Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit wordt de bikinitrend van deze zomer volgens Astrid Bryan

Dit wordt de bikinitrend van deze zomer volgens Astrid Bryan

http://oi62.tinypic.com/1038i7m.jpg

Als het aan Astrid Bryan ligt flaneren we deze zomer allemaal over het strand in een bikini gemaakt van neopreen. Dat deelt ze op modeblog The Blonde and The Brunette. Geen slecht idee, want deze stof is wat dikker en helpt alles dus beter op z'n plek te houden.

Neopreen is de stof waaruit ook duikpakken zijn gemaakt. Handig, want zo blijf je toch een beetje op temperatuur tijdens een duik in het zwembad.
Kies voor een exemplaar in een neon-tint om je huid er extra gebruind te laten uitzien.

12-04-2015 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Ned Flanders-effect: waarom God nu eenmaal niet sexy is

Het Ned Flanders-effect: waarom God nu eenmaal niet sexy is

http://oi61.tinypic.com/1zeecky.jpg

Religieuze mensen zouden het wel eens moeilijker kunnen hebben dan anderen om een partner te vinden, met dank aan het 'Ned Flanders-effect'. Uit een studie blijkt immers dat gelovige mannen en vrouwen vaak als stijf en traditioneel worden aanzien, zelfs al is dat helemaal niet het geval.

Psychologen aan de universiteit van Oxford, Maryland en Otago kwamen tot de conclusie dat de stereotypes die er in de Westerse wereld bestaan rond gelovige mensen ervoor zorgen dat ze als minder aantrekkelijk worden aanzien door niet-gelovigen.

De studie kwam tot het besluit dat de zogenaamde 'religieuze homogamie' -de neiging van mensen om een relatie aan te gaan met iemand van hetzelfde geloof- voor een deel wordt bepaald door de vooroordelen die we hebben tegenover die persoon.

Gebruikmakend van fictieve online datingprofielen kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat hoe religieuzer iemand leek, hoe meer een niet-gelovige van de veronderstelling uitging dat die persoon niet openstond voor nieuwe inzichten, en hoe minder aantrekkelijk de persoon in kwestie gevonden werd.

"Het stereotype mag dan wel onjuist zijn, maar het bestaat én het heeft een invloed op onze samenleving", aldus professor Jonathan Jong van de universiteit van Oxford. "Vandaar ook de vergelijking met Ned Flanders, de gelovige buurman uit 'The Simpsons'. Hoewel vriendelijk wordt hij ook stijf en intolerant afgeschilderd op TV. Geheel naar de manier waarop onze samenleving gelovige mensen ziet."

12-04-2015 om 09:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clarkson: "Top Gear gaat elders verder"

Clarkson: "Top Gear gaat elders verder"

http://oi59.tinypic.com/25so707.jpg

Jeremy Clarkson was vrijdagavond gastheer tijdens een liefdadigheidsevenement. Het was zijn eerste publieke optreden sinds zijn ontslag bij de BBC. De Brit hintte tijdens het evenement op een toekomst voor 'zijn' Top Gear zonder de BBC.

Dat meldt The Telegraph. Clarkson was veilingmeester tijdens het benefiet. De aanwezigen moesten 15 pond betalen om de veiling bij te wonen. De presentator maakte er wat leuks van toen een Top Gear-shirt onder de hamer ging. "Deze is gesigneerd door een voormalige presentator", zei Clarkson erbij. Hij meldde terloops dat "Top Gear elders misschien wel verderging".

Clarkson was in een goed humeur en maakte de bezoekers aan het lachen met de opmerking dat er ook een zonnige kant zat aan zijn ontslag. Hij kreeg nu in elk geval niet meer op zijn kop voor vloeken tijdens de uitzending. Ook bedankte hij de bezoekers voor het "komen kijken naar een werkloze man".

11-04-2015 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tovenares Game Of Thrones bemachtigt bal tijdens honkbalwedstrijd

Tovenares Game Of Thrones bemachtigt bal tijdens honkbalwedstrijd

http://oi60.tinypic.com/2pshx92.jpg

De Nederlandse actrice Carice van Houten, de tovenares uit Game Of Thrones, heeft iets bijzonders meegemaakt vrijdagavond. De actrice woonde in New York een honkbalwedstrijd bij van de Yankees tegen de Boston Red Sox. Tijdens het spektakel wist ze een bal te bemachtigen.

