Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani verontschuldigt zich: "Op jeansshortjes staat geen leeftijd"

Jani verontschuldigt zich: "Op jeansshortjes staat geen leeftijd"

http://oi61.tinypic.com/2cnjt5d.jpg

Sinds Jani vorige week in het programma 'Perfect' heeft duidelijk gemaakt dat jeansshortjes 'not done' zijn voor veertigplussers, is er in Vlaanderen een heus debat over het kledingstuk ontstaan. Nu heeft de stylist vandaag naast Karen Damen geposeerd in een niemendalletje en moest hij op Twitter toegeven dat zij beter met de jeansshort staat.

Jeansshortjes zijn (of beter waren) een essentieel onderdeel van de festivaloutfit van Karen Damen. Toen Jani vorige week woensdag in haar Vijf-programma zei dat ze belachelijk zijn voor een vrouw van 40, leek haar hart wel gebroken. En daarop ontstond er een hele hetze in Vlaanderen, met onder meer Katja Retsin (43 jaar) die ook een foto van zichzelf in het verboden kledingstuk deelde.

Dus gaf de stylist vandaag na een vergelijkende studie toe dat Karen Damen beter staat met de jeansshort. Op zijn website heeft Jani zich vandaag verontschuldigd aan alle veertigplussers. "Het was me wat de afgelopen dagen met heel de jeansshortjes controverse... maar laten we eerlijk zijn: er zijn soms meer flatterende shortjes dan jeansshortjes. Kijk naar de korte bermuda, de kostuumshort of kijk naar mij - haha! Ik denk dat tussen ons twee Karen hier duidelijk de winnaar is, she wears it so much better than me!"

"Ik wil me bij deze excuseren bij alle 40+ vrouwen die ik niet zo gelukkig maakte afgelopen week, weet dat er op jeansshortjes geen leeftijd staat! Weet wel hoe deze te combineren..." Ik probeer altijd wat humor in mijn programma's te steken en sommige grappen vallen beter in de smaak dan andere. Dit was blijkbaar niet grappig. Kletsen op mijn blote poep! Glamour at every age!", besluit de stylist.

Maar we moeten toch toegeven dat we onder de indruk zijn van zijn gespierde benen. In principe mag Jani het kledingstuk wel nog dragen, want hij is 'nog maar' 36 jaar.

22-04-2015 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poging om Kanye West te doen lachen is grandioos mislukt

Poging om Kanye West te doen lachen is grandioos mislukt

http://oi62.tinypic.com/15nr3ts.jpg

Amy Schumer was vanavond vastbesloten om Kanye West te laten lachen op de rode loper van het Time 100 Gala. Om dit voor elkaar te krijgen, deed de stand-upcomedian op de rode loper voor het event net alsof ze struikelde en kwam ze terecht voor de voeten van Kanye en zijn vrouw Kim Kardashian.

Het leverde een hoop grappige foto's op, maar helaas voor Amy geen lach op het gezicht van Kanye. Terwijl Amy moeite doet om weer overeind te krabbelen, is op foto's te zien dat Kanye doorloopt. Kim kan er overigens wel om lachen.Op de website van MTV staan foto's van de grappig bedoelde valpartij. Amy twittert er zelf ook over. Bij een foto van zichzelf, waarop te zien is dat ze op de grond ligt, schrijft ze: "Thanks Time100".

22-04-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo dacht dat dit Arabisch was voor "Je bent mooi". Dat was het niet...

LiLo dacht dat dit Arabisch was voor "Je bent mooi". Dat was het niet...

http://oi59.tinypic.com/of5zf6.jpg

Lindsay Lohan draait op sociale media haar hand niet om voor een experimentje in een andere taal. Zo flirtte ze al met het Frans en Italiaans. Een experiment in het Arabisch ging echter verkeerd.

De actrice wilde haar volgers inspireren met een spreuk op Instagram. Het ging om een zogenoemde meme met in het Engels de zin "Je bent mooi". De bijhorende Arabische vertaling las evenwel als "Je bent een ezel".

Na het posten van de blunder werd LiLo overspoeld met reacties van fans waarna ze de 'inspirerende' boodschap snel offline haalde.

