Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

http://oi61.tinypic.com/4qjsci.jpg

Scott Smith (50) is een verwoed en erg succesvol handtekeningenjager. Hij mikt al 33 jaar op celebs die op de cover van Sports Illustrated prijken. Van alle edities van het weekblad dat sinds 1954 verschijnt, heeft Smith de handtekeningen bemachtigd van maar liefst 94% van de covercelebs. 99% daarvan verkreeg hij in hoogst eigen persoon. Eentje springt er voor hem echt uit, in negatieve zin.

Zijn collectie handtekeningen is om en bij de 2 miljoen dollar waard. Sports Illustrated is méér dan de beruchte jaarlijkse badpakkenspecial. Het is de rest van het jaar ook een weekblad met heel wat minder zwempakjes. Smith verzamelde onder meer de handtekeningen van Michael Jordan, Mike Tyson, Mohammed Ali en model Kate Upton. Maar Kate, die vond hij niet zo sympathiek. "Zij is echt een nachtmerrie, gewoon een lelijk mens", zegt Smith. "Ik zag haar toen ze alleen was en ze zei 'Fuck You', alsof het vragen van een handtekening de vreselijkste zaak van de wereld is. Ze gebruikte die woorden, alsof ik haar in haar hart stak."

Met Michael Jordan had Smith een bijzondere relatie. Jordan stond zomaar eventjes 51 keer op de cover, meer dan welke atleet ook. In 1982 was het voor Smith nog makkelijk om de handtekening van de NBA-legende te krijgen. Maar dan steeg de populariteit van MJ naar ongekende hoogtes en was hij nog maar erg karig met het uitdelen van zijn handtekening. Smith heeft er nu nog zestien te gaan van Jordan om zijn setje compleet te maken. "Ik bood hem zelfs 10.000 dollar cash aan op een golfbaan in de Bahamas... maar hij zei: 'Nee dank je, jij hebt al genoeg.'"

Mike Tyson verraste Smith: de bokser nodigde hem uit op zijn hotelkamer om sigaartje te roken en handtekende 50 covers voor hem. Maar ondanks die generositeit blijft Mohammed Ali toch de allergrootste voor Smith. Hij had het geluk de levende legende al dertig keer te ontmoeten. "Hij zei mij dat het hem gelukkig maakt en hem een stapje dichter bij God brengt als hij handtekeningen kan uitdelen en de lachende gezichten te zien."

De eerste figuurlijke scalp van Scott Smith was die van ijshockeykampioen Wayne Gretzky, in 1973. Hij ontmoette Gretzky in een hotel in New York. "Ik haalde een paar magazines van Sports Illustrated boven en hij tekende ze gelukkig. Hij heeft altijd klasse gehad. Hij had er destijds geen enkel probleem mee."

11-04-2015 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

http://oi59.tinypic.com/9zpoxv.jpg

Deryck Whibley van punkrockband Sum 41 heeft er een bewogen jaar opzitten. In april vorig jaar werd de zanger naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij thuis in elkaar was gezakt. Jarenlang alcoholmisbruik eiste zijn tol en Whibley stierf bijna aan nier- en leverfalen.

Dokters vertelden hem dat een drankje meer hem waarschijnlijk fataal was geworden, maar sindsdien gaat het heel wat beter met de rocker, die in het begin opnieuw moest leren stappen "Ik heb nog altijd moeite om te stappen. Omdat ik zo lang in het ziekenhuis heb gelegen, heb ik bijna geen spieren meer", aldus Whibley tijdens zijn revalidatie. "Ik heb heel lang niet kunnen stappen, maar ik maak langzaam aan vorderingen. Ik kan niet wachten om weer op te treden", ging hij verder.

Whibley verhielp zijn katers met extra alcohol. Bovendien deed een burn-out na een tour van maar liefst drie jaar er niet goed aan. "Normaal begin ik na een tour weer te schrijven aan een nieuw album, maar deze keer begon ik te feesten, en dat een jaar aan een stuk", vertelde Whibley, die niet opnieuw wil beginnen drinken. "Mocht ik mezelf niet bijna dood hebben gedronken, zou ik miscchien denken dat ik iets mis, maar eigenlijk mis ik niets", besluit hij.

Ondertussen staat Whibley weer op de planken en heeft hij alcohol afgezworen.

