Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniek op Twitter: Cher is toch niet dood?

Paniek op Twitter: Cher is toch niet dood?


http://oi47.tinypic.com/2ug2ib6.jpg


De dood van de vroegere Britse premier Margaret Thatcher heeft alweer eens voor verwarring op sociale media gezorgd. Omwille van de hashtag #nowthatchersdead denken heel wat mensen immers dat Cher ook overleden is. De Amerikaanse zangeres heeft intussen de gezegende leeftijd van zestig jaar bereikt. In januari vorig jaar werd de vrouwelijke helft van Sonny & Cher ook al eens doodverklaard op Twitter.



08-04-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Lindsay Lohan: Ik vrees voor haar leven

Vriend Lindsay Lohan: "Ik vrees voor haar leven"

http://oi49.tinypic.com/2wo99pl.jpg


Lindsay Lohan is van plan om binnenkort naar het Coachella festival in Palm Springs te gaan. Maar een vriend van haar vindt dat helemaal geen goed idee. "Ik vrees voor haar leven als ze daarheen gaat", zo vertelt hij aan RadarOnline.

Op het festival zou de actrice namelijk in de verleiding komen om drugs en alcohol te gebruiken. "Ze is op een slecht moment in haar leven nu en ik ben bang dat er wat misgaat", gaat de vriend Claus Hjelmbak verder.

Hij is zelf verschillende keren naar Coachella geweest en zegt dat er altijd veel verdovende middelen worden gebruikt. "Lindsay moet goed naar zichzelf kijken en de hulp inschakelen die ze nodig heeft."
Hjelmbak heeft besloten om zijn zorgen met de media te delen, omdat dit volgens hem de enige manier is om de aandacht van Lohan te trekken.

RadarOnline meldde eerder dat Lindsay heeft ingestemd met de opname in een kliniek die ze van een rechter opgelegd heeft gekregen, maar dit zou ze pas doen na het festival. "Lindsay vindt het festival geweldig en ze is vastbesloten om dit jaar te gaan", zo vertelde een bron. Coachella valt dit jaar op 12, 14, 19 en 21 april.


08-04-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. House speelt op 11 juni in Koninklijk Circus


'Dr. House' speelt op 11 juni in Koninklijk Circus

http://oi48.tinypic.com/35d2t1y.jpg


Iedereen kent Hugh Laurie als Dr. House in de gelijknamige serie. Net als de beruchte dokter is hij in het echte leven verzot op muziek. Op 11 juni speelt hij in het Koninklijk Circus in Brussel.

Hij heeft een passie voor zang, gitaar en piano, wat hem ertoe bracht om in 2011 zijn debuutalbum 'Let Them Talk' uit te brengen. Het album viert de blues van New Orleans en volgt de spirituele lijn van albums zoals 'Buena Vista Social Club' van Ry Cooder of 'O'Brother Where Art Thou' van T-Bone Burnett.

Laurie nam zelf de gitaar- en pianomuziek voor zijn rekening.
In de studio viel hem de eer te beurt om begeleid te worden door Irma Thomas, 'The Queen of New Orleans' in hoogsteigen persoon, bluesman Allen Toussaint en zelfs Tom Jones.

Na het wereldwijde succes van 'Let Them Talk' brengt Hugh Laurie in mei zijn tweede album 'Didn't It Rain' uit.

In de zomer plant hij een Europese tournee die op 11 juni in het Koninklijk Circus halthoudt.

Tickets kosten 28,5 - 38,5 - 48,5 - 58,5 euro, inclusief servicekosten, bij www.cirque-royal.org, op 02/218.20.15 of bij FNAC.

08-04-2013 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven van The Iron lady verfilmd

The Iron Lady', het leven van Margaret Thatcher verfilmd

Klik op de foto om de trailer te bekijken





De Britse oud-premier Margaret Thatcher is niet meer. De 'Iron Lady' stierf vanochtend op 87-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartfalen. In 2011 werd er nog een film aan haar gewijd: 'The Iron Lady', geregisseerd door Phyllida Lloyd. Meryl Streep kroop toen in de huid van de 'IJzeren Dame'.


08-04-2013 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over moord op Theo Van Gogh in de maak

Film over moord op Theo Van Gogh in de maak

http://static1.hln.be/static/photo/2013/4/3/11/20130407175221/media_xll_5710796.jpg


Er komt een film over de moord op Theo van Gogh, meldt de Nederlandse Omroep West. Auteur en scenarioschrijver Tomas Ross werkt met studenten van de Amsterdamse Filmacademie aan een script voor een film over de moord op de regisseur.

