Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Experten buigen zich over de kleine babybuik van Kate

Experten buigen zich over de kleine babybuik van Kate

http://oi41.tinypic.com/2dryiwn.jpg

Als je een wereldvreemde mens vandaag zou vertellen dat Kate Middleton in juli gaat bevallen, zal hij je op basis van recente foto's misschien niet geloven. De Britse pers loopt over van de vraagtekens over de weinig zichtbare babybuik van de hertogin. Eens kijken wat experten er zoal over te vertellen hebben.


Volgens Simon Mehigan van het Liverpool Women's Hospital hoeft Kate zich allesbehalve zorgen te maken over de kleine buik, integendeel. Omdat ze voor het eerst zwanger is, mag ze zich gelukkig prijzen dat het spierweefsel in haar buik krachtig is. Naast Kate's slanke, sportieve bouw, kan ook de ligging van de baby in de baarmoeder een perfecte verklaring zijn voor de weinig vooruitstekende babybuik.

Sterk en strak
"Het is niet ongewoon dat je bij een eerste zwangerschap weinig kan zien. Bij de tweede of derde wordt het echter een heel ander verhaal. Hoeveel sit-ups je ook doet, alles is uitgerekt en die klok kan je niet terugdraaien", klinkt het.

Gynaecoloog Malcolm Dixon is het daar helemaal mee eens: "Bij het eerste kind zijn de buikspieren doorgaans strak en sterk, waardoor de baby goed wordt vastgehouden. Dit is in het bijzonder zo bij vrouwen die sportief zijn. We weten allemaal dat Kate een atletische ziel heeft. Babybuiken van vrouwen die al wat vet hebben in de buikstreek zien er doorgaans groter uit".

De hertogin is ook zeker niet van de kleinste, wat eveneens een impact kan hebben op een babybuik. "Grote vrouwen, zeker die met een groot bovenlichaam, hebben de neiging er niet zo rond uit te zien als ze zwanger zijn omdat de baby niet gepropt zit in een kleine ruimte", stelt Gail Johnson van de Royal College of Midwives.

Ligging
Ook de positie van de baby kan best een invloed hebben op het uiterlijk van de buik. "Als de baby met zijn rug naar de voorkant ligt, met armen en beentjes mooi verscholen, krijg je een net pakketje. Wanneer de rug echter gericht is naar achter, steken de armen en benen veel sneller uit, wat je ook zal zien aan de buik", stelt Dixon.

Hoe dan ook, vroedvrouwen zijn het erover eens: Geen twee babybuiken zijn hetzelfde en je kan meestal maar weinig vertellen over de zwangerschap door ernaar te kijken.

27-04-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en vriend dragen dezelfde ring

Heidi Klum en vriend dragen dezelfde ring

http://oi39.tinypic.com/yf0qo.jpg

Het zit nog steeds goed met de liefde tussen Heidi Klum en haar bodyguard Martin Kristen. Op een foto op de website van E! Online is duidelijk te zien dat de twee allebei dezelfde ring dragen.


Heidi en Martin dragen de simpele ring allebei rond hun ringvinger van hun rechterhand. De website meldt dat dit niet de hand is waar mensen meestal hun trouwring dragen. De twee zouden dus niet in het geheim getrouwd zijn. Dat kan ook niet, want het blonde model is nog steeds niet officieel gescheiden van haar ex Seal.

Klum gaf bij een eerder interview aan dat het zeer onwaarschijnlijk is dat ze ooit weer zal trouwen. Het management heeft nog niet gereageerd op vragen van E! Online over de betekenis van de ringen.

27-04-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waaghals in Tom Cruise: "Ik crashte op tiende met motor"

De waaghals in Tom Cruise: "Ik crashte op tiende met motor"

http://oi44.tinypic.com/167qmwh.jpg

Tom Cruise is duidelijk niet enkel op het witte doek een waaghals. Zo kocht de acteur amper op zijn tiende al een eerste motor. Helaas voor de acteur liep zijn eerste tochtje op de tweewieler, een kleine Yamaha, niet zo goed af. In 'The Tonight Show with Jay Leno' vertelt de 'Top Gun'-ster dat hij onmiddellijk crashte toen hij er op wegreed. Woepsie!