10-04-2015 om 09:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

http://oi58.tinypic.com/2qjynep.jpg

De Gentse burgemeester Daniël Termont moet zowat de avond van zijn leven beleefd hebben tijdens de opnames van de nieuwe Woestijnvisshow 'Achter de Rug'. Hij werd namelijk compleet onverwacht vol op de mond gekust door Sarah Vandeursen, ontdekking van 'De Slimste Mens ter Wereld' en ook bekend als de helft van Kenji Minogue.

Vier zendt vanaf 21 april de show uit. In 'Achter de Rug' ontvangen Sven De Leijer - nog steeds fysiek gehandicapt wegens een bij het skiën opgelopen buikspierscheur - en de ravissant zwangere Elodie Ouedraogo telkens twee gasten die beurtelings feestelijk worden toegesproken en/of beledigd door gastsprekers.

09-04-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman kampte met 'quarterlifecrisis'

Eva Daeleman kampte met 'quarterlifecrisis'

http://oi61.tinypic.com/jsogt4.jpg

"Ik heb veel gehuild, grenzen verlegd en nu zit ik in een zwart gat, maar het was het waard." Eva Daeleman trok twee maanden naar de andere kant van de wereld, maar is terug thuis. "Ik had het toen niet door, maar ik kampte misschien wel met een quarterlifecrisis."

Het heeft een goeie drie weken geduurd alvorens Eva haar draai vond op haar reis. "Het was een zoektocht. Ik had het moeilijk met alleen zijn. Plots ging ik nadenken over alles en voelde ik mij zo nietig. Nu schat ik die momenten enorm naar waarde. En ik weet nu: het is goed om uit je comfortzone te komen. En hoeveel ik soms ook gehuild heb, ik heb ook heel veel goeie momenten meegemaakt. En veel over mezelf geleerd. Zo denk ik dat ik op een gegeven moment misschien wel met een quarterlifecrisis kampte."

"Ik had stiekem gehoopt de man van mijn leven tegen te komen, maar dat is niet gelukt. Dat is ook oké, alles gebeurt om een reden en als je er naar op zoek gaat, vind je het toch niet. Die les heb ik wel geleerd", besluit de blondine.

09-04-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent: "Mijn vader heeft me jarenlang gesaboteerd"

Prins Laurent: "Mijn vader heeft me jarenlang gesaboteerd"

http://oi60.tinypic.com/2u88pit.jpg

Prins Laurent heeft nog maar eens uitgehaald naar koning Albert. "Jarenlang hebben mijn familie, mijn vader en zijn entourage mij gesaboteerd", zo zegt hij in de krant La Libre.

"Ik onderging dat. Maar het is moeilijk werken in zo'n sfeer." Het enfant terrible van de Belgische monarchie gaf het interview naar aanleiding van de moeilijke financiële situatie van twee van zijn vastgoedbedrijven.

Samen zitten die achter een prestigeproject van Laurent rond ecologie, maar de vennootschappen stapelen de verliezen op. Dat Cerbux Invest en REC Arlon 67 in financiële moeilijkheden zitten, is niet nieuw. Dat de prins nu eigenhandig in overdrive gaat om ze te redden wél. Hij zoekt nu zélf huurders voor enkele gebouwen die eigendom zijn van de firma's - naar eigen zeggen omdat hij het milieuthema zo genegen is. "Het stoort me dat ik de naam heb een geldwolf te zijn."

In één adem laat het enfant terrible van het Belgische koningshuis niet na uit te halen naar zijn vader. "Voortdurend valt men mij lastig om eigen projecten te vinden. Voilà. Dat is wat ik nu doe. Mijn hele leven heeft men mij geblokkeerd in mijn activiteiten. Wie? Mijn familie, mijn vader en diens entourage indertijd. Ik onderging dat. Maar het is uiterst moeilijk werken in zo'n sfeer."

Vandaag de dag hangt hij meer af van de politiek, gaat hij verder, maar die is volgens hem meer voor rede vatbaar. "Enfin, dat hoop ik."

09-04-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongezien: Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in

Ongezien: Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in

http://oi59.tinypic.com/ivenhs.jpg

Je hoort tijdens elk interview steeds weer hetzelfde verhaaltje: acteurs die van de daken schreeuwen dat ze alleen maar mooie herinneringen overhouden aan de opnames van hun films. Maar tijdens mijn gesprek met Joel Kinnaman (35) loopt het plots helemaal anders. De Zweedse acteur boort regisseur Terrence Malick compleet de grond in wanneer hij over zijn ervaring op de set van 'Knight of Cups' praat. "Die vent weet gewoon niet waar hij mee bezig is", klinkt het hard maar doodeerlijk.

