Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown zal altijd van zijn ex blijven houden

Chris Brown zal altijd van zijn ex blijven houden

http://oi46.tinypic.com/xqkoib.jpg

Chris Brown zal altijd van zijn ex-vriendinnetje Karrueche Tran blijven houden, maar beweert dat hun relatie "vooral vriendschappelijk" was. Dat onthulde de 23-jarige r&b-zanger tijdens een uitzending van het Amerikaanse radioprogramma Breakfast Club.


Volgens Brown, die zijn relatie met het 24-jarige model in oktober verbrak om zich weer te herenigen met Rihanna, is hij Karrueche "voor altijd dankbaar" omdat zij hem steunde in "de slechtste tijd van zijn leven". "Zij bleef me door dik en dun steunen, al was het meer een vriendschap dan een relatie", vertelt Chris.

De zanger, die nog altijd in zijn proeftijd zit voor de mishandeling van Rihanna in 2009, gaf toe dat het moeilijk was om Karrueche te vertellen dat hij nog steeds verliefd was op Rihanna. "Het is nooit makkelijk om iemand te vertellen dat je nog steeds gevoelens hebt voor een ander. Het viel me zwaar, maar onze vriendschap heeft het gelukkig overleefd. We zijn nog steeds goede vrienden."

Brown onthulde onlangs dat zijn laatste album X voornamelijk over zijn tijd met Karrueche gaat.

03-04-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië lokt Hollywoodfilm met 22,6 miljoen dollar

Australië lokt Hollywoodfilm met 22,6 miljoen dollar

http://oi45.tinypic.com/2v8k0vs.jpg

Australië gaat 22,6 miljoen Australische dollar (18,5 miljoen euro) betalen om er voor te zorgen dat de verfilming van het boek '20.000 mijlen onder de zee' van Jules Verne down under zal gebeuren. David Fincher, die eerder 'The Girl With the Dragon Tattoo' en 'The Social Network' maakte, zal de film regisseren.


Het is niet de eerste keer dat er een verfilming wordt gemaakt van het bekende boek van Jules Verne, 50 jaar geleden maakte Kirk Douglas al een adaptatie. Vertegenwoordigers van Disney bevestigen dat Fincher zal regisseren, maar zeggen dat er nog geen beslissingen zijn genomen in verband met de cast. Plaatselijke journalisten beweren dat er gesprekken zouden zijn met Brad Pitt om de hoofdrol te vertolken.

Het is trouwens ook niet de eerste keer dat de Australische regering Hollywood een extraatje toestopt zodat ze voor Australië kiezen als filmlocatie. De film 'The Wolverine' werd onlangs nog in Sydney opgenomen nadat de regering Fox Studios 12,8 miljoen Australische dollar betaalde.

2.000 jobs
Volgens eerste minister Julia Gillard was het een goede investering van de regering omdat de opnames van 'The Wolverine' meer dan 1.750 jobs creëerde. De producenten hadden verder contracten met meer dan 1.027 Australische bedrijven en dat bracht die bedrijven maar liefst 83,6 miljoen Australische dollar op. Gillard verwacht dat '20.000 mijlen onder de zee' meer dan 2.000 jobs zal creëren.

Een sterkere Australische dollar heeft ervoor gezorgd dat Australië de laatste jaren een minder aantrekkelijke locatie is geworden voor filmproducenten.

03-04-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones' krijgt vierde seizoen

'Game of Thrones' krijgt vierde seizoen

http://oi49.tinypic.com/20tqo1s.jpg

Amerikaans televisienetwerk HBO heeft aangekondigd dat de fantasy-serie 'Game of Thrones' in 2014 zal terugkeren voor een vierde seizoen. Afgelopen zondag kwam de eerste aflevering van het derde seizoen uit, 24 uur later bleek dat de episode al meer dan 1 miljoen keer illigaal gedownload werd. Het ziet er naar uit dat het de meest gedownloade aflevering ooit zal worden.

