Hij is zo blij en enthousiast, hij weet soms gewoon niet wat hij met zichzelf aan moet."

Jessica beviel eerder deze maand van haar eerste kindje, een zoon genaamd Silas Randall Timberlake. De actrice vindt het volgens de bron heerlijk dat ze een jongetje heeft gekregen. "Jessica ziet zichzelf als een echte 'jongensmoeder'", weet de ingewijde.

15-04-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Crowe: "Wat ben ik met al dat geld als ik m'n kindjes amper zie?"

Russell Crowe: "Wat ben ik met al dat geld als ik m'n kindjes amper zie?"

http://oi60.tinypic.com/w1qop2.jpg

We beelden ons allemaal het perfecte plaatje in van supersterren die er een glamoureus leven op nahouden, maar toch kan het ook heel eenzaam zijn, daar aan de top. Russell Crowe is de eerste die dat zal toegeven: "Het feit dat ik mijn kinderen amper te zien krijg, doet me verschrikkelijk veel pijn."

Hij heeft de reputatie van bullebak, maar Russell Crowe valt in het 'echt' eigenlijk nog wel best mee. Antwoorden doet hij op al je vragen, maar naar het einde toe slaat de vermoeidheid dan toch toe: hij wordt wat kregelig, begint te woelen en wrijft in zijn ogen. "Dit is het resultaat van 8,5 week non-stop interviews te doen", geeft hij wat verveeld toe.

De Nieuw-Zeelander is in Los Angeles voor de promotour van zijn nieuwste film 'The Water Diviner', waarvoor hij zowat de hele cast met zich heeft meegeschaard. Een vijftal jonge acteurs uit de film zet zich achteraan in de kamer wanneer we aan ons interview beginnen. "Hier kun je nog iets van leren, zegt Crowe lachend vooraleer hij zijn eerste vraag beantwoordt.

15-04-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Cara Delevingne schrijft memoires

Moeder Cara Delevingne schrijft memoires

http://oi60.tinypic.com/fwn5ur.jpg

Pandora Delevingne, moeder van topmodel Cara Delevingne en it-girl Poppy Delevingne, gaat haar eigen memoires schrijven. Geen slecht moment, nu haar dochters pieken qua beroemdheid. De Britse blijkt een al even groot feestbeest (geweest) te zijn als haar dochters.

Pandora plant in haar boek meer dan openhartig te zijn en dat belooft wat, want een saai leven had ze allesbehalve. Ze is dochter van een miljardair en succesvolle uitgever en van de personal assistant van prinses Margaret van Engeland. Ze is beste vriendinnen met Sarah, hertogin van York, en werkte zelf lang als personal shopper voor het hippe en gerenommeerde Britse warenhuis Selfridges.

It-girl
Niet volledig onverwacht - kijk naar het wilde feestleven van haar dochters - was ze ook een drukbezette it-girl met een party agenda om 'u' tegen te zeggen. Ze maakte in de jaren tachtig het nachtleven van Londen onveilig, en werd meermaals gespot al dansend op tafels en bars in nachtclubs. Geruchten over drugs- en drankverslavingen waren dan ook nooit ver weg.  Stof genoeg dus voor een eigen boek, moet Pandora gedacht hebben.

15-04-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!