Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse rapper JoeyStarr even in Luikse politiecel

Franse rapper JoeyStarr even in Luikse politiecel

http://oi37.tinypic.com/4udjb9.jpg

De Franse rapper JoeyStarr heeft enkele uren in een Luikse politiecel doorgebracht. Deze namiddag werd de 45-jarige zanger - Didier Morville in het werkelijke leven - opnieuw vrijgelaten. Dat is van de Luikse politie vernomen.


JoeyStarr, een beruchte rapper en acteur in Frankrijk, woonde vrijdagavond met enkele DJ's een voorstelling bij in discotheek Fiesta Club in Boncelles. Nadien dook hij het Luikse nachtleven in.

"Personaliteit"
Omstreeks 6 uur riep de buitenwipper van een café de politie op nadat hij een groep had gevraagd de zaak te verlaten. Voor het café wond de zanger zich op en bedreigde de agenten, en legde hen uit dat hij een "personaliteit" was. Eén van de agenten voelde zich bedreigd en zijn collega's kwamen tussenbeide. In de politiecel sloeg hij meermaals met zijn hoofd tegen de tralies vooraleer te kalmeren. Er werden bij de rapper geen verboden middelen aangetroffen.

20-04-2013 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Master of disaster' Roland Emmerich maakt homofilm

'Master of disaster' Roland Emmerich maakt homofilm

http://oi35.tinypic.com/10wmo7l.jpg

Regisseur Roland Emmerich, de man achter succesvolle rampenfilms als 'Independence Day' en '2012', werkt aan een film over de Stonewall Riots. Hij schrijft op dit moment een scenario over de spontane protesten die in 1969 uitbraken tegen de anti-homowetten in New York. Dat vertelde hij dit weekeinde in Cancun, waar hij zijn nieuwe actiethriller 'White House Down' aan de internationale pers presenteerde.


De 57-jarige Duitse filmmaker, die vanwege zijn oeuvre de bijnaam 'master of disaster' heeft gekregen, heeft zijn geaardheid nooit verzwegen. "Ik liep er ook niet mee te koop, omdat ik toen ik begin jaren 90 in Hollywood kwam niet meteen het stempel van 'die gay director' wilde krijgen", legt hij uit. Maar de laatste jaren voelt hij dat voor hem de tijd rijp is om toch een 'homofilm' te maken. "Er zijn nog steeds heel veel jongeren die worstelen met hun coming-out. Ik hoop dat ik toch een beetje als voorbeeld kan dienen voor tieners voor wie het nog een issue is."

Behalve aan de film over de Stonewall Riots werkt Emmerich ook aan twee vervolgen op 'Indepedence Day' en aan 'Happy Birthday Mr President', een biopic over John F. Kennedy. Zijn nieuwste film 'White House Down' vertelt over een groep terroristen die het Witte Huis aanvallen in de hoop de president (Jamie Foxx) te kunnen gijzelen. Er is slechts een man die hem kan redden: een politieman (Channing Tatum) die zojuist is afgewezen voor de Secret Service.

20-04-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry leidt Brits team in race naar de Zuidpool

Prins Harry leidt Brits team in race naar de Zuidpool

http://oi35.tinypic.com/30cvxjo.jpg

De Britse prins Harry neemt aan het einde van dit jaar deel aan een race naar de Zuidpool. Hij is aanvoerder van een team van gewonde Britse militairen. Ze nemen het op tegen collega's uit Amerika, Australië en Canada.


De 28-jarige Harry liet er tijdens een persconferentie geen misverstand over bestaan wat zijn ambities zijn. "Wij Britten zullen op de Zuidpool de thee klaar zetten voor onze concurrenten", grapte hij.

De 335 kilometer lange liefdadigheidsrace 'Walking With The Wounded', zal in november en december plaatsvinden, op het hoogtepunt van de Antarctische zomer. Tijdens de vier weken durende expeditie moeten de deelnemers onder meer zware sleeën voorttrekken en extreme temperaturen trotseren.

20-04-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh en Becks praten steeds chiquer

Posh en Becks praten steeds chiquer

http://oi35.tinypic.com/11mgt4m.jpg

David en Victoria Beckham zijn het voorbije decennium steeds chiquer gaan praten. Dat concluderen onderzoekers van de universiteit van Manchester in het kader van een studie naar de wijze waarop veranderende levensomstandigheden bij mensen hun uitspraak van woorden beïnvloedt.


