Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crimi Clowns twee keer genomineerd voor Televisie Festival Monte Carlo

Crimi Clowns twee keer genomineerd voor Televisie Festival Monte Carlo

http://oi34.tinypic.com/wtwsxh.jpg

Crimi Clowns heeft twee nominaties voor het Televisie Festival van Monte Carlo op zak. De tv-reeks op 2BE van Luk Wyns is genomineerd in de categorieën Beste Internationale Comedyreeks en Beste Europese Comedyreeks. Dat maakt filmdistributeur Kinepolis deze avond bekend.


De 53ste editie van het Televisie Festival in Monaco vindt plaats van 9 tot en met 13 juni. Elk jaar selecteert een professionele jury genomineerden in verschillende categorieën. De winnaars van de tv-prijzen worden aan het einde van de festivalweek gelauwerd tijdens een ceremonie in aanwezigheid van prins Albert van Monaco.

Luk Wyns, de geestelijke vader en bezieler van Crimi Clowns, is enthousiast over het nieuws. "Ik ben wel verrast. Monte Carlo is een internationaal gerenommeerd festival en heeft de naam erg traditioneel te zijn. En Crimi Clowns is een gedurfde serie die dolt met de regels van de klassieke televisiefictie."

Sinds 3 april loopt Crimi Clowns the Movie in de bioscopen. Het bezoekersaantal staat volgens Kinepolis op zo'n 25.000 toeschouwers.

Inmiddels zijn de opnames aan de gang voor het tweede tv-seizoen van de reeks, dat later dit jaar bij 2BE in première gaat.

24-04-2013 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschaamde Reese Witherspoon zegt tv-shows af

Beschaamde Reese Witherspoon zegt tv-shows af

http://oi36.tinypic.com/2u4tzr7.jpg

Het schaamrood staat Reese Witherspoon nog op de kaken en ze durft dan ook nog geen interviews te geven na haar arrestatie. De actrice heeft daarom de tv-show 'Late Night With Jimmy Fallon' afgezegd, meldt E!Online.


De 37-jarige blondine zou vandaag verschijnen op de bank bij Jimmy Fallon, maar op de website van de show valt te lezen dat er vanavond een andere gast is. Maar daar blijft het niet bij. Reese heeft haar interview bij de tv-show 'Good Morning America' ook gecanceld.

Witherspoon werd vrijdag in de boeien geslagen. Haar man James Toth werd opgepakt voor rijden onder invloed en Reese, die naast hem in de auto zat, werd aangehouden omdat ze tegen de agenten in opstand kwam. In een verklaring liet ze weten dat ze teveel had gedronken en dat ze zich diep schaamt voor haar actie.

De Legally Blonde-ster verscheen wel op de première van de film 'Mud', maar ook daar beantwoordde ze geen vragen.

23-04-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemen aan talentenjacht verhoogt kans op depressie

Deelnemen aan talentenjacht verhoogt kans op depressie

http://oi35.tinypic.com/bfqtye.jpg

Een deelname aan een talentenshow is voor menig kandidaat een onaangename ervaring en leidt bij een aantal van hen tot een depressie. Vooral jonge deelnemers van zo'n 16 en 17 jaar oud kunnen vaak niet inschatten wat het betekent om deel te nemen aan een talentenshow.


Dat blijkt uit een studie van het Internationale Centrale Instituut voor Jeugd- en Vormingstelevisie (IZI) in München en het Instituut voor Media van Noord-Rijnland-Westfalen. "Vaak zijn er gevallen bekend waarbij we kunnen zeggen dat ze schade hebben opgelopen", zei het hoofd van de studie, Maya Götz, vandaag. Bij de studie werden 59 voormalige deelnemers van talentenshows tussen de 16 en 34 jaar ondervraagd. Zij hadden deelgenomen aan audities van programma's zoals de 'The Voice Deutschland' of 'Das Supertalent'.

Permanent bewijs
Zowat de helft vond de belevenis eerder positief, een derde had gemengde gevoelens en voor een vijfde was de deelname een negatieve ervaring. Götz zei dat de jeugdbescherming zich hier vragen kan stellen. De filmpjes kunnen permanent op het internet bekeken worden door bijvoorbeeld potentiële werkgevers en zijn daarom blijvend schadelijk voor de reputatie.

