Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta komt met twee vrienden naar Tomorrowland

David Guetta komt met twee vrienden naar Tomorrowland


http://oi48.tinypic.com/2qlvaj7.jpg


Voor de achtste keer zal David Guetta het Tomorrowlandpodium betreden. De Franse dj behoort tot de wereldtop en is al jaar en dag een trouwe gast op Tomorrowland. En deze keer komt hij niet alleen. Voor de allereerste keer nodigt hij twee van zijn beste vrienden uit om hem te vervoegen in zijn dj-booth.

David Guetta zal eerst een solodj-set neerzetten en zal dan twee back-to-back sessies spelen met Afrojack en Nicky Romero. Drie iconen, tegelijkertijd op het hoofdpodium, dat moet vuurwerk geven.

De negende editie van Tomorrowland gaat door van 26 tem 29 juli in het prachtige recreatiedomein De Schorre in Boom. (br.hln)


13-04-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling wil Eva Mendes niet meer naakt zien

Ryan Gosling wil Eva Mendes niet meer naakt zien

http://oi45.tinypic.com/120pf0h.jpg

Acteur Ryan Gosling heeft zijn vriendin, Eva Mendes, verteld dat ze moet stoppen met naakt in het huis rond te lopen. Mendes loopt altijd naakt rond, maar sinds enkele gênante momenten waarbij Gosling collega's mee naar huis brengt, wil hij dat ze meer kleren aandoet.


Gosling was eerst erg tevreden met de naakte huisgewoontes van zijn vriendin. Maar sinds zijn vrienden en collega's haar nu ook naakt kunnen spotten als ze onverwachts binnenvallen, wil hij dat Mendes haar kleren aanhoudt.

Bij Eva Mendes is dat niet in goede aarde gevallen volgens een bron. "Het was een grote belediging voor haar. Ze kon niet geloven dat hij niet elke kans wil aangrijpen om naar haar naakte lichaam te kijken. Vooral omdat de meeste mannen een moord zouden begaan om haar naakt te kunnen zien."

13-04-2013 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively raakt gefrustreerd door haar man

Blake Lively raakt gefrustreerd door haar man

http://oi49.tinypic.com/5v42ag.jpg

Blake Lively zit verveeld met haar man, Ryan Reynolds. Die zou volgens haar te veel naar televisie kijken. Het koppel trouwde vorig jaar in het geheim in september. "Hij kijkt meer dan 50 uur per week naar tv."


Volgens een bron is de 25-jarige actrice niet tevreden met de gewoontes van haar man. "Dat hij 50 uur per week kijkt naar tv, is een serieus probleem voor Blake. Ze zijn zo rap getrouwd dat ze eigenlijk nooit de tijd hebben gehad om dat van elkaar te ontdekken."

De actrice van Gossip Girl is het blijkbaar ook beu dat ze altijd op kampeertrips gaat met haar man. "Hij heeft haar al twee keer meegenomen om te gaan kamperen. Blake begint zich nu af te vragen of de twee ooit nog op een chique vakantie zullen gaan."

Volgens de bron is Reynolds goed bezig om dezelfde fouten te maken uit zijn vorig huwelijk met Scarlett Johansson. "Zijn kampeerobsessie is één van de redenen waarom de twee uit elkaar zijn gegaan."

12-04-2013 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lady Gaga betaalt heupoperatie van fan'

'Lady Gaga betaalt heupoperatie van fan'

http://oi47.tinypic.com/jz8wfp.jpg

Lady Gaga heeft blijkbaar een goed hart. De zangeres, die zelf een heupoperatie heeft ondergaan, zou nu een fan met dezelfde heupproblemen een operatie 'cadeau' doen.


De fan, Emma, liet via Twitter weten dat de popzangeres haar had gecontacteerd en liet weten dat ze haar heupoperatie zou willen betalen. "Gaga heeft me zelf gecontacteerd. Ze is me nu in contact aan het brengen met enkele van de beste dokters in New York."

"Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig ik ben dat Gaga alles wil betalen. Ik wil haar duizendmaal bedanken en ook haar entourage, net als haar ouders die een prachtige dochter hebben opgevoed", aldus Emma.
Volgens bronnen zou Lady Gaga, die momenteel nog herstelt van haar heupoperatie, haar rolstoel Emma genoemd hebben, naar haar superfan.

