Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Percy Sledge (When a man loves a woman) overleden

Percy Sledge (When a man loves a woman) overleden

http://oi62.tinypic.com/121z6sp.jpg

Percy Sledge, de soulzanger die bekend werd met het nummer 'When a man loves a woman', is dinsdag op 73-jarige leeftijd bij hem thuis in Baton Rouge, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Louisiana, overleden, zo heeft zijn agent bekendgemaakt. Percy Sledge "vocht sinds meer dan een jaar tegen leverkanker", voegde Steve Green eraan toe.

De zanger nam in 1966 de hit op die als "een van de grootste soulsongs aller tijden" beschouwd wordt volgens de website van Rock and Roll Hall of Fame. Het lied, dat de hitparades wekenlang domineerde, staat op de 53ste plaats op de lijst van de 500 grootste nummers aller tijden van het tijdschrift Rolling Stone.

Volgens het muziekblad had Sledge net zijn werk in de bouw en zijn liefje verloren wanneer hij het nummer schreef. Zijn lief was naar Los Angeles vertrokken. "Ik had geen geld om haar te volgen en kon dus niets doen om haar terug te winnen", herinnerde hij zich achteraf. Hij had de melodie en de tekst geïmproviseerd voordat hij ze doorspeelde aan de makkers met wie hij een groepje vormde. Zij hielpen hem met de arrangementen.

De zanger had daarna succes met andere nummers als 'Warm and tender love' of 'It tears me up'. Percy Sledge kreeg van de Rythm and Blues Foundation een prijs voor het geheel van zijn carrière en trad in 2005 toe tot de Rock and Roll Hall of Fame. Hij was geboren in Leighton, in de staat Alabama.

Pak De Poen Show

Percy Sledge was op 8 april 1987 de afsluiter van de legendarische BRT1 'Pak De Poen Show' met de broers Manu en René Verreth. Nagenoeg alles wat kon mis lopen die avond, liep mis tijdens het live-programma. Als klap op de vuurpijl vergat René Verreth de achternaam van de 'hoofdvedette' ...

14-04-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een heldin: model deelt foto van striemen op dijen

Wat een heldin: model deelt foto van striemen op dijen

http://oi61.tinypic.com/34sfh36.jpg

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen (29) wordt geprezen als rolmodel voor vrouwen nadat ze foto's van haar striemen op Instagram heeft gedeeld.

De vrouw van zanger John Legend zette ludiek bij de foto: "Blauwe plekken van tegen de keukenkasten te stoten. Striemen zeggen hallo." Al meer dan 90.000 mensen vonden dit leuk en fans deelden massaal de eerlijke foto. Een fan schreef: "Doelen voor zelfbeeld: Chrissy Teigen prijst haar striemen." Een andere voegde eraan toe: "Ik vond je eerder al mooi, maar nu zie ik je pas echt en je bent mijn held." "Ik voel me een mens nu", was een andere reactie. "Door het feit dat je een foto van je striemen online zet in een industrie waar ze niet aanvaard worden, maakt je menselijk. Het toont dat niemand perfect is, maar dat iedereen mooi is op zijn eigen manier."

Chrissy is een bekende Instagramster, ze deelt regelmatig foto's van heerlijke maaltijden die ze vaak maakt. Zo bewijst ze dat ze een gezonde appetijt voor een model heeft.

14-04-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando gaat in zee met topmodel Cara Delevingne

Zalando gaat in zee met topmodel Cara Delevingne

http://oi59.tinypic.com/34h9lxk.jpg

Webshop Zalando heeft het Britse topmodel Cara Delevingne (22) voor de kar weten spannen voor een nieuwe reclamecampagne. Delevingne zal vanaf zondag 19 april te zien zijn in tv-spots en in magazines die reclame maken voor Zalando en kledingketen Topshop.

Cara Delevingne is onder meer het gezicht van Topshop, een kledingketen die nauw samenwerkt met Zalando. De kledij van Topshop wordt sinds vorig jaar via Zalando verkocht. De campagne zal dus zowel voor Topshop als Zalando zijn.

Naast foto's die verspreid zullen worden in magazines, zijn er vanaf zondag ook twee tv-spots te zien op onder meer de website van Zalando, Facebook, Instagram en YouTube. Daarin probeert de Britse Cara de namen van de Franse stad Clermont-Ferrand en de Duitse gemeente Korschebroich uit te spreken, wat ongetwijfeld tot grappige taferelen zal leiden. Met deze campagnefilmpjes probeert Topshop de aandacht te vestigen op de iets minder bekende Europese filialen, waar Zalando ook kledij van Topshop aan levert.