"Mijn moeder was er toen niet, ze was aan het werk en ik had haar niet verteld dat ik de motor had gekocht. Ik wou namelijk niet dat ze in paniek zou raken", aldus de acteur. "We hadden destijds buren die altijd een oogje in het zeil hielden als mijn moeder er niet was", vervolgt Tom.

"Ik vond het heel spannend, ik wilde er natuurlijk wel even op rijden. Maar toen ik hem startte en er een stukje op reed, merkte ik ineens dat de gashendel vastzat", vertelt Cruise. Terwijl hij op zoek was naar de rem, reed hij op de auto's van zijn lieftallige buren af. Gelukkig voor hem reed hij er net tussendoor, hij viel wel hard, maar de schade was beperkt. "Ik heb de motor snel weer in de kelder gezet."

De 50-jarige acteur vertelde zijn moeder pas jaren later over het incident. Ook de buren hadden hun mond gehouden.

26-04-2013 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Horst Tappert (Derrick) was lid van Waffen-SS"

"Horst Tappert (Derrick) was lid van Waffen-SS"

http://oi39.tinypic.com/jv25ur.jpg

Horst Tappert, de Duitse acteur die jarenlang rechercheur Derrick in de gelijknamige tv-reeks speelde, blijkt in de Tweede Wereldoorlog lid te zijn geweest van de Waffen-SS. Dat heeft de socioloog Jörg Becker ontdekt, toen hij onderzoek deed voor een biografie, zo meldt Die Welt.


Tappert, die in december 2008 overleed, had altijd gezegd dat hij hospik was geweest bij de Wehrmacht. Nu blijkt dat hij in maart 1943 met de Waffen-SS-divisie Doodskop heeft meegeholpen bij de herovering van Charkov in Oekraïne.

Grenadier
Becker ontdekte tijdens zijn onderzoek voor de biografie van opiniepeilster Elisabeth Noelle-Neumann dat Tappert op de personeelslijst van de Waffen-SS stond. Hij was daar grenadier, een bescheiden rang.

Tappert heeft nooit veel losgelaten over zijn verleden in de oorlog. In zijn biografie en in enkele gespekken meldde hij zijn werk bij de Wehrmacht. Aan het einde van de oorlog zou hij in de gevangenis hebben gezeten.

Van de serie 'Derrick' werden tussen 1974 en 1998 281 afleveringen gemaakt die in 102 landen werden uitgezonden, waaronder ook ons land.

26-04-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twintig finalistes Miss Korea lijken allemaal op elkaar

Twintig finalistes Miss Korea lijken allemaal op elkaar

http://oi39.tinypic.com/33jtow9.jpg

Zoek de verschillen bij deze foto van de twintig finalistes van de Miss Korea-verkiezing. Hoe grappig u dat ook kan vinden, er zit helaas ook een jammere keerzijde aan de medaille: om zo'n schoonheidsideaal te bereiken, grijpen de meisjes haast stuk voor stuk terug naar plastische chirurgie. Met dit verbijsterend resultaat tot gevolg...

Uiteraard zijn er nog verschillen merkbaar, maar een vergrootglas is geen overbodige luxe. Vooral de ogen, neus, wenkbrauwen en mond lijken als twee druppels water op elkaar. Zelfs de inwoners van Zuid-Korea vinden dat er nu een grens overschreden is, de kwestie zorgt tussen pot en pint alvast voor verhitte discussies.

Plastische chirurgie scoort vooral hoog bij dames tussen 19 en 49 jaar. Twintig procent van de vrouwen uit Seoel is al eens onder het mes gegaan, en de toekomstige miss lijkt daar geen uitzondering op. Vaak willen ze er westerser uitzien of meer op een van hun idolen lijken.

26-04-2013 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Broken Circle Breakdown' meermaals in de prijzen in New York

'Broken Circle Breakdown' meermaals in de prijzen in New York

http://oi41.tinypic.com/5v9tk.jpg

Actrice Veerle Baetens is gisterenavond op het Tribeca International Film Festival in New York uitgeroepen tot beste actrice voor haar rol als Elise in 'The Broken Circle Breakdown'. De film van Felix van Groeningen kende eerder deze week zijn Noord-Amerikaanse première. Het bleef niet bij die ene prijs, want Carl Joos en van Groeningen kregen ook nog eens de prijs voor beste scenario.