Er wordt verwacht dat het vierde seizoen de tweede helft van A Storm of Swords, het derde boek in de reeks van George R.R. Martin, in beeld zal brengen. Martin schreef al 5 boeken en zal er nog twee uitbrengen om de zevendelige reeks compleet te maken.

03-04-2013 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kan terug wandelen

Lady Gaga kan terug wandelen

http://oi47.tinypic.com/bdwj8n.jpg

Gaga herstelt momenteel van een heupoperatie waardoor ze een hele reeks optredens moest annuleren, maar lijkt nu aan de beterhand te zijn. Ze werd gespot in de East Village in New York waar ze naar een les Bikram Yoga ging. De zangeres kwam aan in een Louis Vuitton rolstoel, maar besloot toen ze buitenkwam zelf te wandelen.

Gaga ontwikkelde een ernstig letsel aan haar heup nadat ze een kwetsuur opliep tijdens een van haar shows maar gewoon verder danste. De artieste liet na haar operatie een 24-karaats gouden rolstoel bouwen om zich in verder te bewegen. Nu lijkt ze noch haar gouden exemplaar noch haar Louis Vuitton rolstoel nog nodig te hebben.

03-04-2013 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Within Temptation, Bush en Vista Chino op Suikerrock


Within Temptation, Bush en Vista Chino op Suikerrock

Klik op de foto om ' Mother Earth ' van ' Within Temtation 'te beluisteren






Within Temptation, Bush en Vista Chino (het vroegere Kyuss Lives) zijn de topnamen voor de openingsdag van de 27e editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock dat dit jaar plaatsvindt van 25 tot en met 28 juli. Andere namen op de affiche die tot dusver al werden bekendgemaakt zijn Sting, The Kaiser Chiefs en James Morrison, die alle drie op zaterdag 27 juli concerteren. Suikerrock krijgt jaarlijks meer dan 100.000 concertgangers over de vloer.

Within Temptation, de Nederlandse symphonic gothic metalgroep, vierde eind 2012 zijn 15e verjaardag met een show in het uitverkochte Sportpaleis in Antwerpen. Grote hits zijn 'Mother Earth', 'Ice Queen', 'Angels' en 'Frozen'.

De Britse rockgroep Bush kende zijn grootste successen in de jaren 90 met 'Everything Zen', 'Glycerine' en 'Swallowed'. In 2002 splitte de groep, maar eind 2011 werd een nieuw album uitgebracht. Frontman is Gavin Rossdale, echtgenoot van Gwen Stefani.

Vista Chino wordt geleid door John Garcia, de frontman van de vroegere Amerikaanse stonerockband Kyuss die in het begin van de jaren 90 vijf albums uitbracht en de afgelopen jaren met enkele andere bandleden toerde onder de naam Kyuss Lives. Deze naam mag echter niet meer gebruikt worden na een rechtszaak aangespannen door andere voormalige groepsleden. (br.hln)


03-04-2013 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni zingt over avontuurtje met Mick Jagger op nieuw album

Carla Bruni zingt over avontuurtje met Mick Jagger op nieuw album


http://oi49.tinypic.com/254ye6b.jpg


Zangeres-model en voormalige Franse 'première dame' Carla Bruni heeft na een lange stilte gisteren haar nieuwste cd voorgesteld. 'Little French Songs', heet haar derde worp, en volgens verschillende recensenten zijn er in de teksten verwijzingen te horen naar haar man Nicolas Sarkozy, de huidige Franse president François Hollande en niemand minder dan Mick Jagger.

De 45-jarige Bruni schoof in 2007 haar carrière opzij voor haar man Nicolas Sarkozy, de vorige president van Frankrijk, en het moederschap. Nu Sarkozy het Elysée heeft moeten verlaten, treedt ze nu weer op het voorplan. En madame Sarkozy is niet bepaald discreet in haar liedjesteksten. Zo noemt ze haar echtgenoot "een atoombom" en zingt ze: "Wanneer hij ergens opdaagt, hangt er elektriciteit in de lucht."

