Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

"Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten"

http://oi57.tinypic.com/acszef.jpg

De Amerikaanse superster Taylor Swift heeft in een emotionele brief aan haar fans bekendgemaakt dat haar 57-jarige moeder Andrea Finlay kanker heeft. "Dit is iets waarvan mijn familie en ik vonden dat jullie het moesten weten", schrijft de 25-jarige zangeres.

Ze legt in de brief uit dat ze haar moeder met kerst had gevraagd haar gezondheid te laten controleren. "De resultaten zijn binnen. Ik ben bedroefd jullie te moeten vertellen dat de diagnose kanker luidt."

Swift schrijft dat haar moeder het belangrijk vindt dat de fans op de hoogte zijn. ''Ze wil laten weten waarom ze niet zoveel shows tijdens deze tournee  bijwoont. Ze gaat een belangrijk gevecht aan."

09-04-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

Sofía Vergara: grote borsten niet altijd fijn

http://oi61.tinypic.com/21ab9dk.jpg

Sofía Vergara is gezegend met grote natuurlijke borsten, maar dat heeft ook nadelen. Dat vertelt de Modern Family-ster in Vanity Fair.

Vergara siert in mei de cover van het modetijdschrift. Voor de fotoshoot droeg ze een laag uitgesneden rode jurk die haar decolleté accentueert. "Mijn borsten zijn enorm", zegt de 42-jarige actrice in het blad. Dat is niet altijd even handig. "Beha's kopen is voor mij altijd een nachtmerrie geweest."

Gelukkig is er speciale kleding op de markt voor vrouwen met een grote boezem. "Toen ik in Los Angeles kwam wonen, ontdekte ik winkels die beha's voor strippers maken", laat de Colombiaanse weten. Daarmee bedoelt ze 'dunne meisjes met gigantische borsten'.

Soms is Vergara jaloers op vrouwen met nepborsten. "Geloof me, ik wou dat ik ze had. Als ik lig, zakken ze helemaal weg. Dat is niet leuk." Ook vervelend vindt ze kritiek op haar outfits. "Dan lees ik dat ik weer een jurk met dezelfde vorm draag. Wat willen jullie dan? Ik draag ze niet voor niets."

08-04-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

Dvd's 'The Interview' boven Noord-Korea gedropt

http://oi62.tinypic.com/2yoreoj.jpg

Een Zuid-Koreaanse activist heeft duizenden dvd's van de film 'The Interview' via luchtballonnen boven Noord-Korea gedropt. In de satirische film wordt een moordcomplot tegen de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un beraamd.

Lee Min-bok zei dat hij inmiddels vier keer vanaf grensplaatsen met Noord-Korea de dvd's over de grens heeft gestuurd. Zijn ballonnen bevatten bovendien politieke pamfletten waarin kritiek wordt geuit op de Noord-Koreaanse regering en de Zuid-Koreaanse welvaart wordt geprezen.

Min-bok hoopt op die manier het Noord-Koreaanse volk te inspireren en tot nadenken te stemmen. Noord-Korea beschouwt de pamfletten als een aanval op de regering en wil dat de Zuid-Koreaanse regering de activisten een halt toeroept. De regering in Seoul vindt echter dat het om vrijheid van meningsuiting gaat.

De lancering van de film 'The Interview' leidde de afgelopen maanden tot veel ophef. Noord-Korea vindt de fictieve moord op politiek leider Kim Jong-un onacceptabel. De systemen van Sony werden daarop gehackt, waarna Amerikaanse bioscopen huiverig waren om de film te vertonen.

08-04-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

Kunstenaar voert parkeerverbod voor Kardashians in

http://oi57.tinypic.com/hv2zrq.jpg

Kunstenaar Plastic Jesus heeft verspreid in Los Angeles bordjes opgehangen die de Kardashians verbieden te parkeren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

'No Kardashian Parking Any Time', zo staat op de officieel uitziende borden. Het is een actie van Plastic Jesus, de kunstenaar die bekend werd met onder meer zijn 'Stop Making Stupid People Famous'-campagne.