Het juryrapport prijst Baetens als een erg toegewijde en veelzijdige actrice. "Baetens' personage evolueert van een zorgeloze geest naar een rouwende echtgenote en moeder. En waar we ons ook bevinden gedurende die transformatie, deze actrice toont ons het vuur dat in haar personage brandt, één dat haar zowel in leven houdt als haar vernietigt."

"Dit is écht fantastisch", zo vertelde Baetens het festivalpubliek in een eerste reactie via Skype. "Ik ben heel blij dat ik voor deze rol werd gekozen en dat ik op die manier kon samenwerken met Felix en Johan (Heldenbergh). Ik hoop ook snel in de VS te zijn om er de film voor te stellen."

Ook Felix Van Groeningen is verheugd met de prijs voor zijn actrice. "De ontvangst van 'The Broken Circle Breakdown' in de VS is fantastisch. De Amerikanen vinden onze kijk op hun land heel boeiend en het gebruik van de bluegrassmuziek is niet alleen verrassend, maar werkt ook gewoon zeer goed. Zowel het publiek als de programmatoren waren absoluut lovend over Veerles prestatie. Ze heeft 'star quality', zoveel is duidelijk. Ik ben dan ook heel erg blij voor haar. Ze heeft zich als een pitbull vastgebeten in deze rol en ze verdient deze prijs absoluut."

In de film wordt het verhaal verteld van Elise (Veerle Baetens) en Didier (Johan Heldenbergh). Ondanks al hun verschillen komen de twee samen. Met de geboorte van hun dochtertje Maybelle lijkt hun geluk compleet, tot het meisje zwaar ziek wordt.

'The Broken Circle Breakdown' is van Groeningens vierde langspeelfilm, na 'Steve+Sky' (2004), 'Dagen zonder lief' (2007) en 'De helaasheid der dingen' (2009). Met zijn jongste film werd hij ook geselecteerd voor het filmfestival van Cannes.
    
De regisseur en Carl Joos zijn volgens het VAF "zeer vereerd" met de prijs voor het beste scenario.

26-04-2013 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba droeg korset om af te vallen

Jessica Alba droeg korset om af te vallen


http://oi41.tinypic.com/whjfdd.jpg


Jessica Alba gebruikte een bijzondere manier om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken na de bevalling van haar tweede dochter.

"Ik droeg een korset, zowel overdag als 's nachts. Dat deed ik drie maanden lang", zo blikt ze terug in een interview met Net-A-Porter. Jessica heeft twee dochters. Honor van vier jaar en Haven, die bijna twee is.

"Het was flink afzien, niet iedereen kan dit doen", zegt de actrice. "Het was niet fijn en het was zweterig, maar het was het wel waard", vertelt ze.


26-04-2013 om 10:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston stelt huwelijk uit

Jennifer Aniston stelt huwelijk uit

http://oi33.tinypic.com/e8ts7n.jpg

Jennifer Aniston en Justin Theroux zouden aanvankelijk volgende maand trouwen, maar de twee raken het maar niet eens over de omvang van het feest en hebben nu besloten de trouwpartij uit te stellen tot eind augustus.


"Jennifer en Justin kijken uit naar hun huwelijk, maar ze hebben uiteenlopende ideeën over het feest. Als koppel zijn ze perfect, ze zijn smoorverliefd op elkaar. Maar Jennifer wil een groots huwelijk met al hun vrienden terwijl Justins voorkeur naar een intieme ceremonie gaat", aldus een bron in MailOnLine.

"We verwachten dat het huwelijk op het eind van de zomer zal voltrokken worden, vlak voor Labour Day (2 september, nvdr.)".

26-04-2013 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
24-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike 'The Situation' Sorrentino krijgt eigen realityshow

Mike 'The Situation' Sorrentino krijgt eigen realityshow

http://oi38.tinypic.com/1w8q0.jpg

Het feestbeest uit 'Jersey Shore' is al aan de opnames begonnen van een spin-off waarin hij centraal staat.