22-04-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna als bruidsmeisje: rozen, sexy jurk en veel joints

Rihanna als bruidsmeisje: rozen, sexy jurk en veel joints

http://oi58.tinypic.com/2mq41g5.jpg

Popster Rihanna was maandag een van de bruidsmeisjes op het huwelijk van Jennifer Rosales, een goede vriendin, op de droomlocatie Hawai. De zangeres en een andere vriendin postten vrolijk foto's van de feestelijkheden op Instagram. De vrouwen gingen getooid in sexy paarse jurken, droegen keurige boeketten rozen en amuseerden zich zichtbaar kostelijk. Voor Rihanna kon cannabis natuurlijk niet ontbreken... Op vrijwel elke foto is ze te zien met een joint.

22-04-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom brengt Geena Lisa óók een kookboek uit

Daarom brengt Geena Lisa óók een kookboek uit

http://oi58.tinypic.com/2aand5g.jpg

Geena Lisa gaat 4 kookboeken op de markt brengen, om net zoals de presentatrice een evenwicht te vinden in de keuken én in het leven. Want deze kookboekenreeks is er in tegenstelling tot de vele andere op maat van de actieve vrouw.

Geena Lisa is een drukbezette vrouw, met een fulltime job en een gezin. "Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik erin slaag om slank en jong te blijven. En hoe ik carrière met mijn gezin combineer. Wel, na jarenlang te experimenteren met diëten heb ik geleerd dat voeding daarin een heel belangrijke rol speelt," vertelt Geena.  

"Tijdens mijn 5 jarige opleiding Complementaire gezondheidsleer aan de Levensschool heb ik antwoorden gekregen op al mijn vragen over gezondheid en voeding. Met deze kennis geef ik al enkele jaren lezingen en workshops over de 3 pijlers van de gezondheid, waaronder voeding", zo zegt Geena Lisa.

Ze gaat nu 4 kookboeken op de markt brengen, vertrekkende vanuit haar eigen leven en ervaring. Kookboeken om net zoals haar, een evenwicht te vinden in de keuken, én in het leven. Een kookboek met gezonde recepten om slank te blijven, een kookboek met snelle recepten voor de drukke agenda's van de mama's, een kookboek met beautyfood om jong en gezond te blijven en een kookboek met receptjes waar je zin van krijgt.

De kookboeken zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 6 mei.

22-04-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse zanger Richard Anthony overleden

Franse zanger Richard Anthony overleden

http://oi58.tinypic.com/2m513jl.jpg

De Franse zanger Richard Anthony is afgelopen nacht op 77-jarige leeftijd overleden. Dat melden Franse media. Samen met Johnny Halliday maakte Anthony in de jaren vijftig en zestig de muziek van Amerikaanse en Engelse rockmusici in Frankrijk populair door nummers van hen te coveren, de zogenoemde 'version française'.

Zijn bekendste lied was 'J'entends siffler le train', een cover van 500 Miles van de Amerikaanse zangeres Hedy West.

Bobbejaan Schoepen

Anthony was als Richard Btesh in de Egyptische hoofdstad Caïro geboren. Andere nummers die hij coverde, waren I only want to be with you van Dusty Springfield (A présent, tu peux t'en aller) en All my loving van The Beatles (Toi l'ami). Ook bewerkte hij 'Ik heb me dikwijls afgevraagd' van  Bobbejaan Schoepen tot 'Je me suis souvent demandé'.

'J'entends siffler le train' werd in Frankrijk bijzonder populair. Het kwam uit in 1962 en herinnerde duizenden jongeren aan de trein die hen naar Marseille bracht. Daar vandaan vertrok de boot die hen naar Algerije vervoerde waar zij moesten vechten in de 'vuile oorlog' tegen de Algerijnse strijders voor onafhankelijkheid.

21-04-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen is al twaalf kilo kwijt

Karen Damen is al twaalf kilo kwijt

http://oi62.tinypic.com/nbw1g2.jpg

Viel het je ook op dat Karen Damen er tijdens de eerste liveshow van Belgium's Got Talent stralend uitzag? De K3-zangeres is immers twaalf kilo kwijt. "Ik pas in kleren die ik al jaren niet meer gedragen heb", klinkt het in Story.

Karen is dol op de complimenten die ze van iedereen krijgt. " 'Amai, wat heb jij gedaan', hoor ik vaak. Zalig. Of als een verkoopster zegt dat ze toch eens een small gaat halen omdat een medium wat groot is", knipoogt ze.

Hoe ze de kilo's eraf kreeg? "Veel sporten en gezonder eten. Ik heb een voedingsschema van vijf weken gevolgd en dat heeft mijn stofwisseling heropgestart. Gelukkig had ik een rustige werkperiode en dus tijd genoeg om gezond te koken en te sporten. Als je van 9 tot 5 werkt, is dat een stuk moeilijker."

