Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze vrouwen bewijzen dat Jani ongelijk heeft over jeansshorts na je 40ste

Deze vrouwen bewijzen dat Jani ongelijk heeft over jeansshorts na je 40ste

http://oi58.tinypic.com/906c6g.jpg

Gisteren zagen we hoe stylist Jani Karen Damen duidelijk maakte dat jeansshortjes verboden keldingstukken zijn voor vrouwen van 40 jaar. Dat harde nieuws in het programma Perfect brak duidelijk het hart van deze veertigjarige, want wat zou Karen dan moeten dragen op festivals? Toch zijn er heel wat bekende vrouwen in Hollywood die bewijzen dat dit kledingstuk wel nog kan op latere leeftijd.

Halle Berry, Fergie, Heidi Klum Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow tonen wel wat een onmisbaar accessoire voor dit kledingstuk is: killerbenen. Daarnaast helpt een flinke portie zelfvertrouwen je al een eind op weg.

16-04-2015 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolschaatsen saai? Niet als u deze twee bezig ziet

Rolschaatsen saai? Niet als u deze twee bezig ziet

http://oi58.tinypic.com/4snryg.jpg

Rolschaatsen is niet meteen hip en sexy maar Billy en Emily doen er alles aan om ons alle hoeken van het scherm te laten zien tijdens Britain's Got talent. Geen wonder dat de mond van de juryleden gezamelijk openvalt bij het aanschouwen van deze gewaagde stunts op wielen.

Billy (28) en Emily (25) zijn broer en zus en rolschaatsen al hun hele leven. Oefening baart dus duidelijk kunst.

Wat zij presteren, is werkelijk ongelofelijk maar ook een tikkeltje gewaagd. Soms durven jury en publiek niet te kijken.

16-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex over Leonardo DiCaprio: "Hij is geweldig lief"

Ex over Leonardo DiCaprio: "Hij is geweldig lief"

http://oi61.tinypic.com/2ltllix.jpg

Erin Heatherton en Leonardo DiCaprio zijn al een heel tijdje uit elkaar. Het model koestert geen wrok tegenover haar ex. Integendeel, in een interview met de Australische editie van Daily Mail zegt ze alleen maar positieve dingen over de acteur. "Hij is een geweldig lief mens en een goede vriend van mij."

"Ik wens hem het allerbeste", aldus Erin. Het blonde model en de acteur hadden tot 2012 bijna tien maanden een relatie, de twee gaven hun drukke agenda's als reden van hun breuk. Veel media meldden destijds dat Erin kapot was van het einde van de relatie.

Inmiddels is het Victoria's Secret-model al weer zestien maanden gelukkig met de Australische muzikant Felix Bloxsom. "Ik heb nog nooit een vriendje gehad waarbij ik mij zo op mijn gemak voel als nu", aldus de 26-jarige blondine. "Ik heb erg veel geluk gehad."

16-04-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert K3 door Facebook-groep van fan

Extra concert K3 door Facebook-groep van fan

http://oi62.tinypic.com/2j2fi1v.jpg

Zaterdag kunnen K3- fans uit de bol gaan in Plopsaland. Studio 100 organiseert er een speciaal concert nadat een 18-jarige jongen de Facebook-groep 'Nationale Dag van de Rouw voor de Stopzetting van K3' had gestart. 80.000 fans meldden zich daarvoor aan.

Initiatiefnemer Floris Van Wayenberghe is trots dat de fandag er komt. "Voor ik het wist, waren er enorm veel fans voor mijn pagina. Ik ben nog altijd een beetje overdonderd dat Studio 100 contact met mij heeft opgenomen en er een echt concert van maakt." Het optreden start om 15.30 uur aan de Kiosk van het Dorpsplein in Plopsaland. Na afloop vertrekt van daaruit nog een parade die wel eens zou kunnen uitdraaien op een 'ludieke begrafenisstoet'.