De vorsers constateerden dat het typische 'working class'-accent van Beckham na zijn verhuis naar Los Angeles in 2007 steeds meer naar het achterplan verdween. In Europa liet Becks nog in 80 procent van de gevallen de letter H vallen aan het begin van het woord. Eenmaal in de VS bezondigde de Britse stervoetballer zich nog slechts in 20 procent van de gevallen aan dat Cockney-trekje.

H-klank
"Beckham corrigeert zichzelf zelfs te veel. Hij spreekt de H nu ook uit in woorden wanneer dat niet vereist is. Een deel van de verklaring ligt in de VS, waar ze de H-klank vaker uitspreken, maar ik denk dat het einde van zijn Cockney-uitspraak ook gelinkt is aan zijn rol als ambassadeur voor de Olympische Spelen en de bijhorende hogere sociale status", stelt vorser Charles Boorman op de website van de Britse openbare omroep BBC.

Letter L
Ook zijn echtgenote Victoria klinkt steeds chiquer. In de jaren negentig sprak de toenmalige Spice Girl in amper 25 procent van de gevallen de letter L correct uit in woorden als "all". Na haar doortocht in de mondaine kringen van Madrid, Hollywood en Milaan is ze blijkbaar alsnog Posh Spice aan het worden, want ze spreekt de L intussen correct uit in bijna de helft van de gevallen.

Dynamisch
Taaldocent Laurel MacKenzie bevestigt dat ook de uitspraak van woorden ook bij volwassenen een dynamisch gebeuren blijft. "De algemene veronderstelling is dat onze uitspraak zo goed als vastligt eenmaal we de puberteit achter de rug hebben, maar recent onderzoek heeft aangetoond in welke mate we kameleons kunnen zijn in de wijze waarop we praten. Factoren als sociale mobiliteit en geografische locatie hebben een impact op de wijze waarop volwassenen woorden uitspreken."

20-04-2013 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Elisabeth II viert morgen 87ste verjaardag

Queen Elisabeth II viert morgen 87ste verjaardag

http://oi38.tinypic.com/2djqx6d.jpg

De Britse koningin Elisabeth II viert morgen haar 87ste verjaardag in alle intimiteit met haar echtgenoot prins Philip (91) in het kasteel van Windsor. Dat heeft het Britse paleis bekendgemaakt, zonder verdere details te geven.


De verjaardag van de Britse koningin wordt traditioneel gevierd tijdens de parade 'Trooping the Colour' die voorzien is voor 15 juni.

Op haar 87ste wordt de koningin voor de derde keer overgrootmoeder door de komst van het eerste kindje van prins William en Lady Kate. De geboorte is voorzien voor juli.

20-04-2013 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael en Sylvie zetten landgoed te koop

Rafael en Sylvie zetten landgoed te koop

http://oi48.tinypic.com/280njvd.jpg

Rafael en Sylvie van der Vaart hebben hun landhuis in het Noord-Hollandse Bergen te koop gezet. Dat meldt De Telegraaf.


Volgens de krant was het oorspronkelijke idee om op de kavel over een aantal jaren, zodra Rafael zou stoppen met voetballen, een droomvilla te bouwen. Maar net als hun huwelijk is ook die droom gestrand. Het stuk grond staat te koop voor 1.995.000 euro.

Het stuk duinen heeft een afmeting van 100 bij 55 meter, meldt de website bekendeburen.nl. Volgens de website bezitten de twee naast dit landgoed ook nog een huis in Beverwijk en één in Uitgeest.

19-04-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus licht tipje van de sluier over nieuw programma

Jeroen Meus licht tipje van de sluier over nieuw programma

http://oi47.tinypic.com/acxwm8.jpg

Tv-kok Jeroen Meus werkt aan een nieuw programma voor de openbare omroep. Dat bevestigt ook de vrt. De inhoud van het programma is nog onbekend, maar Meus liet gisteren op Twitter al eens in zijn kaarten kijken. "Cowboys zijn geen watjes maar eten wel veel bonen. Volgend jaar op één", tweette hij. Hij postte ook een foto van een cowboy op een paard. De topkok maakte recent nog bekend dat hij in het Texaanse Dallas was, bericht de website van de krant De Standaard.

Meus was in het verleden al het gezicht van verschillende vrt-programma's, zoals 'Plat Préféré' en 'De Patat'.