TMZ meldt dat Sorrentino het huis heeft gehuurd naast het huis waar zijn voormalige tegenspelers Nicole 'Snooki' Polizzi en Jenni Farley hun eigen spin-off 'Snooki & JWoww' opnamen.

Fans van 'Jersey Shore' maakten al kennis met Mike's jongere zus Melissa, die een affaire had met huisgenoot Vinny Guadagnino, maar in de nieuwe reeks zouden ook zijn oudere broers Frank en Marc opduiken.

Mike Sorrentino ging vorig jaar in rehab wegens zijn verslaving aan pijnstillers. Zijn wilde levensstijl heeft hij echter niet opgegeven, dus kan je wel wat rokkenjagerij en cafégevechten verwachten.

Pauly D heeft sinds het einde van 'Jersey Shore' zijn eigen tv-show rond zijn dj-carrière, Vinny krijgt een talkshow op MTV.

24-04-2013 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén en vtm brengen Nederlandse troonwissel live

Eén en vtm brengen Nederlandse troonwissel live

http://oi36.tinypic.com/34f1jr6.jpg

Zowel Eén als vtm zullen volgende week dinsdag de hele dag live verslag uitbrengen van de troonswissel in Nederland. Op 30 april geeft koningin Beatrix na 33 jaar de scepter door aan kroonprins Willem-Alexander.


Bij de VRT begint Eén om 10 uur met de live-uitzending. Aan de Medialaan beginnen ze er een half uurtje vroeger aan.

De openbare omroep volgt het evenement met VRT Nieuws Live. VRT-Journalist Filip Feyten en NOS-journalist en VRT-correspondent in Nederland Joris van de Kerkhof zorgen voor het commentaar. Bij vtm zorgt royaltywatcher Kathy Pauwels voor duiding in de studio en verzorgen nieuwsanker Birgit Van Mol en mediafiguur Jo De Poorter vanuit Amsterdam het commentaar.

Toespraken
Hoogtepunt zal de eigenlijke machtswissel zijn. Om 10 uur start de abdicatie in de Mozeszaal van het Paleis op de Dam, het koninklijk paleis in Amsterdam. Koningin Beatrix zal er een korte toespraak voorlezen, waarna ze de Akte van Abdicatie zal ondertekenen.

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Beatrix zullen dan voor de menigte op de Dam hun opwachting maken op het balkon van het koninklijk paleis. De nieuwe en oude vorst zullen er kort speechen en het Wilhelmus zal weergalmen.

Tot 16 uur
Bij Eén stopt het eerste deel van de live-uitzending om 11 uur, bij vtm om 11.15 uur. Na de nieuwsuitzendingen van 13 uur, die ongetwijfeld geheel oranje zullen kleuren, hervatten beide zender de live verslaggeving tot 16 uur.

In De Nieuwe Kerk -naast het Paleis op de Dam- start om 14 uur de beëdiging en inhuldiging van de nieuwbakken koning tijdens de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal. Alexander zal er trouw aan de grondwet zweren. Om 15.30 uur ten slotte vertrekt de koning met zijn gevolg naar het paleis. Daarna volgen nog een receptie, een boottocht en het omstreden koningslied.

Willeke van Ammelrooy in 'Café Corsari'
Ook andere programma's staan volledig in het teken van de oranjegekte. Bij vtm wordt bij 'Telefacts' in een reportage de vergelijking gemaakt tussen onze kroonprins Filip en Willem-Alexander. Deze zondag staat het magazine 'Royalty' al uitgebreid stil bij de nakende machtswissel.

Bij Eén kleurt 'Café Corsari' oranje, met onder meer actrice Willeke van Ammelrooy, miss Nederland, Peter Vandermeersch en Marlène de Wouters als gasten. 'Koppen XL' blikt met een NOS-reportage terug op de eerste jaren van het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima Zorreguieta. VIER en VIJFtv voeren geen programmawijzigingen door.

24-04-2013 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt deze hunk de Christian Grey van het witte doek?

Wordt deze hunk de Christian Grey van het witte doek?

http://oi34.tinypic.com/hvwi0w.jpg

Het ziet ernaar uit dat er eindelijk een hoofdrolspeler is gevonden voor de verfilming van het erotische boek 'Fifty Shades of Grey'. De knappe zakenman Christian Grey zal vertolkt worden door hottie Alex Pettyfer. De 23-jarige acteur zou volgens entertainmentsite The Wrap zelfs al een stomense seksscene hebben opgenomen.