Wie naar het concert wil, heeft gewoon een toegangsticket voor Plopsaland nodig. Op de Facebook-pagina kan je een kortingsbon van 5 euro downloaden. Het allerlaatste optreden van K3 vindt plaats op 17 april 2016 in Hasselt, exact een jaar na Floris' Nationale Dag van Rouw'.

16-04-2015 om 08:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood van Fabiola en familievetes: zwaar jaar voor jarige koning Filip

Dood van Fabiola en familievetes: zwaar jaar voor jarige koning Filip

http://oi59.tinypic.com/etgra9.jpg

Koning Filip wordt vandaag 55 jaar. Toch was het afgelopen jaar niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor hem. De dood van zijn tante heeft hem diep geraakt, koningin Fabiola beschouwde hem namelijk als de zoon die ze zelf niet kon krijgen. En broer Laurent die nog steeds graag controverse veroorzaakt, maakte het hem ook niet gemakkelijk.

Koning Filip wist al langer dat het niet goed ging met zijn tante. Maar de dood van koningin Fabiola zorgde op 5 december 2014 toch voor heel wat verdriet. De twee hadden een erg goede band. Omdat zij en haar echtgenoot Boudewijn geen kinderen konden krijgen, werd Filip er kind aan huis. Dit kwam omdat de thuissituatie van onze koning tijdens zijn jeugd niet altijd makkelijk was door de problemen tussen zijn ouders Poala en Albert. Zo heeft Boudewijn ooit gezegd dat hij er op moest letten dat hij Filip niet als zijn zoon zou beschouwen.

Na het verlies van zijn tante, was het eerder deze prins Laurent die hem het leven zuur maakte. In een ophefmakend interview haalde de prins uit naar zijn familieleden, onder wie zijn broer koning Filip. "Mijn familie heeft me nooit gesteund", zei Laurent tegen de Franstalige omroep RTBF. De prins beschuldigde de entourage van zijn familie ervan hem wil "beschadigen en verhinderen om te werken''. "Het is begonnen met mijn oom, koning Boudewijn", aldus de prins. "Toen kwam mijn vader Albert II. Met hen was het zoals met de Stasi. Vandaag de dag heb ik de indruk dat het met mijn broer, koning Filip, hetzelfde gaat.

Toch was het afgelopen jaar niet enkel kommer en kwel. Zo mocht het Belgisch koningspaar in maart op audiëntie bij de paus en hebben Filip en Mathilde in augustus het Britse koninklijke paar prins William en Kate Middleton ontmoet. Ook mocht onze koning de zege van de Rode Duivels op Rusland tijdens het WK in Brazilië vieren.

15-04-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trisha's K3-band dreigt op flop uit te draaien

Trisha's K3-band dreigt op flop uit te draaien

http://oi59.tinypic.com/mu8rp5.jpg

Schlagerzangeres Trisha heeft grootse plannen met haar K3- coverband Kaboem. Maar de groep van de ex van Ignace Crombez lijkt niet meteen een vliegende start te nemen, dat meldt het blad TV Familie vandaag.

Want het meisjestrio kreeg nog maar vier boekingen binnen. Daar kan de hoge vraagprijs, 1.150 euro voor 40 minuten, voor iets tussen zitten. Volgens het boekingskantoor is er nog geen reden tot paniek, de promotiecampagne start namelijk pas binnen twee weken.

15-04-2015 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete van 10.000 euro voor 'Thuis'

Boete van 10.000 euro voor 'Thuis'

http://oi59.tinypic.com/2ug11qr.jpg

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) legt tv-zender Eén een boete van 10.000 euro op voor een overtreding van de regels rond productplaatsing in de populaire soap 'Thuis'.