19-04-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears maakt debuut in Smurfenland

Britney Spears maakt debuut in Smurfenland

http://oi47.tinypic.com/2r4318w.jpg

Smurfin mag dan wel lang de enige vrouwelijke Smurf geweest zijn in Smurfenland, voortaan krijgt ze 'concurrentie' van niemand minder dan Britney Spears. Zo heeft de 31-jarige BitBit de titelsong ingezongen voor de tweede Smurfenfilm die deze zomer op het witte doek komt.


"Ik ben altijd fan geweest van de Smurfen, al van toen ik zelf nog een kind was", aldus een enthousiaste Spears. "Momenteel zijn mijn zoontjes de grootste fans. Ik wil hen verrassen met het liedje in de film."

De song, die als titel 'Ooh La La' heeft gekregen, zal te horen zijn op het einde van de film. Al moeten we niet wachten tot de filmrelease op 31 juli. Zo zal Britney's Smurfenlied waarschijnlijk binnenkort opduiken op sociaalnetwerksites.

Studio
Momenteel werkt de 'Scream and Shout'-zangeres volop aan haar nieuw album dat als opvolger moet dienen van haar 'Femme Fatale' uit 2011. Ze zou ook aan het onderhandelen zijn over een langdurig contract in Las Vegas.

19-04-2013 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofde laat Jennifer Aniston schrikken

Verloofde laat Jennifer Aniston schrikken

http://oi49.tinypic.com/v3py1e.jpg

Justin Theroux heeft er grote lol in zijn verloofde Jennifer Aniston flink te laten schrikken door zich bijvoorbeeld achter de gordijnen te verstoppen en onverwachts tevoorschijn te komen. Dit onthulde Jennifer in de talkshow van Ellen DeGeneres.

''Regelmatig verstopt hij zich achter de gordijnen en ik ben constant bang. Het lijkt maar niet tot me door te dringen.'' De paranoïde actrice is vastbesloten om haar aanstaande echtgenoot terug te pakken en hem de schrik van zijn leven te bezorgen. Ze moet alleen nog even de perfecte schuilplaats in hun huis in Los Angeles vinden.

De 44-jarige actrice boorde eveneens geruchten over een eventuele reünie van Friends de grond in. Tien jaar nadat de comedyserie eindigde zit er geen elfde seizoen meer in, maakte Jennifer een eind aan de speculaties.

19-04-2013 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence stikjaloers op nieuw lief Bradley Cooper

Jennifer Lawrence stikjaloers op nieuw lief Bradley Cooper

http://oi47.tinypic.com/j0zigk.jpg

Hoewel we Jennifer Lawrence vooral kennen als de sympathieke, immer goedlachse actrice, laat ze zich nu ook eens van haar 'groene' kantje zien. De 22-jarige Lawrence is immers woest (lees: jaloers) op collega-acteur Bradley Cooper met wie ze momenteel op de filmset staat. Zo brengt de acteur na zijn uren liever tijd door met zijn nieuw lief, Suki Waterhouse, in plaats van met haar.


"Toen Bradley en Jennifer samenwerkten aan Silver Linings Playbook en Serena waren ze onafscheidelijk", aldus een bron aan de Amerikaanse entertainmentsite Showbizspy. "Maar nu spendeert Bradley al zijn vrije tijd met Suki waardoor ze het gevoel heeft haar 'partner in crime' kwijt te zijn."

De 38-jarige Cooper laat er duidelijk geen gras over groeien. "Bradley heeft Suki laten overvliegen van Londen naar Boston en hij heeft haar rondgeleid in de stad. Zodra hij enkele dagen vrij had tussen het filmen, is hij naar Parijs gegaan om bij haar te zijn. Aangezien Bradley nu al zijn tijd met haar doorbrengt, ziet Jennifer hem enkel nog op de set. Hierdoor is ze een beetje jaloers."

Burberry
De 20-jarige Suki Waterhouse is een bekend Brits model. Enkele dagen geleden zijn de geruchten gestart dat ze haar collega en ex-schoolvriendin Cara Delevingne zou opvolgen bij Burberry. "Suki is erg ambitieus. Ze hoopt haar modellencarrière ook in de States te lanceren." Maar Suki heeft nog andere wilde plannen: "Vorig jaar heeft ze ook al meegespeeld in de film Pusher. Ze hoopt nu dat Bradley haar zal introduceren bij enkele producers en regisseurs."

19-04-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena vliegt naar Noorwegen om relatie met Justin te herstellen"

"Selena vliegt naar Noorwegen om relatie met Justin te herstellen"

http://oi48.tinypic.com/2v1u1q9.jpg

Gisteren is Selena Gomez naar Noorwegen gevlogen, waar Justin momenteel verblijft. Gesuggereerd wordt dat de twee op het punt staan hun vorig jaar afgebroken relatie een ultieme kans te geven.