"Ik ben teleurgesteld", reageert Kinnaman wanneer ik pols hoe het met zijn laatste project 'Knight of Cups' zit. "Wat een rotervaring. (Terrence) heeft een manier van regisseren die me totaal niet aanstaat. Die vent weet gewoon niet waar hij mee bezig is. Hij neemt een heleboel scènes op en beslist pas daarna waar zijn film over gaat."

Die nonchalante manier van werken stond de Zweed allesbehalve aan: "Ik had een monoloog van maar liefst zeventien pagina's waar ik drie weken lang aan ben bezig geweest. Toen ik op de set aankwam, zei Terry plots (imiteert zuiders accent) 'If y'all have something to say... it's not important what y'all say, but I just want a slice of life.' Daar sta je dan."

09-04-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneak preview van Jurrasic World: Chris Pratt flirt met Bryce Dallas Howard!

Sneak preview van Jurrasic World: Chris Pratt flirt met Bryce Dallas Howard!

http://oi61.tinypic.com/15higja.jpg

Het is jammer genoeg nog wachten tot 10 juni om de film Jurrasic World bij ons in de bioscoop te kunnen zien. Maar met een korte preview van een scène uit de film lichten we hier al een klein tipje van de sluier. In dit filmfragment zien we de knappe Chris Pratt flirten met Bryce Dallas Howard. Dat smaakt naar meer...

Een spannende film met een hoofdrol voor Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt (35) en dinosaurussen, dat kan alleen maar steengoed worden. Jurrasic World speelt zich exact 22 jaar na de eerste Jurrasic Parc film uit 1993 af. Jurrasic World is een goeddraaiend pretpark met veel bezoekers. Om het park nog spectaculairder te maken ontwerpen wetenschappers een genetische gemanipuleerde dinosaurus, die tegen alle verwachtingen in compleet door het lint gaat en bezoekers aanvalt. De knappe Chris Pratt wordt ingeschakeld om deze ramp op te lossen.

Flirten met Bryce Dallas Howard
10 juni is het officiële première van de film in België, wat nog véél te lang wachten is. Intussen houden we ons zoet met de nodige trailers en previews die hier en daar op het publiek worden losgelaten. Om al even op voorhand te smullen van de knappe Chris Pratt, kan je hier alvast zien hoe de de acteur in een scène het op een flirten zet met het personage van actrice Bryce Dallas Howard. Zij wil alleen maar over dinosaurussen praten, terwijl hij hun eerste date niet uit zijn hoofd kan zetten. Geniet van dit lekkere voorsmaakje.

09-04-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent haalt ook uit naar Filip: "Sabotage, net de Stasi"

Laurent haalt ook uit naar Filip: "Sabotage, net de Stasi"

http://oi60.tinypic.com/280mc2c.jpg

Prins Laurent heeft in een ophefmakend interview uitgehaald naar zijn familieleden, onder wie zijn broer koning Filip. "Mijn familie heeft me nooit gesteund", zei Laurent tegen de Franstalige omroep RTBF. De prins zegt dat de entourage van zijn familie hem wil "beschadigen en verhinderen om te werken''.

Laurent (51) vergelijkt de "sabotage" die hij ervaart met de werkwijze van de Stasi, de beruchte staatsveiligheidsdienst van het communistische Oost-Duitsland, die de burgers onder de duim moest houden.

"Het is begonnen met mijn oom, koning Boudewijn", aldus de prins. "Toen kwam mijn vader Albert II. Met hen was het zoals met de Stasi. Vandaag de dag heb ik de indruk dat het met mijn broer, koning Filip, hetzelfde gaat."

Laurent deed zijn uitspraken naar aanleiding van de verliezen die zijn twee investeringsbedrijven lijden volgens de krant La Libre. In het Franstalige dagblad gaf hij eerder vandaag zijn familie de schuld van de malaise.

"Mensen vielen mij voortdurend lastig, ze zeiden dat ik eigen projecten moest vinden. Maar wanneer ik iets doe, dan word ik gedwarsboomd."