12-04-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

http://oi45.tinypic.com/25jw86u.jpg

Het 2BE-programma 'Foute Vrienden' serveerde ons gisteren een hilarische sketch met Begijn in de hoofdrol. Zijn vrienden hadden hem namelijk ingeschreven voor 'So You Think You Can Dance'. Volledig zonder voorbereiding probeerde hij de jury te overtuigen met een heel bizarre dans, en het moet gezegd, hij trok goed zijn streng.

12-04-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.California Dreamin' van Scala gebruikt door Californian Lotto

'California Dreamin'' van Scala gebruikt door Californian Lotto

Klik op de foto om ' California Dreamin ' te beluisteren





 De cover die het Aarschotse meisjeskoor Scala opnam van 'California Dreamin', een nummer uit de jaren 60 van The Mama's en Papa's, is te horen in een commercial van de Californian Lotto. Het nummer werd twee jaar geleden opgenomen tijdens een concert in Brugge dat door het Amerikaanse PBS verfilmd werd. Het stond ook op de debuut-cd van Scala in de Verenigde Staten, waarvan tot dusver al meer dan 40.000 exemplaren verkocht werden.

De dag waarop deze commercial voor het eerst te horen was, kregen Steven en Stijn Kolacny, de artistieke leiders van Scala, overigens ook een vraag van het Amerikaanse productiehuis FOX om hun versie van 'California Dreamin'' te mogen gebruiken als achtergrondmuziek in het twaalfde seizoen van 'American Idol'. Het nummer wordt gespeeld terwijl je beelden ziet van honderden Amerikaanse kandidaten die hopen geselecteerd te worden als finalist.

Tot dusver werd Scalamuziek in de VS al een twintigtal keer gebruikt voor films of tv-feuilletons. Een tijd geleden was Scala's versie van 'The Beautiful People' (Marilyn Manson) er te horen in de trailer voor de Hollywoodfilm 'Beautiful Creatures' van Richard La Gravenese. In het verleden werd Scala-muziek ook gebruikt voor de trailers van 'Zero Dark Thiry' (over de jacht op Osama Bin Laden) en 'The Social Network' (over het ontstaan van Facebook) en in afleveringen van 'The Simpsons', 'Downton Abbey', 'Desperate Housewives' en 'Sons of Anarchy'.


12-04-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kan pas weer optreden in september

"Lady Gaga kan pas weer optreden in september"

http://oi46.tinypic.com/2mg5bf9.jpg


Lady Gaga zal niet op een podium te zien zijn tot september. Dat zegt een insider van de muziekster. Gaga revalideert nog van een operatie aan haar heup. "De popster zou dolgraag opnieuw beginnen, maar ze krijgt nog geen toestemming van haar dokters."

In februari moest de 27-jarige zangeres noodgedwongen haar tour afzeggen. Kort nadien werd ze geopereerd aan haar heup. Momenteel wordt Lady Gaga in Chicago door haar vriend, Taylor Kinney, verzorgd.

De rust is wel frustrerend voor de popster. "Ze heeft een aantal projecten waar ze dolgraag aan wil beginnen, maar ze krijgt hiervoor de toestemming niet van haar dokters", zegt de insider. "Ze zal pas weer kunnen optreden vanaf september."  (br.hln)


12-04-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney is nog steeds de rijkste Britse muzikant

Paul McCartney is nog steeds de rijkste Britse muzikant


http://oi45.tinypic.com/o03skz.jpg


Ex-Beatle Paul McCartney is voor het 25ste jaar op rij de rijkste muzikant van Groot-Brittannië en Ierland. Dat schrijft de krant The Sunday Times.

McCartney heeft samen met zijn huidige echtgenote Nancy Shevell, de erfgename van een Amerikaans transportbedrijf, een fortuin van 680 miljoen pond (798 miljoen euro). Shevells bijdrage wordt geschat op 150 miljoen pond (176 miljoen euro). De ex-Beatle staat al bovenaan het lijstje sinds het ontstaan ervan in 1989. Zijn fortuin werd toen geschat op 80 miljoen pond.

Musicalcomponist Andrew Lloyd-Weber staat dit jaar op de tweede plaats met 620 miljoen pond, voor de Ierse groep U2 (520 miljoen pond).  Het lijstje gaat verder met Elton John (240 miljoen pond), David en Victoria Beckham (200) en Mick Jagger (200). Zangeres Adele is de jongste in het rijtje (30 miljoen pond).