Obsessie met beroemdheden
"De Kardashian-familie is verweven geraakt met onze cultuur", zo verklaart de kunstenaar zijn nieuwe actie. "We hebben mainstream media toegelaten om zo winstgericht te zijn, dat we echte nieuwsverhalen opofferen om onze platvloerse obsessie met beroemdheden te bevredigen."

Schuldig
Plastic Jesus wil graag de straten van Los Angeles bevrijd zien van paparazzi. "Ik kan verzekeren dat het aantal paparazzi een stuk groter is dan het aantal fotografen die achter echt nieuws aan zitten." Hij benadrukt dat de macht uiteindelijk bij de mensen zelf ligt. "Zonder ons zou er geen markt zijn voor de Kardashians. We zijn net zo schuldig, zo niet nog schuldiger."

Oscarbeeld spuit heroïne
Vorig jaar in de aanloop naar de Oscaruitreikinhg plaatste Plastic Jesus op een druk kruispunt in Hollywood een manshoog Oscarbeeld dat heroïne spuit met het opschrift 'Hollywood's Best Kept Secret'. De kunstenaar zei daarvoor geïnspireerd te zijn door de dood van Philip Seymour Hoffman, de acteur die door een overdosis heroïne stierf, en de heroïnedood van zijn neef en diens vrouw.

08-04-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blundermiss Cindy Sabbe behaalt middelbaar diploma

Blundermiss Cindy Sabbe behaalt middelbaar diploma

http://oi59.tinypic.com/qntppd.jpg

Gemeenteraadslid Cindy Sabbe geeft haar criticasters lik op stuk. Deze week behaalde ze via afstandsonderwijs haar diploma middelbaar onderwijs. Ze wil nu toegepaste psychologie gaan studeren. Vorig jaar kwam Cindy in opspraak toen ze als Miss België-kandidate zei dat de Eerste Wereldoorlog 'tien jaar geleden' begon.

"Het harde werk heeft geloond", aldus een tevreden Cindy Sabbe. "Het is eigenlijk wel ironisch dat mijn laatste examen geschiedenis was. Met het diploma trek ik ook meteen een dikke streep onder mijn schoolverleden en de heisa rond mijn geschiedeniskennis." Een jaar geleden kwam Cindy immers in opspraak toen ze als Miss België-kandidate fors uit de bocht ging bij het raden naar het aanvangsjaar van de Eerste Wereldoorlog. Vooral op sociale media werd de jongedame door het slijk gesleurd. "Ik heb toen een fout gemaakt, vooral door stress. Eén klein foutje en heel België spreekt erover." Cindy Sabbe wou altijd haar modellencarrière combineren met haar mandaat als gemeenteraadslid en met een latere job als schoonheidsconsulente. Nu verlegt ze haar ambities.

Verder studeren

"Vanaf volgend academiejaar, september 2015, ga ik de studies toegepaste psychologie in Vives Kortrijk aanvatten. Mijn grote droom is om later aan de slag te gaan met gepeste kinderen of kinderen en jongeren met autisme. Ik heb pestgedrag als kind ook meegemaakt, ik weet wat dat kan doen met een mensenleven en ik wil mijn ervaring en kennis ook ten dienste stellen om kinderen in deze situatie daadwerkelijk te helpen."

08-04-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger denkt nog lang niet aan pensioen

Mick Jagger denkt nog lang niet aan pensioen

http://oi62.tinypic.com/2uixhts.jpg

Mick Jagger denkt er voorlopig nog niet aan om te stoppen met muziek maken en optreden. "Ik denk alleen maar aan de volgende tour. Mijn pensioen komt niet bij mij op", vertelt de 71-jarige rocker aan Rolling Stone.