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) heeft volgens Ross geweten dat er plannen waren om Van Gogh te vermoorden. De auteur denkt met de studenten te weten waarom de AIVD de moord niet heeft tegengehouden.

''Als alles geregeld kan worden, zou de film 2 november 2014 in première moeten gaan, precies tien jaar na de moord op Van Gogh'', zegt Ross.

Theo werd op 2 november 2004 in de Amsterdamse Linnaeusstraat door Mohammed B. vermoord. In 2005 werd de moslimextremist schuldig bevonden aan de moord met een terroristisch oogmerk en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. (br.hln)



08-04-2013 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire presenteert nieuwe Notenclub

Peter Van de Veire presenteert nieuwe 'Notenclub'


http://oi46.tinypic.com/2eyc2kg.jpg


Het was al langer bekend dat één het populaire programma 'De Notenclub' terug op het scherm gaat brengen.

Deze keer zal niet Anja Daems, maar wel Peter Van de Veire het muziekprogramma presenteren.

Het programma krijgt naast een nieuwe presentator en een nieuwe look ook een nieuwe naam, 'Sing That Song'. Dit jaar is het 15 jaar geleden dat het programma met Kurt Van Eeghem en later met Anja Daems op de buis verscheen. De show liep tot 2004 en de nieuwe versie zal vanaf het najaar op één te zien zijn. (br.hln)

08-04-2013 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele zit weer in de studio

Adele zit weer in de studio


http://oi45.tinypic.com/1o4y87.jpg


Het is zo ver: voor het eerst sinds ze in oktober vorig jaar is bevallen, zit Adele opnieuw in de studio. De verwachtingen voor de opvolger van haar tweede album '21', dat met awards werd overladen, zijn hoog. Adele werkt samen met producers-songwriters James Ford en Kid Harpoon.

Die werkten eerder al voor Florence Welch, Arctic Monkeys en Jesse Ware. Ford was producer voor het album 'Humbug' van Arctic Monkeys en 'Lungs and Ceremonials' van Florence and The Machine.

Kid Harpoon werkte ook aan dat album van Florence en aan drie tracks op het album 'Devotion' van Jessie Ware.

"Adele wil mee met haar tijd en ze wil dat haar nieuw album dan ook zo edgy mogelijk klinkt", meent een bron in The Sun.

"Het team dat ze heeft samengesteld is topklasse en ze heeft er alle vertrouwen in dat zij haar kunnen helpen het succes van haar eerste twee albums te evenaren. Dat is geen eenvoudige opdracht want de hele wereld zit op dat nieuwe album te wachten".

Adele bracht '21' in 2011 uit, drie jaar na haar debuut '19'. Het nieuwe album wordt volgend jaar verwacht, de zangeres zal dan 25 zijn.

Sinds '21' trouwde Adele met Simon Konecki, kreeg ze een zoontje en won ze op één maand tijd een Oscar, een Grammy en een Brit Award voor het nummer 'Skyfall' uit de gelijknamige Bondfilm.  (br.hln)


08-04-2013 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart nieuwsgierig naar penis

Sylvie van der Vaart nieuwsgierig naar penis

http://oi50.tinypic.com/s4rwpe.jpg

De geslachtsverandering van Balian Buschbaum, een van de bekende deelnemers in het nieuwe seizoen van Let's Dance, prikkelt de nieuwsgierigheid van Sylvie van der Vaart die de Duitse tv-show presenteert. Sylvie nam gisterenavond in de RTL-show geen blad voor haar mond en wilde het naadje van de kous weten over de werking van zijn nieuwe penis.


De bekende Duitser Balian Buschbaum (32) was tot 2008 een vrouw. Als Yvonne Buschbaum was ze een succesvol polsstokhoogspringster en deed ze mee aan de Olympische Spelen. Tegenover de nieuwsgierige Sylvie en het miljoenenpubliek dat thuis voor de buis zat, deed Balian volgens Bild openhartige uitspraken over zijn geslachtsverandering.

"Functioneert hetzelfde, maar staat langer overeind"
"Ik wilde staand kunnen plassen en op de juiste wijze de liefde met een vrouw bedrijven", kreeg Sylvie te horen. Volgens Bild wilde de presentatrice van Let's Dance tot in detail weten hoe de Duitser zijn penis bedient. "Hij functioneert net als ieder ander, maar hij staat eenvoudigweg langer overeind", antwoordde Buschbaum zonder blikken of blozen. Hij liet zich volgens Bild niet uit het veld slaan door de persoonlijke vragen van Sylvie. "Er is een penispomp ingezet voorzien van een drukknop."