Carice zette een foto van zichzelf met de honkbal in handen op Instagram. "I got the ball !! #yankees-redsox", zette ze erbij. De wedstrijd duurde kennelijk erg lang, want uren later zette de actrice een foto online van zichzelf met de tekst "19 innings and still smiling." Een inning is een speelronde.

De Nederlandse was deze week voor het eerst te gast in een Amerikaanse talkshow. Ze vond het erg spannend, en had het van de zenuwen erg warm. "Ik zweet als een otter", zei ze toen.

11-04-2015 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tepels van dit jurylid van Britain's Got Talent zijn 2,8 miljoen waard

De tepels van dit jurylid van Britain's Got Talent zijn 2,8 miljoen waard

http://oi62.tinypic.com/2my0o5w.jpg

Het jurylid van Britain's Got Talent Amanda Holden trok onlangs de aandacht naar haar boezem toen ze zonder beha de rode loper opging. De reden? Haar tepels vielen erg op in haar ultrastrakke jurk. Daarom grapte ze dat ze haar troeven wil laten verzekeren.

Amanda vertelde al grappend aan de Britse tabloid The Sun: "De reacties waren overweldigend. Ik heb besloten dat als het voor de kont van Kylie Minogue of de benen van Mariah Carey kan, dat het zeker kan voor mijn tepels. Ik moet zeker kunnen zijn dat mijn troeven beschermd worden."  

In de Britse krant The Sun zeggen verzekeringsexperts van Lloyd's of London dat de ster een grote compensatie zou kunnen krijgen, moest er iets met haar tepels gebeuren. "Elke tepel van Amanda is ongeveer 1,4 miljoen waard. Ze is een belangrijke ster in Britain's Got Talent, die talentenjacht wordt over de hele wereld uitgezonden. Amanda heeft duidelijk het gevoel dat wanneer er iets met haar tepels zou gebeuren, haar carrière hieronder zou lijden. Er zijn sterren die hun kont, benen en zelfs decolleté hebben laten verzekeren. Ik heb zelfs al gehoord dat pornosterren hun geslachtsorganen laten beschermen."

Die 2,8 miljoen euro is niets in vergelijking met het bedrag waarop de kont van Kim Kardashian geschat wordt. Die zou bijna 20 miljoen waard zijn, de kont van Jennifer Lopez zou goed zijn voor 250 miljoen.

11-04-2015 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig: man maakt levensecht schilderij van Beyoncé

Prachtig: man maakt levensecht schilderij van Beyoncé

http://oi61.tinypic.com/2rmt5vq.jpg

Artiest Chris Minafo is slechts 19 jaar oud, maar slaagde er toch al in een levensecht schilderij te maken van zijn grote idool Beyoncé.

Het duurde Chris 60 uur voor hij het gigantische schilderij af had. Een werkje dat hij over 14 dagen verspreidde. "Dit is het allergrooste schilderij dat ik ooit gemaakt heb"", aldus Minafo. "Het is voor mij een afscheid aan mijn tienerjaren. Ik wilde een schilderij maken van mijn grote idool, dat groter was dan ikzelf. Beyoncé is wat mij betreft de meest onbereikbare persoon op deze wereld. Ze is meer getalenteerd dan wie dan ook, maar lijkt me tegelijkertijd ook heel oprecht en nederig. Ik hoop dan ook dat mijn schilderij haar op één of andere manier kan bereiken, en een glimlach op haar gezicht kan toveren, als dank voor al die keren dat ze mij doen lachen heeft."

11-04-2015 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arm voor een week: wat Gwyneth Paltrow eet voor 29 dollar

Arm voor een week: wat Gwyneth Paltrow eet voor 29 dollar

http://oi61.tinypic.com/ve9cfn.jpg

Gwyneth Paltrow zal zich zeven dagen lang houden aan het budget van Amerikaanse gezinnen die het moeilijk hebben en van voedselbonnen afhankelijk zijn. De ster moet nu een hele week met 29 dollar (ongeveer 27 euro) zien rond te komen voor eten. Dat heeft de actrice zelf via Twitter laten weten.