"Ik ben vooral bezig met het plannen van nieuwe optredens", benadrukt Mick. Het muziekblad vraagt Jagger ook of de mannen binnenkort nog de studio induiken om een nieuw album op te nemen. "Ik wist dat je dit zou vragen, maar ik weet het niet", aldus Mick. "Het zou natuurlijk geweldig zijn en ik heb veel nieuwe nummers liggen die ik in de afgelopen jaren heb geschreven", verklapt Mick. "Laten we het hopen."

Als de mannen niet met elkaar een nieuwe plaat opnemen, zou het goed kunnen dat Mick in zijn eentje een album gaat maken. "Ik zou het heel leuk vinden om een Stones-album te maken, maar als dat er niet van komt. Ja, dan doe ik het. Ik heb namelijk ook nummers liggen die niet zo passen bij de Stones."

08-04-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe onthult het geheim van zijn strakke lijf

Louis Talpe onthult het geheim van zijn strakke lijf

http://oi58.tinypic.com/255queo.jpg

Louis Talpe showt zijn strakke spieren in de vtm-reeks Spitsbroers waarin hij de perfecte topspits speelt. Toch beweert de acteur geen macho en allesbehalve ijdel te zijn, in het blad TV Familie doet hij zijn sportregime en dieet uit de doeken.

In het magazine legt Louis uit dat hij met naakt acteren geen probleem heeft. "In 'Spitsbroers' ben ik geregeld in ontbloot torso te zien én heb ik een vrijscène met Ella Leyers. In de reeks stond ik zeker niet op mijn scherpst. Toen had ik het druk met de musical 14-18, nu probeer ik vijf keer per week te sporten. Ik begin me lastig te voelen als ik twee dagen niet kan gaan. Voetbal, fitness en fietsen zijn de manieren waarop ik in vorm probeer te blijven. En het gespierde lichaam is natuurlijk mooi meegenomen."

Toch zegt hij niet voor de vrouwen te trainen, hij wil zich vooral goed voelen. Dat is belangrijk dan een mooi uiterlijk. Talpe voelt zich zelfs onwennig bij complimenten van vrouwen. De knappe acteur mag niet eten wat hij wil, maar blijft wel een echte Bourgondiër. "Ik heb net een hamburger en frieten gegeten", grapt Talpe.

08-04-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson krijgt groen licht voor satirische quiz op BBC

Jeremy Clarkson krijgt groen licht voor satirische quiz op BBC

http://oi59.tinypic.com/2rdudf6.jpg

Ondanks dat zijn contract voor 'Top Gear' niet werd verlengd, mag Jaremy Clarkson van de BBC wel de satirische quiz 'Have I Got News For You' presenteren op de openbare omroep.

"Het contract voor Top Gear is niet verlengd, maar Jeremy is niet verbannen door de BBC", zei een woordvoerder van de BBC.

Geen vervolging
Nadat Clarkson begin maart een producer van de autoshow had uitgescholden en geslagen, werd een onderzoek ingesteld naar de populaire maar controversiële presentator. Eerst werd hij geschorst, na het onderzoek besloot de openbare omroep zijn contract voor Top Gear niet te verlengen. Tony Hall, directeur-generaal van de BBC, besloot dat Clarkson een grens had overschreden. Clarkson wordt door de politie niet vervolgd voor het incident, zo raakte gisteren bekend.

Clarkson neemt volgende maand een aflevering van de satirische quiz 'Have I Got News For You' op. Hij was al eerder te gast in de show.

Vorige maand verklaarde Jimmy Mulville van productiehuis Hat Trick, dat 'Have I Got News For You' voor de BBC maakt, dat hij Clarkson "een fantastische tv-maker" vindt. "Misschien kunnen we de producer er bij halen zodat hij Jeremy live op televisie kan slaan", grapte Mulville toen.

'Clarkson, Hammond and May Live'
Hoe de toekomst voor Clarkson er verder uitziet, is nog onduidelijk. Eerder deze week raakte bekend dat hij met zijn voormalige Top Gear-collega's Richard Hammond en James May later dit jaar nog een reeks liveshows zal afwerken die al voor zijn ontslag vastlagen.