14-04-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol snotterde zakdoek vol op bruiloft Chantal

Linda de Mol snotterde zakdoek vol op bruiloft Chantal

http://oi62.tinypic.com/vhf4o7.jpg

Actrice-presentatrice Linda de Mol (50) is dol op bruiloften. Eén van de laatste huwelijken die ze bijwoonde was die van vriendin en collega Chantal Janzen, die in december trouwde in Londen. Het sprookjeshuwelijk maakte Linda emotioneel.

Als voormalig presentatrice van het TROS-programma Love Letters, dat van 1990 tot 2005 werd uitgezonden, heeft Linda talloze bruiloften meegemaakt.

Het huwelijk van Chantal Janzen en haar Marco Geeratz was volgens Linda magisch. ,,Daar was magie. Zakdoek volgesnotterd toen haar stiefkinderen in een speech vertelden hoe dol ze op Chantal waren en gestijldanst met mijn eigen man (we zijn niet getrouwd, maar vriend of partner klinkt te stupide) op de croonermuziek van een te gekke band tussen allemaal in avondkleding gestoken gasten in een balzaal met kroonluchters'', schrijft Linda in het column van haar eigen maandblad.

,,Het voelde een beetje als The Great Gasby (verfilming van de roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925 met Leonardo DiCaprio, red.) allemaal, topbruiloft!''

Zelf is Linda één keer getrouwd geweest met haar jeugdliefde Fred Reuter. In 1995 eindigde dit huwelijk. Voor de coverfoto van LINDA. liet ze zich omtoveren tot een Big Fat Gypsy-bruid. Met een overdaad aan bruidsaccessoires en bruine krullen.

14-04-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 gaat nog jaar door: laatste concert op 17 april 2016

K3 gaat nog jaar door: laatste concert op 17 april 2016

http://oi62.tinypic.com/28a8c36.jpg

K3-fans, niet getreurd. Pas over een jaar zullen jullie definitief afscheid moeten nemen van Karen, Kristel en Josje. De dames touren nog een jaartje door, en geven pas op zondag 17 april 2016 hun afscheidsconcert in Hasselt, waar ze meteen ook de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe meisjes.

Een maand geleden kwamen we te weten dat Karel, Kristel en Josje zullen stoppen met K3, en op zoek gaan naar opvolgers voor hun groep. Het onverwachte nieuws deed vele fans treuren, maar die fans krijgen nu gelukkig een jaar de tijd om afscheid te nemen van de oude, getrouwe K3-dames.

Het allerlaatste concert met de huidige bezetting zal gegeven worden op zondag 17 april 2016 in Hasselt. De show wordt aangekondigd als "de tour van K6 (K3 x 2)", omdat ook de nieuwe leden van K3 er aanwezig zullen zijn. Die worden geselecteerd via een talentenjacht op VTM - "K3 zoekt K3" - die vanaf september wordt uitgezonden. Tot dusver schreven zich al meer dan 5.000 meisjes in voor de talentenjacht.

Tickets voor dit bijzondere afscheidsconcert zijn vanaf volgende week beschikbaar.

14-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trisha heeft nieuw lief: "Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie"

Trisha heeft nieuw lief: "Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie"

http://oi58.tinypic.com/5p1uzp.jpg

Vijf maanden nadat ze Ignace Crombé (58) de bons gaf, heeft zangeres Trisha (32) al een nieuw lief. Ignace kan daar niet mee lachen. Maar de verliefdheid overviel Trisha. Hoewel ze liever eerst een seksrelatie had gehad.

Begin dit jaar raakte bekend dat Ignace Crombé en Patricia Govaerts na bijna zeven jaar niet langer een koppel vormen. Hun dochter Axelle is drie. Terwijl Trisha zich leek te vinden in haar nieuwe leven als vrijgezel, bleef Ignace teleurgesteld en gekwetst achter.

"Ouder dan ik, jonger dan Ignace"
Hij bleef hopen op een verzoening, maar Trisha liet altijd verstaan dat dat uitgesloten was. Trisha genoot van haar herwonnen vrijheid en tijdens één van haar avondjes uit raakte ze verliefd, vroeger dan ze had verwacht.

"Het is allemaal nog pril, dus ik wil er niet te veel over uitweiden. Jullie mogen weten dat hij Kurt heet en dat hij ouder is dan ik, maar jonger dan Ignace", zegt Trisha in Story.