Constante beoordeling
De kandidaten worden niet alleen in de shows beoordeeld, maar ook door hun omgeving. "De deelnemers komen naar huis en iedereen vertelt hen wat ze verkeerd hebben gedaan", zegt Götz. Daarmee omgaan is zeer zwaar. Problematisch is ook dat de makers van de shows de kandidaten in bepaalde hokjes willen plaatsen. Vele kandidaten zijn zich hier niet van bewust tijdens de opnames zelf. Bij de uitzending zien ze dan tot hun grote verbazing dat ze anders voorgesteld worden.

Götz eist psychologische begeleiding.

23-04-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Natalia is zélf fout bezig, hoe kan ze dan goeie coach zijn?"

"Natalia is zélf fout bezig, hoe kan ze dan goeie coach zijn?"

http://oi36.tinypic.com/igyr5w.jpg

Met de finale van 'The Voice' in zicht neemt de vermoeidheid bij de kandidaten toe. Wat te denken van Matthijs' stemproblemen en Lauren die geopereerd moet worden voor een cyste op haar stembanden? Eén en ander maakt zangpedagoog Léon-Bernard Giot (59) naar eigen zeggen woest, schrijft Dag Allemaal.


Léon-Bernard Giot is dirigent, leidt vier koren en is als zangpedagoog verbonden aan de Internationale Zang- en Ademhalingsschool. Voor zijn werk kreeg hij een Gouden Medaille in de Kroonorde. "Mijn vrouw en mijn dochter zijn grote fans van 'The Voice' en leven elke week mee. Zij vinden die draaiende stoelen en commentaren van de juryleden heel plezant, maar ze merken niet hoe de kandidaten hun stembanden voortdurend forceren. Ik zie dat natuurlijk wél."

Verkeerd beeld
"De meesten ademen verkeerd: je ziet hun schouders naar boven gaan en de borstkas opengaan. Ze zingen ook fout, want hun mond gaat amper open. Ik zie veel halzen met gespannen aders. En die vier coaches zeggen daar blijkbaar allemaal niks van! In 'The Voice' zijn ze echt verkeerd bezig, en dat maakt mij woest. Ik móet daar tegen protesteren. Iedereen krijgt tegelijk een zeer verkeerd beeld van wat zingen moet zijn. Net als bij 'Idool' destijds is het basisprincipe compleet fout dat je in amper drie maanden een goeie zanger kan worden. Dat ís niet zo. Dat duurt járen."

Zelf stemproblemen
"De coaches laten uitschijnen dat ze specialisten zijn, maar in werkelijkheid slaat hun uitleg meestal nergens op. Goed zingen is een manier van leven. Naast veel oefenen moet je ook voldoende nachtrust hebben. En op je voeding letten. Ik zie de kandidaten in 'The Voice' alleen maar fastfood eten en cola drinken. Dat heeft een negatieve invloed op je stembanden. En niemand zegt daar wat van! Natalia heeft zelf een jaar niet mogen zingen omdat ze stemproblemen had. Ze is dus zélf fout bezig! En uitgerekend zij gaat anderen zeggen hoe ze hun stem moeten gebruiken. Naar het schijnt warmt ze haar stem soms twee uur op voor een concert. Twéé uur!"

Koen Wauters
"Of neem Koen Wauters. Ik was ooit bij hem in 'Zomerkriebels' te gast, en we hadden het toen over stemgebruik en zangtechnieken. Koen zei toen doodleuk dat hij wel wist dat hij eigenlijk moet ademen vanuit de buik en dat hij daar veel voor geoefend had, maar dat hij dat nog steeds niet deed. Ik wil maar zeggen: het is niet omdat je in een tv-programma coach bent, dat je de juiste zangtechnieken onder de knie hebt, hé. Sorry, in 'The Voice' worden de kandidaten mismeesterd."

23-04-2013 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Duhamel: "Je kan wel degelijk opnieuw verliefd worden na een mislukte relatie"

Josh Duhamel: "Je kan wel degelijk opnieuw verliefd worden na een mislukte relatie"

http://oi34.tinypic.com/2u8h4c7.jpg

Toen Josh Duhamel te horen kreeg dat hij voor 'Safe Haven' in de huid van de jonge weduwnaar Alex mocht kruipen, zette hem dat bij de voorbereidingen van de film aan het denken. Kan je opnieuw de liefde vinden wanneer een relatie op de klippen loopt of wanneer je iemand verliest waar je zielsveel van houdt? Daar krijgen we in de nieuwste film van Lasse Halström een antwoord op. Of om het met Duhamels eigen woorden te zeggen: "It's a really honest depiction of people who have thought they had their fairy tale love, and it didn't work. And what do you do? How do you pick up the pieces and move on? You can find love again. It doesn't mean that if you're in a relationship right now that you should drop it, there's somebody else out there. It just means that if it doesn't work out, you can still find love."