Paltrow gaf aan de #FoodBankNYCChallenge van Mario Batali - sterrenkok en bestuurslid van de voedselbank in New York - te aanvaarden. Die zou ook Sting en Debbie Harry genomineerd hebben. Voor de uitdaging moeten mensen zich aan 1,38 dollar per maaltijd proberen houden voor een week.

De 42-jarige Hollywoodster deelde donderdag al een foto van wat ze kocht met haar 29 dollar. Naast limoenen kocht ze onder andere ook koriander, maïs, bruine rijst en eieren.

Met #FoodBankNYCChallenge wil de voedselbank meer aandacht vragen voor mensen die moeten overleven op dit budget. Deelnemers mogen kortingsbonnen gebruiken, maar geen voeding die ze al in huis hadden.

11-04-2015 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-jarige zingt Edith Piaf en wint het hart van het publiek

12-jarige zingt Edith Piaf en wint het hart van het publiek

http://oi60.tinypic.com/315onl3.jpg

In Belgium's Got Talent wist de twaalfjarige Jetaime het publiek om haar vinger te winden met een prachtige versie van de wereldberoemde hit 'Non, je ne regrette rien' van Edith Piaf. Een verrassende songkeuze voor een meisje van die leeftijd en sterk uitgevoerd. Karen en Niels bleken meteen heel enthousiast, maar Rob en vooral Ray waren niet zo overtuigd. Het publiek wist Rob toch nog over de streep te trekken. Maar later blijkt dat Jetaime dan toch niet doorgaat naar de liveshows...

Jetaime, een speciale naam voor een meid met een mooie stem en een speciale songkeuze. Ze bracht het nummer 'Je ne regrette rien' van Edith Piaf en sloeg heel de zaal met verstomming. Een strenge Ray Cokes vond het weemoedige nummer van Edith Piaf een beetje te volwassen voor Jetaime en hield het volhardend bij een 'nee'.

Toen het lot van Jetaime in handen van Rob kwam te liggen liet het 'vijfde jurylid' van zich horen en wisten ze Rob er toch nog van te overtuigen om het zangeresje met een derde 'ja' naar huis te sturen.

Op het einde van de aflevering blijkt de euforie echter maar van korte duur, want de jury kan maar een beperkt aantal kandidaten meenemen naar de liveshows en daar is de jonge Jetaime niet bij.

11-04-2015 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

http://oi61.tinypic.com/4qjsci.jpg

Scott Smith (50) is een verwoed en erg succesvol handtekeningenjager. Hij mikt al 33 jaar op celebs die op de cover van Sports Illustrated prijken. Van alle edities van het weekblad dat sinds 1954 verschijnt, heeft Smith de handtekeningen bemachtigd van maar liefst 94% van de covercelebs. 99% daarvan verkreeg hij in hoogst eigen persoon. Eentje springt er voor hem echt uit, in negatieve zin.

Zijn collectie handtekeningen is om en bij de 2 miljoen dollar waard. Sports Illustrated is méér dan de beruchte jaarlijkse badpakkenspecial. Het is de rest van het jaar ook een weekblad met heel wat minder zwempakjes. Smith verzamelde onder meer de handtekeningen van Michael Jordan, Mike Tyson, Mohammed Ali en model Kate Upton. Maar Kate, die vond hij niet zo sympathiek. "Zij is echt een nachtmerrie, gewoon een lelijk mens", zegt Smith. "Ik zag haar toen ze alleen was en ze zei 'Fuck You', alsof het vragen van een handtekening de vreselijkste zaak van de wereld is. Ze gebruikte die woorden, alsof ik haar in haar hart stak."