Bewondering
"Kurt kent de showbizzwereld niet, hij leest de showbizzbladen niet. Voor hem is dat nieuw, en hij is er ook wat bang voor. Hij zegt wel dat hij zeker is van zijn liefde voor mij.  Hij gaat nu mee naar optredens en bewondert mij.  Hij heeft nog nooit voor iemand zo'n bewondering gevoeld, zegt hij. Het is plezant dat hij op mij persoonlijk verliefd is geworden en niet op Trisha."

Hoe Ignace reageerde? "Niet zo goed, zoals hij altijd reageert, hé", zegt Trisha. "Maar ja, ik blijf niet het bezit van Ignace. We zijn uit elkaar en ik ga ook geen non worden. Ik kan niet eeuwig vrijgezel blijven. Ignace weet het nog maar sinds vorige week. De eerste twee dagen betekenden een ramp voor hem. Maar we communiceren nog vaak via mail en ik heb de indruk dat hij het al een plaats heeft kunnen geven, want hij zegt er voorlopig niets meer over."

"Ik wou eigenlijk eerst een seksrelatie, maar die kans heb ik niet gekregen. Kurt kwam op mijn pad en dus moest ik dat met open armen ontvangen".

14-04-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje krijgt kappersadvies via sms voor "krullen met upside-down-twerk garantie"

Josje krijgt kappersadvies via sms voor "krullen met upside-down-twerk garantie"

http://oi59.tinypic.com/105qg78.jpg

Josje van K3 heeft een feest gepland waarvoor ze extra stevige krullen wil die er de hele avond in blijven. Ze nam het zekere voor het onzekere en sms'te voor tips naar haar kapper Stijn van Stijn haircare. Zijn antwoord is behalve erg nuttig ook hilarisch.

Josje deelt het advies dat ze kreeg van haar kapper zelf via Instagram. Het geheim voor perfecte krullen? Eerst versteviger en seasalt spray aanbrengen, krullen, opkammen en wat lak erin. Daarna is je kapsel naar verluidt bestand tegen breakdancen, "upside-down-twerken" en de wildste seks van je leven. Proberen maar.

14-04-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling gewond na val op hete bakplaat

Tori Spelling gewond na val op hete bakplaat

http://oi59.tinypic.com/25tf59k.jpg

Tori Spelling heeft een huidtransplantatie ondergaan nadat ze met haar arm op een bakplaat was gevallen. Dat meldt Daily Mail.

De 41-jarige actrice struikelde vorige week tijdens een paasbrunch in een Japans restaurant en kwam met haar arm terecht op de gloeiend hete plaat, die gebruikt wordt om voor de ogen van de gasten eten klaar te maken. "Ze had plezier met haar familie totdat ze opstond, struikelde en achterover viel", meldt een ooggetuige. "Ze schreeuwde het uit van de pijn en had een grote brandwond op haar rechterarm."

Volgens bronnen probeerde Spelling aanvankelijk haar wond zelf te verzorgen, maar ze zocht uiteindelijk toch een dokter op. Ze kreeg toen het advies om direct een huidtransplantatie te ondergaan. De beschadigde huid zou geïnfecteerd kunnen raken als ze niet snel actie zou ondernemen. Ze onderging vervolgens de huidtransplantatie in een brandwondencentrum.

De Beverly Hills 90210-ster wordt al jarenlang geplaagd door gezondheidsproblemen. Vorig jaar werd ze meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen met onder andere bronchitis. Ook kampte ze met een ernstige nekblessure. In 2012 onderging ze een spoedoperatie nadat er complicaties waren opgetreden na de geboorte van haar zoon Finn.

14-04-2015 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit Mariah Careys grootste Photoshop fail ooit?

Is dit Mariah Careys grootste Photoshop fail ooit?

http://oi59.tinypic.com/292s076.jpg

Dat Mariah Carey af en toe vals zingt, daar is bewijs genoeg van te vinden op YouTube. Maar deze keer zijn het haar Photoshop-kunsten die nogal vals of alleszins onrealistisch overkomen.

Op de cover van haar nieuwste album  '#1 To Infinity' prijkt de - All I want for Christmas - zangeres als een volleerd topmodel, en dat is allesbehalve hoe ze er de laatste tijd uitzag tijdens publieke vertoningen. Mariah vertelde eerder net trots te zijn op haar vrouwelijke vormen, maar daar is nu niets meer van te zien.