Bieber was aan het optreden in Oslo toen Selena landde in de Noorse hoofdstad. Dat werd volgens TMZ bekendgemaakt door een Noorse popster, die op Twitter meldde dat hij Selena had gezien op de vlucht van Los Angeles naar Oslo.

Een insider bevestigde tegenover TMZ dat Selena wel degelijk in Oslo is om er Justin te ontmoeten.  De voorbije weken kwam aan het licht dat Bieber nog altijd niet over de breuk met Selena is en dat zij hem "tegenstrijdige signalen" geeft.

Selena van haar kant liet optekenen dat ze haar geloof in de liefde niet opgeeft en dat het einde van haar relatie met Justin haar niet bitter heeft gemaakt.

19-04-2013 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys eerlijker over gevoelens nu ze vrouw en mama is

Alicia Keys eerlijker over gevoelens nu ze vrouw en mama is


http://oi49.tinypic.com/20zcx9z.jpg


De 'Girl on Fire' zangeres Alicia Keys, die een zoontje heeft met Amerikaanse rapper Swizz Beats, zegt dat gezinsleven haar zekerder heeft gemaakt over zichzelf en op het podium.

"Door moeder te worden en te trouwen, ben ik zelfzekerder geworden. Ik kan nu veel eerlijker zijn over mijn gevoelens", liet Alicia Keys weten.
"Als je je weg zoekt in het leven, ben je minder open. Nu die barriere wegvalt, heb ik mezelf gevonden. Ik ben kwetsbaarder geworden en tegelijkertijd stel mezelf open voor veel dingen. Ik voel me rustiger en comfortabeler."

Alicia huwde rapper Swizz (echte naam Kasseem Dean) drie jaar geleden. De ster zegt dat het "magisch" was dat ze zo een "goede band" heeft kunnen hebben met haar vroegere schoolvriend. Ze voegde in een interview met Daily Mirror: "Vreemd genoeg ken ik Swizz al twaalf jaar, al van in de middelbare school. Pas jaren later besef je wat een goede band je toen had", zegt de 32-jarige schoonheid.

Ze geeft ook toe dat de echtgenoot van haar producer haar voor het eerst aan kinderen heeft doen denken. "Het maakte mijn leven nog veel intenser en volmaakter. Ik dacht vroeger wel aan kinderen, maar die gedachte kwam pas terug toen ik de liefde van mijn leven ontmoet had." (br.hln)


19-04-2013 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé verdient meer dan manlief Jay-Z

Beyoncé verdient meer dan manlief Jay-Z

http://oi45.tinypic.com/28hzec2.jpg

Zangeres Beyoncé zou volgens de laatste cijfers meer verdienen dan haar rappende echtgenoot Jay-Z. De ouders van Ivy Blue zijn ook het eerste miljardairskoppel in de popindustrie. Samen zouden ze net een miljard dollar verdienen.


Beyoncé brengt meer geld in het laatje dan haar man, dit komt onder meer door haar lucratieve contract met modeketen H&M. Ze is namelijk het gezicht van de laatste badcollectie. Op maandag trapte Beyoncé haar wereldtournee af, hiermee zou ze 116 miljoen dollar verdienen.

Toch doet manlief Jay-Z het ook niet slecht, met zijn eigen platenlabel, de opbrengsten van zijn nummers en investeringen in de nachtclub 40/40 brengt hij ook een aardige duit in het laatje.

19-04-2013 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
17-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston showt vreemde vlekken op rug

Jennifer Aniston showt vreemde vlekken op rug

http://oi47.tinypic.com/5f4txk.jpg

Maandag was een belangrijke avond voor actrice Jennifer Aniston, dan ging namelijk de film die ze zelf geregisseerd had in première. Toch was haar mouwloze outfit niet de beste optie voor deze gelegenheid, aangezien ze vlekken op haar rug had.

De 44-jarige actrice/regisseur toonde zo op haar rug de sporen van de behandeling 'cupping' op de première van de prent 'Call Me Crazy' in Los Angeles. Jennifer gebruikt de Oosterse techniek al zes jaar om de circulatie in haar lichaam te stimuleren. Hierbij worden glazen kopjes die vacuüm worden getrokken op de huid geplaatst, ook Gwyneth Paltrow en Brad Pitt zijn liefhebbers van deze behandeling. Vaak laat dit gedurende drie tot zeven dagen sporen na op de huid van de patiënten. De actrice probeerde de vlekken nog te verstoppen met foundation, maar door de flitslichten van de fotografen vielen ze echter nog meer op.