Met Michael Jordan had Smith een bijzondere relatie. Jordan stond zomaar eventjes 51 keer op de cover, meer dan welke atleet ook. In 1982 was het voor Smith nog makkelijk om de handtekening van de NBA-legende te krijgen. Maar dan steeg de populariteit van MJ naar ongekende hoogtes en was hij nog maar erg karig met het uitdelen van zijn handtekening. Smith heeft er nu nog zestien te gaan van Jordan om zijn setje compleet te maken. "Ik bood hem zelfs 10.000 dollar cash aan op een golfbaan in de Bahamas... maar hij zei: 'Nee dank je, jij hebt al genoeg.'"

Mike Tyson verraste Smith: de bokser nodigde hem uit op zijn hotelkamer om sigaartje te roken en handtekende 50 covers voor hem. Maar ondanks die generositeit blijft Mohammed Ali toch de allergrootste voor Smith. Hij had het geluk de levende legende al dertig keer te ontmoeten. "Hij zei mij dat het hem gelukkig maakt en hem een stapje dichter bij God brengt als hij handtekeningen kan uitdelen en de lachende gezichten te zien."

De eerste figuurlijke scalp van Scott Smith was die van ijshockeykampioen Wayne Gretzky, in 1973. Hij ontmoette Gretzky in een hotel in New York. "Ik haalde een paar magazines van Sports Illustrated boven en hij tekende ze gelukkig. Hij heeft altijd klasse gehad. Hij had er destijds geen enkel probleem mee."

11-04-2015 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

http://oi59.tinypic.com/9zpoxv.jpg

Deryck Whibley van punkrockband Sum 41 heeft er een bewogen jaar opzitten. In april vorig jaar werd de zanger naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij thuis in elkaar was gezakt. Jarenlang alcoholmisbruik eiste zijn tol en Whibley stierf bijna aan nier- en leverfalen.

Dokters vertelden hem dat een drankje meer hem waarschijnlijk fataal was geworden, maar sindsdien gaat het heel wat beter met de rocker, die in het begin opnieuw moest leren stappen "Ik heb nog altijd moeite om te stappen. Omdat ik zo lang in het ziekenhuis heb gelegen, heb ik bijna geen spieren meer", aldus Whibley tijdens zijn revalidatie. "Ik heb heel lang niet kunnen stappen, maar ik maak langzaam aan vorderingen. Ik kan niet wachten om weer op te treden", ging hij verder.

Whibley verhielp zijn katers met extra alcohol. Bovendien deed een burn-out na een tour van maar liefst drie jaar er niet goed aan. "Normaal begin ik na een tour weer te schrijven aan een nieuw album, maar deze keer begon ik te feesten, en dat een jaar aan een stuk", vertelde Whibley, die niet opnieuw wil beginnen drinken. "Mocht ik mezelf niet bijna dood hebben gedronken, zou ik miscchien denken dat ik iets mis, maar eigenlijk mis ik niets", besluit hij.

Ondertussen staat Whibley weer op de planken en heeft hij alcohol afgezworen.

10-04-2015 om 09:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

http://oi58.tinypic.com/2qjynep.jpg

De Gentse burgemeester Daniël Termont moet zowat de avond van zijn leven beleefd hebben tijdens de opnames van de nieuwe Woestijnvisshow 'Achter de Rug'. Hij werd namelijk compleet onverwacht vol op de mond gekust door Sarah Vandeursen, ontdekking van 'De Slimste Mens ter Wereld' en ook bekend als de helft van Kenji Minogue.

Vier zendt vanaf 21 april de show uit. In 'Achter de Rug' ontvangen Sven De Leijer - nog steeds fysiek gehandicapt wegens een bij het skiën opgelopen buikspierscheur - en de ravissant zwangere Elodie Ouedraogo telkens twee gasten die beurtelings feestelijk worden toegesproken en/of beledigd door gastsprekers.

09-04-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman kampte met 'quarterlifecrisis'

Eva Daeleman kampte met 'quarterlifecrisis'

http://oi61.tinypic.com/jsogt4.jpg

"Ik heb veel gehuild, grenzen verlegd en nu zit ik in een zwart gat, maar het was het waard." Eva Daeleman trok twee maanden naar de andere kant van de wereld, maar is terug thuis. "Ik had het toen niet door, maar ik kampte misschien wel met een quarterlifecrisis."