De kans dat ze de afgelopen weken op tarwegras sapjes leefde, lijkt ons nogal klein. We gokken dus eerder op behoorlijk onrealistische Photoshop-resultaten, en dat is meer dan jammer. De wereld kan wel wat meer trotse rondere rolmodellen gebruiken..

14-04-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes ziet noorderlicht en wordt emotioneel

Tom Waes ziet noorderlicht en wordt emotioneel

http://oi62.tinypic.com/2j44p3p.jpg

Het noorderlicht zien, staat al jaren op de bucket list van Tom Waes. Het was nog nooit gelukt. Tot nu op Spitsbergen. En dan wordt een mens al eens emotioneel.

"Iets dat je al je hele leven wil zien, iets dat je niet kan vastnemen, iets wat er is of niet is ... en nu ineens is het er", zei een ontroerde Tom Waes in zijn reisprogramma. "Vanuit het niets en voor zo ver dat je kan kijken", sprak hij zijn bewondering uit bij het aanschouwen van de aurora borealis.

Tom Waes glimlachte van oor tot oor. Je zou voor minder natuurlijk. Weer iets dat hij kan schrappen van zijn bucket list.

14-04-2015 om 08:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
13-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Ian Thomas zo gelukkig is op deze foto

Waarom Ian Thomas zo gelukkig is op deze foto

http://oi60.tinypic.com/9geu4j.jpg

Het gaat Ian Thomas voor de wind; de Vlaamse tiener doet het helemaal niet slecht in de Amerikaanse muziekbusiness. Maar dat is niet waarom hij op deze foto zo uitgelaten is.

12 april stond in vele agenda's van televisieliefhebbers waarschijnlijk rood omcirkeld. Gisteren werd immers het langverwachte vijfde seizoen van de überpopulaire reeks 'Game of Thrones' afgetrapt, en drie maal raden wie een hele grote fan is?

"Ik ga nu de eerste aflevering van seizoen 5 van Game Of Thrones kijken (Ik ben het meest enthousiast)", staat er bij de Instagramfoto geschreven. En die aflevering kijken deed hij in stijl, aan de homecinema te zien.

13-04-2015 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig betaalt 1.500 dollar voor zijn voicemail

Daniel Craig betaalt 1.500 dollar voor zijn voicemail

http://oi60.tinypic.com/2ly1hts.jpg

Wie Daniel Craig binnenkort belt, krijgt een bijzondere voicemail te horen. Daniel Craig en zijn vrouw Rachel Weisz hebben dit weekend 1.500 dollar neergeteld op een benefietavond zodat ze hun voicemail kunnen laten inspreken door Lin-Manuel Miranda, weet New York Post.

Craig en zijn echtgenote bezochten eerst de musical Hamilton, waarin Lin-Manuel Miranda de rol van Amerikaanse staatsman Alexander Hamilton speelt.

Craig herstelt momenteel van een knie-operatie. Die moest hij ondergaan wegens een knieblessure die hij opliep op de set van de James Bondfilm Spectre. Daniel Craig voegt zich op 22 april weer bij de cast om de filmopnames voor te zetten.

13-04-2015 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis viert 37e verjaardag in stijl

Sylvie Meis viert 37e verjaardag in stijl

http://oi59.tinypic.com/2ewob3l.jpg

Presentatrice Sylvie Meis mag vandaag 37 kaarsjes uitblazen en dat wordt uiteraard in stijl gevierd. Op Instagram deelt de blondine een kiekje van de feestelijkheden.

"My Sweet 37... Feeling so blessed", schrijft Sylvie op haar sociale media. Op een foto'tje die de Showbizzbabe deelt, poseert ze breedlachend. En opvallend: van de taart en de ballonnen tot haar outfit en de cadeautjes, alles is roze.

La Meis heeft al vele gelukwensen mogen ontvangen via sociale media. Ook lingeriemerk Hunkemöller feliciteert zijn boegbeeld.

Het is onbekend of haar zoon Damián op haar verjaardag is. Hij was in ieder geval wel zaterdag bij z'n moeder. Ook of haar 'nieuwe vlam' Maurice Mobetie met de showbizzbabe een feestje vierde, is niet duidelijk.

13-04-2015 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson deze week terug op tv

Jeremy Clarkson deze week terug op tv

http://oi58.tinypic.com/ev52mc.jpg

Maar niet zoals we hem kennen. Jeremy Clarkson maakt overmorgen op ITV zijn comeback op het scherm, in de geanimeerde sketchshow 'Newzoids'.  Niet in vlees en bloed, maar als pop.