De shows in Australië, Noorwegen, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië zullen echter niet onder de BBC-vlag uitvaren. Ze zullen ook niet langer als 'Top Gear Live' worden geafficheerd, maar als 'Clarkson, Hammond and May Live'. Dat betekent ook dat ze geen beeldmateriaal uit Top Gear mogen gebruiken en dat ook The Stig er niet mag aan deelnemen.

Het laten plaatsgrijpen van de liveshows voedde het gerucht dat de drie van plan zijn als team door te gaan, maar insiders van de tournee menen dat ze slechts hun gemaakte beloftes tegenover de fans willen nakomen. Ook de toekomst van Hammond en May is onduidelijk, want ook hun contracten met Top Gear zijn afgelopen.

08-04-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde kruipt met Stefan Everts tussen de lakens

Joke van de Velde kruipt met Stefan Everts tussen de lakens

http://oi58.tinypic.com/250m101.jpg

"Joke slaapt niet meer alleen...", zo kondigde de ex-Miss België zelf aan op Instagram vanochtend. "Vertel jou zo meteen alles @wimoosterlinck tijdens jouw programma". Waar ze op doelde was iets minder spannend dan we hoopten, bleek uit dat radioprogramma op Q-music: Joke slaapt 's nachts met het TRUITJE van Stefan Everts in bed. Anticlimax.

Model en ex-Miss België Joke van de Velde is op woensdagmiddag de vaste sidekick van radiopresentator Wim Oosterlinck tijdens de Wim O Show op Q-music. Ze onthult elke week tussen 16u en 18u iets over zichzelf wat niemand weet. Vanochtend warmde ze ons al op door deze foto te posten op Instagram, vergezeld van de tekst "Ik moet jou iets bekennen...slaap niet meer alleen. Vertel jou zo meteen alles @wimoosterlinck tijdens jouw programma #WimO 16-18 uur"

08-04-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis showt alvast de lingerie voor komende herfst

Sylvie Meis showt alvast de lingerie voor komende herfst

http://oi60.tinypic.com/30s97aq.jpg

Sylvie Meis is kort in Nederland voor een fotoshoot van lingerieketen Hunkemöller. Dat liet de Nederlandse presentatrice vandaag weten via foto's op Instagram. Het zijn vrolijke kiekjes waarop Sylvie lacht en een bos roze heliumballonnen vasthoudt.

Meis is al jaren het gezicht van het lingeriemerk en reist heel de wereld rond voor nieuwe campagnes. Vanochtend stond ze alweer in beha en jarretelgordel de komende najaarsmode te showen.

De styling werd gedaan door de zus van Wesley Sneijders vrouw Yolanthe, Xelly Cabau-van Kasbergen. Tussen de shots door maakten ze een selfie waarop ze op een bed liggen en 'duckfaces' maken.

07-04-2015 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuilnisman heeft 19 kinderen bij zelfde vrouw: welke naam geef je dan nog aan nr. 19?

Vuilnisman heeft 19 kinderen bij zelfde vrouw: welke naam geef je dan nog aan nr. 19?

http://oi60.tinypic.com/33f72nc.jpg

Jean-Pierre heeft 19 kinderen bij dezelfde vrouw en hij kan de namen van al zijn nakomelingen in één adem opsommen.

De Gentse vuilnisman kwam aan bod in het VRT-programma 'Iedereen Beroemd'. Het eerste kind kwam er als plannetje om te kunnen trouwen omdat hij volgens zijn schoonmoeder zaliger geen goede partij was voor haar dochter. En van het één kwam het ander.

Een originele naam bedenken voor 19 kinderen is niet evident maar dit zijn ze: Debby, Bryan, Ian, Daisy, Jessy, Priscilla, Elvis, Lisa-Marie, Cheyenne, Tashina, Dakota, Dixie, Shawney, Washita, Shalona, Ginger, Ohio, Shelby en Tennessee.