Het verhaal: Wanneer Katie (Julianne Hough) een nieuw leven probeert op te bouwen in een klein kuststadje in Louisiana, wordt ze al snel in de armen gesloten van een hechte gemeenschap. Toch is het door haar mysterieus verleden heel moeilijk voor haar om mensen te vertrouwen, maar dat verandert allemaal van zodra ze de jonge weduwnaar Alex (Josh Duhamel) leert kennen.

Cast: Josh Duhamel, Julianne Hough, Cobie Smulders, David Lyons

'Safe Haven' draait vanaf 24 april in de Belgische bioscoopzalen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks.

23-04-2013 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woodstocklegende Richie Havens (72) overleden

Woodstocklegende Richie Havens (72) overleden

Klik op de foto om ' Freedom ' te beluisteren





Folkzanger en gitarist Richie Havens is gisteren op 72-jarige leeftijd gestorven aan een hartaanval. Zo heeft zijn familie bekendgemaakt. De Amerikaan was de allereerste artiest die optrad op het rockfestival in Woodstock in 1969. Hij stond bekend om zijn wilde gitaarspel.

Tijdens zijn bijna drie uur durende optreden op Woodstock speelde Havens een indrukwekkende improvisatie op het nummer Motherless Child, waarin hij het woord freedom (vrijheid) steeds herhaalde. Onder de titel Freedom werd het nummer een internationale hit.

Normaal gezien moest Havens pas als vijfde aantreden, maar hij moest versneld het podium op door reisproblemen. "We hebben Havens gekozen omwille van zijn kalme maar krachtige houding", vertelde festivalproducer Michael Lang over hem in het boek 'The Road to Woodstock'.

Havens, die geboren werd in Brooklyn, speelde in 1993 bij de beëdiging van Bill Clinton als president van de Verenigde Staten. In 1967 lanceerde hij zijn debuutalbum 'Mixed Bag' waarna nog 24 cd's volgden. Zijn laatste album, 'Nobody Let to Crown', kwam uit in 2008. In 2000 startte hij ook zijn eigen platenlabel Stormy Forest. (br.hln)


23-04-2013 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De songs die The Beatles wegschonken

De songs die The Beatles wegschonken

http://static2.hln.be/static/photo/2013/8/6/1/20130423144342/media_xll_5758756.jpg


Deze week is het precies een halve eeuw geleden dat The Beatles met een traditie begonnen om songs niet alleen voor zichzelf te schrijven maar ook voor andere artiesten. Zoals te verwachten levert dat een indrukwekkende lijst aan liedjes op.

John Lennon en Paul McCartney hadden al op jonge leeftijd de ambitie om hun voet naast bekende songschrijversduo's als Jerry Leiber en Mike Stoller ('Jailhouse Rock', 'Leader of the Pack', 'Hound Dog') of Broadway-hitmachine Richard Rodgers en Oscar Hammerstein te zetten. Vanaf 1963 leverde dat een resem composities op die ook aan andere artiesten werden aangeboden. In die periode schreven ze niet alleen voor hun eigen groep nummers, maar ook voor andere bands die in de stal van manager Brian Epstein zaten.

De helft van de in totaal zestien songs die door andere artiesten werden opgenomen, schreven Lennon en McCarteny origineel voor The Beatles. De andere helft werden voor andere artiesten geschreven.

Hitparadepareltjes
Zo konden onder meer The Rolling Stones, duo Peter and Gordon, Billy J. Kramer en Cillia Black ook met Lennon-McCartney-pareltjes scoren. Twee van de 'uitgedeelde' nummers raakten op 1 in de Britse charts, liefst tien andere kwamen in de top 40. Ook in de VS oogt de balans fraai met een nummer 1-hit en vijf top 40-noteringen.