Enkele dagen geleden besloot Clarkson dan toch geen gastpresentator te worden in de satirische quizshow 'Have I Got News for You?'  Die zou op 24 april uitgezonden worden, maar Clarkson paste voor de eer omdat hij vreesde dat hij in het programma te kijken zou gezet worden.

Dat zal hem nu wellicht te beurt vallen in 'Newzoids', de opvolger van 'Spitting Image'. Ook Wayne Rooney, Beyoncé, Harry Styles, prins Harry, Barack Obama, Russell Brand en David Cameron hebben een figuur in het programma.

13-04-2015 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar is WK-babe Axelle weer

Daar is WK-babe Axelle weer

http://oi60.tinypic.com/345d6c8.jpg

Hoe het nog met WK-babe Axelle Despiegelaere is? Die heeft opnieuw een mode-opdracht beet. De knappe 17-jarige blonde is momenteel te zien als model voor Astridfashion.be, meldt het Nieuwsblad.

Na een campagne met horlogemerk Ice-Watch heeft Axelle nu haar tweede modellenopdracht voor 2015 beet. De knappe meid mag de kledingsstukken van haar vriendin Astrid Van Hemeldonck (21) showen. De ontwerpster is het brein achter Astridfashion.be, van waaruit ze kledij op bestelling en op maat maakt.

Axelle werd vorig jaar beroemd tijdens het WK voetbal in Brazilië, waar haar knappe gezichtje niet onopgemerkt bleef in de tribunes. Haar bekendheid leek haar even een contract met beautygigant L'Oreal op te leveren, maar de onderhandelingen sprongen af nadat er een foto van het meisje opdook waarop ze poseert met een jachtgeweer.

13-04-2015 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Proficiat om onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair"

"Proficiat om onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair"

http://oi59.tinypic.com/1t1rvn.jpg

Trots poseerde een dame geknield bij een neergeschoten giraf met in haar ene hand een geweer en in de andere haar 'trofee'. Ricky Gervais zwierde het beeld op zijn Facebookpagina en was onverbiddelijk: "Proficiat om een onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair." De reacties bleven niet uit.

De vrouw, klaarblijkelijk ging het om de Zuid-Afrikaanse Ivy Swaenepoel, was zo fier op haar prestatie dat ze het beeld als profielfoto gebruikte op haar Facebookpagina. Maar ze had 'pech' want dierenrechtenorganisatie 'Animal Freedom Fighter' kreeg er lucht van net zoals de Britse acteur Ricky Gervais.

Zaterdagmiddag postte hij de foto op zijn pagina en dat was het begin van een heuse 'Facebookstorm'. Meer dan 100.000 fans hebben het beeld becommentarieerd.

"Daarom hou ik zo veel van jullie", schreef Gervais. "Jullie reactie op deze trofeeënjaagster was immens en erg hartverwarmend. Dankzij jullie hebben meer dan 20 miljoen mensen de foto gezien. Dat is de power die jullie hebben."

Ricky Gervais wilde het debat rond de trofeeënjacht in Afrika opnieuw openen en is bij deze in zijn opzet geslaagd. De dame in kwestie heeft haar Facebookaccount ondertussen wijselijk afgesloten.

13-04-2015 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae op Coachella: "De mannelijke versie van Beyoncé"

Stromae op Coachella: "De mannelijke versie van Beyoncé"

http://oi61.tinypic.com/2vu0ccz.jpg

Het gaat Stromae voor de wind aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, of zo lijkt het toch als we de vele positieve kritieken van de Amerikaanse pers mogen geloven. Dit jaar staat hij als enige Belg op de affiche van het tot de verbeelding sprekende Coachella-festival in Californië en daar heeft hij er vannacht zijn eerste - van twee - optreden opzitten. Of Amerika klaar is voor Paul Van Haver? Coachella was dat alvast wel.

Met iets meer dan 30 graden overdag vielen de temperaturen eigenlijk nog mee, maar zweten was onvermijdelijk. En als het al niet bloedheet was, dan deed de maestro himself er wel een schepje bovenop, want bewegen zou je. De zon was net volledig onder toen hij om 20 uur zijn dansfeest inluidde met 'Ta fête' in de Mojave-tent en meteen ging het dak eraf. Na drie dagen feesten in het zand en stof leken de festivalgangers klaar voor een laatste krachtmeting.