Het erotische boek vertelt het verhaal van een net afgestudeerde vrouw die een sm-relatie krijgt met de jonge, steenrijke zakenman Christian Grey. Alex Pettyfer, die samen met Channing Tatum en Matthew McConaugheyal te zien was in de stripfilm 'Magic Mike', zou de scene al hebben opgenomen waarin Grey zijn nieuw lief ontmaagdt. Het is niet duidelijk welke actrice tijdens de auditie, waar ook regisseur Gus van Sant aanwezig was, de vrouwelijke rol vertolkte.

Studio's Universal en Focus kochten begin 2012 de rechten van de wereldwijde sm-hit. Sindsdien doen veel speculaties de ronde over wie de film gaat regisseren en wie de hoofdrollen gaan spelen. Gus van Sant, die eerder onder meer Milk en Good Will Hunting maakte, wordt al enige tijd genoemd als regisseur voor het project. Maar ook zijn naam is officieel nog niet bevestigd.

Ook wie de rol van Anastasia Steele zal vertolken, is nog een raadsel. Actrices Mila Kunis en Emma Watson werden getipt, maar zij ontkrachtten nadien de geruchten. De film zou in 2014 op het witte doek komen.

24-04-2013 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna geeft ruim 6.000 euro uit aan strippers

Rihanna geeft ruim 6.000 euro uit aan strippers

http://oi33.tinypic.com/durtx.jpg

Rihanna ging vorig weekend eens kijken hoe de meiden in stripclub King of Diamonds in Miami op haar muziek dansen en gaf niet minder dan 8.000 dollar of 6.145 euro uit omm te zien hoe de dames hun kleren uittrokken.


Urenlang bleef Rihanna aan de bar zitten, zo meldt TMZ. Ze had daarbij vooral oog voor één van de populairste strippers in de tent, een zeker Remy Redd.

Op haar Twitter zette Rihanna een foto van de vloer van de stripbar bezaaid met dollarbiljetten. "Gisteravond heb ik één van mijn fantasieën beleefd. Ik ging kijken naar de strippers van K.O.D. die dansten op een strippernummer dat ik heb gemaakt", liet ze haar fans weten.

Later op de avond kwam ook haar vriendin Katy Perry een kijkje nemen.

24-04-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie: "Dubbelganger Michael Jackson maakte promo voor concerten"

Familie: "Dubbelganger Michael Jackson maakte promo voor concerten"

http://oi37.tinypic.com/s4w5qd.jpg

De familie van Michael Jackson is ervan overtuigd dat concertpromotor AEG Live, dat een reeks afscheidsconcerten van de zanger in Londen had gepland, een dubbelganger van Jackson inschakelde om de concerten te promoten. De familie Jackson eist in een rechtszaak 40 miljoen schadevergoeding van AEG Live omdat zij dokter Conrad Murray inschakelden. Die werd veroordeeld tot vier jaar cel wegens onvrijwillige doodslag. Michael Jackson overleed in juni 2009 na een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol.


"Zijn kinderen Paris en Prince en zijn moeder Katherine zijn zeker dat er een valse Michael Jackson in het spel was. Ze hebben detectives ingehuurd om de dubbelganger op te sporen en tot bekentenissen te dwingen", stelt een bron in de Daily Star.

Die dubbelganger werd volgens de kinderen en Jacksons moeder ingeschakeld toen de comebackconcerten van Jackson in 2009 werden aangekondigd in de 02 Arena in Londen.

Ze menen dat de dubbelganger ook gebruikt werd voor videoclips waarin Jackson zogezegd aan het repeteren was voor zijn afscheidstournee. Ze zijn van oordeel dat Michael zelf niet fit genoeg was om de dansroutines uit te voeren.

Bianca Cobbn een expert in lichaamstaal, verklaarde aan Fox News: "Het is mijn overtuiging dat de man in die clips niet Michael Jackson is. Zijn stap is meer zelfingenomen en heeft meer veerkracht dan Michael Jacksons typische stap. Michael stapte haast altijd met zijn hoofd naar beneden gericht".