In de aflevering die op 26 januari werd uitgezonden, is te zien hoe het personage Julia een trouwkleed kiest bij 'Dianna David'. Dat merk is in vier fragmenten te zien. Bij het bepalen van de sanctie heeft de VRM rekening gehouden met het feit dat de VRT eind december al een boete van 5.000 euro opgelegd kreeg voor een gelijkaardige inbreuk. Daarnaast speelde ook mee dat het programma in prime time werd uitgezonden en dat het een groot bereik heeft.

Van de aflevering, die ruim 25 minuten duurt, spelen zich 4 minuten en 20 seconden af in de bruidswinkel in kwestie. "Tijdens de fragmenten wordt het logo van de winkel gedurende 35 seconden prominent in beeld gebracht, is het logo ook meerdere malen zichtbaar op de achtergrond en wordt het merk ook tweemaal auditief vermeld", aldus de VRM.

"Overmatige aandacht voor merk"

De VRT heeft aan de Regulator erkend dat het programma productplaatsing bevat. Uit de overeenkomst die de VRT en de winkel gesloten hebben blijkt dat die laatste haar winkel en een aantal jurken ter beschikking zou stellen in ruil voor twee keer auditief en op de aftiteling vermeld te worden en een maal in beeld gebracht te worden. Productplaatsing is toegelaten, maar onder specifieke voorwaarden. Volgens de VRM is er "in deze wel degelijk overmatige aandacht voor het merk in kwestie".

De VRT plant geen beroep tegen de beslissing.

15-04-2015 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin en Jessica willen privacy voor hun zoontje"

"Justin en Jessica willen privacy voor hun zoontje"

http://oi61.tinypic.com/2d1tv12.jpg

Het ziet er niet naar uit dat fans van Justin Timberlake en Jessica Biel het pasgeboren zoontje van het stel veelvuldig terugzien in de media. Us Weekly meldt dat de twee wereldberoemde sterren hun kindje graag buiten de spotlights willen opvoeden.

De twee kersverse ouders verblijven nu in hun huis in Montana. "Het huis was al helemaal ingericht op de komst van hun kindje." De 34-jarige zanger is volgens de insider in de zevende hemel. "Hij is zo blij en enthousiast, hij weet soms gewoon niet wat hij met zichzelf aan moet."

Jessica beviel eerder deze maand van haar eerste kindje, een zoon genaamd Silas Randall Timberlake. De actrice vindt het volgens de bron heerlijk dat ze een jongetje heeft gekregen. "Jessica ziet zichzelf als een echte 'jongensmoeder'", weet de ingewijde.

15-04-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Crowe: "Wat ben ik met al dat geld als ik m'n kindjes amper zie?"

Russell Crowe: "Wat ben ik met al dat geld als ik m'n kindjes amper zie?"

http://oi60.tinypic.com/w1qop2.jpg

We beelden ons allemaal het perfecte plaatje in van supersterren die er een glamoureus leven op nahouden, maar toch kan het ook heel eenzaam zijn, daar aan de top. Russell Crowe is de eerste die dat zal toegeven: "Het feit dat ik mijn kinderen amper te zien krijg, doet me verschrikkelijk veel pijn."

Hij heeft de reputatie van bullebak, maar Russell Crowe valt in het 'echt' eigenlijk nog wel best mee. Antwoorden doet hij op al je vragen, maar naar het einde toe slaat de vermoeidheid dan toch toe: hij wordt wat kregelig, begint te woelen en wrijft in zijn ogen. "Dit is het resultaat van 8,5 week non-stop interviews te doen", geeft hij wat verveeld toe.

De Nieuw-Zeelander is in Los Angeles voor de promotour van zijn nieuwste film 'The Water Diviner', waarvoor hij zowat de hele cast met zich heeft meegeschaard. Een vijftal jonge acteurs uit de film zet zich achteraan in de kamer wanneer we aan ons interview beginnen. "Hier kun je nog iets van leren, zegt Crowe lachend vooraleer hij zijn eerste vraag beantwoordt.