Zwellichaampjes reageren op druk op knop
In eerdere interviews heeft Buschbaum verteld dat artsen zijn penis maakten van huid van zijn linkeronderarm en daarin kunstmatige zwellichaampjes hadden aangebracht die met een druk op de knop geactiveerd worden.

"Het duurt niet langer dan het aanbrengen van een condoom", zei Buschbaum al eens in Bild. Volgens de krant is de geslachtsoperatie de moeite waard geweest. Buschbaum verscheen in de tv-studio met een sexy stoppelbaard en met zijn gespierde armen tilde hij probleemloos zijn danspartner Sarah de lucht in. Hun optreden was goed voor 17 punten van de jury. Dat betekent dat Balian en Sarah volgende week vrijdagavond opnieuw de dansvloer op mogen.

08-04-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
06-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles: "Ik ben geen sekssymbool"

Harry Styles: "Ik ben geen sekssymbool"

http://oi46.tinypic.com/k1v3w8.jpg

Met zijn schattige krullenbol en deugenietenoogjes voldoet Harry Styles perfect aan het type jongen waarvoor alle tienermeisjes als een blok vallen. Toch vindt hij zichzelf helemaal niet zo sexy: "Ik ben absoluut geen sekssymbool", benadrukt de 'One Direction'-zanger. Benieuwd hoeveel miljoenen (vrouwelijke) fans dit zullen tegenspreken...


Sinds zijn grote doorbraak met One Direction, wordt de 19-jarige Styles zo hard aanbeden dat hij er elke keer zelf van versteld staat. Gillende meisjes die op het punt staan om flauw te vallen, maken elke dag deel uit van zijn leven. Toch benadrukt de 'Kiss You'-zanger dat hij geen 'hottie' is.

"Ik denk niet dat ik ooit gewend zal raken aan de aandacht die ik krijg. Maar ik ben absoluut geen sekssymbool, echt niet", aldus een bescheiden Harry in 'Look Magazine'.

Verder in het interview vertelt de krullenbol nog wat over de wereldtour van One Direction: "Ik vind het te gek. Het publiek is echt fantastisch. Touren is het leukste deel. We schieten ook allemaal heel goed op met elkaar."

06-04-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Favoriet Arnd betaalt stijlswitch cash in luxeteam met Olivier en Lauren

Favoriet Arnd betaalt stijlswitch cash in luxeteam met Olivier en Lauren

http://oi50.tinypic.com/vqnmtj.jpg

Favoriet sinds dag 1, Arnd, ligt uit The Voice. Een nummerkeuze die zijn vocale beperkingen blootlegde, deed de Vlaamse Johnny Cash de das om. En ook wel zijn uitstekende teamgenoten Olivier en Lauren, die zich meteen bij het kransje topkanshebbers op de eindoverwinning zongen. Ook Chris, Domien en Lori vielen op tijdens de tweede eerder teleurstellende liveshow, maar Jasper liet deze laatste straffe Antwerpse vallen voor zijn "supertalent" Sarah.


Natalia kwam met een sterkere ploeg voor de dag dan vorige week, Koen met een zwakkere. Het publiek koos in het eerste team voor postbode Chris en Natalia zelf voor Daniel. Terecht: Jens en Julie schoten inderdaad wat tekort. Koen Wauters moest verder met of Els of Eva of Patricia nadat kijkend Vlaanderen de 17-jarige Niels had uitverkoren. Niels, die overigens 'Domino' van Clouseau feilloos bracht, maar met zoveel minder charisma en gevoel dan Koen Wauters zelf. Geen van de drie overgebleven dames blonken uit, maar het is Eva die door Koen in de wedstrijd werd gehouden.

Alex had veruit de sterkste bezetting, waar Arnd (met 'Breakfast in Vegas' van Praga Khan) dus het slachtoffer van werd, maar ook bassist Toni, die 'Sweet Dreams' van Eurythmics coverde. Tegen Lauren en Oli(vier) viel dan ook weinig te beginnen. Lauren toog knap en origineel aan het werk met 'Teardrops' van Womack & Womack en Oli ging al even creatief aan de slag met 'I Wanna Dance With Somebody' van de betreurde Whitney Houston. Coach Alex draaide zo de rollen om ten opzichte van de vorige live: toen werd een klassieker - "fikken af!", luidt zijn eigen principe nochtans - van Nirvana jazzgewijs de nek omgewrongen; nu werd een middelmatig popliedje verheven tot een potentiële klassieker. Schrijf hem maar op: Oli zal dicht eindigen!