AEG ontkent de aantijgingen. Sony, die de film 'This Is It' uitbracht, houdt vol dat "elke shot van Michael ook écht Michael is".

24-04-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber laat zijn aapje achter in Duitsland

Bieber laat zijn aapje achter in Duitsland


http://oi34.tinypic.com/2ljnj4i.jpg


Justin Bieber heeft genoeg van Mally, zijn kapucijnaapje dat vorige maand door de Duitse douane in beslag werd genomen en in quarantaine geplaatst. Bieber had niet de nodige documenten om het dier op 28 maart Duitsland binnen te brengen.

Een woordvoerder van de dierenkliniek in München, waar het dier nu verblijft, stelt dat een medewerker van de kliniek eerder deze week een telefoontje kreeg van Biebers management in New York. Die vroegen een "veilige plek" te zoeken voor Mally, "een dierentuin bijvoorbeeld".

Daartoe moet Bieber eerst officieel afstand doen van zijn aapje. Hij heeft tot 17 mei de tijd om Mally op te eisen, wat hem duizenden euro zou kosten voor zijn verblijf in de kliniek, of om schriftelijk te melden dat hij Mally niet meer wil.

Muziekproducer Jamal 'Mally Mal' Rashid gaf Bieber het aapje cadeau voor zijn negentiende verjaardag vorige maand.


24-04-2013 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crimi Clowns twee keer genomineerd voor Televisie Festival Monte Carlo

Crimi Clowns twee keer genomineerd voor Televisie Festival Monte Carlo

http://oi34.tinypic.com/wtwsxh.jpg

Crimi Clowns heeft twee nominaties voor het Televisie Festival van Monte Carlo op zak. De tv-reeks op 2BE van Luk Wyns is genomineerd in de categorieën Beste Internationale Comedyreeks en Beste Europese Comedyreeks. Dat maakt filmdistributeur Kinepolis deze avond bekend.


De 53ste editie van het Televisie Festival in Monaco vindt plaats van 9 tot en met 13 juni. Elk jaar selecteert een professionele jury genomineerden in verschillende categorieën. De winnaars van de tv-prijzen worden aan het einde van de festivalweek gelauwerd tijdens een ceremonie in aanwezigheid van prins Albert van Monaco.

Luk Wyns, de geestelijke vader en bezieler van Crimi Clowns, is enthousiast over het nieuws. "Ik ben wel verrast. Monte Carlo is een internationaal gerenommeerd festival en heeft de naam erg traditioneel te zijn. En Crimi Clowns is een gedurfde serie die dolt met de regels van de klassieke televisiefictie."

Sinds 3 april loopt Crimi Clowns the Movie in de bioscopen. Het bezoekersaantal staat volgens Kinepolis op zo'n 25.000 toeschouwers.

Inmiddels zijn de opnames aan de gang voor het tweede tv-seizoen van de reeks, dat later dit jaar bij 2BE in première gaat.

24-04-2013 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschaamde Reese Witherspoon zegt tv-shows af

Beschaamde Reese Witherspoon zegt tv-shows af

http://oi36.tinypic.com/2u4tzr7.jpg

Het schaamrood staat Reese Witherspoon nog op de kaken en ze durft dan ook nog geen interviews te geven na haar arrestatie. De actrice heeft daarom de tv-show 'Late Night With Jimmy Fallon' afgezegd, meldt E!Online.


De 37-jarige blondine zou vandaag verschijnen op de bank bij Jimmy Fallon, maar op de website van de show valt te lezen dat er vanavond een andere gast is. Maar daar blijft het niet bij. Reese heeft haar interview bij de tv-show 'Good Morning America' ook gecanceld.

Witherspoon werd vrijdag in de boeien geslagen. Haar man James Toth werd opgepakt voor rijden onder invloed en Reese, die naast hem in de auto zat, werd aangehouden omdat ze tegen de agenten in opstand kwam. In een verklaring liet ze weten dat ze teveel had gedronken en dat ze zich diep schaamt voor haar actie.

De Legally Blonde-ster verscheen wel op de première van de film 'Mud', maar ook daar beantwoordde ze geen vragen.