Het heeft een goeie drie weken geduurd alvorens Eva haar draai vond op haar reis. "Het was een zoektocht. Ik had het moeilijk met alleen zijn. Plots ging ik nadenken over alles en voelde ik mij zo nietig. Nu schat ik die momenten enorm naar waarde. En ik weet nu: het is goed om uit je comfortzone te komen. En hoeveel ik soms ook gehuild heb, ik heb ook heel veel goeie momenten meegemaakt. En veel over mezelf geleerd. Zo denk ik dat ik op een gegeven moment misschien wel met een quarterlifecrisis kampte."

"Ik had stiekem gehoopt de man van mijn leven tegen te komen, maar dat is niet gelukt. Dat is ook oké, alles gebeurt om een reden en als je er naar op zoek gaat, vind je het toch niet. Die les heb ik wel geleerd", besluit de blondine.

09-04-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent: "Mijn vader heeft me jarenlang gesaboteerd"

Prins Laurent: "Mijn vader heeft me jarenlang gesaboteerd"

http://oi60.tinypic.com/2u88pit.jpg

Prins Laurent heeft nog maar eens uitgehaald naar koning Albert. "Jarenlang hebben mijn familie, mijn vader en zijn entourage mij gesaboteerd", zo zegt hij in de krant La Libre.

"Ik onderging dat. Maar het is moeilijk werken in zo'n sfeer." Het enfant terrible van de Belgische monarchie gaf het interview naar aanleiding van de moeilijke financiële situatie van twee van zijn vastgoedbedrijven.

Samen zitten die achter een prestigeproject van Laurent rond ecologie, maar de vennootschappen stapelen de verliezen op. Dat Cerbux Invest en REC Arlon 67 in financiële moeilijkheden zitten, is niet nieuw. Dat de prins nu eigenhandig in overdrive gaat om ze te redden wél. Hij zoekt nu zélf huurders voor enkele gebouwen die eigendom zijn van de firma's - naar eigen zeggen omdat hij het milieuthema zo genegen is. "Het stoort me dat ik de naam heb een geldwolf te zijn."

In één adem laat het enfant terrible van het Belgische koningshuis niet na uit te halen naar zijn vader. "Voortdurend valt men mij lastig om eigen projecten te vinden. Voilà. Dat is wat ik nu doe. Mijn hele leven heeft men mij geblokkeerd in mijn activiteiten. Wie? Mijn familie, mijn vader en diens entourage indertijd. Ik onderging dat. Maar het is uiterst moeilijk werken in zo'n sfeer."

Vandaag de dag hangt hij meer af van de politiek, gaat hij verder, maar die is volgens hem meer voor rede vatbaar. "Enfin, dat hoop ik."

09-04-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongezien: Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in

Ongezien: Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in

http://oi59.tinypic.com/ivenhs.jpg

Je hoort tijdens elk interview steeds weer hetzelfde verhaaltje: acteurs die van de daken schreeuwen dat ze alleen maar mooie herinneringen overhouden aan de opnames van hun films. Maar tijdens mijn gesprek met Joel Kinnaman (35) loopt het plots helemaal anders. De Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in wanneer hij over zijn ervaring op de set van 'Knight of Cups' praat. "Die vent weet gewoon niet waar hij mee bezig is", klinkt het hard maar doodeerlijk.

"Ik ben teleurgesteld", reageert Kinnaman wanneer ik pols hoe het met zijn laatste project 'Knight of Cups' zit. "Wat een rotervaring. (Terrence) heeft een manier van regisseren die me totaal niet aanstaat. Die vent weet gewoon niet waar hij mee bezig is. Hij neemt een heleboel scènes op en beslist pas daarna waar zijn film over gaat."

Die nonchalante manier van werken stond de Zweed allesbehalve aan: "Ik had een monoloog van maar liefst zeventien pagina's waar ik drie weken lang aan ben bezig geweest. Toen ik op de set aankwam, zei Terry plots (imiteert zuiders accent) 'If y'all have something to say... it's not important what y'all say, but I just want a slice of life.' Daar sta je dan."

09-04-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneak preview van Jurrasic World: Chris Pratt flirt met Bryce Dallas Howard!