Trots
"Moest ik kunnen teruggaan in de tijd, ik zou net hetzelfde doen", meent de Gentenaar. "Ik heb nergens spijt van. Ik kan niet zeggen hoe trots ik op mijn kinderen ben en hoe graag ik mijn vrouw zie, ze is fantastisch."

Ondertussen werkt niet alleen Jean-Pierre bij Ivago, ook vier van zijn kinderen hebben al een contract bij het afvalverwerkingsbedrijf. Inmiddels smeedt de kroost snode plannen om Ivago om te vormen tot Antheunis.

07-04-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta verdedigt Scientology

John Travolta verdedigt Scientology

http://oi59.tinypic.com/2j190dv.jpg

Met de komst van de HBO-documentaire 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' ligt de roemruchte religie weer flink onder vuur, maar John Travolta wil daar niets van weten. Dat vertelt hij aan Tampa Bay Times.

"Ik heb hem niet gezien en ben het ook niet van plan", zegt de acteur over de documentaire die de kerk fel bekritiseert. De film bespreekt onder meer fysieke intimidatie en chantage die binnen Scientology plaats zou vinden. "Ik heb niks van dat soort dingen ervaren, dus waarom zou ik iets communiceren dat niet waar is voor mij? Dat zou nergens op slaan, en dat geldt ook voor Tom Cruise, lijkt me."

Volgens het beroemde Scientology-lid is de documentaire een product van gefrustreerde ex-leden. "De kerk is niets dan briljant voor mij geweest. Ik ben zo gelukkig met mijn ervaringen in Scientology in de afgelopen veertig jaar, dat ik echt niks negatiefs te melden heb." Travolta zegt dat hij zijn carrière te danken heeft aan zijn lidmaatschap van de kerk. "Oh mijn god, ik zou het nooit hebben gehaald zonder de assistentie van de kerk. Echt niet." Ook inspireerde zijn geloof de acteur om goed te doen. "Ik heb zoveel mensen geholpen in moeilijke tijden. Van verlies van kinderen en dierbaren tot ziekte. Een negatieve blik op de kerk werpen zou voor mij een misdaad zijn."

07-04-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo: "Die arrogantie en pretentie van Reynders"

Luk Alloo: "Die arrogantie en pretentie van Reynders"

http://oi60.tinypic.com/2qtzsyg.jpg

Luk Alloo (52) krijgt kritiek op 'Alloo In De Buitenlandse Gevangenis'. Hij zou al te meelevend zijn, en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders is woedend op Alloo omdat hij toonde hoe misnoegd de gevangenen zijn over het gebrek aan bijstand. "Het is toch een absoluut minimum dat men erover waakt dat elke Belgische gevangene in het buitenland in dezelfde menswaardige omstandigheden leeft?", stelt Alloo in Dag Allemaal.

"Wat wilde ik brengen? De verhalen van Belgen die in een buitenlandse gevangenis zijn beland. Het hoe, wat, waarom en hoe ze zich voelen. En als ik 'en parcours de route' ook bij de ouders of andere verwanten van die mensen kom, en télkens hoor dat ze aan hun lot worden overgelaten. Van 't kastje naar de muur gestuurd. Zo hallucinant, dat ik vond: 'Dit móet ik laten zien!'"

"Gemiste kans, meneer de minister"
"Ik vind niets uit, hé. Het kan geen toeval zijn dat bijna iedereen klaagt over het gebrek aan bijstand. Ik had een gevoel van: 'Gemiste kans, meneer de minister!' Als het over essentiële dingen gaat, loopt de kleine man met z'n neus tegen de muur. Maar als de media daarover berichten, zijn we journalistieke hooligans. Dan heeft een departement als Buitenlandse Zaken de arrogantie en preténtie om te zeggen: 'Het is niet waar wat er wordt verteld. We zijn woest.' Dan denk ik: 'Kijk verdorie in eigen boezem, en luister naar de mensen!'"