Weinig verrassende keuzes van de coaches dus, maar dat was buiten Jasper gerekend. Wie goed naar hem luisterde na de optredens van Sarah en Lori wist het al: zijn buikgevoel wees richting 17-jarige Sarah. Nochtans zat de tuning, de nieuwe term waar zo mee geschermd wordt dit jaar, verre van perfect in Sarahs versie van 'Diamonds' van Rihanna. Lori (21) steeg dan weer boven zichzelf uit in 'Louisiana' van Randy Newman. Maar sommige beslissingen liggen nu eenmaal vast nog voor er één noot wordt gezongen... Afwachten maar of Sarah nog helemaal openbloeit in het vervolg van The Voice en zo de mysterieuze keuze van haar coach kan verantwoorden.

Het publiek koos alvast voor geen van beide zangeressen en ook niet voor de derde, de Genkse Lisa: het ging voor de 18-jarige Domien, die al vroeg op de avond de hit 'Sadness' van Stash vlekkeloos had gezongen.

06-04-2013 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley Snipes na ruim twee jaar weer op vrije voeten

Wesley Snipes na ruim twee jaar weer op vrije voeten

http://oi48.tinypic.com/34ipu9h.jpg

Wesley Snipes heeft na een celstraf van meer dan twee jaar de gevangenis verlaten. Dat meldt CNN.


De 50-jarige acteur zat sinds 2010 in Pennsylvania achter de tralies wegens belastingontduiking. Hij staat nog tot juli onder huisarrest. Snipes is onder meer bekend van films als de 'Blade'-trilogie, 'White Men Can't Jump' en 'Demolition Man'.

In april 2008 was Snipes door een lagere rechtbank tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij geen inkomsten had opgegeven bij de belastingdienst over de periode 1999-2001. In die jaren zou hij circa 35 miljoen dollar -ruim 29 miljoen euro- aan inkomsten gehad hebben.

Snipes ging in beroep omdat hij de straf onredelijk zwaar vond. Een rechter in Atlanta oordeelde er echter anders over en stuurde Snipes naar de gevangenis.

06-04-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Timberlake en Selena Gomez krijgen SWAT-team over de vloer

Ook Timberlake en Selena Gomez krijgen SWAT-team over de vloer

http://oi47.tinypic.com/2lm1d05.jpg

De nieuwste hype in Hollywood: swatting, neptelefoontjes naar de politie waardoor SWAT-teams onnodig uitrukken. In twee uur tijd kregen zowel Justin Timberlake als Selena Gomez zwaargewapende wetsdienaars over de vloer.

De 'grapjas' wist eerst te vertellen dat vier zwarte personen het huis van de zanger binnengedrongen waren. Hij had naar eigen zeggen ook twee schoten gehoord.

Daarna was het de beurt aan de ex van Justin Bieber. Haar vader had zogezegd haar moeder doodgeschoten en stond op het punt om het huis plat te branden. Selena en haar ma schrokken zich echter vooral een aap toen agenten hun huis aan het omsingelen waren. Volgens TMZ zijn de daders dezelfde als diegenen die financiële info van een pak sterren wisten te hacken.

Gisteren nog repte het SWAT-team zich naar het huis van Rihanna omdat er iemand neergeschoten zou zijn. Eerder waren ook al Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton, P. Diddy en de Kardashians de klos.

06-04-2013 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock bevallen van zoontje

Véronique De Kock bevallen van zoontje


http://oi48.tinypic.com/8lqf.jpg


Véronique De Kock (35) is afgelopen nacht rond half één mama geworden van een zoontje, Maximilien. Samen met haar vriend Fabien Gribaudo (40) liet ze aan Story weten dat de bevalling goed is verlopen en dat hun kersverse baby helemaal in orde is.

"Het is een prachtig kindje", vertelt het trotse koppel. "En hij heeft superveel haar." De bevalling is ontzettend vlot verlopen. Na amper veertig minuten zat de karwei er 'al' op voor Véronique.