09-04-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

"Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

http://oi57.tinypic.com/acszef.jpg

De Amerikaanse superster Taylor Swift heeft in een emotionele brief aan haar fans bekendgemaakt dat haar 57-jarige moeder Andrea Finlay kanker heeft. "Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten", schrijft de 25-jarige zangeres.

Ze legt in de brief uit dat ze haar moeder met kerst had gevraagd haar gezondheid te laten controleren. "De resultaten zijn binnen. Ik ben bedroefd jullie te moeten vertellen dat de diagnose kanker luidt."

Swift schrijft dat haar moeder het belangrijk vindt dat de fans op de hoogte zijn. ''Ze wil laten weten waarom ze niet zoveel shows tijdens deze tournee  bijwoont. Ze gaat een belangrijk gevecht aan."

09-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

http://oi61.tinypic.com/21ab9dk.jpg

Sofía Vergara is gezegend met grote natuurlijke borsten, maar dat heeft ook nadelen. Dat vertelt de Modern Family-ster in Vanity Fair.

Vergara siert in mei de cover van het modetijdschrift. Voor de fotoshoot droeg ze een laag uitgesneden rode jurk die haar decolleté accentueert. "Mijn borsten zijn enorm", zegt de 42-jarige actrice in het blad. Dat is niet altijd even handig. "Beha's kopen is voor mij altijd een nachtmerrie geweest."

Gelukkig is er speciale kleding op de markt voor vrouwen met een grote boezem. "Toen ik in Los Angeles kwam wonen, ontdekte ik winkels die beha's voor strippers maken", laat de Colombiaanse weten. Daarmee bedoelt ze 'dunne meisjes met gigantische borsten'.

Soms is Vergara jaloers op vrouwen met nepborsten. "Geloof me, ik wou dat ik ze had. Als ik lig, zakken ze helemaal weg. Dat is niet leuk." Ook vervelend vindt ze kritiek op haar outfits. "Dan lees ik dat ik weer een jurk met dezelfde vorm draag. Wat willen jullie dan? Ik draag ze niet voor niets."

08-04-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

http://oi62.tinypic.com/2yoreoj.jpg

Een Zuid-Koreaanse activist heeft duizenden dvd's van de film 'The Interview' via luchtballonnen boven Noord-Korea gedropt. In de satirische film wordt een moordcomplot tegen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un beraamd.

Lee Min-bok zei dat hij inmiddels vier keer vanaf grensplaatsen met Noord-Korea de dvd's over de grens heeft gestuurd. Zijn ballonnen bevatten bovendien politieke pamfletten waarin kritiek wordt geuit op de Noord-Koreaanse regering en de Zuid-Koreaanse welvaart wordt geprezen.

Min-bok hoopt op die manier het Noord-Koreaanse volk te inspireren en tot nadenken te stemmen. Noord-Korea beschouwt de pamfletten als een aanval op de regering en wil dat de Zuid-Koreaanse regering de activisten een halt toeroept. De regering in Seoul vindt echter dat het om vrijheid van meningsuiting gaat.

De lancering van de film 'The Interview' leidde de afgelopen maanden tot veel ophef. Noord-Korea vindt de fictieve moord op politiek leider Kim Jong-un onacceptabel. De systemen van Sony werden daarop gehackt, waarna Amerikaanse bioscopen huiverig waren om de film te vertonen.

08-04-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

http://oi57.tinypic.com/hv2zrq.jpg

Kunstenaar Plastic Jesus heeft verspreid in Los Angeles bordjes opgehangen die de Kardashians verbieden te parkeren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

'No Kardashian Parking Any Time', zo staat op de officieel uitziende borden. Het is een actie van Plastic Jesus, de kunstenaar die bekend werd met onder meer zijn 'Stop Making Stupid People Famous'-campagne.

Obsessie met beroemdheden
"De Kardashian-familie is verweven geraakt met onze cultuur", zo verklaart de kunstenaar zijn nieuwe actie. "We hebben mainstream media toegelaten om zo winstgericht te zijn, dat we echte nieuwsverhalen opofferen om onze platvloerse obsessie met beroemdheden te bevredigen."

Schuldig
Plastic Jesus wil graag de straten van Los Angeles bevrijd zien van paparazzi. "Ik kan verzekeren dat het aantal paparazzi een stuk groter is dan het aantal fotografen die achter echt nieuws aan zitten." Hij benadrukt dat de macht uiteindelijk bij de mensen zelf ligt. "Zonder ons zou er geen markt zijn voor de Kardashians. We zijn net zo schuldig, zo niet nog schuldiger."