En hoewel het hen aan enthousiasme niet ontbrak, raakte de tent niet volledig gevuld. Het publiek leek vooral verdeeld in twee kampen: de niet te onderschatten harde kern (die er overigens al een half uur op voorhand klaar stond - één iemand zelfs in bijpassend Stromae-tenue) en de nieuwsgierigen of toevallige voorbijgangers. Al was dat geen domper op de feestvreugde, want onze landgenoot deed zijn naam als publieksmenner alle eer aan.

"Who's playing?"
Meezingen werd vooral gedaan door de opvallend grote groep Franstaligen - en een enkele Belg - die erbij waren, maar dat was bijzaak. Met hits als 'Tous les mêmes', 'Ave Cesaria' en 'Formidable' en vooral zijn bijpassende outfits en personages hield Stromae iedereen in de ban. "That guy is like the male Beyoncé", riep iemand in het publiek. Ook 'Carmen' werd - dankzij de videoclip die via BuzzFeed enorm veel aandacht kreeg - op groot gejuich onthaald. En toch, helemaal achteraan de tent was er duidelijk interesse, maar viel er nog wat overtuigingswerk te doen. 'Do you know who's playing?' vraagt iemand. Waarna drie keer 'Stromae' herhalen misschien niet genoeg was.

Volgend weekend staat Stromae opnieuw in de Mojave-tent voor ronde 2 van Coachella. Op zijn tournee door Noord-Amerika staan onder andere ook nog het bekende Lollapalooza-festival op de planning en op 1 oktober een afsluiter in het legendarische Madison Square Garden in New York.

13-04-2015 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Nelly opgepakt met drugs op zak

Rapper Nelly opgepakt met drugs op zak

http://oi62.tinypic.com/2unyafb.jpg

De Amerikaanse rapper Nelly is opgepakt wegens drugsbezit. Amerikaanse media melden dat tijdens een controle drugs werden ontdekt in de auto van de 40-jarige popmuzikant.

Nelly werd zaterdag staande gehouden op een snelweg in de staat Tennessee. Er ontbraken verplichte stickers op zijn voertuig. De agent rook een wietlucht en doorzocht de auto. Hij ontdekte onder andere een kleine hoeveelheid methamfetamine en marihuana. Nelly en zijn passagier werden aangehouden en in staat van beschuldiging gesteld.

In 2012 liep Nelly ook al eens tegen de lamp met drugs. Toen werden marihuana en heroïne gevonden in de toerbus waarmee hij door Texas reed.

12-04-2015 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley en Suki knuffelen op Coachella

Bradley en Suki knuffelen op Coachella

http://oi58.tinypic.com/11log0n.jpg

Acteur Bradley Cooper en model Suki Waterhouse zijn samen knuffelend gespot op het muziekfestival Coachella in het Amerikaanse Californië. Dat is opmerkelijk, want de twee verbraken hun relatie onlangs. Daily Mail plaatste foto's van de twee op de site.

De 40-jarige Amerikaan en zijn 23-jarige ex werden gezien toen ze samen stonden te praten bij een hotdogkraampje, en ze gingen samen het terrein over om een beetje rond te kijken en even bij te kletsen met Clint Eastwood.

Coachella is een groot driedaags muziekfestival, waar elk jaar veel beroemdheden naartoe gaan. Het begon vrijdag en duurt nog de hele zondag. Onder anderen Beyoncé, Justin Bieber, Kendall en Kylie Jenner, Patrick Schwarzenegger, Hailey Baldwin, Katy Perry en Leonardo DiCaprio zijn er de afgelopen dagen al gezien.

Voor vandaag staan optredens van bijvoorbeeld Drake, Ryan Adams en David Guetta op het programma.

12-04-2015 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje voor Justin Timberlake en Jessica Biel

Zoontje voor Justin Timberlake en Jessica Biel

http://oi59.tinypic.com/2v848if.jpg

Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel hebben een zoontje gekregen. Het jongetje heet Silas Randall Timberlake, zo melden de managers van de sterren aan People.

Het gaat goed met moeder en kind, en vader Justin zou buiten zinnen van vreugde zijn. Meer details zijn nog niet naar buiten gebracht. De zwangerschap van Jessica is lang geheimgehouden door de twee. Pas eind januari bevestigde Justin via social media de komst van de gezinsuitbreiding. Het is het eerste kindje van het stel.

12-04-2015 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!