Kleine Maximilien zag vannacht omstreeks 0u39 het levenslicht, weegt 3,61 kilogram en is 53 centimeter groot. Met Maximilien heeft Véroniques eerste zoontje met haar ex Frank Slaets, Sébastien, er meteen een broertje bij. Ook haar vriend Fabien heeft al twee kinderen uit een vorige relatie.(br.hln)



06-04-2013 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry (46) is zwanger

Halle Berry (46) is zwanger


http://oi45.tinypic.com/1evv9u.jpg


Halle Berry is volgens TMZ drie maanden zwanger van haar verloofde Olivier Martinez. Voor de 46-jarige actrice- die al een vijfjarige dochter Nahla heeft uit haar relatie met Gabriel Aubry- en Martinez wordt het hun eerste kindje samen.

Eerder deze week moest Halle haar verloofde nog kalmeren na een handgemeen met een fotograaf. De actrice duwde Martinez in de auto nadat de paparazzo hem beschuldigde van een duw op de luchthaven van LA. Het incident vond plaats toen het koppel samen met Nahla terugkwam van een deugddoende vakantie op Hawaï.

De actrice werd hysterisch toen ze probeerde om de luchthaven te verlaten maar constant gehinderd werd door de resem fotografen. Een fotograaf schreeuwde dat haar verloofde hem een duw verkocht, maar Halle reageerde fel: "wij zijn hier met een kind, laat ons toch met rust stelletje idioten." Toen Martinez zijn stiefdochter in de auto had gezet, wou hij de fotograaf aanpakken over zijn gedrag maar Halle maakte duidelijk dat hij moest kalmeren en duwde hem in de auto. (br.hln)


06-04-2013 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kate krijgt veel tips voor babynamen

Zwangere Kate krijgt veel tips voor babynamen

http://oi50.tinypic.com/id58xv.jpg

Of ze wil of niet, Kate Middleton wordt overspoeld met suggesties voor babynamen. De hertogin van Cambridge deed tijdens een bezoekje aan een Schotse daklozenopvang een boekje open over haar zwangerschap, schrijft Hello! Magazine.

Zo gaf Kate een hint over de uitgerekende datum. "Zo ergens midden juli", zei ze. "Maar blijkbaar hebben baby's hun eigen agenda", grapte ze daar snel achteraan. Ook stipte de moeder in spé kort de namenkwestie aan. "We hebben inmiddels een shortlist voor zowel een jongen als een meisje, maar het is heel moeilijk", biechtte ze op. Ze krijgt ook hulp van buitenaf. "Mijn vrienden blijven maar namen sms'en." Kate liet haar groeiende buik bedekt tijdens het tripje in Glasgow.

06-04-2013 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaartje Rolling Stones kost tot 350 euro, concert toch na 5 minuten uitverkocht

Kaartje Rolling Stones kost tot 350 euro, concert toch na 5 minuten uitverkocht


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


De ticketverkoop voor het concert van de oude rotten van de Rolling Stones in Hyde Park heeft heel wat ongenoegen geoogst bij de fans. De voorste staanplaatsen gingen de deur uit aan zo'n 350 euro, de 35 euro aan boekingskosten niet meegerekend. Ondanks de collectieve woede was het concert wel op 5 minuten uitverkocht.

Vierenveertig jaar na hun vorige passage in Hyde Park - een gratis tributeconcert voor 500.000 mensen na de verdrinkingsdood van bassist Brian Jones - spelen de Rolling Stones op 6 juli nog eens in het Londense park. Daarvoor waren 65.000 tickets voorzien, die op nauwelijks 5 minuten de deur uit waren. "Dat was de maximumsnelheid waarmee we de ticketverkoop konden verwerken. Als ons systeem het in seconden had kunnen afhandelen, was het concert vermoedelijk ook in een paar seconden uitverkocht geweest", klinkt het bij de krant The Independent.

Fans die rekenden op een iets meer schappelijke prijs waren eraan voor de moeite. De goedkoopste kaartjes gingen de deur uit aan 95 pond (ruim 110 euro). De dichtstbijzijnde staanplaatsen kostten 350 euro en er waren ook vip-plaatsen die voor bijna 10.000 euro per persoon verkocht werden. Het hoeft geen betoog dat er stevig van leer werd getrokken over de ticketprijzen op Twitter en internetfora. (br.hln)


05-04-2013 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse troonwisseling wereldwijd live te volgen

Nederlandse troonwisseling wereldwijd live te volgen

http://oi47.tinypic.com/157ynis.jpg

Niet enkel onze noorderburen wachten met spanning op 30 april. Ook in de rest van de wereld kunnen ze niet wachten op de aanstaande troonswisseling.