Sneak preview van Jurrasic World: Chris Pratt flirt met Bryce Dallas Howard!

http://oi61.tinypic.com/15higja.jpg

Het is jammer genoeg nog wachten tot 10 juni om de film Jurrasic World bij ons in de bioscoop te kunnen zien. Maar met een korte preview van een scène uit de film lichten we hier al een klein tipje van de sluier. In dit filmfragment zien we de knappe Chris Pratt flirten met Bryce Dallas Howard. Dat smaakt naar meer...

Een spannende film met een hoofdrol voor Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt (35) en dinosaurussen, dat kan alleen maar steengoed worden. Jurrasic World speelt zich exact 22 jaar na de eerste Jurrasic Parc film uit 1993 af. Jurrasic World is een goeddraaiend pretpark met veel bezoekers. Om het park nog spectaculairder te maken ontwerpen wetenschappers een genetische gemanipuleerde dinosaurus, die tegen alle verwachtingen in compleet door het lint gaat en bezoekers aanvalt. De knappe Chris Pratt wordt ingeschakeld om deze ramp op te lossen.

Flirten met Bryce Dallas Howard
10 juni is het officiële première van de film in België, wat nog véél te lang wachten is. Intussen houden we ons zoet met de nodige trailers en previews die hier en daar op het publiek worden losgelaten. Om al even op voorhand te smullen van de knappe Chris Pratt, kan je hier alvast zien hoe de de acteur in een scène het op een flirten zet met het personage van actrice Bryce Dallas Howard. Zij wil alleen maar over dinosaurussen praten, terwijl hij hun eerste date niet uit zijn hoofd kan zetten. Geniet van dit lekkere voorsmaakje.

09-04-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent haalt ook uit naar Filip: "Sabotage, net de Stasi"

Laurent haalt ook uit naar Filip: "Sabotage, net de Stasi"

http://oi60.tinypic.com/280mc2c.jpg

Prins Laurent heeft in een ophefmakend interview uitgehaald naar zijn familieleden, onder wie zijn broer koning Filip. "Mijn familie heeft me nooit gesteund", zei Laurent tegen de Franstalige omroep RTBF. De prins zegt dat de entourage van zijn familie hem wil "beschadigen en verhinderen om te werken''.

Laurent (51) vergelijkt de "sabotage" die hij ervaart met de werkwijze van de Stasi, de beruchte staatsveiligheidsdienst van het communistische Oost-Duitsland, die de burgers onder de duim moest houden.

"Het is begonnen met mijn oom, koning Boudewijn", aldus de prins. "Toen kwam mijn vader Albert II. Met hen was het zoals met de Stasi. Vandaag de dag heb ik de indruk dat het met mijn broer, koning Filip, hetzelfde gaat."

Laurent deed zijn uitspraken naar aanleiding van de verliezen die zijn twee investeringsbedrijven lijden volgens de krant La Libre. In het Franstalige dagblad gaf hij eerder vandaag zijn familie de schuld van de malaise.

"Mensen vielen mij voortdurend lastig, ze zeiden dat ik eigen projecten moest vinden. Maar wanneer ik iets doe, dan word ik gedwarsboomd."

09-04-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

"Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

http://oi57.tinypic.com/acszef.jpg

De Amerikaanse superster Taylor Swift heeft in een emotionele brief aan haar fans bekendgemaakt dat haar 57-jarige moeder Andrea Finlay kanker heeft. "Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten", schrijft de 25-jarige zangeres.

Ze legt in de brief uit dat ze haar moeder met kerst had gevraagd haar gezondheid te laten controleren. "De resultaten zijn binnen. Ik ben bedroefd jullie te moeten vertellen dat de diagnose kanker luidt."

Swift schrijft dat haar moeder het belangrijk vindt dat de fans op de hoogte zijn. ''Ze wil laten weten waarom ze niet zoveel shows tijdens deze tournee  bijwoont. Ze gaat een belangrijk gevecht aan."

09-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

http://oi61.tinypic.com/21ab9dk.jpg

Sofía Vergara is gezegend met grote natuurlijke borsten, maar dat heeft ook nadelen. Dat vertelt de Modern Family-ster in Vanity Fair.