De volledige lijst verschijnt op 21 april in de Sunday Times. (br.hln)


12-04-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart valt voor Guillaume Zarka: rijke Fransman en vriend Sarkozy

Sylvie van der Vaart valt voor Guillaume Zarka: rijke Fransman en vriend Sarkozy


http://oi48.tinypic.com/23s9dtx.jpg


Sylvie van der Vaart (34) heeft na haar pijnlijke liefdesbreuk met Rafael van der Vaart inderdaad, net als haar ex, een nieuwe liefde gevonden. Tot spijt van wie het benijdt: het is niet Zlatan Ibrahimovic zoals de geruchtenmolen fluisterde. Terwijl Rafael met Sylvies beste vriendin Sabia aan de haal is, vond de knappe ex-WAG van de topvoetballer troost in de armen van Giullaume Zarka: een 33-jarige rijke Fransman die er goed uitziet en ook een fervente aanhanger van ex-president Sarkozy is. De tortelduifjes leerden elkaar kennen in Parijs en trokken al naar de Normandische badstad Honfleur voor een romantisch uitje. Bild publiceerde daar al foto's van. Sylvie onthoudt zich voorlopig van commentaar "over persoonlijke zaken zwijg ik voortaan", maar ze ontkent de relatie ook niet en betuigt haar liefde voor de Lichtstad: "Ik ben dol op Parijs."

Guillaume Zarka is zeker niet 'le premier venu': groot, met baard, attractief en heel welstellend. Zarka stamt uit een rijke familie en heeft aan de gerenommeerde Businees school INSEAD gestudeerd. Zarka richtte ook het Parijse informaticabedrijf 'GZ Com' op. De zakelijke doorbraak forceerde hij met infoschermen in taxi's. Vorige maand sloeg de vlam in de Lichtstad al over tussen Sylvie en Guillaume. Ze werden ondertussen gespot tijdens romantische etentjes in chique restaurants en zijn overduidelijk dolverliefd op elkaar. Sylvie straalt na een donkere periode overduidelijk weer.

Volgens Bild is Giullaume Zarka grappig, ijverig, uiterst galant en houdt hij van joggen. Die passie deelt hij met zijn vriend Nicolas Sarkozy, voor wie hij duidelijk sympathiseerde tijdens de verkiezingscampagne. Met dat verschil dat het bij Sarkozy eerder om 'footing' ging en (de veel jongere) Zarka ook marathons loopt. Sylvie blijft dus voor sportieve types vallen. Zarka behoort tot de 'high society' in Parijs waar hij veel machtige vrienden telt. Hij schept ook graag op met zijn zakenreisjes zoals blijkt uit zijn Twitteraccount.

Pikant detail: mogelijk kent haar boezemvriendin Sabia Boulahrouz de nieuwe vlam van Sylvie zelfs. Samen gingen ze vaak naar Parijs. Toen haar romance met Rafael uitkwam, reageerde Sabia verrassend dat ze dacht dat Sylvie niet kwaad zou zijn. Ze wist dus wellicht al dat Sylvie een nieuwe liefde gevonden had, maar of het de vriendschap ten goede komt dat Sabia aan de haal ging met Rafael, blijft hoogst onzeker. (br.hln)


12-04-2013 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
11-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilende LiLo:

Huilende LiLo: "Veroordeling tot rehab is een zegen"

http://oi47.tinypic.com/x2uckn.jpg

David Letterman legde tijdens zijn talkshow gisteren Lindsay Lohan het vuur aan de schenen over haar veroordeling tot drie maanden ontwenningskliniek. Vanaf mei moet ze drie maanden in rehab om een celstraf te vermijden, zo liet ze de talkshowpresentator weten. Ze werd tot tranen toe bewogen maar voor welke verslaving ze zich moet laten behandelen, wilde ze niet kwijt.


Lindsay werd emotioneel toen ze een complimentje kreeg van Letterman. Nadat die enkele minuten grapjes had gemaakt over haar winkeldiefstallen en veroordelingen, verklaarde Letterman dat hij nooit had gedacht dat hij haar nog in zijn show zou krijgen. "Maar je hebt genoeg ruggengraat, genoeg zelfvertrouwen en karakter om hier met mij te komen praten", zei hij, waarop het Lindsay te machtig werd en de tranen kwamen.

Ze had het zo moeilijk dat ze niet uit haar woorden raakte toen ze een fragment wilde laten zien van haarzelf en Charlie Sheen in 'Scary Movie 5'.