17-04-2013 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VMMa en SBS: "Tv-kijken hoeft niet duurder te worden"

VMMa en SBS: "Tv-kijken hoeft niet duurder te worden"

http://oi48.tinypic.com/vdz6df.jpg

"Televisiekijken hoeft niet duurder te worden", stellen VMMa en SBS in een reactie op de commotie van gisteren rond tv-reclame die je niet meer zou kunnen doorspoelen. De commerciële omroepen zien heil in een goedkopere digicorder waarmee je de reclameblokken niet kan overslaan.


"Het voorstel van de commerciële zenders is juist om kijkers een goedkoper alternatief aan te bieden", zo klinkt het. Mensen zouden volgens VMMa en SBS de optie moeten krijgen een digicorder te nemen waarbij je reclame niet meer kan doorspoelen. Hiervoor zouden ze dan minder betalen. Voor mensen die wel hun reclame willen blijven doorspoelen, zou alles bij het oude blijven.

Tijdens een hoorzitting in het Vlaams parlement met de CEO's van mediagroepen en distributeurs kwam gisteren vooral de boodschap naar voren dat het doorspoelen van de reclameblokken bij een opgenomen televisieprogramma op termijn betalend zou worden.

17-04-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER niet te spreken over samenwerking VRT en VTM

VIER niet te spreken over samenwerking VRT en VTM

http://oi48.tinypic.com/euf412.jpg

Televisiezender VIER is niet te spreken over het plan van Eén en VTM om samen een zenderoverschrijdend programma te maken. Dat staat te lezen op de website van de krant De Tijd. Bij SBS Belgium vermoedt men een strategisch plan om het kleine broertje dood te knijpen.


In de krant Het Laatste Nieuws stond vandaag te lezen dat Eén en VTM, de twee grootste zenders van Vlaanderen, al maanden in het grootste geheim aan een zenderoverschrijdend programma werken, dat in het voorjaar van 2014 zal uitgezonden worden. De hoofdrollen worden ingenomen door Tom Waes en Koen Wauters.

Wauters en Waes zullen elkaar bestoken met opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen. De show wordt afwisselend op Eén en VTM uitgezonden. Hoe dat precies zal gebeuren, is nog niet helemaal beslist. De heruitzendingen zijn op beide zenders te zien.

"Wij zijn niet gecontacteerd om mee te werken", zegt VIER-woordvoerder Kristof Demasure aan De Tijd. "Dat dit net in het lanceringsjaar van Vier gebeurt, zal wellicht toeval zijn. Er kunnen ongetwijfeld pertinente vragen gesteld worden over de exclusieve krachtenbundeling van de openbare en de commerciële marktleider."

Woordvoerster Sara Vercauteren van VTM ontkent in De Tijd alle aantijgingen: "Tom Waes en Koen Wauters zijn zelf bij beide zenders met het voorstel gaan aankloppen, en het leek iedereen gewoon een heel goed idee. Dat er aan de samenwerking een grotere betekenis zou kunnen gegeven worden, daar hebben we echt niet bij stilgestaan."

17-04-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén en VTM slaan handen in elkaar voor uniek project

Eén en VTM slaan handen in elkaar voor uniek project

http://oi47.tinypic.com/ip5klx.jpg

Eén en VTM, de twee grootste zenders van Vlaanderen, werken in het grootste geheim al maanden aan een unieke stunt. Voor het eerst in de geschiedenis van de Vlaamse televisie wordt in het voorjaar van 2014 een zenderoverschrijdend programma uitgezonden. De hoofdrollen worden ingenomen door Tom Waes en Koen Wauters. De uitzendingen zijn afwisselend op de twee zenders te zien. Dat meldt Het Laatste Nieuws.


Het is een absolute primeur voor Vlaanderen. Net op het ogenblik dat VT4 verveld is tot Woestijnviszender VIER, slaan de twee grote zenders, Eén en VTM, de handen in elkaar voor een uniek project. Volgend voorjaar pakken ze uit met een zenderoverschrijdende show, die zowel op Eén als VTM wordt uitgezonden. De twee gezichten van het programma worden Tom Waes en Koen Wauters.

Opdrachten
Wauters en Waes zullen elkaar bestoken met opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen. De show wordt afwisselend op Eén en VTM uitgezonden. Hoe dat precies zal gebeuren, is nog niet helemaal beslist. De heruitzendingen zijn op beide zenders te zien.