15-04-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Cara Delevingne schrijft memoires

Moeder Cara Delevingne schrijft memoires

http://oi60.tinypic.com/fwn5ur.jpg

Pandora Delevingne, moeder van topmodel Cara Delevingne en it-girl Poppy Delevingne, gaat haar eigen memoires schrijven. Geen slecht moment, nu haar dochters pieken qua beroemdheid. De Britse blijkt een al even groot feestbeest (geweest) te zijn als haar dochters.

Pandora plant in haar boek meer dan openhartig te zijn en dat belooft wat, want een saai leven had ze allesbehalve. Ze is dochter van een miljardair en succesvolle uitgever en van de personal assistant van prinses Margaret van Engeland. Ze is beste vriendinnen met Sarah, hertogin van York, en werkte zelf lang als personal shopper voor het hippe en gerenommeerde Britse warenhuis Selfridges.

It-girl
Niet volledig onverwacht - kijk naar het wilde feestleven van haar dochters - was ze ook een drukbezette it-girl met een party agenda om 'u' tegen te zeggen. Ze maakte in de jaren tachtig het nachtleven van Londen onveilig, en werd meermaals gespot al dansend op tafels en bars in nachtclubs. Geruchten over drugs- en drankverslavingen waren dan ook nooit ver weg.  Stof genoeg dus voor een eigen boek, moet Pandora gedacht hebben.

15-04-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten haalt haar bikini boven

Wendy Van Wanten haalt haar bikini boven

http://oi60.tinypic.com/35aknyw.jpg

Aprilse grillen? Daar doet het klimaat duidelijk niet aan mee. Met een gezellige 25 graden was het vandaag eerder tijd om je bikini boven te halen. En daar ging Wendy Van Wanten duidelijk helemaal mee akkoord.

Wendy zette vanmiddag een foto van zichzelf in bikini op Facebook. "Wat een heerlijk warme dag. Op naar een BBQ", staat erbij geschreven. De 55-jarige vrouw is duidelijk trots op haar lichaam, en terecht. Nu maar hopen dat ze zich niet verbrandt aan de hete kolen.

15-04-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Percy Sledge (When a man loves a woman) overleden

Percy Sledge (When a man loves a woman) overleden

http://oi62.tinypic.com/121z6sp.jpg

Percy Sledge, de soulzanger die bekend werd met het nummer 'When a man loves a woman', is dinsdag op 73-jarige leeftijd bij hem thuis in Baton Rouge, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Louisiana, overleden, zo heeft zijn agent bekendgemaakt. Percy Sledge "vocht sinds meer dan een jaar tegen leverkanker", voegde Steve Green eraan toe.

De zanger nam in 1966 de hit op die als "een van de grootste soulsongs aller tijden" beschouwd wordt volgens de website van Rock and Roll Hall of Fame. Het lied, dat de hitparades wekenlang domineerde, staat op de 53ste plaats op de lijst van de 500 grootste nummers aller tijden van het tijdschrift Rolling Stone.

Volgens het muziekblad had Sledge net zijn werk in de bouw en zijn liefje verloren wanneer hij het nummer schreef. Zijn lief was naar Los Angeles vertrokken. "Ik had geen geld om haar te volgen en kon dus niets doen om haar terug te winnen", herinnerde hij zich achteraf. Hij had de melodie en de tekst geïmproviseerd voordat hij ze doorspeelde aan de makkers met wie hij een groepje vormde. Zij hielpen hem met de arrangementen.

De zanger had daarna succes met andere nummers als 'Warm and tender love' of 'It tears me up'. Percy Sledge kreeg van de Rythm and Blues Foundation een prijs voor het geheel van zijn carrière en trad in 2005 toe tot de Rock and Roll Hall of Fame. Hij was geboren in Leighton, in de staat Alabama.

Pak De Poen Show

Percy Sledge was op 8 april 1987 de afsluiter van de legendarische BRT1 'Pak De Poen Show' met de broers Manu en René Verreth. Nagenoeg alles wat kon mis lopen die avond, liep mis tijdens het live-programma. Als klap op de vuurpijl vergat René Verreth de achternaam van de 'hoofdvedette' ...