Focussen
Eerder tijdens het interview had Lohan bevestigd dat ze op 2 mei opgenomen zal worden in de ontwennigskliniek. "Ik vind het een zegen, geen vloek", verklaarde ze. "Eerlijk gezegd ben ik het gelukkigst als ik werk en gezond ben. Rehab is voor mij een gelegenheid om me te focussen op waar ik het meest van hou in het leven."

Toen Letterman haar vroeg hoe lang ze in rehab ging en hoeveel keer ze al eerder was behandeld voor verslavingen, raakte LiLo wat nerveus. "Verschillende keren", zei ze. Het is de zesde keer dat de 26-jarige moet afkicken.

"Van wat moet je afkicken?", vroeg Letterman. "Dat hebben we niet besproken", antwoordde Lindsay. "Heb je verslavingsproblemen? Is het alcohol? Drink je te veel?", drong Letterman aan. Daarop nam LiLo Lettermans lijstje met vragen en las ze die zelf voor, eindigend met 'waarom raak jij altijd in de problemen?'.

Doelwit
"Dat weet ik niet. Ik ben een doelwit, altijd geweest. Ik beland altijd in situaties maar neem er de volle verantwoordelijkheid voor. Het was niet leuk. Ik was onvolwassen. Het was een fase in mijn leven, ik had familieproblemen".

"Je hebt geluk dat we ontwenningsklinieken hebben, zodat je jezelf iets aandoet of anderen kwetst", wierp Letterman tussen. "Dat is waar, ik kijk er naar uit", reageerde Lindsay. "Ik kijk uit naar wat tijd voor mezelf. De volgende keer dat ik hier kom, zal dat allemaal achter me liggen".(br.hln)

11-04-2013 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z en Beyoncé hadden toestemming voor omstreden Cubatripje

Jay-Z en Beyoncé hadden toestemming voor omstreden Cubatripje

http://oi49.tinypic.com/307ohm9.jpg

Beyoncé en Jay-Z hadden wel degelijk toestemming voor het reisje naar Cuba waarmee ze vorige week hun vijfjarige huwelijk luister bijzetten. Dat is gisteren in een brief aan het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden meegedeeld.


Eerder hadden twee Republikeinse afgevaardigden vragen gesteld over de rechtmatigheid van de trip van het beroemde echtpaar. Het is Amerikaanse staatsburgers niet toegestaan voor een toeristisch bezoek af te reizen naar Cuba. Wel kunnen ze ontheffing krijgen voor reizen met een wetenschappelijk, religieus, journalistiek of cultureel doel.

Uit de brief aan het Huis van Afgevaardigden blijkt nu dat de zangeres en de muzikant/producer deel uitmaakten van een gezelschap dat "het contact van mens tot mens" met Cubanen moest bevorderen. De ontheffing was verleend door het bureau dat toezicht houdt op de Amerikaanse belangen in het buitenland, de Office of Foreign Assets Control.

10-04-2013 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lauren moet opgeven in The Voice, Kaat (en niet Arnd) valt in

Lauren moet opgeven in The Voice, Kaat (en niet Arnd) valt in

http://oi45.tinypic.com/xp8qhh.jpg

De 23-jarige kandidate Lauren Zweegers uit het team van Alex Callier moet noodgedwongen het strijdperk van The Voice van Vlaanderen verlaten. Lauren moet geopereerd worden aan een cyste op haar stembanden. Kaat Verschueren (18) uit Schilde zal haar vervangen.


Vrijdag verraste Lauren tijdens de tweede liveshow met haar originele versie van 'Teardrops' (Womack & Womack). Het leverde haar de gunst van haar coach Alex Callier op, die haar ten koste van Arnd meenam naar de volgende ronde. Ook nu weer kiest Alex niet voor Arnd, wél voor de 18-jarige Kaat, die in de eerste live het onderspit moest delven voor Jaouad.

Lauren, het nichtje van Novastar-zanger Joost Zweegers, is er zelf het hart van in: "Ik vind het echt verschrikkelijk dat dit moet gebeuren nu ik in The Voice zit, het is mijn grootste nachtmerrie die realiteit wordt. Maar ik kan niet anders dan luisteren naar het advies van de dokters. Ik vond het Voice-avontuur echt fantastisch om mee te maken, het is zo'n unieke ervaring. Samenwerken met Alex als coach, op een podium staan voor een live-publiek en televisiekijkend Vlaanderen... het is echt onbeschrijfelijk wat dit met je doet."