In het nummer 'Le Pingouin' gebruikt Bruni het Franse spotwoord 'de pinguïn' voor iemand die met uiterlijk vertoon zijn geklungel probeert te verhullen. Hoewel ze ontkent, gaan recensenten ervan uit dat het liedje bedoeld is als sneer naar de huidige president Hollande. Ook haar affaire met Mick Jagger van The Rolling Stones in de jaren 90 komt aan bod op het nieuwe album. In 'Chez Keith et Anita' - verwijzend naar mede-bandlid Keith Richards en diens voormalige vriendin Anita Pallenberg - zingt ze: "Iemand rolt een joint, maar nee bedankt, ik rook niet."  (br.hln)


03-04-2013 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagtickets Rock Werchter uitverkocht

Zondagtickets Rock Werchter uitverkocht


http://oi47.tinypic.com/t87xo8.jpg


De tickets voor zondag 7 juli op Rock Werchter zijn uitverkocht, zo meldt de organisatie vandaag.

Rock Werchter maakte vorige week 21 nieuwe namen bekend, met daaronder grote namen als Nick Cave & The Bad Seeds en The National. Dat leidde de voorbije dagen tot een fikse verkoop van toegangskaarten. De 18.000 dagtickets voor zondag 7 juli -wanneer onder andere Tom Odell, Band of Horses, The Gaslight Anthem, Depeche Mode en Editors optreden- zijn inmiddels allemaal de deur uit.

Ook de verkoop van combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen kent een enorme boost, zegt de organisatie op de website van het festival.


02-04-2013 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling door het lint nadat fotograaf "Hey baby" riep naar Eva Mendes

Ryan Gosling door het lint nadat fotograaf "Hey baby" riep naar Eva Mendes

http://oi48.tinypic.com/34ery4g.jpg

Ryan Gosling heeft zich niet van zijn mooiste kant getoond tijdens de première van zijn nieuwste film 'The Place Beyond The Pines'. Hij flipte helemaal toen een fotograaf naar zijn vriendin, actrice Eva Mendes, "Hey, baby" riep. Dat schrijft The New York Post.


Het koppel bevond zich in het Bowery Hotel toen een modefotograaf Mendes opmerkte. Vermits hij onlangs nog een fotshoot met haar had gedaan, riep hij "Hey, baby". Maar dit was allerminst naar de zin van Gosling.

Een bron vertelt hierover: "Een boze Ryan stapte onmiddellijk recht op de man af en begon een verhitte discussie." Naar verluidt schreeuwde de acteur: "Wie spreek jij aan met baby?"

Eva moest tussenbeide komen om de gemoederen te bedaren vooraleer de aanvaring zou uitdraaien op een handgemeen. Een gekalmeerde Gosling maakte het toen weer goed met de fotograaf en schudde zijn hand.

Gosling en Mendes staan erom bekend dat ze hun relatie uit de schijnwerpers willen houden. Daarom gaan ze ook niet met elkaar op de foto.

02-04-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen downloads voor begin derde seizoen 'Game of Thrones'

Miljoen downloads voor begin derde seizoen 'Game of Thrones'

http://oi48.tinypic.com/rh04g0.jpg

De fantasyserie 'Game of Thrones' is afgelopen zondag aan het derde seizoen begonnen op de Amerikaanse zender HBO. Amper 24 uur later bleek die eerste aflevering al meer dan een miljoen keer illegaal gedownload, waardoor het goed op weg is om de meest gedownloade aflevering ooit te worden.


Dat 'Game of Thrones' populair is bij illegale downloaders is al langer bekend. Op basis van de gegevens van torrentwebsite TorrentFreak bleek dat de serie vorig jaar al het meeste werd gedownload. De topaflevering werd toen 4,2 miljoen keer via torrents verstuurd, iets meer dan 'Dexter' en 'The Big Bang Theory'.