Het magazine Slate maakte een fijne playlist met Lennon/McCartney-composities die in 1963 en 1964 door andere artiesten werden opgenomen. Handig, want The Beatles zelf zijn op de muziekstreamingdienst helaas nog steeds niet te vinden. (br.hln)


23-04-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTV's 'Teen Mom' neemt papa en dochter mee naar meeting met pornobaas

MTV's 'Teen Mom' neemt papa en dochter mee naar meeting met pornobaas

http://oi37.tinypic.com/2nq76fd.jpg

Farrah Abraham, de inmiddels 21-jarige tienermoeder uit de MTV-realityreeks 'Teen Mom', vond er zondag niets beter op dan haar vader en haar driejarig dochtertje mee te nemen naar de kantoren van pornobedrijf Vivid Entertainment. Daar ging ze onderhandelen over de verkoop van de pornofilm die ze opnam. Dat meldt TMZ.


Tijdens het familie-uitje verklaarde Abraham dat ze nog met twee andere distributeurs van natuurdocumentaires onderhandelt. Ze zei dat ze haar vader had meegebracht om haar te steunen. Vivid-bedrijfsleider Steven Hirsch verklaarde het zelf wat vreemd te vinden dat Abraham haar dochtertje had meegebracht maar verzekerde dat het kind in de lobby bleef en niets onwelvoeglijks te zien kreeg.

23-04-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook eerste kusfoto van Sylvie en Guillaume

Ook eerste kusfoto van Sylvie en Guillaume

http://oi35.tinypic.com/oszli1.jpg

Nu bekend is dat zowel Sylvie als Rafael van der Vaart een nieuwe liefde hebben gevonden, is het voor beiden niet meer nodig om hun affectie voor de nieuwe wederhelften te verbergen. Na de eerste kusfoto van Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz, zijn ook Sylvie en Guillaume Zarka nu zoenend vastgelegd.


Zarka werd op het vliegveld in Parijs opgewacht door de blonde presentatrice die hem begroette met een liefdevolle kus, zo schrijft het Duitse InTouch op de website. 'Ze kroop dicht tegen haar Guillaume aan en keek hem diep in de ogen,' valt te lezen. Dit zou het bewijs zijn dat Sylvie Rafael tamelijk eenvoudig kan vergeten.

22-04-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuige over dood deelnemer Koh Lanta: "Pas dokter gestuurd na einde spelletje"

Getuige over dood deelnemer Koh Lanta: "Pas dokter gestuurd na einde spelletje"

http://oi37.tinypic.com/2yy8lmt.jpg

Er is een bezwarende getuigenis opgedoken voor de verantwoordelijken van het Franse tv-programma Koh Lanta na de dood van de 25-jarige kandidaat Gérald Babin. Die kwam vorige vorige maand door een hartaanval om het leven tijdens opnames in Cambodja. Een lid van de regieploeg stelt dat nadat de jonge deelnemer onwel was geworden, het spelletje touwtrekken eerst moest afgewerkt worden voor er een dokter werd opgeroepen. Tot twee keer toe zou de vraag nochtans gesteld zijn of de deelnemer in nood geen dokter nodig had. Die dokter pleegde een week na de dood van Babin zelfmoord. Het populaire programma werd na het incident meteen stopgezet.


Deze getuigenis, die ook opgetekend werd door de gerechtelijke politie, stelt het productiehuis Adventue Line Productions van Koh Lanta in een slecht daglicht. Zelf had die gesteld dat dokter Thierry Costa kon tussenkomen vanaf het moment dat hij dat noodzakelijk vond. Costa pleegde kort na het dodelijke incident zelfmoord omdat de golf van kritiek hem te veel was geworden. De getuige stelt duidelijk dat er tot twee keer toe aan het productieteam werd gevraagd: "Sturen we een dokter?" Telkens was het antwoord: "We wachten tot het einde van het spel."

Camerabeelden
Deze versie sluit aan bij andere getuigen die ook al verklaarden dat het productiehuis niet snel genoeg was tussengekomen om Gérald Babin, slachtoffer van een hartfalen, medisch te laten bijstaan. Volgens de getuige kunnen de beelden van camera 7, die de hele tijd gefocust stond op Babin, zijn verklaring bewijzen.