14-04-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een heldin: model deelt foto van striemen op dijen

Wat een heldin: model deelt foto van striemen op dijen

http://oi61.tinypic.com/34sfh36.jpg

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen (29) wordt geprezen als rolmodel voor vrouwen nadat ze foto's van haar striemen op Instagram heeft gedeeld.

De vrouw van zanger John Legend zette ludiek bij de foto: "Blauwe plekken van tegen de keukenkasten te stoten. Striemen zeggen hallo." Al meer dan 90.000 mensen vonden dit leuk en fans deelden massaal de eerlijke foto. Een fan schreef: "Doelen voor zelfbeeld: Chrissy Teigen prijst haar striemen." Een andere voegde eraan toe: "Ik vond je eerder al mooi, maar nu zie ik je pas echt en je bent mijn held." "Ik voel me een mens nu", was een andere reactie. "Door het feit dat je een foto van je striemen online zet in een industrie waar ze niet aanvaard worden, maakt je menselijk. Het toont dat niemand perfect is, maar dat iedereen mooi is op zijn eigen manier."

Chrissy is een bekende Instagramster, ze deelt regelmatig foto's van heerlijke maaltijden die ze vaak maakt. Zo bewijst ze dat ze een gezonde appetijt voor een model heeft.

14-04-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando gaat in zee met topmodel Cara Delevingne

Zalando gaat in zee met topmodel Cara Delevingne

http://oi59.tinypic.com/34h9lxk.jpg

Webshop Zalando heeft het Britse topmodel Cara Delevingne (22) voor de kar weten spannen voor een nieuwe reclamecampagne. Delevingne zal vanaf zondag 19 april te zien zijn in tv-spots en in magazines die reclame maken voor Zalando en kledingketen Topshop.

Cara Delevingne is onder meer het gezicht van Topshop, een kledingketen die nauw samenwerkt met Zalando. De kledij van Topshop wordt sinds vorig jaar via Zalando verkocht. De campagne zal dus zowel voor Topshop als Zalando zijn.

Naast foto's die verspreid zullen worden in magazines, zijn er vanaf zondag ook twee tv-spots te zien op onder meer de website van Zalando, Facebook, Instagram en YouTube. Daarin probeert de Britse Cara de namen van de Franse stad Clermont-Ferrand en de Duitse gemeente Korschebroich uit te spreken, wat ongetwijfeld tot grappige taferelen zal leiden. Met deze campagnefilmpjes probeert Topshop de aandacht te vestigen op de iets minder bekende Europese filialen, waar Zalando ook kledij van Topshop aan levert.

14-04-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol snotterde zakdoek vol op bruiloft Chantal

Linda de Mol snotterde zakdoek vol op bruiloft Chantal

http://oi62.tinypic.com/vhf4o7.jpg

Actrice-presentatrice Linda de Mol (50) is dol op bruiloften. Eén van de laatste huwelijken die ze bijwoonde was die van vriendin en collega Chantal Janzen, die in december trouwde in Londen. Het sprookjeshuwelijk maakte Linda emotioneel.

Als voormalig presentatrice van het TROS-programma Love Letters, dat van 1990 tot 2005 werd uitgezonden, heeft Linda talloze bruiloften meegemaakt.

Het huwelijk van Chantal Janzen en haar Marco Geeratz was volgens Linda magisch. ,,Daar was magie. Zakdoek volgesnotterd toen haar stiefkinderen in een speech vertelden hoe dol ze op Chantal waren en gestijldanst met mijn eigen man (we zijn niet getrouwd, maar vriend of partner klinkt te stupide) op de croonermuziek van een te gekke band tussen allemaal in avondkleding gestoken gasten in een balzaal met kroonluchters'', schrijft Linda in het column van haar eigen maandblad.