Oscarbeeld spuit heroïne
Vorig jaar in de aanloop naar de Oscaruitreikinhg plaatste Plastic Jesus op een druk kruispunt in Hollywood een manshoog Oscarbeeld dat heroïne spuit met het opschrift 'Hollywood's Best Kept Secret'. De kunstenaar zei daarvoor geïnspireerd te zijn door de dood van Philip Seymour Hoffman, de acteur die door een overdosis heroïne stierf, en de heroïnedood van zijn neef en diens vrouw.

08-04-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blundermiss Cindy Sabbe behaalt middelbaar diploma

Blundermiss Cindy Sabbe behaalt middelbaar diploma

http://oi59.tinypic.com/qntppd.jpg

Gemeenteraadslid Cindy Sabbe geeft haar criticasters lik op stuk. Deze week behaalde ze via afstandsonderwijs haar diploma middelbaar onderwijs. Ze wil nu toegepaste psychologie gaan studeren. Vorig jaar kwam Cindy in opspraak toen ze als Miss België-kandidate zei dat de Eerste Wereldoorlog 'tien jaar geleden' begon.

"Het harde werk heeft geloond", aldus een tevreden Cindy Sabbe. "Het is eigenlijk wel ironisch dat mijn laatste examen geschiedenis was. Met het diploma trek ik ook meteen een dikke streep onder mijn schoolverleden en de heisa rond mijn geschiedeniskennis." Een jaar geleden kwam Cindy immers in opspraak toen ze als Miss België-kandidate fors uit de bocht ging bij het raden naar het aanvangsjaar van de Eerste Wereldoorlog. Vooral op sociale media werd de jongedame door het slijk gesleurd. "Ik heb toen een fout gemaakt, vooral door stress. Eén klein foutje en heel België spreekt erover." Cindy Sabbe wou altijd haar modellencarrière combineren met haar mandaat als gemeenteraadslid en met een latere job als schoonheidsconsulente. Nu verlegt ze haar ambities.

Verder studeren

"Vanaf volgend academiejaar, september 2015, ga ik de studies toegepaste psychologie in Vives Kortrijk aanvatten. Mijn grote droom is om later aan de slag te gaan met gepeste kinderen of kinderen en jongeren met autisme. Ik heb pestgedrag als kind ook meegemaakt, ik weet wat dat kan doen met een mensenleven en ik wil mijn ervaring en kennis ook ten dienste stellen om kinderen in deze situatie daadwerkelijk te helpen."

08-04-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger denkt nog lang niet aan pensioen

Mick Jagger denkt nog lang niet aan pensioen

http://oi62.tinypic.com/2uixhts.jpg

Mick Jagger denkt er voorlopig nog niet aan om te stoppen met muziek maken en optreden. "Ik denk alleen maar aan de volgende tour. Mijn pensioen komt niet bij mij op", vertelt de 71-jarige rocker aan Rolling Stone.

"Ik ben vooral bezig met het plannen van nieuwe optredens", benadrukt Mick. Het muziekblad vraagt Jagger ook of de mannen binnenkort nog de studio induiken om een nieuw album op te nemen. "Ik wist dat je dit zou vragen, maar ik weet het niet", aldus Mick. "Het zou natuurlijk geweldig zijn en ik heb veel nieuwe nummers liggen die ik in de afgelopen jaren heb geschreven", verklapt Mick. "Laten we het hopen."

Als de mannen niet met elkaar een nieuwe plaat opnemen, zou het goed kunnen dat Mick in zijn eentje een album gaat maken. "Ik zou het heel leuk vinden om een Stones-album te maken, maar als dat er niet van komt. Ja, dan doe ik het. Ik heb namelijk ook nummers liggen die niet zo passen bij de Stones."

08-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe onthult het geheim van zijn strakke lijf

Louis Talpe onthult het geheim van zijn strakke lijf

http://oi58.tinypic.com/255queo.jpg

Louis Talpe showt zijn strakke spieren in de vtm-reeks Spitsbroers waarin hij de perfecte topspits speelt. Toch beweert de acteur geen macho en allesbehalve ijdel te zijn, in het blad TV Familie doet hij zijn sportregime en dieet uit de doeken.