23-04-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemen aan talentenjacht verhoogt kans op depressie

Deelnemen aan talentenjacht verhoogt kans op depressie

http://oi35.tinypic.com/bfqtye.jpg

Een deelname aan een talentenshow is voor menig kandidaat een onaangename ervaring en leidt bij een aantal van hen tot een depressie. Vooral jonge deelnemers van zo'n 16 en 17 jaar oud kunnen vaak niet inschatten wat het betekent om deel te nemen aan een talentenshow.


Dat blijkt uit een studie van het Internationale Centrale Instituut voor Jeugd- en Vormingstelevisie (IZI) in München en het Instituut voor Media van Noord-Rijnland-Westfalen. "Vaak zijn er gevallen bekend waarbij we kunnen zeggen dat ze schade hebben opgelopen", zei het hoofd van de studie, Maya Götz, vandaag. Bij de studie werden 59 voormalige deelnemers van talentenshows tussen de 16 en 34 jaar ondervraagd. Zij hadden deelgenomen aan audities van programma's zoals de 'The Voice Deutschland' of 'Das Supertalent'.

Permanent bewijs
Zowat de helft vond de belevenis eerder positief, een derde had gemengde gevoelens en voor een vijfde was de deelname een negatieve ervaring. Götz zei dat de jeugdbescherming zich hier vragen kan stellen. De filmpjes kunnen permanent op het internet bekeken worden door bijvoorbeeld potentiële werkgevers en zijn daarom blijvend schadelijk voor de reputatie.

Constante beoordeling
De kandidaten worden niet alleen in de shows beoordeeld, maar ook door hun omgeving. "De deelnemers komen naar huis en iedereen vertelt hen wat ze verkeerd hebben gedaan", zegt Götz. Daarmee omgaan is zeer zwaar. Problematisch is ook dat de makers van de shows de kandidaten in bepaalde hokjes willen plaatsen. Vele kandidaten zijn zich hier niet van bewust tijdens de opnames zelf. Bij de uitzending zien ze dan tot hun grote verbazing dat ze anders voorgesteld worden.

Götz eist psychologische begeleiding.

23-04-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Natalia is zélf fout bezig, hoe kan ze dan goeie coach zijn?"

"Natalia is zélf fout bezig, hoe kan ze dan goeie coach zijn?"

http://oi36.tinypic.com/igyr5w.jpg

Met de finale van 'The Voice' in zicht neemt de vermoeidheid bij de kandidaten toe. Wat te denken van Matthijs' stemproblemen en Lauren die geopereerd moet worden voor een cyste op haar stembanden? Eén en ander maakt zangpedagoog Léon-Bernard Giot (59) naar eigen zeggen woest, schrijft Dag Allemaal.


Léon-Bernard Giot is dirigent, leidt vier koren en is als zangpedagoog verbonden aan de Internationale Zang- en Ademhalingsschool. Voor zijn werk kreeg hij een Gouden Medaille in de Kroonorde. "Mijn vrouw en mijn dochter zijn grote fans van 'The Voice' en leven elke week mee. Zij vinden die draaiende stoelen en commentaren van de juryleden heel plezant, maar ze merken niet hoe de kandidaten hun stembanden voortdurend forceren. Ik zie dat natuurlijk wél."

Verkeerd beeld
"De meesten ademen verkeerd: je ziet hun schouders naar boven gaan en de borstkas opengaan. Ze zingen ook fout, want hun mond gaat amper open. Ik zie veel halzen met gespannen aders. En die vier coaches zeggen daar blijkbaar allemaal niks van! In 'The Voice' zijn ze echt verkeerd bezig, en dat maakt mij woest. Ik móet daar tegen protesteren. Iedereen krijgt tegelijk een zeer verkeerd beeld van wat zingen moet zijn. Net als bij 'Idool' destijds is het basisprincipe compleet fout dat je in amper drie maanden een goeie zanger kan worden. Dat ís niet zo. Dat duurt járen."