22-04-2013 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber-fans bekeren zich tot islam voor gratis concerttickets

Bieber-fans bekeren zich tot islam voor gratis concerttickets

http://oi37.tinypic.com/1zebdhi.jpg

Hoe ver gaan fans van Justin Bieber om hun idool in actie te kunnen zien? Behoorlijk ver blijkbaar. In een Noorse televisieshow was via een verborgen camera te zien hoe vijf tienermeisjes zich bereid toonden om zich te bekeren tot de islam in ruil voor gratis concerttickets.

Heel Noorwegen kon in 'Ann-Kat Hærland' zien hoe twee moslims de meisjes vroegen om hun make-up te verwijderen, hoofddoeken aan te doen en een zogezegde eed voor te lezen in het Arabisch. Daarna moesten ze luidop zeggen dat Bieber onrein en waarschijnlijk homo was.

De twee minuten durende sketch werd al bekritiseerd door de Noorse bisschop Halvor Nordhaug. "De wedstrijd maakte een belachelijk statement en toont een totaal gebrek aan respect voor de impact van het geloof", zei de Luther op de Noorse nieuwssite Dagen.

22-04-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opstandige Witherspoon gearresteerd: "Weet je wel wie ik ben?"

Opstandige Witherspoon gearresteerd: "Weet je wel wie ik ben?"

http://oi36.tinypic.com/ir837k.jpg

De actrice Reese Witherspoon is gearresteerd wegens opstandig gedrag nadat de auto waarin zij en haar echtgenoot zaten, door de politie aan de kant was gezet. Volgens de politie in de Amerikaanse staat Georgia deed het incident zich vrijdag voor in Atlanta.


Witherspoons man, die de auto bestuurde, werd staande gehouden omdat een patrouillerende politieagent had geconstateerd dat het voertuig niet binnen de lijnen bleef. Bij haar echtgenoot werd een blaastest afgenomen, waarna bleek dat hij de alcohollimiet had overschreden.

Tijdens de test voldeed de 37-jarige actrice niet aan het herhaalde verzoek om zich gedeisd te houden. Ze hing uit het raam van de auto en zei volgens het politieverslag, aangehaald in Variety, dat ze niet geloofde dat de agent ook echt bij de politie werkte.

Daarop werd ze geboeid afgevoerd. Volgens de agent vroeg Witherspoon daarbij: "Weet je wel wie ik ben?" Ze zou ook hebben opgemerkt dat de agent met zijn gedrag het nieuws zou halen. De agent, blijkens het verslag in Variety: "Ik zei tegen mevrouw Witherspoon dat dat prima was."

Witherspoon heeft inmiddels toegegeven dat ze een glaasje te veel op had en dat ze de agent respectloos bejegende. "Ik schaam me om wat ik heb gezegd", verklaarde ze tegenover TMZ.

"Het was een beangstigende situatie en ik was bang toen die escaleerde, maar dat is geen excuus. Ik heb me neerbuigend uitgelaten tegenover de agent die gewoon zijn werk deed. Ik heb niets dan respect voor de politie en ik heb spijt van mijn gedrag".

22-04-2013 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Peaches Geldof valt voor 'satanische sekscultus'

Ook Peaches Geldof valt voor 'satanische sekscultus'

http://oi36.tinypic.com/ezk00h.jpg

Ze liet zich al in met Scientology en het jodendom, maar Peaches Geldof heeft zich inmiddels 'bekeerd' tot Ordo Templi Orientis en heeft de initialen van het geheime genootschap op haar arm laten tatoeëren. De 'Orde van de Oriëntaalse Tempel', van de 19-de eeuwse Britse oprichter en zelfverklaarde 'Great Beast 666' Aleister Crowley, propageert naast sadomasochistische seksrituelen ook het gebruik van opium, cocaïne, heroïne en mescaline. Jay-Z en Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page zouden bekeerlingen zijn, zo meldt Daily Mail.


Het leek onschuldig, toen Peaches Geldof (24) haar 148.000 volgelingen op Twitter opriep een nieuw geloofsysteem te exploreren "om in je dagelijkse leven toe te passen en innerlijke rust te bereiken". Maar toen bleek dat ze volgelinge is van OTO, gingen hier en daar wenkbrauwen de hoogte in.

Tempeliers
Zoals de naam aanduidt, claimt de officieel in 1895 opgerichte O.T.O. dat zij haar wortels heeft in de ordes van de tempeliers van de twaalfde en dertiende eeuw, en dus ook dat zij hun uit het Oosten meegebrachte geheimen en rituelen kent. De oorspronkelijk christelijke tempeliers hadden in Azië kennisgemaakt met geheime leren en tal van andere godheden. De paus liet de Tempeliers in 1307 (op vrijdag de dertiende) als ketters arresteren onder dwang van de Franse koning, die zijn oog had laten vallen op de rijkdommen van de orde.