In het magazine legt Louis uit dat hij met naakt acteren geen probleem heeft. "In 'Spitsbroers' ben ik geregeld in ontbloot torso te zien én heb ik een vrijscène met Ella Leyers. In de reeks stond ik zeker niet op mijn scherpst. Toen had ik het druk met de musical 14-18, nu probeer ik vijf keer per week te sporten. Ik begin me lastig te voelen als ik twee dagen niet kan gaan. Voetbal, fitness en fietsen zijn de manieren waarop ik in vorm probeer te blijven. En het gespierde lichaam is natuurlijk mooi meegenomen."

Toch zegt hij niet voor de vrouwen te trainen, hij wil zich vooral goed voelen. Dat is belangrijk dan een mooi uiterlijk. Talpe voelt zich zelfs onwennig bij complimenten van vrouwen. De knappe acteur mag niet eten wat hij wil, maar blijft wel een echte Bourgondiër. "Ik heb net een hamburger en frieten gegeten", grapt Talpe.

08-04-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson krijgt groen licht voor satirische quiz op BBC

Jeremy Clarkson krijgt groen licht voor satirische quiz op BBC

http://oi59.tinypic.com/2rdudf6.jpg

Ondanks dat zijn contract voor 'Top Gear' niet werd verlengd, mag Jaremy Clarkson van de BBC wel de satirische quiz 'Have I Got News For You' presenteren op de openbare omroep.

"Het contract voor Top Gear is niet verlengd, maar Jeremy is niet verbannen door de BBC", zei een woordvoerder van de BBC.

Geen vervolging
Nadat Clarkson begin maart een producer van de autoshow had uitgescholden en geslagen, werd een onderzoek ingesteld naar de populaire maar controversiële presentator. Eerst werd hij geschorst, na het onderzoek besloot de openbare omroep zijn contract voor Top Gear niet te verlengen. Tony Hall, directeur-generaal van de BBC, besloot dat Clarkson een grens had overschreden. Clarkson wordt door de politie niet vervolgd voor het incident, zo raakte gisteren bekend.

Clarkson neemt volgende maand een aflevering van de satirische quiz 'Have I Got News For You' op. Hij was al eerder te gast in de show.

Vorige maand verklaarde Jimmy Mulville van productiehuis Hat Trick, dat 'Have I Got News For You' voor de BBC maakt, dat hij Clarkson "een fantastische tv-maker" vindt. "Misschien kunnen we de producer er bij halen zodat hij Jeremy live op televisie kan slaan", grapte Mulville toen.

'Clarkson, Hammond and May Live'
Hoe de toekomst voor Clarkson er verder uitziet, is nog onduidelijk. Eerder deze week raakte bekend dat hij met zijn voormalige Top Gear-collega's Richard Hammond en James May later dit jaar nog een reeks liveshows zal afwerken die al voor zijn ontslag vastlagen.

De shows in Australië, Noorwegen, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië zullen echter niet onder de BBC-vlag uitvaren. Ze zullen ook niet langer als 'Top Gear Live' worden geafficheerd, maar als 'Clarkson, Hammond and May Live'. Dat betekent ook dat ze geen beeldmateriaal uit Top Gear mogen gebruiken en dat ook The Stig er niet mag aan deelnemen.

Het laten plaatsgrijpen van de liveshows voedde het gerucht dat de drie van plan zijn als team door te gaan, maar insiders van de tournee menen dat ze slechts hun gemaakte beloftes tegenover de fans willen nakomen. Ook de toekomst van Hammond en May is onduidelijk, want ook hun contracten met Top Gear zijn afgelopen.

08-04-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde kruipt met Stefan Everts tussen de lakens

Joke van de Velde kruipt met Stefan Everts tussen de lakens

http://oi58.tinypic.com/250m101.jpg

"Joke slaapt niet meer alleen...", zo kondigde de ex-Miss België zelf aan op Instagram vanochtend. "Vertel jou zo meteen alles @wimoosterlinck tijdens jouw programma". Waar ze op doelde was iets minder spannend dan we hoopten, bleek uit dat radioprogramma op Q-music: Joke slaapt 's nachts met het TRUITJE van Stefan Everts in bed. Anticlimax.