,,Het voelde een beetje als The Great Gasby (verfilming van de roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925 met Leonardo DiCaprio, red.) allemaal, topbruiloft!''

Zelf is Linda één keer getrouwd geweest met haar jeugdliefde Fred Reuter. In 1995 eindigde dit huwelijk. Voor de coverfoto van LINDA. liet ze zich omtoveren tot een Big Fat Gypsy-bruid. Met een overdaad aan bruidsaccessoires en bruine krullen.

14-04-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 gaat nog jaar door: laatste concert op 17 april 2016

K3 gaat nog jaar door: laatste concert op 17 april 2016

http://oi62.tinypic.com/28a8c36.jpg

K3-fans, niet getreurd. Pas over een jaar zullen jullie definitief afscheid moeten nemen van Karen, Kristel en Josje. De dames touren nog een jaartje door, en geven pas op zondag 17 april 2016 hun afscheidsconcert in Hasselt, waar ze meteen ook de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe meisjes.

Een maand geleden kwamen we te weten dat Karel, Kristel en Josje zullen stoppen met K3, en op zoek gaan naar opvolgers voor hun groep. Het onverwachte nieuws deed vele fans treuren, maar die fans krijgen nu gelukkig een jaar de tijd om afscheid te nemen van de oude, getrouwe K3-dames.

Het allerlaatste concert met de huidige bezetting zal gegeven worden op zondag 17 april 2016 in Hasselt. De show wordt aangekondigd als "de tour van K6 (K3 x 2)", omdat ook de nieuwe leden van K3 er aanwezig zullen zijn. Die worden geselecteerd via een talentenjacht op VTM - "K3 zoekt K3" - die vanaf september wordt uitgezonden. Tot dusver schreven zich al meer dan 5.000 meisjes in voor de talentenjacht.

Tickets voor dit bijzondere afscheidsconcert zijn vanaf volgende week beschikbaar.

14-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trisha heeft nieuw lief: "Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie"

Trisha heeft nieuw lief: "Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie"

http://oi58.tinypic.com/5p1uzp.jpg

Vijf maanden nadat ze Ignace Crombé (58) de bons gaf, heeft zangeres Trisha (32) al een nieuw lief. Ignace kan daar niet mee lachen. Maar de verliefdheid overviel Trisha. Hoewel ze liever eerst een seksrelatie had gehad.

Begin dit jaar raakte bekend dat Ignace Crombé en Patricia Govaerts na bijna zeven jaar niet langer een koppel vormen. Hun dochter Axelle is drie. Terwijl Trisha zich leek te vinden in haar nieuwe leven als vrijgezel, bleef Ignace teleurgesteld en gekwetst achter.

"Ouder dan ik, jonger dan Ignace"
Hij bleef hopen op een verzoening, maar Trisha liet altijd verstaan dat dat uitgesloten was. Trisha genoot van haar herwonnen vrijheid en tijdens één van haar avondjes uit raakte ze verliefd, vroeger dan ze had verwacht.

"Het is allemaal nog pril, dus ik wil er niet te veel over uitweiden. Jullie mogen weten dat hij Kurt heet en dat hij ouder is dan ik, maar jonger dan Ignace", zegt Trisha in Story.

Bewondering
"Kurt kent de showbizzwereld niet, hij leest de showbizzbladen niet. Voor hem is dat nieuw, en hij is er ook wat bang voor. Hij zegt wel dat hij zeker is van zijn liefde voor mij.  Hij gaat nu mee naar optredens en bewondert mij.  Hij heeft nog nooit voor iemand zo'n bewondering gevoeld, zegt hij. Het is plezant dat hij op mij persoonlijk verliefd is geworden en niet op Trisha."