Seksuele magie
Vast staat dat de oprichters van de O.T.O. bekend waren met de op seksuele magie gerichte rituelen van de Indiase tantra en dat zij deze vermengden met de occulte kennis en inwijdingen vanuit hun achtergrond van vrijmetselaars, rozenkruisers en theosofen.

22-04-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna blowt op Internationale Marihuana Dag

Rihanna blowt op Internationale Marihuana Dag


http://static3.hln.be/static/photo/2013/15/11/5/20130422121104/media_xll_5754545.jpg


Dat Rihanna een zwak heeft voor de pretsigaret, is geen geheim meer. Zaterdag, op Internationale Marihuana Dag, zette ze een foto op Twitter waarop ze er eentje opsteekt met naast haar een taart in de vorm van een wietblad die ze van haar fans kreeg. Op marihuanadag werden wereldwijd festivals en optochten georganiseerd voor de legalisering van wiet. (br.hln)


22-04-2013 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk lapt tradities van Songfestival aan haar laars


Anouk lapt tradities van Songfestival aan haar laars


http://oi35.tinypic.com/rlcrvn.jpg



De verrassing was groot toen bekend raakte dat Anouk onze noorderburen gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. De pittige zangeres is naar eigen zeggen blij een 'mismatch' te zijn. "Dit is ten minste weer wat anders", klinkt het.

Voor de Nederlandse rockchick is het Songfestival één grote brok humor. "Ik heb laatst met mijn manager Kees dvd's zitten kijken en ik lag dubbel om wat ik zag. Ik wist dat het erg was, maar dat het zo erg was... Ik ga daar in Zweden twee weken lol hebben. Sommige mensen snappen dat niet, begrijpen mijn humor niet. Zij nemen dingen die ik doe of zeg veel te serieus", aldus Anouk.

Het nummer 'Birds' dat ze gaat zingen bevat geen enorme uithaal. De reden is helder: "Omdat kijkers dat verwachten. Daar gaat ze, nog hoger, nog harder. Bijna iedereen doet dat. Dus ik niet. En ik ga ook geen kippendansje doen in een glitterjurk in regenspetters. Ik ga staan, plug in en hoop dat ik in tune zing", klinkt het. (br.hln)


21-04-2013 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt het: Matthijs, Theo, Olivier of surprise Paulien?

Wie wordt het: Matthijs, Theo, Olivier of surprise Paulien?

http://oi34.tinypic.com/124ynht.jpg

Of Jaouad, of Maria, of Jana, of Robby, moeten we er voor de volledigheid aan toevoegen. Want dat zijn samen de acht halvefinalisten van The Voice van Vlaanderen. Niet geheel onverwacht. Behalve dan dat coach Alex het redelijk berekende risico nam om Olivier door het volk te laten kiezen; zelf ging hij nog maar eens voor Jaouad. Gelukkig zat Alex' buikgevoel over Oli juist of The Voice zou twee weken te vroeg afgelopen zijn...


Nog twee kleine verrassinkjes in de alweer vierde liveshow. Eén: het publiek koos in team Koen net als vorige week voor Maria, die vanavond nochtans niet haar beste prestatie neerzette. Twee: luisterend Vlaanderen stemde niet voor Domien maar voor Paulien in team Jasper.

Maria licht uit de bocht
Zangtechnisch was 'Complicated' van Avril Lavigne net te hoog gegrepen voor de kleine brok energie Maria, zo bleek al snel, maar de schattige 18-jarige staat toch maar mooi in de halve finale. Koen wilde zelf in de eerste plaats - terecht - Theo een ronde verder. Theo bracht 'That Look You Give That Guy' van Eels. Je hoort het: de nummerkeuze zat inderdaad al een pak beter vanavond. En wie nog altijd helemaal mee is, weet meteen ook dat Eva afviel in het trio dat Koen Wauters overhield voor de vierde live. Eva, een frisse verschijning op de scène, kon Gotye niet doen vergeten met haar nogal schoolse interpretatie van diens megahit.