Het derde seizoen werd al weken erg gehypet door tv-zender HBO. Miljoenen mensen wereldwijd keken dan ook uit naar de eerste aflevering die met Pasen werd uitgezonden, en dat was te zien aan het aantal illegale downloads. Volgens Torrentfreak werden verschillende versies van het bestand verspreid, goed voor in totaal meer dan een miljoen downloads na amper 24 uur. Het populairste bestand was op een bepaald moment goed voor 160.000 simultane mensen in de 'swarm', de groep mensen die het bestand met elkaar deelt.

Directe downloads
Het miljoen downloaders zijn enkel degenen die het bestand via torrent hebben binnengehaald. Via verschillende forums worden tv-series ook verspreid als directe downloads via websites zoals RapidShare of Mega. Het totale aantal illegale downloaders ligt dan waarschijnlijk ook vele malen hoger dan een miljoen. Gelukkig voor HBO keken er ook 6,7 miljoen Amerikanen via de betaalzender zelf.

De Amerikaanse tv-zender zit echter niet meteen verveeld met het grote aantal downloaders. De makers zien het zelfs als een compliment. Tv-series worden dan ook meer en meer gedownload, vooral omdat kijkers uit andere landen de afleveringen ook zo snel mogelijk willen bekijken. In een wereld waarin iedereen verbonden is met het internet, willen ze dan ook geen weken of maanden meer wachten tot een lokale zender de serie oppikt.

02-04-2013 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff probeert het in de immobiliënsector

Jean-Marie Pfaff probeert het in de immobiliënsector

http://oi47.tinypic.com/ztt3yp.jpg

Terwijl zijn eigen villa in Brasschaat maar niet verkocht geraakt, waagt Jean-Marie Pfaff zich nu zelf in de immobiliënsector. Volgens Dag Allemaal heeft El Sympatico het immobiliënkantoor overgenomen waar dochter Lyndsey en schoonzoon Dave werken.

Die zetten vorig jaar hun eerste stappen in de immobiliënwereld door in de leer te gaan bij Accént Vastgoed. Het jonge koppel wilde aan het blad alvast geen commentaar kwijt, net als de vorige eigenaars. Carmen hield het kort: "Jean-Marie is nu medezaakvoerder van Accént Vastgoed. Meer valt daar voorlopig niet over te vertellen. Misschien over een maand of drie, als alles echt op punt staat."

02-04-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Spartacus' lokt 1.072.524 tv-kijkers naar Sporza

'Spartacus' lokt 1.072.524 tv-kijkers naar Sporza

http://oi45.tinypic.com/bhgh7n.jpg

De overwinning van Fabian Cancellara zondag in de 97ste Ronde van Vlaanderen, werd op Canvas gevolgd door gemiddeld 1.072.524 tv-kijkers. Dat komt neer op een marktaandeel van 70,6 procent. De triomf van 'Spartacus' in Oudenaarde werd bekeken door 1.565.521 kijkers. Ruim acht op de tien Vlamingen die tv keken, stemden op dat ogenblik af naar 'Vlaanderens Mooiste'.


De kijkcijfers liggen in de lijn van de voorbije jaren. De Zwitser zorgde op paaszondag voor iets betere cijfers dan Ronde-winnaar Tom Boonen vorig jaar. De eerste vernieuwde Ronde klokte af op 1.039.712 kijkers (marktaandeel 72,33 pct), met een piek van 1.523.195 tv-kijkers.

Het jongste cijfer is geen record. In 2011 waren 1.165.000 kijkers op de afspraak voor de Ronde, in 2010 waren er dat 1.108.000.

Ter vergelijking: een week eerder tekende de erg winterse Gent-Wevelgem met 1.067.922 tv-kijkers wel voor een wedstrijdrecord.

02-04-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertorganisator: "Michael Jackson veroorzaakte eigen dood"

Concertorganisator: "Michael Jackson veroorzaakte eigen dood"

http://oi49.tinypic.com/357q1lg.jpg

De Amerikaanse concertorganisator AEG Live stelt dat Michael Jackson, het in juni 2009 overleden popicoon, verantwoordelijk is voor zijn eigen dood. AEG wil met deze redenering de aansprakelijkheid van de hand wijzen die Jacksons nabestaanden via de rechter bij het entertainmentbedrijf willen neerleggen. Dat meldt de nieuwszender CNN.