Tube tandpasta
"De gevangenis van het Boliviaanse La Paz, waar ik Benjamin Feys bezocht, ligt op 900 meter van het Belgisch consulaat. En toch kunnen ze zich niet de moeite getroosten om bijvoorbeeld een tube tandpasta te brengen naar de enige twee Belgische gevangenen daar. Buitenlandse Zaken heeft een mooie brochure uitgebracht over wat ze allemaal doen voor landgenoten die in een buitenlandse cel zitten. Mja..."

Zelfcensuur
"Het behoort tot hun takenpakket, dus moeten ze dat doen. Het blijven tenslotte landgenoten. En het zijn vooral de ouders die met duizend vragen blijven zitten. Ach, ik zou drie afleveringen extra kunnen maken, alleen over klachten van ouders aan het adres van Buitenlandse Zaken. Maar dat doe ik niet. Ik censureer mezelf nog voor Reynders en co!".

'Held' Benjanmin Feys
Dankzij het programma van Alloo geniet Benjamin Feys nu een soort van heldenstatus, met meer dan 4.500 vrienden op Facebook en meer dan 20.000 likes toen bekend werd dat hij vrijkwam.

Alloo daarover: "Die heldenstatus, dat is van korte duur. En voor die vriendschapsverzoeken en likes voel ik mijzelf niet verantwoordelijk. Te veel afgebeeld als een charmante vrijbuiter, hoor ik zeggen over Benjamin. Anderen hebben het dan weer over 'een geraffineerde jongeman'. Tja kijk, ik portretteer mensen zoals ze zijn. Niet anders. De kijker analyseert en evalueert".

07-04-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse voetbalanalisten lachen Pfaff vierkant uit

Nederlandse voetbalanalisten lachen Pfaff vierkant uit

http://oi59.tinypic.com/2nunlf6.jpg

"Knettergek"
Van der Gijp ging verder. "Hij is toch wel het toonbeeld dat keepers knettergek zijn. Hij heeft onafgebroken over zichzelf gesproken. Op een gegeven moment zei hij. 'Kijk. Ik begin geen keeperschool. Er komen duizend aanmeldingen. Die kan ik niet aan'. Over Neuer heeft hij het niet gehad, over Bayern niet en over de wedstrijd niet. Alleen over zichzelf."

Kieft had het laatste woord. "Als je op het punt gekomen bent waarop je geen spoortje zelfreflectie meer hebt én zo zelfingenomen bent, dan ben je ernstig vind ik." Het was niet de eerste keer dat Pfaff door de gehaktmolen werd gehaald in VI.

07-04-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson niet vervolgd door politie

Jeremy Clarkson niet vervolgd door politie

http://oi58.tinypic.com/rti2y1.jpg

De Engelse politie ziet verder af van het onderzoek tegen de voormalige BBC-presentator Jeremy Clarkson. Er is volgens de politie geen aanleiding verder stappen te ondernemen, mede omdat niemand een klacht heeft ingediend.

De populaire presentator van de tv-show Top Gear moest vorige maand het veld ruimen, nadat zijn werkgever had vastgesteld dat hij zich begin maart had misdragen in een hotel in het noorden van Engeland, tijdens opnames voor de autoshow. Daarbij schold Clarkson producer Oisin Tymon uit en sloeg zijn lip kapot.

Tymon reed zelf voor behandeling naar het ziekenhuis en meldde het incident niet bij de BBC of de politie. Die heeft door alle ophef in de media wel onderzoek gedaan, maar daar zet de politie nu een punt achter, melden Britse media.

Het programma Top Gear verschijnt nu niet meer in de door Clarkson geleide versie die uit 2002 stamt.