Coach Jasper van zijn kant zette niet zomaar zijn raspaardje op het spel, zoals Alex Callier dat deed, en stelde zíjn grote uitblinker Matthijs meteen veilig. Hoe Matthijs - alweer - 'If You Could Read My Mind' (Gordon Lightfoot) naar zijn hand zette, was straf en gedurfd. Zeker omdat wijlen klasbak Johnny Cash dat vóór de Morstelaar al eens op een onsterfelijke manier had gedaan. Van wijd open naar gesloten ogen: het is de kleine stap van náást naar óp het podium voor Matthijs.

Paulien klopt Domien
Zijn ploegmaat Domien oogstte minder succes bij zijn trainer. Hij was zowat de enige van de avond die stevige kritiek van de jury te slikken kreeg en dat vertaalde zich blijkbaar ook in het sms-gedrag van de kijker. Domien moest het dus afleggen tegen Paulien, die zelf gewoon op haar elan blijft doorzingen. Ze goot ditmaal 'Sweet Child Of Mine' van Guns N' Roses in een inmiddels typisch Paulien-jasje en daar stond ze opnieuw wonderwel mee.

Lentezusjes
Over naar team Natalia, die er overigens net als de plots acajou gekleurde Ann Lemmens, fleurig en frivool uitzag: de meisjes leken wel lentezusjes! Natalia stak haar boon voor Robby niet weg: hij mag naar de halve finale. Een te duchten outsider, want de verlegen vrijgezel is een prima zanger én een heus stem(men)kanon. Het publiek verkoos Jana - die volgens Alex "goeie plastiek" van Britney Spears bracht - boven Daniel, die nochtans een aanstekelijke latinoversie van 'En Dans' van Clouseau uit zijn mouw had geschud.

Naast Matthijs bevestigde ook Olivier uit de ploeg van Alex opnieuw. Eindelijk ook eens een degelijke nummerkeuze voor de Antwerpenaar, die zichtbaar emotioneel diep gegaan was in 'Samson' van Regina Spektor. Klasse! Jelle moest het met lede ogen aanzien en mocht zijn valiezen pakken. Geen schande.

Oli vs Matthi
De coaches janken met zijn allen, begrijpelijk, al een paar weken over welke aartsmoeilijke knopen ze moeten doorhakken in hun respectievelijke teams. Maar wat met Oli vs Matthi? Wij zouden het niet weten. En jij?

21-04-2013 om 09:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse rapper JoeyStarr even in Luikse politiecel

Franse rapper JoeyStarr even in Luikse politiecel

http://oi37.tinypic.com/4udjb9.jpg

De Franse rapper JoeyStarr heeft enkele uren in een Luikse politiecel doorgebracht. Deze namiddag werd de 45-jarige zanger - Didier Morville in het werkelijke leven - opnieuw vrijgelaten. Dat is van de Luikse politie vernomen.


JoeyStarr, een beruchte rapper en acteur in Frankrijk, woonde vrijdagavond met enkele DJ's een voorstelling bij in discotheek Fiesta Club in Boncelles. Nadien dook hij het Luikse nachtleven in.

"Personaliteit"
Omstreeks 6 uur riep de buitenwipper van een café de politie op nadat hij een groep had gevraagd de zaak te verlaten. Voor het café wond de zanger zich op en bedreigde de agenten, en legde hen uit dat hij een "personaliteit" was. Eén van de agenten voelde zich bedreigd en zijn collega's kwamen tussenbeide. In de politiecel sloeg hij meermaals met zijn hoofd tegen de tralies vooraleer te kalmeren. Er werden bij de rapper geen verboden middelen aangetroffen.

20-04-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Master of disaster' Roland Emmerich maakt homofilm

'Master of disaster' Roland Emmerich maakt homofilm

http://oi35.tinypic.com/10wmo7l.jpg

Regisseur Roland Emmerich, de man achter succesvolle rampenfilms als 'Independence Day' en '2012', werkt aan een film over de Stonewall Riots. Hij schrijft op dit moment een scenario over de spontane protesten die in 1969 uitbraken tegen de anti-homowetten in New York. Dat vertelde hij dit weekeinde in Cancun, waar hij zijn nieuwe actiethriller 'White House Down' aan de internationale pers presenteerde.