21-04-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga: "Zelfs als Harry failliet gaat, blijf ik bij hem"

Olga: "Zelfs als Harry failliet gaat, blijf ik bij hem"

http://oi60.tinypic.com/25stv7b.jpg

In de 'boekskes' en op sociale media wordt Olga (van Harry) uit The Sky Is The Limit meestal afgeschilderd als een golddigger, en daar heeft ze nu genoeg van. "Ik wil enkele misverstanden rechtzetten", verklaart ze in Dag Allemaal. "Rijk zijn is nooit mijn doel geweest; zelfs als Harry failliet gaat, blijf ik bij hem."

Olga Zelenko (32), de charmante partner van Harry Schurmans (52), wil even orde op zaken stellen. "Ik ben géén gold digger", klinkt het. "Ik werk al van mijn negentiende. Ik heb een marketingdiploma en werkte verkoopstrategieën uit voor grote bedrijven als Coca-Cola en Gilette. Mijn eerste handtas was een Louis Vuitton, en die heb ik zélf betaald."

Dat ze als een aan luxe verslaafd, dom blondje overkomt, begrijpt ze ergens wel. "Mensen kijken niet naar The Sky Is The Limit om iemand serieuze gesprekken te zien voeren of met zijn diploma te zien zwaaien, he. In het programma draait het enkel om geld, kleren en auto's. Veel bling bling. Een beetje marginaal, vind ik eerlijk gezegd. Rijk zijn was echter nooit mijn doel in het leven, ik ben veel meer met mijn innerlijke ik bezig."

Daarom hebben Harry en Olga ook beslist om niet meer deel te nemen aan eventuele volgende seizoenen. "Wij willen stoppen op een hoogtepunt. Maar ik wil even duidelijk zeggen: ik zou Harry nooit verlaten voor een rijke Rus, en dat weet hij. Zelfs als hij failliet gaat, blijf ik bij hem. Ik hou zielsveel van Harry."

21-04-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnlijke rage: de #KylieJennerChallenge

Pijnlijke rage: de #KylieJennerChallenge

http://oi60.tinypic.com/25f6kh4.jpg

Kylie Jenner, het beroemde 17-jarige halfzusje van de al even beruchte Kardashian-sissies, heeft op Twitter en Instagram even voor een nieuwe rage gezorgd. We moeten je waarschuwen dat die ook letterlijk pijnlijk kan uitvallen. Want niet iedereen heeft zulke mooie volle en volledig natuurlijke - ja toch, Kylie? - pruillippen als de knappe socialite. Al komt Twitteraarster Lisette aardig in de buurt...

En dus komen er hulpmiddelen aan te pas om het sublieme Kylie Jenner-mondje zo getrouw mogelijk na te bootsen. Meestal in de vorm van een glas of een PET-fles, waar heftig aan gezogen wordt om vijf minuten lang een pruilmond à la Kylie te hebben. Maar vijf minuten worden soms vijf uren en zelfs langer...

Verscheidene kandidates liepen al bloeduitstortingen of andere lichte verwondingen op. Dermatologen vinden dit dan ook helemaal geen goed idee. Dus toch maar beter niet zelf thuis proberen...

21-04-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Hoeyberghs: "Ik vilde muizen om een bontjas voor mijn ma te maken"

Jeff Hoeyberghs: "Ik vilde muizen om een bontjas voor mijn ma te maken"

http://oi61.tinypic.com/16k0tac.jpg

Vlaanderens bekendste plastische chirurg Jeff Hoeyberghs heeft al een woelig leven achter de rug. In Dag Allemaal vertelt hij uitgebreid over zijn moeilijke jeugdjaren. "Ik werd thuis verwaarloosd", klinkt het. "En op mijn dertiende had ik al seks."

Met een broer en drie zussen was er in het gezin Hoeyberghs weinig aandacht voor Jeff. "Ik werd verwaarloosd. Mijn broer, mijn twee oudste zussen en ik werden in vier jaar tijd geboren. Mijn jonste zus volgde dan pas vijf jaar later, waardoor wij wat aan ons lot werden overgelaten. Het was thuis ook zeer chaotisch. Maar het is me gelukt mijn verleden te overstijgen, en daar slagen slechts weinigen in."