Kaat toont veel begrip voor de beslissing van Lauren maar zal er nu zelf "voor de volle 100%" voor gaan. Vrijdag zingt ze 'Another Piece of My Heart' van Dusty Springfield, het liedje dat ook Lauren zou gebracht hebben.

Dé topfavoriet uit team Alex blijft ongetwijfeld Olivier uit Deurne.

10-04-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China krijgt minder bloederige versie van 'Django Unchained'

China krijgt minder bloederige versie van 'Django Unchained'

http://oi47.tinypic.com/1zob8km.jpg

'Django Unchained', de spaghettiwestern van Quentin Tarantino, wordt morgen losgelaten op het Chinese publiek. De regisseur zal echter een minder bloederige versie van de film tonen, opdat de Chinese autoriteiten zijn film toelaten in de filmzalen. Dat schrijft de Britse krant The Independent.


Tarantino, bekend voor zijn overdreven bloederige en gewelddadige scènes, heeft ingestemd de gruwelijke taferelen in 'Django Unchained' terug te schroeven, opdat de film in de Chinese filmzalen vertoond mag worden. Het is de eerste keer dat een Tarantino-film in de Chinese filmzaal gespeeld mag worden.

Kwaliteit
"De aanpassingen zullen de kwaliteit van de film echter niet aantasten", zegt Zhang Miao, directeur van de Chinese tak van Sony Pictures. "Quentin wist perfect hoe de film aan te passen, en het was noodzakelijk dat hij de taak ook zelf uitvoerde."

De film komt morgen uit in China. In Hongkong is de originele versie te zien, aangezien men zich daar toleranter opstelt ten opzichte van films.

Oscar
Tarantino sleepte in februari nog een Oscar binnen met zijn laatste worp. De film werd bekroond voor 'Best Original Screenplay'. De regisseur werd wereldberoemd met films als 'Reservoir Dogs', 'Pulp Fiction' en 'Kill Bill'.

10-04-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie huilt uit in armen Zlatan Ibrahimovic

Sylvie huilt uit in armen Zlatan Ibrahimovic

http://oi48.tinypic.com/4ktlx5.jpg

Sylvie van der Vaart zou haar heil zoeken bij een oude geliefde, namelijk Zlatan Ibrahimovic. Hij is mogelijk de nieuwe man in het leven van de blondine, meldt Brunopress. De twee zouden naar verluidt al een kortstondige relatie hebben gehad toen de Zweed nog voor Ajax speelde.


Sylvie, die nog Meis als achternaam had, is volgens de geruchten destijds niet vreemd gegaan, maar datete met Zlatan voordat ze van der Vaart ontmoette. De heren hebben een tijd samen onder contract gestaan bij Ajax en zijn dus ex-collega's, maar ze konden absoluut niet samen door één deur. In zijn vorig jaar verschenen biografie zegt Ibrahimovic zelfs dat zijn vertrek bij de Amsterdamse club mogelijk iets te maken heeft gehad met zijn ruzie met van der Vaart. In 2003 gingen er al geruchten over de romance tussen Sylvie en Zlatan. Destijds werd Meis door toeschouwers van Ado Den Haag zelfs uitgemaakt voor 'De hoer van Amsterdam'.

Maandag raakte bekend dat Rafael van der Vaart nieuw geluk in de liefde heeft gevonden. Hij heeft een relatie met de beste vriendin van Sylvie, Sabia Boulahrouz. Gisteren werd het kersverse koppel gespot voor het appartement van Sabia in Hamburg. Sylvie heeft op de relatie van haar ex-man gereageerd en wenst de twee "het allerbeste".

Zlatan heeft een relatie met het Zweedse model Helena Seger en heeft twee kinderen.

10-04-2013 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda over seks op haar 75ste: "Beter dan ooit"

Jane Fonda over seks op haar 75ste: "Beter dan ooit"

http://oi49.tinypic.com/21erqsj.jpg

Actrice Jane Fonda kende al een vol en druk leven. Ze won verscheidene awards, haalde krantenkoppen door haar protest tegen de oorlog in Vietnam, maakte video's en schreef boeken over fitness en won de strijd tegen borstkanker. Op haar 75ste, zo verklaart ze in een interview met Oprah Winfrey, betreedt ze "het derde bedrijf" van haar leven. Ze vindt het opwindend. Meer nog, de seks is beter dan ooit volgens Fonda.


Fonda is niet bang van de dood. Dat besefte ze toen ze te horen kreeg dat ze borstkanker had. "Dat was een goede test, want ik zei altijd dat ik niet bang was om te sterven. Dat klopte ook. 'Misschien haal ik het, misschien niet', dacht ik. Bang was ik niet".