De 57-jarige Duitse filmmaker, die vanwege zijn oeuvre de bijnaam 'master of disaster' heeft gekregen, heeft zijn geaardheid nooit verzwegen. "Ik liep er ook niet mee te koop, omdat ik toen ik begin jaren 90 in Hollywood kwam niet meteen het stempel van 'die gay director' wilde krijgen", legt hij uit. Maar de laatste jaren voelt hij dat voor hem de tijd rijp is om toch een 'homofilm' te maken. "Er zijn nog steeds heel veel jongeren die worstelen met hun coming-out. Ik hoop dat ik toch een beetje als voorbeeld kan dienen voor tieners voor wie het nog een issue is."

Behalve aan de film over de Stonewall Riots werkt Emmerich ook aan twee vervolgen op 'Indepedence Day' en aan 'Happy Birthday Mr President', een biopic over John F. Kennedy. Zijn nieuwste film 'White House Down' vertelt over een groep terroristen die het Witte Huis aanvallen in de hoop de president (Jamie Foxx) te kunnen gijzelen. Er is slechts een man die hem kan redden: een politieman (Channing Tatum) die zojuist is afgewezen voor de Secret Service.

20-04-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry leidt Brits team in race naar de Zuidpool

Prins Harry leidt Brits team in race naar de Zuidpool

http://oi35.tinypic.com/30cvxjo.jpg

De Britse prins Harry neemt aan het einde van dit jaar deel aan een race naar de Zuidpool. Hij is aanvoerder van een team van gewonde Britse militairen. Ze nemen het op tegen collega's uit Amerika, Australië en Canada.


De 28-jarige Harry liet er tijdens een persconferentie geen misverstand over bestaan wat zijn ambities zijn. "Wij Britten zullen op de Zuidpool de thee klaar zetten voor onze concurrenten", grapte hij.

De 335 kilometer lange liefdadigheidsrace 'Walking With The Wounded', zal in november en december plaatsvinden, op het hoogtepunt van de Antarctische zomer. Tijdens de vier weken durende expeditie moeten de deelnemers onder meer zware sleeën voorttrekken en extreme temperaturen trotseren.

20-04-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh en Becks praten steeds chiquer

Posh en Becks praten steeds chiquer

http://oi35.tinypic.com/11mgt4m.jpg

David en Victoria Beckham zijn het voorbije decennium steeds chiquer gaan praten. Dat concluderen onderzoekers van de universiteit van Manchester in het kader van een studie naar de wijze waarop veranderende levensomstandigheden bij mensen hun uitspraak van woorden beïnvloedt.


De vorsers constateerden dat het typische 'working class'-accent van Beckham na zijn verhuis naar Los Angeles in 2007 steeds meer naar het achterplan verdween. In Europa liet Becks nog in 80 procent van de gevallen de letter H vallen aan het begin van het woord. Eenmaal in de VS bezondigde de Britse stervoetballer zich nog slechts in 20 procent van de gevallen aan dat Cockney-trekje.

H-klank
"Beckham corrigeert zichzelf zelfs te veel. Hij spreekt de H nu ook uit in woorden wanneer dat niet vereist is. Een deel van de verklaring ligt in de VS, waar ze de H-klank vaker uitspreken, maar ik denk dat het einde van zijn Cockney-uitspraak ook gelinkt is aan zijn rol als ambassadeur voor de Olympische Spelen en de bijhorende hogere sociale status", stelt vorser Charles Boorman op de website van de Britse openbare omroep BBC.

Letter L
Ook zijn echtgenote Victoria klinkt steeds chiquer. In de jaren negentig sprak de toenmalige Spice Girl in amper 25 procent van de gevallen de letter L correct uit in woorden als "all". Na haar doortocht in de mondaine kringen van Madrid, Hollywood en Milaan is ze blijkbaar alsnog Posh Spice aan het worden, want ze spreekt de L intussen correct uit in bijna de helft van de gevallen.

Dynamisch
Taaldocent Laurel MacKenzie bevestigt dat ook de uitspraak van woorden ook bij volwassenen een dynamisch gebeuren blijft. "De algemene veronderstelling is dat onze uitspraak zo goed als vastligt eenmaal we de puberteit achter de rug hebben, maar recent onderzoek heeft aangetoond in welke mate we kameleons kunnen zijn in de wijze waarop we praten. Factoren als sociale mobiliteit en geografische locatie hebben een impact op de wijze waarop volwassenen woorden uitspreken."

20-04-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!