Jeff heeft het ook over zijn passie voor tuinieren. "Als kind speelden wij al veel buiten, en vond ik het geweldig om insecten te verzamelen. Als de kat een muis had gevangen, pakte ik die af en stroopte ze. Op den duur had ik vijf van die velletjes. 'Moeke, ik hou zo veel van jou, ik ga voor jou een bontjas maken"', zei ik toen. Maar ze smeet ze gelijk in de vuilbak en hield zich verder bezig met de andere vier kinderen."

Ook op liefdesvlak was Jeff er vroeg bij. "Op mijn twaalfde kreeg ik al gevoelens voor meisjes en op mijn dertiende had ik voor de eerste keer seks. Het meisje was veertien. Tja, ik dacht 'als God wou dat we van de meisjes afbleven, had Hij er nooit borstjes opgezet he'."

21-04-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft Kanye West met Antwerpen?

Wat heeft Kanye West met Antwerpen?

http://oi62.tinypic.com/35akoif.jpg

Gespot op LAX, de luchthaven van Los Angeles: Kanye West met een zwarte sweater met daarop 'Antwerp, Belgium'. De rapper probeerde met vrouwlief Kim Kardashian de paparazzi te ontwijken, maar dat lukte niet bijster goed.

De 'hoodie' die West droeg, is er eentje van Raf Simons. Uit een collectie van 2011, maar nog steeds fel gegeerd. Op eBay brengen de sweaters al gauw 2.000 euro op. En Kanye West heeft wel degelijk iets met Antwerpen en haar mode. Vorige maand werd hij nog op de modeshow van Dries Van Noten in Parijs gespot.

Kanye West ziet zichzelf overigens niet echt als een muzikant. Dat zegt hij in een interview met het blad Paper, waarvan hij deze maand de cover siert. "Ik ben een uitvinder. Ik ben een vernieuwer." Hij legt uit dat hij zich als student aan de kunstacademie eerst op schilderen richtte, voordat hij besloot "te schilderen met geluid". Nu ligt zijn focus vooral bij mode. "Mode is iets in mijn hart, in mijn geest. Er is geen wereld die mij kan stoppen te doen waar ik van hou."

21-04-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts weer vrijgezel: "We wensen elkaar het beste toe"

Matthias Schoenaerts weer vrijgezel: "We wensen elkaar het beste toe"

http://oi61.tinypic.com/25fpmj4.jpg

Goed nieuws voor alle single dames in Vlaanderen en omstreken: de kans om  Matthias Schoenaerts aan de haak te slaan, is net weer wat groter geworden. De acteur zette immers een punt achter zijn relatie met de mooie Alexandra. "We wensen elkaar het beste toe, in alles", klinkt het in Dag Allemaal.

"Knetterverliefd, met hartkloppingen en al", zo omschreef Matthias zijn gevoelens voor Alexandra ooit. Maar na vijf jaar is het sprookje tussen de twee voorbij. "Matthias en ik hebben besloten om onze relatie te beëindigen", verklaart Alexandra. "We konden onze levens niet meer op elkaar afstemmen."

Matthias leerde Alexandra kennen in het uitgaansleven, waarna de vonk oversloeg. De twee hielden hun relatie zo'n twee jaar lang verborgen voor de buitenwereld, maar op het filmfestival van Cannes in 2012 mocht iedereen het weten: dit was zijn ravissante vriendin. Iedereen vond hen het perfecte koppel.

Maar nu Matthias van de ene buitenlandse filmset naar de andere reist en internationaal een succesverhaal wordt, werd het voor het koppel steeds moeilijker om elkaar te zien. Alexandra had het druk met haar modellencarrière, die ze combineerde met een studie rechten. De jongste maanden werden de twee niet meer samen gezien. In februari ontkende Alexandra nog een liefdesbreuk, maar nu bevestigde ze toch dat ze geen koppel meer zijn. "Maar we wensen elkaar het beste toe, in alles."

21-04-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische zangeres ILSE tatoeëert prothese als verzet tegen ideaalbeeld

Belgische zangeres ILSE tatoeëert prothese als verzet tegen ideaalbeeld

http://oi61.tinypic.com/35aqk1v.jpg

Ilse Gevaert, de Belgische zangeres die ondertussen naar Brooklyn verkast is, heeft haar armprothese laten tatoeëren. Ze koos voor een phoenix, waarmee ze wilt aantonen dat ze haar prothese niet ziet als een "beperking", maar juist als een verzet tegen de pestkoppen en het onrealistische ideaalbeeld van de media en modewereld.