Model en ex-Miss België Joke van de Velde is op woensdagmiddag de vaste sidekick van radiopresentator Wim Oosterlinck tijdens de Wim O Show op Q-music. Ze onthult elke week tussen 16u en 18u iets over zichzelf wat niemand weet. Vanochtend warmde ze ons al op door deze foto te posten op Instagram, vergezeld van de tekst "Ik moet jou iets bekennen...slaap niet meer alleen. Vertel jou zo meteen alles @wimoosterlinck tijdens jouw programma #WimO 16-18 uur"

08-04-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis showt alvast de lingerie voor komende herfst

Sylvie Meis showt alvast de lingerie voor komende herfst

http://oi60.tinypic.com/30s97aq.jpg

Sylvie Meis is kort in Nederland voor een fotoshoot van lingerieketen Hunkemöller. Dat liet de Nederlandse presentatrice vandaag weten via foto's op Instagram. Het zijn vrolijke kiekjes waarop Sylvie lacht en een bos roze heliumballonnen vasthoudt.

Meis is al jaren het gezicht van het lingeriemerk en reist heel de wereld rond voor nieuwe campagnes. Vanochtend stond ze alweer in beha en jarretelgordel de komende najaarsmode te showen.

De styling werd gedaan door de zus van Wesley Sneijders vrouw Yolanthe, Xelly Cabau-van Kasbergen. Tussen de shots door maakten ze een selfie waarop ze op een bed liggen en 'duckfaces' maken.

07-04-2015 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuilnisman heeft 19 kinderen bij zelfde vrouw: welke naam geef je dan nog aan nr. 19?

Vuilnisman heeft 19 kinderen bij zelfde vrouw: welke naam geef je dan nog aan nr. 19?

http://oi60.tinypic.com/33f72nc.jpg

Jean-Pierre heeft 19 kinderen bij dezelfde vrouw en hij kan de namen van al zijn nakomelingen in één adem opsommen.

De Gentse vuilnisman kwam aan bod in het VRT-programma 'Iedereen Beroemd'. Het eerste kind kwam er als plannetje om te kunnen trouwen omdat hij volgens zijn schoonmoeder zaliger geen goede partij was voor haar dochter. En van het één kwam het ander.

Een originele naam bedenken voor 19 kinderen is niet evident maar dit zijn ze: Debby, Bryan, Ian, Daisy, Jessy, Priscilla, Elvis, Lisa-Marie, Cheyenne, Tashina, Dakota, Dixie, Shawney, Washita, Shalona, Ginger, Ohio, Shelby en Tennessee.

Trots
"Moest ik kunnen teruggaan in de tijd, ik zou net hetzelfde doen", meent de Gentenaar. "Ik heb nergens spijt van. Ik kan niet zeggen hoe trots ik op mijn kinderen ben en hoe graag ik mijn vrouw zie, ze is fantastisch."

Ondertussen werkt niet alleen Jean-Pierre bij Ivago, ook vier van zijn kinderen hebben al een contract bij het afvalverwerkingsbedrijf. Inmiddels smeedt de kroost snode plannen om Ivago om te vormen tot Antheunis.

07-04-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta verdedigt Scientology

John Travolta verdedigt Scientology

http://oi59.tinypic.com/2j190dv.jpg

Met de komst van de HBO-documentaire 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' ligt de roemruchte religie weer flink onder vuur, maar John Travolta wil daar niets van weten. Dat vertelt hij aan Tampa Bay Times.

"Ik heb hem niet gezien en ben het ook niet van plan", zegt de acteur over de documentaire die de kerk fel bekritiseert. De film bespreekt onder meer fysieke intimidatie en chantage die binnen Scientology plaats zou vinden. "Ik heb niks van dat soort dingen ervaren, dus waarom zou ik iets communiceren dat niet waar is voor mij? Dat zou nergens op slaan, en dat geldt ook voor Tom Cruise, lijkt me."

Volgens het beroemde Scientology-lid is de documentaire een product van gefrustreerde ex-leden. "De kerk is niets dan briljant voor mij geweest. Ik ben zo gelukkig met mijn ervaringen in Scientology in de afgelopen veertig jaar, dat ik echt niks negatiefs te melden heb." Travolta zegt dat hij zijn carrière te danken heeft aan zijn lidmaatschap van de kerk. "Oh mijn god, ik zou het nooit hebben gehaald zonder de assistentie van de kerk. Echt niet." Ook inspireerde zijn geloof de acteur om goed te doen. "Ik heb zoveel mensen geholpen in moeilijke tijden. Van verlies van kinderen en dierbaren tot ziekte. Een negatieve blik op de kerk werpen zou voor mij een misdaad zijn."

07-04-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!