Vergara siert in mei de cover van het modetijdschrift. Voor de fotoshoot droeg ze een laag uitgesneden rode jurk die haar decolleté accentueert. "Mijn borsten zijn enorm", zegt de 42-jarige actrice in het blad. Dat is niet altijd even handig. "Beha's kopen is voor mij altijd een nachtmerrie geweest."

Gelukkig is er speciale kleding op de markt voor vrouwen met een grote boezem. "Toen ik in Los Angeles kwam wonen, ontdekte ik winkels die beha's voor strippers maken", laat de Colombiaanse weten. Daarmee bedoelt ze 'dunne meisjes met gigantische borsten'.

Soms is Vergara jaloers op vrouwen met nepborsten. "Geloof me, ik wou dat ik ze had. Als ik lig, zakken ze helemaal weg. Dat is niet leuk." Ook vervelend vindt ze kritiek op haar outfits. "Dan lees ik dat ik weer een jurk met dezelfde vorm draag. Wat willen jullie dan? Ik draag ze niet voor niets."

08-04-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

http://oi62.tinypic.com/2yoreoj.jpg

Een Zuid-Koreaanse activist heeft duizenden dvd's van de film 'The Interview' via luchtballonnen boven Noord-Korea gedropt. In de satirische film wordt een moordcomplot tegen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un beraamd.

Lee Min-bok zei dat hij inmiddels vier keer vanaf grensplaatsen met Noord-Korea de dvd's over de grens heeft gestuurd. Zijn ballonnen bevatten bovendien politieke pamfletten waarin kritiek wordt geuit op de Noord-Koreaanse regering en de Zuid-Koreaanse welvaart wordt geprezen.

Min-bok hoopt op die manier het Noord-Koreaanse volk te inspireren en tot nadenken te stemmen. Noord-Korea beschouwt de pamfletten als een aanval op de regering en wil dat de Zuid-Koreaanse regering de activisten een halt toeroept. De regering in Seoul vindt echter dat het om vrijheid van meningsuiting gaat.

De lancering van de film 'The Interview' leidde de afgelopen maanden tot veel ophef. Noord-Korea vindt de fictieve moord op politiek leider Kim Jong-un onacceptabel. De systemen van Sony werden daarop gehackt, waarna Amerikaanse bioscopen huiverig waren om de film te vertonen.

08-04-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

http://oi57.tinypic.com/hv2zrq.jpg

Kunstenaar Plastic Jesus heeft verspreid in Los Angeles bordjes opgehangen die de Kardashians verbieden te parkeren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

'No Kardashian Parking Any Time', zo staat op de officieel uitziende borden. Het is een actie van Plastic Jesus, de kunstenaar die bekend werd met onder meer zijn 'Stop Making Stupid People Famous'-campagne.

Obsessie met beroemdheden
"De Kardashian-familie is verweven geraakt met onze cultuur", zo verklaart de kunstenaar zijn nieuwe actie. "We hebben mainstream media toegelaten om zo winstgericht te zijn, dat we echte nieuwsverhalen opofferen om onze platvloerse obsessie met beroemdheden te bevredigen."

Schuldig
Plastic Jesus wil graag de straten van Los Angeles bevrijd zien van paparazzi. "Ik kan verzekeren dat het aantal paparazzi een stuk groter is dan het aantal fotografen die achter echt nieuws aan zitten." Hij benadrukt dat de macht uiteindelijk bij de mensen zelf ligt. "Zonder ons zou er geen markt zijn voor de Kardashians. We zijn net zo schuldig, zo niet nog schuldiger."

Oscarbeeld spuit heroïne
Vorig jaar in de aanloop naar de Oscaruitreikinhg plaatste Plastic Jesus op een druk kruispunt in Hollywood een manshoog Oscarbeeld dat heroïne spuit met het opschrift 'Hollywood's Best Kept Secret'. De kunstenaar zei daarvoor geïnspireerd te zijn door de dood van Philip Seymour Hoffman, de acteur die door een overdosis heroïne stierf, en de heroïnedood van zijn neef en diens vrouw.

08-04-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!