De rechtszaak die Michael Jacksons moeder Katherine en zijn kinderen Prince, Paris en Blanket tegen AEG aanspanden, begint vandaag. AEG was de organisator van de concertreeks 'This Is It', die Jackson in de zomer van 2009 in Londen zou verzorgen.

De nabestaanden zeggen dat het bedrijf mede de hand heeft gehad in Jacksons overlijden doordat het zou hebben toegezien op het inhuren van de arts Conrad Murray. Die fungeerde in de laatste maanden van Jacksons leven als diens lijfarts en werd later veroordeeld tot gevangenisstraf omdat hij de popster een dodelijke dosis van het narcosemiddel Propofol had toegediend.

Shoppen bij de dokter
AEG wijst nu elke aansprakelijkheid van de hand door een beroep te doen op Jacksons eigen verantwoordelijkheid. "Hij was een volwassen man", zegt Marvin Putnam, raadsman van het entertainmentbedrijf, tegen CNN. "Jackson wist precies hoe je bij de dokter kon shoppen. Het was bekend dat hij de ene arts één ding vertelde en de volgende arts iets anders."

Putnam komt aan het woord in een documentaire die CNN vrijdag uitzendt, 'Michael Jackson: The Final Days'. Hij zegt daarin onder meer: "We hebben het over Michael Jackson. Een man die rustig kwam opdagen in pyjama. Een man die het verkeer liet tegenhouden, uitstapte en een dansje op het dak van zijn auto maakte. Een man die bijeenkomsten bezocht in het gezelschap van een aap met de naam Bubbles. Een man die zei dat hij in een zuurstofkamer sliep."

Miljarden
In februari oordeelde een rechter in Los Angeles dat er niettemin genoeg aanwijzingen zijn om de zaak van de nabestaanden tegen AEG Live te rechtvaardigen. De familie Jackson wil dat AEG een vergoeding betaalt in de orde van grootte van wat Jackson bij leven nog had kunnen verdienen als hij niet in 2009 was overleden. Een eventuele compensatie zou in de miljarden dollars kunnen lopen.

De rechtszaak in Los Angeles begint deze week met de selectie van de juryleden.

02-04-2013 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik word in Los Angeles praktisch nooit herkend"

"Ik word in Los Angeles praktisch nooit herkend"

http://oi45.tinypic.com/67pr9u.jpg

Om héél eerlijk te zijn: het was aanvankelijk maar een enge bedoening, daar in de interviewruimte met Byung-Hun Lee. De Koreaanse superster had een indrukwekkende entourage meegebracht die in de kamer ernaast alles angstvallig controleerde wat er allemaal gevraagd en gezegd werd. De 'GI Joe'-acteur moest duidelijk een beetje op dreef komen, maar gaf uiteindelijk een open interview over zijn sterrenstatus in zijn geboorteland, hoe hij amper herkend wordt in LA en hoe hij zich nog steeds onzeker voelt wanneer hij Engels moet praten.

02-04-2013 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna duikt op in Malawi

Madonna duikt op in Malawi


http://oi48.tinypic.com/1zou782.jpg
Madonna en haar adoptiezoontje David in 2007


De Amerikaanse zangeres Madonna is in alle stilte aangekomen in het Afrikaanse land Malawi. Haar geadopteerde kinderen, die afkomstig zijn van het land, waren bij haar. Dat werd vernomen bij een bron op de luchthaven van Lilongwe, de hoofdstad van Malawi. Wat Madonna in Malawi komt doen, is niet bekend.

"Ik heb Madonna gezien in de VIP-sectie met haar twee geadopteerde kinderen David Banda en Mercy James, samen met een tiental mensen", aldus een politiewoordvoerder van de luchthaven. De popster zou in de namiddag geland zijn met haar privéjet op de internationale luchthaven Kamuzu.