Relatie met Richard Perry
Een goede reden waarom Fonda haar "derde bedrijf" zo opwindend vindt, is wellicht haar sterke relatie met muziekproducer Richard Perry. Fonda noemt hem haar "minnaar". "'Vriendje' klinkt wat raar op mijn leeftijd", verklaart ze. Seks op je 75ste kan volgens Fonda beter dan ooit zijn.

10-04-2013 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTV-tienermoeder: "Ja, ik maakte pornofilm. Kopen?"

MTV-tienermoeder: "Ja, ik maakte pornofilm. Kopen?"

http://oi50.tinypic.com/32zneqe.jpg

Farrah Abraham, het realitysterretje dat het feestbeest uithing in de MTV-reeks 'Teen Mom', heeft bekend dat ze een pornofilm opnam met de professionele rampetamper James Deen. "De film was bedoeld voor mijn persoonlijk archief", voert ze nu aan. Niettemin biedt ze de natuurdocumentaire aan voor 2 miljoen dollar.


Aan roddelsite TMZ verklaarde Abraham dat ze de XXX-video opnam teneinde haar 21-jarige lijf in haar volle glorie te vereeuwigen. Voor haar persoonlijke collectie welteverstaan, opdat ze de beelden opnieuw zou kunnen bekijken wanneer de tand des tijds zijn onverbiddelijke werk heeft gedaan.

Ontkenning
Abraham ontkende aanvankelijk dat er een sekstape met haarzelf in de hoofdrol bestond, en ook haar moeder sprong in de bres om de vermoorde onschuld van dochterlief te onderstrepen.

"Liever met mijn vriend"
Maar het was haar ingehuurde seksacrobaat, professioneel pornoacteur James Deen, die de kat de bel aanbond. Nu het genot is uitgewerkt, wil Abraham niets meer te maken hebben met Deen. "Mocht mijn vriend Derek nog leven, ik had liever met hem die film opgenomen", verklaarde Abraham nog aan TMZ.

Derek Underwood, de vader van Abrahams kind, overleed in 2008 na een verkeersongeluk.

Abrahams laat ten slotte weten dat haar advocaat onderhandelt met een pornobedrijf dat interesse heeft in haar film. Ze wil er "niet minder dan een paar miljoen dollar" voor scoren.

10-04-2013 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell verwijdert tweet over 'Spice Girl' Thatcher na bakken kritiek

Geri Halliwell verwijdert tweet over 'Spice Girl' Thatcher na bakken kritiek

http://oi49.tinypic.com/2q3vrtd.jpg

De dood van Margaret Thatcher heeft heel wat bekende mensen ertoe aangezet om op Twitter hun visie te delen over de verwezenlijkingen van de 'Iron Lady'. Maar niet elke tweet werd op gejuich onthaald, integendeel. Zo mochten onder meer Geri Halliwell en Imogen Thomas ondervinden.


Halliwell, die Thatcher in het verleden al eens omschreef als de eerste Spice Girl, postte: "Ik herdenk onze voormalige premier van de girl power, Margaret Thatcher, een dochter van een kruidenier, die me leerde dat alles mogelijk is...X."

Na een storm van protest voelde de Britse celeb zich genoodzaakt om haar veelbesproken tweet weer van de sociaalnetwerksite te halen. Andere twitteraars konden deze zet van Halliwel dan ook weer niet pruimen. "Dus Geri Halliwell tweette over de premier van de girl power om het bericht dan weer snel te verwijderen na kritiek? Girl power inderdaad."

Nadat model Imogen Thomas schreef "RIP Margaret Thatcher x", kreeg ook zij een hoop bagger over zich heen. De tweet werd al snel verwijderd. "Dit is te veel voor een maandag, hier kan ik niet mee om", postte ze wat later.

10-04-2013 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
09-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand wil

Russell Brand wil "triootje" met Kardashian-zussen

http://oi49.tinypic.com/ljuh3.jpg

Russell Brand zat onlangs samen in de tv-studio met de drie Kardashian-zusjes en de voormalige seksverslaafde was zo onder de indruk dat hij de tel kwijtraakte en liet weten dat hij een 'triootje' met de KKK wel zou zien zitten.


Brand, die veertien maanden getrouwd was met Katy Perry, grapte dat hij de idee van seks met Kourtney, Khloe en in het bijzonder zwangere Kim bijzonder genegen was.