07-04-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tom Cruise heeft dochter al bijna een jaar niet gezien"

"Tom Cruise heeft dochter al bijna een jaar niet gezien"

http://oi60.tinypic.com/2aam5pi.jpg

Tom Cruise heeft zijn jongste dochter al bijna een jaar niet gezien. Entertainmentsite TMZ schrijft dat de acteur het afgelopen jaar geen deel heeft uitgemaakt van het leven van Suri.

Cruise heeft verklaard dat hij zijn dochter maanden niet kón zien, omdat hij de film Mission Impossible 5 aan het opnemen was in Londen. En dat hij de uren naar het moment dat hij Suri weer in de armen kon sluiten, aftelde. Maar volgens de entertainmentsite was de filmster twee weken vrij na de draaiperiode en zocht hij zijn achtjarige kind niet op.

Anonieme bronnen uit het kamp van Katie Holmes, de ex-vrouw van Cruise, zouden TMZ hebben verteld dat zijn afwezigheid nu al bijna een jaar duurt. Het gerucht gaat dat Cruise afstand neemt van Katie en Suri, omdat zijn kerk dat zou eisen. Scientology heeft de entertainmentsite laten weten dat dat niet waar is.

Feit is wel dat Cruise ook nu weinig tijd heeft. Hij is net weer begonnen met filmen in Alaska en naar verluidt heeft hij negentig draaidagen.

Cruise heeft met ex-vrouw Nicole een geadopteerde dochter en zoon. De acteur bracht zondag nog tijd door met zoon Connor.

07-04-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uiterlijk Zwarte Piet "verfijnd" in nieuwe Sinterklaasfilm

Uiterlijk Zwarte Piet "verfijnd" in nieuwe Sinterklaasfilm

http://oi60.tinypic.com/21s8zb.jpg

Enkele dagen geleden zijn de opnames begonnen van 'Ay Ramon!', de Sinterklaas-film van Sylvester Productions en Ketnet in regie van Stijn Coninx en naar een scenario van Hugo Matthysen. Twee opmerkelijke dingen daarbij: de hoofdrol is weggelegd voor Ramon Iglesias, de trouwe paardenverzorger van de Sint, en het uiterlijk van Zwarte Piet is voor de gelegenheid verfijnd. "Met het oog op de maatschappij van vandaag, maar met respect voor de Sinterklaas-traditie", klinkt het.

'Ay Ramon!' gaat over de mysterieuze verdwijning van het paard van Sinterklaas en zijn verzorger Ramon tijdens de reis vanuit Spanje naar Vlaanderen, en de gevolgen daarvan voor de Sint, Zwarte Piet en hun vrienden.

"In 1993 moderniseerde de VRT het klassieke Sinterklaas-verhaal voor de reeks 'Dag Sinterklaas'. De makers wilden de kinderen, én hun mama's en papa's, Sinterklaas leren kennen zoals hij echt is: een goedheilig man met een klassieke waardigheid en een onuitputtelijke kinderliefde, maar ook een mens van vlees en bloed met vertederende kleinmenselijke trekjes", schrijft de VRT in een persbericht.

"Sinds 'Dag Sinterklaas' weten we ook dat Piet zijn zwarte kleur dankt aan het roet in de schouwen. Sindsdien is de samenleving blijven veranderen. Daarom hebben de makers van 'Ay Ramon!' het uiterlijk van Zwarte Piet verfijnd, met het oog op de maatschappij van vandaag, maar met respect voor de Sinterklaas-traditie. Zo zal Piet er in 'Ay Ramon!' iets anders uitzien dan vroeger. Je zal onder de zwarte roetvegen ook zijn witte huid zien. Verder heeft Piet niet langer kroezelhaar, gekleurde lippen of oorbellen, maar draagt hij wel hippe sportschoenen."

"Eén ding primeert: Sinterklaas is een feest voor alle kinderen en dat moet ook zo blijven. En daar wil Ay Ramon! toe bijdragen", klinkt het tenslotte in het persbericht.