Hoe Ignace reageerde? "Niet zo goed, zoals hij altijd reageert, hé", zegt Trisha. "Maar ja, ik blijf niet het bezit van Ignace. We zijn uit elkaar en ik ga ook geen non worden. Ik kan niet eeuwig vrijgezel blijven. Ignace weet het nog maar sinds vorige week. De eerste twee dagen betekenden een ramp voor hem. Maar we communiceren nog vaak via mail en ik heb de indruk dat hij het al een plaats heeft kunnen geven, want hij zegt er voorlopig niets meer over."

"Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie, maar die kans heb ik niet gekregen. Kurt kwam op mijn pad en dus moest ik dat met open armen ontvangen".

14-04-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje krijgt kappersadvies via sms voor "krullen met upside-down-twerk garantie"

Josje krijgt kappersadvies via sms voor "krullen met upside-down-twerk garantie"

http://oi59.tinypic.com/105qg78.jpg

Josje van K3 heeft een feest gepland waarvoor ze extra stevige krullen wil die er de hele avond in blijven. Ze nam het zekere voor het onzekere en sms'te voor tips naar haar kapper Stijn van Stijn haircare. Zijn antwoord is behalve erg nuttig ook hilarisch.

Josje deelt het advies dat ze kreeg van haar kapper zelf via Instagram. Het geheim voor perfecte krullen? Eerst versteviger en seasalt spray aanbrengen, krullen, opkammen en wat lak erin. Daarna is je kapsel naar verluidt bestand tegen breakdancen, "upside-down-twerken" en de wildste seks van je leven. Proberen maar.

14-04-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling gewond na val op hete bakplaat

Tori Spelling gewond na val op hete bakplaat

http://oi59.tinypic.com/25tf59k.jpg

Tori Spelling heeft een huidtransplantatie ondergaan nadat ze met haar arm op een bakplaat was gevallen. Dat meldt Daily Mail.

De 41-jarige actrice struikelde vorige week tijdens een paasbrunch in een Japans restaurant en kwam met haar arm terecht op de gloeiend hete plaat, die gebruikt wordt om voor de ogen van de gasten eten klaar te maken. "Ze had plezier met haar familie totdat ze opstond, struikelde en achterover viel", meldt een ooggetuige. "Ze schreeuwde het uit van de pijn en had een grote brandwond op haar rechterarm."

Volgens bronnen probeerde Spelling aanvankelijk haar wond zelf te verzorgen, maar ze zocht uiteindelijk toch een dokter op. Ze kreeg toen het advies om direct een huidtransplantatie te ondergaan. De beschadigde huid zou geïnfecteerd kunnen raken als ze niet snel actie zou ondernemen. Ze onderging vervolgens de huidtransplantatie in een brandwondencentrum.

De Beverly Hills 90210-ster wordt al jarenlang geplaagd door gezondheidsproblemen. Vorig jaar werd ze meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen met onder andere bronchitis. Ook kampte ze met een ernstige nekblessure. In 2012 onderging ze een spoedoperatie nadat er complicaties waren opgetreden na de geboorte van haar zoon Finn.

14-04-2015 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit Mariah Careys grootste Photoshop fail ooit?

Is dit Mariah Careys grootste Photoshop fail ooit?

http://oi59.tinypic.com/292s076.jpg

Dat Mariah Carey af en toe vals zingt, daar is bewijs genoeg van te vinden op YouTube. Maar deze keer zijn het haar Photoshop-kunsten die nogal vals of alleszins onrealistisch overkomen.

Op de cover van haar nieuwste album  '#1 To Infinity' prijkt de - All I want for Christmas - zangeres als een volleerd topmodel, en dat is allesbehalve hoe ze er de laatste tijd uitzag tijdens publieke vertoningen. Mariah vertelde eerder net trots te zijn op haar vrouwelijke vormen, maar daar is nu niets meer van te zien.

De kans dat ze de afgelopen weken op tarwegras sapjes leefde, lijkt ons nogal klein. We gokken dus eerder op behoorlijk onrealistische Photoshop-resultaten, en dat is meer dan jammer. De wereld kan wel wat meer trotse rondere rolmodellen gebruiken..

14-04-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!