De Vlaamse Ilse verovert stilaan de wereld, en dat is ook te begrijpen met haar klok van een stem. Al is haar leven niet evident geweest, ze werd namelijk zonder linkerarm geboren. Ondanks die beperkingen trok ze van Gent naar het Amerikaanse Brooklyn om haar muzikale droom waar te maken. En daar lijkt ze nu in te slagen. ILSE haalde deze maand meer dan een miljoen kijkcijfers op haar YouTube kanaal en haar liedjes worden overal ter wereld op de radio gedraaid.

Als teaser voor haar nieuwe album 'I Am Human' deelde ze vandaag het poëtische intermezzo 'Phoenix', waarin ze ons niet alleen verrast met haar krachtige woorden, maar ook met een nieuwe getatoeëerde prothese in het symbool van - hoe kan het ook anders - een phoenix. Naar eigen zeggen liet ze de tattoo zetten om een statement te maken tegen het perfecte ideaalbeeld van de media en modewereld.

21-04-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lea Michele viert één jaar met vriend

Lea Michele viert één jaar met vriend

http://oi57.tinypic.com/2mquq1z.jpg

Lea Michele is alweer een jaar samen met haar vriend Matthew Paetz. Via Instagram stond de Glee-ster gisteren stil bij de videoclip bij haar nummer On My Way, die ze een jaar geleden opnam. Ze leerde Matthew kennen op de set.

"Gisteravond uit eten met deze lui", schreef Lea op Instagram bij een foto waarop ze poseert met Matthew, regisseur Hannah Lux Davis en een vierde persoon. "We vieren dat het een jaar geleden is dat @hannahluxdavis mij regisseerde in mijn video On My Way! #TimeFlies #BestFriends."

Vlak daarna plaatste Lea een foto waarop zij en Matthew knuffelend en lachend poseren. "En deze jongen is ook vrij geweldig...", schreef ze daarbij. Lea (28) en Matthew (29) wonen sinds september samen.

20-04-2015 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder geeft Taylor Swift Milestone Award

Moeder geeft Taylor Swift Milestone Award

http://oi61.tinypic.com/15g2n9u.jpg

Taylor Swift kreeg zondagavond haar Milestone Award uit handen van niemand minder dan haar moeder. Andrea Swift, die onlangs bekendmaakte dat ze kanker heeft, gaf een emotionele toespraak ter ere van haar 25-jarige dochter.

"Ik heb deze mijlpaal-artiest gezien sinds ze een klein meisje met warrig haar en vol verbeelding en creativiteit was, tot dit moment waarop ze zich op haar volgende wereldtournee voorbereidt", zei Andrea volgens E! News. Volgens haar is Taylors favoriete bezigheid "een liedje schrijven, een verhaal vertellen, gitaar of piano te spelen."

Andrea vertelde dat Taylor als kind weinig vrienden had. "Ik wil de muziekgemeenschap bedanken goed voor haar te hebben gezorgd. En de fans, omdat ik weet dat jullie net als ik van haar houden." Ze sloot af met tranen in haar ogen en de woorden: "Ik ben een heel trotse moeder."

Popmuziek
Taylor bedankte haar fans voor het warme welkom ze kreeg nadat ze de overgang maakte van countrymuziek naar popmuziek. "Ik ben er trots op dat ik door countrymuziek heb geleerd mensen aardig en met respect te behandelen."

Taylor Swift is één van de artiesten die ter gelegenheid van de vijftigste Academy of Country Music Awards een Milestone Award hebben gekregen. De andere winnaars zijn Miranda Lambert, Garth Brooks, Reba McEntire, Kenny Chesney, George Strait, en Brooks & Dunn.

20-04-2015 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtkunst: hemel als doek voor intrigerende schetsen

Luchtkunst: hemel als doek voor intrigerende schetsen

http://oi58.tinypic.com/33wb9g0.jpg

De Franse artiest Thomas Lamadieu toont met zijn unieke 'luchtkunst' hoe verschillende kunstvormen gecombineerd een prachtig koppel kunnen vormen. De hemel gebruiken als canvas om er dan intrigerende en abstracte illustraties op te toveren? Thomas Lamadieu toont hoe wonderlijk speciaal het resultaat is.

Thomas Lamadieu (of ook 'Roots Art') gebruikt een combinatie van fotografie en tekenkunst en legt daarmee iets heel unieks op tafel.

Met zijn camera reist hij de wereld rond om de ruimte tussen gebouwen te fotograferen, om die ruimte daarna op te vullen met speelse en abstracte tekeningen.