07-04-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderdste album van Frank Zappa komt eraan gefietst

Honderdste album van Frank Zappa komt eraan gefietst

http://oi58.tinypic.com/14ch0gj.jpg

Meer dan twintig jaar na zijn dood is vanaf juni een honderdste album van de Amerikaanse excentrieke rocker Frank Zappa bij de platenboer te vinden.

'Dance Me This' heet het "nieuwe" album van de in 1993 overleden muzikant die er één van de eerste digitale synthesizers op speelt.

Zappa staan vooral bekend als gitarist, bassist, percussionist en orkestleider. Zijn muziek is niet voor één gat te vangen en tekstueel durfde hij als een icoon van de Californische contracultuur in de jaren zestig en zeventig de hippies op de korrel te nemen.

06-04-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aznavour (90!) brengt nog album uit

Aznavour (90!) brengt nog album uit

http://oi60.tinypic.com/atrbcg.jpg

Op 4 mei brengt de 90-jarige Frans-Armeense zanger Charles Aznavour een nieuw album uit. 'Encores' heet de nieuwe plaat, waarvoor Aznavour zelf de liedjes schreef en arrangeerde.

Inspiratie voor de nieuwe nummers zocht de 'Frank Sinatra van Frankrijk' in zijn eigen jonge jaren. "De liedjes gaan over de oorlog, het verzet of over de plaatsen waar we ons zat dronken", zei de zanger recentelijk over zijn nieuwe werk. "Het is de eerste keer dat ik een album maak over mijn verleden."

Het vorige album van Aznavour kwam vier jaar geleden uit. In totaal telt zijn oeuvre al over de vijftig platen. Ook op het podium wil hij nog niet met pensioen. Aznavour startte vorig jaar een tournee langs verschillende wereldsteden. In september staan alvast zes concerten gepland in Parijs.

06-04-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Lynch past voor nieuwe reeks van 'Twin Peaks'

David Lynch past voor nieuwe reeks van 'Twin Peaks'

http://oi62.tinypic.com/992loh.jpg

Regisseur David Lynch heeft beslist geen nieuwe reeks van 'Twin Peaks' te zullen regisseren. Dat maakt hij bekend via Twitter. Lynch raakte het met de Amerikaanse tv-zender Showtime niet eens over zijn verloning, maar zegt dat het project mogelijk wel zonder hem verdergaat.

"Showtime heeft de stekker niet uit 'Twin Peaks' getrokken, maar na een jaar en vier maanden ben ik vertrokken omdat er niet genoeg geld werd geboden om het script uit te voeren zoals ik vond dat het moest uitgevoerd worden", klinkt het via Twitter. "Dit weekend ben ik acteurs beginnen opbellen om ze te laten weten dat ik niet zal regisseren. Ik hou van de wereld van 'Twin Peaks' en wou dat het anders gelopen was."

In oktober maakte Showtime bekend dat er in 2016 een nieuwe reeks van 'Twin Peaks' zou komen. David Lynch en Mark Frost hebben de scripts voor alle negen nieuwe afleveringen intussen al geschreven. Aanvankelijk werd beslist dat Lynch de serie ook zou regisseren.

Samenwerking met Lynch cruciaal

Showtime hoopt dat Lynch zich alsnog zal bedenken. "Zijn mededeling stelt ons teleur, omdat we geloofden dat we tot een oplossing zouden komen", klinkt het in een persbericht. "Showtime houdt ook van de wereld van 'Twin Peaks' en we blijven hopen dat we de serie in al zijn glorie kunnen terugbrengen, met beide buitengewone schrijvers - David Lynch en Mark Frost - aan het roer."

In januari bevestigde Showtime dat Kyle MacLachlan zijn rol als FBI-agent Dale Cooper weer zou opnemen. De opnames zouden begin dit jaar starten, en de uitzendingen waren gepland voor 2016. Voorzitter David Nevins zegt nu dat de samenwerking met Lynch als regisseur cruciaal was voor de tv-zender.

06-04-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!