Zelf stemproblemen
"De coaches laten uitschijnen dat ze specialisten zijn, maar in werkelijkheid slaat hun uitleg meestal nergens op. Goed zingen is een manier van leven. Naast veel oefenen moet je ook voldoende nachtrust hebben. En op je voeding letten. Ik zie de kandidaten in 'The Voice' alleen maar fastfood eten en cola drinken. Dat heeft een negatieve invloed op je stembanden. En niemand zegt daar wat van! Natalia heeft zelf een jaar niet mogen zingen omdat ze stemproblemen had. Ze is dus zélf fout bezig! En uitgerekend zij gaat anderen zeggen hoe ze hun stem moeten gebruiken. Naar het schijnt warmt ze haar stem soms twee uur op voor een concert. Twéé uur!"

Koen Wauters
"Of neem Koen Wauters. Ik was ooit bij hem in 'Zomerkriebels' te gast, en we hadden het toen over stemgebruik en zangtechnieken. Koen zei toen doodleuk dat hij wel wist dat hij eigenlijk moet ademen vanuit de buik en dat hij daar veel voor geoefend had, maar dat hij dat nog steeds niet deed. Ik wil maar zeggen: het is niet omdat je in een tv-programma coach bent, dat je de juiste zangtechnieken onder de knie hebt, hé. Sorry, in 'The Voice' worden de kandidaten mismeesterd."

23-04-2013 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Duhamel: "Je kan wel degelijk opnieuw verliefd worden na een mislukte relatie"

Josh Duhamel: "Je kan wel degelijk opnieuw verliefd worden na een mislukte relatie"

http://oi34.tinypic.com/2u8h4c7.jpg

Toen Josh Duhamel te horen kreeg dat hij voor 'Safe Haven' in de huid van de jonge weduwnaar Alex mocht kruipen, zette hem dat bij de voorbereidingen van de film aan het denken. Kan je opnieuw de liefde vinden wanneer een relatie op de klippen loopt of wanneer je iemand verliest waar je zielsveel van houdt? Daar krijgen we in de nieuwste film van Lasse Halström een antwoord op. Of om het met Duhamels eigen woorden te zeggen: "It's a really honest depiction of people who have thought they had their fairy tale love, and it didn't work. And what do you do? How do you pick up the pieces and move on? You can find love again. It doesn't mean that if you're in a relationship right now that you should drop it, there's somebody else out there. It just means that if it doesn't work out, you can still find love."


Het verhaal: Wanneer Katie (Julianne Hough) een nieuw leven probeert op te bouwen in een klein kuststadje in Louisiana, wordt ze al snel in de armen gesloten van een hechte gemeenschap. Toch is het door haar mysterieus verleden heel moeilijk voor haar om mensen te vertrouwen, maar dat verandert allemaal van zodra ze de jonge weduwnaar Alex (Josh Duhamel) leert kennen.

Cast: Josh Duhamel, Julianne Hough, Cobie Smulders, David Lyons

'Safe Haven' draait vanaf 24 april in de Belgische bioscoopzalen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks.

23-04-2013 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woodstocklegende Richie Havens (72) overleden

Woodstocklegende Richie Havens (72) overleden

Klik op de foto om ' Freedom ' te beluisteren





Folkzanger en gitarist Richie Havens is gisteren op 72-jarige leeftijd gestorven aan een hartaanval. Zo heeft zijn familie bekendgemaakt. De Amerikaan was de allereerste artiest die optrad op het rockfestival in Woodstock in 1969. Hij stond bekend om zijn wilde gitaarspel.

Tijdens zijn bijna drie uur durende optreden op Woodstock speelde Havens een indrukwekkende improvisatie op het nummer Motherless Child, waarin hij het woord freedom (vrijheid) steeds herhaalde. Onder de titel Freedom werd het nummer een internationale hit.

Normaal gezien moest Havens pas als vijfde aantreden, maar hij moest versneld het podium op door reisproblemen. "We hebben Havens gekozen omwille van zijn kalme maar krachtige houding", vertelde festivalproducer Michael Lang over hem in het boek 'The Road to Woodstock'.

Havens, die geboren werd in Brooklyn, speelde in 1993 bij de beëdiging van Bill Clinton als president van de Verenigde Staten. In 1967 lanceerde hij zijn debuutalbum 'Mixed Bag' waarna nog 24 cd's volgden. Zijn laatste album, 'Nobody Let to Crown', kwam uit in 2008. In 2000 startte hij ook zijn eigen platenlabel Stormy Forest. (br.hln)


23-04-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!