De zangeres heeft een sterke band met Malawi. Niet alleen adopteerde ze er twee kinderen, haar stichting Raising Malawi maakte miljoenen dollars over om weeskinderen te helpen.

In Malawi moet bijna 40 procent van de bevolking zien rond te komen met minder dan een dollar per dag.(br.hln)



02-04-2013 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson leert op platte schoenen lopen

Jessica Simpson leert op platte schoenen lopen

http://oi48.tinypic.com/sgn6fa.jpg

De voeten van Jessica Simpson bevinden zich tegenwoordig een beetje dichter bij de grond. De zwangere zangeres heeft haar geliefde hoge hakken aan de kant gezet en oefent nu het lopen op platte schoenen. "Oefenen om rond te lopen op platte schoenen in mijn huis", liet ze weten in een tweet, samen met een foto van haar voeten.


"Jessica draagt geen hoge hakken meer", vertelde een bron twee weken geleden al aan Us Weekly. "Haar voeten zijn gezwollen en doen pijn en de hoge hakken zorgen ook voor pijn in haar rug."

Jessica, die in verwachting is van een jongetje, moest eenzelfde opoffering doen tijdens haar eerste zwangerschap van Maxwell Drew, nu ongeveer 11 maanden oud. "Ik ging gisteren naar de okter en hij zei dat ik geen hakken meer mocht dragen", vertelde ze in november 2011 aan Us Weekly, een maand na de aankonding van haar zwangerschap. "Ik had zoiets van: excuseer! Ik ga bevallen in deze hakken!"

Dat deed ze uiteraard niet, maar de zangeres bleef wel dromen van haar stiletto's. "Ik kan niet wachten tot de dag dat ik terug op hakken kan lopen", tweette ze vlak voor de geboorte van Maxwell. "Mijn voeten hebben heimwee!"

En dat zal nu wellicht niet anders zijn, hoewel haar tweede zwangerschap wel helemaal anders verloop dan de eerste. "Het is totaal verschillend. Ik voel me vreselijk, ik moet voortdurend overgeven", gaf ze eerder deze maand toe. "Ik had nooit gedacht dat een worstje me nog ooit misselijk zou maken."

02-04-2013 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
01-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zayn Malik (One Direction) wil bokser worden

Zayn Malik (One Direction) wil bokser worden

http://oi46.tinypic.com/2q34t37.jpg

Zayn Malik hoopt op een bokscarrière als zijn One Direction-tijd voorbij is. De zanger is alvast aan het trainen, vertelt hij Daily Star.

"Ik zat van mijn vijftiende tot mijn zeventiende op boksen", zegt de 20-jarige Malik. "Ik hou er heel erg van en ik ben weer een beetje begonnen met trainen, maar we krijgen niet veel tijd vrij om te sporten."

"Ik probeer gezonder te eten zodat ik wat breder kan worden", gaat hij verder. "Ik wil me er op een gegeven moment graag serieus mee bezighouden."

One Direction is momenteel bezig met een wereldtournee. De toer eindigt in november in Japan.

01-04-2013 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-acteur Cory Monteith opgenomen in afkickkliniek

Glee-acteur Cory Monteith opgenomen in afkickkliniek

http://oi50.tinypic.com/a2f8mo.jpg

Cory Monteith, die de rol van Finn Hudson vertolkt in de tv-serie Glee, is onlangs opgenomen in een afkickkliniek. Volgens de woordvoerder van de 30-jarige acteur heeft hij zich "vrijwillig laten opnemen in een rehabkliniek wegens het overmatig gebruik van verdovende middelen".


"Cory vraagt de media vriendelijk om zijn privacy te respecteren terwijl hij de nodige stappen onderneemt op zijn weg naar herstel", aldus de woordvoerder volgens People.

Monteith is altijd vrij open geweest over zijn verslavingen. In een interview in 2011 gaf hij toe dat hij al op zijn 19e voor het eerst een afkickingsprogramma volgde. Hij hoopte door zijn eerlijkheid anderen te kunnen helpen.