Op zijn website schrijft Lamadieu dat hij een verschillende perceptie van stedelijke architectuur en onze dagelijkse omgeving wil tonen. Ruimten die op het eerste zicht leeg lijken vult hij daarom op een creatieve manier in. Zijn boodschap? Kijk wat er allemaal mogelijk is als we onze fantasie de vrije loop laten.

20-04-2015 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze man liep bijna een celebrity voorbij... Herken jij haar?

Deze man liep bijna een celebrity voorbij... Herken jij haar?

http://oi60.tinypic.com/zsl10p.jpg

De meeste beroemdheden kunnen de straat niet over zonder een horde fans en fotografen achter zich aan, maar sommigen kunnen nog genieten van wat anonimiteit. Herken jij de celeb op de foto?

Andrew Largeman, een vriend van de man op de foto, zette het beeld online. "Een vriend van mij kwam deze mooie dame tegen in een Londense wijk", aldus Andrew. De man liep haar bijna voorbij, maar besefte net op tijd dat het om een van zijn favoriete actrices ging. Op de foto staat niemand minder dan Emilia Clarke, die Daenerys targaryen in 'Game of Thrones' speelt. Zonder het blonde haar, de krachtige blik en de draken ziet ze er helemaal anders uit.

20-04-2015 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de realiteit voor jonge mama's die op stap gaan

Dit is de realiteit voor jonge mama's die op stap gaan

http://oi62.tinypic.com/15zf5lh.jpg

De zus van Kim Kardashian is duidelijk minder bezig met haar imago en foto's op Instagram als de selfiequeen. Kourtney heeft het afgelopen weekend samen met haar vriendinnen haar 36ste verjaardag in Las Vegas gevierd. Maar ondanks het feestgedruis kent ze duidelijk nog steeds haar prioriteiten, ze blijft in de eerste plaats een kersverse mama.   
Kourtney beviel eerder dit jaar van Reign en deelde in Las Vegas foto's van zichzelf in lederen broek, maar met borstpompen. Erg toepasselijk zette ze bij de foto: "What happens in Vegas stays in Vegas." Kourtney deelde ook nog wat foto's in een club. De zwarte, strakke jurk bewijst dat ze razendsnel na haar bevalling weer in vorm is gerraakt.

20-04-2015 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae krijgt podiumbezoek van Kanye West op Coachella

Stromae krijgt podiumbezoek van Kanye West op Coachella

http://oi59.tinypic.com/5vbuc5.jpg

Stromae heeft gisteren, op de laatste dag van het Californische festival Coachella, zijn fans verrast met een podiumbezoek van de Amerikaanse rapper Kanye West. Ze speelden er samen een versie van 'Alors on danse'. West maakte in 2010 al een hiphopremix van het lied.

Sinds zijn album 'Racine carrée' gaat het Stromae internationaal voor de wind. Ondanks de taalbarrière verovert de 30-jarige Belg zelfs alsmaar meer harten in de Verenigde Staten. In oktober speelt hij er zelfs in het prestigieuze Madison Square Garden in New York.

Op Coachella is het gebruikelijk om verrassingsacts op podium te halen. Tijdens het optreden van rapper Drake maakte Madonna bijvoorbeeld haar opwachting. Dat optreden veroorzaakte heel wat opschudding omdat Madonna er een te enthousiaste kus gaf aan Drake.

Ook Stromae had een bijzondere verrassing in petto. Hiphopper Kanye West vergezelde hem op het podium.

20-04-2015 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens opent tweede restaurant in Antwerpen

Nathalie Meskens opent tweede restaurant in Antwerpen

http://oi57.tinypic.com/keunmx.jpg

Drie jaar na de opening van hun eerste restaurant openen Nathalie Meskens en haar partner Jeroen Van Dyck een tweede zaak in Antwerpen.  

Het nieuwe Thaise eethuisje Nimman zal vanaf 7 mei het plein Stadswaag opleuken. Hun nieuwste project noemden Nathalie en Jeroen naar hun favoriete buurt in de Thaise stad Chiangmai. De twee willen hier gasten een avond lang van de Thaise keuken in al haar aspecten laten ontdekken. Dat betekent dat je in Nimman zowel  van de hoogstaande keuken als van de typische streetfood in Thailand kunt genieten. 

Het koppel baat met 'Yam Thai' al een Aziatisch eettentje in de Antwerpse Volksstraat uit.

20-04-2015 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!