BVN is de zender voor alle Nederlandstaligen in het buitenland. Netmanager René van Baaren zegt tegen het AD dat de belangstelling voor de zender in aanloop naar de inhuldiging van Willem-Alexander groter is dan ooit. ''Van Groenland tot Australië, mensen mailen ons massaal met de vraag of we het uitzenden.''

Van Baaren vervolgt: ''Er zijn reisorganisaties die zalen afhuren om met zijn allen te kijken en een groep militairen in Kabul zocht contact met ons. En ongeveer honderd ambassades wereldwijd hebben interesse." BVN zendt doorgaans een mix van programma's van de publieke omroep uit, maar ''bij een unieke gebeurtenis zoals het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en nu de troonswisseling gaan we live''.

05-04-2013 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey gaat meespelen in nieuwe film Christopher Nolan

Matthew McConaughey gaat meespelen in nieuwe film Christopher Nolan

http://oi47.tinypic.com/2642brb.jpg

Matthew McConaughey heeft bevestigd dat hij in de volgende film van Christopher Nolan, Interstellar, zal meespelen. Interstellar is een sciencefiction drama over tijdreizen en zou beïnvloed zijn door theorieën van Amerikaanse fysicus Kip Thorne.


De Texaanse acteur, wiens recente acteerprestaties in films als 'Magic Mike' en 'Killer Joe' op veel positieve reacties konden rekenen, bevestigde het nieuws tijdens een interview met de Amerikaanse krant Minneapolis Star Tribune. Hij wilde nog geen verdere details over zijn rol kwijt.

Interstellar wordt omschreven als een authentiek sciencefictionverhaal over tijdreizen en alternatieve dimensies. Jonathan Nolan, broer van, baseerde zich voor het schrijven van het script op de wetenschappelijke theorieën van de Amerikaanse theoretische fysicus en astrofysicus Kip Thorne. Thorne werkt bij Calthech, het Californische instituut voor technologie. Het zou een complex en gelaagd verhaal zijn over een groep ruimteverkenners die via een wormgat het universum doorkruisen.

Christopher Nolan, die bekendstaat geheimzinnig te zijn, heeft nog maar weinig informatie vrijgegeven over zijn nieuwste project. 'The Dark Knight Rises', ook geschreven door zijn broer Jonathan, was de laatste film die Nolan afleverde.

05-04-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper neemt eigen lakens mee naar hotel

Bradley Cooper neemt eigen lakens mee naar hotel

http://oi50.tinypic.com/25g5dti.jpg

Bradley Cooper vindt het geen prettig idee dat de lakens van hotels vaker en door andere mensen zijn beslapen. De acteur neemt liever zijn eigen beddengoed mee, onthult Daily Star.


Op goedkope lakens slaapt de 38-jarige Cooper ook al niet lekker, zo blijkt uit de getuigenis van een winkelbediende in de chique Londense wijk Chelsea.

"Bradley heeft hier duizenden uitgegeven aan onze allerduurste kussens, lakens en dekbedovertrekken. Zijn assistent vertelde dat hij graag zijn eigen verse, ongebruikte lakens op zijn hotelbed heeft."

Of Bradley voor elk hotelbezoek nieuwe lakens koopt, of voortaan met zijn aankoop uit Chelsea in zijn koffer reist, is niet bekend.

05-04-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes heeft eetstoornis

Amanda Bynes heeft eetstoornis

http://oi49.tinypic.com/fdgdwp.jpg

Amanda Bynes haalt de laatste tijd nog maar weinig het nieuws vanwege haar acteerprestaties. Ook nu blijkt haar persoonlijke leven weer interessanter. De actrice heeft een eetprobleem. Dat liet ze haar volgers weten via Twitter.

"Ik heb een eetstoornis dus ik heb moeite met dun blijven", tweet ze. Het is overigens niet de bedoeling dat dit nieuwtje de wereld over gaat. Twee uur later hekelt de actrice de media die elke tweet overnemen die ze plaatst en daar vervolgens een "hele slechte foto" bij plaatsen. "Gebruik alleen foto's van mijn Twitter bij een artikel", adviseert ze.

"Ze schrijven over elke tweet die ik ik maak en ik haat de foto's die ze erbij zetten." Amanda Bynes drijft haar familie de laatste tijd tot waanzin. Zo liet ze twee piercings in haar wangen zette. Verder kwam de voormalige Nickelodeon-ster vooral in het nieuws vanwege roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed.

05-04-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!