"Ik wil niet dat kinderen, met het vroegtijdig schoolverlaten en high worden, denken dat ze ineens beroemde sterren kunnen worden", zei hij nog in 2011.

01-04-2013 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Noem me maar mevrouw Theroux"

Jennifer Aniston: "Noem me maar mevrouw Theroux"

http://oi50.tinypic.com/negpqf.jpg

Jennifer Aniston heeft haar vrienden en familie vriendelijk verzocht haar voortaan aan te spreken met mevrouw Theroux. Dat schrijft Life & Style Magazine.


Jennifer en Justin blijven nog mysterieus doen over wanneer ze gaan precies trouwen, maar zijn duidelijk wel al voorbereid op het leven als man en vrouw. Volgens een vriendin van de actrice kan Jennifer er niet over uit hoe goed 'mevrouw Theroux' klinkt.

Ze vindt het zo'n mooie naam dat ze erover nadenkt haar meisjesnaam te schrappen. "Ze wil een nieuwe start", vertelt een insider. "Ze kon op dit moment niet gelukkiger zijn. Jen wil iedereen in de hele wereld laten weten hoe ontzettend verliefd ze is op Justin Theroux."

Justin vroeg Jennifer vorig jaar ten huwelijk. Hoewel het koppel de trouwdatum nog niet bekend heeft gemaakt, lijkt het huwelijk voor binnenkort te zijn.

01-04-2013 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chace Crawford heeft nieuwe vriendin"

"Chace Crawford heeft nieuwe vriendin"

http://oi45.tinypic.com/jjbig3.jpg

Slecht nieuws voor de dames. Chace Crawford lijkt een nieuwe vriendin te hebben gevonden in Rachelle Goulding. De 27-jarige voormalige Gossip Girl-acteur en het 26-jarige Canadese model werden afgelopen vrijdag gespot tijdens een basketbalwedstrijd in New York.

Volgens Us Weekly hadden Chace en Rachelle meer oog voor elkaar dan voor de wedstrijd en leken ze niet van elkaar af te kunnen blijven. Desondanks verklaarde een insider dat het geflirt van de twee slechts vriendschappelijk is. "Het is niets serieus. Ze hebben elkaar afgelopen zomer in Londen ontmoet en zijn gewoon goede vrienden", aldus de bron.

Crawford, die in het verleden werd gelinkt aan onder andere Carrie Underwood en Ashley Greene, zei in juni dat zijn faam het moeilijker maakt om een vriendin te vinden. "Het aanbod is beperkter omdat je slechts met een kleine groep mensen omgaat. Op een universiteit of met een reguliere baan is de keuze een stuk ruimer."

01-04-2013 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Dwayne Johnson de perfecte Roadblock is

Waarom Dwayne Johnson de perfecte Roadblock is

http://oi45.tinypic.com/2ibhrpl.jpg

Dwayne Johnson, beter bekend als 'The Rock', is niet meer van het scherm weg te slaan. De acteur - die dit jaar in maar liefst vijf films te zien is - kruipt in 'GI Joe: Retaliation' in de huid van Roadblock, een rol die hem haast letterlijk op het lijf geschreven is. Toen ik Lorenzo Di Bonaventura vroeg welke acteur ze in gedachten hadden voor het geval ze Johnson niet hadden kunnen strikken, moest de producer niet lang nadenken: "We would have been screwed!"


'GI Joe: Retaliation'-regisseur Jon Chu, bekend van onder andere 'Justin Bieber: Never Say Never' en 'Step Up Revolution', is het volledig eens met Di Bonaventura: "We hadden niemand anders. Toen we samen zaten om te bespreken hoe we (het verhaal) konden heruitvinden, welke acteurs we in gedachten hadden om Roadblock te vertolken en wie deze franchise kon vertegenwoordigen, konden we ons maar één groot actiefiguur inbeelden en dat was 'The Rock'. Dwayne had de tijd én de passie om in 'GI Joe' mee te spelen."

01-04-2013 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!