"Ik ben helemaal te vinden voor een KKK-triootje. Ik vind zwangere vrouwen stralend en prachtig en bovendien vind ik de idee van borstvoeding heel boeiend", sprak Brand.

09-04-2013 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze celebrities tonen hoe je als vrienden uit elkaar gaat

Deze celebrities tonen hoe je als vrienden uit elkaar gaat

http://oi50.tinypic.com/jpa3xz.jpg

Iedereen leeft mee met Sylvie van der Vaart nu bekend is geworden dat haar ex-man de lakens deelt met haar hartsvriendin Sabia Boulahrouz. Sylvie schijnt er niet wakker van te liggen en wenst het kersverse koppel "het allerbeste". In Hollywood eindigen huwelijken geregeld in een 'vechtscheiding', maar soms loopt een gebroken huwelijk uit op (eeuwige) vriendschap. Wij zetten de meest beruchte breakups met happy end voor u op een rijtje.


Cameron Diaz & Justin Timberlake
Actrice Diaz en zanger Timberlake ontmoetten elkaar in 2003 tijdens de Kids' Choice Awards en hun intieme vriendschap bloeide uit tot een relatie. Bijna vier jaar vormden ze een koppel, maar ze stapten uiteindelijk niet in het huwelijksbootje. Hoe je als vrienden uit elkaar gaat, weten zij als geen ander. Voor de opnames van de film 'Bad Teacher' in 2011, waarin ze samen schitteren, hebben ze enorme lol gehad tijdens het opnemen van de hete seksscènes. Timberlake heeft inmiddels zijn ja-woord gegeven aan Jessica Biel en daar lijkt happy single Diaz zich niets van aan te trekken.


Denise Richards & Charlie Sheen
Charlie Sheen en Denise Richards vormden tussen 2002 en 2006 een dolgelukkig getrouwd paartje, maar dat liep al snel mis toen hij niet van de drugs kon blijven. Het is bijna onvoorstelbaar maar Denise Richards heeft haar ex-man vergeven nadat hij haar had uitgemaakt voor hoer en met de dood had bedreigd. Ze heeft hem zelfs aangeboden voor zijn tweeling te zorgen die hij kreeg met zijn andere ex-vrouw Brooke Mueller.

Sheen noemt Richards zijn favoriete ex-vrouw en liet zich complimenteus uit over haar gastoptreden in 'Anger Management'. "Vanavond doet mijn favoriete ex-vrouw mee in 'Anger Management'. Ze is geweldig. Ze is ontzettend lekker. Kom op jongens, het is Denise Richards!", schrijft Sheen op Twitter. Eerder speelde de blondine al een gastrol in de serie 'Two and a Half Men', waarin ze de rol vertolkte van Charlie's scharrel. Regelmatig worden de twee gespot met hun twee dochters.

Het huwelijk met Mueller, die net als Sheen met een drugsprobleem kampte, liep minder florissant af. In 2009 beschuldigde Mueller de acteur van mishandeling en beweerde dat hij een mes tegen haar keel had gezet. In 2011 werd Sheen opgepakt nadat hij een hotelkamer had vernield en onder invloed van drugs werd gevonden met een pornoster. De voogdij over de tweeling werd hem vervolgens afgenomen. In 2012 kwam de scheiding tot een einde toen Sheen de voogdij terugkreeg en Mueller zo'n 1,1 miljoen dollar op haar bankrekening en 39.000 euro alimentatie per maand toegeschoven kreeg.

Demi Moore & Bruce Willis
Dit Hollywoodkoppel weet hoe je na een scheiding als volwassenen met elkaar om moet gaan. Het sprookjeshuwelijk strandde na 13 jaar waarin de acteertalenten drie dochters kregen. Vanwege de band die ze met elkaar hadden dankzij de kinderen bleven ze op een normale manier met elkaar omgaan. Geregeld poseren de twee op de rode loper en gaan ze met het hele gezin op vakantie. Toen Demi na haar tweede huwelijk met Ashton Kutcher in een vechtscheiding verwikkeld raakte, schroomde Willis dan ook niet om voor haar op te komen. "Ashton moet meer rekening houden met zijn ex", opperde Willis die een hartig woordje wilde spreken met Kutcher.