Goede doel
Nooit eerder gingen Vlaamse zenders zo ver in een gezamenlijk programma, aldus Het Laatste Nieuws. Er is wel al het jaarlijkse 'Gala van de Vlaamse TV-Sterren', dat afwisselend op één van beide zenders wordt uitgezonden en er waren enkele grote goeddoelacties die op beide zenders te zien waren.

17-04-2013 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Adele vindt zichzelf nog veel te jong voor autobiografie

http://oi49.tinypic.com/21absyr.jpg


Er zal voorlopig nog geen autobiografie verschijnen van Adele. De zangeres heeft een aanbod om haar levensverhaal op te schrijven namelijk afgewezen. Ze vindt zich er nog veel te jong voor. Dat meldt de Engelse krant 'Mirror'.

Uitgeverij Harper Collins, het Engelse bedrijf dat vorig jaar ook het verhaal van zangeres Cheryl Cole uitgaf, heeft volgens de krant 'Mirror' gesproken met het management van Adele. Die zou haar een bedrag met zes nullen hebben aangeboden. "Adele is nooit een persoon geweest die te koop loopt met haar leven", vertelt een bron. "Dus er zal heel wat moeten gebeuren voordat ze het overweegt."

De insider laat weten dat Adele het vooral niet wil schrijven vanwege haar leeftijd. "Ze wil geen boek schrijven over slechts 24 jaar. Ze wil wachten totdat ze meer levenservaring heeft." De insider benadrukt dat Adele er wel voor openstaat, "alleen nu nog niet".


17-04-2013 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Ferdy laureaat Golden Lifetime Award

Will Ferdy laureaat Golden Lifetime Award


http://oi47.tinypic.com/2cshyeo.jpg


De jaarlijkse Golden Lifetime Award voor het Nederlandstalige lied wordt dit jaar toegekend aan Will Ferdy. Er wordt deze keer ook een postume award toegekend aan Louis Neefs.

De prijs bekroont Nederlandstalige artiesten die hun stempel drukten op meer dan 40 jaar Nederlandstalige muziekgeschiedenis in Vlaanderen. Vroegere laureaten zijn Eddy Wally, Jo Vally, Willy Sommers, Will Tura, Rob De Nijs, Willeke Alberti en Nicole & Hugo.

De prijs is een initiatief van een aantal figuren uit de showbusiness en wordt georganiseerd met de steun van de stad Aarschot. Ro Burms is voorzitter van het Awardscomité en Michel Follet peter van het gebeuren. Will Ferdy, die al 65 jaar op de bühne staat, ontvangt de prijs op woensdag 24 april in de CC Gasthuiskapel in Aarschot. Tijdens deze plechtigheid zal Will Ferdy ook een optreden verzorgen. Conny Neefs en Hugo Symons brengen een erebetoon aan Louis Neefs. (br.hln)


17-04-2013 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ozzy en Sharon Osbourne gaan dan toch niet scheiden

Ozzy en Sharon Osbourne gaan dan toch niet scheiden

http://oi47.tinypic.com/qzodg9.jpg


Hoewel de geruchtenmolen op volle toeren draait over een mogelijke breuk tussen Sharon en Ozzy Osbourne, is het koppel helemaal niet van plan om te scheiden. Dat heeft Ozzy zelf verduidelijkt via zijn Facebookpagina.

"Om de geruchten de kop in te drukken, Sharon en ik gaan niet scheiden. Ik ga proberen om een beter man te worden. Ik wil mij verontschuldigen bij Sharon, mijn gezin, mijn vrienden en mijn bandleden voor mijn onhoudbare gedrag de voorbije maanden... en niet te vergeten, ik verontschuldig mij ook bij mijn fans", aldus een openhartige Ozzy op zijn Facebookpagina.

Met 'ongepast gedrag' verwijst Ozzy naar zijn overmatig druggebruik wat volgens de bronnen de aanleiding zou geweest zijn voor de scheiding. Gelukkig is de Britse muzikant van plan zijn leven te beteren: "Het laatste anderhalf jaar heb ik vaak gedronken en drugs gebruikt. Ik zat op een heel donkere plek. Ik was ondragelijk voor de mensen die mij het dierbaarste zijn. Hoe dan ook, ik kan nu met trots zeggen dat ik 44 dagen sober ben", verklaarde Ozzy op zijn persoonlijke Facebookpagina.


17-04-2013 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!