Sinds de breuk met Ashton, na een huwelijk van zes jaar, ging het bergafwaarts met Demi. De actrice was vel over been en net ontslagen uit een ontwenningskliniek. Ashton Kutcher dook niet lang na de breuk in bed met collega Mila Kunis en dat ging Demi niet in de koude kleren zitten. Inmiddels heeft Demi de scheidingspapieren ingediend, de twee moeten alleen nog overeenkomen hoe hun vermogen van 200 miljoen dollar wordt verdeeld. De 50-jarige Demi schijnt inmiddels te daten met een 31-jarige restauranteigenaar.

Sonny & Cher
In 1962 bloeide de liefde op tussen het zangduo Sonny en Cher. Twee jaar later stapte het dolgelukkige koppel in het huwelijksbootje en scoorde hits met liedjes als 'I've Got You Babe'. In 1975 stond het huwelijk op losse schroeven en besloten de twee een einde te maken aan hun huwelijk. Door de scheiding gingen Sonny Bono en Cher hun eigen weg totdat de zangeres aanwezig was op de opening van een restaurant van Sonny. Het koppel verzoende zich op zakelijk vlak en in 1976 keerden ze terug op televisie met 'The Sonny & Cher Show'. Nadat dit geen succes bleek te zijn en in 1977 stopte gingen ze voorgoed hun eigen weg. Sonny begon een acteercarrière en ging later in de politiek en belandde zelfs in het Huis van Afgevaardigden. Het beruchte koppel maakte toch nog twee verrassingsoptredens in de jaren '80. In 1998 stierf Bono na een ski-ongeval in Californië op 62-jarige leeftijd en Cher hield tijdens zijn begrafenisdienst een bewogen en oprechte afscheidsrede voor haar maatje.

09-04-2013 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones geven tweede concert in Hyde Park


The Rolling Stones geven tweede concert in Hyde Park


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


Vijf minuten volstonden om het concert van The Rolling Stone op 6 juli in het Londense Hyde Park uit te verkopen. Om die reden is er een tweede concert gepland op dezelfde plek, op 13 juli.

Naast The Stones zullen op 13 juli onder meer ook The Horrors, Jake Bugg, Tom Odell en The 1975 optreden.

De optredens, die kaderen in de '50 and Counting'-tournee ter gelegenheid van hun vijftigste verjaardag in 2012, komen er 44 jaar nadat de groep voor het eerst in het Londense park speelde. Ze gaven er toen, enkele dagen na het overlijden van de uit de band gezette gitarist Brian Jones, een gratis concert met nieuwe gitarist Mick Taylor.

Inmiddels heeft oorspronkelijk bassist Bill Wyman laten weten dat hij "wel betere dingen te doen heeft" dan terug met The Rolling Stones te gaan spelen. De 76-jarige Wyman zat dertig jaar lang in de band toen hij in 1993 besloot op te stappen. Vorig jaar speelde hij in Londen nog enkele keren mee in Londen, maar een permanente terugkeer als Stone ziet hij niet zitten. 

"Dertig jaar is het leuk geweest, maar nu heb ik betere dingen te doen. Die tijd is voorbij", verklaarde hij aan de Daily Express.

Aanvankelijk keek hij enorm uit naar de reünieshows in Londen vorig jaar, maar hij vond dat zijn inbreng uiteindelijk te beperkt bleef.

"Het was vijf minuten lang leuk, langer lieten ze me ook niet spelen. Ik dacht dat ik veel nauwer bij de zaak betrokken zou worden, dat hadden ze me immers doen geloven. Het was fijn, maar ik vind het jammer dat ik niet meer mocht spelen. Net toen ik opgewarmd raakte, moest ik al weer af. Toen ze me vroegen om twee weken mee te gaan naar Amerika voor drie concerten daar, heb ik gepast. Om twee nummers te spelen? Nee, dank je".

Drummer Charlie Watts zit ook niet te springen om openluchtshows te spelen. "Glastonbury? Ik heb er geen zin in", verklaart hij in een interview met The Guardian. "De anderen wel. Ik speel niet graag in openlucht, en al zeker niet op festivals. Spelen is wat ik in het weekend doe (met zijn boogiewoogieband ABC & D, nvdr.). Zo ben ik grootgebracht. Maar dat is persoonlijk. Als je in een band zit, doe je alles. Maar Glastonbury, dat vind ik oude koek. Om te beginnen ben ik nooit dol geweest op dat hele hippiegedoe".

"Het ergste aan spelen in openlucht is als er veel wind staat. Dan beginnen je cymbalen te bewegen en is het heel moeilijk om te spelen".


09-04-2013 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!